Google Translate

joi, 28 martie 2024

Vești proaste pentru pensionari!

 


Vești proaste pentru pensionari! Anunțul de ultimă al Șefului Casei de Pensii


Vești proaste pentru pensionari! Șeful Casei Naționale de Pensii a subliniat că în septembrie noua pensie va fi mai mică decât cea pe care o primesc în prezent.

Daniel Baciu, preşedintele Casei Naţionale de Pensii, a anunțat că după marea recalculare din septembrie peste un milion și jumătate de pensionari vor avea de pierdut.

27 mart. 2024

Concret, cei peste un milion și jumătate de pensionari vor rămâne cu suma actuală, pierzând posibilitatea de a beneficia de indexarea anuală conform ratei inflației.

Cu toate acestea, reprezentanții Guvernului spun că nicio pensie nu va scădea.

”E posibil ca o pensie să rămână pe loc un an pentru că au beneficiat de nişte avantaje în decursul pensionarii şi apoi să ajungă toate la acelaşi nivel”, a declarat Daniel Baciu, preşedinte Casa Naţională de Pensii, pentru Observator. 

Șeful Casei de Pensii a ținut să precizeze că românii care au ieșit la pensie înainte de anul 2011 şi nu au beneficiat de niciun indice de corecţie vor avea parte de cele mai mari majorări ale pensiilor.

„Cei care au beneficiat de un indice de corecţie mare vor avea creşteri mai mici, cei care nu au beneficiat de indice de corecţie vor beneficia de creşteri mai mari.

Contează foarte mult care a fost nivelul contribuţiilor, istoricul profesional”, a mai spus Daniel Baciu.

„Am semnat contractul, oficial începe recalcularea tuturor pensiilor”

Șeful Casei Naționale de Pensii Publice susține că a semnat contractul pentru realizarea softului necesar recalculării pensiilor, astfel încât începe oficial procesul de recalculare a celor 4,8 milioane de pensii aflate în plată.

”Azi am semnat contractul subsecvent privind realizarea softului necesar recalculării pensiilor conform prevederilor Legii 360/2023 privind sistemul public de pensii. Oficial începem procesul de recalculare a celor 4,8 milioane de pensii aflate în plată. Suntem în linie dreaptă și hotărâți să facem dreptate pensionarilor după o viață întreagă de muncă!

Suntem determinați să respectăm termenul prevăzut de lege astfel încât pensionarii să primească veniturile majorate prin noua lege a pensiilor”, a scris Daniel Baciu, seara trecută, pe o rețea socială.

”Principiul de indexare a pensiei minime este legat de inflație. Numai în ianuarie vom mai face indexări cu rata inflației și 50% din creșterea reală a salariului mediu brut. Și pensia minimă se va indexa cu aceeași valoare cu cât se indexează și valoarea punctului de pensie”, a mai spus Daniel Baciu.

SURSA: https://www.romaniatv.net/vesti-proaste-pentru-pensionari-anuntul-de-ultima-al-sefului-casei-de-pensii_8217202.html

136 de comentarii:

  1. Arză -i-ar focul de bagabonți! 🖕

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci s-a schimbat apa, ca să vedem râma😁😁😁

    Referitor la ce zice boul Daniel Baciu, cred că nu mai e un secret pentru hacademicieni deoarece am scris și mai demult despre ce se va întâmpla în septembrie cu pensiile civililor, acum apărând și confirmarea oficială.

    Pentru apeviștii rezerviști va prezenta interes OUG-ul trenuleț din decembrie 2024 și vor afla dacă se indexează sau nu pensiile brotăcare cu 10,4%.
    Dacă vor face o cîțuială ca în 2020 (OUG226/2020), vorba boului Paul Puiu, ne vom mulțumi cu ce avem🖕
    S-ar putea ca decizia viitorilor guvernanți să fie luată și în funcție de talentul cu care se vor mișca magistrații pensionari cu demersul privind modul original în care s-a făcut supraimpozitarea.

    Cred că numai dacă vom freca lampa lui Aladin cumpărată de pe AliExpress vom afla răspunsul privind indexarea din 01.01.2025.

    RăspundețiȘtergere
  3. E interesant articolul publicat de domnul Neacșu la CUIUL CĂTĂRII:
    Ciolacu, armata și Lăpușneanu

    https://in-cuiul-catarii.info/2024/03/28/ciolacu-armata-si-lapusneanu-20597

    Se coace o nouă OUG de modificare a legii 80/1995😁
    Cred că nimeni nu mai știe de câte ori a fost modificată această lege.
    Governu a ajuns la concluzia că forțele armate suferă "cantitativ și calitativ".
    E posibil ca cititorii noștri de la O&T să fi trimis o sinteză operativă covrigarului și ăsta să-l fi întrebat pe Vlăduț dacă chiar e adevărat ce scriu rapandulele alea de moșnegi pe mhblogonline😂

    În esență, OUG-ul nu rezolvă vreo problemă, adică va fi o labă tristă.
    E adevărat că acum s-au mărit soldele de grad dar, soldele de funcție sunt tot la coada clasamentului, un colonel fiind echivalent cu un băieș sau un nămolar.
    Ce calitate și cantitate se așteaptă covrigarul să aibă materialul uman?

    Atâta timp cât tu, în calitate de fraier te înhami la jug ca armăsar, crezând că atunci când vei ajunge gloabă îți va fi asigurată cantitatea de fân de care vei avea nevoie și te trezești că ajungi gloabă bătrână și pula fân și trebuie să mergi să paști iarbă ca în tinerețe, atunci să nu-i bagi în chizdele mamelor lor și să te faci băieș?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Ce calitate și cantitate se așteaptă covrigarul să aibă materialul uman?"
      ...de baies si namolar bineinteles

      Ștergere
  4. 𝐓𝐈𝐓𝐋𝐔𝐑𝐈𝐋𝐄 𝐃𝐈𝐌𝐈𝐍𝐄𝐓̦𝐈𝐈 – 𝟐𝟖 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒
    ☑️ Războiul din Ucraina. Ucraina construiește 2.500 de kilometri de fortificații pentru a proteja teritoriile deja eliberate, iar președintele Zelenski a inspectat liniile din regiunea Sumi, una dintre cele mai atacate de forțele rusești. Generalul Kirilo Budanov, șeful informațiilor militare ucrainene, a declarat că autoritățile rusești știau din 15 februarie despre atacul terorist, inclusiv statele din care teroriștii urmau să intre în țară
    ☑️ Războiul Israel-Hamas. Netanyahu: Războiul din Gaza se va încheia în câteva săptămâni, dar trupele vor intra și în Rafah. Opt persoane au murit în Liban, într-un bombardament israelian împotriva pozițiilor Hezbollah
    ☑️ Bilanţul atacului terorist de la Moscova a urcat la 143 de morţi, 360 de răniți. Alți aproape 100 de oameni sunt dați dispăruți
    ☑️ SUA au doborât 4 drone houthi în Marea Roșie care vizau o navă de război americană
    ☑️ Șeful spionajului rus a vizitat Coreea de Nord
    ☑️ Letonia l-a expulzat pe însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Rusiei din cauza mesajelor care incitau la ură
    ☑️ Serviciile secrete cehe au demascat o rețea de propagandă pro-rusă ce ajungea până în Parlamentul European. Politicieni din Belgia, Franța, Germania, Ungaria, Olanda și Polonia au fost plătiți de Rusia
    ☑️ O firmă dubioasă din Moscova a cumpărat 24% din Strabag, care ridică baza NATO de la Kogălniceanu
    ☑️ Ce șanse sunt să se închidă TikTok în România. Ministrul Digitalizării: E nevoie de mai multe filtre de securitate
    ☑️ Apele României au ajuns adevărate gropi de gunoi: Dunărea transportă anual aproape 100 de tone de plastic
    ☑️ Mailul chinezesc, atașatul militar rus și spamul iranian. Cum sunt intimidați politicienii români de agenții Rusiei, Chinei și Iranului

    https://monitorulapararii.ro/titlurile-diminetii-28-martie-2024-1-54460

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe surse martalogii pârsi regretă că nu s-au făcut băieși că sa frece lampa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spre deosebire de luptătorii cu pulanul care sunt fericiți să frece lumânarea😁

      Ștergere
  6. Sulina Fabuloasa îi răspunde doamnei cu barza și ouăle.

    Antoneta Artem ai de grijă cu barza, avea ceva în cioc??

    https://www.facebook.com/share/p/NLrPH2vbVPXzAxWp/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Negru, creț și cu mătărângă mare😂, adică un viitor pui de dac.

      Ștergere
  7. URA ! Trăiască fesenarii, care ne dă !
    Văzui dincle, pe pagina anterioară, că cică la unii coilinei li se umflă cardosanele cu cam câte 15000 de mangoț/lună. Vorbesc de tilicarii crăcănaț de la cepeseaoa meapenelei.
    Nu pot să mă exprim dăcât că e nais !
    Ura, trăiască jagardeaua care ne-a reparat RK ! Slava eroii dășertulu !

    RăspundețiȘtergere
  8. Zdreanță , taci și ia o clanță!

    RăspundețiȘtergere
  9. E posibil ca martalogilor pârsi sa le dea ceva dar doar daca devin cuvioși.

    RăspundețiȘtergere
  10. Se aude că lui Akord75 și Nikk lindik mik o sa le-o dea prin gard.

    RăspundețiȘtergere
  11. Despre tema în caoză se aud fel de fel de zvonuri. Din ce în ce mai sumbre. Zic unii că legea s-ar putea și proroga.
    Eo am avut parte de o căcănăreală și mai și ! În 2011, când mi-a tăiat-o, nu mi-a ținut în plată cuantumul mai avantajos. Cât mi-a ieșit pe contributivitate- boc să mă ia de pulă-n spate, atâta mi-a băgat pe cardosan. Cu indexările anuale, abia dupe fro 4 ani ajungeam la cuantumul avut ! Futai la găozul gol.
    Atunci a început bășcălizarea armății. Un pitic pupincurist și un bețivan turnător ordinar.
    Să le dea procurorilor și judecătorilor, câte 30-50 de mii/lună, că merită.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am ajuns în halul de țară în care puii-s vopsiți cu galus galbân, ca să crede prostodocșîî că-s hrăniț cu porumb, la sol și soare.
    Ăștia care trebă să ne apere, urlă pe tevele că nu e adevărat. Numa căcănari care împing aerul cu keptul pe la Anepece, Snpsa, Cecea și alț muiști triști !
    Auz ce zice un căcănar: s-ar putea să se fi loat gălbeaja de pe punga în care or fo ambalaț !
    Rahații, în loc să fie dăjea la tăiat de stuf, în locația unde a slujit camaradul de la arma BULĂI, el se dă pe sticlă, cu abureli.

    RăspundețiȘtergere
  13. Fusăi la Țiuzer să trag o cufireală și rămăsăi blocat, pe dinăuntru, cu cleanța ruptă-n mână. Noroc cu o femeie care m-a aozit și care m-a cam loat la rost, că cică bă bădie, da mneatale nu ai câcăstoare acasă ?
    Bue, voi mai mergeț p-acoalea ? Că nu mai văzui pe nimenea, nici măcar pe pretenaru de la arma BULĂI, care era bun camarad cu ceobî !

    RăspundețiȘtergere
  14. @ reddog,
    Pe surse oficiale din interiorul CNP s-a aflat că venerabilei ,,duamnei ma-ta" nu o sa i se mărească pensia dar în compensație guvernul a hotărât să le mărească lindiku, prin operatii decontate de la buget. Nikk saluta această hotărâre iar ție îți transmite:
    Muie veșnică!🖕

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt in zona asta.

    E și un steag imens in piața asta care se vede din Israel și Egipt.
    Posibil și din Arabia Saudită, au granițele foarte apropiate aceste tari in Golful Aqaba.

    https://ro.m.wikipedia.org/wiki/B%C4%83t%C4%83lia_de_la_Aqaba

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unii spun că otomanii cam umblau cu cioara vopsita.
      Cum umbla unii acum cu puiul vopsit.
      Vremea trece dar năravurile rămân cum ar veni.

      Ștergere
  16. @pmt 28 martie 2024 la 13:14
    @Cu indexările anuale, abia dupe fro 4 ani ajungeam la cuantumul avut ! Futai la găozul gol.

    Exact asta vor păți în septembrie foarte mulți pensionari civili.
    Nu li se va mai indexa pensia până când nu vor ajunge la cuantumul care-l consideră "corect" găozarii gen Daniel Baciu.
    Păi bine băi pulifricilor, omul ăla până acum a încasat ilegal pensia?
    Păi dacă-i așa, la spart sare cu ghiulea de picior, 'tu-l în gură de pensionar hapsân!
    Vor fi fost și hoții prin sistem, mai mult ca sigur, dar cei mai mulți nu și-au scris ei cuantumul pensiei.
    Păi atunci, la spart sare și la tăiat stuf cu cei care au făcut greșelile, și recuperat prejudiciul de la ei, nu de la amărâtul de pensionar.

    RăspundețiȘtergere
  17. Aici scrie că steagul asta din Aqaba se vede și din Arabia Saudită.
    Din Israel și Egipt l-am văzut cu ochii mei.
    Eu dau informații verificate nu ca martalogii pârsi care umbla cu pupăză vopsita.

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Aqaba_Flagpole

    RăspundețiȘtergere
  18. Succesul politicilor de muificare ale militarilor:
    Perioada de înscriere la colegiile militare s-a prelungit. Tinerii nu mai vor disciplina cazonă

    https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/perioada-de-inscriere-la-colegiile-militare-s-a-prelungit-tinerii-nu-mai-vor-disciplina-cazona.html

    "În total, în cele cinci colegii militare din țară sunt disponibile 861 de locuri destinate absolvenților de gimnaziu din acest an."
    Eu zic că situația încă se prezintă destul de bine.
    Dacă aș fi eu în situația asta, cred că o carieră militară ar fi ultima opțiune. Din păcate!

    RăspundețiȘtergere
  19. Bag de seamă că apocalipticii au devenit tare prolifici în ale scrisului.
    Au publicat un nou articol:
    Drepturile militarilor, între lege și tocmeală

    https://politicaapocalipsei.net/2024/03/27/drepturile-militarilor-intre-lege-si-tocmeala/

    Articolul este prefațat de o fotografie în care apare în toată splendoarea mangalița Măăă-Ciucă, cu cocardă-n pect.
    Este amintit sporul "pentru lucrări de excepție sau misiuni speciale" care se acordă discreționar.
    O posibilă explicație pentru creșterea fabuloasă a soldelor de grad poate fi și "pentru că în 2024 trec în rezervă gl.lt.dr.Jianu și alți pretorieni din gașca lui Ciucă".

    Campaniile mass media și atacurile furibunde ale unor politicieni, cauționate de lipsa de reacție a șefilor Armatei și complicitatea structurilor asociative ale militarilor în rezervă n-au fost întâmplătoare. Au fost acțiuni deliberate pe care le-au condus unii generali în activitate și rezervă. Care le-a fost prețul? Arginții lui Iuda.

    RăspundețiȘtergere
  20. Bă leat, aț belit sula la urs!

    https://www.national.ro/economie/romania-in-deriva-intram-sub-jugul-fmi-824503.html/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim 28 martie 2024 la 15:04
      @Bă leat, aț belit sula la urs!

      Și ăia de la Banca Mondială și ăia de la FMI stau cu mătărângile pregătite de tragere de o bucată bună de vreme.
      E posibil ca, în curând să-l considerăm pe domnul Paul Puiu, cu a sa faimoasă zicală "să ne mulțumim cu ce avem" un fel de guru😂
      Sper să n-ajung tare devreme în situația să mă spele băieșul, că atunci chiar am belit-o!

      Ștergere
  21. Zdreanță, Lăbuș, fă -ne iute și la toți, la sule un frecuș!

    RăspundețiȘtergere
  22. Tot referitor la OUG-ul care va modifica pentru a 38-a oară (!!!) legea 80/1995 cei de la UMBRELA STRATEGICĂ publică un articol în care se explică detaliat ce schimbări se vor face:
    Guvernul modifică din nou Statutul cadrelor militare

    https://umbrela-strategica.ro/guvernul-modifica-din-nou-statutul-cadrelor-militare

    Am citit, de data asta cu mai multă atenție proiectul OUG:

    https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2024/03/OUG-12.pdf

    Cea mai dubioasă modificare mi s-a părut cea de la punctul 7. care-i privește pe "ofițerii, maiștrii militari și subofițerii din Ministerul Afacerilor Interne", adică jandarmi și pompieri.

    Acești cetățeni nu vor mai putea trece în rezervă sau direct în retragere dacă sunt clasaţi „apt limitat” de comisiile de expertiză medico-militară.!!!

    Adică, omul chiar dacă a dobândit o boală din cauza profesiei, iese din sistem doar cu picioarele înainte pe poarta unității și eventual cu fanfară !!!

    Vai de pulele noastre!
    Zâmbește, mâine va fi mai rău!🙂

    RăspundețiȘtergere
  23. S-a dus în pulă atracția pentru cariera militară, dacă și la liceele militare nu mai au candidați ! Mă rog, candidați sunt, însă mult sub așteptări !
    Foarte bine. Pe vremea mea m-au amăgit ăștia de la comisariat că o să ne dea gratis pâine cu povirlă, izmene și ciorăki, iar dupe ce o să ieșim lifițări, o să hie raiul pe pomânt: soldă de soldă, țoale, ordinul 50 (doagă, pula să ne-o freci), căș, PENZIE, cuțât de pus la centură, la absolvire și alte câcaturi. Nu ne-or spus nika bagabonțîî de MUIE !
    Am trăit numa din ceareuri și împrumuturi din bănci, da o fo bine așa cum o fo.

    RăspundețiȘtergere
  24. Auzi leat? Statutul cadrelor militare a fost modificat În ultimii ani de 37 de ori. Zdreanță, limbric mic ce din anus capul ți -ai răsărit, după ultimele modificări ale statutului, nu mai poți trece în rezervă dacă ai SIDA, ca tine. Musai s-o iei sub coadă cu Durex.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://umbrela-strategica.ro/guvernul-modifica-din-nou-statutul-cadrelor-militare

      Ștergere
  25. Nici statutul caprelor militare a lu Țiuzer Bainetaru nu a suferit atâtea modificări !
    De fapt, în afară de câteva virgule schimbate, scopul o fo să-i scoată de sub umbrela statutului pe cei de la Secu-Faleanga a5a, O&T, Setese, Sepepe și Pecere și Utece.

    RăspundețiȘtergere
  26. @pemeteu' si ceilalti "mitici" 😆
    https://www.youtube.com/watch?v=-RrLITDCnQ4

    RăspundețiȘtergere
  27. 👍🦅🇷🇴

    Rămânem la datorie!

    Foto: Universitatea Nationala de Aparare "Carol I" - www.unap.ro

    https://www.facebook.com/share/p/b5a42aMfz1MEtrCp/

    RăspundețiȘtergere
  28. https://www.national.ro/social/militarii-mituiti-cu-grade-de-subofiter-pretul-8-ani-prizonieri-la-mapn-824555.html/

    Radiografie perfectă.

    RăspundețiȘtergere
  29. Zdreanță, muei Azorel, vin' de scarpină la chel!

    RăspundețiȘtergere
  30. Ministerul Afacerilor Externe a lansat, joi 28 martie, campania „Born in NATO”, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la aderarea României la Alianța Nord-Atlantică și a 75 de ani de la fondarea NATO.

    Evenimentul de lansare a fost găzduit de Colegiul Național „Sfântul Sava“ din București și s-a desfășurat în prezența ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu, a ambasadorului Statelor Unite în România, Kathleen Ann Kavalec, a corpului didactic și a elevilor.

    Ministrul afacerilor externe Luminița Odobescu a subliniat importanța momentului, ocazie de a reflecta asupra parcursului României în cadrul Alianței, evidențiind angajamentul ferm al statului român față de principiile și obiectivele NATO. A subliniat, de asemenea, implicarea României în cadrul Alianței și contribuția sa la consolidarea securității și stabilității în regiunea euro-atlantică. În discursul său, ministrul Luminița Odobescu a evidențiat și importanța consolidării, în continuare, a NATO și a rolului României în cadrul Alianței. De asemenea, a încurajat tinerii să se implice activ în societate pentru promovarea valorilor pe care se fundamentează NATO, precum libertățile individuale, drepturile omului, democrația și statul de drept. A evidențiat, totodată, rolul Colegiului Național „Sfântul Sava“ în formarea personalităților marcante ale României.

    La rândul său, ambasadorul Statelor Unite în România, Kathleen Ann Kavalec, a reliefat colaborarea strânsă între România și Statele Unite, atât pe plan bilateral cât și în cadrul NATO, subliniind rolul și valorile Alianței în asigurarea securității și stabilității regionale și globale. A punctat faptul că Parteneriatul Strategic România - SUA reflectă angajamentul comun al celor două țări față de promovarea păcii, securității și democrației. Discursurile au fost urmate de un dialog cu elevii prezenți, oferindu-le acestora oportunitatea de a expune viziunea lor asupra viitorului NATO și rolul României în cadrul Alianței.

    Campania „Born in NATO” este dedicată tinerilor născuți după aderarea României la NATO în anul 2004 și își propune să promoveze rolul și valorile Alianței Nord-Atlantice. Co-inițiată de către Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Apărării Naționale, campania va cuprinde o serie de evenimente, în perioada martie-decembrie 2024, cu scopul de a familiariza tinerii cu valorile și obiectivele Alianței.

    📝 Comunicatul de presă este disponibil aici: https://www.mae.ro/node/64412

    RăspundețiȘtergere
  31. Martalogii pârsi vor sa lanseze programul "Pождённый in Tratatul de la Varșovia"

    RăspundețiȘtergere
  32. https://flux24.ro/voluntarul-roman-decorat-de-zelenski-ucraina-este-aproape-de-colaps/

    Ai auzit Zdreanță? Radu Hosu pupa -ne-ai tu la toți dosul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din articol

      "În „Getica” sunt aproximativ 50 de români, inclusiv foști militari din Armata Română. Aceștia din urmă și-au dat demisia și au semnat contracte cu Armata Ucrainei, explică Radu Hossu."

      Ștergere
    2. Se aude acolo în fund?
      Că fiecare aude ce vrea.
      Și că tot vorbesc unii de demisii din armata.

      Ștergere
  33. Zdreanță, du -te la culcare. Iar ai pierdut "1001 de seri".
    Nu uita la ora doo să ne-o sugi sugi și să ne înbelești la oo.

    RăspundețiȘtergere
  34. https://r3media.ro/istoricul-george-damian-explica-situatia-reala-romania-este-condusa-de-un-sistem-inchis-format-din-cateva-clanuri-constituite-din-retele-de-familie-si-afaceri-clanuri-controlate-de-o-gerontocratie/

    Corect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. F corect. Sistemul se numește Cosa Nostra (La Famiglia). Din păcate, lovitura de stat din 89 nu a făcut decât să schimbe un sistem dictatorial cu unul mafiot. Din Revoluția a Învins s-a transformat în Răscoluția a înfrânt. La fel ca toate răscoluțiile poporulu român, și aia de la Bobâlna, și a lu Doja, și a lu Crișan, și a lu Tudor, și de la 907 și care or mai hi fost.
      Ura.

      Ștergere
  35. https://www.libertatea.ro/stiri/inspirat-de-vacante-un-primar-dintr-o-comuna-din-mehedinti-a-plantat-140-de-palmieri-suma-cheltuita-4840898

    La Nea Bozile acolo pe tarla. Urmează maimuțele, că acum au doar una, pe Ce zar Maimucul 😂

    RăspundețiȘtergere
  36. 😂😂😂
    Mi-a plăcut la iutubu ăla cu CE NE ENERVEAZĂ chestia cu Te uiți ca Șoșoacă la brioșă ! Sau aia cu Te joci cu mucii pe bordură !
    Trebă arhivat în bliboteca hacademică !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: MUIne dăm limbile înainte. Numa Doagă Marțalogea ni le dă în cur !

      Ștergere
  37. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9!

    https://www.youtube.com/watch?v=FkYI7NSMMT0

    RăspundețiȘtergere
  38. @pmt 28 martie 2024 la 18:01
    @<...>scopul o fo să-i scoată de sub umbrela statutului pe cei de la Secu-Faleanga a5a, O&T, Setese, Sepepe și Pecere și Utece.

    Numai pulărăii și pizdărăii care au născocit viitoarea OUG, a 38-a modificare al legii 80/1995, știu care a fost "scopul"😁
    Din textul OUG numai ce scrii tu acolo nu rezultă.🤔

    Singurii care vor fi "maziliți" după intrarea în vigoare a ordonanței vor fi "ofițerii, maiștrii militari și subofițerii din Ministerul Afacerilor Interne", adică jandarmii și pompierii.
    În comentariul meu (@APV_rz 28 martie 2024 la 15:41) am pus și adresa spre varianta PDF a proiectului de OUG, pentru documentare.
    Ca o completare, aveți link-ul pentru legea 80/1995 după modificările făcute în 10.11.2023:

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/269217

    Pe coloana din stânga a cuprinsului puteți selecta din "istoric consolidari" una dintre variante, pornind de la 23.07.2002 până la varianta 28.03.2024. De asemenea poate fi selectată "Forma de baza", pentru nostalgici😁

    Ordonanța de Urgență a fost publicată în Monitorul oficial și o regăsiți la pagina nr.8:

    https://monitoruloficial.ro/Monitorul-Oficial--PI--268--2024.html

    Am scris asta pentru rigurozitate hacademică, că mai sunt și cetățeni care aruncă priviri de după perdea pe blog și nu e bine să ne facem "de căcat"😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @APV_rz 29 martie 2024 la 09:07

      Cei de la Monitorul Oficial cam fut meciul și link-ul direct se pare că nu funcționează.
      Accesați:

      https://monitoruloficial.ro/

      La rubrica "Cele mai recente acte publicate în Monitorul Oficial, Partea I" selectați "M. Of. nr. 268 din 28 Martie 2024"
      Aveți și fișierul PDF descărcat pentru hacademicieni:

      https://drive.google.com/file/d/1VKPe_L6_nnHpfoRCMcYtDpLwpvogDst1/view

      La pagina nr.8 găsiți ordonanța care modifică pentru a 38-a oară legea 80/1995.

      Ștergere
  39. 𝐓𝐈𝐓𝐋𝐔𝐑𝐈𝐋𝐄 𝐃𝐈𝐌𝐈𝐍𝐄𝐓̦𝐈𝐈 – 𝟐𝟗 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒
    ☑️ România este în NATO de 20 ani. Pe 29 martie 2004, România a depus instrumentele de ratificare la Departamentul de Stat al SUA
    ☑️ Războiul din Ucraina. Rusia a lansat un nou val de rachete și drone asupra Ucrainei. Zelenski: Rusia va trece la ofensivă până în vară, Ucraina nu este pregătită. „Avem nevoie de arme acum.” Polonia și alte țări NATO din est au ridicat avioanele din Poliția Aeriană
    ☑️ Războiul Israel-Hamas. Netanyahu: Ne pregătim să intrăm în Rafah. 36 de militari sirieni și 5 membri hezbollah au fost uciși în Aleppo, Siria, într-un presupus atac israelian. Curtea Internaţională de Justiţie cere Israelului să ofere de urgenţă asistenţă umanitară în Fâşia Gaza
    ☑️ UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022.,1,5 milioane de persoane au imigrat din statele membre UE
    ☑️ Polonia investighează o rețea de spionaj rusesc
    ☑️ Rusia a blocat la ONU monitorizarea sancțiunilor împotriva Coreei de Nord
    ☑️ Șeful Apărării din Bulgaria, amiralul Emil Eftimov, cere 2,5% din PIB pentru armată
    ☑️ Este alertă în județul Brăila, după ce noaptea trecută s-a prăbușit o dronă în Insula Mare a Brăilei

    https://monitorulapararii.ro/titlurile-diminetii-29-martie-2024-1-54464

    RăspundețiȘtergere
  40. Tui'n gurita cu schimbatu' orei duminica !!
    Pana atunci e mai la indemana zdreanta
    Muie vesnica!

    RăspundețiȘtergere
  41. Apevereze
    Buna dimineata lu' zdreanta sa-i fwt "clanta"!
    Poate iti place gaudeamus asta? Mie mi-o placut dirijoarea 🤩



    RăspundețiȘtergere
  42. Na!
    https://www.facebook.com/watch/?v=621887139912666

    RăspundețiȘtergere
  43. Cea mai bună soluție ar fi mobilizarea martalogilor pârsi.
    Dar nu se vrea.
    Sunt interese mari la mijloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea mai bună soluție este să ne căcăm în ceoku tău cu bucăți de sulă cât mâneca cojocului.

      Ștergere
  44. Mnă dimigreața ! Și, iute pe la ceoc s-o loaț, ca să vă tae greața !
    Iar e vineri, iar e jaga-jaga !
    Peseaua: buey Curleoane, ce dreq îț pusăș aiconu ăla cu masca lu Anusnimous ?
    Erai mai bengos cu trabuciul ăla în mână. Masca asta mă sparie !

    RăspundețiȘtergere
  45. "Sunt 20 de ani în care România a primit cele mai solide garanții de securitate, datorită apartenenței la cea mai puternică alianță politico-militară din lume, şi a devenit mai puternică şi mai vizibilă în plan euro-atlantic.

    Tot acest parcurs nu se putea realiza fără Armata României și oamenii ei devotaţi. Îi omagiem astăzi pe eroii care au căzut la datorie în teatrele de operații şi au devenit ancore în timp pentru generaţiile următoare. Totodată, îmi exprim respectul și recunoștința pentru militarii răniţi în timpul acţiunilor de luptă, pentru veteranii din teatrele de operaţii, precum și pentru personalul Ministerului Apărării Naționale care a contribuit la evoluţia țării noastre în cadrul Alianței. Nu în ultimul rând, transmit mulţumiri militarilor români care participă, în prezent, la misiuni, operații și exerciții sub stindard NATO și demonstrează că România nu este doar un beneficiar, ci și un furnizor de securitate alături de partenerii săi strategici." - fragment din mesajul ministrului apărării naționale, Angel Tîlvăr , cu ocazia împlinirii a 20 de ani de când România a aderat la NATO
    ➡ https://www.mapn.ro/cpresa/18320_mesajul-ministrului-apararii-nationale-cu-ocazia-implinirii-a-20-de-ani-de-cand-romania-a-aderat-la-nato

    Foto: Laurențiu Turoi
    #NATO #NATO20 #StrongerTogether

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță, tu ești rudă cu Geoană, că prea ești prostănac?

      Ștergere
    2. Va referiri la cel care a fost invins de Corsarul Invincibil? 😁

      Ștergere
  46. https://www.cotidianul.ro/nuclearelectrica-ar-putea-reporni-productia-de-apa-grea-de-la-halanga/

    Nea Bozil, om te-ai făcut!😁

    RăspundețiȘtergere
  47. Plec spre altă destinație în curând.
    Rămâneți în zona pentru detalii.

    RăspundețiȘtergere
  48. Individul din imagine mi-a lovit un coleg (Nicu) cu capul în nas. El este Consilier Local Brașov din partea PNL.

    Relatez din spusele lui Nicu: Acum o oră, acest redus care a amenințat-o și pe Flavia voalat cu moartea, era lângă cortul USR unde se strângeau semnături pentru alegeri dădea târcoale pentru a intimida oamenii de acolo.

    La un moment dat Nicu îi salută pe consilierii locali USR care se apropiau de cort cu "Heiii uite câți consilieri locali" moment în care Alexandru Pușcașu (Consilierul Local PNL) îi spune "ce pizda mă-tii vrei mă?". Nicu îi răspunde că nu a vorbit cu el. Moment în care rebutu se repede și încearcă să-i dea un cap în gură. Reușește să-l lovească în nas, maximumul bărbăției din viața lui. Toate acestea se întâmplau în fața fetiței sale. Pentru că așa fac redușii.

    În acest moment colegii mei sunt la Poliție, pentru a fi martori la declarația lui Nicu cu privire la agresiunea pe care vi-o povestesc. Asta este competiția politică? Ăsta este mediul pe care-l vrem?

    Eu sigur nu. Și cum redușii ăștia trebuie să fie expuși, pentru că doar presiunea publică îi poate forța pe liderii acestor indivizi să nu-i mai pună pe liste. Și doar dacă află lumea despre ei, nu-i vor mai vota. Altfel aceași tipologie violentă, agresivă, vor lua decizii pentru restul.

    P.S. Nu-mi cer scuze pentru faptul că folosesc cuvântul redus, când ma refer la astfel de indivizi.

    https://www.facebook.com/share/p/J2pLkq6yx2xLpdyJ/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Radu Hossu este idolul martalogilor pârsi de aici pentru cine nu cine
      E la fel de pârâcios că martalogii pârsi.

      Ștergere
    2. Zdreanță, nouă și lui R Hosu, la toți tu să ne pupi dosul

      Ștergere
  49. Doamna cu barza și ouăle revine în forță.

    Antoaneta Artem
    Visitor Center Sulina dacă nu avea oua, ce mai contează ce are în cioc ???? O sa-i zboare fulgii degeaba

    https://www.facebook.com/share/p/NLrPH2vbVPXzAxWp/

    RăspundețiȘtergere
  50. Uite-i bă' că e vii,mișcă,au iarba fiarelor frate!Înseamnă că ne mai dă ceva!

    RăspundețiȘtergere
  51. Pe surse lui Akord75 și Nikk lindik mik le-o dă prin gard.

    RăspundețiȘtergere
  52. "Plec spre altă destinație în curând..."

    Zdreanță, pleacă în cur ând dar să stai la rând.

    RăspundețiȘtergere
  53. Nu vă încordați prea tare c-o să aveți soarta lui Nicu.
    Prietenul lui Radu Hossu.

    RăspundețiȘtergere
  54. Daca va tine mergeți la Antoneta la Sulina.
    Cea cu barza și ouăle

    RăspundețiȘtergere
  55. https://www.romaniapozitiva.ro/coltul-verde/1-aprilie-iesiti-in-natura-si-sarbatoriti-ziua-pasarilor/

    Zdreanță, vino să ne sărbătorești la toți "ziua cucului". Vezi să nu ne spargi oole 🖕

    RăspundețiȘtergere
  56. Pe muianul și rozeta lui reddog
    Curg comentariile pe blog!
    Reddogul tine blogul!
    Recunoștința și muie veșnică curlangiului!🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muia de Zdreanță să fie primită, iar cu sârg măciuca la toți, de el, să ne fie belită .

      Ștergere
  57. @anonim 29 martie 2024 la 09:46
    @anonim 29 martie 2024 la 09:46

    😃
    Corul sună cam sec, poate și din cauză că este în spațiu deschis.
    Dirijoarea într-adevăr este grațioasă, talentată și bine proporționată😃👍

    RăspundețiȘtergere
  58. Zdreanță, Reddoagă căruia îi lipsește o doagă nu are farmec. Toți îi tragem câte un șpiț în cur, dar el totuși insistă să fie adoptat. Comentariile la adresa lui Zdreanță nu același farmec cum erau cele la adresa lui Țiuzăr maimuca muci pi chiept, ori Viurelu Kișu Kelu ot Hurziceni...😭

    RăspundețiȘtergere
  59. @anonim 29 martie 2024 la 10:59
    Un articol pe tema Combinatului de apă grea de la Drobeta Turnu Severin scris în 2018:

    https://ro.linkedin.com/pulse/fost-odata-un-combinat-de-apa-grea-probabil-cel-mai-mare-toma

    Ca în toate domeniile, când lași problemele să fie rezolvate de politruci incompetenți și ticăloși, n-are cum ieși ceva bun.

    RăspundețiȘtergere
  60. Da leat! La propunerea tuturor și în unanimitate la Consiliul de Onoare, Zdreanță, agent majur, este pedepsit prin în muiere și footere în cur. Consiliul de Onoare a mai hotărât că Zdreanță pușcăretul din drepturi este decăzut, arză-l-ar Ghena, foot -,ul în cur să -l foot.

    RăspundețiȘtergere
  61. Evenimentele Zilei de 29 martie în Istorie:

    - 29 martie 1430 - Imperiul Otoman condus de sultanul Murad al II-lea, ocupa orașul bizantin Tesalonic.
    - 29 martie 1821 - În momentul începerii mișcării Eteriei, domnul Moldovei, Mihai Suțu, a anunțat hotărîrea sa de a se retrage temporar din Moldova, lăsînd o căimăcămie care să se ocupe de treburile curente și mai ales să asigure Poarta Otomană de supunerea Moldovei.
    - 29 martie 1828 - Are loc deschiderea în cadrul mănăstirii Trei Ierarhi din Iaşi, Moldova, a Şcolii normale şi a gimnaziului, unde studiile se fac în limba română.
    - 29 martie 1830 - Conform Tratatului de pace ruso-turc de la Adrianopol, au început lucrările Comisiei pentru delimitarea granițelor dunărene dintre Principatele române și Imperiul otoman. Fostele raiale Brăila, Giurgiu, Turnu, împreună cu 30 de insule din Dunăre au fost efectiv realipite Țării Românești. Lacul Brateș a revenit Moldovei.
    - 29 martie 1848 - Domnitorul Mihail Sturdza înăbuşă mişcarea revoluţionară din Moldova cu forţa armată.
    - 23 martie 1929 - La Casa Alba a fost instalat primul telefon, iar Herbert Hoover devine primul presedinte care are instalat un telefon pe biroul sau.
    - 29 martie 1971 - A decedat Perpessicius - Dumitru S. Panaitescu, poet, critic și istoric literar român (n. 1891).
    - 29 martie 1997 - În România, s-a trecut din nou la ora de vara, prin Ordonanta de Guvern 20/1997, reintroducandu-se un program orar practicat in statele Uniunii Europene.
    - 29 martie 2004 - Șapte țări din Europa de Est, printre care și România, devin membre oficiale ale NATO.
    - 29 martie 2004 - Irlanda devine prima țară din lume care interzice fumatul în locurile publice.
    - 29 martie 2017 - Premierul britanic Theresa May a semnat scrisoarea oficială pentru activarea Articolului 50 al Tratatului de la Lisabona, declanșând astfel procedura formală de separare a Marii Britanii de Uniunea Europeană.

    Sursa: unitischimbam.ro

    RăspundețiȘtergere
  62. https://www.stiripesurse.ro/cel-mai-mare-criminal-in-serie-din-romania-eliberat-calaul-de-boschetari-a-ucis-cu-pietre-11-oameni_3276379.html

    Fugi Zdreanță!

    RăspundețiȘtergere
  63. O masă cu mâncare de urzici aduce organismului de 200 de ori mai multă vitamina C decât dacă aţi mânca mere. De asemenea, urzicile sunt bogate în substanţe bioactive, precum fier, magneziu, calciu, potasiu şi siliciu, dar conţin şi vitaminele A, pe cele din complexul B, K şi PP.
    O serie de boli, precum gastrita hiperacidă, ulcerul, pancreatita, hepatita, litiaza biliară şi ciroza, pot fi tratate cu urzici.

    https://jurnalul.ro/viata-sanatoasa/terapii-complementare/cura-urzici-minuni-organism-afectiuni-tratate-959615.html?fbclid=IwAR1YYaUr9N3vwjAJ0sz28ihvmPlVwSb46Zng0Lf8AINsvzEr5C3IatBk0XU

    RăspundețiȘtergere
  64. Pentru martalogii pârsi recomand o cura la tăiat stuf.

    Are efecte miraculoase în tratarea celor care sunt tari în ceok.
    Nu dam nume, martalogii pârsi gen Akord75 și Nikk lindik mik.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță, fă o cur ă de urzici și suge al nostru carici.

      Ștergere
    2. @ Zdreanță,
      Nikk te baga in pizda ma-ti!
      E bine? Ești mulțumit?
      Mars și cântă la alta masă, jigodie mizerabilă!
      Muie curlangiu retardat!🖕

      Ștergere
    3. PS. Și Akord, Don Corleon zice să -i sufli -n trombon+ beșafon.

      Ștergere
  65. Geoană Prostănacul probabil era surprins de ziariști la o partida de Popa Prostu'

    https://m.ziare.com/klaus-iohannis-presedinte/klaus-iohannis-golf-carmen-iohannis-alba-1861190

    RăspundețiȘtergere
  66. ....sau s-a futut!
    ca sa fie 101 cu mwia lu' zdreanta, atarna-l-as de faianta

    RăspundețiȘtergere
  67. Offf si o suta doi,zdreanta de pwla sa ma iei....ca nu postam dac' nu meritai inca o mwie....dar mai intai in mana sa mi-o tii, ca haotic sa o ai intre gingii

    https://flux24.ro/consilier-al-unui-fost-presedinte-ucrainean-de-duminica-zelenski-nu-mai-este-presedinte/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca si asa dupa constitutia lor(cu c mic) trebuiau sa aiba alegeri inca de la inceputul lui martie.......dar deh ala mic de respira greu s-a gandit ca ii mai place.Acum probabil o sa zica ca "nu-i momentul,e razboi".....si macar aici ii dau dreptate

      Ștergere
  68. Puiul Galben
    Era să li se spargă vena de indignare martalogilor pârsi. 😁

    https://m.ziare.com/anpc/pui-vopsit-iasi-anpc-salmonella-1861155

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță, să ne sugi puiul galben și nu uita la ora doo să ne înbelești la oo

      Ștergere
  69. https://www.petitieonline.com/sustine_partidul_national_socialist_din_romania_nazist

    Să mă trăsnească bunul Dumnezeu, dar asta nu mi-aș fi închipuit. Mai rămâne ca ăștia, dacă există, să -l aleagă prezident pe Joi Anus ...

    RăspundețiȘtergere
  70. Martalogii pârsi trebuie să sape un pic și să descopere de ce Mărgelatu a vopsit Trandafirul Galben.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Că să ne pupi tu acolo unde nu ne bate soarele și să ne -o suji

      Ștergere
  71. https://www.stiripesurse.ro/anunt-important-al-sefului-casei-de-pensii-bani-mai-multi-sau-mai-putini-la-recalculare-in-functie-de-anul-pensionarii_3276523.html

    Asta -i caldă și legată de subiect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui introdus și un indice de erecției!

      Ștergere
  72. "Când preotul a încercat să scoată demonii din mine, mi-a dat două motive: În primul rând, din cauza "ochilor mei negri". În al doilea rând, pentru că sunt un creștin evanghelic. Încrucișându-și mâinile, m-a împins să sărut crucifixul", a spus Cerniiavski."



    Separatiștii ruși din Donbas au chemat un exorcist când au descoperit că un prizonier ucrainean era creștin evanghelic

    https://m.ziare.com/razboi-ucraina/razboi-ucraina-rusia-invazie-exorcizare-prizonier-de-razboi-ucrainean-1861077?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta trebuie făcut și aici cu martalogii pârsi.

      Ștergere
  73. Verii Zdreanță și Ifrim, degeaba, ați pierdut startul.
    PS, Zdreanță, așa de dimineață, ia o mooe cu lamuie că să nu ai greață.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt matinal pentru că sunt in aeroport
      Plec spre Insula Afroditei. ✌️💪🦅🇷🇴

      Ștergere
    2. Face cam mult cursa asta Iordania-Cipru :3 ore.
      Nu am mai zburat pe ruta asta dar teoretic ar trebui să facă mai puțin.
      Din cauza conflictului din Israel ocolește prin Egipt.
      De ex cursa București Tel Aviv sau Cipru e cam 2 ore jumate.

      Ștergere
    3. Au anunțat că face 1 ora și 40 de minute totuși.
      Inițial pe site-ul companiei aeriene apărea că face 3 ore.
      Înseamnă că trece peste Israel.

      Ștergere
  74. Exorcizarea martalogilor pârsi ar trebui combinata si cu o cura la taiat stuf.
    Până se leapădă de Satana.

    RăspundețiȘtergere
  75. Mnă dimigreața ! Rapid la ceok s-o loaț, ca să vă tae greața !
    Catolicii e pă bengozenie, dăjea umblă cu OO vopsite ! Mai au de așteptat doar Înviorarea, ca să se dezlănțuie !
    Totuși, oare de ce catolicii nu iau lumina șfântă de la Ierusalim, din locul ăla unde se produce minunea minunilor ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: bă camaraz, ăsta e adevărul adevărat. Să vă zice și veteranul Curleoane Muci Mereu, dacă nu e așa
      =====================================
      anonim29 martie 2024 la 14:08
      Zdreanță, Reddoagă căruia îi lipsește o doagă nu are farmec. Toți îi tragem câte un șpiț în cur, dar el totuși insistă să fie adoptat. Comentariile la adresa lui Zdreanță nu același farmec cum erau cele la adresa lui Țiuzăr maimuca muci pi chiept, ori Viurelu Kișu Kelu ot Hurziceni...😭
      ===============================
      Astea cu pârșii și muia veșnică la adresa lu Patroclea zici că-s niște poezii de Otilea Cazimir, pe lângă Operele Alese, cu Bulă Cezar Muci pi Kept și tigri koi

      Ștergere
  76. Ci bagabonț bre, ci bagabonț !
    ==============================
    anonim29 martie 2024 la 14:32

    Ba mai mult, pe pmt (care mai nou îi tine palma la kur) l-a atacat în cel mai josnic și mizerabil mod posibil.
    =======================
    Daci uamini bre, ci uamini. Bă camaraz, am îmbătrânit și eo, nu mai am presiune.

    RăspundețiȘtergere
  77. Buei, să nu uitaț de limbi. Să le daț înainte, iar Doagă pe la cur să ne facă o băială.

    RăspundețiȘtergere
  78. A început isteria mesei de paști. Cam asta e semnificația Înviorării la români: crăpelniță cât mai multă. Pe oricine îl întrebi, ce face de paști, răspunsul este invariabil: la miezul nopții (!!!) merge să ia ia lumină, după care dă drumul la dezmăț. La fel și în a doua zi. Băute pe viață și pe moarte, crăpare în maț și hore cu bătute la podea, în memoria lu Cristi Tâmplaru !

    RăspundețiȘtergere
  79. Am ici șea o fomelie de catolici. Până începe slujba de Înviorare, ăștia tre să margă la biserică cu coșurile cu crăpelniță și cocârț, ca să le aghezmuiască pokii. La slujbă vii doar cu mânurile în pojnare și stai disciplinat în bancă. Nu te freci de ici colea, ca la prostodocș, cu coșarca dupe tine, ca să-ț ciocnești OO involuntar.
    Disciplină. Păcat că pokii au interzis la dat la buci, din care cauză or devenit găozari !

    RăspundețiȘtergere
  80. Vedeți că la la noapte trebo să dați limbile-nainte!

    RăspundețiȘtergere
  81. Luați exemplu domnilor:
    Ce ar face Emil Constantinescu dacă Rusia ar ataca Moldova? "M-aș duce pe front, personal. Se poate naște un viitor numai din pedalogia suferinței"

    https://www.euronews.ro/articole/ce-ar-face-emil-constantinescu-daca-rusia-ar-ataca-moldova-m-as-duce-pe-front-per

    Emil Constantinescu, fost președinte al României: "Dacă nu exista NATO, România ar fi fost astăzi fie în situația Belarusului, fie în situația Ucrainei.

    Moșul este foarte vioi.
    Păcat că l-a învins "sistemul".

    https://evz.ro/exclusiv-cum-s-a-nascut-faimoasa-declaratie-sistemul-m-a-invins-un-apropiat-al-lui-emil-constantinescu-spune-tot-adevarul-video.html

    RăspundețiȘtergere
  82. Luați exemplu domnilor:
    Ce ar face Emil Constantinescu dacă Rusia ar ataca Moldova? "M-aș duce pe front, personal. Se poate naște un viitor numai din pedalogia suferinței"

    https://www.euronews.ro/articole/ce-ar-face-emil-constantinescu-daca-rusia-ar-ataca-moldova-m-as-duce-pe-front-per

    Emil Constantinescu, fost președinte al României: "Dacă nu exista NATO, România ar fi fost astăzi fie în situația Belarusului, fie în situația Ucrainei.

    Moșul este foarte vioi.
    Păcat că l-a învins "sistemul".

    https://evz.ro/exclusiv-cum-s-a-nascut-faimoasa-declaratie-sistemul-m-a-invins-un-apropiat-al-lui-emil-constantinescu-spune-tot-adevarul-video.html

    RăspundețiȘtergere
  83. Salutări din Cipru martalogilor pârsi fara bube in cap.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Până la urmă tot prin Egipt a luat-o avionul.
      1 ora 45 de minute.
      Amman-Aqaba-Marea Roșie, Peninsula Sinai, Golful Suez, Cairo și am intrat și am ieșit undeva intre Alexandria și Port Said apoi pedala peste Mediterana până pe Insula Afroditei.
      Știu că nu vă interesează dar face parte din programul de exorcizare. 😁

      Ștergere
  84. Milițienii de la Sindicatul Polițiștilor din România "Diamantul" fac o analiză a situației operative ca urmare a majorării soldei/salariului de grad:
    MAJORAREA SALARIULUI DE GRAD NU PUNE CAPĂT DEZASTRULUI DIN MAI ȘI MAPN

    https://sprd.ro/?p=2606

    Sunt prezentate situații statistice din care rezultă situația dezastruoasă în care se află Poliția în ceea ce privește personalul.
    Sunt 4 județe "campioane" la lipsa de personal: Constanța, Harghita, Covasna, Caraș Severin – cu un deficit de personal de peste 30% !
    Explicațiile sunt destul de simple:
    - începând cu anul 2020, Guvernul Cîțu – prin înghețarea aplicării Legii 153/2017 la polițiști și militari – a declanșat un val masiv de pensionări și demisii;

    - atacurile iresponsabile ale frustraților imaturi de la USR-PLUS – printr-o campanie media ostilă ce a vizat denigrarea, în principal, a poliției și jandarmeriei, în scopul punctării în fața electoratului cu subiectul reformării ”pensiilor speciale”;

    - partidele politice PNL și PSD au executat militarii și polițiștii printr-un vot masiv ce a reprezentat o variantă de ”reformă a pensiilor speciale”, din care au scăpat – grație bunei lor conlucrări cu puterea politică – tocmai magistrații, plasați dincolo de linia ”nesimțirii”;

    - schimbarea regulilor în timpul jocului a marcat o stare generală de frustrare, revoltă, dezgust, demoralizare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim 30 martie 2024 la 11:34
      Așa este, sunt încă multe cauze care au dus la situația actuală din tot SNAOPSN dar pe astea le-au amintit cei de la "Diamantul".
      Acum, cum tinerii pot să se informeze foarte ușor de pe internet, cred că vor fi din ce în ce mai puțini cei care vor putea fi "păcăliți" să se înhame la jugul unei cariere pline de restricții, pe principiul "și futuți și cu banii luați".

      Ștergere
  85. Zdreanță, dați -am clanță, recunoaște că meri tot în Kuala Lumpur pupa -ne-ai în cur!

    RăspundețiȘtergere
  86. Bă Zdreanță, în 1995 , pe când eram căpitan pupa-m-ai în cur un an, "am spart" securitatea aeroportului Larnaka în capul tău să fac kaka. Am trecut cu încă un coleg ca prin brânză prin toate porțile de acces fără să fie controlați de nimeni.😂 A fost o poveste tare. Zdreanță, vezi că la etajul 1 al aeroportului, este un " împinge tava" pe care scrie cu litere grecești"CAFITARIA". Poți mânca ceva ieftin acolo. Ce-i drept, pe vremea mea, ăia nu serveau mâncare pentru câini. Zdreanță, am înțeles că te duci în partea turcă a insulei, să joci Conga, iar otomanii să ți -o tragă Bonga,-Bonga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt in Paphos acum.
      Dar am fost si în Larnaca acum un an sau doi.

      Ștergere
    2. Inițial am vrut sa trec și în partea turceasca dar o las pe data viitoare.
      Nu stau mult aici.
      Când am fost acum un an sau doi chiar mă uitam la prețurile de acolo la hoteluri.
      Erau mult sub cele din partea greceasca.
      Acum nu mai e așa.
      Înseamnă că au început sa vina turiști multi și pe acolo.

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri