Google Translate

luni, 1 iulie 2013

TOP NEWS. Evreul Mason Niels Schnecker va fi directorul de campanie electorală al lui Crin Antonescu, pentru alegerile prezidenţiale din 2014

 
Vineri, 28 Iunie.
Crin Antonescu: Niels Schnecker va fi directorul meu de campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2014
 
 
 Prezentatorul şi analistul Niels Schnecker va fi directorul de campanie electorală al preşedintelui PNL, Crin Antonescu, pentru alegerile prezidenţiale din 2014, informează un comunicat remis vineri AGERPRES.
 
 
"I-am făcut propunerea lui Niels Schnecker de a fi directorul meu de campanie electorală pentru prezidenţialele din 2014, după o îndelungă şi atentă observaţie a discursului său ca om de televiziune, consultant în domeniul afacerilor şi analist politic. M-am convins asupra autenticităţii mesajului său, am văzut că nu este doar un om de televiziune plătit să livreze conţinut editorial, ci dimpotrivă, Niels Schnecker crede cu convingere în mesajul transmis zilnic în ultimii ani la tv şi în necesitatea unei schimbări în sistemul politic românesc. Iar eu de astfel de oameni am nevoie - integri, oneşti şi determinaţi să lupte până vom câştiga nu doar alegerile prezidenţiale, ci dreptul românilor de a avea un trai mai bun în ţara aceasta", declară Crin Antonescu, conform sursei citate.
 
În comunicat se arată că preşedintele PNL i-a adresat omului de televiziune această propunere ca urmare a compatibilităţii viziunilor politice şi a succeselor înregistrate de Niels Schnecker în campaniile electorale desfăşurate în Statele Unite ale Americii.
 
"Deşi nu este un membru al PNL, convingerile lui Niels Schnecker coincid cu valorile Uniunii Social Liberale. Şi în acest sens, cred că, pentru elaborarea unei strategii puternice şi eficiente, avem nevoie de viziunea externă şi experienţa vastă a domnului Schnecker în problemele critice şi cronice ale sistemului politic şi economic. În plus, avem nevoie de viziunea sa occidentală şi de experienţa şi succesele sale, mai puţin ştiute publicului larg, înregistrate în cadrul campaniilor electorale din SUA", completează liderul liberal.
 
 
Potrivit sursei citate, în perioada 1980-2008, Niels Schnecker a participat la organizarea a peste zece campanii electorale în Statele Unite ale Americii, dintre care şapte pentru cursa prezidenţială.
 
Ca urmare a numirii sale în funcţia de director de campanie electorală, Niels Schnecker încheie la sfârşitul acestei luni colaborarea cu postul de televiziune Antena3. AGERPRES/(AS-autor: Florentina Peia, editor: Antonia Niţă)
==========================================
 
 
Friday, 28 June 2013.
 
Niels Schnecker, directorul de campanie al lui Crin Antonescu pentru prezidențiale. Antonescu: "Eu de astfel de oameni am nevoie" | VIDEO
Niels Schnecker va fi directorul de campanie pentru alegerile prezidențiale al lui președintelui PNL Crin Antonescu. Propunerea i-a fost adresată lui Schnecker "urmare a compatibilității viziunilor politice și a succeselor înregistrate de Niels Schnecker în campaniile electorale desfașurate în Statele Unite ale Americii".
“I-am făcut propunerea lui Niels Schnecker de a fi directorul meu de campanie electorală pentru prezidențialele din 2014, după o îndelungă și atentă observație a discursului său ca om de televiziune, consultant în domeniul afacerilor și analist politic. M-am convins asupra autenticității mesajului său, am văzut că nu este doar un om de televiziune plătit să livreze conținut editorial, ci dimpotrivă, Niels Schnecker crede cu convingere în mesajul transmis zilnic în ultimii ani la tv și în necesitatea unei schimbări în sistemul politic românesc. Iar eu de astfel de oameni am nevoie – integri, onești și determinați să lupte până vom câștiga nu doar alegerile prezidențiale, ci dreptul românilor de a avea un trai mai bun în țara aceasta ”, a declarat Crin Antonescu.
Antonescu a explicat și că Niels Schnecker împărtășește aceleași valori cu cele ale USL, acesta fiind un alt motiv pentru decizia luată.
“Deși nu este un membru al PNL, convingerile lui Niels Schnecker coincid cu valorile Uniunii Social Liberale. Și în acest sens, cred că, pentru elaborarea unei strategii puternice și eficiente, avem nevoie de viziunea externă și experiența vastă a domnului Schnecker în problemele critice și cronice ale sistemului politic și economic. În plus, avem nevoie de viziunea sa occidentală și de experiența și succesele sale, mai puțin știute publicului larg, înregistrate în cadrul campaniilor electorale din SUA”, a continuat președintele PNL, Crin Antonescu.
În perioada 1980-2008, Niels Schnecker a participat la organizarea a peste zece campanii electorale în Statele Unite ale Americii, dintre care șapte pentru cursa prezidențială. Ca urmare a numirii sale în funcția de director de campanie electorală, Niels Schnecker încheie la sfârșitul acestei luni colaborarea cu postul de televiziune Antena3, se mai arată în comunicatul de presă transmis de PNL.
De altfel, încheierea colaborării cu Antena 3 a fost anunțată de Scheneker în această dimineață, în jurul orei 11.00 în direct.
Sursa: Niels Schnecker, directorul de campanie al lui Crin Antonescu pentru prezidențiale. Antonescu: "Eu de astfel de oameni am nevoie" | VIDEO - Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/e-oficial-niels-schnecker-directorul-de-campanie-pentru-alegerile-prezidentiale-al-lui-c-1044868.html#ixzz2XmF0wz7G
 
 
CV: milionar, fost pilot pe F16, cu patru cetăţenii
Sunday, 25 July 2010. Autor:  Mihnea-Petru Pârvu
 Niels Schnecker ştie nouă limbi, are centura neagră la Kung Fu şi a vizitat 124 de ţări.
 De mai bine de zece ani tot apare la televizor, pe te miri ce post, de la Antene, pe B1, Pro TV, Realitatea TV sau chiar la Acasă, dându-şi cu părerea despre economie, politică sau evenimente sociale. A avut chiar şi două emisiuni la TVR.
 Are chelie, e ochelarist, se îmbracă numai la costum şi, când vorbeşte, graseiază uşor. Pe cartea de vizită o înşiruire de acronime te ameţesc: Prof. Dr., Ph.D.Econ., L.L. M.Fin., M.B.A., MFM, CEPA. Poartă un nume exotic, cu rezonanţă germană, Niels Schnecker. Puţină lume ştie, însă, că omul a fost pilot de vânătoare, nu oricum, ci pe celebrele F16, are patru cetăţenii şi vorbeşte nouă limbi străine.
  E colonel, în retragere, al US Air Force, avocat, expert în macroeconomie, are centura neagră în Kung Fu şi e milionar în dolari. A trăit şi făcut într-o viaţă câţi alţii în zece. Dincolo de masca rece, a economistului calculat, descoperi un personaj fascinant, desprins parcă din filmele cu James Bond.
 
Cu patru paşapoarte în buzunar prin 124 de ţări
 Niels Schnecker s-a născut pe 1 ianuarie 1960 la Bucureşti. Părinţii săi, evrei austrieci, lucrau la Bucureşti. Întrucât maică-sa era nemţoaică din Sudeţi, a căpătat şi cetăţenia germană. Apoi, când la 10 ani a emigrat în State, a primit şi cetăţenia americană. Ultima pe listă, cea israeliană, a primit- o la 18 ani când, după moartea tatălui, mama sa a decis să se stabilească în Israel.
 "E chiar haios momentul. Nici nu apucasem să mă dau jos de pe scara avionului când, un «guzgan» şi o «guzgancă» de la Shinbet, adică SRI-ul evreiesc, m-au săltat de lângă mama şi m-au luat la întrebări. Pe vremea aia încă mă mai pieptănam, aveam un păr lung şi bogat şi eram bronzat binişor. Au crezut ăia că sunt arab!", se amuză evreul româno-german cu cetăţenie americană.
 În plus, Niels are şi rezidenţă britanică, sud-africană, franceză şi de Insulele Virgine. A trăit şi muncit în toate aceste locuri, plus Argentina şi Filipine, unde n-a avut, însă, rezidenţă. "Am călătorit în 124 de ţări! Şi n-am decât 50 de ani…", se laudă el.

 
 

Evreu cununat cu o ortodoxă în Biserica Anglicană
 "La 40 de ani m-am hotărât să mă stabilesc în România. Eram avocat în Johannesburg, Africa de Sud, şi m-a convins să mă întorc răposatul ambasador Mihai Botez, Dumnezeu să-l ierte!", povesteşte Niels Schnecker. "Hopa! Tocmai am încălcat prima poruncă din Tora, să nu pronunţi numele Domnului!", râde Niels. "Aiurea, sunt un evreu agnostic, cred în D-zeu, dar nu în religie sau biserici...", se autodefineşte israelitul.
"Faptul că m-am însurat cu o româncă creştin-ortodoxă, Iulia, într-o Biserică Anglicană, cu o slujbă ecumenică, iar acum am un băieţel de 6 ani, Patrick, botezat atât în rit iudaic, cât şi anglican spune ceva despre mine. Naşi de cununie ne sunt Andreea Esca şi Alexander Eram!", se confesează, ca la rabin, Niels Schnecker.
 
PĂRINŢI SPIRITUALI. Niels Schnecker şi Iulia, soţia sa, i-au avut ca naşi
pe Andreea Esca şi Alexander Eram
 
Nu discută în public subiectele militare
Despre cariera sa militară, Niels Schnecker nu vrea să spună prea multe. "Am avut norocul să zbor pe F15, F16 şi A10. Ultimul e avion antitanc şi e poreclit «Worthog» după un porc mistreţ sud-african, aşa de urât e. Da’ e un avion subsonic excepţional. Ca pilot, normal, îmi place F16, dar cu A10 ştii că nu cazi", explică pilotul care a trecut în rezervă cu gradul de colonel.
 Acum nu mai poate să zboare. Mai întâi a trebuit să renunţe la avioanele de vânătoare din cauza ochelarilor. De câţiva ani, de când a avut un accident vascular cerebral, mai urcă în avion doar ca pasager. Ne arată, mândru nevoie-mare, dintr-un catalog al US Air Force, poze cu avioanele pe care le-a pilotat. Apoi se lansează într-o ditirambă despre avioanele americane comparativ cu cele europene şi ruseşti. Concluzia e previzibilă: americanii sunt superiori. Apoi se autocenzurează, brusc: "Subiectele militare nu se discută în public!".
 
Republican pursânge
 Niels locuieşte la Snagov, dar firma de avocatură o are, ironia sorţii, în fosta reşedinţă de serviciu a mareşalului Antonescu, de la Băneasa. În biroul său e un frig de-ţi îngheaţă oasele.
 "Sunt rău de căldură! Dacă sare de 23 de grade, transpir ca un porc... În Israel era un coşmar", se scuză avocatul cu studii economice şi de drept făcute la Paris. Pereţii sunt burduşiţi cu diplome. Sunt patru categorii. Prima cu cele militare, a doua cu cele civile, a treia cu cele care îi recunosc activităţile de voluntariat la diverse ONG-uri şi ultima cu diplome şi fotografii care îi atestă activitatea politică. "Asta pentru că sunt republican radical, membru cu acte în regulă", se mândreşte americanul, în timp ce ne arată poze cu dedicaţii de la foştii preşedinţi republicani Bush senior şi junior şi Ronald Reagan. Başca una în care îi strânge mâna lui Shimon Perez.
 
Nu uită să se dea mare un pic: "Între ’85 şi ’86 am fost consilier economic la Casa Albă!". În spatele biroului tronează un poster: "Stop OBAMA!".
 
 
STOP OBAMA! Republicanul Niels Schnecker a lucrat în ’85-’86 la Casa Albă
 
SIMŢ AL UMORULUI FOARTE DEZVOLTAT
"Cele mai bune bancuri cu evrei sunt spuse de evrei"
Niels Schnecker oferă o mostră de umor autoironic: "Cică, Iţic şi cu Ştrul se plimbau de Yom Kippur prin Tel Aviv. Asta e o sărbătoare la care nu se bea şi nu se mănâncă până la asfinţit, ca să ţi se ierte greşelile din ultimul an. Greşeli, că evrei n-au păcate, numai creştinii au... Şi cum se plimbau ei, aşa, lihniţi de foame, îl văd pe prietenul lor, Moshe, cum mânca şi bea de zor la o terasă. «Moshe, ai înnebunit! Tocmai azi ţi-ai găsit? Nu puteai să te abţii şi tu până la apus?», îl întreabă ei. «Păi, de ce? Eu n-am greşit cu nimic! N-am furat, n-am înşelat, n-am minţit... N-are Yahve (Dumnezeu – n.r.) ce să-mi ierte!». Păi, bine, Moshe, da’ să nu minţi, să nu furi şi să nu înşeli un an întreg, ca să mănânci şi să bei o zi, merită? »". "Cele mai bune bancuri cu evrei sunt spuse de evrei", se distrează israelianul născut în România.
 
CA ÎNTR-O COMEDIE
A spălat avioane cu periuţa de dinţi
 O amintire cazonă, care acum îl amuză, n-o s-o uite niciodată. "În perioada de instrucţie de la şcoala de aviaţie am cunoscut o fată drăguţă cu care m-am combinat. După o săptămână, i-am cam dat papucii. Ce n-am ştiut eu era că domnişoara era fiica unui sergent-major din bază. Ce a urmat n-o să uit niciodată. Două săptămâni, zilnic, de la opt seara la unu dimineaţa, am spălat, cu periuţa de dinţi, câte un avion. Detergentul era extrem de puternic. Mi se dusese pielea de pe degete!". Căprăria din armată e în America la fel ca în România.
 "Acum nu mai pot pilota niciun avion. Am avut un atac vascular cerebral şi nu mai pot obţine certificat medical. Nu mai sunt apt de zbor."
 
NIELS SCHNECKER, consultant financiar
CRIZA I-A SLEIT PUTERILE ŞI I-A SUBŢIAT AVEREA
 Şi-a vândut Mercedesul din solidaritate cu angajaţii
 Primul milion de dolari l-a făcut în 1991. "L-am pierdut în ’94, când am venit în România! Toată lumea îmi cerea bani şi le dădeam... La bani nu sunt evreu!", se distrează omul de afaceri. "Acum simt criza pe deplin. Înainte mă ocupam de finanţări şi refinanţări. Acum, de achiziţii şi fuziuni. Finanţările merg greu, în general, şi în România în special! Din 80 de angajaţi am mai păstrat 25", mărturiseşte franc Niels Schnecker.
 La întrebarea câte milioane mai are în cont, Niels râde: "Nu le-am numărat!“. Apoi adaugă: "Din punctul de vedere al lichidităţilor sufăr ca toată lumea. Banii sunt în active".
De asta a renunţat şi la colecţia sa de maşini. A avut, de-a lungul timpului, peste o sută. Primul Hummer H1 el l-a adus în România, în 1999. "E foarte greu să trimiţi oamenii acasă şi tu să te plimbi cu Mercedesul", se justifică avocatul. Acum conduce un Fiat 500. Aparent banal. Dar e un Fiat 500 Abarth de 170 de cai-putere care, la 800 de kilograme greutate, are viteza maximă de 280 de km/h. Un mic monstru.
 
 Omul cu trei limbi materne
Niels vorbeşte nouă limbi străine: "Nu ştiu care e aia maternă. Ar fi trei. Româna, că m-am născut aici, germana, că am vorbit în casă, şi engleza, că în ea mă exprim cel mai bine".
 La viaţa lui a făcut de toate. Nu-i e ruşine să recunoască: a fost docher, controlor de autobuz în New York, stivuitor de marfă în supermarket, ghid şi agent de turism sau agent de bursă. Dar şi economist, consultant financiar, pilot militar, avocat şi, culmea, jurnalist. În 1999-2000 a realizat la TVR 2 două emisiuni "Turnul de control" şi "Pe muchie de cuţit".
 
Te întrebi când a avut timp să le facă pe toate. Pe inelarul mâinii drepte poartă inelul militar, cu însemnele de armă, pe care l-a primit la pensionare. Pe manşetele cămăşii prinse cu butoni pe care se află stema Americii e brodată monograma sa. La întrebarea, în glumă, dacă mai ştie pentru câte servicii secrete a lucrat, Niels Schnecker tace şi zâmbeşte enigmatic.
 
"Admir stoicismul piloţilor români de pe MiG-uri!"
 Niels nu se poate abţine să nu vorbească despre dragostea vieţii sale, zborul: "Când am spart bariera sonică prima oară am trăit cea mai eliberatoare senzaţie din viaţă! Eşti cel mai aproape de Dumnezeu. Intri într-un tunel violet. De la azuriul cerului, culoarea se închide până la un violet dur. E o senzaţie orgasmică!".
Devine nostalgic. "La premiera Top Gun, eram aşa de transpus în film că, atunci când Tom Cruise, după ce a încetinit în faţa rusului, a frânat brusc, am înfipt picioarele în scaunul din faţă, ca-n palonier, de l-am aruncat pe ăla din faţă peste cel de dinaintea sa!". Apoi, sare la altceva: "Am zburat şi pe MiG-21 Lancer de trei ori. E un «plug« foarte bun!", e ironic pilotul de F16. "Admir stoicismul piloţilor români de pe aceste avioane. Dacă îi pui pe altceva, devin aşi!".
 
 
==================================
==================================================
======================================================================
 
Alte opinii:
 
 
=============================
 
Niels Schnecker, un evreu relativ înstărit, cu cetăţenie americană, germană şi română, a cărui mamă locuieşti în Israel alături de alţi membri ai familiei, a condus pînă în 2009, ca „guvernator“, filiala din România („districtul” 124) a Lions Club International. Deoarece, statutar, o persoană nu poate ţine un mandat de guvernator decît un an, el a rămas în conducerea Lions din România în eşalonul doi, ca „past guvernator”, aceasta fiind o cutumă a Lions Club. Este, totodată, şejul permanent al Clubului Lions Millenium din Bucureşti, ca şi posesorul preşedintele fundaţiei Robin Hoodd.
 
Consultant şi analist financiar, mason în cadrul Marii Loje Naţionale din România şi, cîndva, maestru al unei loji masonice de la Chişinău (Rep. Moldova), numită Codex Diplomaticus, Schnecker încearcă parcă, prin biografia sa personală, să confirme opiniile comune despre cluburile Rotary şi Lions, precum cea că: „Pe lîngă activităţile umanitare şi sociale pe care le întreprind, membrii cluburilor sînt consideraţi o „castă a aleşilor”, tipul de organizaţie ce există prin ea însăşi, adresată elitelor sociale ale vremii. De-a lungul timpului, sub imaginea deloc rezervată a asociaţiei cu scop calitativ, s-a putut remarca o concentrare a Puterii, politice şi financiare deopotrivă. În Clubul selectităţilor de origine franceză şi scoţiană s-au regăsit membrii ai partidelor politice.
 
În vîrstă de 53 de ani, Niels Schnecker este o prezenţă deosebit de activă în spaţiul românesc, activînd ca analist la postul TV Antena 3 (şi Realitatea TV, în trecut).
 
Născut în 1960 într-o familie de evrei bine ancoraţi social în regimul comunist, Niels Schnecker avea să emigreze mai apoi, pe cînd era încă copil, împreună cu familia sa. Din 1993, odată regimul comunist căzut, el s-a întors în ţara sa de origine, de data aceasta ca avid om de afaceri, iar din 1999 a devenit membru al „celei mai mari organizaţii de service din lume, Lions Clubs International, cum numeşte el însuşi acest club. Din anul 2008, Schnecker devine guvernatorul Lions Club District 124 România, adică al filialei din România.
 
În planul afacerilor, Schnecker vine în România în 1993 cu firma Schnecker van Wyk & Pearson, „companie de drept internaţional, consiliere în management strategic şi consultanţă financiară cu sediul în Johannesburg, Africa de Sud, avînd reprezentanţe în România, SUA, Germania, Franţa, Turcia, Republica Moldova“. În România firma este membră a Camerei de Comerţ şi Industrie România-Israel, ceea ce arată adevărata ei origine, evreiască.
 
Din informaţiile noastre, Niels Schnecker apărea la un moment dat ca „maestru venerabil“ al lojei masonice bucureştene România Modernă, înregistrată sub nr.102 în registrul matricol” al Marii Loji Naţionale din România (MLNR), care are în prezent peste 200 de membri. Schnecker s-a făcut remarcat public la înmormîntarea actorului mason Florian Pitiş, care a fost purtătorul de cuvînt al MLNR, cînd alături de alţi masoni cunoscuţi (precum prezentatorul TV Virgil lanţu sau realizatorul TV Gabriel Giurgiu – TVR), a purtat ceremonial în cimitir coşciugul acestuia (în paşi mici, cadenţaţi, coform unui ritual masonic), toţi fiind costumaţi ceremonial în negru şi purtînd mănuşi albe precum în cadrul „ţinutelor” masonice.
 
Deşi trece drept o persoană deosebit de onorabilă, care îşi poartă cu mîndrie ghiulul masonic pe inelarul mîinii drepte, de numele lui Niels Schnecker se leagă şi un scandal financiar cu iz penal, cunoscut ca „Escrocheria Navol“, prin care 23 de nave fluviale româneşti (de la întreprinderea de stat Sc Navol Sa Olteniţa) au fost achiziţionate în perioada 1995-1997 printr-o garanţie bancară falsă, poliţia economico-financiară începînd urmărirea penală împotriva lui Niels şi a altor 4 persoane pentru săvîrşirea infracţiunilor de înşelăciune, evaziune fiscală, fals şi uz de fals. Tot de numele lui se leagă stoparea unor licitaţii ale Termoelectrica-Giurgiu în care erau interesaţi „clienţii” săi din UE şi Israel, sau privatizarea Termica-Suceava. Afacerile lui Niels au fost, însă, în principal, abonate la banii contribuabililor români, căci s-au concentrat în direcţia „obţinerii de credite internaţionale pentru companiile energetice” ale statului român, dar „a şi oferit consultanţă pentru privatizarea altor companii de gen”.
 
Cum a convins Schnecker oficialii români să îl plătească ca şi consultant, este o enigmă, dar am văzut că atunci cînd nu era el organizatorul privatizărilor, le bloca pe acestea în instanţă. El este, totodată, un activ participant la Forumurile de afaceri România – Israel, unde se consiliază şi face schimb de informaţii cu toţi ceilalţi evrei din „Camera de Comerţ România-lsrael”.
 
Schnecker se laudă cu o impresionantă carte de vizită. Astfel, după ce a plecat din România, ar fi absolvit între 1978-1982 Facultatea de Drept la Sorbonna, în Paris, urmată de 3 masterate: în drept, economie şi finanţe internaţionale, devenind, apoi, în 1982, dealer la Merrill Lynch şi la Pierce, Fenner & Smith, din Londra, apoi ar fi condus o firmă germană, pentru ca din 1985 să fie partener într-o firmă de avocatură americană, Chula & May, din California. Dacă este să îl credem, din 1986 a fost preşedinte al International Investment Bankers Group din Colorado-SUA, în 1987 ajungînd consilier special în administraţia Reagan, la Casa Albă. Asta n-ar fi nimic, însă, precum un James Bond el are timpul să ajungă şi pilot militar american, ajungînd – vezi Doamne – la gradul de colonel (în armata SUA acesta este un grad foarte, foarte înalt, greu de obţinut; probabil Schneker a fost într-adevăr pilot israelian, gradul său de colonel fiind acordat de statul Israel).
 
Din 1990, Niels Schnecker ajunge la Johannesburg, în Africa de Sud, o zonă înţesată de afacerile evreieşti, în general, israeliene, în special. Aici, în 1992, el înfiinţează firma Schneker van Wyk & Pearson, care din 1993 îşi deschide o reprezentanţă la Constanţa, în România, unde se şi mută, în 1993-1994, devenind consilier la ministerul Transporturilor şi deschizînd un punct de lucru al firmei şi în Bucureşti. Volumul de tranzacţii al firmei sale depăşea 1 miliard de euro în primii 10 ani de activitate în România.
 
Schnecker crede că Lions Club se confruntă în România cu o problemă de mentalitate, căci, „comparativ cu alte ţări, la noi sînt foarte puţini membri Lions – în Slovenia, de exemplu, aproape 30% din populaţie e înscrisă în organizaţie. Mentalitatea de aici (România) este „virusată“… Un studiu făcut în SUA arată că… 40% dintre aceştia fac parte dintr-un club de service“. Lipsa apetenţei majorităţii românilor pentru cluburile Lions sau Rotary apare în ciuda faptului că „majoritatea organizaţiilor dezvoltă programe foarte agresive şi profesioniste de recrutare“, mai zice Niels, adăugînd că „este foarte greu de vîndut conceptul de voluntariat“, căci membrii români ai Lions Club, sînt foarte atenţi la problema: „dar eu ce am din asta?“ sau „ce afacere fac din treaba asta?“.
 
Cel mai simplu le este şefilor organizaţiei să adune banii de la membri, exploatînd facilităţile legii româneşti, dar şi din alte ţări, ce permit companiilor şi firmelor private să doneze către fundaţii şi asociaţii (cluburile Lions sînt înregistrate ca asociaţii) pînă la 2% din impozitul datorat către stat, ceea ce la nivelul unei întregi economii înseamnă sume imense. De aceea, cluburile mondiale, inclusiv Lions, au înfiinţat şi aşa-zisele „cluburi pe Internet“, ce folosesc e-mailul şi comunicarea electronică, fiind o sursă alternativă de venit.
 
Oricum, pentru Niels Schnecker, „ingineria financiară e o ştiinţă în sine“, după cum singur susţine, adăugînd: „Îmi aduc aminte de perioada în care eram învăţăcel la (bancaţ) First Boston – acum e Credit Suisse First Boston -, iar şeful meu mi-a spus că trebuie să ai muză în finanţe“, adică să inovezi. El recomandă clienţilor lui mutarea sediilor firmelor lor româneşti în paradisurile fiscale din lume, pentru a scăpa (măcar parţial) de plata impozitelor către stat: „Susţinem şi recomandăm acest sistem, care continuă să fie incriminat în România.
 
 Aici nu este vorba despre evaziune, ci despre evitare fiscală… Paradisurile fiscale sînt parte din jocul de-a şoarecele şi pisica, care există şi va exista mereu între contribuabili şi stat. Este normal să existe aceste sisteme, ele fac parte din globalizare… Trebuie să am această posibilitate: plătesc o parte din impozite, iar o parte încerc să o evit. Nu să evadez, ci să evit. Legal. În România nu s-a înţeles acest lucru. În România există încă o fascinaţie pentru capitalul social neavînd încredere în firmele mici, obscure, cu un capital de înregistrare a firmei nesemnificativ, specific celor înregistrate în paradisurile financiare. A fost recent o discuţie despre o companie cu un capital social de 1.000 de dolari care a cumpărat o firmă de stat.
 
Şi care e problema?… Am avut ocazia să discut de cîteva ori cu regretatul Silviu Brucan ca între evrei, despre români şi întotdeauna i-am spus că este un mare optimist (privind „deşteptarea“ românilor – n.ed.). Eu sînt uimit de faptul că studenţii mei sînt deja infectaţi de acelaşi virus pe care îl au şi adulţii. Înseamnă că singura modalitate de a încerca să schimbi mentalitatea este de a te adresa elevilor de liceu, ba chiar celor din clasele primare“.
 
Între serviciile pe care le oferea Niels Schnecker clienţilor săi în timpul guvernului Tăriceanu, dar şi după aceea este şi recuperarea de TVA de la Statul Român. Astfel, el spunea că „dacă vorbim despre sume mari, aprobarea trebuie să o dea Ministerul de Finanţe, în acest caz, dosarul clientului nostru din Ardeal ajunge direct la minister. Ţin să precizez că SvWP (firma sa – n.ed.) e primul consultant fiscal care a reuşit o recuperare de TVA de 1 milion de euro dintr-o bucată. Nu numai că a fost aprobată, dar am încasat şi banii“.
 
Ce nu spune Niels este că, la acea dată (în 2006-2007), avea şi o bună relaţie cu partidul de guvernămînt, PNL-ul, cîştigată, se pare, prin alţi membri ai Lions Club. Şi în prezent, ca redactor TV la Antena 1, el serveşte acelaşi grup politic (după alierea politică a PNL cu partidul proprietarului Antenei 1 – Dan Voiculescu -, Partidul Conservator).
CORNEL-DAN NICULAE
(Fragment din cartea „Armaghedonul Templului lui Solomon“, Editura Carpathia Rex, 2013). Surse: yahoo si ziarul tricolorul
 
 ================================
=====================================================

NIELS SCNECKER MASON: "Stang, drept, stang!" - la funeraliile masonice


 
==================================
==================================================


Cei mai importanti membri ai masonilor si-au dat intalnire la Bucuresti!....  


 ===========================================
==============================================================
==================================================================

98 de comentarii:

  1. Prea greu de digerat ! Prea "alambicata" !

    Nu ca mi-ar fi simpatic, nevoie mare, acest Steker de Priza, insa nici nu mi-a "umblat' la hemoroizi, ca sa ma deranjeze !

    Despre proportii...pana or ajunge masonii, tiganii si bozgorii sa-si imparta "sferele" de influenta din Tara lu' Dorele, o sa fiu de mult numa oase, la Ghencea trei !

    Ca la Cuptiorul de Aur e mai scump gazul, cu 8 la 100 de azi si nu-mi permit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: cred ca Casa Sectorista de Penzii a MeAPene ar trebui sa se sesizeze, din oficiu, si sa-i revizuiasca olecuta penzia, acestui colonel in retragere ! Cata e acolea, ca sa-i emita fro 2-3 decizi de re-revizuire, pana la intrarea in vigoare a "Reparatoriei" ! Bineinteles, sa fie si el amnistiat si sa nu-i ia din urma !

      Arhiva de la Pitesti abea asteapta sa-i trimita contributivitatea de pe ef 16pe si din docurile unde a hamalit !

      Ce pula mea, ca are de unde !

      Ștergere
  2. Cand voi candida,il voi numi pe PMT director de campanie.Reusita va fi suta la mie!
    P.S. Iar purtator de vorbe, pe Danila.In dulcele lui grai va topi inima tuturor caprelor.

    RăspundețiȘtergere
  3. In mod real si normal ca intr-o tara ca a lu' Dorele, se vede clar, cu ochiu liber, ca este condusa, din posturile "cheie", de catre niste Stekeri alde Nils, niscaiva betivani kioreti, iar in rest prostovani aserviti, numiti pe la ministere ca sa faca ciocu' mic !

    Sireaca armata, a ajuns ca un general sa aiba aproape-aproape cat un sofer de la Hidroelectrica !

    Principalul obectiv: fonctie tare, scaun moale, burta mare si stele de general !

    Ce onoare, ce traditie, ce demnitate, ce sacrificii, ce...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: de asta au ajuns generalii armatei sa infunde puscariile, mai dihai ca pe timpul coanei Paurker !

      Nevoia te mai indeamna sa pui si botul ! Daca solda-i de cacat, cat a femeii de serviciu de la sucursala BeReDe Militari, atunci ce dreaq sa faci ! Ca doua salarii nu poti sa cumulezi, ca te baga la Consiliul de Onoare !

      Ai di pula me, sireaca Armata ! O sa zboare cu ef 16pe, cand o sa zbor eo cu parapanta de la etajul 8 !

      Ștergere
    2. Pese: iar ce-i mai naspa si mai naspa e ca poporenii nu trec, in mod real, la arbait !

      Pai unde pula me sa se mai faca arbait ! Sau, mai corect, pentru ce sa mai faca arbait in tara asta ? Pentru 820 de lei si niste "bonuri de hrana" de cacat, asa cum are un medic rezident, cu o carca de ani de scoala ?

      Numa in capitala, daca faci un studiu, juma sunt paznici prin moluri, juma dau cu ciocanul la jante prin servisuri auto, iar cealalta jumate vinde etnobotanice prin piete !

      Restul de cativa se fac ca-s doctori, ori dascali de meditatii zilnice.

      Semanatoarea s-a transformat in second hend de calculatoare ! APACA vinde chiloti-izmene si batiste resapate, Vulcan a ajuns groapa de gunoi, Republica este istorie, IMGB danseaza cu lupii, si tot asea !

      Ștergere
  4. “MASONUL NIELS SCHNECKER – numit sef de campanie de CRIN ANTONESCU.
    Fostul(?) ofiter american si realizator TV sustine fatis GUVERNUL MONDIAL si o NOUA ORDINE GLOBALA ca rezultate ale crizei, remarcandu-se si prin lobby-ul indarjit pentru GAZELE DE SIST SI ROSIA MONTANA” / said Ag.007

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si? Zice in pula me ce vrai, ori care-i concluzia ta ! Crezi ca toti e destepti ca tine, ca sa miroase suptilitatile, provocate de-un semnul intrebarii, pus la shto, intre paranteze ?

      Da-i o muie, da-i ceva ! Ori macar o biuza, acolea !

      Ștergere
  5. Muei, fiurile 6sprezece deja au fost scoase din brusturi si urmeaza sa dea jos muschii de pe ele. Nu stiu daca le duc amerlocii la ei acasa sa le repareze, da la firsitul lui 2017 cica vor fi numai bune pentru 2zeci de ani de exploatare. Si ele si noi. Ca cica pista Fetesti a fost deja emailata si urmeaza sa fie acoperita, sa nu se ude dungile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dea domnu'si tatal ceresc, creatoru' universulu', sa-i vad pe putoii care or sa depuna maine-poimaine juramantul pentru tara, ca or sa zboare peste 4-5 ani cu efurile astea !

      Ca istia mai batranei...pula zbor ! Amintiri !

      Pacat. Sa n-ai bani sa-ti cumperi tehnica, de care, intr-o oarecare masura, poate depinde siguranta nationala, insa sa ai bani pentru o Catedrala a Neamurilor !

      Incredibil ! Si asta in timp ce tara-i imbacsita de biserici si de pochi !

      Prosti mai suntem ! Gramada !

      Ștergere
    2. Ca drept dovada, cine sta in 13, poate sa confirme ca, numa cat am fo eo plecat fro doua luni, a si aparut o noua capela- ori nush ce pula mea e bisericuta aia din curtea bisericii de la intersectia lu Sebastian cu 13 !

      Ca ciuperca, frate ! S-au dibuit fondurile imediat, cand e vorba de "Casa Domnului" !
      Insa, cand este vorba de un spital, se lucreaza cu anii ! Exemplu: spitalul Witting. Pana ajunge sa-l renoveze si in aripa de est, aripa de vest fi-va colapsata !

      Ștergere
  6. Kasay romanul ! Il fute grija de NOUA ORDINE MONDIALA, insa nu vede ce dezordine e in ordinea locala nationala !

    Daca mai boram mult pe sobectul ista, parca vad ca vinovata de dezordinea de aici, este ordinea de dincolo !

    RăspundețiȘtergere
  7. Don Colonel SMECKER, doar o vorba as mai spune:
    .... "Stang, drept, stang!" ...
    Oaileii.... habar n-aveam ce obiceiuri au si masonii!
    As fi ras de m-as fi prapadit, dac' nu ar fi de plans!
    Oaleii... "Stang, drept, stang!" - la funeraliile masonice!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu ce avere a ieșit Udrea din căsnicia cu Dorin Cocoș.
    ''''''''''''''''''''''''''''
    Deputata Elena Udrea și-a depus la Parlament noua declarație de avere, care este prima de după divorțul de omul de afaceri Dorin Cocoș și care surprinde bunurile cu care Udrea iese din căsnicie. Potrivit Mediafax, Elena Udrea a obţinut, în urma divorţului de Dorin Cocoş, şase terenuri, trei clădiri şi două autoturisme.

    Astfel, deputata a trecut în declaraţia de avere, disponibilă pe site-ul Camerei Deputaţilor, un teren intravilan de 4.412,51 metri pătraţi, pe care îl deţine integral în urma partajului voluntar. De asemenea, ea deţine o jumătate dintr-un teren de 596 de metri pătraţi şi un alt teren de 5.000 de metri pătraţi, în Bucureşti, tot în urma partajului. Ea a mai trecut în declaraţia de avere o suprafaţă de 239 de metri pătraţi, pe Şoseaua pipera-Tunari, aferentă unei construcţii de 169 de metri pătraţi, contractată în 2004 şi achitată în rate până în 2010.Tot la terenuri intravilane, Udrea a trecut o suprafaţă de 81,66 metri pătraţi, pe care o deţine în Bucureşti integral potrivit actului de partaj, precum şi o pătrime dintr-un teren de 697 metri pătraţi, Dorin Cocoş deţinând o altă pătrime, iar Mariana Cindea o jumătate. De asemenea, udrea deţine, tot în urma partajului, un teren intravilan de 115,94 de metri pătraţi în Bucureşti.

    La rubrica clădiri, liderul PDL a trecut un apartament de 60 de metri pătraţi cumpărat în 2003, o casă de 169 de metri pătraţi pe Şosea Pipera-Tunari deţinută integral în urma partajului, o pătrime dintr-un teren de 635 de metri pătraţi, menţionând că este vorba despre “Suprafaţă construită imobil”. Udrea a mai trecut o casă de locuit de 169,52 de metri pătraţi, deţinută integral, obţinută la partaj.

    Deputatul PDL a trecut în declaraţia de avere şi două autoturisme, obţinute prin partaj: un Mercedes din 2005 şi un Fiat 500 din 2012. Elena Udrea mai deţine şi bijuterii din aur şi argint obţinute până în 2013, în valoare de 50.000 de euro. Deputata deţine conturi la Banca Transilvania în valoare de peste 19.000 de lei şi 440.000 de euro. De asemenea, Udrea are conturi de peste 1.200.000 de lei şi de peste 60.000 de euro la BRD.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bag sama ca pe bloagele astea de "specialitate" de maxima siguranta, intr-ale penziilor militare, se tot dau unii cu ligheanul pe scari cacum n-ar mai fi utile contestatiile pe deciziile recente de re-re-refutere, ca oricum nu-si mai gasesc rostul, din moment ce o sa intre in vigoare legea cu reparatiile !

    Nimic mai fals ! Abia de acum se intrezaresc noi orizoante pentru o noua lupta cu sistemu '!

    Practic, statul nu face decat sa recunoasca ce prost o fo pe timpul lu' guvernu' Poc si cureaua lata. Iar domnu Daniletz cu paru Cretz de la Ceseme ot Monika for Bashinescu, cu tot cu Zegrenii lui handicapati si chiori, n-are decat sa schimbe orientarea judecatorilor, pe tema proprietatii !

    Daca aveti neamuri cu pregatire juridica prin familie, e bine sa abordati sobectul. Pentru o eventuala evaluare financiara a costurilor!

    Daca nu, stati pe foale !

    Oricum:
    -faceti contestatii, ca nu costa, decat taxa de "Confirmare de primire", care ie cativa lei, in fonctie de greutatea plicului;
    -cine nu joaca, nu castiga ! ca la bingo ! (nu se stie de unde sare cotoiul)

    Pese: ie valabil inclusiv pentru bombalaul de Cezar maimukles, caruia, dupa ce i s-a sculat instant penzia, o inceput sa i se blegeasca de la o zi la alta ! Pana o sa-i intre "contributivitatea" in cur !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ma tot fute unul prin telefonia mobila sa nu mai mananc cacat, la modul general, despre sistemul actual de penzii si despre unii beneficiari, mai mult sau foarte mult de multumiti !

      Ca un labagist carcotas ce sunt, o treboit sa ma exprim printr-un punct de vedere bazat pe fapte reale, asea ca i-am zis pretinului apevist in retragere, cu o varsta venerabila, sa stea linistit !

      Adica, el, n-o sa mai apuce zililii in care se va face rocada politico-economico-militara, cu rezultate reale pe coponu' lunar, intre cei cu penzii futute VS cei cu penzii crescute !

      Kasay istoria, cand scapa unii, intra ceilalti !

      Motiv numa bun sa ne-o tragem pe timp de pace, pana la sange !

      Ștergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai citit o pula !

      Un om destept, ca tine, citeste titlul "articolului", cum ii zici tu, dupe care da doua-trei degete la maus, ca sa vada tot tabloul, citeste cateva comenturi de pe tema, dupa care se da scula de bascula !

      Ce pula me ne vorbesti tu aciulea, cocosatule, ca te-am mirosit de-un an !

      Ciocu' mic, cui vinzi tu castraveti !

      Ștergere
    2. 1-nu sunt destept
      2- n-am "soricel"
      3-nu-ti pute?
      4-eu sunt scula iar tu cre' ca esti bascula ca ne-ai "imbolnavit "de postari pe banda rulanta.Ai diaree verbala sau lucrezi la gunoaie la Prigoana?(Rosal se numeste)
      Pese(in stilul tau)Ai mirosit o pula:)

      Ștergere
    3. @admin
      IMI CER SCUZE PUBLIC.
      Ai fost ff corect adminule!!
      Inca odata imi cer SCUZE.Te rog sa le accepti/ greseala imi apartine 100%

      Ștergere
    4. 15:02.CurLing-aule!

      Ștergere
  11. Baaa io citii acusica comenturili si e ok.da de unde aparu idiotu' ala cu copipeist cu elena udrea ....in pula mea...:)))
    PS Aaaa e anonim.....'la mea
    PS2/3/4/5/..Io zic sa-l punem pe "shmecker" direct presedinte ce ne tot mai cacam pe noi.Zice adminu ca e bun??Hai cu el la cotrocesti si gata ce atata labareala.....prim ministru voiculescu(sau invers) si "am rupt gura targului"

    RăspundețiȘtergere
  12. O zi buna si muie de calitate la nivel A++ ! Cu regim redus de consum energetic, insa cu eficienta extra !

    Numa bine. Plec cu potaia, dupe care tre sa-l sun pe prazarul de Nea Cashu ot Craiova, ca sa vad daca ar vrea sa redevina pretinu meu, asea cum ieream pe vremuri !

    Cand iel loa interviuri lu' ministru' Dobritescu Frezonatu' si lu' ieroaica de Careacal, iar eo ceteam pe nerasuflatelea dialoagele lui !

    RăspundețiȘtergere
  13. Parerea mea(ca oricum nu conteaza)
    Snecker? un aventurier si un mincinos plin de tupeu cum au mai fost si vor mai fi.de crinutu nu zic nimic da o sa si-o ia in "buba"
    Oare cine o mai candida in 2014? sau e crinutu singur singurel sau i se mai pun 2-3 candidati de carton ca sa dea bine poza democratiei.Las ca "om" trai si "om" vedea si o sa-mi dati dreptate
    PDL=muci
    PNL=0(zero)catindati
    PSD=zero catindati
    PC= ????
    "ailalti" sunt ca submarinele(de buzunar)
    culmea ar fi sa candideze crinutu singur si sa iasa pe locu' II!?

    RăspundețiȘtergere
  14. CEZARIKA, HOP, HOP, HOP, NIELS SHMEKER SA TI-O DEA LA CIOK, CIOK, CIOK!

    RăspundețiȘtergere
  15. http://www.lovendal.net/wp52/wp-content/uploads/2013/06/simboluri-Illuminati.jpg
    Simboluri masonice.

    RăspundețiȘtergere
  16. AVERTISMENT !!!

    Urmatoarele comenturi pot fi citite de basinosii apevisti, care se dau mari mimoze pudice, numai cu acordul babornitelor, ori impreuna cu acestea !
    Comenturile contin un limbaj licentios extrem de dur, cu conotatii secsuale porno-porcoase, ce pot dauna grav la bibilica !

    Mosnegilor cu varste de peste 7zeci de anisori le este interzisa vizitarea blogulu', in intervalul 20-20.30 !

    RăspundețiȘtergere
  17. Evaluarea nationala la romani= test pentru retardati, la nivel de ng, ng, ng !

    Foarte bine, ca si asea avem o gramada de licee prin care sufla vantul !

    Si, vorba aia, la ce pula mea iti mai trebo studii, daca tot nu ai unde te angaja dupa absolvire !

    Ca sa fii "Agent de securitate" la Bricostor, ori consultant de specialitate in Carfur, la vanzarea de "Agva fresh in trei culori", nu-ti trebo musai liceul industrial de impachetat fum !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai rapanule ai dreptate! Da' tot iti treba 4 clase-nu mai mult, ca sa stii de unde sa tii bota. S-a dus pulii de suflet toata tara asta! Ete la Czar, care-i angajat cowboy la caprele lu' Danila; crezi ca are nevoie de multa carte? Ai ajung dejtele de la minuri si de la tzurloaie eventual. Uai de pula lui!!!

      Ștergere
    2. Pese: mai duios e cu bacul. Dupa cum pute prin atmosfera, si in acest an rezultatele vor fi deosebite ! Iar or sa urle universitatea de la Baicoi Deal si cele 7 facultati din Mrdgidia Sat ca nu au studenti, iar profesorii doctori universitari ingineri diplomati n-or sa aiba incarcare didactica adecvata !

      Ce pula noastra, nu ? Pai la ce-ti trebo musai licenta si master, ca sa faci taximetrie la negru ?

      Ștergere
    3. Pese iar: da' nu-i bai, pen ca majoritatea aptsolventilor de studii liceale, universitare si masterale vor deveni cadre de nadejde in sistemul de aparare antinationala, ordine publica si siguranta ascultarii telefoanelor si filaj, prin filiera indirecta, indecenta si corsicana !

      Ștergere
    4. Ca specialisti in tancuri nu mai trebo, in avioane-ajung fro 15 pentru urmatorii 20 de ani, iar la marina exista deja un surplus de 326 de ratoi !

      Focusarea se va targheta pe formarea pe filiera indirecta, indecenta si corsicana de consilieri ai comandantilor, purtatori de cuvant, psihologi, juristi, soboare de pochi, plutoane de specialisti in achizitii publice de gheme de ata pentru cusut tone de adrese si specialisti cu protectia fizica si industriala !

      Ștergere
    5. Citez: Ca sa fii "Agent de securitate" la Bricostor, ori consultant de specialitate in Carfur, la vanzarea de "Agva fresh in trei culori", nu-ti trebo musai liceul industrial de impachetat fum !
      ========================
      Buey PMT !
      D-asta te iubim noi pi tine!
      Buey, Numai neuronii tai puteau fata asta!
      Oileiii... ce de talent frate! Multam fain!
      Said Ag.007

      Ștergere
  18. Pentru Baciul Dănilă!
    Un ziarist face o vizita la o stana, unde ciobanul e tocmai cu oile la pascut.
    – Ce faci, bace?
    – Uite, aice cu turma…
    – Pot sa vorbesc cu cainele tau?
    – Cainele nu vorbeste !
    Ziaristul se apleaca la caine:
    – Ce mai faci, Azor?
    – Multzam, fain. (ciobanul ramane cu gura cascata)
    – Ciobanul te ingrijeste bine?
    – Nu ma plang. Imi da mancare buna, nu ma bate si din cand in cand ne mai si jucam. Ciobanul sta stupefiat.
    – Bace! Pot sa vorbesc cu magarul tau?
    – Magarul nu vorbeste…
    Ziaristul se apropie de magar:
    – Ce mai faci, magare?
    – Nu ma plang. (ciobanul intra in stare de soc)
    – Ciobanul se comporta bine cu tine?
    – Da. Imi da fan, abrac, iar daca e vreme rea, ma baga in sura…
    Ciobanul cade pe spate.
    – Bace! Pot sa vorbesc cu oaia aia de langa tine?
    – Apai bagaboanta aia minte de ingheata apele!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Iar in tot cacatul asta general, de ce m-ar fute grija de Nils Steker ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eheee....
      Are si asta... spilul lui!
      N-ai aflat? Masoneria, a incalecat Romania!?!
      Cate ceva, s-a mai scris si pe blogu acesta!
      Par-egzamplu:
      ==================
      Masoneria conduce Romania? Nu intreb eu primul, dar nu exista inca un raspuns lamuritor - http://mhblogonline.blogspot.ro/2010/10/masoneria-conduce-romania-nu-intreb-eu.html

      EXPLOZIV. SCMD are ca asistenţă şi reprezentare juridica pe avocatul Graziela Bârlă, Mare Maestra unei obediente masonice! - http://mhblogonline.blogspot.ro/2011/08/exploziv-scmd-are-ca-asistenta-si.html

      Generalul in rezervă Catalin Voicu, pumnul dat in obrazul Armatei Române ! - http://mhblogonline.blogspot.ro/2010/03/generalul-catalin-voicu-pumnul-dat-in.html

      Masoneria, a luat cu asalt si Justitia. Daca e de bine ori de rau, garantat, nu vom sti niciodata! - http://mhblogonline.blogspot.ro/2013/05/masoneria-luat-cu-asalt-si-justitia.html

      Ștergere
    2. Pana o sa simt eo tentaculu' vartos al masoneriei, mai este ! Daca o sa mai apuc !

      Deocamdata simt vartos o pula in cur, administrata de Casa Sectorista de Penzii, in colaborare cu studiourile de la Stafia Film !
      Si mai simt cum ma napadesc tiganii, prin inmultire exponentiala !
      Si cum pute a prostie, indolenta si a cocalari, pana la nivelul cel mai mare !
      Si cum s-a umplut tara de pochi, iar armata chiere pe picioare !

      Ștergere
    3. PMT, nu te contrazic.
      Dar... ia incearca tu sa afli cum o duc, cam ce avere au etc.etc.

      Ștergere
    4. Las ca stiu eo cum o duc aistia! Nu trebo sa mai cercetez !
      Si, oricum, nu ma deranjeaza sa-mi duc zilele la nivelul de acum, insa sa nu ma futa fara pula de la o zi la alta !
      Ca n-am a lua nimica cu mine la Ghencea 3, de pe acest pamant.

      Pupici !

      Ștergere
  20. Hi, hi, hi!
    Mare prostan boracul asta paros din Urziceni.
    "
    Blogger tigri2 spunea...

    @Lupus
    Esti tare ,ne-ai intaratat -unii contra altora,eu cu Cezar sau eu cu Mos Alecu inducandu-mi,gresit,ca unul din ei ar fi Flit-gaura de cur prajit si cand colo tu esti 'fitilul" stii ce ,fac ceva pe bloaga ta ,daca din astia imi esti.
    1 iulie 2013, 19:49'
    ---------------------------------------
    Lasa ca-i bine asa. Asta merita LuPULAnos cind primeste garoi pe bloaga. Sa rida tiganul, halitorul de lebede din Viana de el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei tigri2, mei cioropelea, io mi-s Flit lua-mi-ai putza la belit!

      Ștergere
    2. Las' ca-i bine ! Avem si noi a mai invata cate ceva de pe acel blog, devenit perete de veceu public, de nivelul garii din Dolhasca !

      Cel putin chestia cu "Flit-gaura de cur prajit " are o valoare intrinseca indiscutabila !

      De retinut ! Ca nu-i rusinos sa recunosti ca si pe alte bloage sunt sclipiri geniale de substanta !

      Ștergere
  21. Sau, cum ar veni:
    - sa dai milioane de euro pe un sistem de canalizare nou-nout, iar cand ploua cacatii sa iasa la suprafata ca dintr-o fantana arteziana !
    - sa te oblige sa-i tai coaiele cainelui tau din casa, ca sa nu mai dea la buci controlat, in timp ce strazile sunt napadite de haite de maidanezi, scapate de sub control !
    - sa visezi la sosele suspendate prin oras, in timp ce in suburbii inca nu s-a auzit de asfalt !

    Etc ! Stiti voi !

    RăspundețiȘtergere
  22. Muei,p-aciulea fiecare voroveste alta limba..fiecare pe a lui.Dixtractie la max!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ...
      Nu d-aia e si Noo ????
      Buei, vezi ca tu meri cu farurile stinse, orbete!
      Sau cu doar doi bieti neuroni, unu deja prajit!
      Prea pute dupa tine a fraier ars!

      Ștergere
    2. Las' ca-i bine ! Ca doar n-om vorghi cu totii, acapella, despre...penzii si cuantumuri, sa zicem, de exemplu, ca pe blogu' lu LuPULA !

      De fapt, cred ca nici n-am putea, pen ca nu cred sa aiba fro unul de pe aciulea pregatirea teoretica si practico-aplicativa a unor titani gen Mos Kalicu, Karadefas, Trofulin, Maiag-Tesla B 119, ori LuPULA, care-i si un fel de Nostradamus in materie de jurisprudenta!

      Ștergere
  23. ;sldjrfgioewm cmnfdvs [ciohn [bjr v[s'jt

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai si tu locul tau in spatiu ! No problem !
      Inceputu-i mai greu, ca finalu-i inevitabil !

      Pe foale, ca apa-i mica !

      Ștergere
  24. UAI, LINISTE O CLIPA!!!
    Vrau sa-i fac lu' Don Bazileus o surpriza placuta, ca stiu ca-i amorezat de subiecte de genul asta. Dupa ce-o ceti, sigur o sa-si lase barba ca ala, vrajitoru Gandar din Stapinul Inelelor.

    "Cele 49 de monede dacice, furate de la Sarmizegetusa, readuse în țară


    Cele 49 de monede din argint de tip Koson, furate de la Samizegetusa și recuperate din America, au fost expuse, luni, în premieră, la Muzeul Național de Istorie a României din București, potrivit chestorului de poliție Viorel Vasile.

    Acesta a precizat că, în continuare, există mai multe tezaure care sunt date în urmărire prin Interpol.

    "Aş dori să vă aduc la cunoştinţă că sunt urmărite în continuare prin Interpol mai multe tezaure care formează obiectul cauzei penale prezentate, şi anume un tezaur de monede lysimach din aur , de 30 de kilograme, un tezaur de monede Koson, de 25 de kilograme, cinci scuturi regale din fier, două table din bronz curprinzând legile statului oraşului roman Troesmis Dobrogea şi 11 brăţări spiralice din aur . Succesul operaţiunii care a fost prezentată astăzi a reiterat rolul decisiv al cooperării internaţionale.(...) Aş dori să concluzionez că cazul de astăzi nu face decât să demonstreze încă o dată că, atunci când instituţiile statului se aşează la aceeaşi masă, este greu să ne reziste", a spus acesta.

    Repatrierea celor 49 de monede dacice a fost posibilă mulțumită a doi ani de muncă în care polițiștii din cadrul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R., împreună cu funcționari ai Ministerulul Culturii, MAI și MAE au colaborat cu omologii lor din SUA, anunță un comunicat al Poliției Române.

    Monedele au fost sustrase în perioada 2003-2006, fiind furat un tezaur de 2.300 de monede din argint. Tezaurul a trecut prin Germania înainte de a fi vândut în SUA, însă până în prezent nu au fost recuperate toate monedele dacice."

    http://www.cotidianul.ro/cele-49-de-monede-dacice-furate-de-la-sarmizegetusa-readuse-in-tara-217078/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca, deja, s-a cacat pe el de emotie si placere !
      Cam pute a fekala moale si calduta, de un verde-maro laptos intens !

      Trebo musai sesizat si RoBORTA curului Erhas pozitiv, la Niu Iorc, ca el se ocupa de recuperarea banilor lu' Ceausescu, precum si de alte tezaururi smanglite de p-aciulea !

      Ștergere
    2. Apropaus, mei PMT ca tot fusesi tu la amerloci; nu te-ai intilnit cumva la Nev Iorc cu Kikasoul picturii romanesti, Paganini-ul de Deva, pe numele lui terestru Robort Honvez?

      Ștergere
    3. Uai, n-am fo la amerloci ! Insa pe aproape, oleaca mai la deal !

      Ștergere
    4. Buey, Bazileus v-a luat-o inainte!
      Ia cititi voi aciulea, ce scrie el:
      ====================
      sâmbătă, 22 iunie 2013
      Severineni de pretutindeni: Sustineti acest demers! Români, oriunde va veti afla: umar la umar, sa aducem acasa tezaurul dacic de la Portile de Fier! UPDATE. In premiera ...
      ======================
      http://romaniamegalitica.blogspot.ro/2013/06/severineni-de-pretutindeni-sustineti.html
      ======================
      UPDATE.
      In premiera ...
      ========================





      PREMIERA – Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia a reusit sa recupereze din Statele Unite ale Americii o serie de piese-unicat din tezaurul Sarmisegetuza Regia care fusesera scoase ilegal din tara si au fost identificate la o casa de licitatii din Chicago. Piesele au fost predate la Consulatul General al Romaniei din Chicago

      Vineri, 28 iunie 2013



      Unde credeti ca ajunsesera piese unicat sustrase ilegal din site-ul arheologic Sarmisegetuza? Tocmai in America, la o casa de licitatii din Chicago. In premiera absoluta pentru sistemul judiciar din Romania, printr-o operatiune desfasurata in baza Tratatului de asistenta judiciara in materie penala dintre Romania si Statele Unite ale Americii, din 2010, a avut loc prima recuperare a unor piese exportate ilegal si expuse pentru valorificare pe piata numismatica americana. Mai multe astfel de tezaure de la Sarmisegetuza sunt urmarite in cotinuare prin Interpol.
      --------------------------------------------------------------------------------
      Iar la comenturi:
      ================
      Admin, Romania Megalitica . 30 iunie 2013, 02:35

      Felicitari, procurorilor de caz! Mai sunt si profesionisti in tara asta!
      =====================
      PREMIERA – Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia a reusit sa recupereze din Statele Unite ale Americii o serie de piese-unicat din tezaurul Sarmisegetuza Regia care fusesera scoase ilegal din tara si au fost identificate la o casa de licitatii din Chicago. Piesele au fost predate la Consulatul General al Romaniei din Chicago.... cititi aici.... UPDATE....

      Ștergere
  25. Noapte pulă la ZOO+NOO !
    Spor la muie, de 5 stele !

    Necaz mare ! Si-a anuntat vizita cotoroanta aia zbarcita de soacra-mea !
    Iar imi baga potaia in sperieti, de urata ce este, de nu-mi mai iese de dupa masina de spalat o saptamana !

    Harca dreaq, asta sigur imi canta vesnica pomeneala si-mi mozoleste si coliva !

    RăspundețiȘtergere
  26. NB la Zoo + 9! Czare, nu uita la 2 sa ma-nbelesti la oaua, iar la ora 3 de pendula sa ma iei!

    RăspundețiȘtergere
  27. DEZINFORMARE SAU DOAR NAIVITATE ?
    Stimate redactie
    Sunteti inteligent si urmaresc cu atentie editorialele dumneavoastra.
    De data acesta asistam la o dezinformare. Sa spunem lucrurilor pe nume.
    Voiculescu plaseaza oamenii lui peste tot....guvern, partide si servicii.
    Snek....nu este mason ci unul din generalii serviciului de informatii intact.
    Nu faptul ca este evreu creiaza problema....ci un evreu mafiot securist.
    Valul antisemit nu tine. Este prea cusut cu ata alba. Scuzati sinceritatea opiniilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey dobitocule!
      Unde vezi tu antisemitism?
      In faptul ca se spune ca NS este evreu? Pai daca este?
      Cine este de vina si mai ales care ar fi vina???
      Buey, au mai spus-o si altii: Esti un dobitoc!

      Ștergere
    2. Ma doare in pula ce este Smek ! Atata timp cat nu este bozgor, ca tine, nu ma pasioneaza. Poate fi si norvegian, ca Raed Arafat, sau indian, ca Monica Tatoiu !

      In rest, esti un idiot simpatic. Macar nu esti prost degeaba !

      Ștergere
  28. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare merci ca m-ai inbelit la oaua!
    ---------------------------------
    Maimutoiul a cam belit prazul. I-au scazut astia la greu pensia. Si o sa i-o mai scada. Astia o sa-l RRRRevizuiasca pina cind in cur un morcov o sa-i creasca.
    Auziti bei ca Motanelul kkcios, halitorul de lebede pleaca iar la Viana. Anuntati careva pe austriaci sa-si stringa lebedele de prin parcuri si sa fie atenti la boznare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata doar a ciufulit oleaca prazul, ca are contributivitate mare si are de unde sa-l beleasca !

      Sa vezi cand i-or baga scarbavnicul madular in cur, pana la coaie, cum o sa-i iasa contributivitatea pe nari !

      Era un idiot p-aciulea prin bloc, gen Cezar cu muci pe fata, care urla ca la el totul e corect si nu mai are ce sa-i faca !

      Acusica are o seacose de aia de panza, de la Kaufland, plina cu decizi de refutere, toate pe minus si tot intreaba cum sa faca si el sa-i dea in judecata pe istia de la meapene !

      Concluzia: ferice de cei care au suflat in veioza si-au scapat de acest haos !
      Vai de capul nostru, celor ramasi in aceasta lume de cacati, cata pula o sa mai luam !

      Ștergere
    2. Mananci KKT ! Mie mi-a mai crescut ..cu putin ! Dar s-a si intarit!!Czar

      Ștergere
    3. Sezi bland mai avortonule ca inainte sa plec trec pe la voi sa va dau muie.

      Ștergere
  29. Saptamina trecuta mi-a venit o noua decizie. Pe "minus" desigur. Cu vreo 2 bulione pe brut. Ce vreau sa va spun insa e ca grupele de munca sunt iar bagate din burta. Inafara de perioada cit am fost elev la ATM si cit am lucrat in SMG, restul activitatii e incadrat la "Alte Conditii". Asa ca, pescuitorii in ape tulburi gen Mos Alicu Kaliku, PulaNOX s.a. sa nu mai manince rahat, ca la MApN, auditul si comisia aia de control au pus lucrurile la punct...Dupa legile astora, poti fi futut la pensie fara drept de apel cind li se scoala lor sula. Vai de pulile noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un bou cu pene .
      Mos Alicu Kaliku a spus intotdeauna ca dupa legile astora, poti fi futut la pensie fara drept de apel cind li se scoala lor sula.
      PulaNOX impreuna ca alti lingai de-ai lui oprea sint cei care sustin ca nu-i nimic mai bun ca legea asta 119 .

      Ștergere
    2. Corect se dice "Bou cu zbaturi".
      In al 2-lelea rand omul nu a gresit cu nik cand o spus ca "pescuitorii in ape tulburi gen Mos Alicu Kaliku, PulaNOX s.a" mananca cacat, deoarece o vrut doar sa exemplifice ca sunt si altii GEN Kalicu sau PULAno, care se ocupa cu ingurcitarea de fekale !
      Ei sunt doar etalonul.

      Asta nu inseamna ca nu ai si tu dreptate, in chestia cu fututul, ori de cate ori CSP are o erectie !

      Ștergere
  30. Buna dimineata!
    Pe la doaua,Cezare sa ma lingi la oaua.Ca sa mearga totul snur,sa ma pupi putin si-n cur.

    RăspundețiȘtergere
  31. Ai di pula me, iar e marti !
    Pulă dimineata la ZOO+NOO !

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    L-am visat pe huoOprea. Chiar, pula ala de purtator de cuvint, Fraticu parca, ce mai scalada?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Contratorpilorul Tiberila Fratiu, alias Erga Omnes, a fost promovat secretar general al Uniunii Tineretului Comunist, pe statul eM , intrucat are o vasta experienta in acest domeniu ! Il stiu inca de pe vremurile in care se evidentia constant ca tanar activist utc, la raportat cantitatile de hartie, fier vechi si de borcane colectate cu organizatiile din evidenta !

      Baiat giugiuc, cu un limbaj de ghiortan cocalarizat de nota 10 !
      Nush de pe unde dracu l-a pescuit amiralul Marin, de l-a adus in semeghe si, iaca ase, in scurt timp a reusit sa le futa bioritmul mai tuturor de pe acolea !
      Bine, unii nici nu-l bagau in seama si nu-si puneau mintea cu ghiortzanul !

      Ștergere
  33. Noi sa fim sanatosi, sa dam moe la ,,jegosi''.
    Da-n vis huoOprea-mi patea cam abatut. Cred ca-l stringea cravata.

    RăspundețiȘtergere
  34. Spor la muie, de 5 stele !

    Plec cu potaia sa se cace, ca tot chitaie p-aciulea si se freaca cu curul de mocheta !

    O avea limbrici !?

    RăspundețiȘtergere
  35. @ 08:32
    Recunosc ca sunt un "bou cu pene", dar cred ca tu esti un rahat cu par. De ala de-a dospit prea mult in tufe.

    RăspundețiȘtergere
  36. Bre,de dimineata o apucarati la muificat!Si czar la halit kkt.

    RăspundețiȘtergere
  37. Imposibil sa iesi afara, la o plimbare, si sa nu dai de cel putin 2-3 basinosi apevisti ce-si plang de mila, pe tema penziilor !

    Unii, sireacii, is cracanati tare de tot, de cat falus erectus au luat in anus gauricus, de la specialistii lu' Oprea !
    Le-am recomandat sa se aprovizioneze cu cantitati apreciabile de vaselina RUL 59, ori de vaselina siliconica, daca dispun de fonduri suplimentare, intrucat vor veni vremuri futere, cu sex neprotejat la greu !

    De example, pe mine m-a prins negresat la gaoz, iar acusica ma chinui sa-mi scot izmenele din cur ! Asa de tare mi-a tras-o Casa de Penzii Sectorista a MeAPene !

    Practic, pentru octombrie, noiembrie si decembrie as fi cumulat cam 100 de lei, din cei furati nejustificat !
    Da', ca sa nu ramana ei de prosti, mi-au tras o pula-n cur in luna iunie, astfel ca pe iulie, august si septembrie imi fura cumulat fro 360 de lei !

    Deci, pana in octombrie, cand cica imi revin la "normal", imi mai trage un futai de 3 luni, de sa stiu eo care-i sefu'n tara aiasta a lu' Dorele !

    Na, mai zi ceva ! Sau apuca-te sa vezi cum dreacu mi-au bulibasit iar grupele de munca, de nici eu nu mai stiu exact ce-am facut o viata prin sistem !

    Da nu disper, ca si capra vecinulu' Costica e pe duca ! Abia mai rasufla sireaca ! Are privirea cam incetosata, da' n-am ce sa-i fac !

    Plec sa ma spal cu oleaca de apa calduta si sa ma ung cu niste Fluocinolon N, ca ma ustura gaozul de zici c-am mancat o saptamana numa ardei iuti si burito !

    RăspundețiȘtergere
  38. Din OPTSERVATORU' MILITAR:

    "166 de ani de invatamant militar la Sibiu" ! Istorie adevarata !

    Ar mai trebui implementat pe pagina 2 si un editorial de genul "3 ani de bulibaseala totala in sistemul de pensii militare. Bascalia continua"

    RăspundețiȘtergere
  39. Tot din nr.23 am aflat ca avem prima fatuca romaneasca, absolventa a studiilor militare in SU ale A, la Punctul de Vest (Uest Point) !

    Brava, brava !

    Pe pariu ca ajunge sef birou frecat adrese, la Divizie ?

    Cunosc sute de absolventi de studii prin strainatate care, acusica, ori imping aerul cu cheptul prin semeghe, ori lucreaza la privati pe lefuri de mii de euro !

    Cui sa "impartaseasca" ea, absolventa de Uest Point, din cunostintele si experienta acumulate la amerloci ? Unei armate de tilicari sarantoci, fara tehnica si cu izmenele rupte-n cur ?
    Unor generali bortosi care dorm pe ei, de se fac de ras prin presa civila si care au o singura grija majora, ca sa nu le suteasca cineva scaunele ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: o perioada agitatia va fi mare la nivelul stafului armatii cu aceasta domnisoara ! Plus ca va fi monitorizata special, inclusa prin grupuri tinta, carata pe la simpozioane sa explice ea ce e americanii si ce vrea ei, dupe care...usior usior, beleste pula ! Chiar de n-are ! Cand da cu adevarat de chichitele sistemului romanesc si vede ca ce a invatat nu se pliaza de nicio culoare pe ce se afla in realitate, isi baga picioarele !

      Si, cat de repede, o sa ajunga aidoma colegei de serviciu, provenita prin filiera indecenta, cu 3 luni de studii militare si facu absolvita intr-o joi, la Spiritu Haret sau la Biosfera !

      Ce pula me, stiu eo ce zic !

      Asta-i cazul fericit ! Ca, daca are nesansa sa ajunga si pe mana unui sef de ala care a rupt carandasul in scoli, de prost ce ierea, insa a urcat in ierarhie pe baza de seacose si alte cunostinte, atunci chiar c-a futut-o ! Sa vezi cand s-o rasti ghiortanu' la ea si i-o zice ceva de genul: fatuco, aciulea esti in Armata Romaniei, nu la americani, asea ca lasa-ma dreacu cu povestile tale si fa ce-ti spun eo ! Ca te ia mama dreaq, ai inteles ? Mars afara !

      Las ca stiu eo ce zic, ca n-am visat chestiile astea, iar acusica pap fekale ca sa nu ma plicti !

      Ștergere
  40. Bey,Cezare de la Noo,sa ne lingi putin la OO.

    RăspundețiȘtergere

  41. cipriotis octopus spunea...

    Atentie mare!
    S-au eliberat niste locuri la Balaceanca, iar V.C.Tudor a facut o donatie de medicamente.
    Care simte nevoie de ajutor calificat, grabiti-va.
    Oferta e limitata.
    Muei,n-o fi vrand si MaiMukles sa ne paraseasca temporar?Ca la noi,la Irecuperabili, e ingramadeala mare, doi p-un pat.Si tot doi in camesoi!

    RăspundețiȘtergere
  42. Buei, io nu sunt antisemit. Am avut colegi de scoala generala de-a lui Moise si de aia folosesc aceasta "titulatura" : Jidanul asta de Niels Shteker e un escorc. Sa-l fut in gura pe pilotul sulii, ala de-a visat ca zboara pe F-uri, MIG-uri si alte alea. Poate o fi zburat dupa ce varul lui Tigri2 zis Motanelul kkcios, Nelson Mandala i-a tras un shoot in cur din Africa de Sud. Analistul lui peshte.
    PS. Ca sa nu uit: CEZARE la ora 3 de pula sa ma iei, iar dup'aia sa bei un ceai de tei. Un ceai cu bromura si sa ma saruti pe sula, mei, mei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S. Iara catre asfintit,sa mai iei inc-o bromura,sa te trag din nou pe sula.

      Ștergere
    2. Boule...daca servesc bromura (nu-i cazul) eu te trag pe pula!!!

      Ștergere
  43. AVERTISMENT !

    Urmatoarele comenturi contin anumite scene sexi-porno emotionale, cu conotatii ce pot produce erectii involuntare.
    Programul nu este recomandat bosorogilor ofticati, urticati si cerniti in cerul gurii, ca magarii-n varfu' pulii !

    RăspundețiȘtergere
  44. ce dracu mai face scmd-srl ?au intrat in silentio-clampa,in pula mea?
    ca nu pot sa ma mai "dixtrez"

    PS doar labagiul ala de la pitesti contabilul sulii, popescu aiureaza ceva despre 'meritocratie'.sa-mi bag....daca inteleg ceva.Mergeti voi si inscrieti-va la 'meritocrati',pana atunci arunc o privire la generatia NATO din C de arges prin merituossul olescu gelu zis gourkha.
    da daca e plecat la vanatoare de marocani e nashpa ca n-avem ce citi despre NATO via C de Arges(ecsact ca pe cupoanele chefereului)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da !!!

      Ai ramas fara filiala, de cand s-a tirat Merisor Pandu, iar acusica te legi de Popeasca din Triviale, leaganul copchilariei tale agitate !

      Baiatu, te-a lovit grindina ?

      Ștergere
  45. Iaca-iaca !!!

    Numa ce ziceam ca invatamantul din tara lu' Dorele e un fel de rahat cu perje, gestionat de o clica de mafioti si de derbedei nationali !

    Nu ca eo n-as fi copiat la bac, in LeMe, pe ruptelea, insa 4 ani am fo presat sa invat, pe viata si pe moarte !

    Bacul o fo doar un fel de teza mai usioara !
    Ai di pula me !

    Numai ca, pe-acele vremuri nu-l aveam ministru la invatamant pe Franghiu sau Apizditei, iar termenul de "meditatii" era valabil, in special, pentru cei care riscau sa ramana corigenti si erau obligati sa mearga la laborator, pentru ore suplimentare cu proful !

    In cazul meu, cu profa de chimie, alias Bejinariu, zisa si "Vaca", onorabila sotie a Gibonului !

    Ai di pula me !

    Acusica degeaba mai inveti. Oricum nu-ti mai folosesc la nika cunostintele. Poti vinde etnobotanice si fara sa cunosti formula lu' H2O !

    RăspundețiȘtergere
  46. au murit si astia....in pula mea.N-ai ce citi pe curul de arges niica.nasol!!!Am un plictiiiis!!!
    Care vi ma sa-ti dau o muie,sa ma scoti din "depresiune"
    PS Prefer anonimii ca ei ie discreti:):)....in pula mea

    RăspundețiȘtergere
  47. Uai muistilor, care plecati dreaq prin "concedii" si alte deplasari, anuntati la receptie !

    Baremi ca sa stim cui mai repartizam ori nu ALUPIGUS !

    De exemplu, lu palincarosu' care-mi suge osu nu mai este necear sa-i distribuim muioten si ALUPIGUS, intrucat e plecat din tara lu' Dorele, iar toate coletele se returneaza expeditorului, cu riscul de iesire din garantie a produselor !

    Nu ca halitorii istia de clisa si jumari ar hi mai domoli la minte, insa consumam de-a'mpulea resurse importante de pe suportul logistic !

    RăspundețiȘtergere
  48. Lupuș P spunea...
    @Stoenescu
    Mie imi vorbesti pe tonul ăsta, măi, minte înghețată?
    Dacă le stii pe toate, pe cele juridice, pe cele militare, la ce mai pierzi timpul să te informezi?
    Scutește-mă de obrăznicii!

    2 iulie 2013, 17:56
    Don Corleone spunea...
    ce mishto
    Lupus se adreseaza lu' cap de gheata dar scrie:@stoenescu
    adevarat ai grait lupushule:):)

    2 iulie 2013, 18:07
    cipriotis octopus spunea...
    @Tigri
    Tu esti la "chef" de cand te-ai nascut .
    Oligofrenii de teapa ta, care se cred Napoleon, pot delira in liniste pe acest blog, nu si oamenii normali care au ceva de spus.
    E o bucatica de Romania, unde nebunii umbla liberi pe strada si conduc parodia asta de tara.

    2 iulie 2013, 18:13
    Don Corleone spunea...
    @lupus
    oare unde am mai auzit expresia asta de superioritate si in ce sistem?Nu pot nicicum "sa-mi amintesc"

    citat din Lupus:
    "Mie imi vorbesti pe tonul ăsta, măi,..."

    PS: a se inlocui cuvantul "superioritate" cu "aroganta' sau ingamfare(suna mai corect mai obiectiv)

    2 iulie 2013, 18:15

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, dupa ce ai importat sacosa cu cacat de la LuPULA si ai rasturnat-o aciulea, baga si niatale o dunga de control, ca sa stim ce cacat s-a mancat acolea si ce cacat ai mancat tu, ca comentariu personal !

      Ori, mai simplu, atentioneaza-ne ca pe PULAno s-a dat liber la halit de fecale !

      Ca nu degeaba ne-a pus Domnu Vasile Burcu, blogu lu LuPULA la blogroll !
      Daca ierea un ofticos ca Domnul NeaCashu Marin, care ne-a injurat chiar si de ziua lu' domnia sa ca i-am dat muie cu urari, atunci nu mai aveam niciun blogroll !

      Asea ca, inchipuieste-ti ca ce faci niatale seamana egsact cu un orgasm ratat !

      Daca te gineste Domnu Don Curdeleu ca iar o futi cu copiutele, de la un blog la altul, sigur borasti carabusi !

      Doamne feri !

      Ștergere
  49. Bai, duceti-va unul si-l extrageti pe rahatul paros din Urziceni cu prenumele Viurel-linge-m-ar in cur nitel, alias Tigri2 c-un coi, de pe bloaga lui PulaNOX ca a intrat in menopauza. A inceput boracul cu povesti de pe la revolutie, la care cica ar fi fost participant. Mai bine ar zice de Stefan cel Mare, ca tot comemoram azi cincisute...de la moartea acestuia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa omul in pace, bre !
      Si, daca te uiti mai atent, nu-i vorba numa di Vioriel file de poveste !

      Este o onoare pentru MH blog, pentru modul cum a reusit sa colonizeze si sa converteasca blogul lu' PULAno la adevarata religie a blogosferei pentru apevisti !

      Ce zicea seful suprem ? Inmultiti-va si stapaniti pamantul !

      Ce facem noi aciulea ? Ne-am inmultit si stapanim blogosfera !

      Iaca, iaca: PULAno a devenit un fel de Abel, InfuMondu Militari un fel de Cain, iar Speis Armia Internesanal e prostul familiei, de cand s-a nascut !

      Onoare noua, onoare patriei !

      Ștergere
  50. Bai, auzii ca Curdeleu ie var primare cu Cioaca ala cu Helodia. Cica-s din Triviale amindoi. Asa-i bai Curutz?

    RăspundețiȘtergere
  51. Spor la muie, de 5 stele !
    Trebo sa-mi scot potaia sa se cace de seara, dupe care am treaba cu maidanezii comunitari, pretenarii mei de-o viata !
    Imi bag pula in legile primarului care este ! Sa ma amendeze cat vrea, pen ca eo tot o sa le dau de mancare !

    Pupi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba rapanule tine ceva si pentru potaile de Czar si Tigri2, ca e saraci baietii.

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri