Google Translate

miercuri, 25 septembrie 2024

Liberalii forțează pe toate vocile ruperea guvernării

 

Liberalii forțează pe toate vocile ruperea guvernării: S-a dat ordinul și se trage din toate direcțiile

Războiul dintre PSD și PNL, pornit după ce social-democrații au refuzat să sprijine Legea ”Iohannis-senator”, amenință cu ruperea coaliției de guvernare.
Liberalii ies la atac pe toate fronturile posibile și par că forțează ruperea guvernării.
Brusc, cei din PNL și-au dat seama de toate bubele guvernării și se erijează în partid de opoziție chiar în cadrul guvernării.
Primul care a ieșit la atac a fost prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, cel care a promis ”amănunte incendiare” despre modul în care guvernează ”baronul de Buzău Marcel Ciolacu”.
”Ciolacu minte. De ce? Îi este frică de baronii PSD, care l-au luat captiv.
PSD vrea toată puterea și este un pericol mortal pentru România.
PSD nu s-a schimbat, desi liderii acestuia au încercat să își spele imaginea în Europa prin intermediul PNL.
P.S. Mâine amănunte incendiare despre situația financiar - economică în care se află cu adevărat România și nepriceperea fostului baron de Buzău în treburile guvernării.”, scrie Rareș Bogdan.
Siegfried Mureșan îl acuză pe Marcel Ciolacu că a blocat fondurile europene
Europarlamentarul PNL, Siegfried Mureșan, toarnă gaz pe foc cu acuzații extrem de grave la adresa premierului Marcel Ciolacu, pe care îl acuză că a blocat absorbția de fonduri europene pentru România.
”Prim-ministrul Marcel Ciolacu a blocat absorbția de fonduri europene
Guvernul condus de prim-ministrul Marcel Ciolacu nu a reușit să atragă niciun euro din fondurile structurale și de coeziune care sunt alocate României din exercițiul financiar european 2021 - 2027.
Deși ne aflăm la jumătatea exercițiului, singurii bani pe care i-a încasat țara noastră sunt reprezentați de prefinanțare: adică acele sume modice pe care România le primește automat în cont la începutul fiecărui an fără ca guvernul să trebuiască să facă ceva.
Blocajul absorbției este strict o problemă de voință politică, nu de capacitate instituțională. România a demonstrat în ultimii ani că are capacitatea de a absorbi fonduri europene în ritm rapid. În 2022 și 2023, în timpul guvernului condus de prim-ministrul Nicolae Ciucă, România a absorbit sume record din fondurile europene alocate țării noastre în exercițiul financiar anterior. În 2022, am avut o absorbție de 5,9 miliarde de euro, iar în 2023 a fost de 6 miliarde de euro.
Prim-ministrul Marcel Ciolacu trebuie să ne spună de ce a blocat absorbția fondurilor europene acum, când România ajunsese la o capacitate record de absorbție.”, scrie Siegfried Mureșan.
L-au scos din izolare pe Robert Sighiartău
Deputatul Robert Sighiartău a fost un critic constant al PSD, dar liderii PNL au decis să-l izoleze pentru a nu afecta guvernarea. Cum, între timp, trendul s-a schimbat și trebuie să ”ponteze” atacuri la adresa partenerilor de coaliție, liderii PNL l-au scos de la izolare pe Robert Sighiartău și îi promovează postările pe contul oficial de Facebook al partidului.
1,4 miliarde de euro a pierdut Guvernul Ciolacu. Investiții care aduceau locuri de muncă și viață mai bună pt oamenii de acolo.
Ciolacu aduce ghinion României și economiei românești. Inflație mare, prețuri mari, taxe în plus pentru oamenii harnici dar pomeni și bani pentru camarila de partid. PSD nu s-a schimbat cu nimic. Spun asta de 2 ani de zile. PSD vrea toată puterea!”, Robert Sighiartau, deputat PNL. #CiolacuGhinion #RS
 
https://www.stiripesurse.ro/liberalii-forteaza-pe-toate-vocile-ruperea-guvernarii-s-a-dat-ordinul-si-se-trage-din-toate-directiile_3443119.html

6 comentarii:

  1. Ori cu pesedistii, ori cu penelistii, același rahat...

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.national.ro/economie/inceputul-sfarsitului-guvernul-finanteaza-investitiile-din-imprumuturi-externe-pnrr-ul-s-a-blocat-836652.html/

    Așa că axa Zdreanță - Petrea serjant Bulă, cei cu capete de poolă, kanci actualizare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Armya..nu mai are buget de 2 ,5 fin PIB?
      DE AICI PROSTOVANE!
      LUAM UN F-35 DOAR CU O ..HARIPA SI GATA ECONOMIA PENTRU ACTUALIZARE..PROSTANACULE😇😂😂

      Ștergere
  3. https://www.gandul.ro/actualitate/trend-periculos-pe-tiktok-o-noua-provocare-face-ravagii-in-randul-copiilor-20313001

    Așa că bă Petrea, ciobârlane, utilizator al Tic toci, trage -ne-ai de floci , vezi să nu rămâi gravid cu Zdreanță 😂.
    De altfel se spune că mama nătărăilor așa ca voi, Petrea - Zdreanță, e mereu gravidă 😂

    RăspundețiȘtergere
  4. „Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă!”

    34 de ani – SMURD România

    La mulţi ani acestor „îngeri ai vieţii” care luptă în fiecare zi contracronometru pentru salvarea de vieţi!
    „Preţuim fiecare secundă. Pentru noi, timpul are altă valoare. Fiecare viaţă salvată ne dă motivaţia de a persevera în lupta contracronometru şi confirmarea ţelurilor noastre." (Paramedic SMURD)

    SMURD: 34 de ani caracterizați prin perseverenţă, abnegaţie şi profesionalism pentru redarea şansei la viaţă.

    #România #mapn #ArmataRomâniei #SMURD #IGSU
    Foto: IGSU, SMURD, arhivă

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri