Google Translate

miercuri, 3 iulie 2024

Quo Vadis, America? Consilierii lui Joe Biden dezvăluie motivul pentru care acesta a avut o prestație slabă în dezbaterea cu Trump

 


Explicație bizară: consilierii lui Joe Biden dezvăluie motivul pentru care acesta a avut o prestație slabă în dezbaterea cu Trump


Adjuncții președintelui Joe Biden i-au apărat prestația la dezbatere, afirmând că acesta se străduiește să funcționeze în afara unei ferestre de șase ore în timpul zilei, a raportat Axios. Publicația, citând persoane apropiate președintelui, a declarat că Biden funcționează cel mai bine între orele 10 a.m. și 4 p.m, scrie Insider.

Potrivit consilierilor anonimi care au vorbit cu Axios, este mai probabil ca Biden să facă greșeli verbale și să devină obosit în afara acestei perioade de timp sau în timpul călătoriilor în străinătate. Asistenții lui Biden au fost, de asemenea, supuși analizei. Washington Post a relatat că unele persoane din cercul restrâns al lui Biden au dat vina pentru performanțele sale slabe pe pregătirea excesivă.

Alții au spus că prea mulți consilieri au fost implicați în pregătirile sale de o săptămână la Camp David, a adăugat raportul.

Biden și fostul președinte Donald Trump s-au confruntat în prima dezbatere a anului, joi, de la ora 21.00 ET, în Atlanta.

Comentatorii și politicienii au considerat dezbaterea dezastruoasă pentru Biden și s-au întrebat dacă acesta este prea bătrân pentru un nou mandat de președinte.

În timpul unor părți ale dezbaterii, Biden, care are 81 de ani, a făcut declarații confuze și a părut să uite ce spunea la mijlocul propoziției. De exemplu, când a fost întrebat despre datoria națională, Biden s-a poticnit și a spus: "În sfârșit, am învins Medicare".

"Mi-am petrecut jumătate din carieră fiind criticat pentru că sunt cea mai tânără persoană din politică. Am fost a doua cea mai tânără persoană aleasă vreodată în Senatul Statelor Unite - și acum sunt cel mai în vârstă", a declarat Biden în timpul dezbaterii, când i s-a cerut să răspundă preocupărilor legate de vârsta sa.

Comentariile consilierilor săi par să contrazică propriul argument al lui Biden potrivit căruia vârsta nu ar trebui să fie un factor în cursa prezidențială.

"Concetățenii mei americani, problema cu care se confruntă națiunea noastră nu este vârsta pe care o avem: Este vorba despre cât de vechi sunt ideile noastre", a spus el în timpul discursului privind Starea Uniunii din martie.

"Nu puteți conduce cu idei străvechi care nu fac decât să ne ducă înapoi", a adăugat el.

El a făcut o afirmație similară în mai, în timpul unui interviu cu Stephanie Ruhle, gazda MSNBC. "Am dobândit o mulțime de înțelepciune și știu mai multe decât marea majoritate a oamenilor", a spus el. "Și am mai multă experiență decât oricine altcineva care a candidat vreodată pentru această funcție. Și cred că m-am dovedit a fi onorabil, precum și eficient."

Biden nu neagă prestația slabă

Biden a recunoscut că a avut o prestație slabă în cadrul dezbaterii, dar a minimalizat importanța acesteia.

"Nu mai merg la fel de ușor ca înainte. Nu mai vorbesc la fel de ușor ca înainte. Nu mai dezbat la fel de bine ca înainte", a declarat el vineri în fața mulțimii la un miting de campanie din Raleigh, Carolina de Nord.

"Știu cum să spun adevărul. Știu să deosebesc binele de rău. Și știu cum să fac treaba asta. Știu cum să rezolv lucrurile", a adăugat el.

Reprezentanții campaniei lui Biden nu au răspuns imediat la o cerere de comentarii.

SURSA: https://www.stiripesurse.ro/explicatie-bizara-adjunctii-lui-joe-biden-dezvaluie-motivul-pentru-care-acesta-a-avut-o-prestatie-slaba-in-dezbaterea-cu-trump_3366031.html

191 de comentarii:

  1. Edy cică are nevoie de odihnă !
    Sireacu, ce oboseală mare și cu plimbatul ăsta prin cășâlii domnulu !
    Uitați-vă cum arată tabloul pentru sferturi. Ce dreq să caute sărăcanii noștri p-acoalea !

    RăspundețiȘtergere
  2. Bă, ce PLM vorbim noi aicea ? Că văz că s-a schimbat apa...
    MUIne e Indăpendens Dei ! Iar se sparg ăștia în figuri p-aciulea, de zici că-i iarmarocul de la Gheyșoara ! Mă doare la bașkeț de nea bășină ăsta și de prestația lui !
    Alț idioț. La cât sunt SU ale A de mari și de deștepte nu au găsit și ei niște candidați mai de doamne ajută ! Un trepanat gagicar și un moșneag bășânos !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce zic australopitecii despre bidon...pardon australienii.Am taiat inceputul ca sa nu va plicti...cu un dement romanake
    https://youtu.be/D28sbT5Q1fM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac unele comentarii. Mai ales al ăluia de-l face pe Tucă OGOREAN, pe motiv că-l tot întrerupe pe dom prifesor !
      Auz bre, cică nu mai fi bă ogorean ! :)))

      Ștergere
  4. MAGA Ștrump, MAGA Ștrump! 😂

    RăspundețiȘtergere
  5. Muei Apevilă, pe unde umbli? Ești cumva la butoiul cu moare de varză?😂 În lipsa lui Zdreanță da -i-am clanță, vino de fă revista presei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doarme lângă frijideri, cu șâpu de bere-n mână ! Visează la RO în semifinale ! Oricum, nu crecă poate bea moare, că nu-i intră capul în botoi !

      Ștergere
  6. Dominique Șpritz3 iulie 2024 la 10:20

    Domnul Petrea P din Gayșoara, cioben de meserie, a fost amendat pentru faptul că crește căpri și oi în propria locuință. Mai mult, ieri era airoport unde se tolănea în ploaie, pe gazon, ca un adevărat groștei.

    https://www.stiripesurse.ro/la-timisoara-e-ca-la-tara-politistii-locali-au-gasit-ponei-vaci-si-oi-la-pascut-proprietarii-au-fost-amendati_3366327.html

    https://www.national.ro/news/imagini-incredibile-mai-multi-porci-filmati-in-fata-aeroportului-din-timisoara-video-831514.html/

    RăspundețiȘtergere
  7. Las ca si noi "stam bine".....colectie de la ciobenu' gheysor

    PERLE BACALAUREAT. Ştefan cel Mare a bătut cel mai mulţi turci, era spaima Imperiului Austro-Otoman. A avut vreo 50 de războaie cu ei şi a fost 50-0. Numai când îl vedeau ăia şi deja începea să le sune apa în cap. PERLE BACALAUREAT. Comuniştii erau terorişti, nu dădeau internet la oameni. Ei se bătea cu americanii, care lea dat la temelie, că avea mai multe bombe atomice. PERLE BACALAUREAT. Statul român s-a născut pe cadavrele oamenilor simpli, ca mine şi ca tine, care au murit ca să avem noi unde să mergem azi la mall şi să spunem că România e o ţară de… mă scuzaţi puncte puncte PERLE BACALAUREAT. S-au bătut ani mulţi în al doilea război mondial şi sa-u mai şi săturat. Şi au zis să facă pace şi au puso diun tratat. Adio război PERLE BACALAUREAT. Uniunea Sovietică era un fel de Rusia de acum, mai măricică. Ea avea Armata Roşie, care era câtă frunză câtă iarbă, vorba poetului, iar noi otrăveam fântânile, ca să moară ei de sete înainte să ne arunce bombe în cap. PERLE BACALAUREAT. Dacă nu era Mihai Viteazu să facă el România cu mânuţele lui cum l-a tăiat capu, şi bine la tăiat, nu aveau ăştia ce să fure azi.”Eu il iubesc pe Radu Mazare, pentru ca e baiat de viata si e foarte bun in politica. A dus fetele la vot in costum de baie si face Invierea pe plaja. L-am prins odata in club ametit si a dat noroc cu mine, nu s-a jenat”. PERLE BACALAUREAT. „N-am model ca nu prea citesc. O sa am pana in sesiunea de toamna. Dar cred ca dati alt subiect”. PERLE BACALAUREAT. „Modelul meu este Ilie Nastase, pentru ca nu ii pasa de gura lumii si s-a insurat de multe ori. Cand l-a suparat cineva i-a dat-o la temelie”. PERLE BACALAUREAT. „As vrea sa ajung ca Steve Jobs, cel care a descoperit telefonul mobil (nu dau nume) si tableta. Pentru ca a fost inteligent si insistent a facut miliarde de dolari. Pacat ca a murit tanar, eu voi merge mai des pe la doctor. Si poate voi face si eu descoperiri importante, sunt pasionata de tehnologie”. PERLE BACALAUREAT. „Modelul meu este tatal meu care este preot la parohia mare din centru. Il asculta toata lumea, are un program lejer si venituri bune. Imi plac si Papa Paul si Patriarhul, care fac biserici mari si oamenii sunt fericiti”. PERLE BACALAUREAT. „Modelul meu de viata sunt eu insumi, lucrez ca ospatar la MAI si sunt foarte mandru. la ora 8 incepe nebunia, cu cafele, ceaiuri si de mancare la majoritatea din unitate”. PERLE BACALAUREAT. „Nu putem avea imagini poetice, pentru ca textul nu e cu fotografii”. PERLE BACALAUREAT. „Rolul cratimei este de a ajuta, a usura deplasarea, mersul pe jos…” PERLE BACALAUREAT. „Rolul verbelor la imperfect e sa ne arate ca lumea asta chiar e imperfecta, poti sa faci tu bine cat poti, sa te duci la biserica, sa-ti faci temele, sa nu minti si tot te calca masina sau faci cancer.”

    RăspundețiȘtergere
  8. PERLE BACALAUREAT. „Tipul de perspectiva narativa in Accidentul este una foarte foarte nasoala, daca-mi permiteti sa spun mai modern. Ce accident are o perspectiva vesela?” PERLE BACALAUREAT. Unul dintre elevi, nepregătit şi cu mari lacune la gramatică a apelat la mila profesorilor, pentru o notă de trecere: „Va rog eu sa-mi DATZI cinci, am probleme acasa nici nu VRETZI sa SHTITZI. FACETZIMI un bine sint amarat”. PERLE BACALAUREAT. „N-avea omul alte cuvinte la el, d-asta le-a folosit (verbele la timpul imperfect – n.r.). Era un fel de Vanghelie modern”. PERLE BACALAUREAT. Subiectul care a starnit cele mai multe zambete a fost eseul in care elevii au avut de argumentat importanta alegerii unui model in viata. PERLE BACALAUREAT. „Este foarte important sa iti alegi un model in viata. Eu inca de mica m-am vazut model de succes, pe marile scene, prezentand haine scumpe, pentru oameni rafinati. Acum modelul meu este Madalina Ghenea”. PERLE BACALAUREAT. „Multa lume critica pe Zavoranca, Daniela Crudu, dar ele sunt cap de afis in show biz, prin toate revistele, le urmaresc fotografii in cluburi, pe strada, apar seara la televizor. Pentru mine ele au reusit in viata. Numele lor apare pe internet de mii de ori. Altfel, nu te stie nimeni, in afara de cartierul tau. E bine sa ai un model de urmat, te inspira in ce faci”. PERLE BACALAUREAT. „Un model te reprezinta. Gigi Becali vorbeste pe intelesul meu, pricep. Patapievici are fraze incalcite, musai am nevoie de dictionar ca sa pricep ce vrea sa spuna”. PERLE BACALAUREAT. „O duci bine in viata daca esti smecher, cu masina tunata, gagica cool, ti se apleaca lumea la picioare. Sau poti fi afacerist ca Gigi Becali, sa fi toata ziua pe la televizor, sa arunci cu bani la saraci. Asta vad eu model, ca baiat de baiat ce sunt. Nu mi-am schimbat parerea nici dupa ce l-au arestat pe Becali, dupa trei ani scapa. Ramane in istorie”.

    RăspundețiȘtergere
  9. PERLE BACALAUREAT. „Catalin Botezatu este un model in viata pentru orice fiinta pentru ca el ia fete din viata reala si le duce si le imbraca la Bucuresti si pe unele chiar mai adanc in Europa”. PERLE BACALAUREAT. „Pe langa modelul meu in viata eu am si modele in viata, care sunt animatoare, cu care ma inteleg bine, cu unele merg chiar la strand, cand nu sunt obosite noaptea dupa dans. Au o viata buna, deci asa vreau sa ajung si eu”. perle 2014 PERLE BACALAUREAT. Indiferent că au absolvit un liceu cu profil real, fie unul umanist, elevilor de clasa a XII-a li s-a cerut să trateze la unul dintre subiectele de la proba de Limba Română a Bacalaureatului, poezia. PERLE BACALAUREAT. Pentru unii, nu doar că nu există o cunoaştere minimă a operelor de bază a marilor autori români, ci nici capacitatea de a face distincţia dintre două mari genuri: epic şi liric. PERLE BACALAUREAT. Aşa s-a ajuns ca, la Vaslui, romanul „Ion” de Liviu Rebreanu, să fie scris, de fapt, de Tudor Arghezi. Explicaţia elevului care a generat perla este năucitoare: “În romanul «Ion» scris de Tudor Arghezi, este vorba despre povestea unor oameni de la ţară care…”. PERLE BACALAUREAT. În acelaşi oraş, „Luceafărul” lui Eminescu a fost vedetă printre elevii de la Real. O parte dintre perlele lor le puteţi citi mai jos: PERLE BACALAUREAT. “Cătălin a luat-o în luntre pe Cătălina si s-au iubit în mijlocul lacului sub privirile Luceafărului care era gelos”. PERLE BACALAUREAT. În concepţia altui elev, Luceafărul era cel care stătea în calea fericirii celor doi pământeni deoarece, “Luceafărul nu le dădea pace celor doi si tot le băga bete în roate, dar până la urmă s-a văzut ca iubirea învinge, iar Luceafărul si-a văzut de treaba lui”. PERLE BACALAUREAT. “Poezia «Luceafărul» a lui Eminescu are 98 de versuri”, a scris un elev bârlădean dovedind că habar nu are de diferenta dintre vers si strofă a unei poezii. PERLE BACALAUREAT. Altul a completat foaia de examen cu “Cătălin nu face niciun sacrificiu în schimbul iubirii, el o priveste în mod normal, natural fapt ce se întâmplă numai oamenilor comuni”. PERLE BACALAUREAT. O elevă a găsit sursa problemelor pe care tinerii le au în prezent “Tinerii din ziua de azi suferă de obezitate sau alte boli din cauza subnutritiei deoarece ei mănâncă numai la fastfood-uri sau nu se alimenteaza corect”. PERLE BACALAUREAT. Nici comentarea titlului nu a scăpat fără o analiză “serioasă” din partea unui elev. “Titlul operei poate fi interpretat din punct de vedere astronomic precum o stea aproape de pământ , foarte strălucitoare care poate fi văzută cu ochiul liber”. PERLE BACALAUREAT. “Luceafăr blând vede-te-aş mort” este una dintre imaginile vizuale din începutul poeziei, în conceptia altui elev. De-a dreptul dramatică a fost interpretarea în cazul lui Nichita Stănescu, pentru că, potrivit unui elev care a tratat în manieră proprie poezia „Leoaică tânără, iubirea”, “această leoaică l-a muşcat pe poet atât de tare de faţă, încât i-a rămas cicatrice”.

    RăspundețiȘtergere
  10. PERLE BACALAUREAT. Reţelele de socializare sunt ca un frigider: nu este nimic nou, dar totuşi intram. Ele ne congeleaza mintea şi ne fac să nu mai gândim şi devenim zombi. PERLE BACALAUREAT. Cetăţeanul turmentat: înfăţişarea sa fizică lasă de dorit, dar cea psihică, deşi îmbibată cu alcool, încă mai funcţiona vag. PERLE BACALAUREAT. Perspectiva narativă în fragmentul citat este inexistentă. PERLE BACALAUREAT. Virgula s-a folosit pentru că a fost pusă de autorul fragmentului, Vasile Alecsandri, şi, prin urmare, acolo trebuie să fie. PERLE BACALAUREAT. Naratorul este omniscient, iar verbele folosite sunt la persoana I. PERLE BACALAUREAT. Verbele la timpul perfect simplu sunt prezente pentru a ne arăta viitorul. PERLE BACALAUREAT. Copiii din ziua de astăzi au ajuns să stea în casă toată ziua, pe Facebook sau pe cine ştie ce alt site de socializare, în loc să iasă afara la aer curat, să se joace, cum o făceam şi noi înainte de internet şi Facebook. Dau ca exemplu Facebook-ul, nu am nimic cu fetele dar asta trebuie să o spun, ele au ajuns, pentru niste likeuri, să se pozeze aproape dezbrăcate, unele chiar dezbrăcate, şi să posteze fotografia pe Facebook. De ce? Pentru nişte amărate de likeuri, şi asta nu e problema cea mai mare. Cea mai mare problema e că ele o fac de la vârste fragede, 12-14 ani.

    RăspundețiȘtergere
  11. I-am invartit contoru lu adminu'>Desi chiar n-are nevoie

    RăspundețiȘtergere
  12. pemetea
    corect, si pe mine ma oftica prostalaul ala de Tuca...El crede ca are haz daca face si glumite de om prost....ca moaca are!

    RăspundețiȘtergere
  13. Gata astea-s ultimele,nu va mai plictisesc: BAC 2024

    „“Împrejurare” e din familia lexicală a cuvântului jur. Are sensul de a fi împrejur”.
    „Autorul a vrut să se comporte mut. Dar, la o întrebare, a devenit vorbitor”.
    „Autorul este surprins că Tudor Arghezi nu e un boșorog târât în baston”.
    „Scriitorului îi e frică de Arghezi, așa că îi ia flori ca unei femei”.
    „Musafirul e întrebat că ce critică. Că dacă nu-i place să scrie…?”.
    „Prozatorul Tudor Arghezi are o concluzie impertinentă, că criticul tânăr nu se pricepe”.
    „Notațiile autorului au rolul să știe actorii ce să facă în casa lui Chirilă”.
    „O trăsătură a musafirului este speriat de bombe”.
    „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”.
    „La Moara cu Noroc își făceau veacul doi porcari- Mână Ruptă și Boul”.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dea dreq, până și Fane Babanu a bătut la turci, cu 50-0 !
    Buey, din păcate ăștia or să ajungă la butoane ! Vai cupu nost ! Ăi cu ceva brumă de pregătire se tirează, nana !
    Mă uitam zilele trecute la tevea, la niște pițipoance de clasa a 8a, zmăngălite pe muiane cu mascara, cu unghii de vampe și biuze pline de silicon ! De la vrâsta asta ! La 18 ani dăjea îs sparte prin toate borțile- pizdoace, găoaze și muiane !

    RăspundețiȘtergere
  15. Buey, da pe unde o umbla ogoreanul ăsta de petrea ? E cu oile la aeroport ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-o dus să caute PLX 199, sufla -ne-ar între buci nouă

      Ștergere
  16. Tot despre fotbal.
    Majoritatea selecționatilor de la toate loturile naționale sunt formați la academia lui Hagi sau au trecut pe la Farul pentru o așa-zisa relansare. Eșec TOTAL.
    Academia lui Gică e pistol cu apa pe langa ,,hacademia" noastră.
    Daca ne punem mintea cu ei (după ce golim berea din frigiderul lui APV'rz) cred că ne-am descurca onorabil.
    Singurul post neacoperit ar fi cel de FUNDAS central...unde ar fi fost bun doghy.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂 doghy e predestinat fundas.A avut si in fisa postului dar nu de la inceput o fo CENTRAL. A inceput LATERAL adica o lua peste umar.
      Acu cica s-a reprofilat la kuala lumpur ca il doare gaoaza....e botanist!
      pese: Ciobenu e "pe cric" la ciusu turmei.Se chinuie sa se extraga din mataranga.Intarzie un pic.....

      Ștergere
    2. :)))
      Ci uamini bre, ci uamini !

      Ștergere
  17. În legătură cu "faimosul" meci: au dat și ei, am luat și noi ... 😂
    De data asta, galeria s-a purtat civilizat (bravo lor 👍) și uite că și jucătorii, chiar dacă pe teren n-au arătat multă măiestrie, cel puțin au arătat că nu suntem "sălbatici":
    Am luat bacul la civilizație. Cum au lăsat tricolorii vestiarul după ce au plecat de pe Allianz Arena

    https://republica.ro/am-luat-bacul-la-civilizatie-cum-au-lasat-tricolorii-vestiarul-dupa-ce-au-plecat-de-pe-allianz-arena

    Echipa națională de fotbal a României, eliminată în optimile Euro 2024, a lăsat o curățenie impecabilă în vestiarul din „Allianz Arena”, reiese din imagini postate pe contul de Facebook al tricolorilor. De asemenea, jucătorii români au lăsat un mesaj de rămas bun pentru gazdele competiției, redactat în română și în germană.

    Bravo lor !👍

    RăspundețiȘtergere
  18. Contrar speculațiilor, n-am căzut ca Diogene în butoi 😁
    S-au adunat "de făcut" două laptopuri pentru două babe. Că, dacă tot ești pensionar, ai timp căcălău.
    Nici pe la muzeele producătorilor nu cred că mai există modelele alea.
    Da' oamenii "ie săraci" și nu prea-și permit scule performante.
    Numai golirea de carcalaci mi-a luat câteva ceasuri bune.
    Vorba franțuzului: "c'est la vie, c'est la guerre, c'est la misere".
    Asta înseamnă în traducerea dătătorilor actuali de "bacaloriat": ce e în vie e și-n gară, e o mizerie 😁
    Și laptopurile astea-s ca echipa noastră națională: de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere.

    RăspundețiȘtergere
  19. Referitor la tema "trântită" de Nea Bozile, Cristian Tudor Popescu publică articolul:
    „Facă-se voia Mea!”

    https://republica.ro/zfaca-se-voia-mea

    Știu ce înseamnă. Am avut așa ceva, în direct, de câteva ori. Pur și simplu, creierul refuză să mai gândească, te lasă singur. Asta nu înseamnă nici că ești prost, nici că ești nebun, nici că ai avut un AVC după care n-o să mai revii la normal – cum s-a zis cu bucurie și speranță pe la niște televizoare și pe net.

    Poate fi și asta o explicație.

    RăspundețiȘtergere
  20. Azi ce pretexte de petrecerică să găsim?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Az ie frig și ploaie. Stăm în casă c-o tărie în față și -l așteptăm pe ciobârlan să ne mângâie pe koaie

      Ștergere
    2. Azi e zi de refacere.
      Pentru unii 😁

      Ștergere
    3. Am înțeles,ai mustrări de conștiință și te-ai afundat în muncă!Repari latopuri doar pentru babe?Gadgeturi de studente nu ai voie?Ți-e frică de plata sub formă de troc?

      Ștergere
  21. S-a stricat cioroiplanul tricolorilor, cu care treboeau să se întoarce în țară !
    I-a sărit o roate, plus că-i băteau takețîî !
    Să vină cu ia-mă nene !

    RăspundețiȘtergere
  22. Cele mai slabe rezultate la evaluarea națională !!!
    Dați-le bă salarii la prifesorii ăștia, duble, triple !
    Cine are bani ca să bage în meditații, se scoate ! Cine nu, ajunge la Meapenea !
    Cam asta e realitatea românistanului democratizat: droguri, prostituție, analfabeț, poponari, hoțuri și neamprostie ! Ne conduc cârpacii, plenițarii și covrigarii !
    HAI !

    RăspundețiȘtergere
  23. Bue camaraz, un jeneral de ăsta multiînstelat tot până în 400 are SG ? Vorbesc de ăia de s-au penzionat pe legea penziilor adevărată, nu pe șmekeriile ciucajienilor !
    Oooo, tresaltă inimosu-n mine să știu că gradele de jeneral nu valorează nici măcar cât gradul unui soldățoi neinstruit, de la gheazeul ceobenului bainetar !
    Întreb și eo, pen că numa acu câteva zile iereau ff revoltaț !

    RăspundețiȘtergere
  24. Bă Țiuzăre, ciobârlane, ciobene, ete ce zice ici-șa ȘTrumf:

    https://www.stiripesurse.ro/donald-trump-si-impartirea-ucrainei-candidatul-republican-se-gandeste-cat-teritoriu-ucrainean-ar-putea-ceda-rusiei_3367167.html
    -------------------------------------
    Petrea ai cam belit sula la urs, dar din păcate pe lângă prostovani ca tine, Cufureață junior etc, o mai belesc și alții.
    Amerlocii ” se vor spăla pe mânuri” ca în Kureea, Vietnam, Iraq, Afganistan...de fapt pe unde au trecut, te vor mai vinde odată cum te-a vândut bețîvanul de Churchill și paraliticul de Roosvelt lu” Koba și asta este. Vei rămâne așa cum spuneam mai ieri, alaltăieri despre orckranieni: ”în coorul gol și footoot” și de unii și de alții.
    Bă leat, io mi-s moldovan și știu ce-au însemnat cele 2 Războaie Mondiale pentru regiunea asta a țării. Deportați, refugiați, lupte, terenuri minate, ” 2 ruși/sovietici la o oaie”, orătăniile din curte împușcate doar pentru distracție de ”aliați” cu PPȘul...Fântâna Albă...foamete.
    Dacă amerlocii sub Trump hotărăsc mîine să se care, ce faci Petrea? Iei ursul la trântă de unul singur când ești în curul gol?
    Mai e un prostalău acolo pe blogul Cufuritului, printre mulți alții, Mareș, prieten de-al ciobenului de Țiuzăr, care explică semidoct cum face el transportul/tranzitul trupelor pe teritoriu României la nivel înalt pe timp de pace/război. Păi bă poolă răzbuzată, dacă ”doamne feri” vine calmucul, drumurile vor fi pline de refugiați, iar România nu e nici Franța în Al Doilea Război Mondial, nici Orckraina de azi.
    Ia zi-ne Țiuzăre bă ”strategule” ne batem cu rusnacii cu 10 avioane cu 2 Patrioate dar fără rachete, cu 52 de tancuri și vreo 50 de ”bâldâbucuri” Piranha, de alea de-au căzut în Dunăre?
    Hai să ne uităm în proximitate și să vedem și contribuția Ministerului de Externe la politica de securitate a țării. Suntem cumva prieteni cu orckranienii? Nu cred. Cu Ungurii? O glumă bună. Cu bulgurii castravețari? Mă faceți să râd. Au mai rămas sârbii, dar...dar și ăștia ne vor da moie pentru că am recunoscut acum 2 luni la ONU statul fantomă Bosnia-Herțegovina, ceva în genul a ceea ce vor să facă hungurii la noi în zona Mureș-Harghita-Covasna.
    Azi dacă ești naționalist/suveranist ești catalogat de extremă dreapta, dacă
    Deci Țiuzăre, pregătește-te că vei lupta în curând și de unul singur cu bolșevicul și-i vei săruta zilnic doamnei Daiana Șoșo lindikul. Pe vremea aia io voi fi pe Coasta de Azur și voi râde când de foame vei face păianjeni le cur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O analiză excelentă !
      O să ne roadem unghiile că nu am fo prietenoși cu rușîî !
      Slava Șoși !
      Pesea: tâmpitul ăla de Mareș, în cel mai bun caz, poate face doar tranzit intestinal ! În haznaua ceobenulu bainetar !

      Ștergere
    2. Mă doare la bașkeț ! La prima pocnitoare m-am tirat. Să lupte ciucajienii, ciupii, roșii și talpală de la steaoa !

      Ștergere
    3. Habar n-aveti voi ce oskar are mares de la eM100 cate pule a supt si cate clante a lins pt oskaru ala.Plus "o misiune" in Mali in '900 toamna pentru care mai haleste 1000 neimpozabili dar indexabili .
      Un jeg de cea mai joasa speta cu care ma certam can' blogu asta inca tragea aghioase.....cu nea Bozile cu tot
      pese: avertisment : tipu' e de o prostie si o rautate rarisima si se inconjoara de cuvinte umflate "ce din coada dau sa sune"
      Daca n-ar fi fost MaCiuca, el ar fi fost.Dar mult mai ingamfat

      Ștergere
  25. Se pare că persoana în discuție urmează să ia mumu mumu și să fie retrasă cu torțe de la candidatură ! Cică Mișel Omama ar hi mai potrivită ca să-l învingă pe Ștrampi !
    Pe bune, m-am uitat și eo la ceva din dezbaterea aia și, la un moment dat, am avut impresia că mojiu a suflat în veioză !

    RăspundețiȘtergere
  26. Imagini din avion cu capitala Kazahstanului, Astana. Zici că-i ceva de domeniul sai fai, exact ca prin filmele cu Star trec. Noi o ardem cu Centrul Vechi și alte maghernițe care stau să cadă, pline de drogaț și hoțuri ! Mă rog, atâta a fost să fie viziunea fesenarilor, în 30 de ani de democrație originală !

    Pesea: tot am aozit că Cluuuuju-i fruncea, căca el nu mai este ! Eote că am fo și-n Cluuuuj, să văd minunea. Și am văzut o pulă. Ceva de genul Cartierul Aviației- Corbeanca ! La ei se cheamă Florești- Țiuze să trăiești ! Aceiași gherțoi ca-n Mucurești. E vorba de adeneu și de faptul că prin aste mâni mai curge un sânge de roman !

    RăspundețiȘtergere
  27. @ pmt 3 iulie 2024 la 16:20
    @ Bue camaraz, un jeneral de ăsta multiînstelat tot până în 400 are SG ? Vorbesc de ăia de s-au penzionat pe legea penziilor adevărată, nu pe șmekeriile ciucajienilor !

    Un coios cu stele de ghinăral pensionat până pe data de 31.12.2022 ar trebui să aibă trecute în "Anexa nr.1" a deciziei de pensionare una dintre valorile:
    * => 1,85x197,3387= 365 lei
    ** => 1,90x197,3387= 375 lei
    *** => 1,95x197,3387= 385 lei
    **** => 2,05x197,3387= 405 lei

    Astea fiind valabile până la HG 28/2023. De-acolo încoace s-a dus pe sulă socoteala 😁
    Faptic, valoarea efectivă de acum a SG este mai mare pentru că acelor valori le-au fost adăugate indexările anuale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erată: "să aibă trecută" în loc de "să aibă trecute" 😃

      Ștergere
    2. Kum ai loat bro bakalauriatu?

      Ștergere
    3. Aha, deci am greșit cu fro 5 lei !

      Ștergere
    4. @ ifrim 3 iulie 2024 la 17:38
      @ Kum ai loat bro bakalauriatu?

      Șpagă și i-am dat și mooie profesoarei.

      Ștergere
  28. @ pmt 3 iulie 2024 la 16:30
    @ Cică Mișel Omama ar hi mai potrivită ca să-l învingă pe Ștrampi !

    Orice este posibil.
    Cred că voi defeca pe mine, cu stropi, dacă ajunge din nou negresa la Casa Albă 😁

    RăspundețiȘtergere
  29. Am ajuns sa ne facem un titlu de glorie pana si din cele mai banale si de bun simt lucruri.In asemenea hal am ajuns? Sa ne laudam ca nu ramane ca la porci in urma lor?
    "Echipa națională de fotbal a României, eliminată în optimile Euro 2024, a lăsat o curățenie impecabilă în vestiarul din „Allianz Arena”,"
    Ce cacat !! Deja "tzopaie mandria" in mine ca a ramas curat acolo
    Pai asa e normal baaaa puletilor!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mănâncă ăștia câcat non stop pe teveuri ! Cică am fost foarte buni ! Buni la ce ? La șters praful ? La dat cu mătura ?
      Visează la calificarea pentru cupa mondeală ! Doamne feri ! Bă uamini buni, treziți-vă !

      Ștergere
  30. Muey, mai jucăm flobal ?
    Bag sama că tre să înceapă kupili di kieli ale mUE ! Alt prilej de a încasa mumu mumu, de la echipe de top ale flobalului european: Șărif Tiraspol, Nentori 04, Cernomore, etc !

    RăspundețiȘtergere
  31. Se smiorcăie niște fermieri că, din caoza secetei prelungite, au băgat-o pe mânecă. Inclusiv cu hrana pentru animale !
    Beliț pula, că vă tot spun ăștia să vă asociaț și să vă faceț sisteme de irigații ! De ani de zile, nu de 1, 2 ani !
    Ieșiț bă cu pokii pe câmpuri, la procesiuni, ca să vă dea domnul ploaie !
    Mă doare la bașkeț, cumpăr numa din Calfur, de la șpanioli, turci, greci și polonej ! Mai nou, și barabule de la ejipteni !!!
    În piață, ici șea, li se strică marfa pe tarabe, da nu scad ogorenii de Reahova la prețuri ! Cică roșii românești, gustoase ! O pulă, poți să joci penis de câmp, că nu se storcește paradaica !
    De fapt ăsta e și scopul mUE: faliment de țară total ! Las că-i bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rosii bre da,da rosii de Alexandria. Da aia de la ejipteni...
      Asa fac io misto de coloratii mari agricultori paciule pan piata....ca la toti scrie "rosi de alexandria".Musai cu un "i" de zici ca-i dexu'
      Sunt pepeni de Dabuleni musai din Turcia ca cine a mai vazut pepeni romanake in iunie.Ba erau inca din mai pe tarabe.Tot "romanesti"garantat!

      Ștergere
    2. Unu se jura ca-s culesi din jurul Brasovului inca din martie 😂

      Ștergere
  32. Pana nu castigam cu mutantii de la Cernobal 1986 ,io nu ma las.
    Ciobarlane auzi bre: Cica aia au doar cate o mana si-un picior da au tri puli fiecare.Te "astupa" simultan cu toate tri odata .

    RăspundețiȘtergere
  33. sfaturi practice pentru apeverezu la meciu cu Cernobal1986(ca si de la aia luam bataie)
    https://hellotaste.ro/berea-la-draft-vs-berea-imbuteliata-ce-sa-alegi-ca-sa-bei-cu-placere-30357.html

    RăspundețiȘtergere
  34. Auzi bre? intrebare pentru toti
    Zdrelea e din orkraina? Ciornobalu e tot in orkraina? daca e asa se iesplica multe de la Zdreli
    Intre Krivoi Rog unde s-a nascut Zdreli(ala de unde ne datoreaza un miliard de coco orkrainienii-(Kryvyi Rih,in limba lor pasareasca) si Ceornobalu' nu-s decat ceva peste 350km in linie dreapta.Suficient ca sa intre in zona a doua ca intensitate radiatii.Deci se iesplica.Daca si tac-su a lucrat pe acolo(si sigur a lucrat) deja spermatozoizii aveau capete multiple
    zic si io 🤔🤔🤔

    RăspundețiȘtergere
  35. https://mail.yahoo.com/d/folders/1/messages/AITgIVUWxz19ZoWCvAquYBMW1IY/AITgIVUWxz19ZoWCvAquYBMW1IY:2?fullscreen=1&messagePreview=1&target=blank

    RăspundețiȘtergere
  36. Ia vedeti cracanatilor..basinosi ...ce-i cu asta ??

    RăspundețiȘtergere
  37. .....doar din asigurarea pazei se mai adauga inca un milion de ioroi anual.
    Ca tot fraierii platesc......
    si cu poze si cu tot.Acolo mai trebo un patriot sa-l asigure aa
    Astia n-au invatat ca la succesiune se mosteneste si activul si pasivul?
    Numai MaCiuca poate rezolva problema asta spinoasa.El si cu bisnitaru de covrigi https://romania.europalibera.org/a/fotogalerie-krivoi-rog-combinatul-p%C4%83r%C4%83sit-pentru-care-rom%C3%A2nia-pl%C4%83te%C8%99te-un-milion-de-euro-de-an/31276542.html

    RăspundețiȘtergere
  38. Caută
    Caută

    site logosite logo
    Pagina nu există
    URL, you requesting is not reachable.
    Please use Search above to see if you can find it elsewhere

    RăspundețiȘtergere
  39. Da-te drakului de limbricu lu stalin ..cretinoid

    RăspundețiȘtergere
  40. Io n-am vazut ce e aia ca nu se deschide.Pare o adresa de email.
    Ciobene ai grija ca e puscarie curata cu postari de astea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este pagona mea de e.mail
      Probabil îi securizata
      CFi..mi.a trimis.o..docoment de la guvern cum ca in septembrie ni.o baga

      Ștergere
    2. Cezar3 iulie 2024 la 20:55
      Minti si vei suporta consecintele

      Ștergere
    3. Ia legatura cu CFI...oxiurul lui stalin..😅😂

      Ștergere
  41. @ CEZAR 3 iulie 2024 la 20:29
    @ mail.yahoo.com

    În afară de proprietarul căsuței de mail nimeni (teoretic 😎) altcineva nu poate accesa conținutul mesajului respectiv.
    Cea mai ușoară variantă este să salvați imaginea sau documentul respectiv în Google Drive, să setați permisiunile pentru fișier în așa fel ca să poată fi accesat și de alți utilizatori și apoi să distribuiți linkul de vizualizare sau descărcare.

    @ Cezar 3 iulie 2024 la 20:55
    @ CFi..mi.a trimis.o..docoment de la guvern cum ca in septembrie ni.o baga

    Gata belită ?
    Ne dă și vaselină ?
    Deja mă înspăimântă ideea !
    Na, că m-am mai liniștit aflând cine a diseminat docomentu !
    L-o fi scos din bordul basculei 😁

    RăspundețiȘtergere
  42. Va delectati maine ,sau cine nu e somnoroos?.....
    Un ostas,un scriitor sau un mincinos in slujba tarii
    autor:Claudia Mesea Paraschivescu
    https://youtu.be/zOLrgTPyZAY

    RăspundețiȘtergere
  43. Noapte bună vouă, iar Petrea să nu uite activitățile de la ora doo

    RăspundețiȘtergere
  44. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  45. Lupte dure in Ucraina cu ApAA
    https://www.youtube.com/shorts/n3bRXIYhFvw?feature=share

    RăspundețiȘtergere
  46. Creepy Joe
    https://youtu.be/hh0PBr6ZUN0
    Hai paraziti sculati ca vine Ifrim pool4 sa-i zdruncinati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De akord,da' așa suav,gingaș!

      Ștergere
    2. Du-te bă moșule akeas, că ai ajuns de râsul lumii !
      Pesea: Geo știu ce-nseamnă, da criepii, ce e ?

      Ștergere
  47. Un sondaj de opinie a statuat că 9 din 10 femei nu sunt satisfăcute de viața lor sexuală.Sub incidența cozii de topor a mea a recunoscut că-i mulțumită.Deci voi ceilalți ...le puteți tăia și da la răți !

    RăspundețiȘtergere
  48. Au venit handilăii analfabeț din Jermanea ! Alț analfabeț s-or îngrămădit buluc să-i pupe în găoaze. La miezul nopții ! Marca românake, de zici că s-au clasat, cel puțin, pe locul 3 și nu că s-au umplut de câcat !
    Acu câteva zile am rupt gura întregii lumi cu jde medalii de aur, pe la diferite olimpiade internaționale. Prin niște elevi de excepție, și prifesorii lor NEȘPĂGARI, RO s-a situat pe PRIMUL LOC în lume !!! Am rupt tot, fizică câcălău, chimie, mate, iar la geografie fro 8 de aur și restul metale !
    Aț auzit ceva ? I-a așteptat cineva ?
    Nooooo, la noi handilăii-s la rang de valori naționale ! Fonfii, agramații, hoțurile de doftorate și covrigarii gângăviț !
    Era un cântec: prostani am fo, prostani stem încă ș-om fi cât neamu românesc !
    Când îi văd pe căcănarii ăștia de pe sticlă, cum mănâncă toată ziua câcat, schimb repede ! Cică nu am pierdut nimica-nimicuța, ci am câștigat o națională !
    Doamne feri, bă, ej prost ?

    RăspundețiȘtergere
  49. Ifrim Corneliu

    From:
    ifrimcorneliu@yahoo.ro
    To:
    Tibi
    ,
    Gheorghe Ciobotariu
    ,
    TANASE DOREL
    ,
    Murariu Romeo
    ,
    Huhu Rez
    and 34 more...


    Wed, 3 Jul at 19:56



    ----- Mesaj redirecționat -----
    De la: Iulian MARES
    Trimis: miercuri, 3 iulie 2024, 19:03:57 EEST
    Subiect: OUG GRAD

    Eu sunt circumspect la acest draft!
    Voi?

    Cu drag,
    Iulian Mareș

    RăspundețiȘtergere
  50. GUVERNUL ROMÂNIEI ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ Nr. …..din ……… pentru modificarea și completarea Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, în conformitate cu legislația în vigoare Având în vedere:  Necesitatea evitării apariției discriminării între personalul militar cu același grad militar, aflat în situații juridice similare cu privire la deținerea legală a unui grad militar;  Importanța soldei de grad ca și componentă financiară asociată dreptului statutar privind gradul militar, conform dispozițiilor Legii nr. 80 din 11 iulie 1995 privind statutul cadrelor militare: „Art. 3 (1) Gradul militar este un drept al titularului și reprezintă recunoașterea în plan social a calității de cadru militar”;  Necesitatea eliminării diferențelor care creează o discriminare inacceptabilă între gradele egale obținute de militari în perioade de timp diferite;  Situația de insecuritate juridică indusă de modificările succesive ale normelor legislative, intervenții neurmate de armonizarea legislativă, în conformitate cu legislația în vigoare;  Faptul că menținerea la același cuantum al soldei de grad pentru tot personalul militar a fost o prevedere statutară încă din 1995, dar a devenit inaplicabilă începând cu 2010-2011;  Reintroducerea în 2016 a prevederilor de menținere a soldei de grad în cuantumul acordat personalului în activitate, dar afectată ulterior de modificările din 2017 și 2023;  Necesitatea de a acoperi actualizarea pensiilor militare stabilite înainte și după intervenția legislativă din 15.09.2017, precum și cele recalculate începând cu 01.01.2016, și de a repara inechitățile și discriminările produse de intervențiile legislative anterioare; Guvernul României adoptă prezenta ordonanță de urgență: Articol unic – Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 556 din 27 iulie 2015, cu modificările și completările ulterioare, se modifică și va avea următorul cuprins: 1. e publică în ./..etc..etc..

    RăspundețiȘtergere
  51. .....După articolul 60 se introduce un nou articol, art. 60^1, cu următorul cuprins:
    Art. 60^1 (1) Cuantumul pensiilor militare de stat aflate în plată sau cuvenite se actualizează din oficiu, potrivit gradului militar/profesional avut la data trecerii în rezervă/încetării raporturilor de serviciu, ori de câte ori se majorează solda de grad/salariul gradului profesional al militarilor, polițiștilor și funcționarilor publici cu statut special cu netul diferenței dintre solda de grad/salariul gradului profesional majorat și cel aflat în compunerea bazei de calcul conform art. 28 și 28^1. (2) Dacă în cazul pensiilor stabilite potrivit art. 60 alin. (1), rezultă un cuantum al pensiei nete mai mare decât media soldelor/salariilor lunare nete corespunzătoare soldelor/salariilor lunare brute cuprinse în baza de calcul al pensiei, se acordă acest cuantum rezultat, fără a depăși suma rezultată din adăugarea la media soldelor/salariilor lunare nete în cauză a netului diferenței dintre solda de grad/salariul gradului profesional majorat și cel aflat în plată. (3) În cazul actualizărilor succesive, cuantumul acordat nu poate depăși suma rezultată din adăugarea la media soldelor/salariilor lunare nete a netului diferenței dintre solda de grad/salariul gradului profesional majorat și cel aflat în plată, în condițiile art. 60^1 (1), la care se adaugă suma reprezentând actualizările soldei de grad din operațiunile de actualizare anterioare. (4) Determinarea netului diferenței dintre solda de grad/salariul gradului profesional majorat și cel aflat în plată se stabilește prin calcularea din brutul diferenței a contribuțiilor sociale obligatorii și a impozitului pe venit conform legislației în vigoare. 2. La articolul 74, alineatul (2) se modifică și va avea următorul cuprins: (2) Nu constituie modificare a drepturilor de pensie măsurile de indexare anuală și actualizare a pensiilor generate de majorarea soldei de grad/salariului gradului profesional al militarilor, polițiștilor și funcționarilor publici cu statut special. Articolul II – În anul 2024, pensiile militare de stat aflate în plată sau cuvenite se actualizează conform prevederilor art. 60^1 începând cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă. Articolul III – În vederea aplicării prevederilor prezentei ordonanțe de urgență, în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare, instituțiile implicate vor actualiza normele metodologice de aplicare a legislației referitoare la actualizarea pensiilor militare de stat care s

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Caesare când mergi la patiserie cumpără-ți covrigi cu sare,cei cu semințe de mac îți produc halucinații!

      Ștergere
  52. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9 !

    RăspundețiȘtergere
  53. @ CEZAR 4 iulie 2024 la 08:27
    @ CEZAR 4 iulie 2024 la 08:29
    @ CEZAR 4 iulie 2024 la 08:32
    @ CEZAR 4 iulie 2024 la 08:33

    Și avea niște țâțe de putea sparge nuci cu ele ... Și brusc, Guvernul a devenit prietenos cu pensionarii militari... Și ...
    Scoală băăăă ! Că este de lucru, stai toată ziua și dormi și visezi la cai verzi pe pereți😂

    RăspundețiȘtergere
  54. @ ifrim 4 iulie 2024 la 05:29
    @ Un sondaj de opinie a statuat că 9 din 10 femei nu sunt satisfăcute de viața lor sexuală.Sub incidența cozii de topor a mea a recunoscut că-i mulțumită.

    Cercetătorii britanici au concluzionat, ca urmare a unui studiu efectuat pe un eșantion reprezentativ de femei din România că, prin aplicări repetate pe spinarea subiectului, cozile uneltelor din gospodării declanșează satisfacție sexuală. Se prefigurează nașterea unor noi discipline de studiu și sunt așteptate rezultate spectaculoase ca urmare a unor noi teme de cercetare. Dintre noile teme de cercetare poate fi menționată următoarea: influența unghiului de incidență al cozii sapei în procesul de aplicare al acesteia peste omoplatul drept al femeii asupra gradului de satisfacție sexuală al acesteia.

    @ Sub incidența cozii de topor a mea a recunoscut că-i mulțumită.
    @ Deci voi ceilalți ...le puteți tăia și da la răți !

    A mea reacționează asemănător dar la promisiunea că nu alimentez cu bani cardul de cumpărături. Rațele mai au de așteptat.
    Ciudat. Despre chestia asta n-au făcut un studiu cercetătorii britanici.

    RăspundețiȘtergere
  55. Asta-i PLx199 sa ne lingi duios pe OO,iar cifrimu inc-o data,o s-o suga chiar din capat
    Pe bascula, sa va luam cu totii'n ....plua!
    pese:Ai trecut pe d'alea tari Ciobene? Sau ti-a dat cifrimu' taratze din capatana lui ?
    Nu ca tu n-ai avea....ohoooo 🙄😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😁😁😁
      Basculantistul pamfletar CFI nu prea contează în discuția asta. El oricum nu cred c-a priceput ceva din textul respectiv😃

      Și domnul Iulian Mareș, cel de la care este posibil să fi plecat spre palele ventilatorului materialul, este sceptic în privința "docomentului":
      @ "Eu sunt circumspect la acest draft!
      Voi?"

      ===
      Eu sunt sceptic atât în ceea ce privește conținutul "docomentului" cât și în privința originii lui😎
      Prietenii știu "de ce ?"😁
      ===
      @ "Cu drag,
      Iulian Mareș"


      Domnul Mareș are convingeri LGBTQ ?
      ===
      Este curios faptul că "docomentu" nu face valuri printre huhurezi 😎

      Ștergere
  56. "iar cifrimu inc-o data,o s-o suga chiar din capat"/pe toata
    treboia sa scriu ca idiotu' mares :"kiar"Ca astia tri sunt pretini in cretinisme

    RăspundețiȘtergere
  57. Vând cozi de lopată,eftin,e ca noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da "cozi de topor" n-ai? ca vreau sa iau eventual,de la cufureata.Are in exces

      Ștergere
    2. @ ifrim 4 iulie 2024 la 10:17
      @ Vând cozi de lopată,eftin,e ca noi!

      Funcționează și pe chiriașe ?
      Se face reducere de felul trei la preț de două ?

      Ștergere
  58. nu stie ditamai senenepeceu si "diamantul" si alte alea.... si "stie" basculantistu' si pupinkuristu' M_ares

    RăspundețiȘtergere
  59. @ pmt 4 iulie 2024 la 06:55
    @ Au venit handilăii analfabeț din Jermanea !

    În alți termeni, apocalipticii au publicat articolul:
    ODĂ MEDIOCRITĂȚII - GENERAȚIA DE SUFLET

    https://politicaapocalipsei.net/2024/07/03/oda-mediocritatii-generatia-de-suflet/

    Mi-a plăcut și descrierea fotbalului:
    În fond, ce este atât de extraordinar să privești 22 de bărbați în chiloți care aleargă după o minge ?

    Nu e nimic extraordinar. Este un alt motiv de a bea și de a înjura 😁

    RăspundețiȘtergere
  60. "În fond, ce este atât de extraordinar să privești 22 de bărbați în chiloți care aleargă după o minge ?"
    Mie-mi place si continuarea:
    ".....si cand o prind ii dau cu piciorul"

    RăspundețiȘtergere
  61. Mare minune că jurnalizdele nu se umectează de emoție că azi e "ziua amerlocului"😁

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Ziua_Independen%C8%9Bei_(Statele_Unite)

    Și din partea mea le urez amerlocilor 🖕

    RăspundețiȘtergere
  62. Gayșoara dovedește încă o dată că este un oraș în care "egalitatea de gen" este respectată:
    O turmă de porci a ieșit la păscut în fața Terminalului Schengen de la Aeroportul Timișoara

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/o-turma-de-porci-a-iesit-la-pascut-in-fata-aeroportului-din-timisoara-calator-uite-prim-ministrii-nostri-la-aeroport-2848583

    După turmele de capre și oi și după cirezile de vaci și boi, au apărut și porcii.
    Pesemne că s-au defectat instalațiile de climatizare din cârciumi.

    RăspundețiȘtergere
  63. Uraaaa, beli-mi-ar organul copulator !
    Coaliția a decis: Prezidențialele vor avea loc pe 24 noiembrie și 8 decembrie.

    https://ziare.com/alegeri-prezidentiale-2024/coalitie-decizie-data-prezidentiale-1880043

    Coaliția de guvernare PSD-PNL a stabilit joi, 4 iulie, în urma unei ședințe care a durat mai puțin de două ore, ca turul întâi al alegerilor prezidențiale să se desfășoare pe 24 noiembrie, iar turul al doilea pe 8 decembrie.
    De asemenea, coaliția a stabilit și data alegerilor parlamentare, pe 1 Decembrie, chiar de Ziua României.

    RăspundețiȘtergere
  64. Io nu vreau sa-l supar pe Apeverezea cu ceva desi e superciucan dar per total baiat de pus la rana....cam ca matraguna asa 😁
    Da daca tot vorbea si "plangea" el de miliardul pentru crecanatii besinosi din armata sa citeasca si pe aciulea cate ceva.Sa vada cum se praduiesc banii cu sutele de miliarde.Auzi bre? ...sute de miliarde ,am zis bine.Da ie voturi multe acolo bre,ie muuulte.Daca le scria cu cifre erau si greu de citit,greu de tot!

    https://www.romaniatv.net/ajutoare-sociale-cati-bani-primesc-romanii-ca-sa-stea-degeaba_8388691.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu știu câți pensionari militari au citit și au și priceput ceva din calculele expuse detaliat de APV_rz 😃.
      Punând în balanță cele două situații, repararea unei nedreptăți făcute pensionarilor militari și pomenile date multor cetățeni români pentru nemuncă, sunt convins că cei aflați la butoane au ales de multă vreme de partea cui se va înclina balanța.
      Păi, după ce l-ai regulat din toate pozițiile pe pensionarul militar, ăla cred că mai bine-și taie mâna decât să te voteze. Pe de altă parte, după ce i-ai dat bani de "beutură" asistatului social, ăla te votează și cu mătărânga.
      Les jeux sont faits, rien ne va plus !

      Ștergere
  65. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  66. Bă Țiuzăre, unde ești? Vino iute s-o belești

    RăspundețiȘtergere
  67. Ii dam lu Ciobenu si "gradul" de porcar sef? Prin cumul zic.La GAZ sunt si porci nu numai oi....ba sunt si vaci! De boi nu avem nevoie.Il avem pe Tiuzar
    Iar la moaca seamana cu Lică Sămădău

    RăspundețiȘtergere
  68. "Oxiurul lu stalin"....cel mai mare idiot!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Petreo ! Mai stii si alte cuvinte in afara de astea 6-7 pe care le repeti la infinit ca papagalu' lu' cucuvaia ? Citeste petreo citeste ca nu doare!
      La tine chiar n-are ce....😁

      Ștergere
  69. Petrea, az te -am lăsat să te odihnești, dar de muine sula la urs 🐻 o belești

    RăspundețiȘtergere
  70. Țiuzăre, nu uita la ora doo să ne -o gâdili și să ne -nbelești la oo

    RăspundețiȘtergere
  71. Scoală Ifrime! Iară dormi cu izmenele în vine?

    RăspundețiȘtergere
  72. Paraziți sculați la treabă,iar planton III să-mi decalotezi epiderma !

    RăspundețiȘtergere
  73. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9 !

    RăspundețiȘtergere
  74. Exemplu de cretinism, nesimțire și ticăloșie:
    Burduja: Volatilitatea preţurilor nu are niciun efect negativ asupra facturilor

    https://umbrela-strategica.ro/burduja-volatilitatea-preturilor-nu-are-niciun-efect-negativ-asupra-facturilor

    Volatilitatea preţurilor nu are niciun efect negativ asupra facturilor, preţurile fiind plafonate până la 31 martie 2025, conform mecanismului actual de protejare a consumatorilor, a declarat joi ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

    Deci, puiul de securist ne îndeamnă să stăm cuminți și liniștiți, că și dacă se ajunge la 1000 lei/kWh, fraierul de român este protejat, pentru că "au plafonat" ei prețul pentru pulime.
    Bine băi pulică, dar diferența cine chizdocu mă-tii o plătește ?
    Nu tot fraierul de român o plătește, prin creșteri de taxe, accize și alte invenții de-ale voastre ? Includem aici și neactualizarea SG 😎.
    Da-v-aș muie cu ranga îndoită, băi ticăloșilor🖕

    RăspundețiȘtergere
  75. Conservatorii englezoi au luat-o-n mână:
    Alegeri în UK. Laburiștii se întorc la putere, după 14 ani, iar Keir Starmer va deveni prim-ministru chiar vineri. Deși Conservatorii înregistrează cel mai slab rezultat electoral din istorie, exitpoll-urile arată că ei au pierdut voturi mai degrabă în favoarea partidului extremist Reform decât a celui Laburist.

    https://www.biziday.ro/289612-2/

    Se pare că și "șoșocul" Farage a obținut o mică victorie.

    RăspundețiȘtergere
  76. Ai dreptate C , limbricul lu stalin este cel mai idiot individ care circula pe bloguri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baga mare, Ciobarlane!
      Tu centrezi tu dai cu capul!

      Ștergere
  77. Ai carte, ai parte, versiunea revizuită și adăugită:
    Polițiști acuzați că au dat mită pentru a trece examenul de licență. Percheziții în 11 județe și în București

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/politisti-acuzati-ca-au-dat-mita-pentru-a-trece-examenul-de-licenta-perchezitii-in-11-judete-si-in-bucuresti-2849619

    În dosarul de dare şi luare de mită, care vizează o universitate privată din Braşov, sunt cercetaţi 15 studenţi sau foşti studenţi ai universităţii, care ar fi dat sume de bani cuprinse între 500 şi 2.500 de lei pentru a promova examenul. Cele mai mari sume erau pentru promovarea examenului de licenţă, precizează procurorii. Printre cei vizaţi de anchetă se numără şi opt agenţi de poliţie şi un subofiţer de jandarmerie, care au fost duşi la audieri la sediul Parchetului, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie.

    Cred că DGA-ul ar trebui să facă o investigație și printre comentacii huhurezi, nu de alta dar, după modul de exprimare al multora, am serioase dubii în privința felului cum au promovat examenul de "bakaloriat".

    RăspundețiȘtergere
  78. Domn judecător, aș vre să divorțez de muiere, așe, mai discret...
    - De ce, mai discret?
    - Pentru că dacă află, mă omoară!

    RăspundețiȘtergere
  79. Ion și Maria și-au cumpărat mașină.
    În prima zi, se urcă la volan Maria și intră în primul stâlp.
    - Ești varză! țipă Ion. Faci numai tâmpenii!
    - Lasă, că și tu ai spart ieri borcanul cu zacuscă.

    RăspundețiȘtergere
  80. Funebru le umple mestecătorile USR-iștilor:
    Daniel Funeriu stârnește valuri

    https://evz.ro/daniel-funeriu-a-trezit-internetul-progresistii-sunt-adesea-generosi-si-viteji-pe-banii-si-eforturile-altora.html

    O observație empirică: Biserica Ortodoxă Română e atacată cu o furie suspectă de toată floarea progresismului. Că e retrogradă, că e cu pupătorii de moaște, că nu e modernă etc. Atunci când am anunțat tabăra de elită de matematică APEXMATHS niciun progresist - subliniez, niciunul și niciuna - nu au pus un leu pentru a sprijini unul din cei aproximativ 30 de copii calificați - adică excepționali la nivel mondial - și care ar avea dificultăți să plătească.
    În schimb au „sărit” cu sponsorizări: doi preoți ortodocși, două personalități conservatoare și câteva persoane ale căror preferințe ideologice nu le cunosc, dar judecând după profilul lor de pe facebook pot spune că sunt credincioase.


    E drept că în timpul mandatului lui de ministru al Educației a reușit doar "să dea cu pumnul într-un 💩" dar, de data asta îi dau dreptate. Tot în legătură cu faptele bune făcute de unii preoți, mi-am adus aminte de preotul Dan Damaschin, cel care a reușit să încropească un spital pentru nevoiași:

    https://romania.europalibera.org/a/spitalul-social-veronica-iasi-/32842692.html

    Sunt sigur că mai există și alte fapte bune făcute de preoți însă nu sunt mediatizate, că nu fac "reting".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vreau sa comentez despre popi. Am studiat doar cateva statistici referitoare le numarul lor si salariile de incadrare
      La cati sunt dedicati, in nici un caz "cu o floare nu se face primavara"....restul de 99,9% sunt......nu comentez,decat faptul ca am vazut cum painea,colacii si coliva ajung invariabil in troacele porcilor.Oricum BOR SRL este cea mai bogata instutie din Ro cu o avutie de multe sute de miliarde
      Hai gata ca nu am lamaie suficienta.
      Acoperisul asteia e acoperit cu foita de aur.Deci nu doar turlele ci tot acoperisul.A fost construita prin anii 93-95 tin eu minte.De atunci erau bani cacalau
      In Romania= biserici/farmacii/carciumi in top
      https://1drv.ms/i/c/cf5f01ff27e95402/EfGeczK6A21JqSD5oHuxnWIBJbOlIjoGl0df2JFw1pjz5g?e=ROCm0l
      cred ca se apropie mai mult de cuvantul "lux"decat de reculegere
      https://youtu.be/e842ryaUkHE

      Ștergere
    2. Sunt sigur că mai există și alte fapte bune făcute de preoți însă nu sunt mediatizate, că nu fac "reting".
      Nu e reiting ca n-are de unde!
      Spor la citit domnu APV_rv
      https://morometia.ro/ofcr/averi/fabrica-de-bani-biserica-ortodoxa-romana-averea-si-afacerile-bor/#:~:text=Trei%20miliarde%20de%20euro%3A%20la%20aceast%C4%83%20sum%C4%83%20se,teren%20arabil%2C%20zeci%20de%20hoteluri%2C%20restaurante%20%C5%9Fi%20ferme.
      e putin,foarte putin...

      Ștergere
  81. Averea BOR a crescut de 100 de ori sub conducerea lui ÎPS Daniel. Patriarhia deține proprietăți de peste 1 miliard de lei

    Patriarhul Daniel se dovedește un excelent manager, în ciuda faptului că în anii pandemiei, afacerile Bisericii au înregistrat scăderi. Chiar și așa, datele obținute de la Ministerul Finanțelor Publice indică faptul că BOR este mai bogată ca niciodată, averea Bisericii dublându-se în ultimii 5 ani.

    Activele Patriarhiei Române au depășit un miliard de lei, pentru prima dată în istorie
    Administrația Patriarhală, înființată oficial în 1999, este în acest moment una dintre cele mai puternice instituții din România, dacă luăm în calcul rezultatele financiare din ultimii ani. Patriarhia Română are statut de persoană juridică fără scop patrimonial, care însă obține o bună parte a veniturilor din activități comerciale.
    (articol cam vechi de acum 2 ani) Acum se ascund mai bine

    RăspundețiȘtergere
  82. @ Apevereze
    Uite ca tocmai i-ai "mediatizat" la mine 😄
    Fug sa cumpar o plasa de lamai

    RăspundețiȘtergere
  83. @ akord 75 5 iulie 2024 la 14:05
    @ akord 75 5 iulie 2024 la 14:09

    Da, aveți dreptate. Așa este, foarte mulți preoți nu sunt demni de veșmintele care le poartă.
    Dar...
    Un prim aspect care vreau să-l lămuresc: mă declar agnostic.
    Nu am nici o treabă cu practicile religioase, însă respect obiceiurile și credințele oamenilor.

    Prin comentariul meu (APV_rz 5 iulie 2024 la 11:39) am vrut să subliniez faptul că mai există și OAMENI care fac fapte bune. Întâmplător sau, spre surprinderea mea, unii dintre ei sunt preoți.
    În mocirla, chiloțăreala și jegul care se revarsă zilnic în mass-media din România găsești foarte rar și știri "de bine".
    Acum, mi-a mai trecut dar, până de curând, aveam o ură viscerală față de popi. Scârba față de ei am căpătat-o acum mulți ani când un gunoi de popă s-a lăsat greu convins să-l îngroape pe bunicul meu, din motive financiare. L-am convins atunci să-și facă treaba explicându-i că dacă nu și-o face, vor fi două îngropări în acea zi și și-a dat seama că nu glumesc.
    Cred că cel mai important lucru este să vezi omul, cu bune și cu rele, să-i analizezi faptele și să nu generalizezi. Așa cred eu că e bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erată: în loc de "veșmintele care le poartă" trebuia să scriu "veșmintele pe care le poartă"😃

      Ștergere
  84. Victoria tehnologiei asupra tradiției:
    Japonia este una dintre ultimele țări care declară victoria împotriva floppy disk

    https://zonait.ro/japonia-floppy-disk/

    Parcă nu a fost chiar atât de demult nici pe la noi, când ANAF-ul și alte autorități de care nu poți scăpa solicitau trimiterea documentelor în format electronic, pe floppy disk. Ei bine, nu eram singurii, Japonia prelungind „agonia” dischetelor până în anul 2024, cu prevederi legale cale obligau folosirea acestora în mai mult de 1000 de situații.

    Poate că mulți dintre dumneavoastră își amintesc doar vag cum arătau dischetele😀
    Rezistența la schimbare poate să apară din multe motive.
    Cred că japonezii s-au încăpățânat să folosească arhaicele dischete doar pentru că "funcționau".
    În USA și în Belgia, de unde am informații sigure, încă sunt utilizate circuite telefonice "pe cupru" pentru transfer de date, cu viteze de transfer "penibile" în comparație cu circuitele de fibră optică, doar pentru că "funcționează"😃
    În România, evoluția de la circuite "pe cupru" la fibră optică cred că a fost grăbită și impulsionată de "minerii" de suprafață căutători de "fer"😂

    RăspundețiȘtergere
  85. Trebuie să recunosc că nu mă pot abține și am să redau în continuare o discuție "savantă":

    Brenda spunea...
    Deci pensia mea de urmași este calculată contributiv in 2010.si este mai mare decât cea din legea din 2015..militara deci cum sa înțeleg?
    5 iulie 2024 la 12:48

    Claudiu Marin spunea...
    @Brenda
    Asa a fost in perioada 2011-2015. Acum pensia contributiva va fi si mai mare decat pensia calculata potrivit L 223/2015.
    5 iulie 2024 la 14:15


    Și marmota învelea ciocolata ...
    Mamăăăă da' ce faină-i blana ursului din pădure 😁

    RăspundețiȘtergere
  86. Ci bou îi "Limbricu lu stalin!
    😅🤣🤣😅

    RăspundețiȘtergere
  87. Deocamdată următoarea "știre" este doar la nivelul de "comentariu pe blog":

    https://mosalecu.blogspot.com/2024/06/prostii-aruncate-in-ventilator.html?showComment=1720168192711#c6924589566868418662

    mos alecu 05.07.2024, 11:29
    @GG 05.07.2024, 11:25
    La : "CPS MAI,au început sa împartă Decizii de oprire "Drepturi Necuvenite" din 2017.iunie-iunie.2024,pt.actualizarea făcută greșit de CPS a MAI,în urma judecării cu C.C.(Cuuurrrrtea de Conturi)".
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    Care-i sursa acestei stiri???

    ==========================

    Dacă totuși se va dovedi că este adevărată, respectiva acțiune a statului îndreptată împotriva câtorva pensionari militari, mi se pare de o ticăloșie cumplită.
    Cu ce sunt vinovați oamenii ăia ?
    Câți dintre respectivii pensionari militari credeți că au știut cum să-și calculeze sumele provenite din indexări/actualizări ?
    Am împrăștiat pe unde am putut "calculatorul de pensii militare" și cu toate astea sunt convins că mai mult de 90% dintre pensionarii militari nu știu cum li se calculează impozitul din pensia militară începând cu 01.01.2024.

    Țineți cont de faptul că, la fel de bine, ar fi putut fi CPS a MApN în loc de MAI.
    ======
    Legea nr. 207/2015

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/170007

    Articolul 110
    Obiectul, termenul şi momentul de la care începe să curgă termenul de prescripţie a dreptului de stabilire a creanţelor fiscale
    (1) Dreptul organului fiscal de a stabili creanţe fiscale se prescrie în termen de 5 ani, cu excepţia cazului în care legea dispune altfel.

    ===
    Legea nr. 223/2015

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/184747

    ART. 114
    (1) Sumele încasate necuvenit cu titlu de pensie militară se recuperează de la beneficiari în termenul general de prescripţie de 3 ani.

    ===
    Întrebare: vor ține cont de expresia "cu excepţia cazului în care legea dispune altfel" ?
    Evenimentele recente (felul de aplicare a supraimpozitării) mă fac să mă gândesc că "statul cămătar" îi va beli de bani pe pensionarii militari din ultimii 5 ani și nu din ultimii 3 ani.
    Urmează să aflăm.

    RăspundețiȘtergere
  88. Kaka maka..sa dea banii inapoi..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Cezar, mulți dintre cei care au primit acei bani de la CPS a MAI au scăpat de această problemă, pe cale naturală.
      Celorlalți, "mai puțin norocoși" oricum le va reține CPS-ul banii.
      Dumneavoastră cum v-ați simți acum dacă, în loc de CPS a MAI, era vorba de CPS a MApN ?
      Pe lângă banii furați prin supraimpozitare cum v-ați simți să știți că CPS-ul vă mai reține o sumă în plus ?

      Ștergere
    2. @ APV_rz,
      Stați liniștit.
      Majoritatea celor care mai intrăm pe aici (Ifrim, akord75, Cezar, subsemnatul) si in mod sigur multi ofițeri superiori in rezerva pensionați înainte de 2010, chiar ne-am dori să fim ,,furați" prin supraimpozitare dar având pensii sub 4500 NU aevm problema asta.
      Personal nu ii plâng pe colegii de la MAI pensionați in aceleași perioade cu noi dar cu cuantumuri ale pensiilor aproape duble, datorita multitudinii de sporuri.

      Ștergere
    3. @Nikk 5 iulie 2024 la 20:08
      Am înțeles !
      Eu încercam să privesc problema ca observator imparțial și nu mi se pare corect ca cineva (pensionarul militar) să plătească pentru greșelile făcute de altcineva (funcționar CPS).

      Ștergere
  89. Zice unu' Petruț pe cucuvaie că dinspre DFC a MApN privind perspectiva SG,SF, bate-un vânt de mooi€!Din comentariile precedente mi-a părut băiat serios!Așa că la betoane,la cement...

    RăspundețiȘtergere
  90. https://mosalecu.blogspot.com/2024/06/prostii-aruncate-in-ventilator.html?showComment=1720188994665#c6538166289817322007

    GG 05.07.2024, 17:16
    Sursa: Un rezervist din MAI,care ma sună dimineata pe la 10 sa-mi spună C hiar îmi citi din cuprinsul Deciziei.Are 30 zile sa facă contestație,dacă nu rămâne definitivă!!!! Persoana respectivă este pompier.Are 7440 lei de reținut.MA@,nu va mint!

    RăspundețiȘtergere
  91. Răspunsuri
    1. Numai la greci au făcut săptămâna de lucru de 6 zile lucrătoare.
      La noi pensionarul și omul muncii trebuie să se odihnească sâmbăta pentru a avea putere de odihnă (😂) duminica și în celelalte zile din săptămâna următoare😁

      Ștergere
  92. Englezoii pun preț pe originea socială sănătoasă:
    Cine este Angela Rayner, noul vicepremier britanic. A crescut într-o locuință socială, a renunțat la școală și a devenit mamă la 16 ani

    https://www.digi24.ro/stiri/externe/cine-este-angela-rayner-noul-vicepremier-britanic-a-crescut-intr-o-locuinta-sociala-a-renuntat-la-scoala-si-a-devenit-mama-la-16-ani-2851459

    Chiar din titlu aflăm că doamna Angela a fost futăcioasă și n-a avut chef de școală.
    Doamna are "școala vieții":
    „Am un doctorat în «viaţa reală». Aceste provocări nu m-au distrus. Ştiu ce pot”
    Până la urmă, decât un doctorat furat, mai bine așa.
    Oricum nici "doctorii" noștri nu dau dovadă de exces de inteligență.

    RăspundețiȘtergere
  93. Adevărul doare și de multe ori umblă cu capul spart:
    Ministrul Culturii din Slovacia a găsit cauza fertilității scăzute în Europa: minoritățile sexuale. ”Europa se stinge”

    https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/ministrul-culturii-din-slovacia-a-gasit-cauza-fertilitatii-scazute-in-europa-minoritatile-sexuale-europa-se-stinge-2851493

    „Noi, heterosexualii, creăm viitorul, pentru că facem copii. Europa se stinge, nu se nasc copii din cauza numărului excesiv de [oameni] LGBTQ+. Iar lucrul ciudat este că se întâmplă asta tocmai cu rasa albă”, a spus ministrul.

    Institutul pentru Drepturile Omului din Bratislava a răspuns depunând o plângere penală la procuratura generală împotriva lui Šimkovičová pentru suspiciunea de rasism și antisemitism.

    Se pare că lingătoarele în pizduri, curlangiii și ăia cu sex incert uită că au ieșit din pizdurile unor femei care s-au împreunat cu bărbați.
    Ce ți-e și cu "democrația" asta ...
    Oricum, Europa nu va rămâne pustie pentru că încă de pe acum hoardele de țigani și maimuțele din Asia și din Africa au pus stăpânire pe ea și ăștia se-nmulțesc mai abitir ca șobolanii.
    Se va ajunge la săptămâna de lucru de șapte zile lucrătoare din șapte, dar numai pentru albii heterosexuali care vor trebui să-i întrețină pe șmecherii LGBTQ+ și pe maimuțoii asiatici și africani.
    Lasă că vin Putin, Xi și Kim și vă cumințesc (regulează) pe toți!

    RăspundețiȘtergere
  94. Viitor de aur ţara noastră are
    Şi prevăz prin secoli a ei înălţare.
    (Mircea cel Mare şi solii - Dimitrie Bolintineanu)

    Mai săraci din 2025. Noile taxe și impozite ce ar urma să fie impuse de guvern, după alegeri: „O fraudă de proporții istorice!"

    https://ziare.com/taxe/impozite-noi-2025-guvern-1880278

    Mă aștept la o scădere a puterii de cumpărare a cetățenilor din 2025, pentru că fiscalitatea va continua să crească și chiar dacă nu va crește de la 1 ianuarie 2025, ci poate de la 1 iunie sau 1 iulie 2025, pentru că noul guvern va trebui să ia niște măsuri care să respecte măcar puțin Constituția și legile țării, care spun că trebuie să treacă măcar șase luni pentru ca o modificare fiscală să-și producă efectele.
    Vom avea creșteri semnificative ale taxelor. Mă refer la cele trei categorii care nu au crescut, încă: TVA, impozitul pe proprietăți, impozitul pe salariu. În rest, toate au crescut.

    Nicio țară din lume nu poate fi prosperă dacă se bazează pe creșterea taxelor.

    Într-un orizont mai larg, pot spune că asistăm în România la o fraudă de proporții istorice. Nu am mai asistat la așa ceva din anii '90, în care finanțele publice sunt devalizate, se bagă adânc mâna în finanțele publice pentru a împărți 'pomeni', avantaje, subvenții, programe pentru primării, pentru a rămâne unii la putere.


    Ăștia care spun lucrurile astea sunt oameni "cu carte", nu doctori plagiatori.
    Și voi vreți actualizări de SG și indexări ?
    La muncă paraziți !
    Țării cât mai mult cărbune !
    Mântuire prin suferință !

    RăspundețiȘtergere
  95. Băăă,ci idiot este "limbricul lu stalin"
    Traieste cu nasul in kkt...😅🤣😂

    RăspundețiȘtergere
  96. E foamete serioasă în lume:
    Restaurantul ”Disfrutar” din Barcelona, cel mai bun din lume în 2024. Clienții trebuie să aștepte și un an ca să facă rezervare

    https://www.euronews.ro/articole/restaurantul-disfrutar-din-barcelona-cel-mai-bun-din-lume-in-2024-clientii-trebui

    De exemplu, ouăle prăjite acoperite de o crustă aurie făcută din alge marine.
    Mă foot în algele voastre băi rapandulelor !
    Un ciolan cu fasole și o bucată de parizer pe ziar sunt mâncăruri adevărate, nu lăbărelile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  97. Prostănacul a devenit inventator:
    Remus Pricopie, după ce Mircea Geoană a înregistrat la OSIM marca ”MIRCEA GEOANĂ 2024 PREŞEDINTE”: Un gest 100% politic, deşi poziţia pe care o ocupă acum nu-i permite / Un diplomat de carieră care încalcă reguli diplomatice elementare

    https://www.news.ro/politic-intern/remus-pricopie-dupa-mircea-geoana-inregistrat-osim-marca-mircea-geoana-2024-presedinte-gest-100-politic-pozitia-ocupa-acum-i-permite-diplomat-cariera-incalca-reguli-diplomatice-elementare-1922404706002024070821657335

    Bă, chiar mi se pare bună ideea prostănacului.
    Am să înregistrez și eu la OSIM mărcile ”Muie măCiucă”, ”Muie Jianu” și ”Muie covrigarului”.
    Aș mai avea multe mărci de înregistrat dar atât îmi permite bugetul.

    RăspundețiȘtergere
  98. Cum își indexează unii veniturile:
    A ieșit la iveală modul în care negocia șeful ANAF Giurgiu mita: „Ăia vor 10.000 de euro, vezi și tu cât poți să mai scoți”

    https://adevarul.ro/stiri-locale/giurgiu/a-iesit-la-iveala-modul-in-care-negocia-seful-anaf-2373348.html

    Discuțiile interceptate de procurorii DNA arată astfel, potrivit digi24.ro:

    Sebe Mihai: Bă, ăia vor 10.000 de euro, vezi și tu cât poți să mai scoți!
    Intermediar: 15.000 de euro, e bine?
    Sebe Mihai: Da, și îi împărțim și noi pe ăștia!
    Intermediar: Să nu-i mai facă alt control, te rog!
    Mihai Sebe: Să mai aducă 20.000 de lei și este pe zero!
    Intermediar: Hai că îl sun.
    Mihai Sebe: Zic că este cel mai convenabil.
    Mihai Sebe: Și fără sesizare!


    Vedeți băi fraierilor ?
    Așa se face banul, nu cu jurăminte de felul "... chiar cu prețul vieții !", pe care nu mai dă nimeni nici doi bani.

    RăspundețiȘtergere
  99. Noi descoperiri științifice ies la iveală:
    Din perlele de la BAC la istorie!

    https://historia.ro/sectiune/general/din-perlele-de-la-bac-la-istorie-ceausescu-a-2373338.html

    ”Ceaușescu și-a asumat soarta, dar soția lui nu a vrut așa că au fost duși la zid și împușcați”
    “Nicolae Ceaușescu încearcă să adere la NATO și încearcă să acceseze fonduri pentru construcția podului Giurgiu-Ruse”
    “Nicolae Ceaușescu unește PNL și PSD în Partidul Comunist”
    “În timpul lui Ion Iliescu România semnează un tratat de alianță cu Matei Corvin, acesta îi trimite 25.000 de soldați”
    “Primul conducător care a unit România cu statele vecine: Basarabia, Bucovina și Transilvania a fost Alexandru Macedon”
    “Ceaușescu a fost alergat de legionari apoi prins și executat!”


    Ăștia ne vor plăti nouă pensiile 😁😁😁😂😂😂🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
  100. Domnul Moș Alecu a lămurit felul legal în care se recuperează sumele date "în plus" pensionarilor militari arondați la CPS a MAI:

    https://mosalecu.blogspot.com/2024/06/prostii-aruncate-in-ventilator.html?showComment=1720253814354#c1522236171310417692

    Pe cale de consecință, să-i foot în guri pe legiuitori și pe funcționarii din toate cele trei CPS-uri 🖕
    Nu va reuși nimeni să-mi schimbe convingerea că sumele respective de bani trebuiau să fie recuperate de la cei care au greșit (funcționarii din CPS), chiar dacă "legea" spune altfel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai n-ai zis mata ca sa nu generalizam ca sunt si d'aia de gasca printre ei.Ai zis doar un pic mai sus ref la popchi
      acu' ce faci te sucisi ???
      "să-i foot în guri pe legiuitori și pe funcționarii din toate cele trei CPS-uri 🖕"

      Io macar am alergie la popchi si recunosc asta.La toti!! Niste sarlatani si escroci care manipuleaza frica omului de moarte.Atat!
      Cel mai mare asasin din istorie a fost si va ramane biserica!
      A asasinat culturi si civilizatii intregi....si pentru ce ? Pentru bogatii si jaf!

      pese: Iar "stapanirea"indiferent care a fost si este ii foloseste in interes propriu......Ca bine zicea Eminescu.Contrazice-l daca poti !

      Ștergere
    2. ..............
      "Religia - o frază de dânșii inventată
      Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,
      Căci de-ar lipsi din inimi speranța de răsplată,
      După ce-amar muncirăți mizeri viața toată,
      Ați mai purta osânda ca vita de la plug?"

      Ștergere
    3. @ Apevila,
      După cum a precizat și @ Mos Alecu, legea (buna/rea) este destul de clara.
      In ceea ce vă privește, e ușor să faci pe ,,imparțialul" mai ales din postura de ,,Ciucan".
      Cam cât credeți că s-ar putea recupera de la câțiva funcționari în raport cu zecile de mii de pensionari ce trebuie sa returneze sumele încasate necuvenit. Ce facem cu diferență uriașă nerecuperata? Simplu, nu?
      O plătim din banii tuturor (adică de la buget). Ce contează că noi ăștia pensionați înainte de 2010 am fost futuți de ne-au sărit ochii din cap și nu se găsesc resurse financiare pentru o rezolvare cat de cat situației.

      Ștergere
    4. @ akord 75 6 iulie 2024 la 13:00
      @ acu' ce faci te sucisi ???
      "să-i foot în guri pe legiuitori și pe funcționarii din toate cele trei CPS-uri 🖕"

      Nicidecum 😀
      Pe cei pomeniți îi iubesc foarte mult. Pe toți, și cu perversiuni 🖕
      ============================

      @ Anonim 6 iulie 2024 la 13:23
      @ In ceea ce vă privește, e ușor să faci pe ,,imparțialul" mai ales din postura de ,,Ciucan".

      Poate că aveți dreptate.
      Nefiind imparțial, răspunsul meu ar fi la fel de imparțial 😁

      Ștergere
  101. Răspunsuri
    1. chiar dublu mumu!.....futacu de oi moarte stie, ca el ia zilnic.A preluat si portia lu' redoaga

      Ștergere
    2. @ pmt 6 iulie 2024 la 13:32
      @ Mumu ?

      Azi, de la nașu mare, gratuit la coana mare 😁
      Totuși, era de dat sau de luat ?

      Ștergere
  102. Acu' ma apuc sa citesc si eu ca "nu e loc" de iesit pe afara.Poate l-a mai adus cineva aici.Daca nu,nu!....m-a atras titlul
    https://politicaapocalipsei.net/2024/07/05/crevasele-din-aparare-si-indispensabilul-general-jianu/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apocalipticii i-o dau binișor la buci și la fălci mistrețului (porc + sălbatic) de Jianu.
      Partea mai veselă ce-mi vine acum în minte: mistrețul Jianu va avea o pensie militară mai mare decât pensia mangaliței Ciucă 😂
      Amândoi porcii să mă sugă la măciucă !

      Ștergere
  103. Zîua bună, zîua bună, Țiuzăr să ne-o ea în mână! Că ciobenu-i numai unu, se cacă și-i dă cu pumnul.
    Muei copii, ciobârlane de sule să ne ții, aveți aciulea, mai jos, un lindik care vă direcționează către un documentar realizat de o jurnalizdă franțuză în 2015 în Lugansk și Donbass, Petrea să ți-o dăm pe la nas, care prezintă modul în care orckranienii banderiști au încercat să-i extermine pe rusnacii de acolea.
    Deci cu toții, dar mai ales Petrea serjantul Bulă sufla-ne-ar în poolă, să îl urmărească, iar dupe, Țiuzăr să ne-o belească. Pentru știința lu” Petrică minte mică cât e puța de furnică, documentarul este subtitrat și în română, deci ” Vizionare Plăcută”, iar pe cioben, Zelea în cur să îl footă.

    Asta se întâmpla în 2015 la orckranienii banderiști:

    https://www.youtube.com/watch?v=L0MbRzDohrg&t=33s

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Văzusem mai demult filmul.
      La un moment dat, cred că și domnul Akord75 postase linkul.
      Oricum, banderiștii au fost și sunt spurcați.
      Pizdu mamii ei de treabă!
      Cum naiba de se nimerește să trebuiască să-i ajutăm pe unii care s-au pișat pe noi împotriva unora care s-au căcat pe noi ?

      Ștergere
  104. Domnul Neacșu publică la CUIUL CĂTĂRII un nou articol:
    Campania electorală și MApN

    https://in-cuiul-catarii.info/2024/07/06/trei-intrebari-pentru-mapn-21042

    În ultima parte a articolului publică o parte dintre întrebările pe care i le-a adresat ministrului fantomă al MApN. Cum plm îl cheamă pe ministru? Tâlhar parcă. Neinteresant. Un pulifrici mai mărunt și mai neînsemnat decât un microb.
    Tâlhar ăsta n-are treabă cu armata nici cât are treabă măgarul cu prezervativul.

    Calupul de întrebări i-au fost trimise așa-zisului ministru în data de 28.06.2024 și cum era dealtfel de așteptat, muiștii din MApN nu s-au obosit să răspundă până acum.
    Nu m-ar mira ca într-un târziu, totuși să răspundă cineva de la MApN și să-i umple cu carne macră frigiderul domnului Neacșu.

    Chiar vă recomand să citiți articolul😀

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erată: în loc de "Calupul de întrebări i-au fost trimise" trebuia scris "Calupul de întrebări i-a fost trimis" 😀

      Ștergere
    2. Probabil că răspunsurile pentru Nea Cașu le va da vreun sof. de la punctul de control al MApN, ăla dinspre Mariot 😁

      Ștergere
    3. Normal !
      Atât timp cât fosti ofițeri superiori (în rezervă) se muiesc la greu de ce nu ne-ar fwte activii,.inclusiv sau mai ales subofițerii încă în activitate!

      Ștergere
  105. Nu mai îndrăznesc să mai comentez pe blogul lui cucuvaie jr.,mănânc dreak fro literă ori uit să pun cratimă mă iau tambur majurii la pool4 de nu mă spală Dunărea sub duș la Porțile de fer II.Macar p'aciulea creștinii e mai indulgenți!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De asta nu se actoalizeaze SG, pentru că bulangi de pensionari militari nu știe scrie corect. Până ei nu știe scrie corect, nu se există actoalizare 😁

      P.S. Greșelile gramaticale din text vă pot afecta emoțional. Evitați consumul excesiv de sare, zahăr și grăsimi. Beți cel puțin doi litri de lichide pe zi. Mie-mi place Ciucaș 🍺😁

      Ștergere
  106. Și cum stăteam io așa frecând pool4 mi-a venit o idee-n creerele meu:Ce bine-ar fi ca pentru creșterea pensiei mele să facă Caesar un sacrificiu ca ofrandă zeilor și să-și dea foc în fața lu' meapeneaua!Să-l întreb pe Doru dacă poate sponsoriza iureșul cu diluant și feștilă!Poate și-un balot de paie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si membrana cu smoala(bituminoasa) de cand s-a izolat acoperisul.Il pot inveli cu ea, ca sa "pastreze caldura"Cu paie doar i se arde shoriciul

      Ștergere
  107. Babuinii arabi și pederaștii din instituțiile UE sancționează normalitatea:
    Ciclist francez, amendat pentru că s-a oprit să-și sărute soția în timpul Turului Franței

    https://hotnews.ro/video-ciclist-francez-amendat-amendat-pentru-ca-s-a-oprit-sa-si-sarute-sotia-in-timpul-turului-frantei-sunt-dispus-sa-platesc-in-fiecare-zi-si-sa-traiesc-din-nou-acest-moment-1741612

    Ciclistul francez Julien Bernard a fost amendat cu 200 de franci elvețieni (205 euro) de către Uniunea Internațională de Ciclism (UCI) după ce s-a oprit pentru a-și săruta soția în timpul etapei a șaptea contra-cronometru din Turul Franței, relatează sâmbătă Reuters și BBC News.

    Sunt sigur că, dacă soția biciclistului era un bărbos cu fustiță, rahații de la UCI l-ar fi premiat.
    Așa, omul fiind normal și avănd ca soție o femeie și având și un copil, trebuia să fie cumva pedepsit pentru normalitatea lui.
    Băăă, în ce societate bolnavă am ajuns să trăim !

    RăspundețiȘtergere
  108. Vai, ce ne facem fetelor ?
    Extrema dreaptă încearcă să ia puterea în Franţa, în turul doi al alegerilor legislative anticipate. Provocări fără precedent pentru UE

    https://www.digi24.ro/stiri/externe/extrema-dreapta-incearca-sa-ia-puterea-in-franta-in-turul-doi-al-alegerilor-legislative-anticipate-provocari-fara-precedent-pentru-ue-2852367

    Europa îşi ţine, duminică, răsuflarea în faţa unor alegeri care ar putea zgudui atât viitorul politic al ţării, cât şi al Uniunii Europene.

    Jurnaliști de tot căcatul !
    Mă, ronțăi-mi-ați prepuțul, da' ce, extrema stângă de felul USR-iștilor e mai bună ?
    Da băi rahați cu ochi, oamenii s-au săturat de babuini arabi și asiatici, s-au săturat de curlangii, s-au săturat de negri puturoși și în general s-au săturat de căcaturile voastre de politici corecte, futu-vă pe unde beți apă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru trei idioti/idioate de la tembeliziuni majoritatea unui popor a ajuns sa fie numit extremist....ca asa vor *izdele alea.
      Ca daca "aia" castiga alegerile,inseamna ca majotritatea care i-a votat, e extremista?? Pai atunci asa sa fie!!
      O sa zica unii ca si hitler a ajuns asa la putere.Democratic!
      Dar prea putini spun/recunosc care au fost cauzele care l-au adus la putere...si mai ales cine sunt vinovatii pentru aceste cauze.Se potriveste si la stalin si la altii.Ca n-au aparut din neant.Au fost doar niste "consecinte" ale unor politici si politicieni de kakat(Slava M_ares)

      Ștergere
  109. Cu mâinile curate, versiunea 2024:
    Economia Rusiei nu a fost afectată de război: După proiectile de artilerie, Coreea de Nord va exporta în Rusia și produse de igienă

    https://www.defenseromania.ro/economia-rusiei-nu-a-fost-afectata-de-razboi-coreea-de-nord-va-vinde-produse-de-igiena-in-rusia_629093.html

    Pe modelul chinez, producătorul nord-coreean de săpunuri și produse de igienă feminină Ryonaksan plănuiește să intre pe piața rusă.

    Deci, mujicele vor avea săpunuri de la cureeni, să-și spele pizdurile, să miroasă frumos când vine Ivan de pe front în permisie, dacă mai vine, dacă nu pentru vecinul Alioșa, bețivul satului.

    RăspundețiȘtergere
  110. Primul ministru:
    - Promit slujbe celor 5 milioane din Dispora!
    - Veniti acasă!
    - Slujbele vor fi ținute de Preafericitul Daniel!

    RăspundețiȘtergere
  111. Mama către copil:
    - Tanti Aglaia pleacă. Ce trebuie să spui?
    - Nu știu.
    - Păi ce spun eu întotdeauna la plecare?
    - „În sfârșit a plecat vaca asta grasă care a mâncat tot salamul, salata, sarmalele și cașcavalul!”

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri