Google Translate

luni, 5 august 2024

Yusuf Dikec dacă nu exista, trebuia inventat!

 
Dumnezeu lucrează. Revolta omenirii la Paris 2024!

Turcul Yusuf Dikec a devenit eroul Olimpiadei de la Paris 2024, deși nu a fost recordmen ca Usain Bolt sau perfecțiunea întruchipată, ca Nadia Comăneci la Montreal. Turcul a fost doar un “biet” medaliat cu argint, care nici măcar nu a concurat la sporturile olimpice vedetă, ca atletismul sau gimnastica, ci la cvasianonima probă de pistol cu aer comprimat, unde în afară de sportivi, juriu și organizatori nu prea mai era nimeni în sală.
 
Yusuf Dikec a rupt internetul, cu 90 milioane vizualizări doar la postarea inițială de pe “X” (twitter) despre isprava lui. Sute de milioane de utilizatori din toată lumea au făcut apoi postări pe rețelele sociale despre Yusuf Dikec și au apărut sute, mii de filmulețe umoristice și “meme”, foto-montaje, dintre care unele îl comparau cu personaje din filme ca John Wyck sau cu John Travolta și Samuel L. Jackson în “Pulp Fiction”.
 
Urmare a presiunii de pe rețelele sociale, televiziunile și site-urile de presă din toate țările lumii au dat la rândul lor știri despre prezența inedită a lui Yusuf Diklec.
 
Pentru că nu putem fi cu toții veșnic tineri, turcul este un tip de vârstă mijlocie, încărunțit, de 51 ani.
În contrast cu ceilalți concurenți care păreau un fel de robocop, cu căști și dispozitive optice, turcul a venit îmbrăcat cu un tricou simplu și nu avea alt dispozitiv decât niște ochelari obișnuiți de vedere.
 
Turcul părea și foarte relaxat, a tras cu pistolul ținând cealaltă mână în buzunar și a continuat să fie imperturbabil, fără manifestări extreme de bucurie. Prin contrast, sârboaica și partenerul său de la dublu mixt pistol s-a tăvălit pe jos la propriu, după ce au luat medalia de aur.
 
Ca atare, Yusuf Dikec a fost declarat în unanimitate cel mai “cool”, adică cel mai mișto sau cel mai la modă sportiv de la Olimpiada Paris 2024.
 
Motivul celebrității sale și a simpatiei planetare de care se bucură a fost tocmai normalitatea sau chiar banalitatea prezenței sale. A ajuns normalitatea să fie o excepție și să te facă vedetă!
 
Omenirea a asistat siderată la ceremonia de deschidere care a blasfemiat Cina cea de Taină și a avut și alte accente demonice, ca batjocorirea decapitării Mariei Antoaneta și altele.
 
Au urmat apoi știrile despre măsurile absurde luate de organizatori în numele “schimbărilor climatice”, cu lipsa aerului condiționat din camerele sportivilor și paturile din carton, incomode, dar reciclabile. S-a aflat apoi despre penuria de ouă la micul dejun și de carne de pui la prânz și raționalizarea coastelor de miel, câte două de persoană, de la cantina sportivilor, în numele veganismului ce reduce “amprenta de carbon”.
 
Picătura care a umplut paharul au fost cei doi bărbati care le-au rupt cu bătaia pe femei la proba de box feminin, în numele “diversității” și “incluzivității”.
 
Omenirii i-a ajuns! Când a apărut personajul care părea arhetipul normalității a fost primit cu entuziasm planetar. Yusuf Dikec a devenit Mesia Olimpiadei!
 
Nu putea fi o palmă mai grea pentru cei care au vrut să instrumenteze un eveniment global ca Olimpiada, pentru promovarea ideologiei lor, decât celebrarea mondială a NORMALITĂȚII, a personajului Yusuf Dikec!
 
Yusuf Dikec dacă nu exista, trebuia inventat! Uimitoarea lui poveste reprezintă de fapt reacția sau revolta umanității împotriva anormalului, grotescului și dezumanizării.
 
#OlimpiadaParis
 

172 de comentarii:

  1. Bravo lui!
    Ai auzit ciobârlane? Cu mâna în buzunar, nu ca tine cu mâna pe koaie, desigur ale comandantului de companie. Tu cu TTul, ținta vacă nici de la 10 metri n-o nimerești kariciul să ni -l belești

    RăspundețiȘtergere
  2. Țiuzăr, nu uita la ora doo să ne sufli în cimpoaie și să ne gâdili cu limba la oo

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte bun TT,pentru oligofreni,faci câte-o burtă de râs văzând prostia umană:Mi-i foami,dă-mi sâ mânânc,mi-i săti,dă-i sâ beu,amu' mi-i somn,lâsați-mâ zâ dorm! ng,ng

    RăspundețiȘtergere
  4. Când temperatura gradelor de afară este mai mare decât cele din sticlă este caniculă!

    RăspundețiȘtergere
  5. NB
    Pffff..aer comprimat??!!
    Am fost AS..la TT..Kalasnikov..PSL..si chiar Carpati si Gloch!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am atîtea amintiri frumoase...si haioase..pe aceasta tema..dar poate altadata..

    RăspundețiȘtergere
  7. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9 !

    RăspundețiȘtergere
  8. Dorm ca porcii...astia😂🤣🤠

    RăspundețiȘtergere
  9. Tokarevul era un pistol excelent. Singura lui problemă să zicem, era lipsa unei siguranțe suplimentare. În rest, o armă testată operațional în război, cu o muniție excelentă, 7,62 X 25 MM, care la gura țevii atingea peste 400 m/s. Parcă 420 m/s...
    Nu se compara cu niciun căcat de Walther/Carpați sau Beretta din zilele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, normalitatea a devenit anormalitate de vreme ce în multe guverne se află pe post de miniștri femei cu penis, bărbați cu vagin, ființe "nonbinare" și combinații ale acestora.
    Specimenele pomenite fac tot ce pot pentru a-și promova ideologiile sexuale și și-au găsit adepți printre "nonalbi" și printre "verzi".
    Pentru că au văzut o oportunitate, marxiștii au îmbrățișat și ei temele specimenelor pomenite anterior și așa a apărut o "nouă clasă politică" care promovează tot ceea ce acum câțiva ani era tratat ca "anormalitate".
    Zilele trecute era prezentat un înotător, medaliat cu aur, care dormea lângă o bancă deoarece paturile puse la dispoziție de macroni sunt pentru fachiri și în cameră nu are aer condiționat ci "climatizare verde" care nu face față caniculei.
    În Marea Britanie abia după ce un babuin a omorât trei copii au început să se revolte oamenii "normali" și bineînțeles că sunt catalogați drept "islamofobi și de extrema dreaptă".
    În USA, n-au găsit pe post de contracandidat al lui Trump decât un specimen "nonalb".
    Tot la Olimpiadă, n-au găsit alt loc de înotat decât în marele wc al Parisului și în felul ăsta câțiva sportivi belgieni s-au îmbolnăvit grav.
    Cu greu mai găsești să vizionezi un film cu și despre oameni "normali". Indiferent de tema filmului, musai șăful trebuie să fie un negru pizdos și neapărat trebuie să apară prin film transsexuali, lesbiene și curlangii.
    Și uite așa, turcul Yusuf, prin atitudinea lui, a devenit un simbol al "normalității" într-o lume nebună, nebună, nebună.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ akord6 august 2024 la 09:49
      @ Io am copiat textul articolului si l-am trimis pe whatsapp la prieteni.

      👍

      Ștergere
  11. Akoarde, GECO, pe numele ei adevărat Pușcă UMC ( Uzina Mecanică Cugir) trăgea muniție adevărată de calibrul 5,6 MM, cu glonte de plumb. Viteza glontelui era undeva în jurul valorii de 220 - 240 m/s, iar arma era foarte precisă până la 50 m.
    Pliciurile alea cu aer comprimat care trăgeau cu diaboluri se numeau Pionier, făcute tot la Cugir și aveau calibrul 4,5 MM.
    PeSea. Petrea ciobenul n-a tras cu arme adevărate decât în 22, când a tras în noi, da -ne-ar pelea poolii înapoi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ Cezar6 august 2024 la 09:57
      @ Cu 14.7...🤣😂

      Da, și le luați la pilă să ajungă la 14,5🤣😂

      Ștergere
    2. Dam cu ..ciocanul sa intre in camera cartusului😅😂🤣
      NB
      Se pare ca esti SINGURUL care pricepe despre ce.i vorba in ..propozitie!!

      Ștergere
    3. Limbricul lu stalin confunda Arma de foc..cal.5,6..cu pliciurile..pentru muste..cu aer comprimat😅😂🤣
      Boul..cu tîte..

      Ștergere
  12. Prostu..confunda "Geco"..armă de foc..cal 5, 6..cu pliciurile cu aer comprimat..🤣😂😅..boule!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru că se discută despre normalitate:
    Haos în Marea Britanie: clădiri asediate de extremiști în cele mai violente proteste din ultimii 10 ani. Premierul anunță măsuri dure

    https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/haos-in-marea-britanie-cladiri-asediate-de-2379771.html

    Sub sloganul „Destul e destul”, manifestanții îi acuză acum pe străini de toate problemele cu care se confruntă țara și susțin că migranții islamiști sunt o povară pentru societate și că ar trebui alungați.
    Premierul Keir Starmer a promis că atacatorii anti-migranţi şi islamofobi îşi vor regreta acţiunile, iar în cursul zilei de luni, 5 august, este programată o reuniune de urgență a Guvernului de la Londra.


    Deci, în loc să alunge babuinii, iubiții conducători "corecți politic" vor să pună pula pe "normalii" care au tupeul să se revolte.
    Nu cred că e departe ziua în care băștinașii "normali" din țările "democratice" vor ajunge să fie ținuți în lagăre și în țarcuri cu sârmă ghimpată.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ciobârlane, azi e sărbătoare creștinească mare, cu dezlegare la pește. Așa că ia-ne iute carasul cu barbă de - l belește

    RăspundețiȘtergere
  15. Ar fi de râs dacă de fapt n-ar fi de plâns.
    Huhurezii fac ce fac și iar o lovesc pe dânsa-n cap cu contributivitatea pentru militari.
    Chiar dacă este puțin probabil, nu exclud varianta ca o parte dintre capacele aplicate pensionarilor militari să se tragă din cretinitățile scrise pe pagina păsăroiului și împrăștiate precum căcatul aruncat în ventilator de câțiva retardați care sunt convinși că fac un lucru bun.

    https://www.huhurez.com/2024/08/impozitul-progresiv-aruncat-pensionarii.html?showComment=1722883287938#c1409088611267922012

    Cornelius Flavius Ifrim spunea...
    @Claudiu Marin, si mie mi-ar veni mănușă: 23x81=1.863 lei, ceea ce e ceva fata de 1593 lei! Plus la 1 Ianuarie majorarea cu 10,5% = 2.058,615, numai daca toate astea s-a aplica.
    5 august 2024 la 21:41


    Unul singur încearcă acolo să-i deschidă ochii basculantistului, care are vechime în serviciu ca militar de vreo 10 ani, că dacă s-ar aplica și la militari Legea 360/2023, ar trebui cifrimul să mănânce doar o treime din cât bagă acum în mațe:

    Sense spunea...
    @corneliu, nu vei avea beneficii? Ar fi minunat sa treacă militarii pe contributivitate ca la civili. Dar contributivitate reală nu mistocareala lui oprea cu împărțirea la 20.
    Chiar ar fi super, ai primi și tu beneficiile, de la cât ai acum în veci nu vei mai trece de 600.
    Si minunea ar fi maxima dacă ar dispare toate vocherele, ajutoarele și restul de genul.
    Chiar ca ar fi o minune.
    5 august 2024 la 21:51


    Răspunsul unui analfabet funcțional, înlocuitor la comanda blogului:

    Claudiu Marin spunea...
    @sense
    Inca nu ai aflat ca suma punctajelor anuale nu se imparte nici la 20, nici la 35, ci se inmulteste cu 81 lei?
    5 august 2024 la 22:07


    Băi proasta satului, domnul "Sense" a scris "Dar contributivitate reală nu mistocareala lui oprea cu împărțirea la 20" și nu a zis nimic de împărțire la 20 sau la 35.

    Răspunsul basculantistului fericit că poate arunca cu căcat în ventilator:

    Cornelius Flavius Ifrim spunea...
    @Sense, sunt adeptul contributivitatii, si nu de ieri sau de azi, iar in toate petitiile asta revendic, caci voi avea de castigat, mai mult sau mai putin dar asta e, mereu sustindandu-l pe @Onorabilul cand traia, si n-am incotro la vechimea mea ca sa am pretentii prea mari. Eu m-as bucura pentru camarazii care au ani foarte multi de vechime si pensiile mici, caci este foarte grav ca s-au sacrificat muncind si acum traiesc aceasta drama a nedreptatilor, pe care Ciucalau a impus-o fata de cei pensionati mai devreme, unii chiar si dupa 2017.
    5 august 2024 la 23:37


    Retardatul e fericit, în prostia lui, că poate umple căsuțele poștale cu căcaturile lui.
    Pentru cretini din ăștia ca cifrimul ar trebui impuse examene pentru acces la internet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe bloaga aia e mulți idioți.
      De aia îmi place mie de Moș Kaliku ot Dolhasca căca -i-am cu toții basca, că nu vinde castraveți 😁

      Ștergere
    2. @ anonim 6 august 2024 la 11:40
      @ Pe bloaga aia e mulți idioți.

      "Proști dar mulți"
      Da, dar bloaga cucuvelei are destul de mare audiență printre crăcănații bășinoși așa că se constituie într-un mijloc de propagandă și de influențare a "opiniunii publice" destul de serios.
      Sunt foarte mulți cetățeni care doar citesc articolele și comentariile scrise acolo, fără să trimită propriile comentarii.

      Ștergere
  16. Propagandă fesenară dusă la paroxism:

    https://www.huhurez.com/2024/08/impozitul-progresiv-aruncat-pensionarii.html?showComment=1722927621570#c6286599981055010734

    Claudiu Marin spunea...
    @Ifrim
    Noua lege civila majoreaza mai bine de 3 milioane de pensii.Unele cu pana la 80%.
    Ii recompenseaza pe cei care au lucrat mai mult de 25 de ani.
    Doar neomarxistii o critica.
    6 august 2024 la 10:00


    Probabil că vor fi majorate puțin pensiile pentru "oamenii muncii" care au lucrat în condiții "supernormale" care le-au permis să acumuleze căcălău "puncte de stabilitate".
    Vor fi penalizați drastic spre exemplu foștii mineri care n-aveau cum să lucreze mai mult de 25 de ani în condiții infernale și ale căror pensii după "marea recalculare" vor rămâne în plată cu cuantumul actual dar, din 2025 nu se vor mai bucura de majorarea pensiei "până la data la care se va obține un cuantum al pensiei mai mare decât acesta ca urmare a majorării valorii punctului de referință".

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/276927

    Articolul 144
    (5) În cazul în care, în urma procesului de recalculare prevăzut la alin. (1), rezultă un cuantum al pensiei mai mare, se va plăti acesta.
    (6) În cazul în care, în urma procesului de recalculare prevăzut la alin. (1), rezultă un cuantum al pensiei mai mic decât cel aflat în plată sau cuvenit, se plătește pensia în cuantumul stabilit și aflat în plată anterior recalculării, până la data la care se va obține un cuantum al pensiei mai mare decât acesta ca urmare a majorării valorii punctului de referință.


    Probabil că pensionarii civili își vor da seama ce i-a lovit abia pe 10.01.2025.
    Care va mai mișca dintr-un picioruș atunci, va afla cum va fi😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e și Piotr, Petrea al nostru, miner. Toate ziua sapă și se scobește de muci în sfârlă făcând biluțe.
      De aia i se urează permanent:
      " Slavă Țiuzăr muci pe kept cel ca oaia de deștept"

      Ștergere
    2. Sa-mi sugeti ..pulicica...rablelor....!

      Ștergere
  17. Râdem, glumim, futem, plătim.
    Vine criza în 2025?

    https://www.sfin.ro/vine-criza-in-2025/

    1. De unde vine creşterea economică din ultimii ani?
    70% din PIB-ul României înseamnă cumpărăturile zilnice făcute de populaţie. Restul de 30% reprezintă investiţii ale firmelor în echipamente, fabrici etc şi investiţii ale statului în autostrăzi, şcoli etc

    2. Deficitele bugetare din utimii ani au fost ca nişte doze de steroizi pentru cumpărăturile zilnice. În ultimii 5 ani deficitul bugetar a crescut accelerat.
    Guvernul a crescut datoria României cu 400 miliarde de lei în ultimii 5 ani. Datoria României a crescut cu 140% în aceşti ani. Peste 70% din această datorie reprezintă datorie în valută.

    3. O problemă foarte importantă.
    Valoarea unei monede este dată de indicatorul numit cont curent. România are cel mai mare deficit de cont curent din UE. Asta înseamnă că ies mult mai mulţi euro decât intră. Deficitul de cont curent este acoperit de deficitul bugetar. Adică statul împrumuta valută pe care o vinde în piaţă. În acest fel se menţine cursul stabil. Această schemă nu mai este posibilă începând cu 2025.

    4. Concluzii. În 2025 începe sevrajul.
    Din 2025 economia României va trebui să înveţe să funcţioneze fără banii împrumutaţi de stat. UE nu mai tolereza deficitul nostru bugetar. În România fiind un comportament economic puternic emoţional , este posibil să trecem uşor „de la bal la spital” iar consumul să frâneze rapid. Următorii 5-10 ani vor fi complicaţi din punct de vedere economic

    ===
    Previziuni 2025: vor crește TVA și câteva impozite

    https://www.rfi.fr/ro/podcasturi/economia-real%C4%83/20240703-previziuni-2025-vor-cre%C8%99te-tva-%C8%99i-c%C3%A2teva-impozite

    Analiza Unicredit este tranșantă, în sensul că vorbește despre ridicarea cotei standard de TVA de la 19% la 21%, dar și despre creșterea accizelor și a impozitelor pe proprietate.

    Ca o concluzie, care mai are ce ( 😂 ), s-o ia de pe acum în mână, pentru că altceva nu va mai avea de luat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi ăsta e PIBul românesc, un căcat.

      Ștergere
    2. @ anonim 6 august 2024 la 13:20
      @ Păi ăsta e PIBul românesc, un căcat.
      Da, dar suntem "mândri" de el, exact ca suporterii echipei FC Damila Măciuca de echipa lor:

      https://i0.1616.ro/media/601/3161/38616/19529000/1/gsp-maciuca.jpg

      Ăla cu șapcă cu cozoroc pe bostan și cu burdihan umflat cu bere este demențial😂

      Ștergere
  18. "Vom fi iarăși ce-am fost și mai mult decât atât!"
    O pulă!😂
    Adică, vai de pulele noastre!
    Ce urmează în 2025? Prof. dr. Mircea Coșea: „România va avea un șoc, vor crește impozitele și taxele, altfel nu se poate echilibra bugetul”

    https://www.gandul.ro/financiar/ce-urmeaza-in-2025-mircea-cosea-soc-majorare-impozite-taxe-pensii-speciale-impozitare-progresiva-20191526

    Impozitarea progesivă are un defect, și anume că impozitează pe cei care au succes.
    Plafonul este o chestiune foarte complicată, foarte sensibilă.
    Cine determină care este bogăția?
    Mai ales acum, apar niște idei că ar trebui să fim din ce în ce mai săraci.

    La Roșia Montană, nu aurul este important, ci pământurile rare.
    În lumea aceasta, există un singur loc de unde se exportă pământul rar, în China.
    Investițiile în pământuri rare în China nu sunt majoritar chinezești, ci și ale unor mari companii străine și mari bogătași ai acestor lumi.
    România nu trebuia să devină un concurent.
    Așa cum România nu trebuie să devină un concurent în producția de gaze, nu trebuie să devină un concurent față de marii producători agricoli din Occident.
    Și atunci, suntem blocați cu acordul nostru.

    Există o noțiune care a apărut în Franța, un domn prim-ministru de acum vreo 20 de ani, care a repus în circulație un termen mai vechi, vechi de vreo sută și ceva de ani, patriotismul economic.
    Înseamnă să-ți valorifici resursele, să nu le pierzi, să nu le dai în folosul altora și să ai din toate avantaj pentru piața și populația ta.
    Asta da, asta putem să facem.
    Poți să le conservi dacă ai un plan, dacă ai o strategie.

    Faptul că suntem cei mai apropiați de război, faptul că în România va fi cea mai mare bază NATO aduce României un spor de interes.
    Asta înseamnă investiții în plus.
    Investițiile aduc bani, aduc forță de muncă.
    Deja au început.
    Marea fabrică de pulberi, cea mai mare din Europa, se face în România, fabrica Reșița, înghețată, au fost dezghețate, facem iar armament și încet, încet apar lucrurile astea.
    Este cinic să te dezvolți prin arme, dar e o metodă de creștere.

    România va avea, probabil, anul viitor un șoc, pentru că vor crește impozitele și taxele, că altfel nu se poate echilibra bugetul.
    Dar vom avea, probabil, investiții mult mai multe decât până acum și probabil că vom fi sprijiniți de Uniunea Europeană să o scoatem la capăt și cu PNRR-ul ăsta care s-a cam încâlcit.
    Toți, acum, au nevoie ca acest mal la Marea Neagră să fie consolidat, pentru că inflamarea belicoasă care va fi – pentru că va fi -, este în primul rând bazinul Mării Negre.

    Aș putea să spun așa, uitându-mă la președinții altor țări: să fie un om cool, să fie un om care vorbește câteva limbi străine, să fie un om care are deschidere la cancelarii europene.
    Dar eu aștept un singur lucru de la un nou președinte: să fie român, român în sensul de patriot.
    Poate să fie german, maghiar, orice, dar să țină cu țara, să nu lase țara pentru interese personale, să nu să derobeze de marile probleme ale țării și să intervină din când în când cu niște truisme, și cineva care să fie absolut legat de ceea ce se întâmplă în țară.

    <...>aștept de la noul președinte să facă un consens cu toate partidele pentru un program de țară adevărat.
    Să fie un om care împinge lucrurile, nu care le desparte – unu-i bun, unu-i rău, altu-i PSD, altul nu e PSD.

    ===
    Interviul cu domnul Mircea Coșea, chiar dacă a fost realizat în 22.04.2024 este cât se poate de actual și m-a impresionat luciditatea cu care privește lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  19. "Vom fi iarăși ce-am fost și mai mult decât atât!"
    O pulă!😂
    Adică, vai de pulele noastre!🤣

    RăspundețiȘtergere
  20. Ctrl+C și Ctrl+V.
    Nu-i chiar așa de greu 😁

    RăspundețiȘtergere
  21. Un pupincurist muist trist, campion pe sate la prostie, mult mai prost ca cifrimul, grohăie pe blogul bufniței:

    https://www.huhurez.com/2024/08/impozitul-progresiv-aruncat-pensionarii.html?showComment=1722946340386#c4697033327392255369

    John1 spunea...
    In speranta ca nu gresesc, am constat ceva extraordinar dpdv analitic: Moș Berbecu are in 7 zile £(01-06.08.2024) 4 colaboratori, cu anonim, cu tot, cel care foloseste cuvantul magar si pe care-l suspectez să fie chiar MA, pe un anume Calin..., pe Leonul ..diot si un anume APV sau RZV, cu contract de supusenie.
    Pe cănd, domnul Claudiu Marin are in 7 zile, peste 20 de colaboratori.
    Bineinteles, nu mai vorbesc de cei peste 100, probabil, aflati in asteptare sa intervina inteligent in discutii bazate si serioase.
    Mai mult, in comentarii acest blog MA discuta analiza moderatorului nostru, chiar pe citate prezentate pe blogul nostru.
    Cine i-a spus vâsc, l-a caracterizat cu blandete, fiindca nu numai ca plagiaza, dar si induce in eroare pe unii creduli.
    6 august 2024 la 15:12


    Bă, băga-o-ai pula-n mă-ta din coșciug, pe lângă că ești mai prost ca gardul, mai trebuie să și semnalizezi?
    Da-ți-aș muie până ți-or ieși ochii din cap ca la melc🖕

    I-am scris cretinului un răspuns, cât se poate de civilizat.
    Sunt curios dacă noua cucuvea îl va publica😁
    Comentariul care așteaptă publicarea e următorul:
    ===
    @ John1 (6 august 2024 la 15:12)
    @ <...>si un anume APV sau RZV, cu contract de supusenie.

    E uşor a scrie versuri
    Când nimic nu ai a spune,
    Înşirând cuvinte goale
    Ce din coadă au să sune.

    [Criticilor mei - Mihai Eminescu]

    Din păcate pentru dumneavoastră, ați reușit să silabisiți pseudonimul meu (cei care nu au trecut prin armată "ca gâsca prin apă" cunosc sensul celor două acronime) dar, se pare că acest efort v-a epuizat din punct de vedere intelectual, și nu ați reușit să-l rețineți și să-l scrieți corect.
    Dacă un lucru atât de simplu nu ați reușit să-l rezolvați, sunt convins că restul scrierilor mele, care conțin formule matematice, v-au depășit complet puterea de înțelegere.

    Un mare gânditor a spus:
    "Vine un moment în viețile noastre când trebuie să ne oprim din cititul cărților altora și să începem să le scriem pe ale noastre".
    [Albert Einstein]
    Privind prin prisma citatului, dumneavoastră abia ați început să silabisiți titlul cărții.
    Dacă nu puteți aduce valoare adăugată unor subiecte importante de discuție, măcar abțineți-vă de la aruncarea cu noroi în ceva care vă depășește puterea de înțelegere.

    APV_rz
    ===
    Mai civilizat de atât n-am putut😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar ți -am spus să nu intri la căcăstoarea lu' Cufurețu... Acum ai călcat în Dânsul și te -ai murdărit pe pantofi.
      Mai stai și tu un timp până ți se usucă adezivul de pe tălpi 😜

      Ștergere
    2. @ anonim 6 august 2024 la 17:54
      Muistul John1 m-a mușcat de prepuț cu referire la scrierile mele de pe blogul lui Moș Alecu. retardatul sunt convins că nu știe de existența MH😁
      Mai intru la Cufurețu să văd dacă nu apar și comentarii inteligente pentru că nu toți care scriu acolo sunt idioți. Mulți nici nu cunosc alte bloguri în afară de cel al cucuvelei dar nu chiar toți care scriu acolo sunt retardați.
      Mi-a intrat în reflex să dau ture pe toate blogurile (😃 sunt trecute și în josul acestei pagini la "Lista mea de bloguri") și pe paginile sindicatelor milițienilor pentru a afla eventuale "noutăți".
      Mă doare-n pulă de scrierile unui retardat ca John1 care bag de seamă că-i mai prost și decât CFI😂

      Ștergere
    3. Ete na!Puteai mai mult gen să-i iei falca în carici dar erai sigur că nu trece de moderarea bufniței,așa ai dat-o cu boltă!

      Ștergere
  22. Așa e dar, mulți dintre ei sunt vinovați doar pentru că s-au născut mai târziu decât voi sau decât mine.
    Sunt convins că printre ei sunt și oameni "normali" în înțelesul bun al cuvântului sau conform temei articolului lui dom' Bozile😃
    Am băgat și eu de seamă că noii pui de bufniță sunt mai neinformați și mai proști și în comparație cu basculantistul CFI.

    RăspundețiȘtergere
  23. https://politicaapocalipsei.net/2024/08/06/o-tara-in-putrefactie/?amp=1

    Ete ce zice ăștia. Eu v- am zis, da ' voi nu m-ați crezut

    RăspundețiȘtergere
  24. @ akord 6 august 2024 la 18:16
    Da, nu am uitat de scrierea ta😃
    Atâta doar că hominidul John1 s-a aruncat să-mi sugă pula, ca vițelul la vacă, și în loc să sugă cuminte, s-a apucat să scapere și din copite😁

    RăspundețiȘtergere
  25. Mare minune! Cucuveaua a publicat comentariul:

    https://www.huhurez.com/2024/08/impozitul-progresiv-aruncat-pensionarii.html?showComment=1722953057976#c7722025559843951902

    😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ akord 6 august 2024 la 19:04
      @ inseamna ca e nasol apevereazo.Ori duce lipsa de clienti,ori,cel mai probabil face la greu mobilizare/recrutare/manipulare "pro-fesenari"

      Nu știu care e explicația fenomenului.
      Eram și eu destul de sceptic și nu știam dacă huhurezul va publica sau nu comentariul meu.
      Poate o fi recitit idioțeniile lui John1 și o fi ajuns și păsăroiul la concluzia că se impune un drept la replică.
      Treaba lor.
      Nu am de gând să public acolo comentarii decât dacă voi considera că am ceva important de comunicat posterității😁. Și atunci voi publica și aici și la Moș Alecu și probabil la Neacșu.

      Ștergere
  26. A dat nemernicul😁
    Trebuie să pun gheață🤣

    RăspundețiȘtergere
  27. Bă leat, puțini au curajul de a intra pe MH. Vorba lu' PMT Mojiu: " mulți sosiți, puțini primiți". Aciulea trebuie să ai sânge în krici și să nu să fii mototol. Nu mai vorbim de sutele de antrenamente pe timp de zi/noapte, de tragerile lu' Țiuzăr în ținta vacă - toți în ceapka lui se căca etc.
    Nici nu se pune problema comparației între acest blog și altele.😁🍺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vivat Hacademia MH💪

      https://drive.google.com/file/d/1nvXTlyr9J97bMUCbleTDAyzA_TJNosmC/view

      Să cânte muzica, să curgă vinul, să vină femeile, să-nceapă dezmățul😁

      Ștergere
    2. Pardon...LEPROZERIA de pe DUNARE !!!

      Ștergere
    3. @ CEZAR 6 august 2024 la 19:31
      @ Pardon...LEPROZERIA de pe DUNARE !!!

      Vezi că lepra e contagioasă😁
      Măcar apreciază talentul interpreților și frumusețea coristelor😃

      Ștergere
  28. 😁😁😁
    Dacă "rezistam" încă doi ani prin armată deveneam și eu superciucan cu solda de grad mărită😃
    Las' că-i bine așa.
    Am "prins" doi ani de pensie militară.
    Câțiva prieteni n-au mai apucat decât onorurile militare.
    ===
    Nu toate mașinile Fiat sunt rele. Probabil că pe aia o "forjase" ceva începător înainte.

    RăspundețiȘtergere
  29. Apevistule, avea dreptate Eminescu cu:
    E uşor a scrie versuri
    Când nimic nu ai a spune,
    Înşirând cuvinte goale
    Ce din coadă au să sune.

    Acum mai ales baietii la care le-a intrat in cap ca ei sint baza armatei se arunca sa arate ca ei sint tare destepti!
    La adresa de la prezentarea mea gasesti o {monstra} de repetare de platitudini care i-au fost dictate de altii prin care sa arate ca si din acel cap gol pot iesi mari ginduri!
    http://presamil.ro/mentalitatea-bariera-sau-oportunitate/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. @ plotoneru nici soldat nici ofiter 6 august 2024 la 19:19
      Deci, da😁
      Recunosc că mi-e lene acum, dar îmi aduc aminte că același articol a apărut într-un număr mai vechi al Observatorului militar.😃

      Ștergere
  30. @ akord 6 august 2024 la 18:57
    @ Fi-mea are un audi Q8i

    😁😁😁
    Aia joacă în altă ligă!
    ===
    @ 500$/luna
    Să fii sănătos și să fie primiți!

    RăspundețiȘtergere
  31. https://vm.tiktok.com/ZGevNaUeP/

    RăspundețiȘtergere
  32. Auzi ici sa..Limbricul lustalin..!

    RăspundețiȘtergere
  33. https://vm.tiktok.com/ZGevRsebg/

    RăspundețiȘtergere
  34. Limbricul lu stalin..apara tara cu pliciul cu aer comprimat !!

    RăspundețiȘtergere
  35. @ akord 6 august 2024 la 19:20
    @ EXCLUS!! N-a dat rabla la nimeni...

    Atunci, ghinion, vorba unui joian în viață😁

    RăspundețiȘtergere
  36. Bă Petrea, bă ciobene, iară cu tic toci? Pupă -ne în floci 😜

    RăspundețiȘtergere
  37. APV_rz6 august 2024
    Cu toata decenta..
    ...este obositor sa tot aduci C/P..de prin alte bloguri si sa le rascomentezi...tu ...sau Limbricul lu stalin..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce -ai cu el bă? Lasă - l să se formeze. Tu ai fost, ești și vei rămâne tot serjantul Bulă, scărpina -ne-ai la poolă.
      Mai bine zi -ne cum de ți -a fugit din lanț partenerul tău de axă, pe numele lui Zdreanță da - v- am clanță 😂

      Ștergere
    2. Nu cunosc nimic despre soarta lui !Situatia nu pare prea roza ..era si cam bolnavior...Doamne fei...

      Ștergere
    3. @ CEZAR6 august 2024 la 19:43
      @ APV_rz 6 august 2024
      @ Cu toata decenta..
      @ ...este obositor sa tot aduci C/P..de prin alte bloguri si sa le rascomentezi...tu ...sau Limbricul lu stalin..

      V-a obosit mușchiul intelectual?
      Faceți-i un masaj cu Carmol😁
      Comentez doar ce mi se pare cât de cât important și, dacă ați observat, dau trimitere exactă către sursa originală a subiectului respectiv.
      Dacă chiar vi se par anoste, de proastă calitate sau neplăcute comentariile mele, vă rog să le ignorați.
      Să aveți sănătate și o seară frumoasă!

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  38. Akoarde, Fiat linea, trokariciul ăla de -l are ciobârlanul de pe vremea colectivizării, nu se pornea iarna cu feștila că RABA? 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rablo ..am mai zis...o am din 2010 ! De atunci si pina acum nu am dat a doua cheie la pornire ...
      Nici.o reparatie majora ..doar consumabile!
      Se conduce cu 2 degete la cei 120 CP..turbojet...
      Limbricul lu stalin ..fabuleaza ...el nu poseda si nu conduce..un autoturism...

      Ștergere
  39. Competenta militara a lu 'limbricu lu stalin"...a spart ecranul "Haznalei de pe Dunare" !
    Pliciul cu aer comprimat..zisa si Pionierul ..arma cu care a concurat el incepind din clasa aVII a...si la acest nivel s-a oprit....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu vorbești ciobene cu cei 3 km pătrați ai tăi? 😂😂😂

      Ștergere
  40. @ akord 6 august 2024 la 18:57
    @ Ba toate sunt rele.Depinde cu ce compari

    Un prieten a avut un Fiat Albea și a fost tare mulțumit de mașină, până a proptit-o într-un șanț😂
    ===
    @ Fi-mea are un audi Q8i din 2020...

    😁😁😁
    Q8 joacă în altă ligă.
    ===
    @ ...500$/luna...

    Să fii sănătos și să fie primiți!

    RăspundețiȘtergere
  41. Muei Țiuzăre, cum sulili noastre să te trimită la război pe tine ca comandant de batalion, cu cei 3 km pătrați ai tăi? 😂 Tu cel mult puteai fi numit comandant de grupă și asta prin derogare 😂. Cred că cel mai sigur ai avut funcție de caporal, că pentru aia de serjent îți trebuia școală regimentală 😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O bucata de pamînt sub forma de dreptunghi cu L =3km ..l= 1km
      Suprafata de 3km patrati!!
      Atît cucerisera orcile in 3 ani de razboi
      Care.i problema..RABLELOR ..??

      Ștergere
  42. @ akord 6 august 2024 la 18:57
    @ Ba toate sunt rele.Depinde cu ce compari

    Un prieten a avut un Fiat Albea și a fost tare mulțumit de mașină, până a proptit-o într-un șanț😂
    ===
    @ Fi-mea are un audi Q8i din 2020...

    😁😁😁
    Q8 joacă în altă ligă.
    ===
    @ 500$/luna

    Să fii sănătos și să fie primiți!

    RăspundețiȘtergere
  43. @ akord 6 august 2024 la 18:57
    @ Ba toate sunt rele.Depinde cu ce compari

    Un prieten a avut un Fiat Albea și a fost tare mulțumit de mașină, până a proptit-o într-un șanț😂
    ===
    @ Fi-mea are un audi Q8i din 2020...

    😁😁😁
    Q8 joacă în altă ligă.
    ===
    @ 500$/luna

    Să fii sănătos și să fie primiți!

    RăspundețiȘtergere
  44. @ akord 6 august 2024 la 18:57
    @ Ba toate sunt rele.Depinde cu ce compari

    Un prieten a avut un Fiat Albea și a fost tare mulțumit de mașină, până a proptit-o într-un șanț😂
    ===
    @ Fi-mea are un audi Q8i din 2020...

    😁😁😁
    Q8 joacă în altă ligă.
    ===
    @ 500$/luna

    Să fii sănătos și să fie primiți!

    RăspundețiȘtergere
  45. Prostul de robot AI al lui goagle iar s-a jucat cu trimiterea mesajelor în spam
    Pesemne că androida iar l-a tăiat de la porție😁

    @ akord 6 august 2024 la 18:57
    @ Ba toate sunt rele.Depinde cu ce compari

    Un prieten a avut un Fiat Albea și a fost tare mulțumit de mașină, până a proptit-o într-un șanț😂
    ===
    @ Fi-mea are un audi Q8i din 2020...

    😁😁😁
    Aia-i altă ligă.
    ===
    @ 500$/luna

    Să fii sănătos și să fie primiți!

    RăspundețiȘtergere
  46. Bea,mănâncă,foote,cântă că te-așteaptă-o groapă adâncă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. @ ifrim 6 august 2024 la 21:27
      @ Bea,mănâncă,foote,cântă că te-așteaptă-o groapă adâncă!

      😁😁😁
      Și-ai s-admiri doar flori frumoase
      Dinspre rădăcină roase
      Și un vierme gras ca Ciucă
      Te va suge de măciucă
      Dă-i și fute cât mai poți
      Că-n curând ajungi la porți
      Sfântul Petru te-a privi
      Și în Iad te va pofti
      Ți-au pregătit un căzănel
      Și te-or fierbe ca pe miel
      Smoală este căcălău,
      Vai de al tău băsănău!

      P.S.
      Să fie și lungă și lată groapa, că unii-s mai mari și trebuie să se simtă bine clientul😁

      Ștergere
  47. Bнимание, противник прослушать!

    RăspundețiȘtergere
  48. Demențial 😂
    Totuși, cred că omul voia să cumpere alt ceas pentru că s-a și bășit și a râgâit cucul.

    RăspundețiȘtergere
  49. Măcar de avea un FIAT 1600 de ăla vechi...Linea ciobârlanului e cam cum era Lăstunul ăla de se făcea pe vremuri la Cimișoara 😂

    RăspundețiȘtergere
  50. Noapte bună, noapte bună, Petrea să ne -o iei în mână !
    Pesea. Să nu uiți la ora doo să ne sufli în burlane și să ne -nbelești la oo

    RăspundețiȘtergere
  51. Plantoane pool4,se joacă cu cocoșelul,bocanci lipsă,vai pool4 voastră cu onoare,demnitate,patria a priori!La muncă paraziți!

    RăspundețiȘtergere
  52. Cezar nu este un simplu serjant Bula! El este Prostovanul se sergent Bula!

    RăspundețiȘtergere
  53. 🤣😂😅..prostovane
    1500 turbo jet..120 CP
    Proiectata de marele PINIFARINA...

    RăspundețiȘtergere
  54. https://stat.overdrive.in/wp-content/odgallery/2014/04/18386_IMG_9345.JPG

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.carwale.com/fiat-cars/linea/images/linea-right-front-three-quarter-101870/

      Ștergere
    2. https://www.carwale.com/fiat-cars/linea/images/fiat-linea-exterior-128099/

      Ștergere
  55. Știți de ce transpiră țiganii-n somn?Au visat c-au fost la muncă!

    RăspundețiȘtergere
  56. Auzi băă..Limbricul lu stalin? Fata ta draga..este in SUA?..măi sa fie 😂😅eu credeam ca.i in Siberia..sprijina efortul de razboi orcesc!Daca si copiii..te.au scuipat in ochi..ce sa mai discutam!
    Iti platesc pensie ai mei..scîrbosule !Auzi el compara - ca sa se dea mare..Suv Audi-Q-8..masina de 80.000 $ cu Linea Fiat 16.000 euro!!???
    El marele pilot ..care NU POSEDA UN AUTOTURISM..
    JENANT!

    RăspundețiȘtergere
  57. De ce nu ai comparat.o cu un LAMBORGHINI..BOULE-CA.I TOT ITALIANCA SI BATE Q.8 LA TOT..SI PRET SI ETC..ETC..
    BOULE CU TÎȚE😅😂🤣

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ai cumva..Q8..limbricule..🤣😂😅

      Ștergere
    2. Trage.te in poza cu el si pune ici sa sa vedem si noi!
      Eu garantez ca nici permis de cnducere nu ai..cu diagnosticile tale...nu rîd , zic Doamne fereste!!

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Are spatele facut dupa courul actritei....cind avea 25 de ani🤣
      Du.te in lupa mea de cioflingar🤣😂
      Tu sugi pula lu Putin si draga ta fetita..sper sa nu semene cu tine..la NY City....😂🤣😅

      Ștergere
  58. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9 !

    RăspundețiȘtergere
  59. Investigatorii de la snoop.ro îi dau la cap lui măCiucă:
    Panourile „Ostașului Ciucă”: 2 milioane de euro plătiți din bani publici de PNL pentru cartea lui Nicolae Ciucă

    https://snoop.ro/panourile-ostasului-ciuca-2-milioane-de-euro-platiti-din-bani-publici-de-pnl-pentru-cartea-lui-nicolae-ciuca/

    PNL a comunicat, la întrebările Snoop, că din luna mai și până azi a cheltuit „din subvenții acordate de la bugetul de stat” 510.000 de euro pe lună pe 400 de panouri stradale care promovează cartea lui Nicolae Ciucă, un proiect personal finanțat din bani publici. Partidul a mai achitat 450.000 de euro pentru producerea și montarea afișajului în toată țara.

    Doctorul măCiucă probabil că s-a inspirat din succesul editorial al mentorului său Joianis când a decis să dea omenirii capodopera literară “Un ostaș în slujba țării”.
    N-am citit cartea și nu am de gând să pierd timp făcând asta deoarece sunt suficient de elocvente citatele publicate pe pagina oficială a bravului ostaș:

    https://www.nicolaeciuca.ro/

    Unul dintre citate:
    "I s-a spus bătălia de la Nasiriyah. Ordinul a venit. Misiunea era să instalăm puncte de control și verificare la un pod peste râul Eufrat. […] Știam că urmează să avem incidente pe traseu. Este un fior anume când pleci în misiune știind că vei fi atacat."
    M-a trecut și pe mine un fior când am citit minunatele propoziții.
    Pornea din stomac și urca, aproape de nestăvilit...
    Noroc că vasul wc-ului era aproape.
    Jetul a fost împrăștiat.
    Nu am avut curajul să mai lecturez și alte citate.

    RăspundețiȘtergere
  60. Să vezi și să te minunezi ce ți-i moo€sc pe paraziți !

    RăspundețiȘtergere
  61. Parcă v-am mai recomandat odată să nu vă bagați în samă cu tambur-majurii,pe vremea mea eram separați pe corpuri de cadre și era foarte bine!S-a desființat bătaia s-a introdus gustarea,s-au desființat caii s-au introdus majurii !

    RăspundețiȘtergere
  62. Bă leat, e cafteală la greu între Moș Kaliku ot Dolhasca căca -i-am cu toții basca și pițigoiul Cufureață.
    Stați cuminti ici -șa și nu mai vânturați căcatul pe alte bloage. Să nu care cumva să vă pună Benga și să vă mănânce în borta cooroolui. Ați înțeles?
    Pesea. Io pariez cu învingătorii, adicătelea cu Moș Kaliku. Gata, faceți pariurile! 🍺

    RăspundețiȘtergere
  63. https://vm.tiktok.com/ZGevAPNN4/

    RăspundețiȘtergere
  64. Domnul OXIUR a lu stalin...ia asculta....!!

    RăspundețiȘtergere
  65. E groasa ...si inca nu au intrat in hora F-16..

    RăspundețiȘtergere
  66. Are spatele -LINEA _ facut dupa courul actritei....cind avea 25 de ani🤣
    Du.te in lupa mea de cioflingar🤣😂
    Tu sugi pula lu Putin si draga ta fetita..sper sa nu semene cu tine..la NY City....😂🤣😅

    RăspundețiȘtergere
  67. Taci mă Petrea muci pe kept, cel ca oaia de deștept 😜...
    Mai bine zi -ne cum stai cu cei 3 km pătrați ai tăi 😂😜🖕

    RăspundețiȘtergere
  68. L=3km;l=1km ; S = 3km patrati
    Ai inteles rabla prostovana😂🤣😅

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tehnocrat13 mai 2023 la 08:25
      @Wey serban de la protan prostanac ca un cioban ,si te mai lauzi ca ai fost la h'artilerie,poate si acolo spalai gainile la cur ca sa faca oua ''curate'',stay cam prost cu aritmetica 3 km patrati inseamna un patrat cu latura de 1,73 km,adica,pentru a intelege mintea ta aia plina de alcool de proasta calitatea de la halta BIRTolomeu...1730 metri.Tarane din Trivale ce ne canti pe la cavale. Prost te-a mai avortat ma-ta cand si-o tragea cu un aurolac prin tufis pe ratul tau sa ma pis.

      Cezar13 mai 2023 la 13:52

      Esti bou cu tîte😂😂
      1m2 = un patrat cu latura de ..1m
      Pe cale de consecinta lojica..3 km2 = un patrat cu latura de ..3 km
      Clar baaă..boule "olimpiadist"

      tehnocrat13 mai 2023 la 15:00
      @Ciobane, vad ca esti mai prost ca si gainarul din BV.3 km patrati inseamna 3 patrate cu latura 1k, sau un dreptunghi cu L=1km si l==2km,sau o fasie dreptunghica lata de 1km si lunga de 3km--deci un npatrat cu latura radical din 3 km adica latura de 1,73km=1730 metri.
      Intreaba orice pustan de clasa a VI-a , prostanacule!

      Ștergere
  69. Bă și macraonul de Hurziceni, Viurelu Kelu, e deștept ca Țiuzăr, adică ca oaia. Ăia 3 km pătrați pot fi suprafața unui cerc, triunghi, trapez ... Deci aria/ suprafața unei figuri geometrice simple sau compuse se face printr-o integrală de suprafață, adică prin împărțirea figurii geometrice în "n" dreptunghiuri sau trapeze, calculul suprafeței acestora și la sfârșit însumarea lor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea. Metoda asta cu însumarea dreptunghiurilor/trapezelor elementare e bună pentru ciobârlan, că și așa belește poola toată ziua

      Ștergere
  70. @ akord7 august 2024 la 18:50
    @ Iote apevereazo ce-ti facu soldica prost ca noaptea !

    😁😁😁
    Băăă. să râzi și cu curu'!😂😂😂
    E demențial!
    Lingătorul ăla de găoaze de bufniță e campion absolut la prostie🤣
    Cifrimul e copil de țâță pe lângă John1 ăla.
    Vai de pulele noastre!
    Muistul ăla cică-i pensionar militar.
    Mă gândesc și eu așa, oare ce pizdoiul mamii lui a făcut muistul ăla pe vremea când era "activ"?
    Am mai întâlnit cretini fără simțul umorului da, primul john bate toate recordurile la cretinism😂

    Să-mi bag eu pula-n ea de treabă!
    M-am trezit și dator cu o ladă de bere la "maiag"😁😁😁
    Nu știu cine-i omul dar, din profilul lui pe blogger, omul face parte din "vechea gardă" și probabil că s-a pensionat prin 2008:

    https://www.blogger.com/profile/00972718120032752781

    "butoiu sa dea de a dura si la cal,,,,,"
    Cred că gluma asta-i la fel de veche ca "Să tragă artileria... de pulă infanteria".😁
    Ambele glume cred că datează de pe vremea asedierii Constantinopolului și artileriștii și șoșoii beau cot la cot.

    Dacă domnul "maiag" i-o spune și pe aia cu "trasul șoșoilor de pulă", îi dau un butoi de bere😂😂😂
    ===
    @ akord 7 august 2024 la 21:22
    @ 😁 finalu e apoteotic !!!!

    Da, e demențial!
    Citat din john1:
    "Nu m-a deranjat gluma ta, insa nu-i da apa la moara unuia care imi scrie sa sug .....la cal. Oare, este normal ce imi scrie asta din senin??????"
    Nu. nu este normal!!!!!! (musai să fie 6x!, că și prostul a pus 6x?😁)
    Normal era să-și bage "maiag" direct pula-n gura ta băi retardatule, și normal este să mă cac în gura ta în timp ce tu o fuți pe mă-ta-n sicriu.
    ===
    @ ifrim 7 august 2024 la 19:09
    @ S-a desființat bătaia s-a introdus gustarea,s-au desființat caii s-au introdus majurii !

    Recunosc că într-adevăr am întâlnit puțini subofițeri cu neuroni la purtător și probabil că erau rare excepții.
    La cucuvea pe blog parcă-i concurs de cretinism și azi a dat strechea-n prostovani😁
    Dă-i în pulă!

    RăspundețiȘtergere
  71. Moș Kaliku ot Dolhasca căca -i-am cu toții basca, rudă cu Arșinel, Petreo să îl pupi în kel, este cel mai tare din parcare la pensiile militare. Io de aia pariez pe el, că le are, nu -i ca Cufurețu lăutare .
    Moș Kaliku să trăiești, serjantului Bulă să -i dai mooe cât trăiești 😜🍺👍

    RăspundețiȘtergere
  72. @ anonim 7 august 2024 la 19:19
    @ Pesea. Io pariez cu învingătorii, adicătelea cu Moș Kaliku. Gata, faceți pariurile! 🍺

    Sunt dezbătute chichițe legislative așa că, pariez cu ochii închiși, pe Moș Alecu 🍺
    Noul bufnițoi e o copie palidă a vechiului huhurez.
    Vechiul bufnițoi era șulfă bătrână unsă cu toate alifiile.
    Claudiotul e un fel de prostănac care încearcă să-i prostească pe tablagiii lingători de buci.
    Din start, e trei la zero pentru Moș Alecu😁

    RăspundețiȘtergere
  73. Bă Petrea, bă ciobârlane, nu uita la ora doo să ne sufli în burlane și să ne-nbelești la oo

    RăspundețiȘtergere
  74. https://www.national.ro/economie/romania-in-pericol-comisia-europeana-ne-inchide-industria-833752.html/

    Ce-am fost și ce-am ajuns... Țară condusă 35 de ani de niște căcați care -și spun politicieni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ anonim 7 august 2024 la 23:50

      Cum cretinii ăia de "verzi", înfrățiți cu femeile cu penis și bărbații cu vagin sunt la putere în UE, nu știu cum o vom scoate la capăt.
      Bine, nici cu borâturile de politicieni români nu mi-e rușine dar, cretinii noștri, chiar dacă ar fi bine intenționați, sunt legați ombilical de banii de la UE.
      Se va ajunge ca țăranii să are din nou cu pluguri din lemn și mărfurile industriale să se importe toate din Asia.
      Problema va fi, ce le vom da la schimb gălbejiților?
      Că bani, din pulă vor fi!

      Ștergere
  75. Cum se ling bucile? Lecții practice:
    John1 spunea...
    Claudiu Marin.
    Mulțumesc pentru vorbele inteligente și corecte.
    <...>
    Sper să aducem noutăți folositoare pentru noi pe acest blog, ca și dumneavoastră. Sunteți un moderator desăvârșit. Vă felicit!
    Un bolnav psihic nu poate să organizeze protecția lui Gorbaciov la Uzina ,,23 August" în anii comuniști și nici să aprecieze onoarea domnului Claudiu Marin. Nu sunt un troll. Vă mulțumesc pentru comentarii. Acum pot să spun că sunt de-al dumneavostră, dragi pensionari militari.
    7 iulie 2024 la 11:32


    Plm, cretinul cred că a fost în trecut internat la "glumeți" și acum a scăpat la tastatură.
    Nici cămeșoaiele fără mâneci nu mai sunt ce-au fost😁
    ===
    Retardatul susține că ar fi un fel de coilinel.
    Să-mi bag pula-n el de grad dacă și cretinul ăsta a ajuns coilinel😂

    John1 spunea...
    Claudiu Marin.
    Bune remarce. Mulțumesc.
    Nu pot încheia cu nimeni un ,,Contract de supușenie" în situația actuală, ca alții, decât (nu, doar), din cauza, și nu, datorită faptului că sunt ofițer cu grad superior, si NU ofiter superior.
    7 iulie 2024 la 13:53


    Trecem cu vederea pluralul "remarce"😁
    ===
    Cretinul ne povestește că suptul pulei și linsul în găoază se învață în familie:
    John1 spunea...
    Fratele meu, plt.adj, a iesit la pensie in august 2022 cu pensie 3.700 de lei.
    <...>
    Numai Ciuca l-a recompensat 3 ani la rand, la nivel brigada, fiind cel mai bun subofiter intr-o brigada de infanterie, el fiind artilerist terestru.
    Bine, si pe mine m-a avansat Ciuca inainte de termen la gradul de capitan.
    Dar, i-am salvat cariera, nu o data, de 3 ori, si inainte si dupa.
    Nu m-a ajutat niciodata, desi se prezenta ca fiind cel mai bun prieten al meu.
    <...>
    5 august 2024 la 13:44


    Uite așa aflăm de la retardat că Ciucă este șantajabil.
    Mă gândesc că prietenii operativi în câmpul tactic care au făcut conspectul de pe blogul huhurezului au boldat chestia aia cu salvatul carierei onorabilului Ciucă.
    Dacă, din neatenție le-a scăpat din vedere treaba asta, îi ajut eu cu linkul:

    https://www.huhurez.com/2024/08/impozitul-progresiv-aruncat-pensionarii.html?showComment=1722854683011#c7195820260701695307

    Ținând cont de faptul că învoitul de la 9 e prea prost ca să folosească un VPN serios, cetățenii interesați îi cunosc adresa exactă și ce lapte a supt John1 de la mă-sa sau de la ta-su.
    E interesant și punctul de vedere cu "neajutatul" prin avansarea cretinului înainte de termen😁
    ===
    Idiotul se crede coilinel sau, poate chiar l-a făcut Ciucă colonel:
    John1 spunea...
    <...>
    Fiul meu va fi doctor in chirurgie cardiaca. Doamne ajuta la toata lumea!!! Vai de tatal pe care nu-l depaseste fiul!!! Un colonel este putin pe langa in chirurg, iar un subofiter este si mai putin fata de un actor. Asta e.....Mii de scuze....
    6 august 2024 la 17:01


    Dacă un cretin ca John1 a ajuns colonel, nu mă mai miră faptul că slinosul Ciucă a ajuns general.
    Vai de pulele noastre!

    RăspundețiȘtergere
  76. Nu va publica păsăroiul, că aveam un repertoriu bogat😁

    RăspundețiȘtergere
  77. Nici eu n-am crezut că pot exista ființe mai idioate decât CFI dar realitatea e dură și ne arată că se poate😂
    Dacă va apărea unul și mai prost decât "coilinelul" John1, voi putea pleca la cazan împăcat că am cunoscut totul pe lumea asta🤣

    RăspundețiȘtergere
  78. Victime colaterale.
    Nu poți face omletă fără să spargi cojile ouălor.

    RăspundețiȘtergere
  79. În cadrul serviciului de Rond la U.M. Mh blog nu am costatat probleme deosebite!Plantoanele e în post,bocancii lostroiți,nu se face laba!E vigilenți și pe felie!Propun cdt.do'n Bozile să aprobe dezmăț cu Ciucaș dacă au bani !Ca recompensa să fie completă dați pe OZU ca proasta netulu' alias bou' bălții să ne facă-un " dute-vino"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa scrie pe OZU..ca idiotul de Ifrim multivaccinatul..poate sa suga si pula magarului!!

      Ștergere
  80. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9 !

    RăspundețiȘtergere
  81. @ akord 7 august 2024 la 22:07

    https://mosalecu.blogspot.com/2024/08/cind-foamea-i-mare-si-prostia-pe-masura.html?showComment=1723057656140#c8538247905609281303

    😃

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ akord 8 august 2024 la 08:49
      Comentariul era cât se poate de decent așa că nu vedeam vreun motiv pentru care să nu fie publicat.
      @ coilinel de carton
      Mai degrabă coilinel de găinaț😁

      Ștergere
  82. Neața! Loați un ceai cu bromură și lamuie să vă treacă greața.
    Unde -i Petrea zis flymuci, să ne pupe între buci?

    RăspundețiȘtergere
  83. A intrat frica în pizdulice. Probabil că s-a făcut cât a furnicii:
    Austria. Autoritățile au arestat doi suspecți de terorism, despre care spun că planificau un atac la concertele Taylor Swift de la Viena, din acest weekend. Artista și-a anulat evenimentele, deși fuseseră vândute câte 65 de mii de bilete pentru fiecare dintre cele trei zile de concert.

    https://www.biziday.ro/292941-2/

    “Cu confirmarea din partea oficialilor guvernamentali a unui atac terorist planificat pe stadionul Ernst Happel, nu avem altă opțiune decât aceea de a anula cele trei spectacole programate”, a anunțat compania producătoare.
    Cancelarul austriac, Karl Nehammer, a scris pe X că, deși anularea concertelor poate fi “amară” pentru fanii lui Swift, situația este una serioasă, iar “identificarea timpurie a amenințării a prevenit o tragedie”.


    Am aflat și eu cu ocazia asta că pizdulicea în vogă trebuia să concerteze printre arienii neaoși.
    Chiar îmi pare rău că oamenii au ajuns să se teamă de atentate teroriste și să nu se poată bucura de manifestări care le provoacă plăcere.
    Cu ocazia asta au aflat cei 65.000 de oameni că viața în ziua de azi nu e chiar atât de roză pe cât credeau ei că este.

    RăspundețiȘtergere
  84. Da, n-am reprodus toate cretinismele "coilinelului Ion Întâiul" pentru că ocupau prea mult spațiu😁

    RăspundețiȘtergere
  85. @ akord 8 august 2024 la 09:04
    @ De ce dracu in loc de John nu si-o fi zis Dick ? eventual si cu cifra 1

    😁😁😁
    Poate că așa l-au botezat 😂
    O fi fost ta-su rupt în gură și văzuse ceva film cu John Wayne😁

    https://www.pauzadestiri.ro/2014/12/top-100-cele-mai-ciudate-nume-si-prenume-din-romania-buletine-incredibil-de-amuzante/

    Poate ar fi cazul să-și schimbe prenumele în Bucilă sau Pipi sau Jegu.🤣

    Nu mai sap prin arhiva bufniței dar, îmi aduc aminte că acum câteva luni se hârjonise cu un alt "John" și fiecare-și revendica pseudonimul. Așa a ajuns să-și adauge și cifra "1". Putea la fel de bine să adauge "$"😃
    Dă-l în chizda mă-sii, că nu merită să ne batem capul cu un pulifrici.

    RăspundețiȘtergere
  86. Plm, iar văd că iar m-a luat la țintă nefututul de robot AI al lui goagle și-mi fură comentariile😁

    A intrat frica în pizdulice. Probabil că s-a făcut cât a furnicii:
    Austria. Autoritățile au arestat doi suspecți de terorism, despre care spun că planificau un atac la concertele Taylor Swift de la Viena, din acest weekend. Artista și-a anulat evenimentele, deși fuseseră vândute câte 65 de mii de bilete pentru fiecare dintre cele trei zile de concert.

    https://www.biziday.ro/292941-2/

    “Cu confirmarea din partea oficialilor guvernamentali a unui atac terorist planificat pe stadionul Ernst Happel, nu avem altă opțiune decât aceea de a anula cele trei spectacole programate”, a anunțat compania producătoare.
    Cancelarul austriac, Karl Nehammer, a scris pe X că, deși anularea concertelor poate fi “amară” pentru fanii lui Swift, situația este una serioasă, iar “identificarea timpurie a amenințării a prevenit o tragedie”.


    Am aflat și eu cu ocazia asta că pizdulicea în vogă trebuia să concerteze printre arienii neaoși.
    Chiar îmi pare rău că oamenii au ajuns să se teamă de atentate teroriste și să nu se poată bucura de manifestări care le provoacă plăcere.
    Cu ocazia asta au aflat cei 65.000 de oameni că viața în ziua de azi nu e chiar atât de roză pe cât credeau ei.

    RăspundețiȘtergere
  87. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  88. Morții mă-tii de robot AI ! Bă boule, fă o labă și nu mai trimite mesaje în spam, lua-ți-aș androida în sulă!

    A intrat frica în pizdulice. Probabil că s-a făcut cât a furnicii:
    Austria. Autoritățile au arestat doi suspecți de terorism, despre care spun că planificau un atac la concertele Taylor Swift de la Viena, din acest weekend. Artista și-a anulat evenimentele, deși fuseseră vândute câte 65 de mii de bilete pentru fiecare dintre cele trei zile de concert.

    https://www.biziday.ro/292941-2/

    “Cu confirmarea din partea oficialilor guvernamentali a unui atac terorist planificat pe stadionul Ernst Happel, nu avem altă opțiune decât aceea de a anula cele trei spectacole programate”, a anunțat compania producătoare.
    Cancelarul austriac, Karl Nehammer, a scris pe X că, deși anularea concertelor poate fi “amară” pentru fanii lui Swift, situația este una serioasă, iar “identificarea timpurie a amenințării a prevenit o tragedie”.


    Am aflat și eu cu ocazia asta că pizdulicea în vogă trebuia să concerteze printre arienii neaoși.
    Chiar îmi pare rău că oamenii au ajuns să se teamă de atentate teroriste și să nu se poată bucura de manifestări care le provoacă plăcere.
    Cu ocazia asta au aflat cei 65.000 de oameni că viața în ziua de azi nu e chiar atât de roză pe cât credeau ei.

    RăspundețiȘtergere
  89. Morții mă-tii de robot AI ! Bă boule, fă o labă și nu mai trimite mesaje în spam, lua-ți-aș androida în sulă!

    A intrat frica în pizdulice. Probabil că s-a făcut cât a furnicii:
    Austria. Autoritățile au arestat doi suspecți de terorism, despre care spun că planificau un atac la concertele Taylor Swift de la Viena, din acest weekend. Artista și-a anulat evenimentele, deși fuseseră vândute câte 65 de mii de bilete pentru fiecare dintre cele trei zile de concert.

    https://www.biziday.ro/292941-2/

    “Cu confirmarea din partea oficialilor guvernamentali a unui atac terorist planificat pe stadionul Ernst Happel, nu avem altă opțiune decât aceea de a anula cele trei spectacole programate”, a anunțat compania producătoare.
    Cancelarul austriac, Karl Nehammer, a scris pe X că, deși anularea concertelor poate fi “amară” pentru fanii lui Swift, situația este una serioasă, iar “identificarea timpurie a amenințării a prevenit o tragedie”.


    Am aflat și eu cu ocazia asta că pizdulicea în vogă trebuia să concerteze printre arienii neaoși.
    Chiar îmi pare rău că oamenii au ajuns să se teamă de atentate teroriste și să nu se poată bucura de manifestări care le provoacă plăcere.
    Cu ocazia asta au aflat cei 65.000 de oameni că viața în ziua de azi nu e chiar atât de roză pe cât credeau ei.

    RăspundețiȘtergere
  90. Apocalipticii își intromisionează din nou mătărângile în orificiul buco-anal al mangaliței de Plenița:
    Generalul Ciucă și "Alianța Fără Demnitate și Onoare"

    https://politicaapocalipsei.net/2024/08/07/generalul-ciuca-si-alianta-fara-demnitate-si-onoare/

    Câteva concluzii:
    "Cu Nicolae Ciucă la Cotroceni, Băsescu și Iohannis vor fi amintiri plăcute".
    "Dacă cineva are senzația că Iohannis a fost un președinte indiferent față de popor, ipocrit și trădător, n-ar strica să evalueze activitatea lui Ciucă. E suficient să amintim că generalul și-a trădat camarazii, sacrificându-i pentru propria lui carieră politică".

    Să mă cac cu stropi în gura lui Ciucă și să-mi fac schiuri din crucea mă-sii!

    RăspundețiȘtergere
  91. Octavian Goga, 1916: „România, țară de secături, țară minoră, căzută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei. Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoții improvizați astăzi în moraliști, miniștrii care s-au vândut o viață întreagă, deputații contrabandiști. Nu ne prăbușim nici de numărul dușmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoșătoare de meningită morală.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Istoria are prostul obicei să se repete.
      Un articol mai vechi dar problemele sunt aceleași:

      https://asapteadimensiune.ro/octavian-goga-romania-tara-de-secaturi-tara-minora.html

      Nici alte popoare nu stau mult mai bine la capitolul "clasă politică" dar parcă la noi așa-zișii politicieni au cam furat startul😁

      Ștergere
    2. Exemplu de politician "inteligent":

      https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/video-sorin-grindeanu-are-probleme-cu-o-intrebare-simpla-de-logica-reactia-la-aflarea-raspunsului-corect-2885421

      Cum era scris, pe vremuri, sub unele caricaturi din revista Urzica: fără cuvinte😁

      Ștergere
  92. Îl cam doare la bască pe nea Bozile că abia se mai vede râma în acvariu😁
    O fi pe Dunăre la pescuit și joacă table cu PMT.
    Bine c-au început să bage banii pe carduri.
    Iar va fi dezmăț vreo două zile și după aia plângeri că s-a terminat mălaiul😁

    RăspundețiȘtergere
  93. Să știți că Apevilă are dreptate. PMT Mojiu ne -a tras pe burlan. Acum e la grătare și berici cu nea Bozil.

    RăspundețiȘtergere
  94. Teste impresionante:
    Reușită remarcabilă a obuzierelor K9 care vor intra și în dotarea României: Lovitură chirurgicală cu un proiectil sofisticat american Excalibur (Video)

    https://www.defenseromania.ro/reusita-remarcabila-a-obuzierelor-k9-care-vor-ajunge-si-in-dotarea-romaniei-lovitura-chirurgicala-cu-un-proiectil-sofisticat-american-excalibur-video_629615.html

    Obiectivul principal al testului a fost acela de a demonstra compatibilitatea lui K9 cu proiectilele Excalibur 1B, vizând o țintă aflată la aproape 50 de kilometri distanță, folosind diferite moduri de funcționare a proiectilului.
    Rezultatele au fost remarcabile: un proiectil tras cu varianta de obuzier VIDAR (K9 din dotarea armatei norvegiene) a lovit ținta cu o eroare mai mică de un metru în modul Point Detonating. Într-un alt caz, proiectilul a detonat la cinci metri deasupra țintei în modul Height of Burst, asigurând o distrugere eficientă.


    Chiar dacă costul unui "Excalibur" este de vreo 68.000$, tot e mult mai ieftin decât o rachetă.
    Cred că orkrainenii salivează deja.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru trageri demonstrative ,să iei maul cumpărătorilor nu ești presat de timp și aduci corecțiile necesare funcție de temperatura atm.,temperatura încărcăturii de azvârlire,viteza vântului,unghiul vântului pe care la afli lansând în văzduh un balon meteo timp ce-ți ia vreo 2h de calcule iar rezultatul la obiectiv este FB.Dar pe câmpul de luptă nu ai timp pentru asemenea fonfleuri pentru corecții ce-ți consumă timp și astfel faci reglajul loviturilor direct pe obiectiv.Tragi repede cu elementele determinate sumar,cu o singură piesă,dacă e lungă lovitura mai scazi înălțătorul,dacă e scurtă mărești înălțătorul corespunzător și direcției (stg.,dr.)apoi faci media și tragi vijelie ca la balamuc cu toate obuzierele din dotare până la neutralizarea(nimicirea) obiectivului care de regulă este o suprafață în ha.(gen șoșoi culcați la teren).Dacă șoșoii e în tranșee atunci reglezi focoasele loviturilor fuzant astfel loviturile explodează în aer deasupra tranșeelor gen pâlnie cu baza mare -n jos și iar au viață grea cetățenii beligeranți cu baineta pomnal.Iar de respectivii prativnici au avut timp pentru adăposturi acoperite atunci art.(denumită și Zeul războiului)reglează focoasele să explodeze cu mică întârziere ori cu întârziere pentru a face jumanji după ce-au intrat 1-2 m în adăposturile iepurașilor de câmp!(Spre știință și informare pt.camarazii de la celelalte arme,căci șoșoii vai pool4 lor în ostilități)

      Ștergere
    2. @ akord 8 august 2024 la 13:07
      Într-adevăr, în articol, pulărăii nu specifică nimic despre bruiajul GPS din timpul testului, adică exact ce au făcut orcii în Ucraina și în zona Kaliningrad.
      ===
      @ ifrim 8 august 2024 la 13:08
      Bune explicații!
      S-a demonstrat experimental în Ucraina că e vai de mătărângile șoșoilor când se prăvălește peste ei "ciocanul de foc".
      Să tragă artileria...de sulă infanteria😁😁😁

      Ștergere
  95. Armata României se înzestrează şi cu echipamente româneşti. BlueSpace Technology, prima companie românească producătoare de sisteme antidrone, a vândut Ministerului Apărării 30 de sisteme portabile SILENTA 6001 şi 10 sisteme pasive NOCTUA 3101 pentru detecţia dronelor

    https://monitorulapararii.ro/armata-romaniei-se-inzestreaza-si-cu-echipamente-romanesti-bluespace-technology-prima-companie-romaneasca-producatoare-de-sisteme-antidrone-a-vandut-1-55248

    „Echipamentul este eficient asupra vehiculelor aeriene fără pilot care acţionează individual sau în grup (swarm) şi asigură perturbarea semnalelor în benzi de frecvenţă multiple, independente. Are un design ergonomic, fiind rezistent la factorii de mediu, şocuri şi vibraţii. În urma unei licitaţii publice, sistemele de combatere a dronelor UAS fabricate de BlueSpace Technology, au fost achiziţionate de Ministerul Apărării Naţionale. Conform contractului, au fost livrate 30 de sisteme portabile, model SILENTA 6001, valoare 1 197 360 de lei, fără TVA şi 10 sisteme pasive, model NOCTUA 3101 pentru detecţia dronelor, valoare 6 736 800 de lei, fără TVA”, ne transmite compania.

    Mă mir că nu au fost achiziționate echipamente amerloce, de vreo 10 ori mai scumpe.

    RăspundețiȘtergere
  96. Bă Ifrime, brava bă băiatule! Așa - mi placi 😜, artilerist de-al meu. Da, mai bine tragi la vedere și reglajul pe obiectiv până -n -tr-o furcuță, Petrea să ne tragi de puță

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Furcuța,miimea sunt pentru noi,dacă le făceam vorbire celor de celelalte arme de furcuță era posibil să creadă că-i trimit la făcut căpițe de fân!

      Ștergere
  97. Da Akoarde, așa e cum zici. Când trăgeam la Capu Midia cu KS-19 și ridicau AEROTMul în aer, avioanele țintă făcute la Tg Mureș, odată cu intrarea în acțiune a VAZA, picau alea ca muștele

    RăspundețiȘtergere
  98. Bă leat, pe la 13:45 au băgat - o și la BCR
    Petrea, ție nu ți -or băgat -o? Dacă nu, stai liniștit că ți -o băgăm noi

    RăspundețiȘtergere
  99. Ciobanii români au obținut noua rasă de oi, „Berinos”!

    https://www.catavencii.ro/ciobanii-romani-au-obtinut-noua-rasa-de-oi-berinos/

    „berinos” e numele de cod pus de ciobani oilor aduse de ei la cabană pentru a fi schimbate pe beri.

    RăspundețiȘtergere
  100. România educată. Cartea lui Ciucă va ajunge în 8 milioane de bude din fundul curții

    https://www.timesnewroman.ro/politic/romania-educata-cartea-lui-ciuca-va-ajunge-in-8-milioane-de-bude-din-fundul-curtii/

    <...>cartea lui Ciucă va fi cumpărată doar de PNL, din banii primiți de la stat, iar milioanele de români care vor pune mâna pe ea sunt exclusiv cei cu bude în fundul curții.

    RăspundețiȘtergere
  101. ifrim8 august 2024 la 13:08
    Cine știe, cunoaște !
    Bravo !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri