Google Translate

sâmbătă, 29 martie 2014

Absolut previzibil, in limita normalitatii! Vladimir Putin şi Barack Obama au discutat despre criza din Ucraina şi despre Transnistria - Kremlin

 
Preşedintele rus, Vladimir Putin, a discutat la telefon, vineri, cu omologul său american, Barack Obama, despre criza din Ucraina şi despre alte probleme regionale, inclusiv despre situaţia din regiunea separatistă Transnistria, informează site-ul Preşedinţiei Rusiei.

Putin i-a atras atenţia lui Obama asupra situaţiei din Ucraina, unde, potrivit liderului rus, "extremiştii comit acte de terorizare a populaţiei paşnice şi a organelor de ordine", potrivit unui comunicat oficial al Kremlinului.

În acest context, preşedintele rus i-a propus lui Obama să ia în considerare măsuri pe care le-ar putea lua comunitatea internaţională pentru a contribui la stabilizarea situaţiei din Ucraina.

Obama şi Putin au convenit că în perioada apropiată acest subiect va fi discutat la nivelul ministerelor de Externe rus şi ucrainean.

De asemenea, preşedintele Rusiei a subliniat că trebuie să fie acordată mai multă atenţie situaţiei din Transnistria. Potrivit lui Putin, "blocada comercială şi economică" din regiunea transnistreană "contribuie la înrăutăţirea condiţiilor de viaţă a populaţiei din regiune, creează obstacole asupra liberei circulaţii şi afectează activitatea economică".

Putin a subliniat că Rusia este pentru o soluţionare paşnică şi definitivă a problemei transnistrene şi este interesată de eficienţa formatului de negocieri 5+2.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »
Sursa:
===================================
=================================================
======================================================================

4 comentarii:

  1. Ai the my pula, ear e sambata !
    Daca-i vreme buna, azi o scot pe babornita la o pizdulice la gratar, la mosie ! Is curios sa vad si eo ce gust are si fripta, ca asea cruda, numa din limbi, m-am saturat dreaca ! Specialistii de la Cluj, mari artizani in jumari si osanza de porc, zi ca-i buna !

    RăspundețiȘtergere
  2. Uai, s-aveti o zi buna si muie de 5***** !
    Plec sa-mi admir gardul ! Poate-l vopsesc in alb-albastru-rosu, pe orizontala ! Numa sa-i dau un tilifon lu conu Vlady, sa vad daca-i de acord !
    Si nu uitati
    Ca sa me-o loati
    Si s-o frecati
    Pe loc
    Drept in ceoc !

    RăspundețiȘtergere
  3. "Putin a subliniat că Rusia este pentru o soluţionare paşnică şi definitivă a problemei transnistrene şi este interesată de eficienţa formatului de negocieri 5+2"

    pai pasnica si definitiva a fost si cu crimeea.Ce, nu-i ase?
    DC

    RăspundețiȘtergere
  4. Uoai DC, ieou port deja bashcheti...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri