Google Translate

vineri, 12 iulie 2024

2024. De unde sare iepurele la prezidențiale?

 


De unde sare iepurele la prezidențiale?


Blocurile politice dominante care formează alianța de guvernare, PSD și PNL, nu se grăbesc cu desemnarea candidatului la prezidențiale.

„Seceta” politică a fost întreruptă de câteva candidaturi „pe persoană fizică” și intrarea în cursa prezidențială a unor concurenți din opoziția care își pansează rănile după rezultatele sub așteptări la alegerile locale.

În contextul războiului ruso-ucrainean, alegerile prezidențiale din România vor beneficia de o atenție sporită în cancelariile din Est și Vest: România e cap de pod NATO și SUA în Europa de Est și în regiunea Mării Negre.

Dilema roșie

Ultima oară când PSD a câștigat funcția de Președinte al țării, România nici măcar nu se afla în NATO și UE, iar românii au avut de ales între Ion Iliescu și Corneliu Vadim Tudor.

Apoi, timp de 20 de ani, PSD a trăit același „film”: candidatul PSD a intrat fără emoții în finala prezidențială, unde a fost „măturat” de valul anti-PSD format de electoratul de dreapta.

Acum, PSD trebuie să-și desemneze un nou candidat și tradiția în partid a fost ca președintele formațiunii să fie automat și candidat la Cotroceni. Alegerea naturală a PSD-iștilor ar trebui să fie Marcel Ciolacu. Cel puțin momentan, nimeni altcineva din PSD nu și-a manifestat dorința de a candida.

Rămâne de văzut dacă Ciolacu, aflat în fruntea Guvernului, va accepta să candideze. În joc pentru el sunt atât funcția de președinte PSD cât și cea de premier, pentru că în cazul unui eșec la prezidențiale, ambele îi vor deveni aproape imposibil de păstrat. Stau exemplu Adrian Năstase, Mircea Geoană, Victor Ponta, Viorica Dăncilă, care după ce au pierdut cursa pentru Cotroceni au pierdut și puterea în PSD.

Nu este exclus ca liderul PSD să nu aibă însă de ales și filialele partidului să-l „oblige” să candideze. Cel puțin momentan, o alternativă în partid nu există.

Geoană - electronul liber

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a înregistrat la OSIM marca „Mircea Geoană 2024 președinte”. Au trecut 15 ani de când Geoană a pierdut alegerile prezidențiale din postura de candidat PSD, iar fosta etichetă de „prostănac” pe care i-a aplicat-o Ion Iliescu, precum și scandalurile care au culminat cu excluderea sa din PSD au rămas undeva în trecut. Geoană joacă acum cartea „independentului” care provine din structura de conducere a celei mai puternice alianțe militare de pe planetă și care are, cel puțin teoretic, o carte de vizită pentru a candida la funcția de președinte.

Geoană nu și-a anunțat însă oficial intrarea în cursa pentru Cotroceni. Singurul partid care și-a anunțat momentan susținerea pentru Geoană este o formațiune cvasinecunoscută, Partidul România în Acţiune. Căreia i se adaugă o „mișcare civică cu sens politic”, așa cum a descris-o Geoană, Mișcarea România Renaște.

Secretarul general adjunct al NATO a exclus posibilitatea de a se înscrie în PSD sau în oricare alt partid politic. El a explicat că este „anul independenților” așa că nu se va înregimenta politic pentru a obține sprijin în campanie.

Pare greu de crezut că Geoană ar putea fi candidatul PSD

O dreaptă plină de surprize

Traian Băsescu și Klaus Iohannis au condus România, de la Cotroceni, în urma unor piruete politice de mare efect, dirijate de liberali.

În 2004, candidatul PNL la prezidențiale, Theodor Stolojan, s-a retras din cursă pe ultima sută de metri (unii ar spune chiar că „a fost retras”) invocând probleme grave de sănătate, astfel că Traian Băsescu a devenit candidatul unic al dreptei și l-a învins pe candidatul PSD Adrian Năstase.

În 2014, candidatul PNL la prezidențiale, Crin Antonescu, a demisionat de la șefia partidului în urma rezultatului slab înregistrat de partid la alegerile europarlamentare, la timp pentru ca PNL să-l desemneze candidat pe primarul Sibiului la acea vreme, Klaus Iohannis.

Orice este posibil în tabăra liberală, obișnuită cu surprizele la prezidențiale. Momentan, PNL pare să-și dorească să meargă spre Cotroceni cu Nicolae Ciucă, președintele formațiunii. Fostul general are mai degrabă o imagine de „tehnocrat” decât de om politic, precum și de „protejat” al lui Klaus Iohannis, pe care l-a însoțit la summitul NATO de la Washington, un loc de unde politicienilor care vizează funcții înalte le place să pozeze pentru electorat.

Cum Ciucă nu a respins o candidatură la prezidențiale, ba chiar a insistat pe ideea că își va asuma candidatura dacă i-o va cere partidul, numele său este momentan prima opțiune a PNL. Rămâne de văzut dacă liberalii vor juca previzibil sau dacă „au în mânecă” un candidat surpriză și vor produce o nouă piruetă politică pentru Cotroceni.

Opoziția, în reanimare

Alegerile locale au turnat plumb în ghetele partidelor de opoziție.

USR și-a schimbat conducerea și a numit-o candidat la prezidențiale pe Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel. Raportat la mărimea partidului care o susține, ar fi o surpriză ca Lasconi să reușească să intre în finala prezidențială fără ajutoare suplimentare de la alte partide. Experiența de 20 de ani de jurnalist la ProTv ar putea să-i ofere un avantaj în fața celorlalți candidați. Până atunci, Lasconi trebuie să se transforme dintr-un primar local lîntr-un politician cu notorietate națională. Faptul că USR se află abia la a doua campanie prezidențială nu o ajută, la fel cum nu o ajută nici faptul că nu are o „armată” de primari în spate.

Ludovic Orban s-a înscris și el pe lista potențialilor candidați la prezidențiale din partea Forța Dreptei. Dacă PNL ar ieși de la guvernare, Forța Dreptei ar fi dispusă să negocieze cu PNL un candidat comun la prezidențiale.

AUR l-a desemnat pe George Simion candidatul partidului la Cotroceni. El se „luptă” pentru același electorat cu președintele SOS România, Diana Șoșoacă, care și-a anunțat și ea candidatura la prezidențiale după ce a reușit să intre în Parlamentul European. Pentru moment, forțele „suveraniste” și „patriotice” sunt dezbinate și nu dau semne că ar avea de gând să se alieze. Cum nici împreună nu au o garanție că pot produce o surpriză la prezidențiale, separat le va fi și mai greu.

Pe persoană fizică

Fostul ministru PSD al Justiției, Ana Birchall, și-a anunțat și ea candidatura independentă la prezidențiale, în timp ce surse din anturajul fostului ministru de externe Cristian Diaconescu au declarat pentru stiripesurse.ro că acesta ia în calcul să candideze la prezidențiale și ar fi început deja să formeze o echipă care lucrează la o platformă pentru candidatură.

Cozmin Gușă, fost consultant politic, a anunțat și el că a primit o scrisoare de susținere din partea lui Donald Trump pentru o candidatură „independentă” la alegerile prezidențiale. O candidatură la Cotroceni a lui Gușă necesită însă un strop de rezervă: Gușă a anunțat la locale că a acceptat să candideze din partea AUR la Primăria Capitalei, pentru ca în mai puțin de 24 de ore să fie contrazis de AUR.

Și-a mai anunțat candidatura la prezidențiale avocatul Aurelian Pavelescu, din partea PNȚCD, sub sloganul „Un preşedinte pentru cei care n-au avut un preşedinte”.

Există și o serie de posibile candidaturi „exotice” vehiculate în cercurile politice: fosta șefă DNA Laura Codruța Kovesi, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu,precum și fostul șef SRI Eduard Hellvig.

Alegerile prezidențiale se vor desfășura pe 24 noiembrie (primul tur) și 8 decembrie (al doilea tur). ----------------------------------------------------

SURSA: https://www.stiripesurse.ro/de-unde-sare-iepurele-la-prezidentiale_3376899.html

82 de comentarii:

  1. Eu vreau să ajungă groșteiu' președinte,mai facem și noi câte-o burtă de râs când trebuie să vorbească liber la diferite adunări!Că nu-i râsu nostru aiasta-i altă treabă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Planton II tot cu mâna pe cocoșel?Nu te impacienta că și io în copilărie din cauza sărăciei tot cocoșelul era unica mea jucărie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9 !

    RăspundețiȘtergere
  4. Plm de la atâta căldură a început frigiderul să-mi bea din Ciucaș!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema e reală!
      Și eu am observat asta😁
      Încă investighez.
      S-ar putea să fiu nevoit să cumpăr alt frigider, mai încăpător și mai puțin bețiv.

      Ștergere
  5. Cred că era mai potrivit titlul "2024. De unde sare mistrețul la prezidențiale?" dar na, l-ar fi acuzat de plagiat cei de la "stiripesurse.ro" pe dom' Bozile😁
    Mare șmecherie nu prea e cu prezidentele ăsta.
    Indiferent care bou sau vacă se va afla în funcția aia, nu va putea tăcea mai mult decât Mutul și nici nu se va putea plimba mai mult ca el.
    Când își va încheia mandatul Ficusul, ar trebui să vină, cu mare alai, cei de la Guinness Book să-i omologheze recordurile.
    Viitorul președinte va mai trebui să facă față și provocării lansate de Petrov: cel mai "jucăuș" președinte.
    Provocarea este destul de serioasă ținând cont de faptul că nu toată ziua se naște un Coldea.
    Pentru a-ți bate joc de întregul SNAOPSN, activ și în rezervă, într-adevăr mai sunt multe posibilități, deci sunt șanse pentru o competiție reală la titlul de "Cel mai ticălos Președinte". Cei mai mulți dintre candidații declarați au acest potențial.
    În principiu, problemele nu vor porni de la Președinte ci de la pulifricii parlamentari "aleși" în cireadă, pe liste.
    Ăștia-și vor pune copitele pe legi, pe bugete și pe ce plm mai votează ei acolo.

    RăspundețiȘtergere
  6. 👍😀
    Domnul Cezar a întredeschis ușa blogului😃
    Publică acolo un experiment făcut de un cetățean cu pepeni "sănătoși":

    https://cezar-armya.blogspot.com/2024/06/httpswww.html?showComment=1720805321810#c2811473454538231569

    Nu știu cât de precis este detectorul acela folosit de cetățean, mai ales că bateria este aproape descărcată😁
    Problema însă este reală.
    La un moment dat, au controlat autoritățile câteva transporturi de legume și fructe "proaspete" provenite din Turcia și s-au îngrozit de rezultate.
    La un moment dat cumpărase nevastă-mea ceva mere.
    Uitasem de ele în cămară și "le-am descoperit" după vreo două luni.
    Erau în aceeași stare cum fuseseră cumpărate😁
    Probabil că cei mai mulți "producători" recurg la practici din astea criminale, profitând de faptul că pe autoritățile care-ar trebui să-i verifice ori sunt șpăgare, ori delăsătoare ori amândouă la un loc.

    P.S. Domnul Cezar a publicat și exemplele de calcul distribuite de Hathi👍😀

    RăspundețiȘtergere
  7. Se întâmplă lucruri dubioase și la cei pe care-i bănuiam de seriozitate:
    Japonia a sancționat peste 200 de militari, inclusiv cu rang de conducere, pentru gestionarea defectuoasă de informații clasificate. Comandantul Marinei a demisionat, iar șeful Statului Major a primit o mustrare.

    https://www.biziday.ro/290461-2/

    Oficialul a cerut, public, scuze pentru aceste incidente, dar și pentru încercările unor militari de a obține compensații pentru misiuni de scufundare pe care nu le-au executat.

    Na, să-i mai criticați pe gherțoii noștri!
    Și apeviștii japonezi își pregăteau pensiile nesimțite și i-au prin "cu mâța-n sac"😂
    Poate vor apărea informații și despre soția lui Nam Ce Fu din fruntea armatei japoneze, soție făcută ofițereasă superioară din tablagioaică😁

    RăspundețiȘtergere
  8. Justiția milostivă lovește din nou:
    Curtea de Apel București anulează condamnarea de 7 ani primită de Puiu Popoviciu și îl achită pe omul de afaceri fugit în Marea Britanie

    https://www.agerpres.ro/justitie/2024/07/12/cab-anuleaza-condamnarea-de-7-ani-primita-de-puiu-popoviciu-si-il-achita-pe-omul-de-afaceri-fugit-in-marea-britanie--1326886

    Prejudiciul cauzat USAMV Bucureşti se ridică la suma de 619.472.218 lei şi se compune din valoarea terenurilor aportate prin subevaluare la capitalul social al SC Băneasa Investments SA şi din scoaterea din societate a sumelor de bani care fuseseră aportate la capitalul social, lipsind societatea de capital de lucru", mai spuneau procurorii.

    Pesemne că prejudiciul a fost prea mic, s-or fi gândit împărțitorii de dreptate.
    Ce plm mai reprezintă-n ziua de azi vreo 124 de milioane de euro?
    E bine totuși că statul a pus pula pe milițienii pensionari și recuperează banii "furați" de aceștia fără voia lor.
    Să zică mulțumesc milițienii pensionari că nu-i bagă și la bulău!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred că, la ora asta, ținând cont de condițiile vitrege de afară și din case, moșnegărimea și-a ocupat posturile de luptă din Mall unde instalațiile de climatizare le vântură părul de pe kept.
    Alții s-au tras la umbră și respiră rar😁
    Unii se luptă cu frigiderul pentru o bere rece🍺
    Există și excepții: cei care se joacă cu cocoșelul de mici și acum, la bătrânețe, se joacă cu țâțele chiriașelor.
    Tuturor ne este greu, dar nu la fel😁
    În concluzie, o zi de sâmbătă obișnuită.

    RăspundețiȘtergere
  10. Oăi ce căldură, oăi ce căldură... Țiu zăr vin' de ne suflă - n sulă. Coaili le răcorește, c-altfel ele se clocește. Suflă tare din borjoci să ne răcorești la floci. Vino și cu ceapka ta, să avem un' ne căca

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai răsfirați băieți, mai răsfirați:
    Ofițer acoperit al SRI, deputat PSD, ia șpagă, scapă de pușcărie și este uns șef la ANCOM

    https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/ofi-er-acoperit-al-sri-deputat-psd-ia-pag-scap-de-pu-c-rie-i-este-uns-ef-la-ancom-1583576

    Deci, cine ne regulează nouă comunicațiile?
    Se pare că Valeriu Ștefan Zgonea zburdă fericit deși-i pute gura a usturoi și a căcat.
    Justiția e cu ei!
    Căca-m-aș în hârdăul pe unde beau ei apă!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mulțumesc pentru completare😃
    Oxiurul zgonea (cu "z" mic) este un alt parazit care încearcă să umple golul lăsat de cireada lui Coldea.
    Mie "mi-a plăcut" modul elegant prin care l-au scăpat de 3 ani de bulău cu executare și l-au plantat ca șef la ANCOM.
    Muistul zgonea (cu "z" mic) are treabă cu domeniul telecomunicațiilor cât are măgarul cu prezervativul.
    Fute-i-ar Scaraoțchi pe spurcații ăștia.

    RăspundețiȘtergere
  13. Să mă kak în capu lu' Zdronea și a tuturor fesenarilor, useristilor și muistilor din sparlament.
    Pesea. Țiu zer , să mă kak și -n ceapka ta

    RăspundețiȘtergere
  14. Țiu zer, ce faci mă ciobene? Te-ai apucat să vopsești caloriferul din bucătărie? 😂

    RăspundețiȘtergere
  15. Ati auzit vestea?
    MaKiss..s.a dus...!

    RăspundețiȘtergere
  16. S-a dus la Viana ..sa faca Haustro ungaria cu Orban ..da.l draku

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Țiu zer, nu mai glumi cu chestii de astea. Mai bine suflă -ne -n cimpoaie să ne răcorești la koaie 😜

      Ștergere
    2. Ai făcut și tu o glumă de șantier!

      Ștergere
    3. Limbricul lu stalin....toaaata viata cu nasul in kkt🙂😂🤣

      Ștergere
  17. Bă leat, 35 de grade Celsius la umbră sub bolta de vie, aciulea lângă granița cu orckranienii.
    Hai bă Țiu zer, treci pe aer condiționat și ne răcorește cocoșelul ne-ncetat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă doare-n carici,mi-am găsit servici,stau planton la Ciucaș,iar le număr,la fiecare juma' de oră mai dispare una ca prin farmec,când ajung sub cinci cu numărătoarea mă cuprinde o neliniște și-mi fac de drum la boutique și-mi vine sufletul la loc,apoi iar le număr până-ncep să greșesc la numărătoarea...

      Ștergere

    2. @ ifrim 13 iulie 2024 la 17:45
      Practic, aici se dă o luptă crâncenă între frigiderul parșiv și militarul însetat.
      Dreptatea este de partea militarului😁
      Dreptatea și setea înving întotdeauna😂🍻

      Ștergere
    3. Un betiv notoriu...da.l
      drakului!
      Tot asa a supt si vaccinurile..fara numar ..fara numar!
      Un minim de cunostiinte medicale si ar cunoaste prostanul ca pe o vreme ca asta berea TE DESHIDRATEAZA!

      Ștergere
    4. @ Cezar 13 iulie 2024 la 20:41
      @ pe o vreme ca asta berea TE DESHIDRATEAZA!

      Păi tocmai ăsta-i șpilul😁
      Nu trebuie să ai cunoștințe medicale ca să bei.
      Trebuie doar să știi să deschizi gura😂
      Bei o bere și te deshidratezi 🍺
      Nu poți sta deshidratat așa că, mai bei o bere 🍺😁
      Se repetă operațiunea până uiți de ce ai început să bei sau ... până vine SMURD-ul🍺😁
      🍻

      Ștergere
    5. Ceai fierbinte!
      Crezi ca Rommel ..Vulpea desertului a fost prost??

      Ștergere
    6. @ Cezar 13 iulie 2024 la 21:45
      Da 😁
      Făceam doar glume😁

      Ștergere
  18. Bă ce căldură, bă ce căldură... Țiu zer vino de ne suflă -n sulă pân' îți vine acru -n gură

    RăspundețiȘtergere
  19. Caesare ceaiuri beau pacienții băi,eu n-am niciun beteșug!Ce-s ca tine pe ducă?

    RăspundețiȘtergere
  20. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9 !

    RăspundețiȘtergere
  21. Cică maimuca Trump ar fi fost victima unei tentative de asasinat:
    Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump. UPDATE. Atacatorul s-a aflat pe un acoperiș, la circa 2-300 de metri de mitingul electoral și a fost împușcat mortal de Secret Service în câteva secunde, dar abia după ce a tras opt focuri asupra fostului președinte. Acesta a fost rănit ușor, la ureche, dar o persoană din public a fost ucisă, iar alte două grav rănite.

    https://www.biziday.ro/290581-3/

    Pot fi mai multe variante:
    1. Făcătură a lui Trump pentru a se victimiza și pentru a-și spori șansele de victorie în alegeri.
    - de la 200 - 300m având o armă cu lunetă pe care o cunoști, ai putea rata doar dacă ar fi rafale puternice de vânt neprevăzute.
    2. Omul care a tras chiar era bine pregătit și a tras tocmai pentru a-l zgâria pe bășinosul Trump.
    - trebuie să-l fi avut cu ceva serios la mână pe trăgător și acesta știa că va fi o misiune sinucigașă.
    3. Fraierul care a tras era complet nepregătit.
    - trebuie să fii idiot complet să te înhami la așa ceva fără o pregătire temeinică.

    Eu înclin spre variantele 1. și 2. combinate😎

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine se riscă să fie împușcat în ureche?Elipsa împrăștierii dă o eroare de 1cm și glonțul este în tigvă!

      Ștergere
    2. @ ifrim 14 iulie 2024 la 08:57
      Se pare că distanța de tragere a fost de vreo 130m.
      Cu o armă precisă, victima poate deveni erou în două feluri, viu sau mai puțin viu😁
      Astea oricum sunt doar supoziții.
      Poa' să ningă, poa' să plouă, mi se rupe ștanga-n două😁
      Am desfăcut un Ciucaș numai să-l necăjesc pe dom' Cezar🍺

      Ștergere
  22. Dacă ar durea prostia...
    Filmări cu rapperul Wiz Khalifa în scene care arată cum este arestat de poliție, la Costinești, după ce și-a aprins un joint de marijuana pe scenă, la festivalul Beach, Please!

    https://hotnews.ro/video-rapperul-wiz-khalifa-arestat-de-politie-dupa-ce-si-a-aprins-un-joint-pe-scena-la-beach-please-1747372

    Negroteiul probabil că se credea în Bronx și publicul era format din elefănței roz cu fustițe de balet😁

    RăspundețiȘtergere
  23. Ai dreptate...maimuta de Trump.
    Pe vremea lui America nu a mai deschis nici un alt nou razboi. Asta nu se poate, unde o sa ajungem fara un nou razboi! O sa ajunga toti sa faca ce vor ei fara a mai fi condusi de America!

    RăspundețiȘtergere
  24. Are dreptate Caesar prostu' satului zecile de mii de turiști pe plajă toți beau ceaiuri călduțe,i-am văzut io!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂😂🍻 Ifrime, infanterii nu lucrează cu elipsa de împrăștiere ca noi, ei lucrează cu R50, adică cu raza cercului în care intră 50% din gloanțele trase

      Ștergere
    2. Poa' să ningă, poa' să plouă, mi se rupe ștanga-n două😁
      Am desfăcut un Ciucaș numai să-l necăjesc pe dom' Cezar🍺
      Când am scos sticla din frigider, s-a aburit.
      Pesemne că o fi caldă ca ceaiul ălora de pe plajă😁
      A dreakului frigider!

      Ștergere
  25. Atenție, a fost emisă RoAlert, îndată apare Țiu zer Muci pe chept, ca să ne sufle în cimpoaie, a noastre coaie de căldură să nu se - nmoaie.

    RăspundețiȘtergere
  26. Îmi place comentariul lui CTP:
    Următoarea lovitură?

    https://republica.ro/urmatoarea-lovitura

    "Prin acest atentat cu multiple focuri de armă asupra sa, Donald Trump se alătură miilor de americani împușcați în fiecare an de posesorii de arme de foc din comerț. Credeți că va duce asta la o lege măcar de limitare a deținerii de arme pe care o susține președintele Biden?

    Urmează replici pe măsură ale susținătorilor violenți ai lui Trump? Va fi o justificare pentru ce va face Trump cu democrația dacă ajunge președinte, așa cum a făcut Adolf Hitler după incendierea clădirii Reichstag-ului?
    "

    RăspundețiȘtergere
  27. @ ifrim 14 iulie 2024 la 08:57
    @ akord 75 14 iulie 2024 la 11:10

    Aveți dreptate hacademicieni!
    Cred că probabilitatea ca maimuca Trump să-și fi înscenat rănirea tinde spre zero..
    Trump este un maimuțoi norocos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ci pampălai frate!
      Nu a vrut nimeni sa.l împuste
      Mitocanul cu gura mare a fost atins de bucatile rezultate din ecranul unui prompter..erau doua..dr pe care isi citea mesajul🤣😂🙂

      Ștergere
  28. Bă ce căldură, bă ce căldură... Țiu zer vin' de suflă în sulă. Coaili le răcorește și pe kelu îl belește

    RăspundețiȘtergere
  29. Rahat..eu trageam cu PSAL..LA 400 M..LA TINTA
    CAP
    NU RATAM NICIODATS

    RăspundețiȘtergere
  30. Ia să verificăm noi dacă la aceste ore din zi mai este ciuneva apt pentru socializare!O pool4... toți e țapeni!

    RăspundețiȘtergere
  31. Mai am o pool4,noroc că am servici,sunt bocitor pe la priveghiuri la casa albastră.Pentru 100 plâng la capătul defunctului,pentru 200 mă tăvălesc și pe jos de durere...,pentru 300 rup și hainele de pe mine!Tariful e /h!

    RăspundețiȘtergere
  32. 6x2=12 mumu mumu, pentru cei din pozele de mai sus !
    Pentru ultima poză, chiar porție dublă, că are mai multe borț !

    Viv la Frans ! Egalite, Fraternite, Je ublie !

    RăspundețiȘtergere
  33. Hai Spenea-Furia Roha la tricăuri și Furia Galbânî la curul budigăilor !
    Ole Geamal, cel mai adevărat madrilean !

    RăspundețiȘtergere
  34. Slava Țiuzăr Bulă Muci pi Față (și-i mînâncă cu dulșeață) !
    Pesea: a căzut de doo ori corentu în Mol ! Degringoladă generală, ca în filmul Godzila, când a apărut șeopârla în piața din Niu Iorc

    RăspundețiȘtergere
  35. Văzui la Moș Koilă ot Dolhasca nește cuantumuri de te ia cu trepidații !
    Asta e, ghinion, cum ar spune Doagă Roșu !

    Pesea: tot p-acolea bântuie și un tâmpit, intitulat căcălin. Să dea dreq dacă reușesc să citesc ce zmăngălește idiotul. Nu mai zic de a înțelege ce vrea ! Numa emoji cu fantome, semne de ponctoație și alte semne, de te ia cu amețeală !
    Eo crecă moșneagul spețial îi publică mizeriile alea, ca să vadă toată lumea cu ce prostani se luptă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa scriu ăștia și rețetele de mână a fost medic lt.col.și se tot plânge că la tras meapeneaua pe cosor,de parcă-ar fi singurul!

      Ștergere
  36. Țiuzere, dacă te plictisești, dă o tură ici șea, nițeluș să ne-o belești !

    RăspundețiȘtergere
  37. Să nu ziceți că n-ați știut:Care aveți de gând să veniți în Mamaia și să comandați și felul II la restaurant vă recomand să luați și giranții cu voi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ? Numa cân începe progreamul Litoralul pentru Tonț, vin la MaMUYA !

      Ștergere
  38. Țiuze mare ceobănoi- să ne sufle în țîmpoi !
    Pesea: s-a terminat și cu CE de flobal ! Urmează Holimpiada ! Apoi să ne-o bage bachidea ! Cam astea-s evenimentele majeore de le mai avem în 20-24 ! Alegerile= zero barat.
    Urmează 20-25, Țiuze iute să ne-o linji, cu 0 % indexare pentru tilicari și reintroducerea birulu pentru sănătate, sau cum plm s-o chema !

    RăspundețiȘtergere
  39. ifrim14 iulie 2024 la 19:47
    A fost ăla medic cum am fo eo kilot pe Ef 16 !
    Poate frun gradat sanitar, de ăla de făcea toată zioa naveta la farmacia din Poriclinica armății, ca să ducă rațetele eliberate de doftoroi și să aducă pastelele pentru cadre, neveste, părinți, amante, vecini și alț pretenari ! Moca !
    Nici nu mai merjeam la fermelie. Dădeam un telefon că vreau alea, alea, iar la prânz mă trezeam cu sanitarul cu pastelele ! Ce vremuri bre !
    Acu, mai repede găsești coca, mari sau extăzy !

    RăspundețiȘtergere
  40. Bagabonțîî e planctoane la frijiderele cu Ciucaș ! Să nu se întâmple fro aroganță, ceva, până la ora începerii meciulu !

    RăspundețiȘtergere
  41. Noroc că a vrut unul să-l sinucidă pe Ștrumpy și au uitat telembiziunile de ursul ăla, care cică i-a dat ghiară Scufiții Roșii ! Că m-au zăpăcit cu ursul. Și cu Hadăr socotitorul de penzii !
    Țiuze, nu uita, ale tale biuze moi vrem să ni le pui pe-un O ! Și-ale tale biuze dulci, să ni le pui între buci !

    RăspundețiȘtergere
  42. Berea cu fainoșag v-a dat cu poolile-n sus?La muncă paraziți!

    RăspundețiȘtergere
  43. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9 !

    RăspundețiȘtergere
  44. Mesajul regelui Charles pentru naţionala Angliei după înfrângerea din finala Euro 2024

    https://ziare.com/euro-2024/spania-anglia-finala-euro-2024-regele-charles-mesaj-1882019

    Deşi victoria v-a ocolit în această seară, eu şi soţia mea ne alăturăm întregii mele familii în a vă îndemna pe dumneavoastră şi echipa dumneavoastră să ţineţi capul sus.

    Ăștia n-au aflat încă regulile "ai, n-ai mingea, tragi la poartă" și "cine dă mai multe goluri câștigă"😁

    RăspundețiȘtergere
  45. Medicul Virgiliu Stroescu dă vești proaste pentru românii care beau bere pe caniculă: E toxic!

    https://www.stiripesurse.ro/medicul-virgiliu-stroescu-da-vesti-proaste-pentru-romanii-care-beau-bere-pe-canicula-e-toxic_3378303.html

    Dacă bei o sticlă de bere, 4 ore sta in celulele organismului si omoara tot ce este viu. Orice gram de alcool e toxic. Alcoolul scurtează viaţa, atacă ADN-ul (…)
    Câte portocale poti mânca o dată? Una, două, trei. Un fresh conţine sucul de la 12 portocale. Portocalele integrale sunt cele mai sănătoase.
    Sifonul bagă în tine dioxid de carbon care este acid si scade toata imunitatea organismului, că aceasta devine acidă.
    Lămâia e acidă în gură, dar în stomac e alcalină. Nu bagi dinţii în lămâie pentru că distruge dinţii. Când ajung în stomac, sărurile de acid citric sunt alcaline.


    Felcerul nu zice nimic de ceaiurile fierbinți băute pe caniculă și patentate de Rommel.
    Gata, mă fac băiat cuminte și trec la apă plată cu lămâie.
    Da' ce naiba fac cu berile din frigider?
    Doar n-o să le las să se-nvechească.
    După ce termin berile trec la lămâi.

    P.S. Stocul de bere din frigider se înnoiește periodic😁

    RăspundețiȘtergere
  46. @ akord 75 14 iulie 2024 la 18:52
    @ @APV-rz
    @ Multumesc pentru :https://www.mapn.ro/buget/

    Să fie primit! 😃

    Știi. Și la ce-ți ajută că știi?
    [Grupul Divertis]

    RăspundețiȘtergere
  47. Bă ce căldură, bă ce căldură... Țiu zer vin' de ne suflă în sulă

    RăspundețiȘtergere
  48. Hop, hop, hop, Țiuzer Luzer Muci pe Față o ia la ceock !

    RăspundețiȘtergere
  49. Auzi Țiu zer ce zice Akord? Ham ei de sule să ne iei și să sufli -n ele pân' la ora 3

    RăspundețiȘtergere
  50. Mai dă-l în pool4 mea pe moșul de Stroiescu după el trebuie să mânci doar buruieni,carne roșie nu,laptele nu cică-i pt.viței nu pt.consumul uman,când toți am crescut cu lapte de vacă.Nu vreau să flămânzesc zeci de ani ca să trăiesc 4-5 ani în plus!

    RăspundețiȘtergere
  51. Căldura face ravagii ! Inclusiv prin Haula Hacademică !

    RăspundețiȘtergere
  52. Care ați fost la nunta lu' Ianis Hagi?Cât a mers darul?

    RăspundețiȘtergere
  53. Țiu zer, buey, ce mai fac orckranienii tăi? Mai pune aciulea un tic toci și după, suflă - ne în floci

    RăspundețiȘtergere
  54. https://www.facebook.com/profile.php?id=61555605284182

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ma cac in ceapca ta mai ciobirlan borit. Sterge-te la pula cu tictocii si feisbucii tai. Mulge-l pe Zdrely de pula. Cu gura sa-l mulgi pina-i curg mucii pi keptul tau.

      Ștergere
    2. De acord.Mă cac si eo în ceapca lui de handilău. Și în poloria lu Viurelu Kelu !
      Hop, hop, hop, ceobenu Țiuz s-o ia la ceock !

      Ștergere
  55. O parte a mucureștenilor îi mulțumesc frumos și îi transmit mumu mumu fericit !

    RăspundețiȘtergere
  56. Ciobârlane, ți -ai vopsit caloriferul din bucătărie? Dacă ai terminat vino de ne vopsește și nouă oole

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri