Google Translate

luni, 19 septembrie 2011

Poporul USL, prin reprezentantii sai a hotarat: Sorin Oprescu, candidat independent în parteneriat cu USL


Co-preşedinţii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-au elogiat reciproc, luni, în conferinţa de presă de anunţ a sprijinului USL pentru un nou mandat al lui Oprescu.



Astfel, Victor Ponta a precizat că atât el, cât şi Crin Antonescu, s-au aflat, în 2008, "din convingere" alături de Sorin Oprescu, care candida independent la Primăria Capitalei şi că au avut încredere în Oprescu înainte de a fi preşedinţi de partid sau co-preşedinţi ai USL.

"O echipă formată din Sorin Oprescu, Crin Antonescu, Victor Ponta, un primar general, şase primari de sector şi un Consiliu General cu majoritate USL va putea îndeplini principala obligaţie, acea faţă de bucureşteni",
a spus Ponta.

La rândul său, Sorin Oprescu a ţinut să-i mulţumească lui Victor Ponta pentru cuvintele spuse, el arătând că are acelaşi respect faţă de cei doi co-preşedinţi ai USL şi faţă de calităţile avute, în prim rând ca oameni, apoi ca prieteni.
"Mă onorează prietenia cu dumneavoastră, cum mă onoarează prietenia poporului USL, pentru simplul motiv că ei reprezintă majoritatea bucureştenilor",
a spus Oprescu.

Crin Antonescu a precizat că, din partea PNL, susţinerea lui Sorin Oprescu pentru Primăria Generală este una unanimă, susţinută de toată lumea,
"din convingere, explicit, fără echivoc şi ezitare"
"Eu am venit în 2008, fără mandat de la partid, iniţial, când lui Sorin Oprescu îi era greu. Ştie şi Sorin Oprescu că am făcut-o fără a avea nicio altă înţelegere nici înainte, nici atunci, nici până azi, în legătură cu nimic. Sorin Oprescu a venit alături de mine în 2008, când era primar, şi mie mi-era greu, că vântul politicii bătea altfel şi se putea gândi că vin la putere cei din PDL. A venit fără nicio înţelegere sau socoteală alături de mine. Azi, când lui Sorin Oprescu îi e greu, când e atacat mizerabil, venim încă o dată alături de el, şi vine şi el alături de noi când şi nouă ne e greu", a spus Antonescu.

Parteneriatul USL-Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei a fost anunţat oficial luni. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă susţinută de către co-preşedinţii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu, la care participă şi Sorin Oprescu.

"O să-mi depun candidatura la alegerile viitoare în calitate de independent sprijinit de USL",
 a precizat primarul Capitalei.
Sursa text: Ponta, Antonescu şi Oprescu s-au elogiat reciproc


“Da, am sa depun candidatura la alegerile viitoare, asa cum spune domnul presedinte Ponta, in calitate de independent sprijinit de USL si sprijinit de toti bucurestenii pentru ca sunt convins ca bucurestenii vor analiza in clipele acelea foarte bine ceea ce s-a facut si se face pentru Bucuresti”,
a afirmat Oprescu.
Potrivit acestuia, sprijinul USL “vine ca o paltforma care poate sa indeparteze din ce in ce mai mult hotararea politica, de cele mai multe ori aberanta, din administratie”.

El a adaugat ca parteneriatul cu USL este unul “moral” si ca la obiectivele principale prezentate pentru un nou mandat in fruntea Bucurestiului se vor alatura si o serie de propuneri ale PSD si PNL, menite “sa completeze parteneriatul”.

Sorin Oprescu, a declarat ca ii va sustine pe candidatii USL la primariile de sector si la consilii, insa nu se va implica in nicio desemnare.


NO COMMENT!
Admin

24 de comentarii:

  1. Fiecare POPOR, cu bucuria, damblaua lui!
    Poporul OTV, azi se bucura si el, de legalizarea
    Partidului Poporului - Dan Diaconescu!
    ======================================
    Eheee ... se incinge scena politica, mai al dracului ca soarele de afara, din aceasta toamna fierbinte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Comertul imposibil.
    A cumparat fiecare blana ursului din padure. Oprescu sprijinul unui USL care spera sa il tina pe scaun pana la alegeri, dar fara PC care il sprijina pe Piedone.Este posibil ca USL sa nu mai fiinteze la alegeri si atunci Oprescu a ales gresit. Dar pe moment a mai luat o gura de aer, dupa suturile primite de la OTV.
    USL a cumparat voturile pe care Oprescu oricum nu le mai are. El a ajuns primar tocmai pentru ca " demisionase" din PSD. Acuma ca s-a intors la ei, si cu imaginea sifonata mai ales dupa afacerea gazonul nu va mai primi nici un sfert din cat a primit. Deci USL a pariat pe un cal mort.Numai ca ambele parti isi freaca mainile multumite(dar numai la varf) pentru ca pe moment afacerea pare rentabila. In mod cert insa , USL pierde incederea Bucurestenilr, pentru ca arata ca nu e in sare sa isi promobeze un candidat din priopriile randuri, recunoscand astfel ca nu are valoare in Bucuresti, sau nu se inteleg intre ei orgoliile sunt prea mari si au decis sa mearga pe un "independent" Oricum ar fi, este o palma pe care nu au batut-o ci si-au da-o, cei din USL.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca, prin absurd , in parlament s-ar vota astazi demiterea lui Basescu, votul ar fi pozitiv. Nici PDL ul nu il mai sustine .. dar .. toti tremura. Acest Alexandru Lapusneanu modern care taie Moţoci fara numar fara numar, va ramane singur singurel, doar cu cele doua fete. Isi face iluzii cu UNPR si PP, dar ii vor intoarce toti spatele. Va sparge PDL+ul, dar se va alege cu praful de pe toba .

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt de aKord cu neacsu.Ca gresesc sau nu gresesc vom vedea.Dar e logic ce zice.
    Nu spun mai multe ca e plin pe aici de mironosite si "spirituali"Mai bine va "vizionez",ma amuz si atat!
    Este mult mai pragmatic!
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  5. Un rachetist (Akord 75) ar fi spus "merci, ba!" De la un mafiot (Don Corleone) la ce sa te astepti?

    RăspundețiȘtergere
  6. @neacsu 19 septembrie 2011, 20:53 si corleone 19 septembrie 2011, 21:23
    e posibil sa aveti dreptate. a dracu' lunga toamna fierbinte...

    RăspundețiȘtergere
  7. De la prietenul Vadim, un semn de recunostiinta:
    ======================
    Încă o şmecherie a Beţivanului Naţional AŞA-ZISUL PARTID AL LUI DAN DIACONESCU A FOST ÎNSCRIS LA TRIBUNAL
    ===================
    Timp de un an de zile, Puradelul din Caracal a bocit, seară de seară, pe la televiziunea sa de garsonieră, cum că Puterea portocalie şi, mai ales, Traian Băsescu i-au pus gînd rău şi nu vor să-i înscrie partiduleţul la Tribunal. Toţi bezmeticii plîngeau pe umărul celui care a stat 3 zile în arestul din Rahova, guiţînd de parcă făcuse ani grei de puşcărie. Dan Diaconescu trebuia martirizat şi făcut credibil. Bieţii români, doborîţi de griji, s-ar fi uitat la el ca la un adevărat Mesia. Ce să vezi la uscătura asta de om şi cîtă forţă să-ţi inspire el, astfel încît să se ia la trîntă cu un întreg sistem, pentru a veni la Putere cu oameni noi, neapărat cu Sorin Bălan la conducerea Ministerului de Interne?

    În sinceritatea lui proverbială, Gigi Becali avea să facă praf, într-o clipă, întreaga „construcţie” de cel puţin un an a Chiriaşului de la Cotroceni. Este vorba de mai multe partide, subordonate Ioanei Băsescu, care să preia ea conducerea unei alianţe din care să reiasă viitoarea conducere a României. O asemenea făcătură este moartă din faşă. Nici un om serios, patriot adevărat, nici un partid justiţiar nu se vor alătura hoţilor, acelora care au băgat în faliment România...
    Tricolorul

    RăspundețiȘtergere
  8. http://scmdmedia.blogspot.com/2011/06/reportajul-pierdut.html
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  9. http://scmdmedia.blogspot.com/2011/06/reportajul-pierdut.html
    AntiContra
    ----------
    Faci publicitate gratuita, la o aiureala siropoasa! Sau ai si tu cota-parte din firfireii adunati de ofiterul Ranciog din clickurile fraierilor?! Balta exista, peste mai trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  10. @=/= ,,fraier'' 29.09 ,13.23
    Pentru ca nu esti fraier,pot sa-ti spun ca esti lipsit de simt? Vrei sa-ti spun si de care?
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  11. @anticontra ratacitul
    ...E bine 29.09 cum ai scris??
    se vede cu aceasta ocazie ca sunt pierduti in spatiu si timp
    azi suntem in 20.09."Vizionarilor!!!!"hi,hi

    astrologul

    RăspundețiȘtergere
  12. ENGLEZA PT. TOTI

    Cu dedicatie pentru cel care-si impaneaza textele cu cate 2-3 cuvinte in engleza desi e "pafarist" dar astfel creste in proprii sai ochi si crede ca a devenit mult mai inteligent.Doresc sa-l ajut cu aceasta ocazie si poate alege.
    O ZI EXCEPTIONALA VA DORESC!!!!!!!!! A FOST O GLUMITZA MARCA io. "zis dei iz biutiful"



    Accentul scotian

    E cel mai dificil, presupunând mari sacrificii din partea vorbitorului. Tehnic, este nevoie de un cui foarte ascutit, bãtut în limbã astfel încât vârful sã iasã pe partea cealaltã. În momentul în care încercarea de o pronunta un cuvânt presupune atingerea cerului gurii sau a gingiei, cuiul va provoca durere, iar vorbitorul se va opri subit în mijlocul cuvântului si va scoate un icnet, un oftat sau va spune fuck! Urmat, desigur, de un alt icnet sau oftat. Astfel, circa 75% din cuvinte vor fi pronuntate în cel mai bun caz pânã la jumãtate si în absolut toate cazurile ultima silabã se pronuntã ouch, aigh, ough sau fuck. Pentru dezinfectia rãnilor se foloseste, de preferintã, single malt.
    Pentru rezultate mai bune, este recomandabil sã vã lipseascã cel putin doi dinti din fatã si sã mentineti tot timpul în gurã un pumn de tutun, o scobitoare si douã-trei capace de bere. Si nu, nu încercati asta acasã, în fata oglinzii, decât dacã aveti la îndemânã un stergãtor de parbriz!

    Engleza Italianã

    Cunoscutã si sub numele de Maccheronic sau Spaghetti English, engleza vorbitã de italieni presupune o conditie fizicã excelentã, întrucât, la fiecare trei cuvinte, trebuie efectuate câteva flotãri în aer. Nu poate fi vorbitã de cãtre persoanele cu disabilitati fizice si nici de cãtre cei care au mâna în gips sau suferã de febrã muscularã.
    Vorbitorul perfect de maccheronic este capabil nu doar sã prelungeascã vocalele, ci si sã adauge câte o vocalã dupã fiecare cuvânt. Scopul final este ca nici un cuvânt sã nu se termine în consoanã: "Darlinga, pleasa clooose da doooora anda sita downa on the flooora".
    Engleza germanã

    Este opusul englezei spaghetti, în sensul cã vocalele trebuie ignorate, iar consoanele pronuntate cu voluptate. Cum se poate pronunta voluptuos o consoanã? Folositi limba ca pe un fel de ciocan.
    stiu, doare, dar cu timpul o sã vã obisnuiti (pont: stingeti cu multã bere bãtãturile apãrute pe gingii!). Cea mai violentã loviturã de limbã trebuie datã în momentul pronuntãrii grupului TH, care se va rosti ca un T foarte dur (veti sti cã ati pronuntat corect atunci când veti constata o mica sângerare, la baza incisivilor superiori).
    Teoretic, engleza teutonã ar semãna destul de mult cu engleza, dacã nemtii nu ar pronunta pe W ca pe V si pe V ca pe F.
    "Ve ar' valking on ttisss strrre'ttt, aft'rrr a long traf'l by train"

    Engleza polonezã

    Polonezii pronuntã W-ul la fel ca nemtii, un fel de jjjjj continuu se aude pe fundal si fiecare al treilea cuvânt este "kurwa".
    "Tis kurwa beer is kurwa good for notting, kurwa! I vant a kurwa vodka, please!"

    RăspundețiȘtergere
  13. Engleza filipinezã

    Filipinezii nu pot pronunta sunetul F, pe care îl rostesc P. Din acest motiv, engleza vorbitã de filipinezi nu poate fi luatã în serios, asa cum nu poti lua în serios un ins de 1,5 m care spune "Pack you!" în loc de "Fuck you!". My fav is " Pipth Avenue "

    Engleza de India

    Fixati-vã colturile gurii de lobii urechilor, folosind niste clesti de rufe puternici, astfel încât sã imobilizati buzele într-un fel de zâmbet larg. Acum, încercati sã vorbiti engleza, pronuntând cuvintele dupã urmãtorul algoritm: un cuvânt la 3 secunde, un cuvânt la 2 secunde, trei cuvinte pe secundã, 5 cuvinte pe secundã, 14 cuvinte pe secundã, un stop brusc, apoi un cuvânt la 5 secunde. Dupã care, repetati. Rezultatul e ceva de genul:
    "Good mooo rningSir! Howareyoutoday? I hooope everythingiiiis finewithyouandyour faaamily, Sir."
    Engleza româneascã

    Cheia de boltã a acestui inconfundabil dialect este grupul THE, pe care majoritatea românilor îl pronuntã Zã. Dacã vrei sã afli din ce regiune a tãrii provine un român, dupã engleza vorbitã, îl provoci sã numere pânã la trei. Rãspunsurile variazã de la "uan, ciu, srii", pânã la "oan, tu, trii" în functie de pozitia pe harta patriei a localitãtii natale. Un alt obicei românesc este ca fiecare propozitie sã fie precedatã si urmatã de o pauzã lungã, marcatã de sunetul ããã.
    "ããã . you go straight on zis street and after zat traffic light . ããã . you go to zã right for about . ãããã . sãrty meters and zen you go to zã left and you will see . ããã . zã building zat you are looking for. May be zã office is not open today, but zey have zã orar . ããã . zã program on zã door."
    Lingvistul

    O ZI EXCEPTIONALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SA FITI IUBITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonime cu limbeza ... tara arde si baba (adica tu) se scarpina in c.r !

    RăspundețiȘtergere
  15. Vai , anonime cu limbeza ... nu am vazut semnatura ta : LIMBISTUL ...

    RăspundețiȘtergere
  16. mergeti si bociti in acest caz
    plangaciosul

    RăspundețiȘtergere
  17. @ano20 septembrie 2011, 17:23

    Nu stiu ce ai cu ala cu engleza,nici nu ma intereseaza.
    Dar pe tine doat atat te duce mintea??Esti ridicol iar tie ti se pare ca esti inteligent.??

    RăspundețiȘtergere
  18. Intelegerea dintre Sorin Oprescu si Uniunea Social Liberala pentru alegerile din 2012 schimba multe dintre jocurile care pareau a fi deja facute.

    Inca nu se stie exact cine da si cine primeste mai mult intre cei doi parteneri - daca USL iese mai castigata sau daca Sorin Oprescu are mai multe de primit in viitor. Ori viceversa.

    Cert e ca aliantei dintre liberali si social democrati nu are cum sa ii strice, acum (desi mai tarziu nu se stie), alipirea de imaginea doctorului primar.

    Dincolo de intelegerea dintre primarul Capitalei si Uniunea Social Liberala, acea struto-camila care si suna ca dracu "candidat independent in parteneriat cu USL" (care si tradeaza cat de important este termenul de "independent", daca el este pastrat pana si in acest "parteneriat"), un alt fapt a zguduit aparenta linistita prabusire a USL: decizia PC de a candida pe liste separate la alegerile din 2012.
    *********************
    http://www.ziare.com/sorin-oprescu/psd/oprescu-da-viata-usl-1121737
    *********************

    RăspundețiȘtergere
  19. Apariţia primarului Sorin Oprescu alături de cei doi lideri politici ai Opoziţiei a costat scump Uniunea Social Liberală. Cine îşi închipuie că Oprescu nu şi-a negociat scump trecerea în această tabără se înşală amarnic. Conştient probabil că în momentul de faţă are cele mai mari şanse pentru fotoliul de primar la anul, doctorul a venit cu o mulţime de pretenţii. Mare parte dintre acestea se leagă de oamenii din noua echipă şi din viitorul Consiliu General. Însă sursele noastre ne-au informat că au existat şi alte negocieri.

    Ziarul „Puterea” vă prezintă, în premieră, „lista lui Oprescu”, pe care apar oamenii doriţi de actualul primar. Aceştia sunt:



    Radu Popa, în prezent director la Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement, figurează ca viitor director la Administraţia Străzilor

    Anca Alexandrescu, specialistă pe zona media a primarului, va fi consilier de imagine

    Bogdan Hreapcă - director de Investiţii

    Mircea Constantinescu – director Economic

    Victor Adâr, consiler municipal, va fi omul pe probleme de Administraţie

    Traian Negrei, actual consilier al primarului, va prelua Administraţia Monumentelor

    Aurel Vlaicu – director Operaţiuni

    Marius Savu – „omul cu spitalele”



    La aceleaşi discuţii a fost făcută şi o listă cu actualii consilieri care îi convin primarului, mare parte din rândul membrilor PNL şi PSD. De partea cealaltă, oamenii apropiaţi de Marian Vanghelie au fost catalogaţi drept indezirabili. Se numără aici: Alexandru Păduraru, Maria Popa, Adrian Popescu, Victor Stan, Claudia Ţapardel, Virgil Nicorescu. În fine, un alt punct ce a cântărit greu la negociere a fost candidatura lui Dan Darabonţ la Primăria Sectorului 6. Acesta este febleţea actualului primar general şi ar trebui să fie alesul USL, în detrimentul lui Rareş Mănescu (PNL) sau Gabriel Mutu (proaspăt trecut la USL din barca PDL).

    RăspundețiȘtergere
  20. TOP GUN
    Lingvistule,
    1- 'Umorul'relatat de tine mai sus,nu-ti apartine tie,este luat cu copy- paste de pe blogul lui ALTFEL. INFO.....L-am citit si eu acolo
    2- Ca sa pastram acelasi trend ascendent si limitativ,Lingvistule,dat fiind faptul ca STELICA,SAU IOAN MARIAN,si-au sters urmele,adica au sters chestia asta de pe blog,nasucul meu de SAMANTHA,de detectiv,imi spune ca chiar el este,regie perfecta,crima perfecta,dar iacata ca eu mai citesc site-ul lui old man,asa ca STELICA SAU MARINICA,nota 10 ca nu ai lasat urme,amprente!!!!!! APRECIEZ,ca ma citesti,(si ca-mi 'citezi',dar macar fa-o in ghilimele,banuiesc ca ai habar din moment ce esti asa 'smart' )saluturile din finalul comment-urilor,nu o iau drept plagiat,alti TESTOSTERONI,se ocupa cu manevre de genul....... si au abilitati.....
    O ZI EXCEPTIONALA SI,SA FITI IUBITI!!!!!
    P.S. DACA,VA FACE PLACERE SA MA IMITATI,COPIATI ,PLAGIATI, SUNTETI INVITATII MEI!!! !!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Dragi camarazi ati vazut cumva pe unde bintuie fratiorul meu geaman?

    RăspundețiȘtergere
  22. eu am primit "umorul" pe mail si am zis sa mai rada oamenii un pic.Nu intru pe "altfel" nici nu stiu cine este,nici nu ma intereseaza.
    Daca "altfel" ala este autorul ,bravo lui!!
    dar4 daca si el a primit tot pe mail sau sub alta forma.???
    @tg
    Hai sa ne c..am pe noi si sa ne dam"importanti".Tu da-te important in continuare ca prostul nu e prost destul.....

    RăspundețiȘtergere
  23. Mai sa fie, iata cum un craiovean si un brasovean pot spune ce doreste un bucurestean. Sau, ..... or fi "hanalisti". HAI PU!

    RăspundețiȘtergere
  24. Investiţia de 200 de milioane de euro în stadionul naţional îi va costa pe bucureşteni câte 30 de milioane de euro în fiecare din următorii 50 de ani, a declarat joi, la un seminar organizat de Ziarul Financiar, Dan Şucu, proprietarul Mobexpert.
    .................
    Sa fie primit!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri