Google Translate

duminică, 12 iulie 2015

Scandalul majorarii salariului prezidential... vazut in nuante diferite. O bomba... detonata in trepte! Circul, continua! UPDATE. Klaus si Carmen Iohannis, vizita oficiala in Spania


https://www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu


Adevarata bomba din scandalul majorarii salariului prezidential
  
Încîlcită povestea cu majorarea salariului președintelui României; declarații contradictorii, acuzații reciproce între guvern și președinție, plus intervenția extrem de dură a lui Traian Băsescu, deși se afla la priveghiul socrului. Abia dacă se reține fondul problemei, anume că guvernul a vrut, iar mai apoi s-a răzgîndit, să-i mărească leafa președintelui. Nu e clar de ce a vrut, nu e clar de ce s-a răzgîndit. Și totuși, îndrăznim să afirmăm, după ce vom descîlci povestea în rîndurile de mai jos, că adevărata bombă se ascunde în altă parte. Și anunță lucruri deloc bune.
 
Ce se știe concret, deocamdată: că premierul interimar Gabriel Oprea a emis o ordonanță de urgență, înaintea revenirii lui Ponta, prin care unui număr de 48 de înalți demnitari li se măreau salariile.
 
”Știu că premierul Victor Ponta și președintele Klaus Iohannis s-au pus de acord în principiu asupra adoptării unui act normativ prin care să fie majorate indemnizațiile demnitarilor, în contextul discuțiilor despre creșterea salariilor bugetarilor” afirmă Oprea.
 
Sosit din Turcia, Ponta își reia miercuri în primire postul, fără a comenta ordonanța în cauză. Presa nu reacționează, nici ea, cine știe ce, iar românii sunt, deja, cu gîndul mai mult la concedii. Adevărata temă a perioadei e canicula.
 Joi, peste zi, o singură voce critică decizia, e vorba de Theodor Stolojan, care vorbește de ”o mare măgărie”, dar poziția sa nu e susținută de nimeni altcineva.
 
Joi, seara, însă, pică bomba, după o intervenție la B1TV a consilierului prezidențial Dan Mihalache, care susține că președintele nu i-ar fi cerut lui Oprea majorarea salariilor de demnitari prin ordonanță de urgență, așa cum se vehicula, deja, în spațiul public. Imediat intră în direct și Victor Ponta, care spune, scurt și la obiect, că, inițial, nu a avut nimic împotriva ordonanței convenite între Oprea și Iohannis, cu condiția, însă, ca președinția să-și asume acest lucru. Cum declarațiile lui Mihalache contrazic asta, Ponta anunță că a decis să nu mai pună în aplicare ordonanța.
 
”Eu aşa am fost informat ieri că a fost o discuţie între premierul interimar şi preşedinte. Eu mi-am exprimat nemulţumirea, dar n-am vrut să intervin. Acum, însă, auzim poziţia publică a Preşedinţiei, exprimată de domnul Mihalache, cred că cel mai corect este să amânăm intrarea în vigoare şi să o facem odată cu toate salariile bugetarilor” a declarat el.
 
Mai trebuie spus că, în aceeași emisiune, Mihalache afirmase că între guvern și președinție existase un dialog ”interinstituțional” pe tema respectivei majorări încă din luna martie. ”Era chiar un angajament al guvernului de a întreprinde o asemenea măsură pînă la începutul verii” mai spune consilierul. Întrebat, însă, dacă acest lucru urma să se producă prin ordonanță de urgență ori prin lege, Mihalache răspunde: ”nu mai ţin minte toate detaliile”.
 
Din păcate, aici avem de a face cu o minciună, iar Cotrocenii intră pe un teren mlăștinos.
 Explicația e simplă: majorarea salariilor demnitarilor pînă la începutul verii nu se putea face DECÎT prin ordonanță de urgență.
 
În mod normal, creșterea respectivă era prevăzută să se facă prin noua lege a salarizării bugetarilor, la care guvernul Ponta lucrează de zor de mai multă vreme. Conform relatărilor presei, o primă discuție pe tema majorării salariilor de demnitari via legea salarizării avusese loc între Ponta și Iohannis încă din ianuarie. El îi explica la acea vreme șefului statului că, după majorarea cu 85% a veniturilor salariale pentru funcţionarii care gestionează fonduri europene, atât şeful statului, cât şi prim-ministrul sau miniştrii se treziseră cu cele mai mici salarii. O situație care trebuia corectată.
La începutul lunii martie, întreaga presă prezenta noul salariu al președintelui, conform proiectului legii salarizării, e vorba de cca.20.000 de ron.
 
La fel ca și codul fiscal ori alte legi, nici cea a salarizării nu constituia, legal ori moral, tema unei negocieri între guvern și președinție.
 
Și totuși, așa cum recunoaște Dan Mihalache, au existat discuții în luna martie între palate pe subiectul în cauză. Consilierul susține că era doar o informare.
 
Să zicem că așa și era. Numai că legea salarizării, conform tuturor anunțurilor oficiale făcute anul acesta de PSD și de guvern, nu era programată să fie adoptată mai devreme de toamna acestui an, după dezbaterea prin parlament – și nu prin asumarea răspunderii, atenție – ceea ce însemna că ea urma să intre în vigoare cel mai devreme la 1 ianuarie 2016.
 Nici vorba, deci, de o posibilă intrare în vigoare ”pînă la începutul verii”, conform aceluiași Mihalache.
 Ceea ce nu lasă loc decît pentru varianta unei ordonanțe de urgență, care să majoreze mai devreme o parte a salariilor de la stat, mai precis cele de demnitari, începînd cu președintele.
 Fără ordonanță, salariile ar fi crescut oricum, dar de la 1 ianuarie.
 
Cine ar fi avut interesul să devanseze acest termen?
 Bună întrebare.
 Dacă era vorba de Victor Ponta, acesta ar fi tăcut mîlc după ieșirea lui Mihalache, iar ordonanța și-ar fi urmat cursul.
 Gabriel Oprea, fost om de afaceri, e greu de crezut că ar fi interesat de salariu.
 
 Cel mai probabil, interesatul era Klaus Iohannis.
 Un personaj bugetar toată viața, dar a cărui familie pare să fi prins gustul luxului, în ultima vreme. Ori, toaletele Primei Doamne, sau lecțiile private de tenis, bunăoară, costă. La un moment dat, presa ori adversarii ar putea fi tentați să facă niște calcule și să descopere că familia prezidențială cheltuie mai mult decît cîștigă, cu tot cu veniturile din chirii. (Genul de calcule pe care și fostul președinte a vrut să le evite atunci cînd și-a pus fiica sa-i achite spitalizarea de la Viena)
 
Prin triplarea lefii, președintele mai scapă de o parte din povară.
 
Una peste alta, deci, negocierile din martie nu vizau noul salariu al președintelui, el era deja cunoscut și bătut în cuie, cu sau fără voia lui Iohannis. Ele vizau doar momentul creșterii, mai devreme cu 6-7 luni decît restul bugetarilor.
 
Ce oferea la schimb Iohannis?
 
Nu știm.
 
O ipoteză ar fi că oferea semnătura pe numirea noului ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, în ultima parte a lunii martie, în urma căreia Traian Băsescu ieșea public cu acuzația tăioasă că între premier și președinte s-a produs un mare blat politic, ”o golănie” și că alianța de la Grivco e mai actuală ca oricînd. O fi avut, fostul președinte, ceva informații la acea vreme…
 
Sigur e că absența lui Ponta din țară a creat cadrul perfect pentru emiterea ordonanței de urgență.
Desigur, cu acea condiție importantă ca președintele să o sprijine în declarații, cu atît mai mult dacă el era principalul interesat.
 Lucru pe care președintele l-a și făcut, din proprie inițativă, chiar dacă asta i-a șocat pe mulți.
 Oprea și-a făcut partea lui și a emis ordonanța.
 Ponta a făcut-o pe a lui, tăcînd.
 
Singurul care a mișcat în front a fost Dan Mihalache, ale cărui declarații de joi seara au dus la răsucirea bruscă a premierului, împotriva ordonanței.
 
Ipoteze sunt mai multe.
 Una ar fi că Ponta și Oprea nu aveau, de la bun început, intenția de a respecta înțelegerea cu Iohannis din martie, așa că au așteptat prima ocazie să se dea supărați și să-l lase pe președinte în ofsaid de imagine.
 Alta, că Ponta avea de gînd, realmente, să-și țină cuvîntul, dar l-a enervat încălcarea înțelegerii de către Cotroceni, prin spusele lui Mihalache.
 
Ele nu au nicio importanță.
 
Ceea ce are importanță, și aici e adevărata bombă a scandalului, e că toată tevatura s-a produs doar pentru că cineva – și Klaus Iohannis e principalul suspect, în opinia noastră – a vrut, pur și simplu, majorarea propriului salariu cu jumătate de an mai devreme de termenul stabilit prin noua lege a salarizării.
 
 O decalare valorînd cca. un miliard de lei vechi și pentru care e plauzibil că s-a produs o negociere politică la nivel înalt, pe sub masă.
 
O negociere meschină, care sfidează restul sutelor de mii de români care așteaptă noua lege, dar la termen.
 
 O negociere care ar putea, de asemenea, să devoaleze o slăbiciune majoră a președintelui, cea pentru bani și lux. Elementele se cam adună. După ce a intrat în pîine, dinspre președinție am aflat, pe rînd, că e dezamăgit de aspectul interior al palatului Cotroceni, de absența unui restaurant, de nevoia achiziționării unei limuzine de superlux, a unui elicopter, a unui avion. Au fost și niște vacanțe exotice de relaxare prin Florida or Madeira, plimbările la Milano ori Vatican, ori la festivalul de la Salzburg, curînd. Aflăm, acum, că în reședința președintelui s-au investit peste două milioane de euro, că Prima Doamnă și-a asigurat serviciile unor designeri și stiliști de top șamd, că familia prezidențială caută tot mai mult compania figurilor regale ale Europei șamd. Cam mult, pentru doar cîteva luni de mandat, cam îngrijorător, gîndindu-ne cît i-a mai rămas. (Bogdan Tiberiu Iacob)
 

Sursa: http://inpolitics.ro/adevarata-bomba-din-scandalul-majorarii-salariului-prezidential_18431096.html
------------------------------------

Mai mult, aici:
====================

majorarea salariilor demnitarilor
------------------------------------------------------------------


UPDATE.
Preşedintele Klaus Iohannis face o vizită oficială în Spania, în perioada 12-14 iulie.

Preşedintele Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis fac o vizită oficială în Spania, în perioada 12-14 iulie, la invitaţia majestăţilor lor Regele Filipe al VI-lea şi Regina Letizia, în cadrul căreia şeful statului se va întâlni şi cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din această ţară.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, vizita constituie "un moment de referinţă al dialogului bilateral româno-spaniol la cel mai înalt nivel, fiind, totodată, primul contact oficial la nivel de şef de stat" între Klaus Iohannis şi Felipe al VI-lea, proclamat rege pe 19 iulie 2014.

Programul vizitei include primirea, luni, preşedintelui român de către Regele Spaniei şi convorbiri oficiale între cei doi şefi de stat, la Palatul Zarzuela din Madrid.

Totodată, Felipe al VI-lea şi Regina Letizia vor oferi, luni, un dejun oficial la Palatul Regal în onoarea lui Klaus şi Carmen Iohannis.


La dejun vor participa şi premierul Mariano Rajoy, împreună cu soţia sa, preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, preşedinţii Tribunalului Suprem şi Tribunalului Constituţional, precum şi personalităţi din mediile politic, economic, academic, cultural din Spania, şi reprezentanţi ai comunităţii româneşti din această ţară.

Tot luni, şeful statului va avea convorbiri oficiale cu premierul Mariano Rajoy, urmate de o conferinţă de presă comună.

De asemenea, Klaus Iohannis se va întâlni cu preşedintelui Senatului spaniol, Pio Garcia-Escudero.
"Un moment important al vizitei" îl reprezintă întâlnirea preşedintelui cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Spania, conform Administraţiei Prezidenţiale.

 


Sursa: http://www.mediafax.ro/politic/presedintele-klaus-iohannis-face-o-vizita-oficiala-in-spania-in-perioada-12-14-iulie-14579997Presa spaniola: De ce nu e Iohannis agreat de familia regala a Spaniei

http://inpolitics.ro/presa-spaniola-de-ce-nu-e-iohannis-agreat-de-familia-regala-a-spaniei_18431125.html

======================================


Carmen Iohannis, in vizita la designerul preferat al Reginei Letizia. Ce rochii au atras-o pe prima doamna


Carmen Iohannis s-a relaxat in vizita oficiala din Spania proband haine in atelierul lui Felipe Varela, designerul preferat al Reginei Letizia.

 
Creatoarea de moda Eli Laslean a publicat pe Facebook o serie de fotografii in care Carmen Iohannis probeaza rochii in atelierul designer-ului. Creatiile acestuia costa in jur de 3000 de euro.

Fotografiile au fost insotite de mesajul “Carmen Iohannis, stralucitoare in aceasta rochie diafana, eleganta si feminina!”.
”Prima Doamna, in vizita la Felipe Varela ,designer-ul preferat al Reginei Letizia, a ales sa poarte ELLIS by Eli Laslean. Suntem onorati!”,
a scris Eli Laslean.

Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/carmen-iohannis-in-vizita-la-designerul-preferat-al-reginei-letizia-ce-rochii-au-atras-o-pe-prima-doamna.html

http://revistablogurilor.ro/acestea-sunt-pozele-scapate-pe-internet-cu-carmen-iohannis-foto/
----------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Detalii, Click here:
====================
1. Klaus si Carmen Iohannis,Spania

2. Carmen Iohannis,rochie 3000 de euro
---------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30 de comentarii:

 1. Circ !
  Inca un numar hazliu de circ, oferit de aceleasi muiane demnitare, care au devenit clovnii de serviciu ai Romanistanului: presedinti, ministri, consilieri de prim nivel si alti zborsiti de astia neinstruiti, care cica respira prin glasul poporului !
  Nu conteaza cum ii cheama. Si nici nu ma mai obosesc sa le tot scriu numele, ca-mi vine sa borasc !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pese: insa, atata timp cat O Tanenbaum ia muie, e bine ! Vorba lu' al batran; papagal fara pene !
   Arde-l pe frantz !

   Ștergere
 2. Buey, hai mneatza ! Umpic sa v-o plimb pela ceoc, casa va treaca greatza ! Hop...

  RăspundețiȘtergere
 3. Iohannis: Sunt foarte impresionat de drumul pe care îl fac tinerii de la Chișinău la București
  ===================================
  Si eu ! Sunt asea de impreseonat incat, cam de la 14 incoace, cam 3 perechi de izmene mi-am schimbat ! M-am mozolit tot de emotii, in turul izmenelor !

  ==========================================
  Din păcate, nu voi fi în țară și nu îi pot întâmpina la Palatul Cotroceni,
  ==========================================

  Mai bine, ca se bloca toata circulatia pe zona Cotrocesti-Mol Afi !
  S-apoi, nici nush daca mai e de facut ceva prin colonia asta bananiera de mana a doua, asea ca du-te frantz in vizite, non stop, pe tot mapamondul ! Sigur ai sa gasesti, la intoarcere, Romania lucrului bine fekut !
  Ole ! La corazon de corida senioras adios amigos ! Ole !

  RăspundețiȘtergere
 4. Premierul Victor Ponta a salutat duminică marșul tinerilor care au pornit dinspre Chișinău spre București pentru a cere urgentarea procesului de reunificare dintre România și Republica Moldova.
  =========================

  Altul ! Pai se putea ?
  Asta ne mai lipseste acusica sea, unirea cu sarantocii astia analfabetici de peste Prut !
  Va dati seama in ce hal de existenta or ajuns colhoznicii astia bolsevici, de vor sa se uneasca cu ratatii nostri, in special cu cei din prima linie, de prin judetele Botosima, Iasi si Vaslui, care inca traiesc in bordeie de chirpici, iar preocuparea de baza a familiei este drojdeala, non-stop !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pese: Nu va vine a crede ? Va spui eo, ca mai am niste rude prin zona, iar cand e musai de-o vizita de lucru pe acolea, ma ia cu groaza !
   Mergeti si-o sa vedeti ! Si luati-l si pe Primul cu voi, sa vada ce colonie administreaza !

   Ștergere
 5. Cum a bătut un sătean violent toată primăria. Primar, vice şi secretar, prizonieri ai ploii de pumni şi picioare

  http://adevarul.ro/locale/iasi/cum-batut-satean-violent-primaria-primar-vice-secretar-prinsi-ploaie-pumni-picioare-1_55a2332df5eaafab2c7def00/index.html?utm_source=gsp&utm_medium=http://adevarul.ro/locale/iasi/cum-batut-satean-violent-primaria-primar-vice-secretar-prinsi-ploaie-pumni-picioare-1_55a2332df5eaafab2c7def00/index.html&utm_campaign=CrossPromo

  ==================================
  Dom Croitoru, poate aveti niscaiva treaba si prin Bucurestan, pe la Palatul Victoria...
  Si loati-l si pe smardoiul ala de consilier, de la care v-ati furato-n muie...
  Ioi !

  As hi vrut sa vad cum si-o fura si Organul din primarie, insa Organul ierea in misiune, la fata locului !

  RăspundețiȘtergere
 6. Asaaa cevaaaa.....ce lume,ce oameni!!
  Marsul pulei! cu unirea asta e muuult mai rau ca redegheul cu refegeul......cauta si ei o supapa de salvare si romanakii sa plateasca si ei troscanitii sa aiba liber la curvasareala(ele) in vest si la talharii(ei)......ca ie prosti,n'asa?
  Baaa da astia ie smecheri......de Podu de floci chiar nu se zice niica?

  RăspundețiȘtergere
 7. PS Va recomand "Las'Fierbinti".Aia chiar "e" pe bune:)

  RăspundețiȘtergere
 8. Liderul PSD Victor Ponta își anunță colegii într-o scrisoare deschisă publicată duminică pe pagina sa de Facebook că renunță la funcțiile din partid ca urmare a anchetării sale de către DNA.

  Sa zangane lanturile, sa sune catusele....

  http://www.cotidianul.ro/ponta-renunta-la-sefia-psd-264703/
  ====================================================

  Ma doare la basketi de renuntarile lui Dottore Plagiattore ! Si de functiile lui prin nush ce partid !

  RăspundețiȘtergere
 9. Presedintele Klaus Iohannis nu mai pleaca la Bruxelles, insa va efectua o vizita de trei zile in Spania. Aeronava oficiala va face o escala la Sibiu, unde se afla acum Klaus si Carmen Iohannis, asta in timp ce o delegatie a unionistilor care bat la poarta Cotroceniului va fi primita de reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale.

  Initial, presedintele Klaus Iohannis trebuia sa participe duminica la summit-ul extins de la Bruxelles, unde liderii UE ar fi trebuit sa analizeze soarta Greciei.

  Summit-ul de urgenta al celor 28 de sefi de stat si de guverne din UE de duminica a fost insa anulat, pentru ca negocierile "foarte dificile" in vederea ajungerii la un acord asupra unui al treilea plan de salvare a Greciei de la faliment sa continue, anunta Donald Tusk.

  http://www.ziare.com/klaus-johannis/presedinte/escala-speciala-pentru-iohannis-la-sibiu-unionistilor-le-a-transmis-ca-nu-este-in-tara-1372820

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma doare la besketi de planurile de salvare a Greciei !
   Cine i-a bagat in cacat si, in loc sa-i puna pe puturosi la munca, le-a oferit miliarde de mangotzi mocca, tot ala sa-i si scoata din fekale !
   Grav insa este faptul ca printre miliardele astea de firfirei, imprumutate acestor puturosi de gargaragii, se afla si banii mei, si ai tai, si ai lui !

   Eintz-tzvai politzai
   Drai-fir grenadir...
   Oooo tanembaum !

   Ștergere
  2. Pese: las c-o rezolva primul izmanar al tarii, cand o pleca Miki Maus sa se opereze si la cot, de atata durere cat s-a acomolat acolea ! Pana vine Plagiatore Pinochio din recuperare, de la turcaleti, izmanutza a si dat fro doua ordonante, de urjenta-ca altfel nu se poa, de redresare a poporului vecin si pretin !

   Ura, traiasca rejele !

   Ștergere
 10. Buey, pana acusica sea imi zicea ca comentariul o sa apara dupe aprobare !
  De-o buca de vreme ma tot pune sa aleg poze cu caltabosi, cu cocartz si cu alte macaroane d-astea, ca sa-mi posteze comentariul !
  Doamne feri, da rau am ajiuns !
  Nebun-nebun, da nici chiar asea...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu am nicio vina/implicare! Masurile lor anti spam!
   Asa procedeaza/in cazul tuturor blogurilor... 'platforma blogger'!

   Ștergere
 11. Buna dimigreatza, la toti contribuabilii, actuali si viitori de fatza !
  Cand ma gandesc ce friumos e in Spanea, acusica sea....pe malurili insoriti ale Mediteranei....
  Da las ca nici pe malurili imputiti ale Dambovitei nu-i rau !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pese: nu ca ar avea fro legatura cu tema, insa asea ma indeamna corazonu sa simtesc...

   Ștergere
 12. Buey, am dat un telefon la Defece, la doamna Lupul, sa intreb dake is gata normele de aplicare si me-a spus ca doar draftu-i gata si ca deocamdata se discuta numa la nivel de chibitzi de birouri, sectii si servicii !
  Urmeaza celebrele grupuri de lucru interdepartamentale, unde fiecare merge cu mandatul sefului sau, insa se intoarce c-o pula-n cur, apoi grupurile interministeriale, unde incep sa se lege lucrurile.
  Ca sa nu va agitati prea mult si sa faceti, doamne feri, presiune la dibla superioara, e bine de stiut ca se coketeaza cu ideea de recalculare cu 80% din 6 luni conse din ultimii 5 ani, doar pentru tilicarii, militienii si parnaiasii actoali in functii, asa cum zice la nush ce articol, care vor esi din sisteme dupe 1.1.16. Pentru cei pensionati de jea, care sunt mentionati distinct in cuprinsul legii, ca o categorie aparte, cica se pregateste, perfect legal, o mare muie: recalcularea din ultima solda, aia care a constituit baza deschiderii drepturilor de penzie !
  Motivul ? Cica volumul ( futu-l in cur de volum romanesc) mare de munca pentru nush ce determinare exacta a celor 6 luni, in conditiile in care, cica, cu adeverintele pe care de jea le detinem, pe contributivitate, ne potem sterge cand la cur, si cand la gura !
  Aciulea cam au dreptate astia de pe la Casele de Penzii Sectoriste
  Pai, numa eo am fro 4 adeverinte de astea, scoase de specialistii lui boc (boc= cacat in linba turca), care nu se pliaza una pe alta, nici sa le futi ! Pai cum sa coincida intre ele, din moment ce una mi-a fost lucrata de cea mai mare specialista in probleme financiar-contabile, doamna gradul Geta, fosta bucatareasa (si muista 1 si sofer) la popota rejimentului, devenita peste noapte, prin fel de fel de filiere indirecte si indecente, suptofiter, iar alta mi-a fost intocmita de nush ce mac, etc !
  Asa ca, inclin sa cred ca nu se mai baga nimenea la scormonitul alora 6 luni consecutive, din ultimii 5 ani, dupa care tot pomelnicul care urmeaza, cu comunicarea datelor petentului, raspunsul la eventoale contestatii (intotdeauna petentul stie ca ceva nu-i corect si ca in una dintre luni "a mai avut ceva"), operarea datelor, prioritizarea cererilor in fonctie de pile, tupeu, interese de partid, grade si fonctii detinute si apoi in functie de anul de nastere, bla, bla si etc !
  Buey, au dreptate astia, in felul lor !
  Bine, mi-e me-a spus mai multe doamna Lupul de la Defece, insa am retinut doar esentialul: penzionarii actoali eau o semimue ! Doar unii, pen ca altii o iau intreaga si or sa ramana visand la lunile din anii cand aveau de toate, prin statele de salarii !

  Buey, totusi eo am facut cerere, pentru ca, in caz de ceva, sa hiu primul ! Iar muine dau si telefon, ca sa vad in ce stadiu se afla cererea mea !
  Tuva-n gura, ati oitat cand mi-ati imprimat pe coponul de penzie, la shto, LA MULTI ANI, dupa ce mi-ati mutilat penzia si imi trimeteati cacaturile alea de decizii imbacsite mai des decat abonamentul la Formula As !

  Buey, eo asea am aozit ! Oare sa hie adevarat ? Dati si voi un telefon, ca au linii de alea verzi, gratuite.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buey, merg sa dezbat sobectul, aciulea la umbrelutze, cu niste bashinosi cracanati, ca vad ca i-a cam scos racoarea din case !
   Numa sa-mi schimb pleosca, sa-mi pun proteza si dintii si sa-mi iau carjele de deplasare rapida, in teren framantat...
   A riba, ribaaaaa....
   Traiasca !

   Ștergere
 13. Buey, kear acusica sea ma-ntorsei de la dezbateri si tin sa va anunt, pe surse f f oficeale, ca varianta de mai sus, aea cu 80% din luna deschiderii drepturilor de penzie, pentru boshorogii de jea penzionati, nu este adevarata !
  Intradevar, cica se cocheteaza cu aceasta varianta, ca masura temporara de lucru, pana vor putea fi prelucrate toate penziile, pe noua lege !
  Asea ca, incepand cu 1 ianoare, ne potem astepta, din oficiu, cu fro decizie de asta gatuita, pana cand ne-om hotara noi ce luni sa ne alegem si pana ne-o veni randul la verificari, prelucrari, recalculari si alte comunicari !
  Asta, cine mai apuca si nu da coltu prematur, ori la termen, intre timp !
  Pe bune, ce va spun este mai mult decat ff real.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buey, asea ca poteti spera in continoare, indeosebi aia de v-ati "perdut" diferite elemente din solda de baza, ca IC, ori SM, ca o sa hie bine ! Si, cel mai bine, o sa hie pentru nehalitii care, in loc sa se penzioneze de pe o fonctie ca lumea, la restructurari, au visat la cai verzi pe pereti, ajungand sa hie trecuti in rezerva din "la dispozitie" !

   Asea ca ca utati-va pile, cunostinte, neamuri, etc., care pot interveni decisiv, pe la casele de penzii, sava bage dosarul "mai in fata"!
   Bine, asta daca nu cumva contributivitatea v-a facut oameni de oameni si va doare la basketi de recalcularile astea ! Cum sunt aia cu penziile de la 10 mii in sus, pe sistem de adeverinte, prelucrate de cei mai mari specialisti ai Izmanarului huneperist !

   Ștergere
  2. Pese: huooooo !
   Traiasca !

   Ștergere
  3. Pese: poate se sesizeaza cineva, ori careva si de aia de-au falfait-o o viata intreaga pe la fel de fel de structuri de astea civile, dinafara Meapeneului, alde romavia sau romtehnica, de cumulau venituri uriase, iar tilicarii de rand isi rodeau bocancii si sanatatea prin poligoane !
   Da', cum in tara asta prost facuta, cacatii fut in loc sa puta....

   Ștergere
 14. Muei, montati aceleratoru di franare la contorul bloagei, ca-i sar rotitili!

  RăspundețiȘtergere
 15. Bueyyyy, da ce rokie i-or dat astia lu' Prima !
  Parca ierea mai secsi cu mini !
  Deh, de cand cu Vaticanul...si-a dat fustele la croitor, sa i le lungeasca !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. hai ma... la 50 si peste... sexi?!?

   Ștergere
  2. orisicum... a dat 'protocolul'/de pamant... peste cap!
   a lungit rochia... dar i-a taiat... manecile!
   buey, asta nu se face/permite la protocoale... de grad zero!

   Ștergere
 16. Carmen Iohannis s-a relaxat in vizita oficiala din Spania
  proband haine in atelierul lui Felipe Varela, designerul preferat al Reginei Letizia.
  ----------------------------------
  Creatoarea de moda Eli Laslean a publicat pe Facebook o serie de fotografii in care Carmen Iohannis probeaza rochii in atelierul designer-ului. Creatiile acestuia costa in jur de 3000 de euro.
  ----------------------------------
  Wow! ~ salariul unui professor... pe un an de zile... ~

  RăspundețiȘtergere
 17. Protocol inferior acordat de Casa Regala a Spaniei pentru vizita lui Iohannis:
  Columbia, tratata cu vizita de STAT/ Greseala de protocol a lui Carmen Iohannis.

  Casa Regala a Spaniei a acordat un protocol inferior vizitei presedintelui Klaus Iohannis si a sotiei sale, Carmen Iohannis, in Regatul iberic. Concret, Casa del Rey a acordat vizitei doar caracterul de vizita oficiala, ci nu de vizita de stat, primul nivel al vizitelor sefilor de stat la Madrid.

  VIZITA DE STAT A PRESEDINTELUI COLUMBIEI LA MADRID, SURSA: CASADELREY.ES
  VIZITA OFICIALA A PRESEDINTELUI ROMANIEI LA MADRID: SURSA: CASADELREY.ES

  Vizita de stat presupune un nivel superior de protocol. Primire cu Guardia Real la Palacio Real de El Pardo, tribuna oficiala in curtea Palatului si un dineu seara la Palatul Regal cu un protocol superior celui unui pranz acordat presedintelui Romaniei pentru o vizita oficiala. Vizita de stat presupune si o tinuta speciala la dineul de seara, evident un gest diplomatic superior unui pranz oficial.

  Mai mult partea romana a facut si o greseala de protocol. Tinuta Primei Doamne, Carmen Iohannis. O rochita frumusica intr-adevar, dar cu bratele goale, in comparatie cu Regina Spaniei, care a respectat protocolul unei receptii oficiale.

  http://www.flux24.ro/protocol-inferior-acordat-de-casa-regala-a-spaniei-pentru-vizita-lui-iohannis-columbia-tratata-cu-vizita-de-stat-greseala-de-protocol-a-lui-carmen-iohannis/

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite