Google Translate

vineri, 15 iunie 2012

Ministrul Apararii Nationale General-locotenent-r Corneliu Dobritoiu, isi respecta promisiunile, angajamentele luate fata de pensionarii militari. Multumim, Domnule ministru!


Proiectul de lege pentru modificarea art. 7 din
Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 1/2011,
privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, susţinut, ca reprezentant al Guvernului, de ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a fost adoptat joi, 14 iunie, de plenul Camerei Deputaţilor, în calitate de cameră decizională.

Actul normativ prevede, pentru pensionarii militari al căror cuantum al pensiei a fost diminuat în urma recalculării pensiilor, nerecuperarea sumelor rezultate din regularizarea pentru perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2011.

Conform OUG nr. 1/2011, în forma iniţială, procesul de recalculare a fost finalizat la 31 decembrie 2011, iar din aprilie 2012, ar fi trebuit recuperate sumele plătite în plus, începând cu 1 ianuarie 2011.

La Casa sectorială de pensii a Ministerului Apărării Naţionale sunt în evidenţă aproximativ 9.000 de pensionari militari în această situaţie, iar suma totală pe care ei ar fi trebuit să o returneze este de aproximativ 60 de milioane de lei.

Modificarea OUG nr. 1 din 2011, prin amnistierea obligaţiilor de plată rezultate din scăderea pensiilor, efect al recalculării şi revizuirii acestora, este una dintre măsurile reparatorii aduse pensionarilor militari care au avut de suferit în urma procesului de recalculare, revizuire şi regularizare a pensiilor militare.
"Am realizat astăzi o etapă importantă din procesul de eliminare a nedreptăţilor făcute în procesul de recalculare a pensiilor, un pas care dovedeşte voinţa Parlamentului României de a reda militarilor demnitatea şi respectul cuvenite.

Intenţia noastră nu se opreşte aici! Angajamentul nostru politic este ca, într-o a doua etapă, să includem în viitorul program de guvernare al USL problematica pensiilor militare, astfel încât să demarăm, din 2013, procedurile de revenire a pensiilor militare diminuate la cuantumul din 31 decembrie 2010",
a declarat ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu.

La Ministerul Apărării Naţionale s-a constituit joi, 7 iunie a.c., Comisia pentru elaborarea actelor normative care să reglementeze reconstrucţia sistemului de pensii militare ocupaţionale. Acest organism are drept misiune analizarea şi evaluarea situaţiei actuale a pensionarilor militari din perspectiva aplicării legilor 119/2010, 263/2010 şi a OUG 1/2011, în vederea elaborării actelor normative care să reglementeze drepturile actualilor pensionari militari, cât şi cele ale viitorilor pensionari militari, în prezent în activitate.
Sursa:
-----------------------
COMUNICAT DE PRESĂ
Biroul de Presă
-------------------------------------------------
Ministerul Apărării Naţionale
Direcţia Informare şi Relaţii Publice
 Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: lt. col. Constantin Spînu
Comunicat nr. 91
Data: 14.06.2012
----------------------------------
-------------------

Ministrul Apararii Nationale General-locotenent-r Corneliu Dobritoiu,
vadit se dovedeste extrem de apropiat, cald si preocupat de oameni, de problemele acestora. Ar fi pacat ca la asemenea deschidere, sa raspundem cu neobrazare sau pretentii fara noima. Remarcabila si disponibilitatea (rara la oamenii puterii), de a comunica in timp real, de a discuta probleme de interes comun.
Multumim Domnule Ministru,
General-locotenent-r Corneliu Dobritoiu!
Admin

100 de comentarii:

  1. Mare om, mare caracter! Pacat ca nu ma pot asemana cu el, desi am fost colegi de scoala militara. El era cu cartea, eu cu cartile de septic si cu matrafoxul. Poate ar trebui sa-i scriu...Cine stie, poate ma numeste consilier, sau oservator ONU prin Zair...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai bine nana,
      Si pe noi cui ne lasi?

      Ștergere
    2. Las inlocuitor la comanda, pe frac-miu geaman si tiz, Cezar Maimuca!

      Ștergere
    3. Cezărică, dacă-i scrii lu domnu ministru, aminteşte-i şi de mine, aşa fără niciun interes din partea mea. Nu vreau nici observator, nici consilier. Nimic nu vreau din astea. Despre consilieri am o părere proastă de când cu Lăzăroiu ăsta de-l luă iar domnu Băsescu în ograda de la Cotroceni. Iar când zic "observator", îmi vine în minte ziarul ăla militar pentru care să poza Oprea din faţă, spate şi profil. Numa în cap n-a stat. Aşa că, mai bine nu-i aminti de mine. Dacă te rezolvă pe tine, e suficient.

      Ștergere
    4. Interesant!
      cine se mai inscrie?
      Stim ca Domnul Ministru ne citeste "in direct", iar cand timpul nu permite, solicita "detalii" altora!

      Ștergere
    5. O sa-i propun lui domn' ministru sa aloce niste fonduri pentru bloagele noastre, asa cum sunt alocate si ANCMRR. Pai ce numai aia e la supt de la tzitza statului? Si-o sa mai propun sa mai dea niste creitzari si pentru infiintarea unei fundatii. Eu zic s-o denumim Fundatia ZOO si a pacientilor de la Spitalul 9!

      Ștergere
    6. Baaaai vorbiti cu un ..FALS (sau ma rog -un FALUS ! ) Dati klik pe imagine!!

      Ștergere
  2. Dl. ministru citeste acuma ultimul komunikat de pe blogul sefului sau pe linie de sindicat. Se anunta acolo ca nu o sa mai fie ministru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si citit!
      Exact ce banuiam demult: Dogy da cu mucii in fasole, dar spune si un mare adevar: NU inghite USL, nu inghite PSD. Pai bine oameni buni, sa nu inteleaga aia cine este si de ce forte dispune Dogy? Sa nu-i ofere chiar nimic, nimic? Stati asa, ca acum se organizeaza din nou, iar pe 14 iulie, le arata el lor! Va pune inca o data, de o mare Revolutie (in piata)! Tineti aproape!

      Ștergere
  3. Dati urgent pe canalul eM100! Purtatorul de vorbe al meapene anunta ca, ministrul apararii (si membru SeCeMeDe) isi cere scuze pentru cei 250 de pensionari, care vor crapa lunar, pana la 31.12.2016, insa, ordinu' se executa fratilor, erga omnes, si nu se discuta !
    Frezonatul, care cica si el e muscat de pensie, da nu'i pasa, pentru ca muierea lui castiga triplu decat el, zice ca casa de pensii a lu' doamna Ana Lupu Pauker, are lipsuri mari cu banii pentru pensiile lu' cei 70 de mii de pensionari meapene la care le-a crescut, si daca s-ar repara acum problema cu cresterea si la ceilalti, cica n-ar mai ajunge fondurile pentru cele cateva mii de pensii cu cuantumuri de peste 86.342 lei, net (cu ceaseul actualizat)
    Concluzia mea este ca, acest frezonat, in loc sa-si vada de rahaturile din sindicat, se coieste mai taman ca domnu ' caporal Radar, din M.A.S.H, pe langa nici el nu stie !
    Va spun eu : armata de cacat cu niste maimutoi cu buze de contur de cur si cu ministri de cacat ! Imi aduc aminte ca, acu fro 40 si unu de ani, cand iesea unchiu meu, de la artilerie, in sat, toti se uitau ca la Dacia Lodgy !
    Acu, dupa ce ne-am uselenizat ca prostii la alegeri, se sterg toti la borta del dorso cu ministrul si vointa societatii sindicale !

    Cu respect, labagistul cu nr. de ordine 243 pentru crapare, in luna iunie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu crapa vere ,da nu crapa ca le zici bine!!!! Sniper one

      Ștergere
  4. Si acum se pregateste cardul de sanatate ... nu vor mai fi bani pentru agricultura ecologista ... Cercul Satanic ... intelepciune oameni buni !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai oameni buni- si aia cu ea sculata prin marire artificiala, si aia fututi, si cu ea micsorita, mai rau ca dupa ejaculari repetate intr-o pizda stafidita:
    -pai, doar numa acu vreo cativa ani, daca tragea o basina un general din Drumul Taberei 6-9, toata capitala era la iarba verde la Cernica, asteptand ordinul de regrupare, pe sectoare !
    -acu, toti cei 39 de generali din eM100 se caca pe ei si imput ditamai cladirea, iar activii stau sa miroase putoare de penele ! Mai mult, nu te poti misca pe holurile de acolo din cauza colcaielii de bosorogi basinosi, care nici nu-si mai aduc aminte cand au trecut direct in retragere, cu scoatere din evidenta ! Cica sunt consilieri ! Zgura ma-tii de Oprea, ministru reevaluat ce esti tu !

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa parerea mea, domnul Dobritescu degeaba sta in biroul ala de la nivelul 1, din eM 100 ! A venit cu razboiul deja pierdut !
    O pula bleaga de Nea Cashu, mare limbarist militar pensionar pe un blog de Caca- maxima, o tot clantane ca ce tare e Dobriteanu si ce moale e Doggy si ai lui, se facura ai dreaq'ului!
    Frezatu are tot atata vigoare in pula, cat are nea Cashu'n gura ! Adica ZERO! Spiritul de corp (moamaaa...ce de cuvinte stiu !)obliga cica la chestii de onoare ! Un ministru care, cica e pilonu' 2 dupa popa Streza de la Cluj, nu trebo sa se urce pe un scaunel ca sa dea cu palmuta in masa lu' domnu Poanta !
    Toti s-au transpirat la cur: baaaa...ce ministru avem, ce barosenie ! Ne-am pus-o bre ! Asta-i sef de armata, bre, are stele adevarate, nu ca oprea, luate de la Coral, Rubin si Agat !
    Asa ca, sa traiti bine ! Mai nasol e pentru cei de la Obositoarea Militara, ca tre sa posteze numa poze cu ministrul cand se uita la armata din stanga in dreapta !

    RăspundețiȘtergere
  7. eu cred ca uslinosii astia sunt cretini,adica s-au gasit 200 de milioane de euro pentru cresterea pensiilor si nu se gasesc 15 milioane de euro,ca pensiile sa ramana cum au fost in 2010.
    uslinosii,isi pot lua ramas bun de la guvernare,vor face sub 50%,iar chioru betiv il va desemna pe boc.
    aia 26 de mii a caror pensii au scazut,sunt mult mai multi,daca adaugi si familile si prieteni.
    s-ar putea,ca tonta sa piarda ca prostanacu,sa mai aiba nevoie de cateva mii de voturi si sa nu le primeasca.
    pai daca o sa voteze in toamana 5-6 milioane,uslinosi o sa faca sub 50%.
    eu cred ca macar 200 de mii de voturi,o sa fie anti uslinoshi,din cauza pensionarilor militari si a rudelor lor si prietenilor.
    eu nu cred ca cei a caror pensii au crescut spre exemplu,cu 10-50 de lei,sunt multumiti de rezultatu dat de uslinoshi,si 100% nu vor vota cu ei.
    dobritoiule,pregateste-te sa pleci din toamna de la mapn,ai tradat in cel mai abject fel armata,tu si cu izmanaru sunteti la fel.
    in loc sa ii fi pasuit pe cei care au de primit bani in plus,tu i-ai pasuit pe cei care au fost furati in ultimu hal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un bou ! Prea lung comentariul! Am reusit sa citesc doar primele cifre ! Daca o bagi , tre sa stii si cum s-o scoti, boule de Doggy, crezi ca nu m-am ?

      Ștergere
    2. ...si tu un rimator, dobitocule!

      Ștergere
    3. sper sa iti moara copii de cancer cat mai repede,jegosule de TPM.
      f*&u-ti gura ma-ti de jegos infect ce esti,pai ala ii comentariu?

      Ștergere
    4. Daca nu-i comentariu nu poate fi decit previziunea meteo.

      Ștergere
    5. Bai cacat de andu de pe infoM
      De mine nu zici nimic??Pana acum 2 sapt ii pupai in cur pe uslinosi si acum ii injuri??Pai tu esti bou...sau esti bou??
      Ti-am mai spus; tu esti defectul(fara ghilimele)ala cu pasteaua si camasa de forta .Esti bolnav rauuuuu,rau de tot
      PS vrei niste idiotenii spuse de tine din cele 30-40 de cuvinte pe care le cunosti???sunt arhivele pline nenorocitule tradator

      Ștergere
    6. Ma tu-va-n gura de nesimtiti dar pana in 2008 cand va incasati pensioarele babane ,voi beneficiarii legii hoate 164 de ce ati tacut precum kktul in iarba ,iar cand s-a infiintat SCMD de ce nu a adoptat o pozitie pentru indreptarea greselii cu cei iesiti la pensie inainte de aparitia legii,acuma ,cand s-a facut dreptate tot voi urlati,dar noua cine ne da diferenta 2001-2008?Plus smecheriile de care noi nu stiam inaintea iesirii la pensie ,pe cand voi ati stiut?Sunteti toti precum tziganii,sa nu va dea nimic ca sunteti carcotasi ,tuva-n gura de puslamale !

      Ștergere
  8. Urmariti, in iecsclusivitatii, numa pi foaia lu Filiala 6, cielii mai tari declaratii alu’ sefu de sindicat :

    "FMI a dat ordinul rejectarii noastre din sistemul militar si transformarii noastre in civili pentru a se putea aplica, dupa excluderea noastra din categoria rezervistilor, Legea sistemului unic de salarizare. Pentru a ni se taia legatura cu functiile militare si a fi transformati in civili, dependenti de ajutoare sociale, am fost atacati mediatic, insultati, toate categoriile socio-profesionale urmand a ne trata ca pe raiosi (“nesimtitii cu pensii nesimtite de 20 de milioane”). Se viza transformarea noastra in asistati social cu un ajutor social reprezentand o reducere cu 18-69% a cuantumului anulatelor pensii militare de stat.
    6. Vom continua procesele in tara si in afara, in ciuda diversiunilor, pana in panzele albe!"

    Sa-mi bag putza in gaura de la sticla !

    RăspundețiȘtergere
  9. Stau cit stau (precum acceleratul in Caracal) si ma gindesc ingrozit ca timpiti ca la noi sunt si in armatele care au armament NBC.
    Da' timpitii nostri is mai destepti decit ai lor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai daca sunt slugi ale chiorului betiv si a izmanarului.

      Ștergere
    2. bai pula andu...ce e nu mai ai glas....bolnavule!!!

      Ștergere
  10. Mei andu scuza-ma ca mi-am iesit din minti, ca mi-o trase unul in dinti. Si pe deasupra uitai sa-mi iau pasteaua cu valium. Hai ca te-am pupat pe portofel si intre buci nitel!

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim15 iunie 2012, 21:02
    Ma tu-va-n gura de nesimtiti dar pana in 2008 cand va incasati pensioarele babane ,voi beneficiarii legii hoate 164 de ce ati tacut precum kktul in iarba ,iar cand s-a infiintat SCMD de ce nu a adoptat o pozitie pentru indreptarea greselii cu cei iesiti la pensie inainte de aparitia legii,acuma ,cand s-a facut dreptate tot voi urlati,dar noua cine ne da diferenta 2001-2008?Plus smecheriile de care noi nu stiam inaintea iesirii la pensie ,pe cand voi ati stiut?Sunteti toti precum tziganii,sa nu va dea nimic ca sunteti carcotasi ,tuva-n gura de puslamale ! KOREKT TIGRISOR !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. FUTU_I IN GURA DE NESATUI !

      Ștergere
    2. Şi noi pe voi şi noi pe voi, da-ne-aţi pielea înapoi şi sufla-ne-ţi în cimpoi de maimuţoi!

      Ștergere
    3. Mai bolnavule ,pe tine precis te-a facut ma-ta din laba unor betivi pe cand matura la WCul garii,ca prea o tii intr-un cu "manareala".

      Ștergere
    4. Şi noi pe voi şi noi pe voi, da-ne-aţi pielea înapoi şi sufla-ne-ţi în cimpoi de maimuţoi+tigri2!

      Ștergere
    5. Cur deleone cufurit ce faci ? Te-ai dat cu dussmanul in pat?!Suge-i pula pe nespalate atunci !! TPM

      Ștergere
  12. Gata m-am lamurit !!Idiotul nu este doar propagandist si idiot(scuze ca ma repet)
    Pur si simplu cade in cel mai abject EXTREMISM.Tipul e NEBUN pur si simplu.Ce ar mai fi de comentat?

    http://sindicatulcmd.blogspot.ro/

    "SCMD si CNSC in fata optiunii decisive"
    .......................................
    .....................................
    Ma cac pe semnatura de mai jos(tibica iti cer scuze tu esti mult mai elegant)

    Honor et Patria! Vae victis!

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    RăspundețiȘtergere
  13. Instigarile lui Dogaru, plac unora!
    ===========
    Ma uit cu surprindere cum cativa infirbantati isi fac de ieri curaj, precum javrele pe maidan. Ma uit si nu-i inteleg! In contextul dat, in conditiile unei situatii interne si europene extrem de fragile, al unei PRONUNTARI CEDO deloc favorabile pensionarilor militari, javrele se gasesc sa se bage in seama cu alegatii la adresa actualului ministru al apararii, primului ministru, PSD, USL. Vor sa forteze, sa santajeze si cine stie ce mai vor. Zabaucii inca nu au aflat ceva de bun simt: nemultumitului, Dumnezeu ii poate lua darul! Baaaaa, trezitiva! Nu va jucati cu focul! Vreti iesiri in strada? De ce? Ce veti spune oamenilor simplii?? Veti avea curajul sa recunoasteti NESIMTIREA din voi si PARANOIA din capul lui Dogy??
    Riscurile sunt enorme, dar vremea lacrimilor se pare ca nu a trecut!
    Tineti-o de-a-n boulea, si veti vedea ce va urma!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mircea Dogaru și-a retras ambasadorii de la PSD, dar dorește o ordonanță a pensiilor militare.
      --------------------
      Președintele SCMD servește disponibilizaților militari un adevărat ghiveci de melci, capră și varză într-un comunicat, publicat pe site-ul central al Sindicatului, material care poate fi categorisit antisistem, așa cum de altfel o și face oficiosul cotrocenist, evz. Este nemulțumit că, în prima etapă de reîntregire a pensiilor militare micșorate prin revizuire, guvernul Ponta a legiferat doar scutirea de la restituirea către Casele de pensii a unor importante sume de bani de către disponibilizați, sume pe care guvernul Boc le-a dat în cursul anului 2011, printr-o OUG, pentru a stinge vîlvătaia din ianuarie 2011 declanșată de aplicarea greșită a Legii 119/2010 de recalculare a pensiilor militarilor, polițiștilor. parlamentarilor, grefierilor etc.
      Neavînd bani alocati în bugetul pe 2012, Guvernul Ponta nu putea să legifereze și restabilirea cuantumului pensiilor, pentru cca 26 000 disponibilizați din MApN,MAI și SRI, la nivelul avut în 2010, inainte de recalcularea înițiată de Băsescu și Boc. Ar fi fost un puternic semnal inflaționist mai ales ca ar fi acompaniat efortul bugetar pentru reintregirea salariilor bugetarilor și pentru restituirea CASS.
      ------------------
      Cititi in continuare pe Plano10 ...

      Ștergere
    2. STITI CE O SA LE SPUNEM OAMENILOR,CA BANII LOR SUNT LA TRANTORII SI BETIVII DE SUBOFITERI A CAROR PENSII AU CRESCUT,DECI O SA VA FOOOTE PE VOI IN GURA.

      Ștergere
  14. Fiecare vorbeste din punctul sau de vedere:
    De exemplu, domnul "tau majior", caruia i s-a dublat pensia instant, are dreptu sa i-o arunce, asea in treacat, colonelului, fost sef de regiment, care, tot instant, s-a trezit cu ea micsorata : "bai colonele, Oprea a fost ministru adevarat ba ! Ia sa va vad eu cu Dobritoiu vostru, unde ajungeti, ba!"
    Alt exemplu: "ia mai taceti voi din gura astia care ati iesit cu 164 ! dupa ce ca ati luat si un sac de bani cu ordonanta, mai faceti si gat ! de unde vrei sa recupereze astia banii dati de-a'npulea cu ordonantele ?"

    Iar romanul asa e invatat: daca nu este acum, in acest moment, degeaba se mai intampla la anul si la multi ani !

    PS1: unii s-au aprins de-a binelea cand au citit pe-aici ! Se vede din Dealu' Spirii ca sunt cititori constanti ai blogului, dar nu se baga la scris, decat cand se trezesc ca au spume la gura ! Musiu, nu va mai chinuiti sa cautati fel de fel de cuvinte, de tre sa stam cu DEXu'-nbrate ! Folositi-le pe cele traditionale, neaose, specifice acestui blog !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hhh Oprea a fost cu adevarat si va fii cu mult mai mult!!! Vine ea toamna cu bobocii la numarat TPM

      Ștergere
    2. Vine ...un PL(500)! Si corect se scrie huuoOprea.

      Ștergere
    3. Woooowwwwwww......
      ==========
      Te salutam si bine ai revenit, TPM !!!

      Ștergere
  15. TPM15 iunie 2012, 18:33
    Dupa parerea mea, domnul Dobritescu degeaba sta in biroul ala de la nivelul 1, din eM 100 ! A venit cu razboiul deja pierdut !
    O pula bleaga de Nea Cashu, mare limbarist militar pensionar pe un blog de Caca- maxima, o tot clantane ca ce tare e Dobriteanu si ce moale e Doggy si ai lui, se facura ai dreaq'ului!
    Frezatu are tot atata vigoare in pula, cat are nea Cashu'n gura ! Adica ZERO! Spiritul de corp (moamaaa...ce de cuvinte stiu !)obliga cica la chestii de onoare ! Un ministru care, cica e pilonu' 2 dupa popa Streza de la Cluj, nu trebo sa se urce pe un scaunel ca sa dea cu palmuta in masa lu' domnu Poanta !
    Toti s-au transpirat la cur: baaaa...ce ministru avem, ce barosenie ! Ne-am pus-o bre ! Asta-i sef de armata, bre, are stele adevarate, nu ca oprea, luate de la Coral, Rubin si Agat !
    Asa ca, sa traiti bine ! Mai nasol e pentru cei de la Obositoarea Militara, ca tre sa posteze numa poze cu ministrul cand se uita la armata din stanga in dreapta !

    RăspundețiȘtergere
  16. Bey anonimule,
    Esti un dobitoc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat:
      TPM 15 iunie 2012, 18:33,
      un alt si mai dobitoc!

      Ștergere
  17. Bai oameni buni,
    De aproape 24 de ore ue va furnizez numai si numai esenta pura, iar voi nu iesiti cu nimic concret !
    Uite, recunosc, imi mai place sa le infloresc, in asa hal cate odata de chiar si pe mine insumi ma uimesc cat de bun sunt, INSA tot ce v-am dat pana acum are 1, 2, 3 sau mai multi samburi. DE ADEVAR.
    Daca nu as trage cu urechea, cand stau la o bere la umbrelute (Radller-33% bere si restu vodca cu lamaie !), ce se mai discuta la masa vecina, unde sunt si pensionati si disponibilizati si mai treji si mai cu curaj, n-as avea de unde sa stiu !
    Hai, sa recunoasca cineva ca n-a stat macar o data, la o masa de asta, unde, la inceput vorbeste doar unul (de regula cel care a avut gradul cel mai mare), dupa o ora si al treilea rand, mai apar doua-trei puncte de vedere mai razlete, iar pe seara, cand ospatarul anubta ca nu mai este bere Ciuc, ci numai Tuborg (in prag de expirare), vorbesc toti ! Iar cartierul asculta, unii iau notite, altii isi fac cruce !
    Hai, sa recunoasca cineva!
    CU CE AM GRESIT EU CAND AM ZIS CA:
    -Oprea a marit pensiile la peste 80% din pensionari ! Cum-necum, cu greseli, cu scandaluri si cu mitinguri, cu bilute pierdute prin Parlament, e o certitudine ! Din nesimtite, le-a facut si mai nesimtite ! E o realitate ? Eeeee !
    - crapa pensionarii batrani si bolnavi, in medie cate 250 pe luna, insa in sezonul de primavara-vara, cate vreo mie ? Crapa ? Craaapaaa...si n-am zis-o eu ?
    -ca am ajuns o armata de cacat si de cacati ! acum 25 de ani nici macar nu indraznea cineva sa se uite chioras la haina militara ! acum, haina militara a ajuns bataia de joc a unor impostori ! generalii tac, ca sa nu-si piarda scaunele si cota de carburant la masina de serviciu ! acu 30 de ani, aveam curajul sa ma uit la un general numai de dupa perdeaua de la birou , acu', ca general ti-e frica sa mergi pe strada imbracat militar, ca-ti fura astia cu fierul vechi si nasturii de la veston ! pana si hainele politistilor, cu tot cu insemnele oficiale, au ajuns bataia de joc a derbedeilor !
    -ca am zis ca Oprea e un excroc, reevaluat si a umplut ministerul de bosorogi, care cica fara de ei nu mai poate armata ! Daca nu va vine sa credeti, mergeti colea la o poarta de la minister, ca nu va intreaba nimeni de sanatate, si trageti voi o concluzie !
    -ca am zis ca Dobritoiu n-are vana ! N-are bre ! E simpatic, are lipici, are de toate, da vana n-are bre ! Ar fi trebuit ca, impreuna cu ceilalti ministri si sefi de la siguranta nationala sa futa cate un pumn in masoiul ala de la guvern si de la Parlament, de sa se cace cacatii aia de civili pe ei, instant ! Barem umflatu ala de Oprea a avut curajul sa zica transant ca isi baga pula in el de portofoliu daca nu se face cum vrea el, nu cum vrea ceilalti muschi ! Si a facut, sa-l fut in laitza, ca mi-a taiat pensia ! Am dreptate ? Aaaammmm....
    Ca n-a stat cu mainile in san de cand a luat postul in primire, e adevarat. Cum zicea unul de la masa alaturata, dupa 3 beri : du-te ba in pula mea de colonel, decat nimic, e bine si asa ! E bine, ce am zis eu ca e rau ?

    Si, atunci, de ce pusca si cureaua lata faceti spume ?

    Eu iubesc pe toata lumea, primul pe sefu blogului, iar ultimu' pe domnu Cashu ! Da tot il iubesc, fratilor !
    -

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba turbatule sa nu care cumva sa te inscrii la ..crapat ca dracului te duci!!
      Zici ca don Menestru n-are vana ? Are ba ca si-a tras o ..rapid o prima de peste 2 sute milioane si le-a dat si la aia cu pensii peste 30de bulioane sanu moara de foame!!Ei...???

      Ștergere
    2. Na, si atunci ce sa mai zic de tanti Flori, bucatareasa sefa a regimentului care, dupa ce ani si ani ne-a hranit si cu ciorba si cu friptura si cu pizda la greu, indiferent de grad, arma sau specialitate militara, s-a vazut, peste o noapte de aia cu "Ridica-ma la cer", ditamai plutonieru' adjutant si sef si principal ! Ea o tine una si buna ca a fost prin filiera indirecta si ca are studiile necesare pentru infiletare !
      Da, oare isi mai pune cineva problema de cacaturile astea ?
      Zicea unul ca armata s-a umplut de specialiste de astea, gen tanti Flori, da eu nu cred !

      Ștergere
  18. Tu-le-n mama lor de otzi si nevestele la toti, noaptea pe la 3!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Muoaaaamaaa, stai ca acu mi s-a deschis o sinapsa si nu ma pot abtine sa nu-i bag vreo doua lu' ala care a intrat prin alunecare la mine, dar si la celelalte maimuce !
    Bai laba, si ceilalti viitori: ma cac pe alegatia ta (ALEGÁȚIE s.f. (Jur.) Invocare a unei păreri, a unei idei etc. pentru a justifica ceva sau pentru a întări o afirmație. [Gen. -iei, var. alegațiune s.f. / cf. fr. allégation, lat. allegatio].) de zabauc infierbantat, javra ce esti (pana acusica am folosit, exclusiv cuvintele domnulu', insa puse intr-o alta ordine in propo !).
    Eu, baremi am recunoscut frenci ca, primul cuvant pe care l-am rostit a fost PULA ! Ai mei au fost in culmea fericirii ! Deja, la 6 luni stiam sa imbin cuvintele intre ele, in fraze scurte, ca: "Gura matii" (corect e ma-tii, dar pe atunci nu stiam inca morfoteca limbii), "pula mea" (abia pe la un anisor am extins sintagma cu "in gura ta"), etc.
    Atata timp cat:
    -administratorul nu mi-a dat niciun dilit
    -"votul" care se incheie in mai putin de una ora, arata 83% pentru
    -pe pagina principala a sindicatului nu pot sa postez, pentru ca nu am de unde sa-i platesc taxe imense lui Harcioaga
    -domnu Cashu nu ma primeste pe blogul cu "Placinta ochita, e ca si halita",

    SCRIU CUM STIU EU CA E MAI BINE !

    Nu ma lua la tranta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu bag seama ca vrei nitica clanta si-o pastea, ia mai dute-n aia mea, mey jagardea!

      Ștergere
  20. Bai pularistilor, si acu chiar ca m-ati botit la vorbitor !
    Daca tot sunteti voi intruchiparea puritatii lumesti in blogareala si ziaristica, DE CE PULA MEA stati voi aici ca un roi de gaze pe borcanul de miere, uitat pe o laitza la soare, fara capac ?

    De ce unii nu vor sa inteleaga nici in ruptul capului ca, fiecare cuvintel de aici este puternic infipt in etnogeneasca poporului si a limbii romane ?
    Ce dracului credeati voi ca o sa iasa din imbinarea biseculara a scursurilor imperiului roman, trimise aici sa "colonizeze" (corect este: sa scape de ei din imperiu), cu curvele dacilor care au crapat, unii de la vin, altii de la razboi ?
    Ce credeati ca o sa iasa ? Doar nu cumva vreun neam de popor nordic, de suedezi de aia barbari si nesimtiti !

    Asa ca, domnii cu cultura vasta in ale blogaritului si cu rusinea unei domnisoare inca nefututa cu pula, e cazul sa va mai reanalizati pozitia ! Va spun eu, cel care a zis ca "Pe mine nu ai sa ma auzi niciodata injurand", ala injura cel mai al dreaq, cu cuvinte de 100 de ori mai josnice decat romano-dacicul-turcesc DU-TE'N PULA NOASTRA !

    RăspundețiȘtergere
  21. In timp ce noi biziim la borcan,dom Tinel,dintre cei cu sex mititel,ne da mUE pe A3.Astia chiar au tupeu!Gitu'mamii lor dejartele.

    RăspundețiȘtergere
  22. Comentariul de la 16 iunie 2012, 16:28, a fost pregatit pentru alt blog, insa, daca tot am incurcat lincurile, e bine si aici !

    RăspundețiȘtergere
  23. Intre timp m-a sunat tanti Flori si m-a bestelit de nu ma mai simt ! Cica noi, barbatii, daca ne-am caftit si in Izmene pe la Marasesti nu trebo sa fim mojici ! Acu, dupa ani si ani de zile de pizda la gratis, ori de cate ori ne-o doream in intervalul normal de lucru al regimentului, am inceput sa ne cacam pe noi ! Si cica, de ce nu spunem si de tanti Stela, fosta bibliotecara a regimentului care, tot prin filiera aia, a ajuns direct maioare, cu toate ca erea abia in anul 1 de vreo 3 ani la rand, la Spiritu Haret !

    Na, n-am stiut ce sa-i raspund, dar i-am zis ca nu pot pleca de acasa ca-i nevasta-mea cu ochii pe mine, nu mai e cum a fost odata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da tanti Dorina contabila care pe langa pizda la greu,avea si talentul de a face porcul de100 kile in godac de 40 ! Intrebare - unde credeti ca se regasea diferenta ??

      Ștergere
  24. Preluare de pe "roarmy230":
    "
    Stimati camarazi
    Mai jos va prezint doua raspunsuri primite de mine, la interpelarile facute personal domnului ministru al apararii, Corneliu Dobritoiu si care a avut amabilitatea sa-mi raspunda, astfel ( astept comentarii):
    From: corneliu dobritoiu
    To: Henke Gabriel

    Subject: Re: PLEACA AI VOSTRI , VIN AI NOSTRI , NOI RAMINEM TOT CA PROSTII


    Dle. Colonel Henke,

    Din pacate realitatile bugetare ale celorlalte institutii de "forta" ale statului dlui Basescu, cu exceptia MApN, nu sunt in masura sa acopere efortul fiscal al cresterii plafonului pensiilor reduse,
    la nivelul avut in plata in decembrie 2010, datorita, in principal, MAI care are restante majore in asigurarea celorlalte drepturi la capitolul costurilor de personal (200 mil euro). Aceasta situatie genereaza posibilitatea aparitiei unor discriminari intre pensionari, ceea ce reclama necesitatea, pe de o parte, a renegocierii acordului cu FMI, in prima jumatate a lunii iulie a.c, pt cresterea cifrei de deficit bugetar in scopul satisfacerii nevoilor financiare pt a asigura plata tuturor drepturilor personalului activ si in rezerva incepand cu anul fiscal 2013. Acesta este motivul pentru care rezolvarea problemei pensiilor diminuate va fi posibila in doua etape, prima fiind legiferata sapt aceasta in Camera Deputatilor, iar in cea de a doua etapa, incepand cu 2013 vom aduce cuantumul pensiilor reduse, in mod gradual, la nivelul lui decembrie 2010. Nu in ultimul rand, consider ca este nedrept sa ma invinuiti de complicitati atata timp cat eu sunt unu om a carui pensie este redusa cu 25% (deci am un interes direct pe aceasta tema). Este adevarat ca am pensia sistata, pt perioada cat voi indeplini aceasta functie, cum tot adevarat este ca nevoia refacerii acestei nedreptati criminale este acuta si camarazii mei sunt in suferinta in cauza noastra comuna. Un alt aspect ce trebuie mentionat este ca pensiile care au fost marite ca urmare a rectificarii, vor ramane in plata, iar daca in urma verificarii modului de recalculare a pensiilor de catre Curtea de Conturi vor rezulta nereguli (gandindu-ma ca au fost emise mai multe decizii de pensie cu valori diferite in baza aceleiasi baze de date), persoanele care au fost implicate in procesul de revizuire vor raspunde penal.
    Al dvs, cu aceleasi intentii nealterate de vremelnicul periplu in fruntea MApN,
    Gl lt (r) Corneliu Dobritoiu

    RăspundețiȘtergere
  25. From: corneliu dobritoiu
    - Despre pensii militare

    Dle Henke,
    In plus fata de mailul transmis anterior pe aceeasi tema, va rog sa retineti ca mizeria financiara este atat de profunda incat a generat dezechilibre foarte mari in bugetele institutiilor si, in plus au atras dependenta, deocamdata, de acordul cu FMI si celelalte institutii financiare interantionale pentru finantare. Pagubele produse de incompetenta, complicitatile si jaful institutional al guvernelor presedintelui nu vor putea fi acoperite intr-un interval de timp scurt, solicitand probabil chiar un ciclu de guvernare. Spre exemplu, volumul exagerat de mare al costurilor de personal in dauna celor de operare si mentenanta dar si al celor de inzestrare, va putea fi diminuat (in favoarea celor din urma) poate intr-o generatiei, daca vom putea creste volumul veniturilor proprii ca urmare a valorificarii infrastructurii in exces. Asta nu inseamna ca armata isi va asuma competente imobiliare, datorita unor sensibilitati sau vulnerabilitati lesne de inteles, ci va fi nevoie sa angajam aceast proces in competenta unor agentii guvernamentale de profil, sau a unui agent international cu mare reputatie. In alta ordine de idei, proiectul legii cumulului pensiei cu salariul a ramas pe agenda legislativului fiind amanat datorita incapacitatii actualului buget proiectat de "arhitectul" nenorocirilor noastre comune, Bocul presedintelui in functie. Totusi, in concluzie, in intervalul de timp scurs de la investirea actualului guvern al USL, am reusit sa stopam un alt jaf din buzunarul camarazilor nostri, prin legea adoptata sapt aceasta in Camera Deputatilor si am definitivat modul in care vom acoperi, in etapa urmatoare, oribila reducere a pensiilor militare.
    Cu respect,
    Gl.lt (r) Corneliu Dobritoiu"

    RăspundețiȘtergere
  26. Bai fauna, cind domn' ministru imi va trimite raspunsul cu stiti voi-Fundatia ZOO + Ospiciul 9, va anunt. Hai s-auzim numai de bine si nu fiti suparati pe mine. C-asa e felul meu, sunt nitzel cam natarau!

    RăspundețiȘtergere
  27. o intrebare si mai importanta pentru dobritoiu,ii, daca abia din ianuarie 2013 revine pensia la cuantumul din 2010,intrebarea ii,isi vor primi banii inapoi pe 2012 pensionari a caror pensii au scazut,ca vad,ca nimeni nu se gandeste la asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne-am gandit bai maimuco, da cum tu citesti din 2 in 4, de unde sa vezi la ce ne gandim noi !
      Am si spus ca, mai simplu e sa repui in plata ACUM 9000 de pensionari, cu pensiile obtinute legitim si legal si sa le dai inapoi banii furati pe 6 luni, decat sa mai lungesti agonia, pana la putrefactie.
      Scormoneste prin comentariile anterioare, ai ce vedea !

      Ștergere
    2. ok,si ce pi9zda mamei tale,raspunzi la intrebare fara sa sti raspunsu?
      visele tale jegoase nu ne intereseaza.
      intrebarea ii, daca dobritoiu da banii inapoi pe 2012 sau nu.
      nu ce ai vrea tu sa fie,crezi ca eu nu as vrea sa se dea banii acuma si nu sfantu asteapta.

      Ștergere
  28. Bey maimucelor, ZOO-land, Noo si ... putza mica,
    s-a incheiat SONDAJUL!
    Ramane cum am stabilit: ".........
    Comenteaza inteligent si vei primi multumirile noastre!"

    RăspundețiȘtergere
  29. Referitor la scorul zdrobitor al sondajului, TOTI tace ! Daca era viceversa (scuipati in san), duduia blogul de: "ti-am zis eu bre nea Vasile sa...", "asa-ti trebuie bai nea Vasile cand nu ai ce face...", "sa-ti fie invatatura de minte..." , etc.
    Incheierea acestui "ciclu de instructie" cu un succes rasunator, de peste 80%, in fata caruia s-ar inclina si Scorpionii rosii, Gainele bete, Beretele Verzi si Azilul de Mosnegi de la Saftica, merita un Editorial de cateva pagini !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si de ce nu l-ai scrie tu?
      Eheee.... sa moara mamicuta lor, ce editoriale ar mai iesi ...
      Sa intelegem ca numai nea Cashu poate?
      Ia scrie editorialul, pune-l pe e-mail si gata... pac la razbelu!
      Atunci sa vezi ... rating-uri dupa rating-uri! Sper ca nu-i totuna cu ... rate-uri dupa rate-uri! N-are a face cu rat-ele, curci-le si alte gaini!

      Ștergere
    2. Ma cak in el sondaj! A fost manarit de Cssb-Tpm ! Nu-l recunosc!

      Ștergere
  30. V-am zis eu ca ARMATA, si cu activi si cu rezerva ei, a ajuns de balacareala lumii ?
    Cititi http://www.evz.ro/detalii/stiri/rezervistii-lui-dogaru-noii-mineri-ai-usl-986889.html
    Gasiti articolul si pe pagina principala a sindicatului !
    Comentariile sunt de prisos !
    Ce discutam noi aici, e o micimanie pe langa comentariile poporului roman, liber si democrat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai sa vezi ce va urma!! Sniper one

      Ștergere
    2. nu pune la suflet,sunt doar postacii chiorului betiv,armata ii si era o tinta usoara pentru romani,daca ti cont de faptul ca in serbia cand s-a discutat despre recalcularea pensiilor militare,a doau zi in fatza guvernului,erau zeci de tancuri.
      la noi,activi,beleau pooola si radeau.
      dar sa nu isi faca griji,ca peste 30 de ani,cand vor iesi la pensie o sa vina un nebun si o sa le scada cum merita si trebuie,pensile,ca la civili o sa li se calculeze.
      exista un precedent,deci nu se mai pot smiorcai

      Ștergere
    3. Da - cu conditia ca pensiile voastre sa nu fie mai mari ca salariile activilor!!

      Ștergere
  31. RO.borta,la mare
    sta cu gaura la soare...

    RăspundețiȘtergere
  32. Bei, care nu-i cuminte p-acilea ai? Bei putza de maimutza nu mai tulbura apele pe-acilea ca te spun lu' frac'miu Cezar cel tare-n mataringa, mare cintaret la drimba.

    RăspundețiȘtergere
  33. Mai kkt ku oki,sa va fut in gura tot neamul vostru de tzigani borati ,de ce nu va faceti un blog al vostru si sa va aruncati toate dejectiile verbale acolo,de c e tulburati apele romanilor?Daca ar fi dupa mine ingrasaminte as face din voi s-au v-as folosi ca hrana pentru salbaticiunile Africii.Spurcaciunile pamantului ce sunteti.Manca-v-ar buba neagra sa scape lumea de un flagel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai kkt de felina, ziiit si da-te cu Flit!

      Ștergere
    2. Bai asta nevricosu, ia zuge de la noi de la tribul zulu, pulu!

      Ștergere
  34. Va salut per pules romanes!Ma bucur sa va reintalnesc la fel de nebuni si de incurabili, dupa periplul meu prin tara damelor cu mutre de capre si cu morarelul pana la genunchi, adica neepilate momentan din cauza de criza.Criza de toate felurile.Am ajuns cocosat de carat sacose cu beri duse din Romanica mea draga prin bolovanii lor de pe asa zisele plaje.Sunt bine mersi, sanatos dupa o escala in Temesvar sa-i dau muie lui Czar si dupa dupa cateva pisari prin Mh, tu-va-n dinti!Acu sunt in pana de muza, dar maine am liber la iaga cu palinca si o sa-mi revina inspiratia.Pana atunci va tzuc pe tatzi si sa stiti ca fie painea cat de rea , tot mai bine-n tara ta.Traiasca Ursus!Ca veni vorba, vor beli clujenii p.ula ursului ..ca lui boculet nu au ce!

    RăspundețiȘtergere
  35. Mei, tatal meu care e seful la tribul Baluba zis la voi daca mai vreti maimutzoi. Daca nu place maimuce ca Czar ruda noastra, aduce la voi din zavana hiene, sacali si struti...ca vad ca lei si tigri este aici.

    RăspundețiȘtergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  37. Neatza buna la ZOO si pacientilor revizuiti de la Spitalul 9! Cezare, ba nu uita sa-ti iei de memorie o pastea!

    RăspundețiȘtergere
  38. Mai nespalatule ,mai paduchiosule,vezi ca umpli tastatura cu sarcoptul raiei,spurcaciunea pamantului.

    RăspundețiȘtergere
  39. Nu ti-ar mai da ma-ta pizda,homosexualul naibii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alupigus + flit ca azi sa fii fericit!

      Ștergere
    2. Arde-i Tigrisor ,futu-i in ...pe unde beau apa!

      Ștergere
    3. Coment sunt in stransa corelatie cu rezult. sondajului..deci ii bine !! Succes! Sniper one

      Ștergere
  40. De la mine, de pe soclul unde am statuie, doresc sa-i dau lui tigri2 o muie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi este ziua aviatiei[pe stil vechi].La multi ani tuturor aviatorilor si celor ce le sunt aproape.ieri a fost mare miting aviatic la Boboc[cuibul de vulturi ai aviatiei romane,au participat mii de oameni ,fosti si actuali piloti din toata tara,a fost SUPERB.

      Ștergere
    2. La multi ani si toate cele bune !

      Ștergere
    3. Ziua aviatiei pe stil vechi si pensia pe stil nou !
      La Boboc a fost superb;totusi cam putine ambulante.

      Ștergere
  41. Bey maimucelor,
    Voi trebe sa stiti, iar de nu, sa aflati:
    Au fost 75 de pacienti cu "buletin" la vedere!
    Acu mai sunt 74. Une este unu? Cine l-a furat?
    Care poa sa spuie, cine este lipsa? O fi sarit gardu?
    Maimucelor, la treaba! Tre sa aflati. Sa loati masuri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maimuca Czar cre ca l-a julit, ca el e specialist impreuna cu tigrul la ciordit.

      Ștergere
  42. Domnule Ministru,
    Sper sa cititi acest mesaj
    Avind in vedere ca s-a spus de catre defunctul guvern, ca au fost scoase salariile de merit de la bugetari, au mintit cu nerusinare, va dau exemplul din Ministerul Apararii Nationale, cei care au avut salarii de merit 30% din efectivele Ministerului, au facut o manevra, ca sa nu fie taiate salariile de merit, au fost denumite solde de merit, ca sa intre sub incidenta legii sa fie taiate, dupa ce au fost denumite solde de merit, au fost introduse in salariile de baza, soldele de merit reprezinta 25% din salariul cadrelor, deci cei care au avut salarii de merit, nu au stiut ce inseamna sa pierzi 25% la salarii cind au taiat guvernanti pdl.
    Credeti ca este corect ca 30% din efectivele M.Ap.N. sa aiba salariile mai mari, iar ceilalti 70%, nu, oare nu facem aceeasi munca?
    Trebuie sa aveti in vedere ca cei cu soldele de merit introduse in salarii, cind au fost marite salariile cu 10%, ei au cistigat mai mult la salarii.
    Nu credeti ca pentru reparatia morala a celor 70%, nu ar fi corect ca de la 01 iunie 2012, sa fie marite salariile, doar a celor care nu au solde de merit?

    Cu stima

    RăspundețiȘtergere
  43. Salariile de merit distrug coeziunea sistemului militar, poate si asta se urmareste sa ne devoram intre noi, respectiv cei 30% impotriva celor care nu au si suporta umilinta retribuirii cu dubla masura. Cei imbuibati nu ii cred pe cei infometati, poate dupa ce li se retrag acesti bani si se face dreptate. Dreptatea in aceasta tara este greu de gasit.

    RăspundețiȘtergere
  44. Soldele de merit sunt acum pe viata?
    Se implinesc 4 ani decand aceleasi persoane beneficiaza de aceste solde....
    Cat o sa mai dureze aceasta nedreptate????

    RăspundețiȘtergere
  45. Nu e bine domnule DOBRITOIU........Nu e bine domnule DOGARU.........CE GROZAV ESTE SA AI UN PRIM-MINISTRU CARE CUNOASTE LEGEA SI NU POATE FI FENTAT.........DECI DOMNILOR NAPASTUITI LEGEA ESTE LEGE PENTRU TOTI.......SUNT UNUL DINTRE CEI 90 % CARE VA IUBESTE...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri