Google Translate

duminică, 17 martie 2024

Lovitură puternică pentru economia României. Occidentalii nu ne mai lasă să săpăm după propriile noastre gaze naturale!


Occidentalii ne pun genunchiul pe grumaz: de ce nu ne mai lasă să săpăm după propriile noastre gaze naturale!

Lovitură puternică pentru economia României. Într-un final, şi pentru buzunarul fiecărui român. Ni se răpeşte posibilitatea de a săpa după propriile noastre gaze naturale.
Cum? Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD), la care România se pregăteşte să adere, recomandă statului nostru să nu mai concesioneze perimetre noi de explorare de zăcăminte de gaze naturale, din raţiuni climatice.
Ciolacu, disperat să adere la OCDE
Aderarea la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD) este, potrivit premierului Marcel Ciolacu, principalul nostru proiect de țară.
„Pentru România, aderarea la OCDE este principalul proiect de țară, un proiect pe care îl tratăm cu deplină responsabilitate și angajament. În mentalul societății au rămas fixate obiective precum aderarea la Uniunea Europeană, NATO sau Schengen.
Dar este datoria noastră să le spunem oamenilor că aderarea la OCDE va însemna o viață mai bună pentru fiecare român, dar și investiții mai multe, vizibilitate crescută a țării noastre pe harta economică internațională și o administrație mai performantă.
De aceea, vom trata cu maximă seriozitate toate aceste recomandări'', a declarat Marcel Ciolacu.
Ce înseamnă Neptun Deep
Astfel, în studiu se menţionează că autorităţile de la Bucureşti planifică intrarea rapidă în exploatare a concesiunii offshore de gaze naturale Neptun Deep din Marea Neagră, inclusiv pentru reducerea dependenţei de importuri şi pentru creşterea securităţii energetice.
Se aşteaptă ca gazul din Neptun Deep să intre pe piaţă în 2026 şi să majoreze producţia de gaze a României mult peste necesarul său intern. În consecinţă, România se va poziţiona ca o alternativă la Rusia în ceea ce priveşte aprovizionarea cu gaze a regiunii”, se spune în document.
Poziţia oficială a României, bazată pe estimări privind consumul viitor, este însă diferită. Directorul general al operatorului naţional de transport Transgaz, Ion Sterian, declara vara trecută că cererea de gaze a României se va dubla şi că nici gazele din Marea Neagră nu vor fi suficiente pentru satisfacerea consumului intern în orizontul 2027-2028.
De ce să nu mai explorăm noi zăcăminte?
O astfel de interdicţie a fost implementată deja în Danemarca, Franţa şi Irlanda.
Astfel de interdicţii pot semnala un angajament în direcţia renunţării la combustibilii fosili şi asumării de obiective de luptă împotriva schimbărilor climatice.
Ele sunt în linie cu evaluarea Agenţiei Internaţionale pentru Energie potrivit căreia, într-un scenariu de neutralitate climatică, nu mai este nevoie de nici un proiect pe termen lung de exploatare de ţiţei şi gaze”, arată OECD.
 
SURSA: https://www.national.ro/economie/occidentalii-ne-pun-genunchiul-pe-grumaz-de-ce-nu-ne-mai-lasa-sa-sapam-dupa-propriile-noastre-gaze-naturale-814466.html/?fbclid=IwAR2R0fcN76nJiAN-dA2_AOc-i_8D859UttmnOGRJz1MXJPcpl0HL_soFZ6A

197 de comentarii:

  1. Martalogii pârsi incep iar sa se încordeze la arma penitenciare.
    Schelălăie ca niște chihuahua când văd un 🦁

    RăspundețiȘtergere
  2. Burebista de la arma poliție e o legenda. 👍
    Cam face instrucție cu cei de la kaki și bleu ciel pe blogul lui Moș Alecu. 👍

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe surse se aude că martalogilor pârsi le-o baga Deep prin gard.
    Asta e o veste excelentă. 👍

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci sa recapitulam.
    Cosul este un obiect de nuiele iar cosorul lui Moceanu are 2 (doua) părți: partea lemnoasa și partea feroasa.
    Martalogii pârsi sa bage la cap!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Contrar opiniei multora lucrul cu martalogii pârsi nu e așa de complicat.
      Lucrurile extrem de simple le prind repede.

      Ștergere
  5. @ pmt,
    Hai Don jeneral, ieși la interval că te-ai plâns că băieții ,,este" necombativi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu bă, zisăi că oamenii adevăraț serbătoresc lăsata seculu, cu finii și că n-are timp de aroganțe și alea alea !
      Așa că, pe topicul hanterior, scrisăi ca Rulea.

      Muie Dinamo ! Bate Sibiul la javre, ca la fasole !
      Ole, ole, ole, oleeeee
      Dinamo e spre Beeee !

      Ștergere
  6. Era de așteptat să ne dea muie ! Parcă mai ieri se lăudau fesenarii, cu covrigarul de Buzău în frunte că, gata, ne-am scos cu gazele, n-o să mai fim dependenți de ruș ! Inclusiv dulapul urinat se spargea în figuri, cu miliardul ăla de mc de gaze, din of șor !
    Buei, păi să nu-i dai dreptate lu Puțapievici când spunea că peste noi s-a pișat cine și cât a vrut ? Ba turcii, ba friții, ba rușîî, iar acu nuș ce organizație de belit pula la urs !
    Auz, cică să închidem noi gazilii, că poluează ! Păi închide-le tu bă, în pizda mă-ti, prima dată, r-aț ai dreq de jnapani !

    Peseaua: stai că se termină și cu plafonarea la curent și gaze. Să te ții nineacă la șmekereli, de o să mai aprindem lumina prin casă numa când mai dăm la buci, ca să vedem unde o potrivim și să nu o scăpăm , doamne feri, prin cur !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: e clar că viitorul va hi cu curent electric, obținut exclusiv din surse nepoluante ! Da vorba lu camaradu, de unde pizda mă-ti bă curent de 380 la bloc, de să susțină centralele electrice ?

      Muie dinamo !

      Ștergere
  7. De MUIne gata, post puternic ! Pe mine nu mă afectează determinant schimbarea rețetarului, cât mă afectează lipsa de huța-huța !
    Moaaaa, o lună și ceva, până la Înviorare, fără un umeri-craci !

    RăspundețiȘtergere
  8. Într-un comentariu mai sus Pmt da de înțeles că pe întuneric martalogii pârsi și-o scăpa in coor.
    Au tente din astea trotinetiste.
    Muie stiaua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ reddog,
      Cu tine nu ne facem probleme. Deschizi ceoku larg când îți iei mwie și înghiți ca pelicanu. Așa că merge și pe întuneric.
      Muie dinamo!
      Muie jegule!🖕

      Ștergere
  9. Cică az e zioa neagră a democrației românești, pencă BEC a respins înregistrarea Alianței Dreapta Uimită, din caoza așa zisului președinte al partidulu mișcarea poponară, domnu Tolomac.
    Mă rog, la ce să te aștepț de la triada Sică Mandolină- Drulea-Tolomac !
    Cică fesenarii le-au făcut-o, la prepunerea lu Alina !

    Muie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua:
      Alina bate toba
      Alina bate tare
      Alina cu măciuca
      Ț-o trage drept la nare !

      Ștergere
  10. Degeaba salvează UE planeta de efectul gazelor de seră ori balenele albastre dacă pe China,India,Africa nu-i interesează!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salvează o pulă mUE ! Doar îș umflă mușkii la colhozurile astea, alde Românistan, or Bulgaria !
      Pe vremurile de tristă erau la modă bancurile cu Albania și albanezii. Cam tot ce era de luat la șto, avea legătură cu Albania. Acu, în vremurile de veselă amintire, am rămas noi ciuca bătăilor

      Ștergere
  11. Treaba -i groasă ca pe mâneca cojocului. Nu tu, gaz, nu tu sobe pe lemne, nu tu hidro sau atomoenergie, numai ciolaci, ciucaci și ca Zdreanță tolomaci. Acum limbricul ăsta de Zdreanță da -i-am clanță îl plînge pe Tomacu, discipula lu' Bășinescu că nu poate dreapta să candideze. Azorel, Azorel vin de-mi fă o labă nițel.

    RăspundețiȘtergere
  12. Lintea conține mai multe proteine decat orice altă legumă. Cantitatea de proteine din linte depășește 35% din greutatea acesteia, ceea ce înseamnă că poate fi comparată cu ușurință cu peștele, carnea de pui, carnea roșie sau produsele lactate. Lintea conține, de asemenea, și carbohidrați în cantități destul de mari, mai exact 15-25 de g/ 100 g de linte. Alți nutrienți valoroși care se regăsesc în linte sunt: acidul folic, triptofanul, manganul, fierul, fosforul, cuprul, vitamina B1 si potasiul.
    Organele și musculatura necesita proteine pentru regenerare. Lintea conține aminoacizii esențiali de care organismul are nevoie pentru regenerarea și repararea musculară.

    https://www.doc.ro/dieta-si-sport/reteta-de-salata-cu-linte?fbclid=IwAR3BmhpU3wE0Bb6FY6UmZqgj-AFQO4s1F6lmgXOwoAmfRtxnN8DrfTNc4q4

    RăspundețiȘtergere
  13. Iexit pol: Putin a câștigat cu 87,9 % ! Ceilanț fro 12% sunt dintre cei arestaț dăjea, deportaț în Siberia și cei din diaspora !
    Slava CCCP !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: treaba-i groasă, ca pe mâneca cojoculu, cum ar zice colega camaradu !
      Puneț mâna de învățaț rusa, măcar s-o vorbiț, că de scris e mai greu !

      Ștergere
  14. Halucinant !
    Cea mai mare pensie din România se ridică la suma brută de 108.627 de lei. Potrivit legii, se aplică un impozit de 10% pentru suma care depăşeşte 2.000 de lei. Aşadar, în acest caz, se scad 2.000 de lei, iar suma impozabilă este de 106.627 de lei. Rezultă o pensie netă de 95.965 de lei lunar. Aşadar, cea mai mare pensie din România atinge în acest moment valoarea de 19.193 de euro pe lună. Potrivit informaţiilor News.ro, pensia aparţine unui fost bancher şi este obţinută strict pe bază de contributivitate.
    A doua pensie ca mărime din România se ridică la o valoare brută de 81.299 de lei. După ce se scad cei 2.000 de lei neimpozabili şi se aplică o taxare de 10%, rezultă o pensie netă de 71.370 de lei, deci 14.274 de euro.
    A treia pensie ca valoare brută atinge 78.526 de lei, deci 68.874 de lei net. Aproximativ 13.800 de euro net lunar.
    În top 5 pensii din România se mai regăsesc sume brute de 73.450 de lei şi 68.703 lei, valoarea netă fiind: 64.305 lei (12.860 de euro) şi 60.000 de lei (12.000 de euro). Aşadar, primele cinci pensii ca valoare netă din România se situează, descrescător, între 19.193 de euro şi 12.000 de euro. Toate cinci sunt obţinute pe baza criteriul contributivităţii.
    ============================================
    De regulă nu prea copiez articole de prin presă, or lindikuri !
    M-a mâncat în cur să merg la liceul militar, să mă fac cadru de nădejde, un adevărat model de ordine și disciplină regolamentară, devotat patriei, poporului și conducătorulu iubit, erou între eroii neamulu !
    Mi-am futat tinerețea și sănătatea prin cele garnizoane, prin cele poligoane și aplicații interminabile ! Am suportat cu tărie privațiunile serviciulu militar și alea alea, ca să ce ?
    Zgura mă-ti de sistem, cu borfașii tăi, cu tot !
    Huooo fesenarii, care aț nenorocit o țară întreagă, cu pedelicii voștri, cu tot, travestiți în penelici și alț useriști muiști triști !
    Tuț gura mă-ti de Vulvuța și alț tudoș și unguienț !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sursa: https://www.doc.ro-sugipulaboc-bășinescupetrov-gopreaizmanaru-vulvuța@ -fesenarii

      Ștergere
    2. peseaua: ce dreq de salarii or avea ăștia de la bănci, nana ? ce salariu a avut nea contabilu ăsta, de când s-a angajat, ca debutant, și până s-a pensionat, fro 30 de ani ? că doar nu l-a avortat mă-sa direct director de bancă, cu o traistă de bani ?
      Eo crecă e un feic, n-are cum să hie așa, adică un contabil de ăsta să aibă mai mult decăt dulapul 6 căș !

      Ștergere
    3. peseaua: ca să strâng banii ăștia, cât ia ăla pe o lună, de pe primul loc, ar treboi ca fro 18-19 luni să nu mănânc nica, să nu plătesc facturi și întreținere, adică cheltuieli ZERO !
      Bă, steț nebuni ?

      Ștergere
  15. mos alecu17.03.2024, 19:43
    Asa... mai in afara de rind...

    Pe undeva, nu-i spun caracteristica fundamentala, cineva face cite o "revista presei" despre altii, de prin alte locuri!

    Probabil ca numai din modestie nu vorbeste despre numarul impresionant de "publicisti" de la el, de-acolo, "publicisti" care, uneori sint chiar si trei!
    Si tot din acea cauza nu vorbeste nici despre problemele pline de intelepciune, de o logica cristal, si numai bune sa rezolve toate problemele omenirii, pe care le discuta cei trei intre ei pe-acolo (trei... atunci cind este supraaglomeratie)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici Moș Alecu zice ceva despre asta micu și negru in cerul gurii, APV_rz

      Ștergere
  16. Cică Drulea de la Usereaoă a sărit la atac, la gâții fesenarulu de Buzău: cine ești tu măi Coilacu, să oprești dreapta muită ? Cică i s-a umflat dibla, de la atâta putere !
    Președintele mișcării poponare, dl Tolomac, e și mai tranșant, denumindu-i pe fesenari *gașcă de golani* !
    Sincere felicitări domnulu Putin, pentru rezoltatele din alegeri !
    Sondajele Irsop-prosop, la închiderea urnelor, zic că a câștigat, în fața nimănui, cu 87,9% ! Dupe terminarea numărării, o să hie declarat câștigător cu peste 95% ! Or cât vrea mușkiu lui, că nu contează ce a votat pulimea !

    RăspundețiȘtergere
  17. Tot de la Moș Alecu
    Probabil Bodnăraș a observat că martalogii pârsi scăpau des săpunul la duș și cereau mai mult sapun

    Leo17.03.2024, 17:55
    @Mihăiță, nu te mai preface tocmai tu , că nu ai înțeles.
    Bodnăraș a mărit și cota de săpun de la MFA , știind ce va fi în 2024....

    RăspundețiȘtergere
  18. PMTule,cum ai pipait asistentele,cum te-ai resuscitat.Ce înseamnă sângele tânăr,nu mai contează cât coastă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a dus dreaca pipăiala ! S-a schimbat aproape toată echipa ! Tilicarii e băjeț de treabă, țin la glume. Coțohârlele alea de asistente zici că-s făcute din pulă strâmbă !
      Nu mai e tanti Geta, fată de fată, care anumea îș mai dezgolea câte un crac, or se apleca ca să-i vedem țâțoancele, că știa că ne place și, culmea, că ne mai dădea și coraj, când venea felceru să ne frece ridikea !
      Moaaaa, cân îmi aduc aminte cu câtă gingășie îmi ridica pula, ca să mă pipăie la coaie...în sens strict medical, biansiur, da numa că nu știu cum să explic altfel !
      Amintiri !
      Acu, astea noile te dau în gâț dacă faci fro aroganță de asta. Am fo avertizat din prima zi, de la prima ora !

      Ștergere
    2. Buei, vă mai spusăi că cel mai bine e să nu aveț treabă cu spitalele. Spunea Akoarde că Semeceul s-a modernizat întrucât e destinat, printre altele, să-i spitalizeze și pe ăștia cu imunitatea dată de funcții, în caz că fac homoroiz în gât. Așa o fi. Am fo aproape prin tot spitalul. S-a schimbat mult, altă viață. Parcă nici nu se mai intră care și cum vrea, toată ziua, de ierea pe vremuri plin de magraoni, veniț cu șatra, la câte frun internat de ăsta, rănit în luptele de la Ferentari, pentru apărarea democrațâiei, mânca-ț-aș !

      Ștergere
  19. Bagabonțîî or găbjât-o pe judecătoarea dosarulu 2 Mai, că postează din dormitor, fără să aibă țâțarii pe ea și că are ștrasuri pe un dinte, ca cocalarii dă Vâlcea !
    Mă doare la bașkeț, poa să aibă și pizda plină de pirsinguri, da numa să judece corect. Ce, dacă ej judecător, or prifesor doctor manga cum laude, or coilinel, n-ai voie să-ț pui inele-n pulă ? Or biluțe ?
    Ia mai tu-vă-n pula calulu, ăștia cu ziarele voastre ! Ce, dacă Danileț cu păr și creț ierea și ninjalău în timpul lui liber, afecta independența justiției ? Afecta o pulă, că de aia a câștigat la Cedo toate procesele, de-i plătim și acu, din supraimpozitarea pensiilor, toate despăgubirile !

    RăspundețiȘtergere
  20. Apevilă = muci
    Akoarde = muci
    Nikă =muci
    Ifrimea = muci
    Am mai rămas Coilinelu X, Doagă și cu mine. Adicătelea ăștia stem cam tăț, care apărăm valorile hacademiei. Că, nea Bozilea Taiky mai are o singură grije: să schimbe apa la râmă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dăcât mulț și proști, alde abonațîî lu Moș Koilă Rașketă ot Dolhasca, mai bine puțini, da culț, elevaț și erudiț, ca hacademicienii d-aciulea. Păi, dacă stau să analizez, Doagă ăsta al nost - că-i al nost de-amu, ar potea să le fie decan ălora de la Moș Koilă Fi8 !

      Ștergere
    2. Care elevați și erudiți?
      Va referiți la mine?
      Daca da aveți dreptate.
      Că restul sunt varza.

      Ștergere
    3. Camaradul admin de la arma penitenciare mai are niste sclipiri uneori.
      În rest martalogii pârsi de aici zici că s-au răsturnat cu trotineta și au făcut buba la cap.

      Ștergere
    4. Peseaua: nuș cum dreq a reoșit Moș Karicea să-i adune pe toț ăia, unul mai tolomac ca altul. Plus că l-a găsit și pe prostovanul suprem, zis Dactăr Călin ! Moșneagul ăsta răsuflat are avantajul serviciului pe la Direcția Audit, unde a fost încadrat ani buni, timp în care a mânărit până la uzură totală cărțuliile alea denumite generic Fi ! Ăsta dormea în tren cu capul pe Fi8, când merjea în contrel !
      Erau și pe vremea mea de ăștia, ditamai coilineii cu orijini muncitorești sănătoase, care numărau căte o săptămână șireturile, nasturii, petlițele și gulerașele de prin depozitele de echipament stoc, ca să nu cumva să hie amenințată capacitatea de apărare a patriei !
      Cred că și voi aț prins zmăi de ăștia, de la Cefei, care veneau pe neanunțatelea, săreau gardul și fugeau direct la depozite, ca să pună sigiliul pe ele, ca să nu mai poată bagabonțîî să face complectări !
      Hă, hăăăă, mai rău dăcât ăștia de prin beopelee, care plecau în misiune cu otobuzul de la otobază fără să știe unde, de numa șăfu de comisie știa pe cine îl paște alearma ! Da și la ăștia, tot mai răsufla câte o informație, de pe la ăia rămaș în comandament, care dădeau telefoane pe la toate unitățile din zona spre care se îndrepta otobuzul, ca să hie pe felie !
      Ai di pula mea ! Am mărs odată fro 50-60 km spre Târgoviște, dupe care șăfu a dat ordin să întoarnă brusc otobuzul, în miez de noapte, de i-am loat ca din oală pe unii de prin zona Prahova-Vălenii de Munte !

      Ștergere
  21. Moș Alecu s-a gândit el sa ne facă apelul. Ce-l roade invidia pe boșorog. La o simpla trecere în revistă se observă că cei care comentează pe aici sunt de cel puțin trei ori mai mulți decât cei de pe bloags sa. In ceea ce privește numărul de accesari și comentarii aici raportul e devastator în favoarea MH.
    Numai un tembel ca reddog mai pune botul la zicerile mosului.
    Mwie reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu contează câț stem. Grosul e în aulă și în bliboteca hacademiei. Noi ăștia doar ținem prelegeri hacademice, cf. programulu.
      Numa faptul că avem relații de colaborare strânse cu Academia Mondială a Oamenilor de Știință, ne diferențiază fără echivoc de haznaua de Dolhasca.

      Ștergere
  22. Don jenaral, tre să -i reconvertim la dreapta credință și pe Țiuzăr muci pi chiept și pe Viurelu, să aibă Zdreanță la cine suje chelu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Țiuzăr zice că a fost manipulat în mod ordinar, cât a loat muie p-aciulea, fro 7-8 ani. Atâta l-a dus mintea de bainetar. În skimb, culmea, Nea Bozilea kiar l-a pus și la lista de bloguri favorite ! Ca să vez.
      De descreieratul ăla de kelu, nuș ce să zic. Crecă mai bine nu, pen că s-ar putea ajunge iar la situații penibile, în care să se închidă bliboteca hacademiei ! Ăla-i rău, răzbunător, fără scrupule.
      Cu timpul vor mai hi și alț aspiranț !

      Ștergere
  23. Din pura curiozitate m-am uitat sa vad care sunt cei trei comentatori care au trecut azi pe aici:
    - Ifrim
    - APV_rz
    - pmt
    - @amonim/șeful de stat majur
    - akord 75
    - Anonim (eu)
    - Anonim (Google)
    - retardatul de reddog
    Daca în mintea moșului, 3 = 8, eu nu mai zic nimic decât, muie tuturor care pun botul la frustrările moșului.
    Pentru reddog...muie de la toți!🖕

    RăspundețiȘtergere
  24. Pmt vrea să spună că esențele tari se țin în sticluțe mici.
    A spus așa cum s-a priceput cam in stilul comatilor agatârsi
    Dar e de apreciat că se străduiește. 👍

    RăspundețiȘtergere
  25. Bă, să-i zice careva lu Akoarde ca să închide gura, că tăt a udat perna....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auzi bre, asta-i de rau sau e de bine? Doar asa ca sa stiu cum actionez in "campul tactic"

      Ștergere
  26. Ia uitati bre can' noi Serveam Patria, reddoaga servea muie si sugea pwla la morti(si la puscaretii aflati in viata) ca la el asta era "reward dead or alive"
    https://youtu.be/E7HA8H1Nqsg

    RăspundețiȘtergere
  27. Noapte buna reddoaga, sa mi-o sugi pana o lasi bleaga 🍌

    RăspundețiȘtergere
  28. Pentru cine nu știe Akord75 a fost taximetrist in fostul oraș Stalin.
    O perioada a fost și rachetist dar nu prea nimerea țintele.

    RăspundețiȘtergere
  29. Pentru cine nu știe Akord75 a fost taximetrist in fostul oraș Stalin.
    O perioada a fost și rachetist dar nu prea nimerea țintele.

    RăspundețiȘtergere
  30. Keia succesulu în blogărelă e să scrii câte puțin și des. Ca să poț fii citit rapid, în timp real. Așa poț ține tempoul cu orice comentariu nou. De exemplu, la rapiditatea cu care se succed comentariile p-aciulea, dacă te apuci să te dai pe nuvele și opere alese, riști să clămpănești de pomană.
    Pe vremuri, imediat dupe ce Dumnezeu a creat cerul și pomântul, iar lu Eva îi căzuse frunza de la pizdă, loam muie grupa mare, adică mă apucam să dau eo câte un răspuns la un comentariu, la care mă încordam câte o juma de oră ca să-l bunghesc, fără greșeli de ortografie și alea alea, iar când îl dădeam în publicare mă trezeam că bagabonțîî dăjea mai comentaseră de jde ori ! Ca să nu mai zic că mai și skimba apa la râmă Bozilea, iar eo comentam, în continuare, pe topicul veki ! Nu că s-ar fi irosit prea multă materie cenușie și informații deosebite, însă nici să clămpănești ca proasta la pulă, de pomană !
    Mă mai consolam totuși că mă citește, zilnic, O & T.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la 22,02. Am citit, dau scrol în permanență. Mușcăturile de cur țin sângele în mișcare și-m fac bine la homoroid ! La 23,02 e despre don prifesor Akoarde. Văd că i-a și răspuns, cu pictograme, or emoji de alea emoționante !

      Ștergere
    2. Bă ăștia camarazîî, știu ce vraț să ziceț !

      Ștergere
  31. https://www.sursazilei.ro/achizitie-uriasa-pentru-transportul-militarilor-armata-romana-da-peste-31-de-milioane-de-euro-pe-autobuze/

    Azorel, îți dăm noi esențe dacă ne tragi iute de chel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să le cumpere otobuze ca lumea. Am făcut și eo naveta cu otobuzul, ani de zile. Dacă aveai ghinionul să-l fentezi, beleai pula, la propriu. Fugeai la un ia-mă nene. Niște căcaturi de RD 111, or așa ceva, de-ț înghețau iarna picerele în cizme, iar vara făceai saună. La întoarcere puțea în autobuz ca la uscătorul de colțuni ! Tăț ieream împuțiți de la instrucție. La 16 pleca de la cazarmă spre oraș. Beleai pula dacă îl fentai. Noroc cu un pat, în cancelaria cdt. de plotoane ! Că așa îi zicea, cancelarie, adică o cămară cu 3 mese și 3 scaune de alea tip sala de mese, un cuier și un dulap metalic cu 3 uși, burdușit cu bocanci, izmene nespălate, cămăși boțite, portharte, ciorapi împuțiți, pachete de țigări, pungi de nechezol, pastă de dinț și toate căcaturile !
      Ce vremuri bre !
      Las să le cumpere la tilicari, ca să circulă și ei ca boierii, ca flobaliștii de la Fecesebe !

      Ștergere
  32. Si Akord75 mai are tente din astea.


    "Îmi place, în special, să-mi conduc mașina în josul unui deal direct către un copac și să virez în ultima clipă. Ăsta-i felul meu de a ma relaxa."
    Boris Elțîn

    RăspundețiȘtergere
  33. NB Zoo & 9, iar la doo Zdreanță să ne -o ia în brațe, să ne -o sugă și să ne -nbelească la oo!

    RăspundețiȘtergere
  34. Și Comanescu de la GSP Holding are afaceri in zona asta a extracțiilor maritime.
    Acum câțiva ani citeam că extrăgea și pe undeva prin America de Sud.
    Așa că idee Comanescu e și proprietarul hotelului ***** Vega din Mamaia.
    Unde s-au filmat câteva scene din Nea Marin Miliardar. 😁


    https://www.zf.ro/companii/gsp-montat-prima-platforma-fixa-foraj-marin-ultimii-30-ani-putem-20002588

    RăspundețiȘtergere
  35. Și Comanescu de la GSP Holding are afaceri in zona asta a extracțiilor maritime.
    Acum câțiva ani citeam că extrăgea și pe undeva prin America de Sud.
    Așa că idee Comanescu e și proprietarul hotelului ***** Vega din Mamaia.
    Unde s-au filmat câteva scene din Nea Marin Miliardar. 😁


    https://www.zf.ro/companii/gsp-montat-prima-platforma-fixa-foraj-marin-ultimii-30-ani-putem-20002588

    RăspundețiȘtergere
  36. @ reddog,
    Cretinel, că tot te fwte grija blogului lui moș Alecu iar pe el îl fete grija noastră.
    Astăzi 17.03, pe blogul boșorogului au fost 5 (cinci) comentarii...3 ale lui, un comentariu al felcerului Calin și un comentariu Leo.
    Așa că ai grija unde și cum pui botul fraiere!
    Muie retardatule!🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tanti
      Nu că aș fi fan Moș Alecu dar acolo comentariile nu sunt la liber.
      Ca și la Huhu dealtfel.

      Ștergere
    2. @ reddog,
      Bai idiotule, logat pe platforma poți posta liniștit pe cele două bloguri.
      La Huhu se modereazs iar mosul ce nu-i convine nu publica. Dar ești mult prea prost că să înțelegi.
      Și parcă ți-am mai zis că tanti să-i spui lui mă-ta.
      In final azi le blogul boșorogului au fost 2 comentatori mari și lati...Calin și Leo.
      Muie retardatule!🖕




      Ștergere
    3. Pun pariu "caCalin" e mai mult lat.Dupa exprimare prea multa grasime pe neuronii felcerului......sau sa va scriu ca el?

      Pun...... pariu❗,❗"caCalin" e(art xx alin y....) m-au nedreptatit.... mai mult lat.;/la MAPN ....sau
      "Întrebare:
      ..militarii primesc.."tichete de masă.." sau.."Norma de Hrană"..?care în timpul activității mele = până în 2004= era NEIMPOZABILĂ, dar nici nu intra în baza de calcul a pensiei..?"

      Ștergere
  37. Pula Apevilă, canci revista presei, muine dimineață ! Ăsta-i grogy. E disperat că nu-i pleacă finii acasă, i-au beut tăt vinul și i-au dat gata și cârnațile !
    Ifrimea așijderea, numa că ăsta borăște cu jet și s-ar putea să-ș revină pân la doo, ca să-l îmbelească pe colega camarad la OO ! Și să numere colțunii puși pe bocanci, la șkimbarea plantoanelor ! Iar la 5,45 să-l trezească pe Sesecea, ca să zbiere ăla ca un scapete, la 6 fix: Companea pulii, deșteptareaaaaa ! Moaaa, câta muia îi mai dădeam, așa adormiț cum eram: belești pula, s-o fuț pe mă-ta, s-o sugi și alte alea alea ! Ne auzea rapandula de pe hol, dădea buzna în dormitor și urla că ce avem de comentat și alea alea, iar când venea toa lent majeor la program, ne dădea în gâț. Și începea futaiul, de ni se lipeau măștile pe muiane.
    Doamne feri, când îmi aduc aminte, numa prostii făceam. Ăștia veniț de prin LeMee ieream mai șmekeraș, da nu ne ajuta cu nimica șmekeria față de ăștia proveniți din muncitori, cu fomelie și câte 2-3 copkii p-akeas ! Tot timpul m-am întrebat cum dreq or intrat ăștia în școală, de nu iereau în stare să facă nici 3 tracțiuni la bară fixă, iar eu făceam căte 3-4 urcări prin răsturnare, legate ! Ca să nu mai zic că nici nu știau cum să copieze, de unde și ce să copieze, de se făceau lectorii că nu-i văd ! În rest, băieț giugiuc, responsabili !
    Așa o fo să fie vremurile !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum a intrat și Reddoagă, dând din coadă. Zdreanță a fost și lipitor de afișe în campania electorală a lui Bășinescu...La O&T , Bășinescu era Petrov, iar Zdreanță da -i-am clanță, Hrusciov.

      Ștergere
  38. Ifrime, vezi de-l verifică pe văr -tu Zdreanță dacă execută regulamentar plantonul!

    RăspundețiȘtergere
  39. https://www.stiripesurse.ro/premierul-il-critica-pe-seful-statului-major-al-armatei-din-punctul-meu-de-vedere-ca-prim-ministru-a-gresit-video_3263795.html

    Covrigarul ca și Zdreanță da -le -am clanță se pricepe și la armată...

    RăspundețiȘtergere
  40. Răspunsuri
    1. https://m.mediafax.ro/social/in-capitala-incepe-aplicarea-tratamentelor-pentru-combaterea-capuselor-22295313

      Azorel., fii pe fază.

      Ștergere
  41. Ce de treabă au prădătorii sexuali...

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna dimineata! zdreanta poa' sa mi-o beleasca
    "Etalonul" democratiei mondiale,amerlocii au incercat din nou sa transforme Nigerul bogat in aur,petrol,carbune,uraniu si fosfati intr-o neocolonie
    Numai ca "junta militara" de acolo s-a opus.Pentru ca stau pe o punga de petrol urmeaza ca si astia sa fie declarati "stat terolist"Bineinteles ca datorita "democratiei" au fost dar au si ramas o tara subdezvoltata
    https://www.news.ro/externe/niger-a-pus-capat-colaborarii-militare-cu-sua-1922404117362024030621526632

    * Cum s-o fi descurcat astia fara cristi dulgheru atatia jde mii de ani ?Sa ne iesplice un popa burtos cu mercedes, por favore
    "Oamenii au locuit pe teritoriul Nigerului modern de milenii; unelte de piatră, unele datând încă din 280.000 î.Hr., au fost găsite în Adrar Bous, Bilma și Djado, în nordul Regiunii Agadez.[11] Unele dintre aceste descoperiri au fost legate de culturile de unelte Aterian și Musteriană din perioada paleoliticului mijlociu, care au înflorit în nordul Africii în jurul anilor 90.000 î.Hr.–20.000 î.Hr."
    wiki...

    RăspundețiȘtergere
  43. Moș Alecu și Huhu știau de mult timp că martalogii pârsi au cazut în lăcomie și nu rezista ispitelor in post.


    „Căderea în lăcomie, creierul nostru se victimizează repede, iar aici este o legătură între ficat, creier și voință, e un triunghi. E cea mai grea ecuație a postului. Ficatul care mânca tot felul de lucruri până ieri.. te ia cu dureri de cap, și mie mi se întâmplă. Te enervezi, nu ți se mai pare nimic bun, de aia ți se spune că vin ispitele în post, nu ai voie decât o chestie mică din cămară, cumva interiorul tău se revoltă. Mulți cedează, dar voința ta de creștin care vrea să se apropie de Dumnezeu zice „Doamne, nu mă lăsa.” Nu e bine să folosim cantități mari”



    Greșeala majoră pe care martalogii parsi o fac în postul Paștelui. Un preot îndrăgit trage semnalul de alarmă

    https://m.ziare.com/post-paste/postul-pastelui-greseala-majora-parintele-ioana-mincat-mult-1858797?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
  44. La mos alecu pt o imagine mai apropiata de adevar
    La ultimul articol,postat pe 13.03
    total comentarii 35 din care 14 adminu' vorbeste si tot el se asculta deci raman 21 cu o medie sub 4 /zi.Pe masura ce trece timpul media zilnica a "comenturilor" se va micsora din ce in ce mai mult.
    Aici cel putin aparent nea Bozile abia se oboseste cu cate un coment " din an in paste" ....asta daca n-o fi sub acoperire ca doar e "pă meserie"😆

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ......dar din pacate mos alecu a avut si zile mai proaste,mult mai proaste!

      Ștergere
  45. Latra reddoaga mari noutati de maxima importanta.La creierul lui de amoebaaa....!!
    "Greșeala majoră pe care martalogii parsi o fac în postul Paștelui. Un preot îndrăgit trage semnalul de alarmă

    https://m.ziare.com/post-paste/postul-pastelui-greseala-majora-parintele-ioana-mincat-mult-1858797?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste"
    *De fapt el vrea sa suga pwla popii.....

    RăspundețiȘtergere
  46. Bună dimigrața. Îi bună o pulă, că am intrat în postul paștelui. Să vez de-acu pratențîî la mâncare și prohibiție totală la pizdă ! Inclusiv cafeaua de două feluri: eo cu zahăr și lapte, hoșky d-aia seacă. Da cel mai mult mă afectează huța-huța !
    Slava !

    RăspundețiȘtergere
  47. Postul Pastelui- îndepărtarea de patimi
    Postul Paștelui începe luni, 18 martie. Acesta reprezintă o perioadă de pregătire duhovnicească pentru Praznicul Învierii Domnului, sărbătorit anul acesta în data de 5 mai.

    În teologia ortodoxă, postul nu este înțeles numai ca abstinență alimentară, ci ca practică ascetică pentru îndepărtarea de patimi. Aspectele vindecătoare ale postului sunt concentrate în jurul mai multor perspective.

    Din punct de vedere biologic, schimbarea regimului alimentar poate contribui la eliminarea toxinelor din organism și la îmbunătățirea sănătății fizice. De asemenea, postul presupune renunțarea la vicii, care pot contribui negativ la starea de sănătate.

    Prin întărirea vieții spirituale și intensificarea rugăciunii, postul aduce vindecare sufletească și introspecție, apropiindu-l pe om de Dumnezeu și facilitează lucrarea Harului.

    Încurajarea faptelor bune și ajutorarea aproapelui transformă postul într-o practică colectivă, care poate avea efecte asupra celor din jur, precum afirmă Preafericitul Părinte Patriarh Daniel: „în vindecarea bolnavilor, contează foarte mult și credința comunității, a obștii, a celor din jur”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O prostie. Una e să ții o dietă mai echilibrată, adică s-o lași mai moale cu alea alea și alta e să-ți supui organismul, brusc, la o altă alimentație, pentru o perioadă așa de lungă. Crăpi în tine, ca buhaiul, tot ce vra și cât vra mușkiul tău, dupe catre treci brusc pe făsui, barabule, ciuperci, varză și alte câcaturi, ca să demonstrezi ce ? Dupe care, la Înviorare, o iei de la cap cu crăpelnița, de-ț intră ficații-n șoc !
      Dacă dezbaț cu un popă, imediat ț-o întoarce țârcovnicu, că nu-i adevărat, că se dă dezlegare la nuț ce pește, că alea alea. Numa dezlegare la pizdă nu se dă.

      Ștergere
  48. Am vorbit cu Apevilă. Az cică de dă lovit, se pișă numa șpriț cu spumă ! Cică tăt e zborșât la muie și-i tot trage direcția spre stânga, pe timpul deplasării ! În situații de genul ăsta e bună niște moare de curechi, da numa dacă stai bine cu cufireala, că provoacă presiune.
    Înseamnă că e o zi greu.

    RăspundețiȘtergere
  49. Tradiţii şi superstiţii în Postul Paştelui
    * Se spune că auzul primului cântec al cucului înseamnă semn de primăvară, iar persoanele care gustă peşte de Buna Vestire se vor simţi bine tot anul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. * O altă superstiţie avertizează că dacă până la Florii cântă broaştele, atunci vara va fi frumoasă.

      Ștergere
    2. * Se spune că cine priveşte într-o oală cu apă în ziua de Paşte îşi poate vedea viitorul

      Ștergere
  50. Postiţi din ziua a doua – luni – până vineri şi sâmbătă şase zile, întrebuinţând numai pâine, sare şi legume şi bând apă, iar de vin şi de carne abţineţi-vă în aceste zile, că sunt zile de întristare, nu de sărbătoare; vineri şi sâmbătă să postiţi, cei cărora le stă în putinţă, negustând nimic până la cântatul cocoşului din noapte. Iar de nu poate cineva să ajuneze în şir aceste două zile, să păzească cel puţin sâmbăta – Constituțiile Apostolice, Cartea V, cap. 18.

    RăspundețiȘtergere
  51. Oare s-a dășkis la Țiuzăr ? Că mă taie rău la bărdihan...

    RăspundețiȘtergere
  52. E clar, az e zi de suferință. Nici n-ai cu cine face raportul și inșpecția de dimineață.

    RăspundețiȘtergere
  53. E bagabonțîî ăștia, de zici că emit clandestin, numa la ceas de noapte, bagă câte o aroganță cu noaptea în cap, dupe care dispar.

    RăspundețiȘtergere
  54. E prezenți toți la datorie! De la cel cu barbă sură pân la Zdreanță, cel ce umblă cu ea în gură.

    RăspundețiȘtergere
  55. https://flux24.ro/fiul-vitreg-al-sefului-armatei-ucrainiene-cere-din-australia-cetatenie-rusa/

    Asta -i bună 😁!

    RăspundețiȘtergere
  56. @pmt 18 martie 2024 la 08:10
    Uăi, grea viață, de dimineață!
    Dacă Burebista reușea să cucerească planeta și să impună prohibiția, umanitatea progresa de Doamne feri😁
    S-o cam întins aseară socoteala😎
    Cine-a pus cârciuma-n drum putea-n chizda mamii lui să pună și varză la murat😂
    Ioai, bine că n-am golit butoiașul de pe balcon😃
    Altă viață✌️👍
    Titan ais!
    Muie reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  57. Pula alergare de dimineață.
    Ăla care-o inventat moarea de varză ar trebui să ia nobelul la toate capitolele, pace, fizică, chimie și ce plm o mai fi. Ar trebui să aibă tablouri în fiecare sală de clasă, cum avea nea Nicu.
    Ioai!
    Muie reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  58. Ai de capu' meu, numa' hidei hacademice aici🤔
    Uăi, da' n-ați făcut economie de litere😁
    Abia am silabisit tema de casă dată de dom' Bozile.
    Primul comentariu hacademic:
    Muie veșnică reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  59. Ușurel, ușurel și nu izbiț ușa !
    Moaaaa, când imi aduc aminte ce paranghelii trăgeam ! Puneam planul la cale încă din otobuzul cu care ne întorceam de la armată ! Când ne vedeau șăfii că scoborâm tăț grămadă, în aceeași stație, ierea clar că iar ne mucificăm ! Începeam pe la o crâșmă de asta, mai de cartier, cu ceva coniace ! La plecare, ni se făcea foame pe drum și parcă ar mai fi mers o bere ! Și, iar umpleam masa de halbe ! Pe la sfârșit, când începeau chelnerii să pună scaonele pe mese, își aducea aminte câte unul că parcă ar mai avea un bidon de vin, acasă pe balcon ! Și dă-i buluc pe capul omulu, ca să-l scăpăm de griji !
    Dimineață, în stație, până venea otobuzu, fiecare își făcea inventarul la echipament, în special la cravate și cașkete, apoi se făcea recapitularea activității, mai ales cum a ajuns fiecare la casa lui ! La raportul de dimineață ne scana comandantul de batalion ca Predatoru dân filmul cu Șvarțănegăr ! Da ierea mulțumit că nu lipsea niciunul din front, chit că ieream mai boțiți, nebărghieriț și puțeam a boască !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  60. Care va să zică românu n-are voie la gazele din ograda lui, că vezi Doamne moare pinguinu de la atâta poluare și balenoiu nu mai poate fute.
    Trebuie musai interzisă fasolea, că produce gaze cu efect de seră.
    Să le dau reddogu chel printre jinjii la tăți mahării ăia din UE, în frunte cu Ursula.
    Bine că nemții, francezii și polonezii au voie să bage pe foc cărbune și să obțină curent electric "ecologic" și noi să ne încălzim ca șopârlele pe pietre la soare.
    Ecologiștii pulii mele întind pe toate ogoarele panouri fotovoltaice produse foarte ecologic în China și vin apoi să ne pună contoare de gaz la cur, că românii și vacile sunt marii poluatori ai planetei.
    Să-mi belescă reddogu chel!
    Zdreanță, ia o clanță!🖕

    RăspundețiȘtergere
  61. https://www.stiripesurse.ro/ultima-ora-klaus-iohannis-a-informat-parlamentul-ca-50-de-soldati-ucraineni-vor-fi-instruiti-in-romania_3264139.html

    Da' pe mă -sa din Jermania n-a informat -o?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim 18 martie 2024 la 11:39
      Cu sau fără ăia 50 de chiloți orcraineni, Ucraina tot în căcat rămâne.
      Mare șmecherie, că s-or pregăti 50 de Icari în România.
      Eu am crezut că domnul Dulap a convocat CSAT-ul să comunice că se triplează soldele militarilor români, se actualizează pensiile militare, se plătește OMM-ul la crăcănații beșinoși și se implementează cu celeritate PL-x nr. 199/2020.🤣🤣🤣
      Muie reddog!🖕

      Ștergere
  62. Bai tata, când am intrat pe blog am crezut că din neatenție am deschis pagina patriarhiei. M-am lămurit repede, era Zdreanță cu kkturile lui bisericești. Acu întreb și eu ca nestiutoru dacă în post e păcat să-i dăm muie. Oricum, eu care sunt cam nedus pe la biserica, cu siguranță o sa păcătuiesc.
    Că sa nu uit:
    Muie veșnică reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când dai nu e păcat. Dacă o dai cu sufletul dășkis, e un fel de milostivenie !

      Ștergere
  63. @reddog
    Stai mumos Bubico că-ți dăm ca zăhărel puțină miere pe mătărângă, să-ți taie greața🖕
    Am văzut c-ai fost viteaz aseară și ai mușcat de varice.
    Căca-m-aș cu stropi în nările tale curlangiule.
    Camaradu pulii mele, îți dăm muie cu multă evlavie, că-i post.
    Muie evlavioasă și veșnică reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  64. 👍

    Pregătiți pentru misiune!

    Militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană „Sky Guardians” - rotația a XV-a, generat de Batalionul 288 Apărare Antiaeriană „Milcov”, au încheiat etapa de pregătire pentru cele șase luni de misiune în Polonia.

    ***
    Detașamentul de Apărare Antiaeriană „Sky Guardians” va fi dislocat în cadrul Grupului de Luptă NATO din Polonia, având misiunea de asigurare a prezenței înaintate consolidate pe flancul Nord-Estic al Alianței (enhanced Forward Presence - eFP)

    Foto: Valentin Alexandru/ Alin Suătean

    https://www.facebook.com/share/p/YbzfjksDdKHiauMd/

    RăspundețiȘtergere
  65. 𝐓𝐈𝐓𝐋𝐔𝐑𝐈𝐋𝐄 𝐃𝐈𝐌𝐈𝐍𝐄𝐓̦𝐈𝐈 – 𝟏𝟖 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒
    ☑️ Războiul din Ucraina. 12 rafinării rusești au fost lovite de dronele ucrainene în ultima săptămână. Ministrul rus al Apărării a vizitat sediul Flotei ruse de la Sevastopol și a promis mai multe echipamente pentru a distruge dronele și rachetele ucrainene
    ☑️ Războiul Israel-Hamas. O delegație a Israelului se află la Doha, luni sunt discuții pentru un acord de încetare a focului. Armata Israelului a luat cu asalt spitalul al-Shifa, pe baza informațiilor că acolo se ascund teroriști Hamas. Netanyahu promite intrarea armatei în Rafah, unde sunt 1,4 milioane refugiați, operațiune care va dura câteva săptămâni. SUA au început construirea digului plutitor pentru a aproviziona cu hrană 2 milioane de palestinieni pe zi
    ☑️ Așa cum a stabilit, Putin a fost reales. Putin și-a asigurat al cincilea mandat de președinte, conform rezultatelor parțiale a obținut peste 87%. Alegerile au durat trei zile și au fost marcate de multe incidente. SUA, Germania, Polonia, Ucraina: Putin și-a eliminat sau împiedicat adversarii să participe la alegeri. România a condamnat alegerile organizate în teritoriile ocupate din Moldova, Georgia și Ucraina. După alegeri, Putin a avertizat Occidentul că Al Treilea Război Mondial este la un pas
    ☑️ Tensiuni în Transnistria. Autoritățile de la Tiraspol susțin că o dronă lansată din Ucraina a explodat peste o bază militară, unde a distrus un elicopter. Agenția rusă de presă Tass suține că atacul kamikaze a fost lansat de „foțele moldovenești susținute de Ucraina”
    ☑️ Serviciile de informații germane: Moscova se pregătește pentru un conflict cu NATO în 2026
    ☑️ O navă militară indiană a eliberat sâmbătă șapte bulgari, nouă birmanezi și un angolez, ținuți captivi de pirați somalezi
    ☑️ Coreea de Nord lansează mai multe rachete balistice în timpul vizitei lui Blinken în Coreea de Sud
    ☑️ Sondaj INSCOP: Posturile TV, principala sursă de informare pentru mai mult de 50% dintre români. 43% cred că reţelele sociale sunt cele mai expuse dezinformării. 45,6% consideră Rusia principala sursă de ştiri false
    ☑️ Alianța USR PMP Forța Dreptei a fost respinsă de Biroul Electoral Central
    ☑️ Premierul Ciolacu, despre interdicţia lui George Simion de a intra în Republica Moldova: Am văzut documentele secrete, sunt decizii întemeiate

    https://monitorulapararii.ro/titlurile-diminetii-18-martie-2024-1-54399

    RăspundețiȘtergere
  66. Nu părăsiţi aparatele de radio, urmează un comunicat hacademic important pentru ţară:

    Nu vrem gaz, nu vrem valută,
    Vrem ca UE să ne fută
    Von Lindiken cea pizdoasă,
    Ne bagă mortu' în casă
    Nici Macrou nu pierde vremea,
    Vrea o muie în Ucraina,
    Muie va fi pentru toți
    De-om rămâne în chiloți

    Davai ceas, davai palton
    Ne băgăm pula-n Macron
    Zice Putin Crăcănel,
    Cufurit ca vai de el
    N-am venit să-ți cinstec casa,
    Am venit să-ți fut nevasta
    Zice rusul împuțit
    Da-i-am muie c-un cuțit

    Amerlocul bășinos
    Ne dă gaze de prin dos
    Și are găoaza mare
    De atâta stat la soare
    Îi doare-n pule pe ei
    Că stau călare pe firfirei

    Actorașul cel viteaz
    Nu e chiar așa de breaz
    Fără bombe sau rachete
    O cam ia la poponete

    Fabricile de muniții
    Le-am futat ca nesimțiții
    Și vom da în orci cu pula
    Că așa a vrut Ursula
    Mânați măi flăcăi!
    Hăi, hăi!

    Muie evlavioasă și veșnică reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣🤣🤣
      Vezi ce poate să facă din om o zi adevărată, de dezbateri, cu finii/nașii ?
      Și mai mănâncă ăștia câcatul de pomană pe la tevea, cu kestia că alcoolul dăonează grav sănătății ! Texte frate, texte !

      Ștergere
    2. @ pmt 18 martie 2024 la 13:12
      Vrednic este!
      Ioai, greu a fost😁
      Evlaviosul Zdreanță merită o clanță!🖕

      Ștergere
  67. Unul mai sus, afectat și ăla în mod devastator de Lăsata Secolului, îi dă cu copii-peist, la Stirile DIMINEȚII, la ora 12,30 ! Nu zic, dupe zioa de ieri și-o noapte agitată, pentru sireacu om abea o fi început dimineața, kit că-i trecutelea de prânz !
    Ioi !
    Zeii hie cu noi !
    Aferim salam aleicum !

    RăspundețiȘtergere
  68. Din păcate, domnul Claudiu Marin confirmă trecerea "dincolo" a celui care a fost Huhu Rezea.

    Să se odihnească în pace!

    Claudiu Marin spunea...
    @Leon
    Pierdere grea pentru cititorii acestui blog. Avea aproape 80 de ani.
    18 martie 2024 la 11:32

    Viorel spunea...
    Domnule Claudiu Marin. Ce să înțeleg din: „Pierdere grea pentru cititorii acestui blog. Avea aproape 80 de ani.” Să înțeleg că s-a întâmplat ce-i mai rău ?
    18 martie 2024 la 12:27

    Claudiu Marin spunea...
    <...>
    Ultimele stiri care mi-au parvenit despre HR cam asa arata.S-a intamplat inainte de Anul Nou.
    18 martie 2024 la 12:46


    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=5214615981587619332&postID=8171431169914306421

    Consider că domnul Huhu Rezea a lăsat ceva bun în urmă.
    Sunt sigur că mulți oameni au găsit multe lucruri interesante și utile pe blogul huhurez.com, blog pe care l-a păstorit mulți ani.
    Să se odihnească în pace!

    RăspundețiȘtergere
  69. Care aveți restricții acasă de la cele lumești în post puteți veni în vizită la chiriașele mele ce nu sunt habotnice religioase și oricum sunt pe rit vechi.Luați o damigeană de țuică și-o pulpă de porc și plecați când se gată!Nu vă faceți iluzii că întârziați acasă căci în 3-4 zile vă luați viteza.Dacă vă place peisajul altu țuică,altu pulpă!Doar să nu ne-auzim vorbe că aveți probleme cu șalele,că ați lăsat sculele acasă,ori că nu puteți înc-o dată și-nc-o dată și vreți țuica-napoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă bă, că venim în lesă cu văr - tu Lăbuș, chiriașele tale, cu el în frunte, la sule, iute să ne facă un frecuș

      Ștergere
  70. Pentru insomniaci, la noapte sau cand considerati necesar.Bineinteles dupa ce va termina zdreanta mangealacul si sugiucul ca sa fiti relaxati

    https://www.youtube.com/watch?v=Jt_cHQ2YISg
    🅼🆄🅸🅴 ​ 🆅🅴🆂🅽🅸🅲🅰 ​ 🆁🅴🅳🅳🅾🅰🅶🅰 ​ !!

    RăspundețiȘtergere
  71. In cazul in care nu va place muia de mai sus,livrata lu' zdreanta va recomand
    Lucruri arhistiute dar cu "mici" detalii despre cum se fac banii dar fara sa-ti moara cetatenii....ca unii au nevoie de voturi in fridam democraci si nu vor sa se supere familiile pe ei.Romanaki si orkrainienii poa' sa se supere dar musai "sa iasa banu' "

    https://www.profit.ro/insider/companii/grafic-cine-exporta-cel-mai-mult-armament-din-lume-mai-mult-decat-6-state-la-un-loc-21481459
    ....simpla ghicitoare nu-i asa?....lu' zdreanta sa io dau acolea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,da,desigur!
      𝙈𝙪𝙞𝙚 𝙫𝙚𝙨𝙣𝙞𝙘𝙖 𝙧𝙚𝙙𝙙𝙤𝙖𝙜𝙖 !!

      Ștergere
    2. @akord 75 18 martie 2024 la 15:30
      România este iubitoare de pace și de aceea nu apare pe lista exportatorilor de armament.
      Noi privim situația operativă pe glob cu îngrijorare și preocupare.
      Pe noi n-are cine să ne atace, că vine OTAN ăla mare și tare și le arată el, numai să îndrăznească cineva.
      Căca-m-aș în toate sertarele dulapului inutil.

      Ștergere
  72. APV
    ,,,,,,"cu îngrijorare și preocupare."😂😂😂

    How America Destroyed the German Economy
    https://www.youtube.com/watch?v=JZ1Vols480M

    RăspundețiȘtergere
  73. Oooofff stiti voi
    redoaga muie...alea,alea

    RăspundețiȘtergere
  74. Buey, s-a ușkit Cufurezea la verdeața veșnică ? Dreq, că s-a mai discutat acu ceva timp, că ar fi suflat în veioză, da nu a confirmat nimenea. Se specula că ba ar hi bolnav, ba că s-a săturat de blog, ba că ar hi văzut dăjea luminița și alea alea !
    Cu toate că, dupe ce l-a cumpărat de la Lupuș Stelea Pulii, a continuat în aceeași notă de cenzură severă, tre să recunosc că a fost principala sursă de informare și documentare pe problema penziilor tilicare ! Moșneagul a gestionat bine problematica în cauză. Ăsta care l-a preluat e un fel de epiderma de pe pulă. Plus că o mai face și pe interesantul cu trimiterea comentariilor prin filtrul poștei electronice, dupe care cică publică el ce vra mușkiul lui. Iar răspunsurile-s de câcat, cam de nivelul lu Moș Rașketă Fi8 ot Dolhasca- Veceu Gară !
    Zeii să-l aibă în pază- dacă s-a dus sus, sau munci ușoare la cazan- dacă s-a dus jos !
    Nimeni nu scapă !
    Dacă a fost pe la meapeneaoă, având în vedere vrâsta lui, ar treboi să-l cunosc. Da nuș cum l-a chemat.
    Pace voo !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @pmt 18 martie 2024 la 17:02
      @ ...tre să recunosc că a fost principala sursă de informare și documentare pe problema penziilor tilicare...

      Zice Claudiu Marin că se apropia de 80 de ani și că "S-a intamplat inainte de Anul Nou"
      Acum, comentarii pe huhurez.com se pot face, ca pe vremuri, direct pe blog, dar trebuie să fii logat în "blogger" (cont Google).
      Să se odihnească în pace moș Huhurez!

      Ștergere
  75. Vrusăi să intru pe Cufureț blog, să văd care-i șopârla p-acolea, da am nimerit în câcăstorea idiotului de Cezar !
    Bă leatu, da omul e dus rău cu capul, a ajuns să-și posteze toate căcaturile de pe tic toace, pe care tot el le comentează în 5 cuvinte-3 silabe, de zici că Ukraina dăjea a îngenunchiat Rusia !
    Pân la urmă cam are dreptate Viurelu Kelu, care se întreba că cum pizda lu mumă-sa a ajuns și Cezar ăsta ofițer !
    Nuș ce vrea să demonstreze și mai ales cui, cu susținerile astea de Gâgă Muci pe Față, privind bășânărelile astea ale orcracilor, care se sforțează și ei să mai dea cu câte o pocnitoare pe ici, pe colea, ca să sparie cioarilii prin parcuri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acu văzui că a fost agățat, în suspensor, la lista de bloguri și Moș Koilă Fi8
      Păi cam astea au mai rămas: Cufureață blog și Moș Rașketă Fi8.
      Oricum, mai eficiente dăcât Obositorul Militar.

      Ștergere
    2. Peseaua: mai e și În Cuiul Căcării, da acolea e prea multă literatură SaiFai, inutilă ! Ifose de prăzar izmănar, cu pratenții de-a lu Moromete modern.
      Greu de digerat. Plus că a apărut Politica Apocalipsei, cu băjeții ăștia care-s specialiști desăvârșiț în mumu-mumu.

      Ștergere
  76. Fusăi pe lindikul ăla pus de Akoarde, cu mafia imobiliară de la Sectorul 3. Încrengături și îmbârligături la toate nivelurile.
    Cam asta-i situația. Nu numai la S3 și doar pe imobiliare. Îi doare pe borfașii din administrațiile locale și centrale drept în pule/pizde de diicoate, deneauri, sereiuri, perchete, miliție, seteseuri și alte pecereuri.
    Borfașii zburdă. Vez clanul Băsănarilor, vez gașca lu Pandelea, or Oprescu- care a câștigat și procesele, pe unde pizda mamii lui a fugit, împotriva Românistanului, care plătește salarii amețitoare și pensii halucinante ăstora de trebă să bage derbedeii la ocnă ! Știț voi care, căcănarii de se plimbau cu blibea sub braț.

    RăspundețiȘtergere
  77. Cucuvaie e la locurile cu verdeață,pe veșnicele plaiuri ale vânătorii,deoarece la niște osanale aduse de cineva,Akord a subliniat fraza:"Voi transmite familiei"Bun,rău,mă făcea neterminat,puturos și cu toate acestea intram zilnic pe blogul bufniței pt.informare!Zeii fie cu el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, avea aere de mare șmek, ierea un fel de Ilie de la sculărie modern !
      El a fost promotorul sintagmei cu neterminații, pe care a inventat-o și a dezvoltat-o ani la rând, cât timp a tot mâncat câcat cu contribuțeala !

      Ștergere
  78. Bă, pe Cufureață să -l ierte Cel de Sus. Până la urmă i-a cântat și lui cucuveaua pe casă. ..

    RăspundețiȘtergere
  79. pemete
    fara falsa modestie(sau cu falsa...) va aduc la cunosti(i)nta(cu un "i" sau doi) ca io v-am adus prima data in ograda "apocalipticii" si i-am bagat pe gat si lu' zdreanta ....nu politicaapocalisei.net ci cu totul altceva,stie el....
    pese:si daca-i post nu-i dati "carne" lu' zdreanta ,dati-i sloboz ca e de post
    Mi-a zis mie ala ,safu al mare de la Constanta si mi-a dat si o lista pentru agentu' puscarila
    https://www.crestinortodox.ro/rugaciuni/

    RăspundețiȘtergere
  80. Cufurețu a fost securici, nu apevist.

    RăspundețiȘtergere
  81. Dumnezeu să-l ierte pe Huhu.
    Era serios și informat.
    Prin acel blog a făcut mult pentru informarea pensionarilor militari.

    RăspundețiȘtergere
  82. https://www.national.ro/economie/s-au-prabusit-eolienele-energia-intermitenta-creste-importurile-814629.html/

    S-aude Zdreanță da -ți -am clanță? În curând o să te lumineze Becul Negru al lui Puiak. Oricum, la mintea ta, orice "iluminare" este zadarnică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tanti
      Eu sunt așa cu știri mai pozitive.
      Alea negative îmi strică karma. 😁

      Ștergere
    2. Exact cum se întoarce mooia la martalogii pârsi. 😁

      "Karma" înseamnă acțiune. Pentru a înțelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda în cartea sa, "Raja Yoga", folosește exemplul unei pietre aruncate în vid (unde forța gravitațională a planetelor nu există). Orice piatră arunci în acest mediu se va întoarce în cele din urmă la tine, cu un impuls (masă x viteză) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. În același fel, orice acțiune se întoarce în cele din urmă, egal și in aceeași formă, la cel care a inițiat-o."

      Ștergere
    3. Ăsta miku Azoriku să -i sugi lui Șoșo limbriku

      Ștergere
  83. https://www.national.ro/economie/tot-de-dragul-americanilor-mapn-baga-in-faliment-santierul-naval-mangalia-814613.html/

    S-aude Zdreanță, curvet mic ce ești?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim 18 martie 2024 la 19:34
      Dacă ai citi astfel de ciudățenii despre altă țară ai zice: "băi, da' ce proști îs ăia!".
      Nu știu cât e prostie și cât e hoție.
      Probabil 50/50, căca-m-aș în palmele lor când se spală pe față.
      Contabilii sau cine pizdocu mamii lor iau astfel de decizii?
      Și muistul ăla de Vlad, care-a mers la interviu în șlapi, ce futaiu pizdii mamii lui face?
      Te pomenești că și ăsta va da vina pe greaua moștenire, ronțăi-mi-ar prepuțul.
      Dă-i în căcat de hoți.
      Numai știri de tot căcatul.

      Ștergere
  84. Taximetristul din fostul oraș Stalin, Akord75 mai nou o arde și cu geopolitica.
    Am văzut că a postat ceva despre Niger.
    E o basca prea mare pentru el asta cu geopolitica.
    Noi care ne mai pricepem la geopolitica (subsemnatul, Pmt și dl Ifrim) nu mai avem loc sa spunem cate ceva despre asta că imediat apar și polueaza Akord75 și Nikk lindik mik.
    Mai nou și asta mic și rău ca un chihuahua, APV_rz

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azorel, Akord și cu Nikk te roagă să îi pupi în chel. Caporal Zdreanță, cască ceoku să iei clanță!

      Ștergere
    2. @Anonim18 martie 2024 la 20:22
      Cum adica ,care-i pozitia mea cand la mine totul se termina cu urarea curlangeasca: Muie 4ever(sub diferite forme) reddog ...bucata de zdreanta
      Si ca sa parafrazez @zdreanta:
      Botu' tau e facut "ca sa-l dai" nu sa mergi cu el in Rai
      🖕🍌🌽🥒🥕 si ca desert🍋🍋🍋

      Ștergere
    3. @ reddog,
      Bai pinguinule, văd că-i duci dorul lui Nikk. E și normal la câtă muie ti-a dat peste tot pe unde te-a prins. Până apare pe aici (daca mai apare) mă ofer eu să-ți dau muie și în locul lui deși băieții se descurca foarte bine și te ,,servesc" la greu.
      Muie veșnică curlangiului reddog!🖕

      Ștergere
  85. @reddog
    Băi labă tristă de pe pereții wc-ului după ce am văzut azi pe la 14:40 că "s-a dus" Huhurez, am zis că viața-i scurtă și să-l las în pace pe amărâtul ăla de reddog, că-și caută și el un loc sub soare.
    Mă, dar cât de prost și retardat să fii să vezi treaba asta și tu să dai din pizdă?
    Mama ta nu are nici o vină că ai ieșit un rebut, o dejecție abjectă.
    De azi înainte ai asigurată muia căcatule cu ochi.💩
    Du-te în căcat și fă-ți blog de curlangii, muistule.
    Ființă spurcată, ești exact ca gardienii din "Cel mai iubit dintre pământeni", un hominid.
    Mă cac în nările tale și-ți dau muie retardatule.
    Muie veșnică lui reddog curlangiul!🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să fie primită și de Zdreanță sula să -ți fie belită

      Ștergere
  86. O analiza buna, rea cum o fi ea si ceva mai veche (de vreo 10 zile-doar ca articol nu mai mult)
    Pentru unii rusofili,pentru altii rusofobi.Pana aici s-a ajuns!
    https://politicaapocalipsei.net/2024/03/07/razboiul-lor-sfarsitul-nostru/

    pese: din categoria "opinii"

    RăspundețiȘtergere
  87. YARS-24 inlocuitoarele topol-M
    Caracteristici: Greutate: 49.000 kg; Lungime: 20,9 m; Diametru: 2 m; Încărcătură de luptă: cel puțin 4 vehicule de reintrare în atmosferă cu o încărcătură de luptă de 100 – 300 kilotone fiecare; Combustibil: solid; Viteză: peste 20 mach;
    marja maxima eroare la tinta in parcurs 10 000km =max 200m
    pese: poate sa fie si 400-600 ca oricum nu mai conteaza

    RăspundețiȘtergere
  88. sursa: https://www.wikiwand.com/ro/RS-24

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță preferă Topol când o ia la curul gol.

      Ștergere
    2. @akord 75 18 martie 2024 la 20:47
      @akord 75 18 martie 2024 la 20:49
      O lume nebună, nebună, nebună!
      Când pleacă încrucișat dihaniile astea, poate mai rămân pe pământ scorpioni, pinguini și Ion Iliescu😁
      Muie veșnică lui reddog curlangiul!🖕

      Ștergere
  89. Pentru cine apreciază o băutură de calitate:
    Cognac și Brandy de la alchimie la rafinament

    https://stiripozitive.com/cognac-si-brandy-de-la-alchimie-la-rafinament/

    Partea a doua a poveștii:
    Cognac și Brandy de la alchimie la rafinament 2

    https://stiripozitive.com/cognac-si-brandy-de-la-alchimie-la-rafinament-2/

    Reddog apreciază muia de calitate.
    Muie veșnică curlangiului reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  90. Aici sunt și banii dumneavoastră:
    Fondul de asistență pentru Ucraina: Consiliul UE alocă 5 miliarde de euro în cadrul Instrumentului european pentru pace pentru a sprijini militar Kievul

    https://www.caleaeuropeana.ro/fondul-de-asistenta-pentru-ucraina-consiliul-ue-aloca-5-miliarde-de-euro-in-cadrul-instrumentului-european-pentru-pace-pentru-a-sprijini-militar-kievul/

    În urma deciziei de astăzi, plafonul financiar al Instrumentului european pentru pace se va ridica la peste 17 miliarde de euro pentru perioada 2021-2027.
    Europenii sunt cu pantalonii rupți în cur dar sunt bățoși, precum reddogul râios care umblă cu coada pe sus și lui îi curge slobozul pe la colțul botului.
    Muie veșnică curlangiului reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  91. Deci au dreptate si apocalipticii aia.
    5 miliarde pentru pace ca sa alimenteze razboiul.Dastepti amerlocii! se extrag usor ,usor si lasa iuropa sa se duca "pwlii de suflet"(la scara infinitezimala cam asta face si zdreanta)
    Razboiul economic(si fiti siguri ca exista,a existat inca de la infiintarea _UE ,e garantat pierdut de Iuropa....mai raman 2: ceaina si su ale a .Rusia va spune "adio" pozitiei de "strategici" ,dar ramane oricum cu mare putere de negociere.Ucraina se va sparge,iar Ro va fi unde este si acum sau poate/sigur "si mai prosti si mai saraci" (stiti voi ....)
    Macron=maimutoi tras de si pe sfori,Olaf idem si la fel, Ursulea von lindiken e(a devenit) presu' amerloc pe care se sterg aia pe picioare.....poate,poate pulonejii sa mai faca ceva "gat"....cam subtire,f subtire....ca si astia au cumparat in draci arme amerloce.Da' macar au pus conditii si la calitate si la offset
    Hai gata ca-l adorm pe pemeteu....ca el vrea scurt, si sa fie cat mai multi.....cam ca la ciobarlanu de scurt dar ala e el si cu el insusi 😆

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim18 martie 2024 la 22:25
      ms pt atentionare dar dupa cum se vede "am percutat rapid" inainte de a fi "tras de maneca" E suficienta ora postarii deci sunt cu constiinta linistita
      Muie vesnica ,fara evlavie, sa-ti dau reddoaga pana la sfarsitul universului ..
      4ever

      Ștergere
  92. pesea: Si sunati-l careva pe mos alecu ala cu berbecu sa vada de de ieri pana acu s-a trecut deja de 170 de postari.....si nici macar nu e vre-un record.Am vaz't io aici si aproape 200 in mai putin de 24 de ore....pana pe la doua,trei intre doua muiute date lu zdreanta si 3 ucrainience bune de pwla ale lu Ifrim sare lejer contoru din pareti cu peste 200 de.....Kw si ne scot astia de la plafonarea pwlii 😂

    RăspundețiȘtergere
  93. Offf iarasi ...???
    Muie 4ever zdreanta X 2 (ca am doua postari)

    RăspundețiȘtergere
  94. Mă retrag la coibar.
    Să aveți o noapte liniștită Zoo+9!
    Muie veșnică curlangiului reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  95. Zdreanță, nu uita la ora doo să ne -o sugi și să ne înbelești la oo

    RăspundețiȘtergere
  96. https://flux24.ro/bulgaria-vrea-sa-faulteze-neptun-deep/

    😂 "Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești"...

    RăspundețiȘtergere
  97. Zdreanță, limbric mic, la ora doo ai fost la înbelit de oo?

    RăspundețiȘtergere
  98. https://www.puterea.ro/somalia-a-scapat-de-datoria-pe-care-o-avea-de-dat-romaniei/

    Suntem bogați, ne permitem.

    RăspundețiȘtergere
  99. https://r3media.ro/furnici-condiment-inlocuitor-friptura-gratar/

    Auzi Zdreanță? Vei mânca furnici după ce tu ne vei linge pe carici 😜

    RăspundețiȘtergere
  100. Tot cu mâna brădiș și dânsele la cofrag?Da-i prohibiție păcătoșior!Da' varianta cu o țeavă scurtă cum s-o trece-n catastif?

    RăspundețiȘtergere
  101. Salutări camarazilor de la celelalte arme care țin Postul Paștelui!

    RăspundețiȘtergere
  102. Aici a fost Huhu de Paste in 2021.

    https://www.huhurez.com/2021/05/paste-2021-la-biserica-ortodoxa-romana.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  103. Nikk lindik mik smulge toate florile din grădină înainte să plece în armată

    – Nikk lindik mik, de ce ai smuls toate florile din grădină?
    – Pentru că plec în armată,Akord75
    – Și ce legătură are?
    – Păi nu vreau să facă Bubulina copii din flori cât lipsesc.

    https://m.ziare.com/bancuri/bancul-zilei-ziare-com-1858950?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îi mergea mintea de mic lui Nikk lindik mik. 👍

      Ștergere
    2. Taximetristul din fostul oraș Stalin a băgat la cap.
      Urma să plece și el în armată.

      Ștergere
  104. Am și unu cu asta micu, APV_rz

    Rămâneți în zona!

    RăspundețiȘtergere
  105. Mnă dimineața. Și hop, hop, hop. Ca să vă tae greața, s-o loaț nițăl la ceock !
    Peseaua: uăi da ce vreme și ce bate vâjgărăul...e numa bun de sta în casă și de făcut huța-huța. Că, de numărat bani...pula, pula, pula !

    Peseaua: mi-aduc aminte, la rejiment, când aveam instrucție cu tilicarii în dosul cazărmii, iar afară ierea o vreme de să te caci în ea de viață, că ne mai șkimba programul șăfu de stat major. Or cu studiul regolamentelor, sau făceam, de exemplu, constanța okirii în dormitor, că crecă aveau fro 20 de metri lunjime saivanele alea, în care dormeau tilicarii. Boiereală. Tilicarii futau discul ăla, ca să bage boldu prin bortă, de nici musca nu se mai aozea, numa ca să nu fie scoș pe platău.
    În școală n-am avut norocul ista, ne-au futat cu pula îndoită, indiferent de timp, anotimp și stare a vremii !

    RăspundețiȘtergere
  106. În noaptea nunții, mirele, APV_rz bine dispus, îi spune unui amic:

    -Pariezi pe 1000 de lei că mireasa e virgina?

    Mireasa aude și intervine:

    -Nici nu te-ai însurat bine și deja arunci banii pe fereastră?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @reddog
      Da' bancuri cu mă-ta nu ai?
      Băi curlangiule nu ne spui cum te alintau bagabonții când te futeau în cur ș-apoi îți dădeau muie printre gratii?
      Du-te bă căcat cu ochi și cântă la altă masă, că ai început să împuți aerul de dimineață bună.
      Muie veșnică curlangiului reddog!🖕

      Ștergere
  107. Văd că s-a stins de tot lupta de clasă, pentru repararea nedreptăților, discrepanțelor și inechităților din sistem. Nu mai măcăne nimenea. Nici gropanii, nici zdrongarii și nici măcar bloagele astea de profil. Nu mai există Peleixuri, inițiative, proiecte, dezbateri, nika nika !
    O să vină alegerile, o să apară un nou ministru și iar or să dea năvală ăștia de pe la asociații ca să-i pupe găoaza, iar promisiuni, dezbateri, iar se fac pomelnice de informare a noului ministru și lugu lugu-ciaka laka, dupe care reintrăm în normal. Aică mumu mumu veșnic. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @pmt 19 martie 2024 la 08:50
      Puțină agitație tot mai este, dar șmecherii de la ocârmuire le mai aruncă "activilor" câte un oscior ca momeală:

      https://sindicateuropol.ro/protestam-in-25-martie-sau-ne-multumim-cu-restante-partiale/

      Dacă pun botul foncționarii publici cu statut special la chestia asta, nu știu dacă se va aplica și militarilor, că pe ăștia numai Scaraoțchi îi apără.
      Oricum bășinoșii crăcănați vor apuca RK-ul așa cum l-a apucat și Huhu Rezea.
      Speranța moare penultima, pentru că n-are cum concura cu Ion Iliescu.😁

      Dogaru mai face și el puține valuri prin hazna pe chestia cu futatul apeviștilor prin OUG-uri și cum au furat bagabonții pensia suplimentară (5% din netul fraierilor) și au trecut-o pe post de "contribuție individuală la Bugetul de stat" de parcă tilicarul ar da bani la cerșetorii din fața bisericii, de bună voie și nesilit de nimeni:

      https://sindicatulcmd.blogspot.com/2024/03/consultari-ocde-confederatiile.html?m=1

      În rest, probabil că bășinoșii crăcănați au fost năuciți după confirmarea retragerii definitive a celui care avea numele de cod Huhu Rezea.
      Să se odihnească în pace Huhu Rezea!

      Multă muie, cu pula-ndoită curlangiului reddog!🖕

      Ștergere
  108. Bună să aveți ziua Zoo+9!
    Muie veșnică curlangiului reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  109. "Eu am dat direct în sistem cu un curaj nebun, cu o dorinţă de justiţie pe care nu a mai avut-o nimeni niciodată. "

    Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"

    https://m.ziare.com/diana-sosoaca/diana-sosoaca-filmari-dus-baie-demisie-scandal-1859039?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță, îl cunosc eu pe Călin. A spus că vrea să vă - ntâlniți că să ți -o dea la buci puțin...

      Ștergere
    2. @anonim 19 martie 2024 la 09:47
      Excelentă idee!👌
      Să-i facă lui Bubico Reddog un consult proctologic felcerul Călin😂
      Ăla-i face ferfeniță găoaza curlangiului, mai rău ca 10 deținuți stătuți🤣

      @reddog
      S-o lingi în cur pe Șoșoacă și să-i sugi lindikul!

      Multă muie, cu pula-ndoită curlangiului reddog!🖕

      Ștergere
  110. Bă camarazîlor, bag sama că unul a rămas penis captivus p-aciulea, de nu se mai poate extrage, ca să pleacă !
    Zeii hie cu noi.
    Peseaua: oare o hi dășkisă căcăstoarea la Țiuzăr ? Că mă cam taie, crecă de la crăpelnița asta de post, pe care mi-o tot flutură zbârcita, de fro doo zile...

    RăspundețiȘtergere
  111. 𝐓𝐈𝐓𝐋𝐔𝐑𝐈𝐋𝐄 𝐃𝐈𝐌𝐈𝐍𝐄𝐓̦𝐈𝐈 – 𝟏𝟗 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒
    ☑️ Războiul din Ucraina. Putin a promis luni să continue războiul din Ucraina. Ucraina alocă 128 milioane dolari pentru drone de atac. UE a aprobat luni alocarea duplimentară a 5,5 miliarde euro pentru Ucraina. Președintele Consiliului European: Dacă Europa vrea să existe în pace, trebuie să se pregătească de război. România antrenează militari ucraineni pe nave de asalt
    ☑️ Războiul Israel-Hamas. Antony Blinken vizitează Egiptul și Arania Saudită în încercarea de a convinge Israelul și Hamas să semneze un acord de încetare a focului. Israelul a luat luni cu asalt spitalul al-Shifa unde a ucis 20 de teroriști Hamas, inclusiv Faiq Mabhouh, șeful operațiilor, și a reținut alți 200. Armata Israelului l-a eliminat și pe numărul trei al Hamas, Marwan Issa
    ☑️ Depozite cu rachete houthi din Siria au fost bombardate
    ☑️ Președinta Maia Sandu a cerut Parlamentului să inițieze procesul de organizare a referendumului privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană
    ☑️ MAE: 11 cetăţeni români şi membri de familie ai acestora au fost evacuaţi luni din Fâşia Gaza
    ☑️ PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București
    ☑️ Înalta Curte decide azi soarta Alianței Dreapta Unită USR - PMP - Forţa Dreptei

    https://monitorulapararii.ro/titlurile-diminetii-19-martie-2024-1-54407

    RăspundețiȘtergere
  112. Să fie primită și de Zdreanță să -ți fie belită

    RăspundețiȘtergere
  113. S-a apropiat contorul de 200 ! De acu e pericoloso sporgersi să mai clămpănești, pencă, de la un minut la altul, te poț trezi că a schimbat Bozilea apa la râmă și că vorbești de unul singur, ca televizorul !
    Așteptăm pagina nouă ! Adică mai dozăm din șforțe și mijloace, pentru a lovi devastator la momentul cel mai favo ! Nu ca orcainenii ăjdea, de le-au dat amerlocii și mUE 100 de miliarde de firfirei, iar ei le joacă la păcănele, în timp ce rusnacii fac ce vor ei prin Ukraina ! Adică le dă mumu mumu la greu, pe unde-i prind !
    Bani aruncaț de pomană. Mai bine ni-i dădea noo, la Cepeseaouă, că să ni le bage mărite !
    Gata, s-a dus toziasmul ăla debordant cu sancțiunile, cu armamentele, cu ajutoarele financiare și alea alea ! Crecă până la 9 mai, Putin rezolvă definitiv situația prin Ukry.

    RăspundețiȘtergere
  114. Un mic pas s-a făcut pentru scularea din morți a industriei de apărare românești:
    Premierul Ciolacu dă asigurări că fabrica de pulberi care va fi construită în România, și din finanțare UE, va fi „cea mai modernă”

    https://www.defenseromania.ro/premierul-ciolacu-da-asigurari-ca-fabrica-de-pulberi-care-va-fi-construita-in-romania-si-din-finantare-ue-va-fi-cea-mai-moderna_627424.html

    "O investiție de aproape 400 de milioane de euro și Comisia Europeană vine și ea la această investiție cu 47 de milioane de euro." zice covrigarul șef.
    Ca o speculație, bănuiesc că la Făgăraș o vor face.
    Pe pagina de internet a vechii fabrici de pulberi este postat un anunț din 23.01.2024, și ar fi fost inutil ca pentru o fabrică nefuncțională să se ceară ofertă de sistem AAR:

    https://www.fabricapulberi.ro/anunturi.html

    Poate totuși, fiind băgați și bani de la UE, nu vor toca toți banii pe studii de prefezabilitate, fezabilitate și alte futaiuri hârțogărești și avocățești și chiar vor reuși să fabrice ceva concret.

    Multă muie, cu pula-ndoită, curlangiului reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  115. Vivat băieții și fetele de la O&T, fidelii noștri cititori, care se vor destinde și se vor relaxa "în casă nouă":
    SRI își face centru multirol pe malul lacului Snagov de 50 milioane de euro. Dotări de lux pentru „dezvoltarea intelectuală, afectivă și socială” a personalului

    https://www.fanatik.ro/sri-isi-face-centru-multirol-pe-malul-lacului-snagov-de-50-milioane-de-euro-dotari-de-lux-pentru-dezvoltarea-intelectuala-afectiva-si-sociala-a-personalului-20635399

    Corpul de garnizoană va avea două subsoluri, parter și trei etaje.
    La etajele 1 și 2 vor fi amenajate câte 26 de camere duble, iar la etajul trei două apartamente și două camere duble de serviciu.
    Accesul la etajul 3, destinat evident celor cu funcții înalte, se va face cu un lift separat.


    Carevasăzică, pulimea nu trebuie să miroasă bășinile din lift ale șăfilor ăi mari.
    Sunt curios cum îi vor diferenția la piscină.
    Poate le dau chiloți cu chip și cu grade inscripționate😁

    Muie curlangiului reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au luat-o razna și ăștia, ca Falanga a 5a ! Și ăia aveau cultul invincibilității și a dăinuirii veșnice !
      Pentru sănătatea societății, a poporului în general, ăștia trebuie desființați, periodic ! Altfel, li se urcă la cap. De fapt, li s-a și urcat.
      Nu cumva vorbim de aceeași entitate, care a ceordit banii de mobilizare ?

      Ștergere
  116. Apevilă, nu fi invidios. Uite ție ce-ți construiesc ăștia:

    https://flux24.ro/romania-a-inceput-constructia-celei-mai-mari-baze-nato-din-europa/

    Pe Zdreanță îl angajează "paznic pe sârmă"😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim 19 martie 2024 la 12:43
      Da, să "se simte bine" aliatul strategic👌
      Reddogul pe sârmă lângă gard electrificat😁
      Nu specifică ăia dacă din alea 2,5 miliarde de euro se construiește și bordel sau doar reddog va asigura buna dispoziție, punându-și rozeta în slujba OTAN și limba în slujba NATO😂

      Muie curlangiului reddog!🖕

      Ștergere
  117. O știre bună pe ziua de azi:
    Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/unul-dintre-politistii-care-l-au-cautat-pe-copilul-de-2-din-botosani-a-povestit-momentul-in-care-l-au-gasit-am-ramas-foarte-surprinsi-2727567

    Copilul de 2 ani care a dispărut într-o comună din Botoșani a supraviețuit, de unul singur, 25 de ore. A fost găsit sub un copac, cu hipotermie, la 3 kilometri de locul din care a plecat.
    Plânsul lui a fost auzit de 3 polițiști, în timpul căutărilor disperate la care au participat 200 de oameni, câini, elicoptere și drone cu termoviziune.


    De toată lauda mobilizarea oamenilor pentru salvarea copilului👍

    Muie curlangiului reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  118. Doi-zece, doi-zece, ALUPIGUS, MUIE-MUIE, probă de microfon !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @pmt 19 martie 2024 la 12:53
      @Doi-zece, doi-zece, ALUPIGUS, MUIE-MUIE, probă de microfon !
      Se aude tare și clar👌
      Reddog dă din coadă și se bucură ca prostu'😁
      Crede că i-a venit prânzul🖕
      Șezi mumos Bubico, că-ți dăm acum🖕

      Muie curlangiului reddog!🖕

      Ștergere

  119. Neeeeeaaaa Bozileeee, schimbă apa la pești!

    RăspundețiȘtergere

  120. Neeeeeaaaa Bozileeee, schimbă apa la pești!

    RăspundețiȘtergere
  121. Uăi!!!
    Care găsește râma să strige tare😁
    Pfoai, ce pute a reddog în bazin💩
    Muie curlangiului reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  122. S-a schimbat apa la pești😃
    Muie curlangiului reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  123. Se-nghesuie acu pe tevele tăț rahații, ca să-ș arate ei mușkii baștani, acu când il aduc în țară a primarului ăla fugar, care le-a dat mumu-mumu .
    Când s-a ușkit, de-au rămas toț cu deștu-n cur, toț s-au pitit, și miliția, și capra aia de la justiție, și grănicerii, și securitatea falanga 5, și primul, și al doilea de la guvern, și toț ! Nu găseai unul care să dea explicații despre modul cum nu și-au făcut treaba organilii statulu, plătite din impozitele mele ! Toț ierea ascunș !
    Acu toț îs cu kepturile înainte, ca să ne explice ei noo ce măsuri deosebite s-au luat, pen ca misiunea să fie un succes mondial universal !
    Aț ai dreq de marțalogi pârș, de parcă ar hi extrădat Al Căpone Curleone, or Ceghe Vara ăla, de la mozambicani !
    Bani cheltuiți aiurea. Ar treboi să se facă cercetare administrativă și să plătească avionul, haleala, benzâna de la dubă și alea alea miniștrii de la miliție, de la justiție și șăfii de la Okiu & Timpanu, care or dormit în post. Că de aia-s șăfi, ca să-ș asume, nu să dea vina pe majurul de la Petefe, care naviga pe Tic Toacă, în loc să prinde bagabonțîî fugari !
    Muie băăăă !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri