Google Translate

joi, 7 august 2014

Ebola a ajuns in Europa. USA au instituit cel mai ridicat nivel de alertă din cauza virusului Ebola! Pericol major, Alerta maxima! Autoritati, Treziti-va! UPDATE. OMS vrea să declare stare de URGENŢĂ INTERNAŢIONALĂ.



Ebola a ajuns in Europa (Video)
-------------------------------------

Un preot spaniol in varsta de 75 de ani, infectat cu virusul Ebola in Africa de Vest, a fost repatriat in Spania.

 Miguel Pajares este primul pacient infectat cu Ebola care va ajunge in Europa, scrie The Telegraph.




 Un avion militar Airbus A310 a fost trimis in Liberia pentru a-l aduce in Spania pe misionarul catolic, iar aeronava a aterizat joi, in apropiere de Madrid.

Ebola, noi motive de ingrijorare: Primul deces suspect in afara Africii

Miguel Pajares urmeaza sa fie spitalizat in conditii de carantina stricta, la spitalul Carlos al III-lea din Madrid. Misionarul catolic va fi izolat de restul pacientilor. Pajares a declarat recent, pentru CNN, ca spera sa se vindice in Spania, cu ajutorul lui Dumnezeu.

La Madrid s-au intetit dezbaterile despre acest caz, dupa ce s-a vehiculat ca pretul repatrierii ajunge la un milion de euro.

Ebola se raspandeste: Suspiciuni de infestare in afara Africii

Mai mult de 800 de oameni au murit in urma infectarii cu virusul Ebola, epidemia fiind cea mai grava de cand boala a fost descoperita, la jumatatea anilor '70.

Deocamdata nu exista tratatamente eficiente impotriva acestei boli si nici un vaccin pentru a proteja impotriva Ebola, virusul fiind transmis prin contact direct cu sangele sau alte fluide ale celor infestati, inclusiv cei morti.
Sursa:
http://www.ziare.com/international/ebola/ebola-a-ajuns-in-europa-video-1315224?


Autoritățile sanitare americane
au instituit cel mai ridicat nivel de alertă din cauza virusului Ebola
-------------------------------------

Alertă maximă în Statele Unite din cauza virusului Ebola, autorităţile sanitare americane instituind nivelul 1 de alertă, cel mai ridicat.

Decizia a fost luată pentru a răspunde mai eficient epidemiei Ebola, a precizat Tom Skinner,  purtătorul de cuvânt al Centrului american pentru controlul şi prevenirea bolilor.

Este pentru prima oară din 2009 şi până acum când această alertă a fost declanșată.

932 de persoane au murit în Africa după epidemia de febră hemoragică Ebola, potrivit unui bilanţ  al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Sursa:
http://www.b1.ro/stiri/externe/autorita-ile-sanitare-americane-au-instituit-cel-mai-ridicat-nivel-de-alerta-din-cauza-virusului-ebola-88700.html





 
NOTA
Romani, maxima atentie!
Mass-media, Autoritatile etc. NU sunt interesate in a DEZBATE... asemenea SUBIECTE!
Iar despre MASURI... vom trai si vom vedea!
Admin, Romania Megalitica
------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
UPDATE
=====================================
 
Virusul Ebola a AJUNS în Europa.
OMS vrea să declare stare de URGENŢĂ INTERNAŢIONALĂ.
 -----------------------------

 Epidemia Ebola provoacă panică la nivel înalt! Liderii africani s-au reunit de urgenţă pentru a discuta pe marginea acestui subiect, în vreme ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat că ia în considerare declararea unei urgenţe internaţionale de sănătate publică. Bilanţul febrei hemoragice a ajuns la 932 de morţi şi peste 1.700 de cazuri înregistrate anul acesta.
 

 Virusul a ajuns deja şi pe continentul european, după ce un spaniol infectat cu Ebola a fost repatriat.
 

 Miguel Pajares, un preot spaniol de 75 de ani, este primul european infectat cu Ebola. Pajares a ajuns în Madrid cu un avion al armatei, după ce a contractat virusul mortal în timp ce lucra într-un spital din Liberia, îngrijind pacienţii cu această boală.
 

În acest timp, 13 şefi de stat din Africa de Sud s-au reunit de urgenţă pentru a căuta soluţii pentru epidemia de Ebola.
 

Totodată, Nigeria a confirmat cel de-al doilea deces în urma infectării cu Ebola şi a cerut public ajutorul voluntarilor.
 

 Ebola este una dintre cele mai mortale boli din lume, cu o rată a mortalităţii de până la 90 la sută.
 

-----------------------------------------
----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
 
 
Click here:
====================
 
 
=====================
 
 

First European Ebola patient admitted to Madrid hospital

Miguel Pajares, an elderly Spanish priest, could be treated with US experimental drug ZMapp being used on two infected American aid workers, but US says serum not yet proven effective (...).

=================================
 
VIDEO
The world's most dangerous Virus (full documentary)  
 
================
 
 
Viruses are supposed to be the biological weapons of the future.They are everywhere. Millions of viruses around us, interact, invade. Virus able to evolve, change your environment, jump from one species to another. Scientists continue its track. Looking hiding in nature, in animals that viruses use to travel from one place to another planet ... but not always find them.

In recent decades there have been many diseases that so far only affected animals. These diseases, caused by very aggressive virus, appear with high frequency in Africa, and requires a high financial contribution in order to eradicate them. Marburg virus, influenza, dengue, yellow fever, Ebola virus, human immunodeficiency virus, Epstein-Barr...

To find answers we enter for the first time in the High Security Center Biological where the most dangerous viruses in history and the emerging service. And the World Health Organization explains how he manages to monitor the emergence of new viruses and diseases in any country.
=====================================================
==========================================
==============================================

7 comentarii:

  1. Necrutatoarea Ebola se extinde ucigator:
    Spitalul pustiu unde si peretii sunt infectati.
    --------------------
    Atat de multi pacienti, asistente, voluntari si medici au murit in acest spital din Kenema, Sierra Leone, din cauza Ebola, incat multi locuitori il vad drept o capcana a mortii. Spitalul e gol, iar Ebola ravaseste orasul, luand vieti in fiecare zi.

    Doar cativa se aventureaza sa mai vina. "Nu atingeti peretii", striga un asistent occidental la oameni. "Totul e infectat!", explica el, potrivit New York Times.

    Unii pacienti continua sa moara de Ebola in spital, in ritm de 4 pe zi, intr-un mare cort care ar trebui sa ofere un spatiu izolat. Multi altii insa mor in oras si in satele invecinate, crescand riscul ca epidemia sa se extinda.

    "Cei mai multi nu mai mor in spital", spune Albert J. Mattia, unul dintre sefii echipei care face ingroparea victimelor, obosit dupa o zi de inmormantari fara oprire. "Acum mor la ei acasa, cate cinci-sase pe zi", spune Mattia. El e suparat ca multi dintre morti vin din afara spitalului, ceea ce inseamna ca eforturile medicilor de a izola bolnavii au dat gres.

    Revolta africanilor: Dati-ne si noua tratamentul minune pentru Ebola, nu doar americanilor

    "E foarte, foarte periculos si continua spirala mortalitatii. Nu mai vine nimeni la spital, nu mai sunt pacienti in saloane", spune acesta.

    Mentinerea epidemiei doar in Kenema, unul dintre cele mai mari orase din Sierra Leone, este obligatorie pentru stavilirea raspandirii bolii. In Sierra Leone au murit pana acum 280 de oameni. Dar lupta e dura. Mai mult de 20 de persoane din personalul spitalului au murit in lupta cu Ebola: asistente, ingrijitori si cel mai important medic al tarii.

    "Populatia crede acum ca spitalul e un loc periculos", spune Phillipe Barboza, un epidemiolog care conduce echipa Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

    Aceeasi situatie se inregistreaza si in Liberia, unde medicul Fazlul Haque, reprezentant al UNICEF in aceasta tara, spune ca medicii incearca sa tina pasul cu numarul in crestere de cazuri de imbolnavire.

    Unele dintre spitale s-au inchis, in parte pentru ca personalul a dezertat, in conditiile in care 63 de medici, ingrijitori sau asistente s-au imbolnavit, iar 30 au murit.

    In Monrovia, capitala Liberiei, familiile au ajuns sa scoata pe strada mortii, lasand in grija echipelor medicale sarcina de a-i lua si a-i duce pentru ingropare. Unul din membrii unei astfel de echipe a povestit ca numai joi a ridicat 7 cadavre. "Doar doua erau in case, celelalte erau lasate pe strada", a povestit el.

    In Kenema, in Sierra Leone, si medicii considera ca spitalul e un loc periculos. "Nu e niciun sistem, nu e nicio izolare. Faci greseli, te-ai si infectat", spune doctorul Moens, care mentioneaza ca se spala pe maini de 50 de ori pe zi.

    http://www.ziare.com/international/ebola/necrutatoarea-ebola-se-extinde-ucigator-spitalul-pustiu-unde-si-peretii-sunt-infectati-1315411?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana la Ebola ne mananca ai nostri. Paduchiosii astia iesiti ca alesi se cred angajati pe viata, cu transport oriunde- oricand, cazare lux in trei locuri simultan, masina cu sofer cu fara limita de consum, cabinet teritorial inchiriat de la soacra si dreptul de a mictiona urina in capul nostru.
    Huooo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HUUUUUO! Nişte golani şi nişte RĂPĂNOŞI!
      Apropos... A mai venit din Madagascar Cezar/Petrică/Maimuţică? Ori se-ntoarce de-acolea deja eboulat?

      Ștergere
    2. Sa-i sugi pula ......hi..hi..

      Ștergere
  3. Bine te-am regasit. Si tu noua!

    RăspundețiȘtergere
  4. Preotul spaniol infectat cu Ebola a murit.
    -------------------
    Preotul spaniol infectat cu Ebola în Liberia şi repatriat recent a decedat, a anunţat marţi presa spaniolă, citată de site-ul TheLocal.es. Miguel Pajares, în vârstă de 75 de ani, a fost repatriat în Spania la 7 august.

    Preotului i s-a administrat medicamentul experimental ZMapp la spitalul Carlos al III-lea din Madrid, însă nu a răspuns la tratament şi a decedat, au precizat pentru The Local autorităţile sanitare din Madrid.

    Acelaşi medicament le-a fost administrat şi celor doi americani infectaţi cu Ebola şi trataţi într-un spital din Atlanta, în sud-estul Statelor Unite, dar cu rezultate pozitive până în prezent.

    Spania a aprobat "importul excepţional" al medicamentului ZMapp în conformitate cu o lege care permite "folosirea unor medicamente neautorizate în cazuri în care viaţa pacientului este în pericol şi nu poate fi tratat în mod satisfăcător cu un medicament autorizat", a precizat Ministerul spaniol al Sănătăţii.

    ZMapp, un medicament fabricat de o companie privată americană, Mapp Pharmaceuticals, este într-o fază timpurie de dezvoltare şi a fost testat anterior doar pe maimuţe.

    Folosirea medicamentului a generat o controversă etică, în timp ce experţii cer ca acesta să fie furnizat naţiunilor africane.

    Pajares fusese internat anterior la spitalul administrat de Ordinul San Juan de Dios din capitala Liberiei, Monrovia. Bărbatul a contractat virusul după ce l-a vizitat pe directorul instituţiei medicale, care a murit şi el din cauza bolii.

    Potrivit ultimului bilanţ anunţat luni de OMS, epidemia de Ebola a provocat deja moartea a 1.013 persoane din 1.848 de cazuri (confirmate, suspecte sau probabile), în special în Guineea, Liberia şi Sierra Leone, câteva cazuri fiind înregistrate şi în Nigeria.

    http://www.mediafax.ro/externe/preotul-spaniol-infectat-cu-ebola-a-murit-13077304

    RăspundețiȘtergere
  5. Epidemia de Ebola "inchide" o tara:
    Toti locuitorii vor sta in case timp de 4 zile.
    --------------------
    Sierra Leone a anuntat ca intreaga tara va fi complet inchisa la sfarsitul acestei luni, pentru a stavili raspandirea virusului Ebola, care a facut peste 2.000 de morti in mai multe state africane.

    Un inalt oficial din administratia prezidentiala din Sierra Leone a confirmat ca tara va pune in aplicare o "inchidere completa" timp de 4 zile, incepand cu 18 septembrie, potrivit Reuters. Asta inseamna ca nimeni nu va avea voie sa isi paraseasca locuinta in acest timp.

    Abdulai Bayratay a subliniat ca masura "va fi respectata strict, fara exceptie", relateaza Deutsche Welle.

    Ibrahim Ben Kargbo, consilier prezidential aflat in grupul de actiune privind Ebola din Sierra Leone, a confirmat masura si a aratat ca aceasta va permite angajatilor din sanatate sa identifice cazurile in primele etape ale bolii.

    "Aceasta masura agresiva este necesara pentru a opri raspandirea Ebola o data si pentru totdeauna", a aratat acesta.

    Alerta de Ebola la Chisinau: Doua persoane in carantina pe aeroport

    Epidemia de Ebola a izbucnit la inceputul anului si face ravagii mai ales in Africa de Vest, unde au murit peste 2.000 de oameni.

    http://www.ziare.com/international/ebola/epidemia-de-ebola-inchide-o-tara-toti-locuitorii-vor-sta-in-case-timp-de-4-zile-1320431?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri