Google Translate

miercuri, 23 iulie 2014

QUO VADIS, ROMANIA? Politicienilor romani, o intrebare: Serveste poporului roman deteriorarea tot mai grava, a relatiilor cu Federația Rusă? Intreb, nu dau cu parul!


Rusia îşi va consolida flota militară la Marea Neagră, al cărei sediu se află în Crimeea, peninsula ucraineană alipită de Moscova în martie, a anunţat miercuri armata, citată de AFP şi Mediafax.

"Am început astăzi dezvoltarea unei puternice flote la Marea Neagră", a declarat amiralul Aleksandr Vitko într-un mesaj difuzat de serviciul de presă al flotei.
 
El a citat domeniile aeronavale, piese de artilerie pe coastă, nave şi submarine noi.
 
Marţi, preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că Rusia "ar trebui să reinstituie infrastructurile militare" la Sevastopol, în Crimeea, "pentru a consolida apărarea ţării" ca răspuns la sporirea prezenţei NATO în Europa de Est şi mai ales în Marea Neagră şi Marea Baltică.
 
Peste 86 de miliarde de ruble (1,75 de miliarde de euro) până în 2020 ar urma să fie consacrate dezvoltării flotei sale la Marea Neagră, a anunţat în mai ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu.
 
Flota rusă se află în Crimeea din secolul al XVIII-lea, inclusiv de la independenţa Ucrainei, în virtutea unui acord cu Kievul.
 
Sursa:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------

3 comentarii:

  1. Interesul unora... poarta fesul! "Una zic, alta fac: Marea Britanie si Franta
    tin cu dintii de contractele cu Rusia din industria armamentului."
    ----------------------------------------
    Desi au criticat dur Rusia pentru interventia in Ucraina, Franta si Marea Britanie nu renunta la contractele incheiate cu Moscova in industria armamentului.

    Un raport oficial arata ca englezii au in vigoare 251 de licente de vanzare a armelor in tara condusa de Vladimir Putin, in valoare de 132 de milioane de lire sterline, potrivit BBC.

    Comisia Europeana pregateste sanctiuni in domeniul apararii pentru Rusia

    Guvernul de la Londra a spus ca le va suspenda. Insa pana in prezent, doar 31 de contracte au fost sistate.

    Informatia a fost publicata dupa ce premierul britanic David Cameron a criticat tari europene precum Franta, care continua sa vanda armament Rusiei.

    In replica, ministrul de Externe din Hexagon, Laurent Fabius, a mentionat ca Marea Britanie ar trebui sa se uite in ograda sa, avand in vedere numarul mare de oligarhi rusi care au resedinta in Londra.

    Nici Franta nu renunta la contracte.

    Franta va onora contractul din industria armamentului pe care il are incheiat cu Rusia, informeaza ABC News, care citeaza AP.

    De ce nu vor germanii sa inaspreasca sanctiunile aplicate Rusiei?

    Presedintele Francois Hollande a avertizat, luni noapte, ca tara sa ar plati un pret prea mare daca va anula intelegerea.

    Prima nava de razboi, Vladivostok, este aproape gata si urmeaza sa fie livrata in octombrie.

    "Rusii au platit. Asa ca am fi nevoiti sa rambursam 1,1 miliarde de euro", a atras atentia oficialul de la Paris, care a adaugat ca livrearea celei de-a doua nave depinde de "atitudinea Rusiei".

    Occidentul a acuzat in repetate randuri Rusia ca inarmeaza insurgentii din estul Ucrainei, care ar fi doborat un avion cu aproape 300 de pasageri la bord.

    Avion doborat in Ucraina: Cum se profita de pe urma victimelor si ce legatura are Romania?

    Ministrii de Externe ai UE s-au intalnit, marti, pentru a discuta despre inasprirea sanctiunilor.

    Unele state, precum Marea Britanie, considera ca evenimentele recente cer masuri mai dure. Insa exista si voci, in special din Germania, care sustin ca un astfel de scenariu va dauna extrem de mult mediului de afaceri de pe batranul continent.

    Sursa:
    http://www.ziare.com/afaceri/industria/una-zic-alta-fac-marea-britanie-si-franta-tin-cu-dintii-de-contractele-cu-rusia-din-industria-armamentului-1312570

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma ingrozeste IDEEA ca teritoriul Romaniei... ar putea ajunge datorita unor IRESPONSABILI.... un TEATRU DE RAZBOI. Ca am putea plati cu alte mii si milioane de NENOROCIRI... faptele si incompetenta unora, care vremelnic, de ceva ani, conduc cum nu se poate mai rau Romania, amaratul de popor roman. Ma ingrozesc sa vad si sa aud ce pot debita demential, beti de o putere iluzorie, public unii alesi ai neamului! Fatucile si pitiponcii de "serviciu", din mass-media... de multa vreme nu mai prezinta interes pentru mine! S-au vandut... atat de ieftin...! Iar unii... prea sunt dobitoci din nascare! Asa ca... Dumnezeu cu mila!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i clasa de neterminati, sfertodocti si hoti care ne conduc de 25 ani incoace...

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri