Google Translate

Dictionar WebDex online

luni, 6 iunie 2016

Bucurestiul, un exemplu demn de urmat, in toata tara! Vom face majoritate cu UNPR şi ALDE, la Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), sustine Preşedintele PSD Liviu Dragnea. Felicitari si mult succes!


Preşedintele PSD Liviu Dragnea: Votul pentru Bucureşti nu este un cec în alb. Vom face majoritate cu UNPR şi ALDE la CGMB

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că este pentru prima oară de la Revoluţie când un partid câştigă Primăria Capitalei şi primăriile de sector, iar la CGMB PSD va avea majoritatea cu UNPR şi ALDE, urmând ca marţi Comitetul Executiv să discute majorităţile din CJ.

 Liviu Dragnea a precizat că echipa Gabrielei Firea este conştientă că votul pe care l-au obţinut presupune o "responsabilitate uriaşă" şi nu este "un ce în alb". ”Este pentru prima oară după Revoluţie când un partid politic câştigă tot, şi Primăria Generală şi primăriile de sector. Asta înseamnă pentru noi toţi o responsabilitate uriaşă. Această încredere acordată nouă de către bucureşteni nu este un cec în alb”, a declarat Liviu Dragnea.

În ceea ce priveşte Capitala, Liviu Dragnea a spus că PSD-UNPR au 24 mandate, ALDE 4 mandate, astfel încât "avem posibilitatea să putem face majoritatea în CGMB, avem un mandat în plus faţă de majoritatea necesară".

Cât despre sectoare, liderul PSD a anunţat că la 2, 3, 5 şi 6 majoritatea va fi formată din PSD, UNPR şi ALDE, iar la 1 şi 4 aşteaptă numărătoarea finală, dar că şi acolo speră să poată face majoritatea doar cu ALDE.


 Dragnea a spus că social-democraţii se vor reuni marţi în şedinţa Comitetului Executiv al partidului pentru a discuta despre formarea majorităţilor în consiliile judeţene. ”În restul ţării, pentru Consiliile Judeţene, în 14 judeţe din România PSD are majoritate singur şi va putea pune preşedinţii de Consilii Judeţene. În alte 11 judeţe putem face majoritate doar cu ALDE. Asta înseamnă 25. În încă două judeţe, putem face majoritate PSD – ALDE – UNPR. În total 27. În schimb, mai sunt trei sau patru judeţe unde vom începe negocierile de mâine, unde avem şanse ca PSD să formeze majoritate împreună cu alte partide, cu excepţia PNL, cu excepţia PMP”, a anunţat Liviu Dragnea.


Preşedintele PSD a mai spus că partidul pe care în conduce a câştigat 19 municipii reşedinţe de judeţ, dintre care şase sunt noi. De asemenea, Dragnea a afirmat şi că, potrivit rezultatelor parţiale, PSD are un număr de primării mai mare decât numrul de primării cu care a intrat în aceste alegeri.

Sursa: http://www.mediafax.ro/politic/presedintele-psd-liviu-dragnea-votul-pentru-bucuresti-nu-este-un-cec-in-alb-vom-face-majoritate-cu-unpr-si-alde-la-cgmb-15439961
----------------------------------------------------------

2 comentarii:

 1. Wow... Cum vor s-o dea... cotita!
  Aloo... Daca aveti onoare... /singura salvare/... Demisiaaa....!
  --------------
  Blaga: Recunoaștem, am pierdut puncte și primării importante, după aplicarea criteriilor de integritate ... ... ...

  RăspundețiȘtergere
 2. Cu mult tupeu si gura mare...
  ----------------
  HALUCINANT/ Cristina Pocora după ce a luat 9%: NU E O ÎNFRÂNGERE !
  'Nu voi privi acest rezultat ca pe o înfrângere', afirmă liberala care a obținut circa 9% din voturi.
  -----------------
  Cristina Pocora, ce mult imi placi!
  Tine-ti-o neica, tot asa, macar... pana pe la toamna!

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite