Google Translate

duminică, 10 august 2014

Isus din Nazaret. Iisus Hristos. Cine a fost cu adevărat Isus? “Conspirația care l-a inventat pe Isus” este un film documentar, care "rastoarna" intr-un mod incredibil, tot ce stim... de peste 2000 de ani! Cui si la ce serveste?


Mesia Cezarului:
Conspirația romană care l-a inventat pe Isus.  



Cine a fost Isus?
De ce nu există dovezi arheologice istorice ale existenței sale?
Cine a scris Evangheliile?
De ce au fost scrise în limba greacă, mai degrabă decât ebraică sau aramaică?
Cum a ajuns să fie centrul din Roma edificiul religiei creștine? De ce au fost
primul creștin Papa și primii sfinți toți membrii familiei Flavius ​​Cezar?

Aflați adevărata identitate a lui Isus Hristos pe temelia caruia creștinismul a fost înființat pentru a i se închina miliarde de oameni de 2.000 de ani
Publicat pe 3 iul. 2013
------------------------------------------------
--------------------------------------

Isus din Nazaret sau Iisus Hristos este fondatorul și figura centrală a creștinismului, și unul din cele mai importante simboluri ale culturii occidentale, majoritatea bisericilor creștine considerându-l Fiul lui Dumnezeu sau Mesia cel vestit de Vechiul Testament iudaic, ce în timp a devenit al doilea personaj al Trinității creștine.

Cine a fost cu adevărat Isus? De ce nu există dovezi arheologice istorice ale existenței sale? Cine a scris Evangheliile? De ce au fost scrise în limba greacă, mai degrabă decât în ebraică sau aramaică? Cum a ajuns să fie centrul din Roma edificiul religiei creștine? De ce au fost primul creștin Papă și primii sfinți toți membrii familiei Flavius ​​Cezar?

Aflați adevărata identitate a lui Isus Christos pe temelia căruia creștinismul a fost înființat pentru a i se închina miliarde de oameni de 2.000 de ani.

“Conspirația care l-a inventat pe Isus” este un film documentar care cuprinde rezultatul cercetărilor a zeci de ani în domeniul originilor creștinismului, și dezvăluie o înțelegere nouă și revoluționară cu privire la originea creștinismului, explică ceea ce este Noul Testament, care este adevăratul Isus, și modul în care a doua venire a lui Christos a avut loc deja.

Filmul arată că Isus a fost invenția Curții Imperiale Romane din acea vreme. Scopul lor a fost de a oferi o viziune a unui “Mesia pașnic”, care ar putea servi drept o alternativă a liderilor revoluționari care au fost în Israel din primul secol și amenințau Roma. Această descoperire se bazează pe paralele constatate între Evanghelii și lucrările istoricului Flavius Josephus, care apar în secvență.

Unii cititori şi spectatori vor găsi această analiză derutantă. Joseph Atwill, autorul documentarului și cărții “Mesia lui Cezar“, spune, potrivit efemeride.ro:
“Cartea mea nu este în nici un fel o critică a credinței creștinilor contemporani. M-am simțit obligat să prezint concluziile mele cu privire la originea și scopul antisemitismului și modul în care guvernele folosesc propaganda pentru a-și controla supușii”.


“Dificil și provocator! Dacă ceea ce Joseph Atwill spune este doar parțial adevărat, suntem în căutarea unui abis. ” - Robert Eisenman, Profesor de Religii și Arheologie din Orientul Mijlociu, Universitatea de Stat din California.

Sursa:
mesia cezarului conspirația romană care l-a inventat pe isus
-------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri