Google Translate

sâmbătă, 17 aprilie 2010

Primul pe Lista rusinii: Banias Mircea – senator PDL de Constanta!

... la Constanţa a apărut un nou grup de interese cu valenţe de grupare infracţională organizată. Afacerile dubioase ale noii „mafii“ sunt la fel de bănoase ca ale grupărilor cunoscute. Întâmplător sau nu, membrii acestei noi „organizaţii“ au trecut pe rând pe la conducerea portului. Şeful lor pare
a fi senatorul Mircea Banias... eminenţa cenuşie a unui grup de persoane care a monopolizat afacerile în zona Portului Constanţa.


Istorie si istorii cu Pedelistul Mircea Banias - capul mafiei din Portul Constanţa , Click pe Link!

Criza economică, ce a năucit românul de rând, nu pare să afecteze senatorii şi deputaţii, ale căror cheltuieli pentru cabinetele parlamentare sunt substanţiale.

Treaba se schimbă drastic dacă urmărim cheltuielile senatorilor în luna decembrie 2009. În topul consumatorilor în exces, pe primul loc se află senatorul PDL Constanţa Mircea Banias. Numai pentru luna decembrie, cheltuielile pentru materialele de întreţinere necesare biroului senatorial se ridică la fabuloasa sumă de 11.154,89 RON, ceea ce se traduce în aproximativ 115 milioane lei vechi, faţă de 4.824 lei, adică 48 de milioane în luna noiembrie! Deci, 100 de milioane numai pentru materialele de birotică pe o singură lună! Probabil l-a împrumutat şi pe Moş Crăciun ca să le cumpere cadouri la angajaţi.

Pentru salariile angajaţilor biroului senatorial s-a cheltuit suma de 11.222 lei, adică 112 milioane lei vechi! Misterul acestor fabuloase sume l-am fi putut dezlega cu ajutorul senatorului în cauză, dacă acesta ar fi răspuns repetatelor noastre apeluri telefonice ...
Alte amanunte, Click aici: Ţara moare şi Banias… risipeşte!

Domnule senator Banias,
alti impostori politici!
Vom fi "NON STOP" cu ochii pe domniile voastre!
Aici, in paginile Blogurilor SCMD, sa va CAUTATI
zilnic, starea de ... "sanatate politica"!
Mari sanse, sa aveti surprize!
Promitem!

Al dumneavoastra, credincios cauzei,
Col.(r) Vasile Burcu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri