Google Translate

sâmbătă, 18 octombrie 2014

Victor Ponta,PRESEDINTELE CARE UNESTE. Victor Ponta, preferatul romanilor. Sondajele, vorbesc! UPDATE


A fost dat publicităţii barometrul INSCOP Research realizat la comanda ziarului „Adevărul după prima săptămână de campanie electorală a alegerilor prezidenţiale 2014.

Indicatorul care măsoară prezenţa la vot sugerează că bazinul celor care declară că vor veni la urne în mod sigur creşte.

Comparativ cu iulie (48,6%) şi septembrie (55,7%), la măsurătoarea de la începutul lunii octombrie, 59% declară că se vor prezenta în mod sigur la vot.

Datele reprezintă prima estimare a intenţiei de vot realizată în condiţii de campanie electorală, cu măsurarea candidaţilor care se vor regăsi efectiv pe buletinele de vot.

Victor Ponta conduce în topul intenţiei de vot a celor care declară că se vor prezenta în mod sigur la urne în turul 1 (59% din totalul populaţiei). 40,6% declară că ar vota cu Victor Ponta în turul 1, cu peste 10 procente peste următorul clasat, Klaus Iohannis care ar fi votat de 30,1% din alegători. Cei doi cumulează împreună puţin peste 70% din voturi, fiind finaliştii cerţi ai alegerilor prezidenţiale.

Pe locul 3 se clasează Elena Udrea cu 6,7%, urmată foarte aproape de Călin Popescu Tăriceanu cu 6,2%. Locul 5 este împărţit de Teodor Meleşcanu şi Monica Macovei, ambii cu 4,6%. Kelemen Hunor ar obţine 2,5% din persoanele care au indicat o intenţie sigură de a vota, fiind urmat de Dan Diaconescu (2%) şi Corneliu Vadim Tudor (1,7%). Ceilalţi candidaţi (Gheorghe Funar, Zsolt Szilagyi, William Brânză, Constantin Rotaru, Mirel Mircea Amariţei) incluşi în lista de opţiuni nu adună împreună decât 1%.

Aproximativ două treimi (65,8%) dintre votanţii altor candidaţi decât finaliştii Victor Ponta şi Klaus Iohannis declară că ar veni la vot în turul al doilea al alegerilor. 16% spun ferm că nu vor veni la vot în cazul în care candidatul preferat nu se califică în turul 2, iar 18,2% nu ştiu sau nu răspund la această întrebare, formulă de răspuns care camuflează mai degrabă refuzul unei acţiuni sociale aşa cum este şi exerciţiul votului.

În ceea ce priveşte intenţia de vot în turul 2, conform opţiunilor din acest moment, Victor Ponta ar câştiga alegerile prezidenţiale cu 53,5% din voturi, faţă de Klaus Iohannis care ar obţine 46,5%. Raportarea datelor se face la un eşantion de 74,5% din populaţie care a indicat o opţiune.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE
----------------------VIDEO.
Victor Ponta - PRESEDINTELE CARE UNESTE-------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19 comentarii:

 1. NEAMTUL LUI BLAGA?! Doar n-am inebunit sa-l votez pe reprezentantul PDL!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buey,
   PDL, nu mai e... cum il stii tu !
   Acum... e sub "acoperire" si se cheama "legal","cu acte in regula", "PNL,asta e" !
   Cred ca Bratienii... sa zvarcolesc in pamant!

   Ștergere
 2. Pai sondajul lui matale, ce spune? Vezi? aista-i adevarul, nu ce spun sondajele comandate! Si...pe cine uneste? Sunt regiuni in Romania care merg intr-o alta directie decat restul tarii.Iar directia este stabilita de catre oamenii de rand care s-au saturat pur si simplu, elita este obligata sa-i urmeze.Auzi!!!! Sa platesti miticilor 100 mil. lei pentru datoriile la RADET!!! Cine o sa suporte cheltuiala?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa inteleg ca ti-ai chemat toate neamurili sa voteze p'aciulea?
   Buey,tare prostovan trebe sa fi! Chiar cu patima!
   Il doare pe Ponta -n pix de sondaju vostru!

   Ștergere
 3. ,,PNL---istii de azi trebuiesc trasi in pacura(sau cacat- mai bine cacat) si tavaliti in pene de gaina oparita. Ce-o face pretinu' OLTEAN, vedea-l-as cu hrean?
  Trita Culita

  RăspundețiȘtergere
 4. Pe Visan nu-l vrai la ,,borcan''?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ba da, ba da, îl vrem alături de Băşinescu în formol la Muzeul Hantipa. Să fie vecini de vitrină cu Motănalul kăkăcios şi cu Cezar maimuca.

   Ștergere
 5. Si cu falusul flescait al lui Terente fara sentimente.

  RăspundețiȘtergere
 6. Muei, am auzit ca Ritzi fara tzitze este acum in partidul lui seful lu medam LU PULADEVARAT or falsh??

  RăspundețiȘtergere
 7. @23:33
  Te recunosc dupa folosirea verbului a fi. Pune mana pe carte si revino cand cresti mare!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buey prostovane,
   "Fi" pe pace, aparentele inseala!
   Intreaba-l pe tactu Basescuu, cumu-i cu aoperitzii astia, care-catzi suntem! :)
   Ha, ha, ha... ce-mi plac glumele mele!

   Ștergere
 8. Esti in continuare dovada ca IQ-ul poate fi si negativ. Cati fecali acoperiti sunteti nu-i problema, ca n-am calcat pana acum decat in astia ,,la vedere''. Ai vrea tu, tagarta, macar sa visezi ca ai putea ajunge agent acoperit, dar astia nu sunt alesi dintre intarziati.

  RăspundețiȘtergere
 9. ,,Când Uniunea Europeană și Statele Unite au convenit să pedepsească Rusia pentru anexarea Crimeei și destabilizarea Estului Ucrainei, au început prin a formula o lista neagră cu oameni din cercul de apropiați ai lui Putin, cărora li s-au înghețat activele și li s-a instituit o restricție de intrare pe teritoriul american, respectiv european. Acum, când suspiciunile privind o apropiere a Budapestei de Moscova s-au intensificat, o țară membră UE este sancționată de SUA nu printr-un semnal diplomatic, ci printr-o măsură destinată statelor aflate în conflict cu Vestul.''

  http://www.dcnews.ro/sua-au-inclus-o-ara-ue-pe-lista-sanc-iunilor-impotriva-rusiei_456794.html#sthash.hIDxiJP2.dpuf

  RăspundețiȘtergere
 10. Ponta,presedintele care uneste ...hotii impotriva justitiei !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buey prostovane, nu credeam ca esti si idiot!
   Tu si Monica Macovei... "idei putine, dar fixe"!

   Ștergere
  2. Buey prostovane, esti gata, te facusi manga?
   Ia de aici, sa vezi ce mai zic si altii, mai nou: "Dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile prezidentiale, Victor Ponta ar câștiga în primul tur 41 % din intențiile de vot, potrivit unui sondaj IRES. Pe locul al doilea se clasează candidatul ACL, Klaus Iohannis, cu 29 de procente. Pe locul trei, la mare distanță de primii doi clasați, se situează la egalitate Elena Udrea și Călin Popescu Tăriceanu, cu câte 8%. În turul al doilea al alegerilor prezidențiale, Victor Ponta ar obține 55% din intențiile de vot, în timp ce Klaus Iohannis ar obține 45%."

   Ștergere
  3. Vei fi primul care-l va injura! Sa nu uiti....Darie!

   Ștergere
  4. Prietene, tu esti cu injuartu'... ca proasta-n targ!
   Eu, sigur, in limita unui limbaj DECENT, voi CRITICA derapajele!
   Atatea cate eventual vor fi ! Tu, de ce nu poti fara sa injuri aiurea si deseori trivial?

   Ștergere
 11. vitoras cui ne lasi ,daca ajungi presedinte ,vei fi presedintele care uneste....... HOTII

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite