Google Translate

joi, 8 august 2024

2 milioane de euro bani publici pentru promovarea cărții lui Ciucă - „Un ostaș în slujba țării”


Și.../''Aici sunt banii dumneavoastră!'' Video 2 milioane de euro bani publici pentru promovarea cărții lui Ciucă - „Un ostaș în slujba țării” (Snoop). Ciolacu: O să fie best-seller

07.08.2024

PNL a plătit două milioane de euro pentru 400 de panouri publicitare cu imaginea lui Nicolae Ciucă și sloganul „Un ostaș în slujba țării”, panouri amplasate de-a lungul principalelor autostrăzi și drumuri naționale din România, scrie publicația Snoop.ro, care a obținut datele de la Partidul Național Liberal. 
 
Aceste costuri, care acoperă o perioadă de trei luni de afișaj, au fost suportate din bani publici, mai precis din subvenția primită de PNL de la bugetul de stat.
 
ACTUALIZARE Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, evită să comenteze dezvăluirile potrivit cărora sutele de panouri care promovează cartea lui Nicolae Ciucă „Un ostaş în slujba ţării” au fost plătite din bani publici, din subvenţiile primite de PNL. Ciolacu se arată convins că, având în vedere intensa promovare, cartea lui Ciucă va fi „un best-seller”.
 
El a fost întrebat, miercuri, în timpul unei vizite pe şantierul Autostrăzii A7 din judeţul Buzău, ce părere are despre faptul că panourile prin care este promovată cartea semnată de preşedintele PNL Nicolae Ciucă au fost achitate din fonduri publice, din subvenţia primită de PNL ca partid parlamentar.
„Am înţeles că au fost folosite la lansarea unei cărţi. O să fie un best-seller, sunt ferm convins, mai ales că ţinem cont de ce promovare a avut”, a răspuns Ciucă, evitând să facă alte comentarii pe acest subiect.
Portretul lui Nicolae Ciucă apare pe 762 de afișe, multe din cele 400 de panouri plătite de PNL având mai multe fațete, a precizat PNL pentru publicația citată.
 
Fotografia lui Nicolae Ciucă este cea de pe coperta cărții „Un ostaș în slujba țării”, care urmează să fie lansată.
 
Pentru perioada 15 mai – 15 iunie, care s-a suprapus în bună măsură peste campania electorală, PNL a plătit 510.000 de euro chiria pentru panouri, TVA și taxe locale, a comunicat PNL.
În plus, 450.000 de euro este costul care a fost înregistrat o singură dată, la începutul campaniei, pentru producerea panourilor cu cartea și pentru montarea lor.
Totalul de până acum al publicității outdoor pentru carte a fost de două milioane de euro, pe o perioadă de trei luni.
 
Până la finalul anului, publicitatea la volumul lui Nicolae Ciucă va costa, în total, peste patru milioane de euro, bani care provin din subvenția primită de PNL de la bugetul de stat.
Citiți materialul integral pe Snoop.ro.
 

162 de comentarii:

  1. Oooo,să ne trăiască șefu',un șef avem și-un soare!Vedeți dacă am fost cominți ne-a schimbat apa!Să trăiască să mai dea,n-a mâncat,n-a băut,să i se dea prosop!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un ostaș în slujba țării? Cine e soldatu',în a cui țarăl Eu nu le am cu d'ăstea, d-aia intreb!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buhaiul ăsta de baltă din Plenița a reușit pe toți să ne facă de căcat

    RăspundețiȘtergere
  4. Petrea, Țiuzăr, unde ești? Haide vino s -o belești

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.national.ro/diverse/criza-in-armata-romana-mapn-fura-ofiterii-scoliti-de-mai-833839.html/

    Auzi Zdreanță de acolo de unde ești? Acum aveai ocazia să fii "camarad" cu noi. Păcat, ai ratat șansa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E vorba de absolvenți ai Academiei de poliție.
      Analfabetul de Zdreanță cu cele 8 clase elementare (fara examen de capacitate) nu ar îndeplini nici condițiile incadrarii că soldat în MApN.

      Ștergere
  6. Buna carte! Am cetit.o cu drag!
    Se va studia ca materie in Academie..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măcar hârtia e de bună calitate? Știi tu... dacă te trece vreo nevoie și nu ai nimic la îndemână. Să fie nițel aspră, așa ca limba ciobârlanului.

      Ștergere
  7. Noapte bună, noapte bună, Țiuzăr să ne -o ia în mână, iar când vine ora doo să ne -nbelească la oo

    RăspundețiȘtergere
  8. Gata,mi-am loat de grija banilor ,trec pe program normal de avarie,cu metabolism redus,în loc de fonfleuri cu Ciucaș mă rezum la PET de 2,5,și multe altele și etc..

    RăspundețiȘtergere
  9. Muine-i râmbătă sunt desculț în poartă la țintimir,poate,poate....

    RăspundețiȘtergere
  10. Stai planton la bani să nu te prade cineva?Îi numeri și renumeri?Degeaba tot 3820 ies!

    RăspundețiȘtergere
  11. Fetița către mătușă:
    Mătușă da' tu de ce nu ai copii?
    Nu mi-a adus barza!
    Da' să te fooți ai încercat?

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna carte , talentat autorul !
    Cît realism , cîta vitejie in lupta cu dusmanul!
    O recitesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9 !

    RăspundețiȘtergere
  14. Bre.."oxiuru lu s."..acum pe bune ce conditii speciale vrei tu ?
    Pentru ca te ozonai non stop si mîncai laba de urs si pulpa de caprioara asezonate cu ciuperci si fructe de padure..
    Uite al draku..ar trebui sa.ti bage impozit pe ..boierie..40%..minim😂🤣😅

    RăspundețiȘtergere
  15. Da.ne cu C/P..citate din toti idiotii ..blogurilor partenere..please!😅🤣😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nîț!
      Vă las să vă refaceți după excesele culinare și bahice de ieri săvârșite ca urmare a devansării "zilei cardului"😁

      Ștergere
    2. Haaaai..nu fi rauuț..
      Nu putem bea lamîia...😂🤣😅

      Ștergere
  16. NB
    Razboiul..merge bine!!
    Ukry a cucerit teritoriu orcesc intr.o zi cît au cucerit orcile in 2 ani
    Deja se aboreaza in Kursk steagul ukrainian si se pregatesc de..referendum..

    RăspundețiȘtergere
  17. Doctor Mengele versiunea 2.0:
    Stenograme din dosarul morților suspecte de la Spitalul Pantelimon: „Tuturor le-au scăzut Noradrenalina, au pus ser fiziologic în loc”

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/stenograme-din-dosarul-mortilor-suspecte-de-la-spitalul-pantelimon-tuturor-le-au-scazut-noradrenalina-au-pus-ser-fiziologic-in-loc-2888513

    Anchetatorii susțin că datele stocate de aparat confirmă că doza de tratament a fost redusă de două ori, situație confirmată și de alte probe. Prima dată, spun procurorii, pacientul a fost salvat de o asistentă care ar fi mărit din nou doza. A doua oră când a fost scăzută doza, bolnavul a murit. Colegii doctorițelor acuzate resping ferm ipoteza.

    Când vă jucați cu uneltele de lucru pe schele, sau dacă exagerați cu studiul conținutului sticlelor de Ciucaș, băgați de seamă că s-ar putea să ajungeți pe la ATI unde o doamnă zâmbitoare va dori să "eficientizeze" secția ATI și atunci drumul spre cazan vă va fi asigurat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost bine intenționate,au dorit să facă curățenie în saloane!Ce nu vă place curățenia?

      Ștergere
    2. @ ifrim 9 august 2024 la 14:22
      Nu știu de ce plm i-au mai pus pe amărâții ăia pe paturi la ATI și au șifonat cearceafurile. Trebuia să le dea cu tocul papucului una-n ceafă și rezolvau mai ieftin "eficientizarea" secției ATI. Poate că au bonusuri salariale dacă consumă mai puține materiale per capita, un fel de Oscar.

      Ștergere
    3. Da' la aparținatori nu vă gândiți?Unii poate merg la păcănele și vor succesiunea mai răpidi!

      Ștergere
    4. Ce a fost in pandemie cu oxigenul la maxim nu vom afla niciodată!

      Ștergere
  18. Dacă vă era dor de domnul Dogaru, aflați că e bine și vioi.
    Și-a încheiat cu succes procedurile balneare pentru refacerea organismului și dezgroapă securea războiului sau un fel de briceag tocit și ruginit:

    https://sindicatulcmd.blogspot.com/2024/08/adresa-csn-meridian-catre-casa-de.html

    Supt umbrela sindicaliștilor Meridian, badea Dogaru îi provoacă la trântă pe ministrul tâlhar și pe pomicultorul de la CPS a MApN.
    În privința "actului normativ privind actualizarea soldei de grad" îi pot eu spune că e bine sănătos, ceea ce vă dorește și vouă, stă cuminte în sertar să nu se prăfuiască și nu face rău nimănui.

    De asemenea domnul Dogaru dorește să-l studieze epidermic pe domnul Livadariu, să-i admire epoleții și să povestească despre "modul de redactare a talonului de pensie" și despre "modul de calcul al reținerii CAS-ului, în funcție de anul trecerii în rezervă".

    Să le luăm în ordine:
    1. "modul de redactare a talonului de pensie" bănuiesc că nu se referă la formatarea textului de pe cupon ci la algoritmul matematic care stă la baza stabilirii valorilor numerice tipărite în câmpurile "Total de plată" și "Impozit", pornind de la câmpul "Pensie".
    2. "modul de calcul al reținerii CAS-ului, în funcție de anul trecerii în rezervă"
    Domnilor, aici treaba e mare, lungă și groasă cât frâna măgarului excitat.
    Aici, cu toate că se va supăra domnul Cezar, voi face trimitere la un articol suficient de clar, zic eu, și pentru dumnealui:

    https://mosalecu.blogspot.com/2023/05/contributii-necontribuite.html

    Domnul Moș Alecu explică acolo suficient de clar "istoria" CAS-ului și a CIBS-ului.
    Era suficient pentru domnul Dogaru să citească articolul și nu mai trebuia să solicite o întrevedere cu personajele pomenite anterior.
    Totuși, bănuiesc că, de fapt, dogarii doreau să scrie în epistolă "modul de calcul al reținerii IMPOZITULUI, în funcție de anul trecerii în rezervă" dar, e doar o bănuială a mea.
    Dacă tot se consideră mare istoric, domnul Dogaru trebuia să cunoască "istoria" diferențierii pensionarilor militari, nu după an ci după dată exactă, și mai precis pensionari militari pensionați înainte sau după data de 15.09.2017.

    Dacă tot ați primit pensiile mai devreme, nu uitați să vă plătiți cotizațiile pentru Sindicat, că și gura lui Dogaru trebuie "să mănâncă".
    Eu îmi doresc ca domnul Dogaru să poarte discuțiile doar în numele lui, pe persoană fizică, și eventual în numele sindicaliștilor cotizanți, nu de alta dar n-am chef să primesc "indemnizație socială pentru pensionari" în loc de pensie militară, ca urmare a "bunelor" lui intenții.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S.
      Și modul de exprimare "modul de calcul al reținerii CAS-ului, în funcție de anul trecerii în rezervă" este al unor cetățeni care s-au adăpat cu cerneală😁
      Poate că vor scrie o erată și vor reformula textul astfel: "modul de calcul al impozitului, în funcție de data pensionării".
      Și dacă tot se vor studia epidermic, să le comunice cretinilor de la CPS a MApN că valoarea corectă pentru SMNE în anul 2024 este de 4.426 lei și nu 4.427 lei.

      Ștergere
  19. Asa băăă...bagă pînă pe la prînz....🤣😅😂

    RăspundețiȘtergere
  20. Impozitul trebuie marit..clar!
    La tot ce trece peste 4500

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Petrică, bă Alică, hai să -ți dau o mooe mică 😜🖕

      Ștergere
    2. @ Cezar 9 august 2024 la 12:26
      @ Impozitul trebuie marit..clar!
      @ La tot ce trece peste 4500

      Eu nu am vreo obiecție dar, luminați-ne și pe noi cum ați calculat numărul magic "4500"?
      Totuși, de ce nu v-ați gândit să stabiliți pragul "tot ce trece peste" la valoarea salariului de bază minim brut pe țară, adică 3.700 lei?
      "4500" este cuantum brut de pensie militară?
      "Mărit...clar", până la ce procent sau cum?
      Vă doriți impozitare progresivă sau, să zicem un impozit de 49,99% din tot ce depășește pragul care-l doriți dumneavoastră?
      Trebuie să vă spun că este o decizie a CCR în care se spune că impozitarea cu mai mult de 50% înseamnă de fapt confiscare (nu mă obosesc să caut decizia respectivă).
      De ce nu plusați și cu reținerea CASS din pensiile militare, exact ca în "Pl-x nr.354/2024" adică, fără vreun prag minim de la care să se perceapă acel CASS?
      Dacă dumneavoastră vă prisosește pensia militară, donați-o unui orfelinat, spre exemplu.

      Ștergere
    3. Merg acu...🤣😂😅🤣

      Ștergere
    4. Las organele sa stabeleasca...eu le dau doar directia...

      Ștergere
  21. @ Cezar 9 august 2024 la 13:52
    @ Las organele sa stabeleasca...eu le dau doar directia...

    Dumneavoastră ați pomenit un număr (4.500), probabil brutul pensiei dumneavoastră, așa că ascunsul după cireș nu este tocmai etic, în onorabila aulă a Hacademiei😁
    Direcția dată de dumneavoastră am înțeles-o.
    Dar sensul care este?
    Și "organele", care sunt organele?
    V-ați gândit cumva la organele sexuale masculine sau la cele feminine?
    Ca să nu mai zic că sunt și nonbinarii cu organe incerte😁

    RăspundețiȘtergere
  22. Țiuzăre , limbric mic, tu ești mare bolșevic, suge ne -ai ORGANELE Sexuale nouă și lu' Șoșo un pic. Le dai direcție? Ei bine, la poole să ne faci frecție până intră în erecție

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😁😁😁
      @ anonim 9 august 2024 la 14:06

      Mai trebuie stabilite originea și mărimea, că direcția și sensul le-ați definit corespunzător😁😁😁
      Domnul Cezar, după ce a lovit cu mânie proletară, s-a eschivat strategic.

      Ștergere
  23. Pentru creme împotriva umanității și pentru că în decembrie 17- 22 '89, Petrea Alică a tras în noi, ciobârlanului să i se taie pensia, să ne pupe -n găurică și să ne dea tuturor de - aciulea kielea poolii înapoi

    RăspundețiȘtergere
  24. Din puțul gândirii politice:

    https://www.catavencii.ro/marcel-bolos-ministrul-finantelor-am-avut-o-intilnire-cu-un-grup-de-reprezentanti-ai-mediului-de-afaceri-de-care-mi-a-fost-mila/

    CATEGORIA NUPOTISME
    Marcel Ciolacu (prim-ministru): „Nu poți să ai facilități toată viața. Nu poți să mergi pe șmecherie.“

    CATEGORI CU ȘUGUBĂȚU’ PRIN GARD
    Daniel Zamfir (senator PSD): „Înțeleg că s-au întîlnit, într-o mare discuție, doamna Lasconi, care e cu igienizarea PNL, cu domnul Ciucă, care e cu exorcizarea USR.“

    CATEGORIA LA MILA DOMNULUI CU FISCUL
    Marcel Boloș (ministrul Finanțelor): „Am avut o întîlnire cu un grup de reprezentanți ai mediului de afaceri de care mi-a fost milă…“

    CATEGORIA GABI FERICIREA
    Gabriela Firea (europarlamentar): „O femeie fericită înseamnă un bărbat fericit și o familie echilibrată.“

    RăspundețiȘtergere
  25. Europa te iubesc, că ca (😁) tine alta nu găsesc:
    Analiză Reuters. Armatele fostelor țări comuniste din Europa de Est nu reușesc să atragă tinerii și cu greu își mențin militarii deja angajați, având în vedere că aceștia pot câștiga mai mulți bani în mediul privat.

    https://www.biziday.ro/293095-2/

    În România, guvernul a demarat campanii de înrolare după ce datele recente ale Ministerului Apărării au arătat un deficit de 43% în rândul posturilor de ofițeri și de 23% în rândul soldaților și gradaților profesioniști.

    ”Dacă nu facem nimic în privința lipsei de resurse umane în armată, ar putea însemna că nu vom fi capabili să ne păstrăm pacea”, a avertizat șeful armatei cehe.

    Totuși, datele Ministerului polonez al Apărării arată că, în timp ce numărul de noi recruți a crescut, un număr record de 9.000 de soldați profesioniști au părăsit serviciul în 2023.

    Într-adevăr, și țările vest-europene se confruntă cu provocări similare, însă nu atât de accentuat precum estul Europei. Guvernele acestor state au apelat la campanii marketing și au mărit bonusurile de înrolare, însă în continuare, este dificil ca tinerii să fie convinși să se înroleze, având în vedere că pot câștiga mai mulți bani în sectorul privat.


    Nu știu cum o fi în celelalte țări însă, în România, cred că foarte puțini militari "au fugit" de armată de frica unui posibil război sau, cum dau de înțeles cei de la Reuters, de frica războiului din Ucraina.
    Nu, băi pulelor, militarii pleacă din armată "de bine" ce le este.
    Da, băi borâților, începând cu 2023 ați tot încercat să le mai aruncați militarilor activi câte un oscior și în paralel v-ați căcat cu stropi pe rezerva armatei.
    Credeți băi lăbarilor triști că "activii" sunt așa idioți și nu știu ce-i va aștepta când se vor pensiona?
    Știu foarte bine băi muiștilor!
    Și cei care încă sunt în putere își bagă pulele în armata voastră de căcat, pentru că voi vă ștergeți la cururi cu viețile noastre și pentru voi "chiar cu prețul vieții" nu înseamnă nimic.
    Schimbați cum vi se scoală legile salarizării și legile pensionării militarilor așa că nu există nici o predictibilitate.
    Ce pensie va avea fraierul căruia acum i-ați mărit solda de grad și se va pensiona cu media aritmetică a 300 de solde actualizate cu IPC?
    Vă fut în gură politicieni și pe voi, jieni și livadari muiști triști!🖕

    RăspundețiȘtergere
  26. Atentie ! Consumul excesiv de Ciucas poate produce ravagii in creieri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este!😁
      Din beție sunt șanse mari să te trezești dar, din prostie șansele de deșteptare sunt aproape de zero.
      Pe cale de consecință, mai bine beat decât prost😁
      Varianta și mai bună e să fii deștept, frumos și cu mulți bani dar, nu le poți avea pe toate.
      Încă beau limonadă pentru răcorire. Chiar a început să-mi placă😁

      Ștergere
  27. Hop hop hop, lu' Petrea Țiuzăr zis Alică să i-o dăm la ceok. Să i se ia pensia înapoi, că pe 22 el a tras în noi sufla -ne-ar în cimpoi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai întăi sa.mi sugi pula pîna ma cocosezi😂😅🤣

      Ștergere
    2. Prostane , pe 22 Timisoara era primul oras liber de comunism!
      Civilii cîntau pe TAB.URI..ARMATA E CU NOI...

      Ștergere
    3. Cezar9 august 2024 la 17:20
      Prostane , pe 22 Timisoara era primul oras liber de comunism!

      Pe 22 Timisoara era primul oras liber de curve ! A arestat-o pe mă-ta !

      Ștergere
  28. Să i se taie pensia lu' Petrea Alică, pân -o rămâne cât o puță de furnică! Dar mai întâi ciobenul să ne sufle -n găurică

    RăspundețiȘtergere
  29. @ ifrim 9 august 2024 la 16:10
    @ Da' la aparținatori nu vă gândiți?Unii poate merg la păcănele și vor succesiunea mai răpidi!

    Plm, doar leneși sunt în țara asta.
    Aparținătorii să-și rezolve ei problema, cu toporul sau cu levierul, nu să aștepte ajutor de la felceri.
    Parafrazând un fost împușcat, putem spune: nu te întreba ce pot face medicii pentru tine ci ce trebuie tu să faci pentru medici.
    Putem începe cu mărirea încă o dată a salariilor felcerilor.
    ===
    @ ifrim 9 august 2024 la 16:12
    @ Ce a fost in pandemie cu oxigenul la maxim nu vom afla niciodată!

    Ce, ăia din misiunea Apollo 1 crezi că s-au simțit mai bine cu surplusul de oxigen din modulul de comandă?
    Pe ăia i-au "rezolvat" inginerii, nu doftorii.
    Ghinioniștii ajunși la ATI în pandemie s-au pârlit din interior spre exterior iar astronauții s-au pârlit dinspre exterior spre interior.
    Efectul final a fost același.

    RăspundețiȘtergere
  30. Ciobârlane unde ești? Vino iute s-o belești că e cald la București

    RăspundețiȘtergere
  31. Țiuzăre, Alică puță mică, nu uita la ora doo să ne sufli în burlane și să ne -nbelești la oo .
    Pesea. Bă cremenal ciobârloi, dă pensia încasată ilegal de la stat înapoi

    RăspundețiȘtergere
  32. Bai frate o labă nu poate face omul liniștit că te deranjează camarazii ce n-au somn!

    RăspundețiȘtergere
  33. Ce să faci cu ele?Eventual gălăgie!

    RăspundețiȘtergere
  34. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9 !

    RăspundețiȘtergere
  35. Uăi da' ce activitate intensă a fost azi noapte pe blog, și nici lună plină n-a fost, că n-am auzit potaia vecinului urlând😁

    RăspundețiȘtergere
  36. 😁😁😁
    Milițienii nu se dezmint și, ajunși la bătrânețe, dovedesc că schimbatul unui bec folosind o masă și cinci milițieni nu este o glumă ci este o activitate preluată din manualele lor de instruire.
    CPS a MAI, probabil asaltată fiind de tot felul de solicitări bizare venite de la absolvenții de Șprițu Haret, a dat următorul comunicat de presă:

    https://casapensii.mai.gov.ro/documente/comunicat_lege_360_2023.pdf

    Facem precizarea că actul normativ ce reglementează sistemul public de pensii nu
    are impact asupra beneficiarilor drepturilor de pensie stabilite în baza Legii nr. 223/2015
    privind pensiile militare stat, cu modificările și completările ulterioare, întrucât sistemul
    pensiilor militare de stat este un sistem neintegrat sistemului public de pensii.


    Vă dați seama cum au aplicat legile când erau "activi" idioții ăia de milițieni care au trimis cereri de recalculare a pensiilor lor "militare" formulate în baza Legii 360/2023 pentru civili.
    Cretinii nici nu știu în baza cărei legi primesc ei pensie.
    Mânca-i-ar pizdoiul lu' Șoșoacă, cu moștar din AZP, cei care i-au băgat pe milițieni în Legea 223/2015.

    RăspundețiȘtergere
  37. Domnule APV_rz se vede treaba ca nu stiti citde multi militari sustin dobitocia (vorba cuiva, nu spun cine) ca politistii devin militari la pensionare!

    RăspundețiȘtergere
  38. Azi ie sâmbătă și -s 3 ceasuri rele. Petrea, vino de-mi mângâie coaisele mele

    RăspundețiȘtergere
  39. Nu,nu,pentru criminalii de revoluție se pretează mai bine pacient cuplat la aparate și Viureaua de Hurzicați(că-s pretini)responsabil la șurubul cu noradrelanină!Strânge ursarul șorubul face Petrea precum peștii pe oscat(oa,oa,)mai dă drumul pulibașa la flotoraș își mai revine Padină și tot așa...pân' i se pare țiganului că privirea lui Caesar nu emană recunoștință ci înjurături subliminale, atunci începe ceardashul unguresc cu levierul ,și dă-i,și dă-i până îi ia maul mitraliorului!Apoi justfică că a fost reticent(îndărătnic) la tratament și a cazut din pat!

    RăspundețiȘtergere
  40. 😁😁😁
    Și marmota învelea ciocolata...
    Ar fi foarte bine dar, din păcate, nu tot ce ne dorim se transpune și în realitate.

    RăspundețiȘtergere
  41. https://www.stiripesurse.ro/scandal-urias-de-coruptie-in-ucraina-oficiali-ai-ministerului-apararii-si-membri-ai-unitatilor-mili_3402835.html

    Auzi bă ciobârlane 😂 Hoți orckranienii ăștia ai tăi, fură tot. Teritoriile altor state, ajutoare, portofele ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și acum o lună mai apăruse un articol asemănător.
      Probabil că e cronică "boala" în Ucraina.
      Și la ruși arestaseră inclusiv generali tot pe motive asemănătoare.

      Ștergere
  42. În legătură cu polițiștii "metamorfozați" în "militari", mi-am adus aminte de câteva comentarii mai vechi ale domnului Moș Alecu:

    https://mosalecu.blogspot.com/2024/04/dacai-uitat-taci.html?showComment=1714632616710#c6754851876737644228

    "mos alecu 02.05.2024, 09:50
    <...>
    Pin'la l.223/2015 politistii au fost "preluati" de l.179/2004 cu "gradele profesionale".
    Pe l.223/2015 toti politistii au pensii pentru "gradele profesionale".
    De vazut si formele "initiale" ale l.223/2015!
    De vazut si l.360/2002 (statutul politistilor) - politistii sint politisti numai atita timp cit sint in activitate! Nu exista POLITIST IN REZERVA/RETRAGERE! Cu atit mai putin exista POLITIST CU GRAD MILITAR - exista politist luat in evidenta cu niste grade militare fictive... neacordate de nimeni!
    "
    și:

    https://mosalecu.blogspot.com/2024/04/dacai-uitat-taci.html?showComment=1714634741251#c1660413305179617575

    "mos alecu 02.05.2024, 10:25
    <...>
    L.360/2002:
    Articolul 73
    (1) La data intrării în vigoare a prezentei legi gradele militare ale politistilor vor fi echivalate cu gradele profesionale, conform pregătirii și studiilor fiecăruia, cu menținerea drepturilor câștigate anterior, după cum urmează:...".

    Gata! S-a terminat cu gradele militare ale tuturor politistilor.
    Cei care proveneau din "vremurile de trista amintire" au iesit de sub obladuirea l.80/1995 (deoarece aveau, acum, statutul propriu).
    "
    ===
    Printre angajații MAI cazuri "ciudate" reprezintă pompierii și jandarmii care (încă) sunt militari.

    @ doctori 10 august 2024 la 08:18
    @ akord 10 august 2024 la 09:35

    Faptul că și polițiștii se pensionează pe baza Legii 223/2015 e și în folosul militarilor pentru că polițiștii sunt singurii din SNAOPSN care au sindicate și pot întreprinde acțiuni de protest care-i pot sensibiliza cât de cât pe politicienii decidenți.
    Că acțiunile de protest organizate de aceste sindicate nu sunt foarte eficiente, e altă discuție😀
    Pe mine nu mă miră faptul că sunt polițiști pensionari care trimit cereri de recalculare a pensiilor lor la CPS a MAI, formulate în baza Legii 360/2023 pentru civili, deoarece am constatat că sunt mulți pensionari militari care, deși au acces la internet, după mai mult de o jumătate de an de la intrarea în vigoare a Legii 282/2023, nu cunosc cum le este calculat impozitul din pensia militară.

    RăspundețiȘtergere
  43. Dacă vreți un rezomat al tutulor comentarilor de ici'șa conclozia care desprinde este:Petrea să-i mânce pi#da lu' Diana cu ketchup!

    RăspundețiȘtergere
  44. Doamnele cu Coasa și Ballastexistenzen

    https://republica.ro/doamnele-cu-coasa-si-ballastexistenzen

    Dacă Justiția le va găsi vinovate pe cele două doctorițe, atunci apare o întrebare grea: ce anume le-a determinat să facă așa ceva?

    M-am interesat: nu câștigă bani în plus în funcție de „rulajul” morți-vii în secțiile ATI. Nu sunt felicitate și promovate pentru că fac economii la noradrenalină. Atunci?

    Răspunsul cred că se află în spatele cuvântului „eficientizare”. Au decis doamnele doctor, la un spital de stat, că bolnavii în stare gravă nu e eficient pentru societate să mai fie ținuți în viață.


    Nu voi face comentarii și vă las pe domniile voastre să citiți articolul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau poate au decis doamnele doctor sa acorde șanse unor tineri (victime ale unor accidente de circulație, accidente de munca...etc) care venite în UPU nu puteau fi operate și internate pe ATI din cauza lipsei de paturi. Paturi ocupate de persoane in jurul vârstei de 90 de ani fara nici-o șansă de supraviețuire....

      Ștergere
    2. @ akord 10 august 2024 la 12:56
      @ akord 10 august 2024 la 12:59
      @ sa traduc ce stie toata lumea: 10 unitati "economii"=una bucata mierlit

      Poate fi o variantă plauzibilă.
      ===
      @ akord 10 august 2024 la 13:08
      @ Vorbeste labagisme proletcutiste

      Zice CTP:
      "Mă gândesc că Doamnele cu Coasa simțeau probabil o plăcere specială în a trimite la moarte oameni aflați la cheremul lor, mult mai intensă decât în a-i ține în viață..."

      Eu plusez și zic că, pe "Doamnele cu Coasa", s-ar putea chiar să le fi excitat sexual ideea că pot decide cine să trăiască și cine nu.
      E o ipoteză (citat din reddog😁).

      Ștergere
  45. Salutări camarazilor de la celelalte arme! 🐕‍🦺💂🇷🇴🦅

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.te in PLM..DE TRADATOR
      CU MINE NU MAI ESTI CAMARAD!
      M.AI LASAT IN CURU GOL SA MI.O TRAGA GASCA DE RABLE PE TOATE PARTILE...HUOOO..LA ZID

      Ștergere
    2. @ Cezar 10 august 2024 la 14:30
      😁😁😁
      S-a demonstrat, irefutabil că, dacă n-o dai, o iei😂

      Ștergere
  46. 😂😂😂 Care spunea că din kielea lui Zdreanță da -i-am clanță, au făcut ăia de la Adidas gumari pentru olimpiadă?
    A revenit în scenă aliatul ciobârlanului. Acu să vezi distracție 😂😜🖕

    RăspundețiȘtergere
  47. Cezar
    Am fost plecat o perioada.
    Dar acum sunt din nou pe baricade.
    Cine v-a supărat?

    RăspundețiȘtergere
  48. Akord ar putea scrie o carte autobiografică cu titlul "Un ostaș in slujba Protan"

    RăspundețiȘtergere
  49. Ar trebui sa ne avem ca frații chiar daca suntem de la arme diferite.

    RăspundețiȘtergere
  50. Sa stie si fostul meu camarad:
    ..."oxiurul lu stalin"..,SUGE LA GREU PULA LU ORCA , IN TIMP CE- FETITA LUI DRAGĂ - O FREACA PRIN NY.CITY..CA DE -ESTE MAI BUNA PIINEA LA NENOROCITII DE AMERICANI DECÎT IN SIBERIA
    E greu sa te scuipe si copii in ochi...

    RăspundețiȘtergere
  51. Dog read
    Esti cam tras la fata!
    Spune ca te.ai relaxat pe un pat la ATI si ca ai reusit sa fugi inainte sa.ti taie "Nora "de la bot
    Este singura scuza admisibila...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost in In multe locuri în ultima operațiune specială: Emirate (Abu Dhabi, Dubai) Iordania (Aqaba, Amman, Irbid) și Israel (Haifa, Tel Aviv, Ierusalim, Bethlehem și un pic la Marea Moarta)
      Puțini turiști în perioada asta in Israel.
      Pentru turiști e bine pentru că prețurile sunt un pic mai mici având în vedere că Israelul e destul de scump.
      Multora le e teama să meargă acolo în perioada asta.

      Ștergere
    2. Am întâlnit multe tinere din USA (aliatul nostru strategic)
      Curajoase și dezinvolte americancele. 👍
      Personal consider Israelul o țară sigura chiar daca acolo e veșnic balamucul ăla între evrei și arabii extremiști.

      Ștergere
  52. Știu ei ceva având în vedere că Iranul a amenințat că va ataca Israelul.

    "Rusia interzice companiilor sale aeriene să efectueze zboruri de noapte în Israel timp de o săptămână"

    https://www.facebook.com/share/p/GBYrzFjibWaHCU6g/

    RăspundețiȘtergere
  53. Am văzut că mai nou ucrainenii fac turism militar în Rusia.
    Interesant.
    Sau interesnaya cum ar spune cineva din fostul oraș Stalin.
    Nu dam nume, Akord.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici am văzut.
      Este un interviu cu i rusoaica cu țâțe mari din regiunea Kursk.

      https://fb.watch/tTbyvhbJAb/

      Ștergere
  54. Pe surse, cică Zdreanță da -i-am clanță a lipsit că a făcut operație de sex. I-au transplantat organul genital pe umeri, în locul dovleacului

    RăspundețiȘtergere
  55. Caesare greu o să-ți treacă traumele de cât ai fost singur pe Ax!O iei cătinel prin a îndrepta picioarele apoi a incerca să mergi drept!

    RăspundețiȘtergere
  56. Ce spuneam mai sus.
    Cand am fost eu acum 2 saptamani erau mai putini turisti decât in filmarea asta.
    Cine a fost pe aici stie ca trebuie sa astepti cu orele ca sa intri sa vezi cel mai sacru loc pentru creștini.

    https://www.facebook.com/share/v/xTSLoJQJkhWrWHEz/

    RăspundețiȘtergere
  57. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 👍
      O adevărată Legendă.
      RIP

      Ștergere
    2. Videoclipul postat de Cezar era despre Nicu Covaci de la Phoenix.
      Pentru cine nu a apucat să vadă filmarea din link.

      Ștergere
  58. In Betleem la Biserica Nașterii Domnului tot acum vreo 2 săptămâni erau 5 africani creștini și 2 japonezi.
    Și acolo de regulă e plin mai mereu.

    RăspundețiȘtergere
  59. La Biserica Românească din Ierusalim era o slujbă de pomenire
    Mereu trec și pe acolo când ajung la Ierusalim.
    Cred că erau din Basarabia.
    M-am lipit de niste sarmale acolo, un mic aperitiv și niște suc.

    RăspundețiȘtergere
  60. In zona sunt și niste biserici rusești.
    Sunt multi ruși în Israel.
    La ce pomeni fac aia Akord s-ar scoate frumos pe la pomenile de acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai ales că îi place să mănânce borș. 😁
      Iar o sa ia foc cu toate că e o remarcă aproximativ nevinovată.

      Ștergere

  61. reddog10 august 2024 la 15:51
    Ar trebui sa ne avem ca frații chiar daca suntem de la arme diferite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    akord10 august 2024 la 18:14
    N-am cum cu "arma penitenciare" si cu "efectivele" lor

    Pentru asta Akord are o bila neagra.
    Sper că adminul care este de la arma penitenciare să-l aibă în vedere.

    RăspundețiȘtergere
  62. Axei Petrea ciobenul - Zdreanță, cu dragoste să le dăm clanță

    RăspundețiȘtergere
  63. Văleleu câți idioți pe bloaga Cufurețului!
    Azorel pupa -ne-ai în kel, nu vrei să le faci o vizită? Poate te internează și pe tine la ATI să -ți facă transfuzii cu ampulicină

    RăspundețiȘtergere
  64. Cineva îl acuza pe Moș Alecu că ia lumina de la Huhu.
    Noi pe aici observăm că Akord fura curent cam de peste tot
    Na, atât s-a putut.

    RăspundețiȘtergere
  65. Una peste alta noi sa fim sănătoși.
    Și la punga groși.
    Controverse au fost mereu între luptătorii de arme diferite.

    RăspundețiȘtergere
  66. Bă Petrică Alică unde ești? Hai că ți -a apărut camaradul Zdreanță din Axă, împreună cu el kariciurile să ne belești

    RăspundețiȘtergere
  67. Înainte de culcare, din partea lu' Nașu Mare, Petrică și Azorică să primeasc -o muie mică

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea: și să nu uite la ora doo să ne -o sugă și să ne pupe pe oo

      Ștergere
  68. Ifrime, ia fă inventarul, bă tată, să vedem în a cărui bocanc ne micționăm.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E jale pe vale,nu mai știi care cu cine,din ce axă și cum!Dacă plantoane pool4,dorm ca porci ,pentru a nu fi acuzat de favoritisme ...toți bocancii e uzi!

      Ștergere
  69. Paraziți deșteptarea,la primenire și la cășile Domnului cu voi!Atenție mare să nu v-i se scoale pool4-n biserică!Bine că șansele sunt mici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oaiaia ! Să te caci prin "v-i" ile tale, mai Ifrime !

      Ștergere
    2. M-ai prins mânca-mi-ai pool4,da' băă da io am fost și răcit în copilărie!

      Ștergere
  70. Robert Horvath02:02

    @ Cezar pula mica.
    UN CAL MORT SI FARA PERSPECTIVA !
    Nu te mai agita degeaba.
    Fara mine si prea frumoasa Nicole blogul Armya este mort.
    Un cal mort.
    Dece ?
    Esti limitat .
    Atat ca talent cat si pula.
    Chiar daca uniforma sau pensia
    vor atrage pe doamna doctor.
    Va fii de extrem de scurta durata casnicia.
    Dece ?
    Pentru ca nu ti se scoala ....pula
    Pentru ca este vorba de o mezalianta.
    Doamna doctor miroase a parfum.
    Iar tu a balega !

    LA ORA ADEVARULUI NEMILOS !
    ...
    Ce are doamna doctor cu un taranete prost ?
    Daca erai mai tanar si in putere
    poate intelegeam.
    Acum la batranete si fara pula ...nu.
    Scuzati limbajul .
    Dar adevarul trebuie spus !
    O pensie pricajita, muzica populara, si acces WC in curte.
    Nu sunt de ajuns.
    Un ultim sfat.
    Uitata-te in oglinda
    Vei vedea un taranete prost si batran !
    Sparge oglinda ! Tot nu ajuta.
    Batranete haina grele ....fara bani si pula !
    Răspundeți

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cît s.a chinuit Rh+ sa.mi ia nevasta🤣😂😅
      Un adevarat delir..
      Culmea.i ca Nicole..doctora..era reală si participa la luptă
      Nu a fost o tradatoare..sa fuga dupa bani si pula..ca stim noi cine..nu dau nume
      Cînele Rosu!!

      Ștergere
  71. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9 !

    RăspundețiȘtergere
  72. Neata' de pe flancul de Est al NATO!

    RăspundețiȘtergere
  73. Sănătate și Virtute camarazilor de la celelalte arme!
    Împreună suntem puternici!

    RăspundețiȘtergere
  74. @ anonim 10 august 2024 la 19:26
    @ akord 10 august 2024 la 21:25

    În vremurile demult apuse, la Curtea Domnească exista funcția de "paharnic" (paharnicul Ulea).
    Pe același principiu administrativ, domnul Cucuvea ar trebui să înființeze funcția de "sugaci".
    Primul Ion a dovedit cu prisosință că are cunoștințele și abilitățile necesare pentru funcția de sugaci.
    Primul Ion probabil că s-a calificat la locul de muncă, pe vremea când era supt comanda lui Ciucă, în suptul mătărângii și linsul găoazei din orice poziție. Sunt suspiciuni rezonabile că deținea chiar titlul de "Specialist de clasă, clasa I-a" în cele două domenii.
    Chiar dacă va încărca schema de personal, domnul Cucuvea l-ar putea investi în funcția de "potrivaci" pe basculantistul CFI care, în cei 35 de ani de carieră ca pensionar militar, a căpătat o dexteritate deosebită la ținerea problemei în mână.
    Primul Ion și CFI sigur că ar putea îndeplini, prin cumul de funcții și pe aceea de clovn.
    În rest, în Pădurea Cucuvelei, sunt doar năuci, câțiva dobitoci și foarte puțini pensionari militari.

    RăspundețiȘtergere
  75. @ ifrim 11 august 2024 la 05:14
    Stai liniștit, că pericolul a trecut de multă vreme. Acum moșnegii sunt optimiști și sunt adepții principiului "nu se scoală, dar ce frumos atârnă".
    Decât în beserică, unde riști să iei o cădelniță în ceafă, cred totuși că vad mai bun este la poarta cimitirului, desculț și cu cocardă tricoloră pe rever.
    Nu uitați să compuneți povestea că, "mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană. Fii profesionist, ce dracu'!".

    RăspundețiȘtergere
  76. @ Anonim 11 august 2024 la 08:42
    Păcat că a dispărut un om așa de talentat precum Sculativul😁
    Avea talentul să sintetizeze în câteva cuvinte o viață de om😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era un pic cam dus dar spunea și adevăruri.
      Zicea că a fost la petreceri și cu Trump.
      Gagici, veselie și băutură.
      Nu pare imposibil, dimpotrivă.
      Am căutat pe net din diferite surse cine e acest personaj.
      Acum e in New York căsătorit cu o japoneza.

      Ștergere
  77. @ Cezar 11 august 2024 la 09:33
    @ Culmea.i ca Nicole..doctora..era reală si participa la luptă

    Deci, acum doamna Nicole nu vă mai ajută să vopsiți în cachi caloriferul?
    ===
    @ Nu a fost o tradatoare..sa fuga dupa bani si pula..

    "Banii n-aduc fericirea și mărimea nu contează" a zis cândva unul sărac, impotent și cu puță mică.

    RăspundețiȘtergere
  78. Nu vă stresați!
    Eu sunt ok.
    Nu că aș fi bogat dar sincer nici nu-mi imaginam acum 10 ani de ex că pot călători în toată lumea.
    La urma urmei sunt un simplu agent fost luptător la arma penitenciare. 💪🦅🇷🇴

    RăspundețiȘtergere
  79. @ reddog 11 august 2024 la 09:48
    Ultima zvâcnire din picioruș a Sculativului a fost în 2022:

    https://armoniiculturale.ro/interviu-cu-robert-horvath-deva-tara-din-care-nu-am-plecat-niciodata/

    Blogurile lui (https://devanewyork.blogspot.com/ și https://devartesblog.blogspot.com/) au rămas în paragină de multă vreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anul asta inca mai mișca cu toate că nu mai posta pe net. 😁
      Posta in schimb nevasta-sa, aveau niste probleme cu casa aia a lor din New York unde stăteau cu chirie.
      Și el avusese un mic accident.
      Daca am timp o sa caut și postez aici despre asta
      De fapt cred că am mai postat despre asta pe aici.

      Ștergere
    2. Asta e nevasta-sa.

      https://www.facebook.com/kiyoko.horvath

      Ștergere
    3. @ reddog 11 august 2024 la 10:43
      Kiyoko Horvath
      Kiro Studio (Photographer, Event & Wedding Planner)

      O doamnă prezentabilă😃

      Ștergere
  80. Din cenușă ca pasărea Phoenix am renăscut și m-am întors pe Petrea ciobârlanus să îl foot, ca Singer mașina de cusut

    RăspundețiȘtergere
  81. Cainele rosu a fugit dupa bani. Si pula in gura, tradandu-l pe-al sau camarad Cezar.

    RăspundețiȘtergere
  82. Tovarasul ..oxiur al lu stalin
    Am 2 baieti care au invatat si acum muncesc Aici in Ro..
    Mai exact aici in Timisoara!Imi platesc mie pensia asa micuta cum este si probabil ca si pe a ta
    Nu m.au scuipat în ochi ca pe altii si s.au tirat in SUA !! NU DAU NUME..LIMBRICUL LU STALIN"
    AU CASA LOR..MASINILE LOR..CA AU MAI MULTE ETC...

    RăspundețiȘtergere
  83. tigri231 decembrie 2015, 19:09

    NOUTATI,SPORURI
    ***cezar,traficant de TABuri.S-a anuntat ca si voua vi se recunosc urmatoarele sporuri;
    -spor de rusine 10%
    -spor de prostie 10%
    -spor de toxicitate(munca cu balega)10%
    +spor de comanda turma 30%
    +sporul de merit"mulgator de tzapi,cu gura,cl.I"15%
    Asa ca nu mai plange betzivane!
    Răspundeți

    tigri220 februarie 2016, 15:03

    ***Mai cezar ,prostu' sulii ia si invata porcii sa inoate caci maine - poimaine te vor trimite astia cu turma sa-i ataci pe rusi la Sevastopol si nu uita sa-i trimiti o misiva Creaturii Visatoare,daca n-o fi putrezit, sa vina sa te sustina moral.
    Răspundeți

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul Viurel era foarte darnic și împărțea sporuri "fără număr".
      Nu pomenește de sporul de manevrat manșa în spatele hangarului, sporul de deflorare a salciei și sporul de îngurgitat kerosen diluat în alcool.

      Ștergere
  84. The end! Kaneț filma!
    Plek la Kursk!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pleci in pula cu trotoneta. La cat esti de prost te ratacasti prin piata, precum ti-ai ratacit si TABul.

      Ștergere
    2. @ Cezar 11 august 2024 la 11:13
      @ Plek la Kursk!

      Ești mai tare ca hreanul în oțet dacă reușești să împingi FIAT-ul până la Kursk😂

      Ștergere
    3. Să te-ntorci când te chem io!

      Ștergere
  85. Kiyoko Horvath speaks at a rally with other rent-stabilized tenants at 336 W. 17th St. to protest against their living conditions. Credit: Ben Fractenberg/THE CITY
    Horvath spoke out at the rally regarding the “toxic dust … falling like rain” from her hallway during a period of heavy construction in 2020.

    According to Horvath, her ceiling had collapsed in January 2019, sending her husband to the emergency room and leading to her landlord to relocate her to another unit to renovate her apartment. More than a year later, she hasn’t been able to move back.

    Besen did not respond to requests for comment from THE CITY.

    https://www.thecity.nyc/2022/10/20/vacant-rent-stabilized-apartments-nyc/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e o postare mai veche.
      Zice și de accidentul "sculativului"

      Dar avea și unele mai noi pe Facebook.
      Caută pe un grup de vorbitori de japoneza un restaurant coreean in New York.
      Și pe Instagram avea niste postări mai noi.

      Ștergere
  86. rambo20214 iulie 2022, 16:39
    In vremea tineretii mele,iarna pe ger ,elicopterele stand afara ,pentru a putea porni motoarele in siguranta si pentru a da gheata de pe ''organe'' aveam in norma , de la rusi , butoaie de 200 litri cu alcool de 98*, romanu hot, luam cate un litru +2 litri de apa si gata cocteilul, pana prin '86 cand un idiot de comandant, care nu le avea cu bautura dar in schimb marlea tot de la capra a sura din GAZ pana la cateaua Laika de la corpul de gard a dat ordin ca in fiecare butoi cu alcool sa fie bagati 5 litri de petrol.Numai ca noi ne invatatsem cu narav si cum bautura era o raritate si scumpa ,il filtram prin tot felul de dispozitive si chiar prin paine dar ..cate o saptamana ne era si frica sa aprindem tigarile, iesea un damf de petrol, ragaiai ca maimuta dupa banane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se antrenau cariciopteriștii pentru viitoarea pandemie.
      Care virus e nebun să facă baie într-o astfel de combinație (alcool + petrol)?
      Domnul Viurel nu povestește despre senzațiile avute în procesul pișării😁

      Ștergere
    2. @ Anonim 11 august 2024 la 11:25
      Se antrenau cariciopteriștii pentru viitoarea pandemie.
      Care virus e nebun să facă baie într-o astfel de combinație (alcool + petrol)?
      Domnul Viurel nu povestește despre senzațiile avute în procesul pișării😁

      Ștergere
    3. Acel cdt.chiar merita Oskar!

      Ștergere
  87. @ akord 11 august 2024 la 11:00
    "Se vor ridica mulţi profeţi falşi şi-i vor înşela pe mulţi."[Biblie]

    Personajul negricios face parte din tribul dătătorilor cu ceokul, la fel ca Bulai și Pieleanu.

    https://www.mae.ro/ro/node/41972

    Face și el un ban cinstit. Nu-i prost ăla care cere, e prost cel care dă banul.

    RăspundețiȘtergere
  88. @ Anonim 11 august 2024 la 11:25
    Se antrenau cariciopteriștii pentru viitoarea pandemie.
    Care virus e nebun să facă baie într-o astfel de combinație (alcool + petrol)?
    Domnul Viurel nu povestește despre senzațiile avute în procesul pișării😁

    RăspundețiȘtergere
  89. Bătălia pentru Kursk.
    Încă se joacă.
    Nu sunt fan al ucrainienilor dar trebuie sa recunosc că au avut tupeu maxim cu acțiunea asta.

    https://www.facebook.com/share/Ky491dzi9fcGMMQ8/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Practic le-au dat rușilor de i-au julit cum ar spune Akord cu o lacrimă in ochi.

      Ștergere
  90. @Akord!Lasă mă' să facă incursiuni cât mai multe astfel se împuținează,când se termină războiul, văduve câtă frunză câtă iarbă,tinerele,ne mutăm acolo să ajutăm la repopularea ucrainei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem Observatorul militar cu ziariști ce iau SG,SF pe domeniul militar!Să fie trimiși pe front să prezinte live situația,d'asta sunt plătiți!Să relateze câți se mai întorc în Ucraina din cei ce sunt în incursiune pe teritoriul rusesc!

      Ștergere
  91. rambo20214 iulie 2022, 19:08

    Dar de asta ce zici,bai coaie
    In vacantele de vara de dupa anul II de LM lucram pe santier la desecari si aparari de mal pe Somes si pe vaile adiacente , buldozerele faceau alta albie apoi deviau apa iar unde ramaneau ochiuri de apa prindeam saci de pesti..mergeam cu un sac de peste la farmacie si ne dadea un cos cu frectie galenica , la sticlute de 100 ml, ei daca beam o sticluta din aia Hercule era tzanc pe langa noi(d-aia mi-am zis Rambo), ajunsesem sa fac cate 55 de flotari o data.
    Frectia galenica te si racorea si-ti alunga si oboseala, era bataie pe sticlute(glajutze).

    RăspundețiȘtergere
  92. Do'n Vasile ne-ai predat la inamic?Noi luptăm pân' la unu că la doo-i masa!Nu da do'n Vasile că doare mânca-ți-aș pool4 ta!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri