Google Translate

vineri, 29 iunie 2012

SCMD. Strigatul de Lupta al lui Dogaru! Raspunsul unor razvratiti!


27.06.2012.
Comunicat al presedintelui SCMD
Miting de avertisment pe 14 iulie 2012

Doamnelor si domnilor colegi,

Dezamagirea noastra este totala! Noul Guvern nu numai ca nu a initiat nimic din ceea ce a promis (suspendarea lui Basescu, pedepsirea vinovatilor de situatia noastra - gen Roberta Anastase, masuri reparatorii, etc) dar nici promisiuni nu ne mai face, conditionand orice reparatie de acordul … FMI. Ne propune doar amanari, pana dupa alegerile generale, cand nu vom mai conta pentru ei. Cele patru amendamente reparatorii la Legea 329/2009 si OUG 1/Legea 165/2011 au constituit obiect de alba-neagra intre Camera Deputatilor si Guvern, pana cand au incercat sa ne scoata ochii cu insultatoarea “amnistie fiscala”.

Chiar si aceasta va fi oare aplicata? Tocmai am primit adresa nr. 4496628 din 14.06.2012 a Casei de Pensii Sectoriale a MAI, deci a doua zi dupa votul din Parlament, in care ni se spune ca: “sumele de plata se vor achita (la cei carora ajutoarele sociale lunare le-au crescut –n.n.) cel tarziu pana la data de 31.12.2012 iar SUMELE DE RECUPERAT SE RETIN DIN DREPTURILE DE PENSIE, IN CONDITIILE LEGII (subl. noastra)” (vezi Anexa).


Este clar ca politicienii nu stiu decat de frica! Evident, frica de pierderea alegerilor prin votul nostru. Daca nu obtinem nimic, prin ordonante de urgenta, pana in noiembrie, nici nu vom mai obtine decat pe calea justitiei. Este motivul pentru care presam ca proiectul Legii pensiilor militare de stat sa faca obiectul unei OUG iar alte chestiuni de tip administrativ sa se rezolve prin ordine ale ministrilor Apararii, Administratiei si Internelor, etc.

Este motivul pentru care, continuand discutiile in aceeasi tonalitate cu alianta PNL-PC, vrem sa organizam un miting cu participare masiva, de atentionare a domnului Ponta, in fata Guvernului, in ziua de 14 iulie. Ii vom cere Premierului denuntarea Pactului Diavolului incheiat cu Oprea, de ale carui voturi nu mai are nevoie in vacanta parlamentara si asumarea, prin semnatura, a angajamentelor luate fata de noi. Momentul este favorabil, deoarece, cazand in capcana prezidentiala a “Operatiunii Plagiatul”, Premierul, fara sprijin masiv stradal, nu-si va putea pastra functia, Guvernul va cadea si ne vom intoarce de unde am plecat in ianuarie a.c.

De ce 14 iulie? Pentru ca politicienii vor fi la sampanie la ambasada, de Ziua Frantei, 14 iulie fiind ziua caderii Bastiliei, ziua inceputului democratiei europene. Pentru ca este sambata, nu este zi de lucru si, mai ales, pentru ca este zi propice si pentru aliatii nostri de la Federatia “Spiru Haret” a sindicatelor din invatamant care vor fi terminat actiunile legate de bacalaureat. Pentru ca la acest miting vor participa si aliatii nostri din CNSC, in egala masura mintiti si amanati in privinta rezolvarii problemelor specifice. In jurul orelor 12.00 vom solicita o runda de negocieri intre delegatii participantilor si Premierul Victor Ponta.

Si-au anuntat participarea alaturi de noi, pana acum, Federatia “UNIREA” a pensionarilor, Federatia Sindicatelor din Justitie, BNR si Sindicatul Revolutionarilor, Alianta Nationala a Muncii, Federatia Spiru Haret, SANITAS Bucuresti, ALPAB si sindicatele partenere din administratia publica, ONG-urile membre CNSC, Uniunea Sindicatelor din Spitalele CFR si Alianta Nationala Feroviara.

Daca pana la data de 14 iulie, domnul Victor Ponta, binevoieste sa finalizeze negocierile cu SCMD si CNSC si se angajeaza prin semnatura sa-si asume Contractual Social, actiunea va fi anulata.

Daca pana la aceasta data, actualul Guvern cade, actiunea se va desfasura impotriva regimului Basescu si a noilor sale marionete.

Rugam BO al fiecarei filiale sa ne transmita numarul de participanti, pentru negocierile cu oficialitatile.

Rugam, de asemenea, sa se faca o mobilizare serioasa, pentru ca domnii politicieni sa inteleaga ca victoria in alegeri depinde de votul nostru si de hotararea noastra, nu de susele intraparlamentare.

Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE - PAGINA CENTRALA. Comunicat al presedintelui SCMD
http://sindicatulcmd.blogspot.ro/2012/06/comunicat-al-presedintelui-scmd.html


28 iunie 2012.
SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE.
FILIALA 1 SLATINA. JUDETUL OLT.
Domnului PRESEDINTE
al SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
Col (R) Mircea DOGARU

Biroul Operativ al Filialei 1 Slatina, judetul OLT, intrunit in sedinta, astazi 28.06.2012 a analizat evolutia actuala a situatiei politice interne si pozitia Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate fata de rezolvarea celei mai stringente probleme a membrilor sai, respectiv diminuarea drastica a pensiilor, foste militare si in mod deosebit ale disponibilizatilor si a hotarat, in unanimitate sa va aduca la cunostinta urmatoarele:

Constatam din partea domniei voastre aceeasi lipsa de colaborare cu filialele din teritoriu-odata spuneati ca nu suntem organism militar, suntem sindicat-, contrar celor hotarate la Consiliul National al Reprezentantilor si invocate permanent de catre dvs..

Ca de obicei, ati hotarat, de unul singur, organizarea unui miting de protest, pe 14 iulie 2012, cu toate ca printrun comunicat anterior lasaseti impresia ca ne consultati, urmand sa ne pronuntam pana la sfarsitul lunii. Mai mult decat atat, ati declansat campanie de presa pe aceasta tema, incepand cu emisiunea de pe B1TV din seara zilei de 27.06.2012, si continuand cu postarea de pe blogul sindicatului. Datorita modului neprofesionist - lipsei echipei si modului dictatorial- a tratarii cu superficialitate a problemei-stiind ca postul respectiv este unul favorabil Basescului si puterii portocalii - dar si a amenintarilor directe la adresa unei parti a coalitiei la putere, ati gafat, facand-cum nu de putine ori ati mai reusit-un mare deserviciu disponibilizatilor si fostilor militari-ati declansat o noua isterie impotriva noastra.

Ne desolidarizam de pozitia dvs.. Ne desolidarizam, pentru ca prin amenintarile la adresa puterii actuale, in mod deosebit a primului ministru, insinuati ca dorim sa destabilizam USL si prin aceasta ROMANIA. Consideram ca pozitia dvs. nu este benefica si nu reprezinta si vointa noastra. Drept urmare, NU DAM CURS SOLICITARII DVS. de participare la protest.

Mentinindu-va pe pozitia de forta - data de membru fondator si de sprijinul echipei care va sta alaturi-pozitie, care cu toate abaterile, ezitarile si erorile ei, trebuie sa recunoastem ca a reusit sa distruga intentia criminala, a lui Basescu si a clasei politice portocalii de eliminare a sistemului pensiilor militare, sa opreasca procesul de ciopartire a pensiilor, dar si de stergere a trecutului, onoarei si demnitatii noastre de fosti ostasi in slujba PATRIEI - neconsultindu-ne in continuare si derapand grav de la adevaratele obiective ale crearii sindicatului, care nu sunt in niciun caz, nici transformarea noastra intrun partid politic, care sa va aduca la varful societati civile, nici ajungerea la putere, nu faceti altceva decat sa slabiti miscarea noastra sindicala.

Prin implementarea acestui mod si promovarea stilului dvs. autoritar, aruncati in aer orice colaborare pe plan local cu USL. Va amintim ca nu poate fi vorba in niciun fel de transformarea noastra in partid politic, vedeti in acest sens hotararile si deciziile CNR

Ati transformat SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, fara sa ne intrebati daca vrem, numai de dragul scaunului pe care vi l-au oferit, sau pe care v-ati asezat, dintrun sindicat militar intrun conglomerat de asociati, ONG-uri, ligi, etc., pe care l-ati autointitulat pompos CNSC. Cu ce drept ? Simbolic vorbind ati creat o Arca a lui NOE, dar nu aveti puterea lui Dumnezeu! Ati facut, asadar, alianta, fara sa ne intrebati, cu o parte dintre cei care din noiembrie 2008 au clamat si s-au luptat pentru eliminarea pensiilor militare.

Mai mult decat atat, cam balacariti magistrati, in loc sa le cautati sprijinul, dar vreti drepturi pentru personalul auxiliar si grefieri! In loc sa solicitam similitudine cu magistratii, asa cum ei au invocat-o in cazul lor, atunci cand clasa politica a vrut sa le taie macaroana, pardon, privilegiile, noi cerem ca cei cu 10 clase - si ma refer la grefieri - sa aiba in continuare privilegile, adica pensie dubla de colonel. In ceea ce ii priveste pe revolutionari va reamintim daca ati uitat ca ei sunt cei care au ajutat puterea sa ne bage in tarcul de la Cotroceni, adica cei care au pichetat statuia Leul o perioada indelungata, pentru ca sindicatul nostru sa nu poata protesta la usa lui Basescu.

Va cerem sa revedeti statutul sindicatului nostru si sa actionati pentru indeplinirea obiectivelor noastre, ale noastre, nu ale ,,aliatilor”. Va cerem asta pentru ca ati disipat obiectivele noastre in cele ale ,,societatii civile”, cum ii spuneti dvs. Pe noi nu ne intereseaza, acum, rezolvarea tuturor problemelor societatii civile, ne intereseaza soarta noastra si a familiilor noastre, care ne-au suportat si alaturi de noi au suportat privatiunile vietii de militar.

Va cerem sa actionati numai si numai in numele sindicalului nostru. Numai avand obiectivul nostru in fata vom reusi sa determinam, in primul rand coalitia la putere si cu timpul si populatia, sa ne recunoasca statutul si concomitent drepturile, revendicarile si doleantele, si apoi sa indrepte raul facut.

Actionand in continuare ca si pana acum riscati domnule presedinte sa va treziti in situatia hilara, de a fi singurul sindicalist militar, la mitingurile aliatilor. E dreptul dvs. puteti s-o faceti, dar nu ne mai invocati/convocati si pe noi. Veniti la realitate si observati ca drepturile aliatilor dvs. sunt in contradictie si le exclud pe ale noastre. Vrem sindicatul nostru curat si simplu, cum a fost la inceputuri, nu vrem sa ne pierdem identitatea! Daca este nevoie de protocol cu puterea, numai de acest gen de protocol poate fi vorba, de nimic altceva!

Va solicitam sa observati, ca totusi spre deosebire de vechea guvernare - care nu a facut altceva decat sa ne steraga identitatea a ceea ce am fost-, actuala putere, cu pasi mici, a facut ceva, a inceput sa repare din ce au stricat si distrus portocalii. Pasii sunt mici, nu cum ne-am asteptat, dar dvs. nu aveti girul nostru sa distrugeti speranta. Vrem sa comunicati si sa relationati cu puterea actuala, cu ministerele, cu toate organele statului, indiferent de ifosele si resentimentele dvs., si numai in numele sindicatului.

Dati dovada de mai multa maleabilitate si initiati dialoguri constructive, nu in spirit de fronda! Nu vreti, nu puteti, desemnati pe altii, chiar si din provincie! Asta nu insemna ca va marginalizam si nu va recunoastem munca si lupta dvs. pentru sindicalistii militari.Vrem sa maximizam eforturile noastre, pentru a reduce si elimina cat mai rapid suferintele.

In cazul in care veti continua in aceasi directie, dvs. si sindicatul, sunteti foarte aproape de a va situa pe aceeasi pozitie cu gl. Iliescu si ANCMRR, adica sa deveniti/devenim nereprezentativi si anexe ale puterii!

In situatia ca veti dori sa dispuneti blocarea blogului filialei, va reamintim ca regulile de comunicare, dupa care ati actionat in cazul Sectorului 5 Bucuresti, nu se regasesc in ROF-ul de la Alba Iulia.

Va rugam sa dati curs solicitarilor filialei noastre, care speram ca nu vor fi singulare, in spiritul si in lumina reglementarilor statutare si din ROF.

P. S . Poate ca protestul si nemultumirea nu ar fi trebuit sa fie publice, dar aproape mereu dvs. ne-ati impus ce ati dorit. Dorim consultare, conducere colectiva si respectarea statutului.

Biroul Operativ al Filialei 1 Slatina,
a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate
Publicat de BIROUL OPERATIV AL FILIALEI SLATINA la 20:34

SLATINA - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE
http://scmdfiliala1olt.blogspot.ro/2012/06/sindicatul-cadrelor-militaredisponibili.html

NO COMMENT
====================================


Despre cele doua COMUNICATE
am primit semnalari de la colegi, pentru a le posta "spre cunoastere celor interesati",
si comenta celor care doresc. Totodata, sa pun pe Blog si un
SONDAJ DE OPINIE
===========================
Procedeaza corect ca Lider, Mircea Dogaru?
- DA
- NU
Termen standard: 7 zile
=================================================
===============================



Vineri, 29 iunie 2012, ora 19,30.
Mama, 76 ani ... stop cardio respirator!
Sarut mana,  prea buna mama!
Vasile Burcu
=======================================

Marius Ciprian Pop - Mama


==================


=========

113 comentarii:

  1. Mei is prea obosit ca sa comentez si sa si votez! Asa ca va spun voua "NB la Zoo + Spitalul 9"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, mei ...
      Deja e unii, care nu pot dormi ...
      Mei, mei ... Caldura mare, mon cher!

      Ștergere
  2. Buna dimineata respectabililor chiriasi de la 9 si simpaticelor lighioane de la ZooLand!
    Pe mine ma framanta o intrebare , motivv pentru care nici nu putui dormi ca lumea .Oare cine o fi Mistretu care a facut plangere penala impotriva premierului ??? Sper din tot sufletul ca respectivul Mistret nu apartine de locatarii din stabilimentul nostru, desi am totusi o mica retinere in acst sens, faptul ca ipochimenul posteaza din Japonica...Baai, ia juratai toti cu laba pe sub buric ca nu sunteti vreunul dintre noi!Asemenea gest de turbare extrema poate apartine doar unuia , scapat de sub controlul dottorilor nostri, cel caruia recent i-am spus ca se comporta ca un mistret..guitzz, guitzz...Soricule-gros, tu esti??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei io stiu pe cineva, membru marcant de-al clubului nostru - adica ZOO+9, care are nevasta japoneza si cabinet de belle arte in New York. Nu cred insa ca persoana in cauza isi spune mistretzul. Mistreti mai repede avem in Tara Birsei si-n imprejurimi.

      Ștergere
  3. LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFINTILOR APOSTOLI PETRU SI PAVEL! SANATATE SI VIATA LUNGA!

    RăspundețiȘtergere
  4. La Multi Ani tuturor celor care poarta numele/prenumele de Petru sau Pavel si isi serbeaza azi onomastica!

    RăspundețiȘtergere
  5. SFINTII APOSTOLI PETRU SI PAVEL, sunt si patronii spirituali ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor din Romania. LA MULTI ANI, tuturor pensionarilor si colegilor din sistemul penitenciar romanesc! Multa sanatate, si rezolvarea macar in al 12-lea ceas, a PROBLEMELOR cu care se confrunta de ani si ani de zile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Multi Ani "colegilor din sistemul penitenciar romanesc" si sa fie pregatiti ca in curind le vom adduce clienti la greu!

      Ștergere
    2. La multi tuturor! La multi ani Petri, Paveli si militieni de pretutindeni!Sa moara pifanul czar de ciuda!

      Ștergere
  6. Bey,
    E bun SONDAJUL!
    Sa VOTAM, sa vada DOGARU&Co macar cifrele, poate vor intelege ceva. Poate va incerca sa renunte la anumite apucaturi care nu-i fac cinste, dar intarata oamenii, mass-media, opinia publica. Iar de suferit, sufera cei multi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mei, don Dogaru trebuie alungat din sindicat cu paru! Pe asta greu o sa-l dea jos cineva de pe craca pe care s-a suit...Cre ca-i asezat mai sus decit Czar maimuca.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bre Nea Cashule pe unde esti? Ia vino 'neata de fa o hanaliza pe textul asta cu Dogaru! Ce parere ai? Te ungem prezidente, ori nu?

    RăspundețiȘtergere
  9. Mey, io stau si ma intreb cum de Rinciog n-a sters inca de pe bloaga SCMD, revolta celor de la Slatina. Ce s-o fi intimplat oare?

    RăspundețiȘtergere
  10. Ia luati de-acilea:

    1.
    "Regimul coloneilor
    Gabriel Oprea a legalizat post factum acordările de grade

    Cotidianul.rovă prezintă în exclusivitate modul în care generalul de patru stele Oprea a încercat să justifice post factum printr-un ordin de ministru abuzurile şi ilegalităţile comise prin acordarea gradelor militare unor lideri PDL şi UNPR precum şi unor jurnalişti de casă ai PDL.

    În data de 4 mai 2012, cu doar trei zile înainte de a părăsi postul de ministru (nota bene! Guvernul Ungureanu fusese deja demis prin moţiune de cenzură în urmă cu o săptămână), ministrul demis al Apărării Gabriel Oprea dădea ordinul de ministru nr. M.41/4.05.2012.

    Ordinul respectiv prevede următoarele în art.4 alineatul 1: ”Înaintarea în grad a cadrelor militare în rezervă se face în raport cu nevoile forţelor armate, pe baza propunerilor formulate de către şefii structurilor centrale, ai structurilor subordonate nemijlocit ministrului apărării naţionale, de către şefii statelor majore ale categoriilor de forţe ale armatei, comandanţii comandamentelor de armă, marilor unităţi, unităţilor militare şi ai centrelor militare, de către structurile asociative ale cadrelor militare în rezervă şi în retragere, precum şi alte autorităţi publice sau organizaţii neguvernamentale”. Citind acest paragraf din ordinul semnat de Oprea, putem trage concluzia că Forţele Armate Române aveau nevoie ca de aer de cadre de nădejde ca Sorin Blejnar, Ioan Oltean, Robert Turcescu sau Andi Lăzescu, fostul preşedinte al TVR?!

    Extrem de interesante şi edificatoare sunt şi următoarele articole din ordinul semnat de ghinărarul Oprea cu scopul vizibil de a-şi justifica uriaşul abuz prin care a acordat grade de colonei unor personaje din politică şi mass media: ”În fundamentarea propunerilor pentru acordarea gradelor militare şi înaintarea în grad a cadrelor militare în rezervă şi în retragere, înaintate de structurile prevăzute la art. 4 şi 7, se au în vedere următoarele:
    a) participarea la misiuni şi operaţii ale forţelor armate;
    b) participarea, alături de unităţi şi formaţiuni militare, la înlăturarea efectelor calamităţilor şi catastrofelor naturale;
    c) aducerea de servicii instituţiei militare ori contribuţia la promovarea imaginii Armatei României;
    d) deţinerea unor funcţii cu mare vizibilitate publică, în exercitarea cărora au contribuit la creşterea prestigiului organismului militar pe plan intern şi internaţional;

    e) merite deosebite în plan naţional sau internaţional, pe timpul activităţii în armată sau în rezervă; în categoria meritelor deosebite sunt incluse şi faptele şi actele exemplare în plan profesional şi social, elaborarea de lucrări cu valoare recunoscută în domeniul militar sau cultural-ştiinţific, de alte studii şi lucrări de cercetare ştiinţifică ori pedagogică, individual sau împreună cu personal militar ori civil, în colectiv;
    f) remarcarea prin activităţile desfăşurate în cadrul structurilor asociative ale cadrelor militare în rezervă şi în retragere sau în sprijinul acestora ori participarea în organele de conducere ale structurilor respective;
    g) săvârşirea unor fapte de eroism şi acte exemplare de curaj.
    (2) Miniştrilor şi demnitarilor cu rang corespunzător acestora, secretarilor şi subsecretarilor de stat, precum şi prefecţilor, subprefecţilor, preşedinţilor şi vicepreşedinţilor consiliilor judeţene, primarilor, secretarilor municipiului Bucureşti şi ai judeţelor, secretarilor municipiilor, oraşelor, sectoarelor municipiului Bucureşti şi ai comunelor, precum şi conducătorilor operatorilor economici şi instituţiilor publice cu atribuţii la mobilizare şi pe timp de război li se pot acorda grade militare în rezervă sau pot fi înaintaţi în grad, potrivit legii, şi după participarea la activităţi de pregătire specifică, organizate prin grija Statului Major General şi a structurilor militare subordonate acestuia, în condiţiile art. 56 şi 57 din Legea nr. 446/2006 privind pregătirea populaţiei pentru apărare”."

    RăspundețiȘtergere
  11. 2.
    "Dar partea cea mai tare vine de abia la finalul ordinului, în art. 9, acolo unde aflăm: ”Prin excepţie de la prevederile art. 2-7, se pot acorda grade militare/înainta în grad, până la gradul de colonel/similar, cadrele militare în rezervă şi în retragere şi în alte situaţii, potrivit legii, de către ministrul apărării naţionale şi şeful Statului Major General”.

    În acest articol este cheia întregii tărăşenii cu acordările abuzive de grade de ofiţeri superiori ca răsplată unor politicieni şi jurnalişti obedienţi regimului Traian Băsesscu. Cu alte cuvinte, uneperistul Oprea şi-a acordat dreptul ca el în calitate de ministru al Apărării precum şi şeful Statului Major General să poată face colonei pe bandă rulantă.
    Luând în considerare toate dezvăluirile făcute în ”Scandalul coloneilor”, ne putem întreba pe bună dreptate dacă,prin deschiderea căii de militarizăre a demnităţilor publice, Traian Băsescu şi Gabriel Oprea au lucrat la pregătirea unui puci militar?!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey,
      @CEZAR babunul, asta ai vazut aici? Hai ca te-am prins, belitule!
      Vezi ca nu citesti postarile? Vezi maimuco cheala ce inseamna asta?
      =============
      Lista lui Gâdea ! Ep.1. New: Metodologia de acordare a gradelor si inaintare in grad a cadrelor militare in rezerva si in retragere, pe timp de pace. Ordinul M.41/2012 al Ministrului Apararii Nationale.
      ============
      http://mhblogonline.blogspot.ro/2012/06/lista-lui-gadea-ep1-new-metodologia-de.html

      Ștergere
    2. Adica, ce numai unii sa plagieze? Ete la ei...si-apoi cred ca lipsii atunci ca fusei la o sedinta cu maimutoi.

      Ștergere
    3. @CEZAR babunul,
      Te salut si ai tot respectul meu!
      Vezi ce faci cu sedintele acelea!
      Prea multe strica, nu fac bine la caputz!
      Sau ... sunt cheia marilor "sucesuri"?

      Ștergere
    4. Ba uratule -te-ai facut de kk ! Parca nu-ti ajungea ca esti ..URAT!! Sniper one

      Ștergere
    5. Multumesc, multumesc domnule Admin! Cit despre sedinte...alea e de productie. Io string banane pentru la iarna, nu ca frac-miu din TM care culege castraveti, iar prin decembrie o sa plinga de foame precum greierele.

      Ștergere
  12. Recomandare:
    ==========
    Daca navigi cu Internet Explorer, nimeni nu te opreste sa descarci gratuit si sa folosesti in paralel un browser cu mult mai bun: Google Chrome. Aici sa vezi viteza + multe, foarte multe posibilitati de imbunatatire personalizata (cum vrea muschii lu'matale), prin adaugarea a zeci si zeci de "optiuni" (extensii)!!!! Nu vei regreta!

    RăspundețiȘtergere
  13. ….”avem toata determinarea sa respectam LIDERUL , sa continuam lupta pentru indeplinirea obiectivelor stabilite si sa-i adresam FELICITARI ,SANATATE si PUTERE de MUNCA ,pentru consolidarea si dezvoltarea organizatiei in cadrul Societatii Civile.”’’….
    Honor et Patria ,Vae Victis !
    Presedintele Filialei 1 Pitesti SCMD
    Colonel , Victor POPESCU
    vineri, 29 iunie 2012

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...continuare: si cincinalul in patru ani jumate

      Ștergere
  14. Popescu, Badalan, si inca 4-5 colonei condamnati la 4 ani cu suspendare pentru jaful facut in Ministerul Apărarii Nationale. Sentinta este definitiva si executorie. De asemenea sunt obligati la plata unor sume de 4 milioane RON despagubiri catre ministerul apărarii. Ia sa vedem acuma daca Dogaru il mai intreaba pe Popescu pe post daca este membru de sindicat, daca il mai pastreaza ca mambru de sindicat, pentru ca statutul spune ceva pe acolo, si daca domnul ministru le retrage gradele, pentru grave ofense aduse armatei romane si pagubele produse. Pentru faptele produse IMPOTRIVA INTERESELOR ARMATEI si Umilirea notiunii de militar pentru nerespectarea juramantului militar pot fi degradati. Legea permite.Are Dobritoiu sange ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corekt don Neacsu!! Snipewr one

      Ștergere
    2. PS. Daca ar fi fost in cauza un Cpt. , sau Mr., sau Lt.col.ce i-ar mai fi infierat ei ! Vai mama!!

      Ștergere
    3. Tu vorbesti maimuco? Tu care-ai fost coleg cu Badulete si i-ai fost supt ordonat si de la tzitza-i ai sugiuc neincetat?
      +++++++++++++++++++++++++

      Ștergere
    4. Neacsu
      Dobritoiu are singe dar degradarea se face numai de catre instanta.

      Ștergere
  15. Cezar
    Sunt indurerat pentru demiterea mea din functia de redactor. Speram la mai mult. Probabil voi fi inlocuit
    cu un tanar tanchist blond plin de briantina. Cu aceasta ocazie anunt faptul ca si primul ministru Ponta a fost facut peste noapte capitan.
    Eu credeam ca este demult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert sa nu te increzi in Cezar maimuca,
      Ca e o jartea care da cu buca.

      Ștergere
    2. Czar face Hars-poetica ! Nu te ridici la nivelul pretentiilor , trebuie sa-ti cauti o revista mai de cupii cu benzi desenate!Sniper one!

      Ștergere
  16. mos alecu says:
    Iunie 29, 2012 at 11:17 am

    @Don Corleone Iunie 28, 2012 at 11:16 pm :
    Daca ai sti “cu ce se maninca” logica , si daca “creerele” tau (complet dizolvat in etanol) ar mai putea prelucra ceea ce citesi … ar trebui sa-ti dai seama ca vorbesti prostii …

    RăspundețiȘtergere
  17. Polițiștii vor ieși la 60 de ani la pensie.
    ================
    Legea privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului pentru modificarea Legii Statutului poliţistului, prin care se stabileşte limita de vârstă de 60 de ani pentru menţinerea în serviciu a poliţiştilor a fost promulgată de către președintele Traian Băsescu.

    Şeful statului a semnat, vineri, decretul “pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 107/2011 pentru modificarea Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului”, a informat Administraţia Prezidenţială.

    Plenul Senatului a aprobat pe 29 mai proiectul de lege care modifică Statutul poliţistului, în sensul că este stabilită vârsta de 60 de ani ca limită până la care poliţiştii pot fi menţinuţi în serviciu, această limită fiind aplicată şi chestorilor de poliţie care însă, la cerere, pot prelungi serviciul până la 62 de ani.

    Prin actul normativ respectiv se instituie regula potrivit căreia chestorii de poliţie, chestorii principali de poliţie, chestorii-şefi de poliţie şi chestorii generali sunt menţinuţi în serviciu până la vârsta de 60 de ani, în măsura în care aceştia nu solicită încetarea raporturilor de serviciu la împlinirea vârstei standard de pensionare.

    RăspundețiȘtergere
  18. Va rog cu disperare sa ma ajutati intr-un demers perfect legitim si legal,ilogic si inuman.Adicatelea eu voi sa-i fac o plangere penala concubinului meu Mistretul pentru hartuire neincetata cu pula sculata pentru a ma viola intre coapse,injuraturi cu strigaturi si gafaieli cu mozoleli,futere pe rupere si alte acte bestiale,triviale si inversate.Intrucat nu cunosc adresa unde sa depun plangerea ,am trimis acest mail la adresa de domiciliu a respectivului.Cu adancituri crete, Mistreata.

    RăspundețiȘtergere
  19. Energia electrica se scumpeste de la 1 iulie!
    ================
    Modificarile aprobate de ANRE prevad ajustarea in medie cu 5% a preturilor si tarifelor pentru energia electrica livrata consumatorilor non-casnici, precum si celor casnici.

    Masura scumpirii energie electrice era cunoscuta si a fost facuta publica cu ceva vreme in urma de vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Energie - ANRE, Petre Lificiu, intr-un mod care i-a atras schimbarea din functie.

    ANRE a luat in calcul respectarea prevederilor din Acordul preventiv dintre Romania si Fondul Monetar International, recent aprobat de board-ul FMI, privind cresterea tarifelor reglementate pentru consumatorii non-casnici si cei casnici incepand cu data de 1 iulie. In plus, trebuie sustinuta producerea de energie electrica din surse regenerabile in anul 2012.

    Tarifele reglementate la energie electrica nu au mai fost modificate de peste doi ani, mai precis de la 1 ianuarie 2010.

    RăspundețiȘtergere
  20. Marea cotcodaceala: Plagiatul lui Ponta!
    Cineva, nu spui cine, il cauta de oua pe Mister Premier!

    RăspundețiȘtergere
  21. @naonim 14.59
    Degradarea o poate face si ministrul daca faptele sunt dovedite si incalca regulamentele militare si mai ales juramantul militar. Scrie la carticica negru pe alb. Pentru faptele savarsite, este vorba de zile. EVENTUAL PROPUNE, IAR PRESEDINTELE SEMNEAZA, PENTRU CĂ SUNT GENERALI.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ura impotriva fostului Premier Adrian Nastase, duce la TEMBELIZAREA stirilor
    =============
    "EXCLUSIV: Cu ce număr este "înmatriculat" Năstase la Penitenciarul Rahova.
    Fostul premier Adrian Năstase, încarcerat la Penitenciarul Rahova, a fost "înmatriculat" cu numărul N0049 şi a primit un card unde familia şi apropiaţii aprobaţi pe listele de vizitare pot depune bani cu care poate vorbi la telefon şi îşi poate cumpăra alimente.

    Surse judiciare au declarat, vineri, în exlcusivitate, pentru MEDIAFAX, că fostul premier Adrian Năstase, încarcerat recent la Spitalul penitenciarului Rahova, a fost "înmatriculat" cu numărul de deţinut N0049/2012.

    Potrivit surselor citate, oficialii centrului de detenţie citat au transmis, vineri, instanţei supreme o adresă de confirmare a incarcerării persoanei condamnate definitiv, Adrian Năstase, şi "înmatricularea" acestuia cu numărul de ordine N0049/2012.

    Sursele judiciare citate au explicat pentru MEDIAFAX că procedura de numerotare a deţinuţilor este necesară pentru acordarea cardurilor cu poza deţinutului în cauză şi cod de bare. Totodată acest număr mai reprezintă, potrivit surselor citate, şi numărul de dosar administrativ al deţinutului."

    http://www.mediafax.ro/social/exclusiv-cu-ce-numar-este-inmatriculat-nastase-la-penitenciarul-rahova-9796531
    ==========================
    Tembelii astia ar trebui sa stie ca "Nr. matricol" al detinutilor, a fost eliminat, fiind considerat ca ceva ULTRA-DEGRADANT in drepturile omului, aducand aminte de lagarele de exterminare naziste etc. Pe cale de consecinta, toti cei care azi reînvie, UZITEAZA de acest concept discriminatoriu, sunt susceptibili de se alege cu un dosar cel putin civil, daca nu chiar penal! Ma ingrozesc in ce HAL DE DEGRADARE AM PUTUT AJUNGE! Stau si ma intreb: exacerbarea urii, pana unde poate merge?
    Cine si Ce urmeaza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vreti sa vedeti cam cati tampiti manipuleaza/dezinformeaza/otravesc dar castiga bine prin mass-media? Simplu: copy-paste:
      ===========

      https://www.google.ro/search?q=Adrian+N%C4%83stase%2C+%C3%AEncarcerat+la+Penitenciarul+Rahova%2C+a+fost+%22%C3%AEnmatriculat%22+cu+num%C4%83rul+N0049+&rls=com.microsoft:ro:IE-ContextMenu&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7GGHP_roRO433

      ===========
      Infiorator! O lipsa de profesionalism si deontologie, greu de exprimat in cuvinte de un om normal! Vai mama lor de "stiristi"!

      Ștergere
  23. Art. 3. - Gradul militar este un drept al titularului si reprezinta recunoasterea in plan social a calitatii de cadru militar. Gradul de ofiter, maistru militar si subofiter nu se poate pierde decit in cazurile si in conditiile prevazute de lege.

    Art. 69. - Degradarea militara se aplica, in conditiile prevazute de legea penala, cadrelor militare in activitate, in rezerva si in retragere, condamnate la pedeapsa complimentara a degradarii militare prin hotarire judecatoreasca.

    Art. 33. - Pentru abateri de la disciplina militara, neindeplinirea indatoririlor, incalcarea normelor de conduita militara, a regulilor de convietuire sociala, ofiterilor, maistrilor militari si subofiterilor li se pot aplica urmatoarele sanctiuni disciplinare: avertisment; mustrare scrisa; consemnare; retrogradare in functie; aminarea inaintarii in gradul urmator pe timp de 1-2 ani.

    RăspundețiȘtergere
  24. Atunci sa fie judecati de procuratura militara pentru faptele de mai sus.Faptele sunt dovedite, nu trebuie decat sa se aplice legea pentru incalcarea juramantului militar si grave ofense si prejudicii aduse MApN.

    RăspundețiȘtergere
  25. Neacsule baga tare carticica in care scrie negru pe alb ca ministrul sau oricine altcineva , in afara de o instanta de judecata , poate degrada sau retrograda in grad pe cineva caruia i s-a acordat un grad militar printr-un act normativ valabil la un moment dat .

    RăspundețiȘtergere
  26. O VESTE PROASTA, DOMNULUI BURCU I-A DECEDAT MAMA.II TRANSMIT LUI NEA VASILE PE ACEASTA CALE SINCERE COONDOLEANTE. HAI SA INCERCAM MACAR AZI DE ACUMA INCOLO SA NU MAI INJURAM DIN RESPECT PENTRU DUREREA LUI BURCU.Deci nu il invinuiti daca zilele urmatoare va fi absent de pe blog.
    Dumnezeu sa o odihneasca pe doamna Burcu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu s-a odihneasca in pace!Condoleante familiei indurerate!

      Ștergere
    2. Imi cer scuze pentru eroare, S-O ODIHNEASCA DUMNEZEU IN PACE!

      Ștergere
  27. Dupa Slatina , si Craiova se razvrateste. Cine urmeaza?

    UN ALTFEL DE MESAJ

    Dragi camarazi, membrii sau nemembrii ai SINDICATULUI CADRELOR MILITARE, cu pensiile mărite sau micşorate, membri sau nemembri ai vreunui partid politic, simpatizanţi sau nu ai U.S.L. dar cu siguranţă DORNICI DE NORMALITATE şi PACE SOCIALĂ, deziderate posibile doar prin „SCHIMBARE TOTALĂ” vă adresez aceste rânduri din dorinţa sinceră de a face puţină lumină în ÎNTUNECATA noastră strategie de sprijin a mult aşteptatei SCHIMBĂRI. Aflaţi în „STARE DE VEGHE” noii membri S.C.M.D., care în virtutea unor drepturi CONSTITUŢIONALE (că tot acum este la modă) ne-am asumat rolul de CATALIZATOR al energiilor din Societatea românească, cu scopul declarat de a „O ORGANIZA” şi a o „CONDUCE” spre victoria finală. Până aici nimic mai nobil şi mai frumos din partea unor oameni crescuţi şi educaţi în spiritul ONOAREI şi DEMNITĂŢII, ADEVĂRULUI ŞI DREPTĂŢII, RESPECTULUI FAŢĂ DE VALORILE NAŢIUNII DIN CARE FAC PARTE dar mai ales a mult clamatului INTERES NAŢIONAL, dacă DECLARAŢIILE unor lideri ai S.C.M.D. şi-ar fi păstrat nota de DECENŢĂ, LUCIDITATE şi mai ales de REALISM şi CLARVIZIUNE SOCIALĂ.
    http://scmdfiliala1craiova.blogspot.ro/2012/06/un-altfel-de-mesaj.html

    RăspundețiȘtergere
  28. MApN: Verificarea avansărilor în grad,
    extinsă și pentru perioada 1990-2012.
    -----------
    Urmare a controverselor apărute în ultima perioadă în spațiul public, Ministerul Apărării Naţionale (MApN) anunţă că perioada de verificare a modului în care au fost acordate gradelor militare şi înaintare în grad a fost extinsă și pentru intervalul 1990-2012.

    MApN informează că problema legalităţii avansărilor ofiţerilor în rezervă este în atenţia conducerii ministerului de la momentul apariţiei primelor informaţii în presă, potrivit Mediafax.

    Pentru a analiza temeiul legal al acestor avansări, a fost constituită Comisia pentru verificarea modului de acordare a gradelor şi înaintare în grad a ofiţerilor în rezervă în MApN, în perioada 2010-2012.

    “Datorită interesului reprezentanţilor mass-media şi a controverselor apărute în spaţiul public, obiectul de investigare al comisiei a fost extins şi pentru perioada 1990-2012. La finalizarea fiecărui an verificat, Ministerul Apărării Naţionale va comunica datele cu avansările ilegale din anul respectiv, urmând ca, la sfârşitul analizei, să fie făcută publică lista acestor cazuri pe intreaga perioadă”, se mai arată în comunicat.

    Potrivit ministrului Apărării, Corneliu Dobriţoiu, în perioada 2010-2012, au fost înaintați în grad un număr de 2.767 de ofițeri superiori, acesta precizând că nu toate au fost făcute în mod oneros.

    RăspundețiȘtergere
  29. Domnule comisar sef Burcu sincere condoleante pentru pierderea grea pe care ati suferit-o. Dumnezeu s-o ierte pe mama dumneavoastra!
    Cu fiecare fiinta pe care am iubit-o si care pleaca dintre noi, parca ne simtim sufletul mai mic...dar asta este viata.
    Inca odata "Sincere condoleante"; suntem alaturi de dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  30. Condoleante d-le Burcu.DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA

    RăspundețiȘtergere
  31. Condoleante.
    Dumnezeu sa o ierte si s - o odihneasca in pace!
    Fie - i tarina usoara!

    RăspundețiȘtergere
  32. Condoleante d-le Bucru!. Dumnezeu s-o ierte!Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  33. @ Cezar
    Sunt impotriva oricarei discriminari pe criterii etnice..........Conducerea UDMR trebuie sa aiba un loc de cinste in procesul Basescu. Tismaneani si Patapievici nu sunt nici ei romani. Fularele trebuie purtate de toata clasa politica
    indiferent de etnie sau grad.
    Obiectivul principal al atacurilor mele este Coreolone care nu este nici el roman. Nici dac , nici roman ci doar tigan.

    RăspundețiȘtergere
  34. @ Spui ca atac oameni in suferinta care nu mi-au facut nimic.
    A ramane in fundul curtii fara hartie higenica , parasit de camarazi, numesti
    suferinta.? Vezi cazul Coreolone.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert azi suntem in doliu. A murit mama Admin. Hai sa lasam pina miine disputele astea.

      Ștergere
  35. Condoleante d-le Burcu.DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA

    RăspundețiȘtergere
  36. VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!RESPECTUL MEU TUTUROR CELOR CARE AU INTELES APELUL MEU LA DECENTA SI RESPECTA ASTFEL MEMORIA MAMEI LUI BURCU.Incepand de azi, pentru gestul vostru, voi schimba poza de la profil, ca sa nu imi mai poarte unii de grija. Sper ca noua poza sa fie acceptata de toata lumea mai ales de Burcu.

    RăspundețiȘtergere
  37. Chiar si cu ochelari de telectual un ciine tot o javra ramine ..

    RăspundețiȘtergere
  38. @Anonim11.37
    Javra aia are mai mult bun simt decat tine.Deosebirea dintre el si tine este ca el are multe de spus dar nu poate sa se exprime, pe cand tu te exprimi dar nu spui nimic.

    RăspundețiȘtergere
  39. Bata-te sa te bata Nea Cashule, vaz ca ti-a crescut parul de-ti ajunge pin' la chiept! Ce bine sameni cu Bubico...Ce servesti de obicei la prinz: Royal Canin, Chappy ori Friskies?
    Ar trebui sa-i dai reteta si lui PulanoX ca si el are alopecie si tzeasta lucioasa ca o foaie de hirtie. Insa pe picioare, zici ca are iarba de mare. Bine ca lasasi tilifonul ieri, dar acu sa fii atent la hingheri. Si fii atent, nu latra pe la anumite usi, ca sunt unii care si-au propus sa te faca manusi.
    Si ca sa inchei, nu cred ca era indicat, pe noi sa fii asa de suparat! Degeaba ne-ai certat, ca nimic nu s-a-ntimplat. Nu cred ca era necesar, atentia sa ne-o atragi iar. In aceasta trista situatie, nimeni nu vrea sa faca senzatie.
    Te saluta cu stima lighioanele de la Zoo + respectabilii pacienti de la 9!
    PS. Nu uita, ca din cind sa iei cite-o pastea!

    RăspundețiȘtergere
  40. Salut Marian.Este frumos catelusul tau.Imi place.Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  41. Cezar,corleone inca un pic si o sa va gasiti nelinistea in mormant.
    veti muri ca traficanti de droguri din mexic,tiganilor spurcati.
    tradatori jegosi ce sunteti.

    RăspundețiȘtergere
  42. @20:14
    Ce-ai patit!!! te apuca asa din senin?
    Din respect pentru admin promit ca te voi da cu capul de pereti ,daaar doar de luni incolo...pana luni poate pui si mana pe carte analfabetule

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara violenta, fara violenta!

      Mai spurcaciune, vezi ca tu esti cel care dai primul cu piatra??Si te miri apoi ca esti alungat cu pietre de pe toate blogurile..

      Ștergere
  43. ....cu capul de pereti.(la figurat vorbind bineinteles)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu o sa te dau cu capu de pereti la propriu,tigane.
      dupa care iti tai gatu,mortaciune.

      Ștergere
    2. ...si-ai iei motzul!

      Ștergere
  44. UN MARE SEMN DE INTREBARE: faptul ca cei mai galagiosi si “activi sustinatori “ ai sindicalismului militar agresiv sunt fosti activisti de partid, fosti CI-isti sau turnatori folositi de acestia sau “economisti si finantisti care in activitate au fost obisnuiti numai sa primeasca ordine si sa spuna tot timpul “AM INTELES” este o pura intamplare sau o politica de cadre stabilita inca inainte de de infiintarea sindicatului. Cunoscand conceptia doctrinara de razboi al intregului popor stai si te intrebi daca cumva au fost “reactivate “celulele din spate frontului”. Singura schimbare este insa ca acum “dusmanii sunt militarii care toata viata au petrecut-o comandand in cazarmi,aplicatii sau pe campurile de instructie si nu sunt membri scmd”. Personal ii felicit pe “marii comandanti” finantist gl.Nastase,ec.col.Ioan Misu Naom. Ec. Victor Popescu etc, care sub “inteleapta si luminoasa calauzire a fostilor si actualilor politruci dogaru,pricina,monac s.a.m.d. compromit total haina,onoarea si demnitatea militara, inoculand numai ura si dezbinare,agresivitate si veleitarism,limbaj grosier presarat numai de amenintari si ultimatumuri. Uitativa pe toate site-urile unde posteaza asa zisi militari sindicalisti si vedeti limbajul folosit . Cautati sa gasiti o propunere documentata si realista pentru soarta pensionarilor militari si veti fi surprinsi de lipsa acestora sau de “subtirimea lor”
    Va exemplific cu un singur exemplu:
    “Dezamagirea noastra este totala!”
    “Este clar ca politicienii nu stiu decat de frica! Evident, frica de pierderea alegerilor prin votul nostru. Daca nu obtinem nimic, prin ordonante de urgenta, pana in noiembrie, nici nu vom mai obtine decat pe calea justitiei. Este motivul pentru care presam ca proiectul Legii pensiilor militare de stat sa faca obiectul unei OUG iar alte chestiuni de tip administrativ sa se rezolve prin ordine ale ministrilor Apararii, Administratiei si Internelor, etc”. (OARE CIN BLAMA CU INVERSUNARE ORDONANTELE DE URGENTA?CE ACOPERIRE FARA TAGADA VA AVEA O ORDONANTA? CUM SA DAI MINISTRILOR DREPTUL DE A REZOLVA PRIN ACTE ADMINISTRATIVE PROBLEME ATAT DE SERIOASE SI SPINOASE? DOMNULE PRESEDINTE SCMD “ASISTAT” DOGARU INCEPI SA SUFERI DE O MARE AMNEZIE UITAND “INTENTIONAT” BALACARELILE LA CARE L-AI SUPUS PE “GABITA OPREA”. NU TE MAI JUCA CU MINTILE OAMENILOR!)
    “Daca pana la data de 14 iulie, domnul Victor Ponta, binevoieste sa finalizeze negocierile cu SCMD si CNSC si se angajeaza prin semnatura sa-si asume Contractual Social, actiunea va fi anulata.
    Daca pana la aceasta data, actualul Guvern cade, actiunea se va desfasura impotriva regimului Basescu si a noilor sale marionete.
    Rugam BO al fiecarei filiale sa ne transmita numarul de participanti, pentru negocierile cu oficialitatile.
    Rugam, de asemenea, sa se faca o mobilizare serioasa, pentru ca domnii politicieni sa inteleaga ca victoria in alegeri depinde de votul nostru si de hotararea noastra, nu de susele intraparlamentare.”

    Honor et Patria! Vae victis!

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    RăspundețiȘtergere
  45. Toata lumea comenteaza pe langa legea pensiilor dar propuneri concrete NU! Toti stim sa criticam dar cu ce contribuim la indreptarea lucrurilor? Oare chiar toti am fost inoculati cu morbul daramarii totale fara sa punem nimic in loc? Specialistii in dezinformare,dezbinare si manipulare din SCMD si-au indeplinit cu varf si indesat misiunea NE INJURAM UNII PE ALTII, SUNTEM MAI FRUMOSI SI MAI DESTEPTI UNII DECAT ALTII iar in varf sat si dirijeaza "el lidr maximo", cel care isi da seama ca daca toti contribuim la inlaturarea imperfectiunilor si dezechilibrelor unor legi strambe, RL ISI PIERDE CIRACII COTIZANTI CONTRIBUITORI LA IMBOGATIREA AVOCATILOR CARE DAU UN COMISION GRAS SE STIE CUI.AM PLATIT PANA ACUM,PERSONAL PESTE 1000 RONI PE PROCESELE ABSURDE ALE LUI DOGARU, FARA SA OBTIN NIMIC.

    RăspundețiȘtergere
  46. Ai avea dreptate cam 90%. Misu Naon insa nu intra in categoria celor pe care i-ai enintat langa el. In primul rand pentru ca nu face parte din pupatorii de talpi ai lio Dogaru si in al doilea rand pentru ca este totusi un ofiter de comanda. A fost artilerist, om de trupa, a misosit campul de intructie, tragerile, taberele, aplicatiile ca orice comandant de pluton sau baterie din tara si chiar cu rezultate f bune. Spun asta , pentru ca intamplator mi-a fost primul coleg de .. baterie la iesirea mea de pe bancile scolii si am avut ce invata de la el.A devenit ofiter de logistica dupa academie si nu a fost cu nimic mai putin competent.Ca sindicalist nu s-a aliniat la ordinele date aiurea , si ultimul comunicat postat pe blogul Craiova o dovedeste.Spun asta pentru respectarea realitatii. Nimeni nu e perfect, dar nu invinuiti oamenii de ceea ce nu au facut , spus sau gandit.

    RăspundețiȘtergere
  47. Curat murdar coane Fanica.........Daca anonimii care ataca la persoana s-ar da NUMELE ar fi poate credibili pana atunci totul e o mizerie dragi ,,COMANDATI pardon fosti COMANDANTI,,

    RăspundețiȘtergere
  48. Daca il asezi pe NAON langa POPESCU esti dus cu capul

    RăspundețiȘtergere
  49. Das greier and la fournique...

    actualitatea europeana...
    Germania Furnika este ja, ja, sehr muncitor. Greier eine putoare este. Nu facem serios nimic, cantat toata ziua desi avertizat la el toamna vine deci bani strange. Furnika plan business realizat, exporturi, profit, bani banci.Greier cantece dansuri sirtaki radem tot timpul cerem la Furnika bani. Furnika spus nu dam bani greier. Atunci greier promis Furnika orice facem dar bani necesari altfel moarte Greier.
    Furnika sunat Vulpe la Paris dat bani Greier care folosit bani mancat baut cantat. Furnika suparat foc Greier care promis pus pe treaba. Vulpe putin pasa Greier intrucat vulpe probleme familie acasa.
    Toamna urmator Greier implorat imprumut Furnika. Refuz, greier amenintat sinucis. Copii greier iesit manifestatie contra Furnika. Vulpe spus Furnika pentru imprumutat Greier. Furnika nervi refuz. Greier jurat mama pus serios pe lucru viitor. Furnika dat bani Greier bucurie sirtaki incins. Iarna Greier flamand sunat usa Furnika telefon Vulpe. Furnika scos pistol 6 gloantze Greier in cap. Interzis vecie sirtaki.
    Cntinuarea aici :http://neacsum.blogspot.ro/p/sa-ne-radem.html

    RăspundețiȘtergere
  50. @neacsu
    Buna,hai ca-i buna!...ar trebui tradus si in greceste

    RăspundețiȘtergere
  51. Nu ar mai avea acelasi farmec...

    RăspundețiȘtergere
  52. Răspunsuri
    1. Cu Flit, Frontline sau Killtox?

      Ștergere
    2. neacsu
      N-ai inteles!!anonimul de la 18:01 se referea la el insusi...la el sa fi atent ,el e capusa!!

      Ștergere
    3. Ba Curdeleonule, impotriva rapanului pentru groshtei ca tine se folosesste uleiul ars de motor.

      Ștergere
    4. @22:46
      anonim=kkt
      vezi ca te da desteptaciunea afar din casa..."inteligentule"

      Ștergere
    5. Curdeleonule minca-i-ai motul!

      Ștergere
  53. Buei copii ati auzit ca la Timisoara s-a desfasurat Festivalul Vinatorilor? Imi pare ca-l prinsera aia pe Cezar maimuca si-l facura gulash...

    RăspundețiȘtergere
  54. Neatza buna la ZOO + respectabililor pacienti evadati de la 9!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neata la toata populimea !
      Venerabilii de la stabilimentul 009 sunt putin ragusiti din cauza caniculei si apei reci baute pe rasuflate.Li s-a prescris control medical ( Bradisteanu), control la internist ( Rus) si medicamentul Revolverin cal.38 pentru eliminarea durerilor din gat.Controlul periodic se face la cabinetul doamnei cu breton.Doar pentru cei care scapa...

      Ștergere
  55. Saluta-ti familia in felul acesta !!

    RăspundețiȘtergere
  56. Cu tot respectul si deosebita recunoștință, adresez MULTUMIRI tuturor celor care ati fost alaturi de mine si familia mea, in aceste zile îndoliate. Profund indatorat, Va multumesc, prieteni! Vasile Burcu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cînd a murit maică-mea de cancer, în 1999 eram în poligon la Mălina/Smîrdan; testam TR-85M1. Ştiam că se va întîmpla, dar tot trăgeam speranţe că nu va fi aşa. Cînd a murit (în urma unui preinfarct) bătrînul-Dumnezeu să-l ierte, apucasem să trec în rezervă şi culmea că eram acasă, la casa bătrînească. M-am chinuit cu el precum cu un copil mic. De la mîncare şi pînă la toaletă, inclusiv spălat atît cît am putut. A murit într-o dimineaţă însorită de sîmbătă, în aprilie...Bine că am apucat să-i ţin lumînarea. Singur fiind la părinţi, mă bucură faptul că d.p.v. moral mi-am făcut datoria (oare aşa o fi?). Din Bucureşti unde locuiesc şi pînă la casa părintească erau 450 km. Şi acum, cînd mă uit în grădină sau la poartă, parcă îi vă intrînd sau robotind prin grădină. E trist, e foarte trist cînd nu-i mai ai alături pe părinţi şi parcă mi de strînge inima cînd mă gîndesc la ei.
      Asta e...
      PS. Cînd a murit bătrîna am avut noroc cu un bun prieten, un om deosebit, care mi-a fost după aceea o perioadă comandantant şi care m-a scos "din gîndurile negre" care mă cuprinseseră. A ajuns departe la propriu şi mă mîndresc că astăzi, din cînd în cînd corespondăm pe mail.
      Domnule Burcu vă stăm aproape în aceste clipe, cu bunele dar mai ales cu relele noastre şi sperăm prin asta să vă mai scoată niţel din starea de tristeţe.
      Cu mult respect,
      CEZAR babunul
      .....
      Scuze pt. faptul că nu m-am logat, dar viteza...şi problemele...

      Ștergere
    2. Da, Czare, ai dreptate.Rmane un loc gol care nu se mai umple niciodata.Parca se rupe o parte din noi .Sa fim multumiti ca i-am avaut alaturi o parte insemnata din viata.
      Familiei Burcu, multa sanatate si putere, Dumnezeu sa le fie alaturi.

      Ștergere
  57. Casu asta e de belea... ia uite ce scrie la el pe blog
    Procurorii au reușit să demonstreze – după interogarea medicilor care l-au operat pe Năstase – că Năstase este vinovat de tentativă de crimă. A vrut să îl omoare pe Băsescu, care îi stătea în gât. Din cauza asta avea fularul acela pus pe gât , să nu se vadă cu hăhăia Băsescu zicând ”sîc că nu m-ai nimerit!”. Polițistul care se spune că l-ar fi salvat pe Năstase, a fost de fapt chemat să probeze o caschetă găsită cu ceva timp în urmă peste gardul Cotrocenilor. Oricum ar da-o, polițistul va fi condamnat fie pentru complicitate fie pentru că nu l-a lăsat pe Năstase să ”scape de Băsescu”. Medicii mai sunt învinuiți și de faptul că atunci când l-au operat pe Năstase, l-au gâdilat pe Băsescu, care era gata-gata să moară… de râs. E încurcat rău cazul. Ponta, ai grijă cum te sinucizi, să nu intre și alții la răcoare.

    Cine spunea ca nu are umor, sau poate ia revenit dupa ce a schimbat poza ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Cashcavalu, mai nou zis si Bubico, ar cam trebui sa ia o pauza tehnologica. Prea il chinuie talentul si s-ar putea sa i se gripeze pistoanele de atita umblat dupa senzational. Ca de obicei, omul (in general, nu neaparat Cashu), nu prea are limite si le duce, duce...in absurd.
      I-am dat si ii dau pina in acest moment dreptate cu privire la Dogaru et. Co, dar pentru restul "hanalizelor"...am rezerve.

      Ștergere
  58. Beei il confunzi cu Pro TV. A spus omu o gluma, unde vezi tu senzationalul. Si ce scrie pe langa ea nu e rau chiar daca nici eu nu cred ca are dreptate peste tot, da e treaba lui ce crede. Scrie tu mai bine si dane sa citim si noi ca abea asteptam sa te bagam la mijloc. Te bagi ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-ne, da-ne...Ce sa-ti dau? Un pic de minte, de gramatica, ori un pic de ALUPIGUS? Hai zi iute, ca m-asteapta Cezar pe care legea pensiilor APV il fute!

      Ștergere
  59. @Flit,
    mai fura ma-ta castraveti cu curul si pepeni cu vaginul?Mai faceti voi ,de sarbatori,futai in familie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa punem arhiva la adapost ,c-o va sterge ala...

      tigri2 spunea...2 iulie 2012, 17:58
      Eu as avea urmatoarea propunere ,pentru cei care citesc acest blog,sa ne scriem aici parerile si propunerile si cineva ,neutru,cu"mai multa carte"sale centralizeze.
      Personal as sugera niste criterii:
      1.Toate sporurile,permanente si nepermanente,indemnizatiile si solda de merit sa fie cuantificate pe toata perioada si sa se acorde proportional,indiferent de perioada obtinerii lor[Cu toate ca toate acestea au fost platite la timpul lor si se regasesc pe statele de plata];
      2.Sa fie introdus si al 13 lea salariu in calcul;
      3.Pentru piloti sau alte categorii platite cu prime orare de zbor sa se ia in calcul si aceste prime dupa numarul total de ore si sa se acorde un anume procentaj incat multe state de plata cu aceste drepturi s-au distrus;
      4.Pentru cei iesiti la pensie cu ord 7 in urma desfiintarii unor unitati si subunitati sa se acorde un procentaj de compensare macar cu 50% peste diferenta ce-o mai avea de parcurs ca militar activdeoarece nu din vina lor au fost trecuti in rezerva ,sa fie considerat un sacrificiu pentru admitereas in NATO;
      5,Pentru cei nemultumiti si care cred ca ei sunt buricul pamantului si ca fara ei armata nu ar fi existat sa li se acorde pensii duble...post mor...

      tigri2 spunea...
      2 iulie 2012, 17:59
      Continuare..
      x.Pentru conditii speciale sa se acorde sporul de 100%

      Ștergere
    2. tigri2 spunea...
      30 iunie 2012, 21:40
      Noi am "muncit"intr-un regiment de lupta ,un regiment care si-a platit cu sange ,mult sange ,sange care curge si acum prin sechelele care ni le-a prici8nuit,toti am fost radiati si avem cancerul"pe teava',macar lasati-ne in pace sa murim fericitio ca am slujit tara cu credunta ,tara care acum ne injira si ne scuipa.
      +++++++++++++++++++++++++++++++++
      Ba rapadula, parpanghelulem cum de-ti permiti tu sa te asezi ca un kkt cu ochi ce esti, deasupra celorlalti care au murit la mansa gunoiule? Vai de mama noastra unde a ajuns aceasta tara lasata pe mina unor napirstoci ca tine. Ba Kunta Kinte ai gasit-o pe Elodia?

      Ștergere
  60. Unknown spunea...
    2 iulie 2012, 18:22
    @karadeniz
    Germanii au o formula care se numeste Jahres-Rhythmus care este imaprtita in 3 categorii de 2, 3 si 4 ani, canadienii au 5 niveluri pentru fiecare grad diferentiat tot in ani vechime, englezii au 7 niveluri tot diferentiate in timp pentru fiecare grad, la americani este mai simplu la fiecare doi ani se primeste o suma in plus la solda, la nici una din armatele amintite nu se recurge la adaugarea de grade in plus sau marirea stagiului in grad doar pentru a pastra acelasi venit. De altfel nici nu se poate adauga inca un grad in plus deoarece trebuie sa existe o corelare intre gradele Romania-NATO iar marirea stagiului in grad nu ar face decat sa agraveze lucrurile. Cand solutia este atat de simpla si o aplica toate tarile din NATO nu vad de ce Romania sa recurga la tot felul de inginerii pentru a nu schimba nimic. Nu cred ca se poate spune ca americanii sau germanii sunt niste dobitoci si nu se pricep la astfel de lucruri, pe de alta parte in toate celelalte tari salariile militarilor nu sunt confidentiale numai in Romania se intampla acest lucru, de ce?

    tigri2 spunea...
    2 iulie 2012, 19:17
    Deoarece numai in Romania toate sunt pe invers,ca sa poata fura in voie toate legile sunt facute aiurea si de oamnei nepriceputi ,ajunsi la putere nu prin competenta ci prin frauda,trucuri necinstite ,partide de doi lei ,judecatori nedrepti,politie corupta >>>SISTEM BOLNAV
    Dar nici cu ideea ca democratia s-ar traduce exact,brut[demos-popor si cratos-putere]eu inteleg puterea poporului prin cuvantul reprezentantilor alesi nu direct ,asa ca ceea ce spune Karadeniz :cu cat strigam mai multi si mai tare poate vom fi auziti si luati in seama nu o consider democratie ci tziganie[romaneasca]
    Asa ca vai de noi ,o vom duce din rau in mai rau daca nu pumnem mana pe bata si sa-i alungam pe acesti hoti de unde s-au cocotzat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Flit spunea...
      2 iulie 2012, 19:53
      @ t2 r2
      Buei,vezi c-ai luat-o-n balarii.
      Rapanila,mai mascariciule,mai inginerule de sport,inspector intre inspectori,unic supravietuitor al aviatiei din propria debara,gigant al armatei,unic luptator ,meri in OZ!
      Bueiii,ia-ti pasteaua!

      IA ARATA-NE SI NOUA ADEVERINTA CU PRIMA TA SOLDA DE 3.200,00 LEI.

      karadeniz spunea...
      2 iulie 2012, 20:49
      @ Unknown
      Am înțeles ce vrei să spui. Uiți doar că nu suntem nici germani, nici americani ci români. La noi regula de aur este ” se ia nu se dă ”. De asta am și propus o soluție românească.
      @tigri 2
      Nu contează care e definiția și înțelesul democrației. Important este cum funcționază la noi, din moși strămoși. ”Dacă copilul nu plânge, mama nu-i dă țâță” zice o vorbă din popor. Deci soluția propusă este ,cel puțin la acest moment, singura care poate da rezultate. Neaplicarea ei se va vedea după apariția legii.
      @ Flit
      Prima soldă, de încadrare, locotenent, comandant unitate le luptă pe vedeta torpiloare a fost de 3.050 lei.
      Deci tigri2, ca pilot, sigur avea 3.200.

      tigri2 spunea...
      2 iulie 2012, 20:51
      Mai dobitocule ,eu nu mai am 18 ani sa am chef de joaca sau de discutii puerile cu toti prostii ,te-as injura dar nu vreau sa jignesc marea masa a corespondentilor de pe acest blog.Esti o vita incaltata fara pic de pregatire si te cam bagi precum musca...stii tu unde ,iar daca nu stii intreab-o pe muma-ta,prostovane.

      Don Corleone spunea...
      2 iulie 2012, 21:06
      dupa cum a zis karadeniz(si il cred) si tigri2 rezulta ca tu "FLITULE" esti doar.... UN FLIT!
      Degeaba "te dai intelectual"...departe de tine si intelectul si umorul....esti doar un tigan in plus si ATAT
      Hai sa-ti vedem in continuare "capodoperele de gandeala" pana acum ai demonstrat doar....FLIT=KKT

      Flit spunea...
      2 iulie 2012, 21:10
      @karadeniz
      ,,comandant unitate le luptă pe vedeta torpiloare a fost de 3.050 lei"

      Prima solda pentru t2r2 nu putea fi de ,,comandant unitate de lupta".Functia era probabil de ,,viitor cdt."

      tigri2 spunea...
      2 iulie 2012, 21:17
      Mai Flit ,mai prostovane ,da este o greseala de-a mea ,dar ce trebuia sa dau socoteala unui dobitoc ,ca tine,era solda de pe 22 august pana pe 30 septembrie,preima solda a fost de vreo 2700 lei.Si te rog sa nu-ti mai faci vorba cu mine cac i mi-e scarba numai unde-ti vad numele ,d-apoi sa mai si citesc.

      Flit spunea...
      2 iulie 2012, 22:10
      @t2r2
      Asa,mai rapciuga!
      Ce,crezi ca ma omor ,,sa ma controversez" cu un diliu ca tine?
      Sa fii sanatos si mai putzin gretos!
      Flit

      Ștergere
    2. Da-le cu Flit, da-le cu DDT.Rupe-le flitul!Da-le la semnalizatoare, da-le la mansarda!Noi suntem cu voi!

      Ștergere
  61. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curdeloane, mangalitzule te-ai dat immpotriva rapanului ce zace pe shoricul tau cu oloi ars de motor?

      Ștergere
  62. Decit sa generez timpenii,cunosc ...doua-trei generatoare,prefer sa ramin ,,refractar".
    Stii,la inceput nu pareai idiot !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, nu parea hidiot ci netot! Hai ca ma duc la culcare ca-mi vine sa ma kissh pe maimuca tare@

      Ștergere
  63. @Flit
    asa poti si tu sa fii bagat in seama mai putregai uman ,tu nu vezi cata prostie zace in capul tau ala sec,du-te si trage-im doua numere lui ma-ta ca doar pana la doi stii sa numeri ,spurcatule,puroi uman ce esti.

    RăspundețiȘtergere
  64. @flit
    m-am convins ca ai citit "dedicatia" mea pt tine,asadar nu mai e necesara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey Curloone, ai inceput si tu ca ala din Urziceni sa-ti stergi urmele mirositoare? De fapt asa-i in fameglia felinelor...

      Ștergere
  65. Buna dimineata onorabili pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neatza buna la ZOO + respectabililor pacienti evadati de la 9!

      Ștergere
  66. Anonim3 iulie 2012, 10:09
    Da-le cu Flit, da-le cu DDT.Rupe-le flitul!Da-le la semnalizatoare, da-le la mansarda!Noi suntem cu voi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-le la semnalizare, da nu uita: "da-le si la nascatoare"!

      Ștergere
  67. Guvernul României a anunţat azi că a găsit o soluţie democratică pentru acuzaţiile conform cărora premierul Ponta şi-ar fi plagiat lucrarea de doctorat. Potrivit purtătorului de cuvânt Andrei Zaharescu, în prima duminică din august se va organiza referendum prin care toţi cetăţenii îşi vor putea exprima opinia asupra originalităţii lucrării de doctorat a premierului.

    “Trebuie să-i permitem omului de rând, lipsit de cultură, care abia dacă ştie să scrie şi să citească, să-şi dea cu părerea asupra acestei teze de doctorat”, explică purtătorul de cuvânt. “Nu e normal să lăsăm o asemenea decizie în seama universitarilor ca şi cum doar ei ar înţelege problemele legate de mediul universitar, ce, ei au două capete? Dacă un om, fie şi cu patru clase neterminate, a avut destulă minte încât să voteze pentru PSD, e absolut evident că poate să decidă şi asupra originalităţii unei lucrări de doctorat în domeniul dreptului penal internaţional”

    Potrivit lui Zaharescu, pe buletinele de vot vor exista opţiunile “Nu a fost plagiat” şi “Nu ştiu”, ca şi o căsuţă pe care se poate pune ştampila pentru suspendarea lui Traian Băsescu. Aceasta, promit autorităţile, va fi ştampilată din oficiu, pentru a se simplifica procedura de vot.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri