Google Translate

duminică, 18 aprilie 2010

Al 2 lea pe Lista Rusinii: Dobra Nicolae – senator PDL de Alba, colonel in rezerva!

DNA l-a trimis in judecata pe Nicolae Dobra, senator PD-L, alaturi de 15 membri ai Consiliului Local al municipiului Sebes, in perioada 2004-2008, din judetul Alba, cat si a fostului primar, Dancila Adrian Alexandru pentru vanzarea unui teren la un pret subevaluat.

Deoarece inculpatul Dobra Nicolae are, in prezent, calitatea de senator, dosarul a fost inaintat spre judecare la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

En detaille, Click pr Link:
18 persoane din Alba, printre care si senatorul Nicolae Dobra, trimise in judecata de DNA


Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus trimiterea în judecată a 18 persoane din cadrul Primăriei Sebeş acuzate că au contribuit la vânzarea unui teren la un preţ mai mic decât cel real. Printre cei trimişi în judecată se numără fostul primar al municipiului, Alexandru Dancilă (în prezent consilier local în Sebeş), 16 foşti consilieri locali din Sebeş, printre care şi actualul senator PD-L de Alba Nicolae Dobra, şi un expert evaluator de la aceeaşi primărie.

Procurorii au stabilit un prejudiciu de peste
3,3 milioane euro la vânzarea unui teren la un preţ subevaluat.


Mai mult,cititi aici:
Ex-primarul din Sebeş, un senator, 16 foşti şi actuali consilieri locali şi un expert evaluator trimişi în judecată de DNA


Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie din Alba Iulia au trimis in judecata 18 persoane, printre care fostul primar al municipiului Sebes, Adrian Alexandru Dancila, si actualul senator Nicoale Dobra.
De asemenea, mai multi membri ai Cosiliului Local al municipiului Sebes, in perioada 2004 - 2008, au avut aceeasi soarta, potrivit unui comunicat al DNA.

Detalii,aici:
Senatorul Nicolae Dobra, trimis in judecata de DNA


* În incinta Primăriei Sebeş, senatorul Nicolae Dobra a recunoscut că şi-a ajutat, practic, fratele să ajungă adjunct la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Alba

* „Când am văzut că tot alţii şi fratele meu nimic… m-am burzuluit şi eu un pic la Hava” – citat din Nicolae Dobra

* „Neliniştea” senatorului de atunci este cunoscută şi de mai mulţi angajaţi din DGFP Alba, dar şi de unii apropiaţi ai preşedintelui PD-L, Mircea Hava.

Sunt reale, dar nu le spune nimeni. Unii se feresc, pentru a le fi mai bine. Alţii, chiar din jurul oamenilor influenţi, le confirmă, însă sunt „lucruri fireşti până la urmă”, dar preferă să rămână în urmă, încercând să îşi păstreze credibilitatea în faţa şefilor din partid.Se ştia despre aşa-zisul trafic de influenţă.

Cine nu ma crede, aici:
Senatorul Dobra a intervenit pentru fratele său la „omul cu decizii”


Iata cine sunt impostorii!
Asemenea indivizi, decid viata noastra!
Intrebare: putem sta indiferenti?
Putem lasa lucrurile sa "curga" de la sine?
Pe mana cui am dat tara?

De asta sunt REVOLTAT, domnilor!
Hotii si derbedeii, ne-au distrus:
Tara, poporul, pe noi ca oameni normali!

Col.(r) Vasile Burcu
_________________________
UPDATE,
Primit prin e-mail,de la un coleg:

_________________________
Intrebare: Cum bate dazastrul la usa?

Raspuns: Boc! Boc! Boc!

Ecoul se aude: Seitan... Seitan... Seitan...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri