Google Translate

marți, 9 octombrie 2012

Col (r) ELENA COBUZ, propusa de PNL pentru funcţia de Avocat al Poporului. Este un profesionist, merita!

 
Vezi care sunt propunerile PNL, PDL și UDMR pentru Avocatul Poporului
 
 Nominalizările pentru Avocatul Poporului au intrat în linie dreaptă, astfel că partidele au început să decidă asupra persoanelor pe care le vor susține într-o şedinţă de plen comun a Camerei Deputaţilor şi Senatului. Instituţia Avocatul Poporului este condusă de pe data de 3 iulie de Valer Dorneanu, adjunct al Avocat al Poporului, după ce Gheorghe Iancu a fost revocat din funcţie de plenul Parlamentului.
 
Pentru funcţia de
 Avocat al Poporului,
PNL au propus-o pe Lenuţa Cobuz,
 PDL – pe Gheorghe Iancu, iar grupurile parlamentare ale
UDMR l-au propus pe Peter Eckstein Kovacs.
 
Candidatul UDMR, Peter Eckstein Kovacs, este susţinut pentru a deveni Avocatul Poporului şi de 22 de organizaţii neguvernamentale care lucrează în domeniul drepturilor omului şi al apărării drepturilor categoriilor de persoane expuse discriminării din România, scrie Agerpres.
 
Aceste organizaţii au solicitat Parlamentului să permită participarea reprezentanţilor societăţii civile la audierile candidaţilor pentru Avocatul Poporului în comisiile permanente de specialitate.
 
Propunerea pe care PNL a înaintat-o Birourilor Permanente pentru Avocatul Poporului este Lenuţa Cobuz, specialist în justiţie militară, care lucrează în sectorul privat în calitate de consilier juridic. Potrivit CV-ului anexat de liberali propunerii lor, Lenuţa Cobuz a lucrat înainte de 2005 ca ofiţer de justiţie, consilier principal la Inspectoratul MApN şi preşedinte al Comisiei de jurisdicţie a imputaţiilor din MApN.
 
Grupurile parlamentare ale PDL îl propun pe Gheorghe Iancu, care a mai îndeplinit funcţia de Avocat al Poporului.
 
Grupurile parlamentare ale PSD şi progresiştilor nu şi-au depus încă propunerile la BP.
 
 
 
Col (r) ELENA COBUZ,
propusa de PNL pentru funcţia de
Avocat al Poporului,
are nevoie de ajutorul nostru!
Stim cine este, stim cat de sufletista poate fi, merita sprijinul necesar!
Sa fie într-un  ceas bun, ELENA!

67 de comentarii:

  1. Ha ,ha hi,hi m-am conversat cu doamna aprox 1 an in contradictoriu(inclusiv cand mintea cu nonsalanta ca isi citeste mail-urile in tren la dorohoi dar fara modem de telefonie)....o mai stiu de pe la SCMD(fosta mare scula)de pe la Alinutza Gorghiu(fost/actual consilier)de pe Roarmy si bineinteles de pe infomondo militar unde debita prostii cu nemiluita +plus alte cateva bloguri

    Las ca va lamuriti voi in 2-3 saptamani.Tipa e jurist/ma rog are cunostinte de jurist asa cum sunt eu Papa Pius
    Moamaaaa ce o sa ma mai distrez pe seama "perlelor pe care le va scoate.

    PS Tu adminule o cunosti sau o lauzi doar asaaaa din obligatie de campanie.
    Vezi ca tb sa-ti intoarca si tie serviciul facut.Asadar sa ne vedem sanatosi pe blog cu tine in functia de ministru MAI
    Ca doar TU ai SPUS!!
    citez:
    Sunt...
    "Un Blogger oarecare. Un trecator prin lume. Nu sunt inregimentat politic. Nu ma plateste nimeni. Eu sunt propriul meu stăpân."

    sa mori tu??(la figurat bineinteles)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene, citez:
      ==============
      "Un Blogger oarecare. Un trecator prin lume.
      Nu sunt inregimentat politic. Nu ma plateste nimeni.
      Eu sunt propriul meu stăpân."
      =========================
      Atat si nimic mai mult!
      Ai impresie ca sunt in campanie? Te inseli!
      Votul meu este un "vot negativ"!
      Demersurile, se inscriu in acelasi registru!
      Aleg "raul cel mic", spun unii!
      Stampilez si semnez ... propriu!

      Ștergere
    2. Bravo, Vasile! Hai s-o ajutam cum, si cat putem. Daca nici pe Elena nu o sustinem, noi, militarii, atunci pe cine?
      Hai Elena! Succes!

      Ștergere
    3. Da ,...cate partide ai incercat nene ,carele esti stapan, care va sa zica!!!

      Ștergere
    4. Tovarasu portocaliu, mata pe cine sustii ! Cumva pe super expertul in toate Basescu ??!

      Ștergere
    5. Perfecta dreptate! LA PNL MINCIUNA ESTE LA EA ACASA! ESTE LENUTA SPECIALISTA IN JUSTITIE MILITARA CUM SUNT EU IN VIATA DE PE LUNA! FOSTA SUBOFITER SANITAR, AJUTATA DE "MARELE SFORAR RANCEA DE LA TRANSMISIUNI"A FACUT DREPTUL LA APELUL DE SEARA SI TOT PRIN TANCE A FOST "PROMOVATA" JURIST LA COMANDAMENTUL COMUNICATIILOR, UNDE A STABILIT UN RECORD GREU DE EGALAT = A PIRDUT TOATE ACTIUNILE JURIDICEALE COMANDAMENTULUI. SPECIALISTA IN TURNATORII, in special la CI si la politruci, A FOST NEINTRECUTA IN A SE STRECURA CA GASCA PRIN APA. Are insa o mare calitate: ESTE SPECIALISTA IN SPALAREA CU LIMBA POSTERIOARELOR SEFILOR . DACA LENUTA AJUNGE AVOCATUL POPORULUI SUNTEM UN POPOR DEMN DE DISPARITIE DE PE SCENA LUMII!

      Ștergere
  2. "ELENA".....nu stiu cum sa fac sa maresc fontul la 70> blogul nu imi permite....uff mare nedreptate cu fonturile aste micutze

    RăspundețiȘtergere
  3. Bey, nu va mai certati!
    Ia sa vezi aici, ce spune o fatuca:
    Comentariu anonim pe decenews:
    Georgeta a spus:
    Cea mai buna propunere este Valer Dorneanu .

    Bey, o sti fatuca asta ce zice???
    Hmmm.... voi ce spuneti?!

    RăspundețiȘtergere
  4. adminule dincolo de ORICE neintelegeri ma simt bine cand imi spui -prietene-(sunt sigur ca nu e doar un tic verbal)
    am vazut ca si altii folosesc termenul(inclusiv locotenentul "erou" gheorghe si amaratul ala speculant gourkha (care nu se poate abtine sa nu spuna din 3 in trei cuvinte....(uite care-i faza..).....are cultura baiatu' ce pula mea :):)
    PS In cazul in care nu stii locotenentul "erou" gheorghe este deja al doilea(si singurul) ofiter dupa MARESALUL Antonescu care a facut ceva pt patria lui.Aceasta "splendida logica" ii apartine lui gourkha/CAG SCMD

    eu si acum dupa trei zile tot mai rad de prostia lui/lor

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anonim9 octombrie 2012, 17:09
    Bai pula anonim eu cu adminu nu ma cert din "printip" iar cu tine nu ma cert ....ca n-am cu cine.
    capisci!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Primele date despre jaful de la ICR (I):
    Imaginea lui Cărtărescu a costat statul 4.086.887.500 lei.

    Documentele oficiale intrate în posesia noastră scot la iveală faptul că numai pentru traduceri, deplasări şi drepturi de autor, Mircea Cărtărescu a primit de la Institutul Cultural Român, doar între anii 2009-2012, uriaşa sumă de 4.086.887.500 lei, bani proveniţi de la bugetul statului!

    Cu aceşti bani s-a construit artificial imaginea unui scriitor pe care, chipurile, toate editurile de pe planetă s-ar fi îngrămădit să-l traducă, cînd (sic!), de fapt, toate traducerile din străinătate erau rodul unor aranjamente de culise, prin care se sifonau banii publici!

    Cărtărescu a avut în aceşti ani un statut privilegiat între scriitorii români. În timp ce majoritatea oamenilor de litere îşi publică operele în regie proprie, încercînd, cu eforturi de neînchipuit, ca volumele să ajungă în librării, el, Cărtărescul, primea bani de la stat şi pentru a-şi scrie cărţile (rezidenţele nu sînt incluse în statistica de mai jos), şi să le publice, şi să fie traduse în toate limbile pămîntului, şi să aibă cronici prin diverse publicaţii, şi să le lanseze prin toate capitalele lumii, dar şi pentru ca autorul să se relaxeze după un astfel de efort, fiind însoţit deseori şi de familie!

    Aşa s-a creat acest mit al scriitorului Mircea Cărtărescu, veşnic candidat la Premiul Nobel, statut pentru care autorul „Levantului” trebuia să plătească. Şi a „plătit”, devenind editorialist săptămînal al lui Traian Băsescu, patronul oficial al ICR, pe care l-a pupat prin toate părţile, l-a hiperbolizat pînă la greaţă („e un preşedinte pentru alte coordonate istorice”), de care, însă, se despărţea ori de cîte ori sondajele arătau că acesta va pierde puterea! Cum reveneau lucrurile la normal, Cărtărescu iar se punea pe pupat. Şi tot aşa, în toţi aceşti opt ani din urmă.

    Vă prezentăm mai jos cifrele oficiale obţinute din evidenţa ICR din ultimii ani, referitoare la Mircea Cărtărescu, care arată dimensiunea unui jaf nemaiîntîlnit în cultura românească, prin care armata de troglodiţi din jurul ICR reuşise să pună pe picioare o adevărată reţea, folosită deseori chiar în jocurile politice.
    http://www.cotidianul.ro/imaginea-lui-cartarescu-a-costat-statul-4086887500-lei-196328/

    RăspundețiȘtergere
  7. Baaa CurDeLeone, ba varu motanelului cacacios, iar ai baut gazu din lamba?

    RăspundețiȘtergere
  8. ELENA ASTA II AIA,CARE II PENTRU LEGEA DIN 2001 PRIVIND PENSIILE MILITARE?

    RăspundețiȘtergere
  9. Ar trebui ca sindicatul si renumitul CNSC al lui Dogaru sa o sustina public, prin acordarea sprijinului catre Elena Cobuz. Ekstein are sprijunul a 30 de ONG-uri maghiare. Dogaru se lauda cu marea societate civila pe care o reprezinta. Unde e si ce face acuma ? O suspenda din CD pentru ca are opinie. Are acuma ocazia sa scape definitiv de ea. Sa o sprijine cu toate organizatiile pe care se lauda ca le reprezinta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic ca mai bine lipsa decat sustinere de la SCMD!
      Cate nesarate le-a facut Dogaru uselistilor nu ar fi bine ca ELENA sa ”beneficieze” de suportul SCMD.

      Ma uit la nesimtitul de @Dez akordat cum crapa fierea in el de invidie si crede ca spurca tot ce atinge.

      Ștergere
    2. @plano=porcul politic
      nesimtit esti tu politrucule(ca de mata nu vorbesc)eu te-as "sustine" si pe tine si pe elena,dar nu mi se mai scoala cand va vad ce nemernici si nehaliti dupa functii si bani sunteti...doar doar sa mai castigati niste voturi,niste bani,niste functii...nici macar nu vorbesc de un partid anume ca pentru voi oricum nu conteaza care e partidul...deci pulaNO nehalita 10 ESTI UN NEMERNIC ahtiat dupa bani si functii...dute-n peleu meu cu interesesele tale politice cu tot

      Ștergere
    3. @pulano,sluga politica
      bai pula n-am de ce ma oftica,eu ma descurc in afara politicii,in schimb tu stai capra in fata oricarui politician care-ti promite mai mult.azi esti la USL maine la PDL sau DDD poimaine dracu stie unde esti,acolo unde crezi tu ca poti sa-ti umfli matul mai mult fara sa muncesti...un nenorocit oportunist fara coloana vertebrala
      Imi pare rau daca te superi dar asta-i adevarul,vierme cu blog vandut in piatza de vechituri

      Ștergere
  10. Iha,iha,iha...faceau „ distinsii ” Curdeleu si Cezarel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha,ha,ha,ha...crapa de invidie astia doi, prostovanii blogurilor!!!!

      Ștergere
  11. CU NOI ESTE DUMNEZEU!
    ELENA DE SUSTIN DIN TOT SUFLETUL.
    "CREDINTA,SPERANTA,IUBIRE"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca dupa incheierea asta bombastica,ii tragi si un imn legionar,parca te-as crede
      pasteaua ai luat-o?

      Ștergere
  12. Ma beli-mi-ati pula ELENA este de-a noastra asa ca sa o sustineti moral,dar cum este romanul care daca se intalneste cu un alt roman la capatul lumii ,incearca sa-i ia gatul...nu astept nimic de la niste labagii ca voi.Noroc ca nu votati voi,mai dobitocilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da de ce sa-ti belim noi pula?o poate face ELENA .

      Ștergere
    2. ahaaa m-am prins.
      dobitocul a scris asa:"Ma beli-mi-ati pula ELENA"

      Ștergere
    3. 20:52,54.

      Iha,iha,iha...ragea magarul!

      Ștergere
  13. Sa mor io as "sustine-o" vreo ora doua pe alinutza gorghiu(vai ce-mi mai plac "uscatele")

    RăspundețiȘtergere
  14. Te-ai prins de flocii aia plini de paduchi latzi ,ai maica-ti ,vita incaltata ce esti.

    RăspundețiȘtergere
  15. am si eu o intrebare dar se refera la oameni normali nu la dobitoci anonimi=cacat
    Azi se implinesc 5(cinci)luni de cand guvernul ponta se afla la guvernare
    Va rog sa enumerati "realizarilii"(in afara oltchim bineinteles si scandaluri politice)
    Doar atat....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK, fi atent! Nu "una", 15 !!!
      Adevarate bombe, "mostenite" in direct de la BOC/MRU:
      Documentul enumeră domenii cu probleme moștenite de la guvernarea PDL. Printre aceste categorii se află ANAF, Poșta Română, Hidroelectrica, taxa claw-back, subvențiile în agricultură și "armata nefinanțată", potrivit NewsIn.

      La finalul şedinţei, Ponta a prezentat cele 15 "bombe":

      1. Sistemul de corupţie şi crimă organizată, organizat în cadrul ANAF de către PDL şi Sorin Blejnar

      2. Poşta Română - peste 100 de milioane de euro pagubă.

      3. Hidroelectrica - 1,2 miliarde de euro prejudiciu produs de PDL, Videanu şi băieţi deştepţi. Oltchim - 700 de milioane de euro pagubă şi o bombă socială.

      4. Blocajul de la programul operaţional sectorial dezvoltarea resurselor umane şi de la alte programe operaţionale sectoriale.

      5. Taxa clawback de către Guvernul Boc.

      6. Subvenţiile la agricultură, prevăzute a fi scăzute - nu vor fi scăzute.

      7. Subfinanţarea cronică a Armatei Române.

      Cezar Preda, despre cele "15 bombe cu ceas": Ponta a spus inepţii
      8. Personalul din Poliţia Română - s-au făcut disponibilizări.

      9. CNAS - fapte grave de corupţie, neasigurarea bugetelor pentru funcţionarea spitalelor.

      10. Preţul la gaze - Guvernul Boc s-a angajat în negocierile cu partenerii internaţionali în ceea ce priveşte creşterea preţului la gaze.

      11. PDL a lăsat Televiziunea Publică cu peste 100 de milioane de euro datorii.

      12. Indemnizaţia pentru mame - Guvernul încearcă să o restituie.

      13. Taxa auto care trebuie restituită.

      14. Aplicarea unor coduri juridice fără niciun fel de leu în buget.

      15. Situaţia lăsată în educaţie.

      În BPN, Ponta a declarat că multe din aceste domenii au fost redresate de USL. "O să primiți toți azi o scurtă informare la cinci luni de mandat în fruntea Guvernului, 15 bombe cu ceas pe care le-am moștenit de la pedeliști și o să vedeți acolo că într-adevăr cea mai neagră așteptare a noastră asupra a ceea ce vom primi de la guvernele PDL a fost depășită, fie că vorbim de ceea ce am găsit la Poștă, la Hidroelectrica, la Oltchim, la sănătate, la educație, la armată, peste tot numai și numai găuri, la indemnizația pentru mame, pentru însoțitorii persoanelor cu dizabilități", le-a spus liderul PSD colegilor săi.

      Ștergere
    2. Neneeee politrucule bine instruit ca anonim, n-am nevoie de vorbe ci de fapte.Eu intreb ce a facut,tu imi spui ce promite acum dupa 5 luni.Du-te'n pula mea cu lectiile tale de propaganda politica
      pe puncte:
      1nimic,nimic
      2 o constatare veche de 20 de ani
      3 idem 2+privatizarea pulii
      4 blocaj ....ca sa ce?
      5 ce are sula cu subprefectura?
      6-o promisiune si atat(nu este o realizare)
      7 inca o constatare....oare de cand stim cu totii asta.Ce a rezolvat??
      8 da s-au facut disponibilizri.Ce s-a reparat pana acum?
      9 cacat cu perje.Care sunt masurile luate
      10 s-a angajat si..?Iti spun eu ,a crescut pretul deja,daca esti prost si n-ai aflat
      11 asa o fi....ce masuri au fost luate(ce datorii avea TVR incepand cu 1990??)
      12 incearca??? ma cac pe asemenea incercari.Pai eu am decizia sau guvernul?
      13 ...care trebuie restituita .pai ce vrea ?s-o restituie mama leone, ce asteapta?
      14 asta e rahat cu perje si umplutura literara
      15 aici e bine ...A revenit abramburica vai de ea si mama ei educatie
      16....si punctul forte: du-te si te pisha si apoi fa nani.Nu mai veni pe aici cu propaganda ieftina ca nu suntem toti prosti ca tine mai cacat de anonim

      Ștergere
    3. Si pe aici sunteti paduchilor portocalii ! Futuva-n gura, scapam noi de voi pe 9 decembrie !!

      Ștergere
  16. `mna seara!
    Mai membri ai blogozoosferei MH, ia apucati-va si cautati prin arhive p`acilea si pe la Plano 10 cel adevarat si vedeti ce sfaturi dadea jurizda in legatura cu recalcularea pensiilor si de cate ori apela "specialista" la Plano 10 si Mos Alecu pentru consultatii juridice!
    Memoria scurta a unora este de speriat.
    "Sa o sustinem ca este de-a noastra!" Pe cine? S-or fi terminat juristii in tara asta de am ajuns sa o avem pe Elena avocat al poporului?
    Vai noua!
    Sper sa citeasca ce apare pe aici!
    In cazul asta ii recomand sa se uite bine in oglinda si sa-si inchipuie ca este intrebata de cea pe care o vede: "Chiar esti in stare"? "Chiar vrei"? "Chiar poti?" "Chiar meriti"?
    Sa analizeze 10 minute si dupa aceea sa-i raspunda CINSTIT celei din oglinda!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S. Si este si avansata la gradul de colonel. Pe vremea Reevaluatului sau acum, pe vremea Dobritoiului?

      Ștergere
    2. tanti ELENA CU FONT DE 70 este coloneleasa de pe vremea cand o freca cu dogaru pe holurile parlamentului ca angajati ca nici ei nu stiau ce fac si nici de ce ...si uite asa i-a lovit oftica de cand le-a intarcat balaia
      dogaru a ales calea luptei 'revolutionare' cu bani incasati de la fraierii de sindicalisti,ELENA a pus si ea botu' initial la banuti,iar ulterior ca orice sobolan care paraseste corabia ce se scufunda s-a "reorientat" pe baza de limbi la alina gorghiu.asta este pe scurt istoria neromantata.Dogaru se duce in cacat,ELENA profita asa cum stie ea mai bine(descurcareata baba)

      Ștergere
    3. 1 termenul "jurizda" aplicat ELENEEEEEI imi apartine si am drepturi de autor
      2astia de la partid pun si ei "recomandatii de partid"Ii doare'n pula de competenta nene

      Ștergere
    4. PAI DACA ELENA,SE CONSULTA CU MOS ALECU,CARE II ANTI IZMANAR SI ANTI RECALCULARE SI REVIZUIRE,II FOARTE BINE.
      ORICUM,PREVAD CA TIGANU DE CORLEONE,O SA TREBUIASCA SA INAPOIEZE O SUMA MARE DE BANI STATULUI,SI O SA MOARA DE FOAME DUPA AIA,CA I-A BAUT PE TOTI SI TREBUIE SA ISI VANDA CASA.
      VAD CA II EXTREM DE DISPERAT,LINGAU ASTA DE CORLEONE,ASTA NU II CU IZMANARU,ASTA II CU CINE II DA MAI MULTI BANI,ADICA PADUCHEI PDLACI,DAR PADUCHEI PDLACI DUPA TREABA CU CHIORU BETIV IMP[OTRIVA VOINTEI POPORULUI,EU SPUN CA NU VOR INTRA IN PARLAMENT.

      Ștergere
  17. nea burcule o pusesi de-o propaganda la comun cu lupus?
    Vad ca faceti "share" ca un adevarat "independent" ce te afli
    aoleo,aoleu ce tie si cu independenta asta de sluga
    PS dupa cum sta tanti cobuz la tastatura esti sigur ca n-o confunda cu vreo cutie de bomboane?

    RăspundețiȘtergere
  18. PAI DACA IESE ELENA,NESPALATU DE TIGAN DE CORLEONE,O SA TREBUIASCA SA DEA PENSIA DE HANDICAPAT INAPOI,SI SA REVINA LA AJUTORUL ALA SOCIAL,DE 2-3 LEI.
    DACA CASTIGA ELENA,CORLEONE,MOARE DE FOAME.
    ASA CA,HAI ELENA.

    RăspundețiȘtergere
  19. Mai voi in fiecare zi va spalati cu kkt pe dinti?Vorbiti dreacu' mai dezlanat.

    RăspundețiȘtergere

  20. Iar s-a KISat unul la poarta noua!

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai ,s-o fi chisat in chizda ma-ti .

    RăspundețiȘtergere
  22. @Burcu
    Daca intentiile cu care ai scris acest post sunt cu adevarat onorabile, nu poti sa lasi mizeriile scrise de acest Serban Doru, schizofren din Brasov. Terlelesc onoarea unui camarad de-al vostru.
    Daca le lasi inseamna ca asta vrei sa se citeasca despre ELENA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He, he, he PulanoX..."Ce tie nu-ti place altuia nu face"! Dom'le iti aduci aminte ce mai cenzurai colea pe toloaca aia a ta de bloaga? Mei PulanoX, nici mie nu-mi place de CurdeLeone prea mult dar, stii, face parte din fauna ZOOLAND-ului. Cunoastem ca intre voi + motanelul kkcios + Czar Maimuca exista un razbel ideologic si asta e bine sa ramina numai intre voi. Muei oltene de OltCim, atunci cind devii "persoana publica"- ca Elena, trebuie sa-ti asumi si riscurile ca atare. Deh, nu-i poti multumi pe toti...O cunosc pe Elena, jos palaria in fata acestei doamne dar, e constienta de implicatiile ce decurg de o eventuala numire in functia de Avocat al Pop? Crezi ca are suficiente competente in acest sens? Intreb, nu dau cu parul...De altfel ce mai faci? Ce-ti mai face partidul care, ajuns la guvernare nu se prea omoara cu rezolvarea problemelor tarii? Hai ca te salutez!
      PS. Vezi nu umbla pe-aciulea in curu gol ca-ndata ti-o trag felinele (Curdeleonu si Motanelul kkcios).

      Ștergere
    2. @plano10,
      Cu tot respectul, trebuie sa subliniez a nu stiu cata oara:
      Acest Blog nu are "moderate/cenzurate" comentariile, cu exceptia celor care incalca Legea. Opiniile/atitudinile unora sau altora le apartin! Pot fi oricand combatute. Asa ca ....
      Aici, Dumnezeul care sa faca ORDINE, nu exista.
      Fiecare, in felul lui, poate fi inger sau drac!
      P.S.: De ce ma suspectezi ca iti raspund din anonimat?
      Atat ai putut sa ma cunosti/sa afli despre mine?
      Omule, nu sunt si nu voi NICIODATA un las!
      Mai mult, din motive de prea mult curaj,
      am pierdut enorm!

      Ștergere
  23. PulanOX, de multe ori te-am ironizat..,asa „ din dragoste”.Dar ai dreptate.In betivanul asta de dezacordat crapa fierea de invidie, crapa ficatul , nuuu de bautura, ci de ura.Adica el, un biet maioras anonim si doamna o celebritate!!! Nuu se poateee!Insa el,bietul, uita ca va ramane un anonim ratat pentru tot restul vietii..norocul lui suntem noi, cei care il mai bagam in seama, ca in rest...

    RăspundețiȘtergere
  24. @anonim
    Eu m-am adresat lui Burcu!
    Tu ii tii locul? In loc sa repare se justifica sub anonimat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Beuei PulanoX, daca tii cu tot dinadinsul-desi n-are valoare chestia asta, uite imi postez avatarul ca sa fii multumit. Nu-l baga pe domn' Burcu in kkaturile astea cu alba/neagra la care esti ezpert!

      Ștergere
  25. Pentru toti cei pro sau contra Elena, nu uitati cateva lucruri :
    1. Nu noi am nominaliyat+o nici pe ea si nici pe ceilalti.
    2. Pe langa ea mai sunt alte doua nominaliyari din care domnul Extzy ala de la UDMR.
    3. Care din cele 3 nominaliyari credeti ca ar apara mai bine drepturile cetatenilor si implicit ale militarilor?
    4. Ce puteti spune despre ceilalti candidati ? Despre Elena ati spus destule.
    5. Ceilalti doi sunt politicieni, care stiti bine ce urmaresc. Elemna pana acuma nu este intrata in jocul lor, chiar daca este membra a unui partid
    6. In timp ce noi sau voi va certati pe aici , ceilalti actioneaya si strand aderenti , simpatiyanti si sprijin .
    7. Cand o sa dispara prostia din capul unora , invidia si egosimul care ne intuneca mintile cum unul de langa noi are sansa sa promoveze?
    8. Aveti alta optiune mai buna? Puteti propune pe altcineva ? Aveti de ales din 3 propuneri iar voi in loc sa o sprijiniti pe cea care poate face mai mult decat ceilalti pentru voi,o puneti la zid si dati cu pietre. Cine este curat sa ridice primul piatra. Cine nu, macar sa se abtina de la discutii inutile si paguboase. Mai bine intrebati-va cum o putem sprijini asa cum e ea, mai buna , mai rea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Neacsu
      De acord!
      Numai ca, este complice cu prostia, invidia, egoismul si nemernicia nu numai cel care scrie atacuri la persoana si obscenitati, nu ma refer la critici, ci si cel care se da deontolog si lasa asemenea mizerii pe pagina pe care o administreaza.

      Ștergere
    2. @plano10,
      Te citez: " ... nu ma refer la critici, ci si cel care se da deontolog ... "!!!! De unde atata "uraciune" la adresa mea, stimate coleg in ale bloggeritului? Cu ce doamne ti-am gresit eu tie? De unde pana unde ai mai scos si chestia asta cu ... "se da deontolog"??? Nu este prima data cand imi pui in "carca" ce vrei tu, ce gandesti tu despre mine, despre blog, vizitatori, comentatori!!! Ma interb: de ce o faci? cui serveste? In rest, toata pretuirea mea!

      Ștergere
    3. Chiar, de ce o fac, daca voi asa credeti ca e bine, ca sa va terfeliti printre obscenitati statutul de rezervisti militari?
      Dati-i inainte cu nerusinare!!!!

      Ștergere
  26. Muei,cea mai buna ar fi Elena lu' Cucuosh!

    RăspundețiȘtergere
  27. Buey, poate Curdelenezul vrea sa-l sustina pe Ekk-Ek-Ekstein,poate sunt frati de sugativa,molfaie aceeasi suzeta.Cine stie!

    RăspundețiȘtergere
  28. Ooouuu!Am ca o straluminare, ma gidila pe creiere de m-am umezit in virful putii.
    Beei, ce-ati zice voi ca PSD-ul sa-l propuneze pe huuoOprea?
    Vreti justitie militara?! Luati de coailea!

    RăspundețiȘtergere
  29. traiasca hooooOprea! are stil ba!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Ce putem facenoi?Decat sa ne bucuram ca unul dintre noi va ajunge factor de
    decizie.Personal,ma bucur si-i doresc ELENEI sa ajunga suuuus de tot stiind ca este una de-a noastra sidin pozitiile luate pe aceste bloguri o simt corecta,cinstita si cu suflet bun.Chestia e ca este propusa doar de PNL,dar gasca Ponta...ce zice?Ca astia nu prea"inghit" melitarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai salut si sa te fut buey vere? Scapasi de la ZOO, ori de la 9oua?

      Ștergere
  31. Oprea ,daca ar fi domn,ar trebui s-o sustina pe Elena.

    RăspundețiȘtergere
  32. Chiar ma miram cum de nu ai sarit tu repede, sa dai o limba de inaugurare.

    RăspundețiȘtergere
  33. @Anonom 14.51
    Vezi mai boule sa fii pe faza ,cand se apleaca ma-ta sa-si incheie nojitzele de la opinci,sa-i tragi repede budigaii si sa te uiti atent daca nu are mamaliga intre dinti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu temai KISa pe tine,ca toata lumea te ,,vede''.Chiar si ,,chior'' sa fie.

      Ștergere
  34. 15 punct.Fix.
    Buey, unde fusesi, bre?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri