Google Translate

joi, 1 august 2024

Sociologul Marius Pieleanu, acuzat de hărţuire sexuală de Ana Birchall, fostul ministru al Justiţiei


 

Sociologul Marius Pieleanu, acuzat de hărţuire sexuală de Ana Birchall, fostul ministru al Justiţiei: "Aș vrea să te vizualizez epidermic"

31.07.2024
Fosta ministră a Justiţiei Ana Birchall, care va candida ca independent la alegerile prezidenţiale din toamnă, îi acuză pe foştii colegi din PSD că au tăcut, inclusiv pe Mircea Geoană, deşi ştiau că este hărţuită de Marius Pieleanu care a continuat să fie chemat în studiourile de televiziune.
Redăm mai jos mesajul integral publicat de Ana Birchall
"„Aș vrea să te vizualizez epidermic”, „vreau să te fac vedetă”, „ești prea frumoasă ca să fim amici”. Când eu eram hărțuită sexual de sociologul-profesor-star TV-făcător de sondaje Marius Pieleanu în 2008, unde erau marii bărbați de stat să mă apere?
De ce, după ce presa a scris atunci despre modul scârbos în care Pieleanu mă agresa, nu a existat nicio investigație de presă, iar marele profesor a continuat să fie chemat în studiourile de televiziune?
Când, în același an, 2008, a început una dintre cele mai mizerabile campanii de defăimare și de denigrare cu informații false despre mine, când se spunea că „am apărut în filmulețe erotice cu Mircea Geoană”, unde a fost majoritatea presei, cu atât mai mult cu cât cel care a lansat acea mizerie era coleg de breaslă? Unde au fost cănd toate instanțele de judecată au spus clar că “totul a fost o campanie de defăimare si denigrare cu informații false pentru a mă elimina din politică”?
Unde au fost colegii mei? Unde a fost Mircea Geoană care, deși știa adevărul, ca un laș, a tăcut și, astfel, a permis ca eu să fiu abuzată și insultată public, la nivel național!
Tot ca un laș tace și acum, deși ar fi trebuit ca măcar acum să aibă un dram de bun simț și să ceară scuze familiei mele, pentru că datorează aceste scuze! A tăcut și tace ca un laș!
Toți știau și nimeni nu a zis nimic. Acesta este România noastră? Una în care femeilor le este frică să se machieze, ca atunci când merg la școală sau la serviciu să nu care cumva să atragă atenția unui șef care le poate distruge familia, viețile, viitorul?
Aceasta e România noastră, țara în care o femeie măritată, cu copil, trebuie să își pună cariera în cui atunci când are curajul să nu cedeze avansurilor șefului?
Mi s-a făcut rău când am văzut investigația de ieri despre Bulai de la Snoop. Pentru că mi-am dat seama că, deși am suferit enorm, eu sunt norocoasă, nu am trecut prin ce au trecut zecile de victime care au vorbit. Pentru că aveam un soț, o carieră (chiar daca profesional atunci am fost marginalizată), o siguranță pe care fetele abuzate de Bulai și de Pieleanu erau prea tinere să le aibă încă.
Toți știau. Profesorii de la SNSPA știau că atât Bulai, cât și Pieleanu sunt doi prădători sexuali. Colegii din PSD știau de la mine ce mi-a făcut Pieleanu.
Presa știa, au scris câteva ziare, dar au preferat să închidă ochii și să promoveze un monstru.
Și atunci când au apărut „filmulețele cu Geoană”, aceeași presă majoritară a preferat să tacă, să nu încerce să afle adevărul, să nu ia in seamă atunci ce am spus eu, o femeie!
S-au mulțumit cu titluri senzaționale, fără să le pese de ce am spus eu!
Aceleași campanii de defăimare le văd reluate și în ultimele luni, de când mi-am anunțat candidatura la președinția României!
Nu m-am lăsat, m-am luptat de una singură și am arătat și demonstrat cu documente, inclusiv câștigând în toate instanțele de judecată, că eu am spus mereu adevărul!
Buboiul s-a spart. Mă bucur enorm pentru generația de femei care vine după noi și care nu va mai trebui să trăiască în frică. Mă bucur enorm pentru generația mea de femei care în sfârșit este auzită.
Salut curajul femeilor extraordinare care au vorbit în ancheta despre Bulai. Le aștept pe toate celelalte victime ale șefilor, profesorilor, colegilor, bărbaților cu puterea-n mână, să spună adevărul. Căci doar așa ne facem bine!
P.S. Este prima mea fotografie de campanie electorală, în 2012."
Cine este Ana Birchall
Ana Birchall, în vârstă de 50 de ani, este născută pe 30 august 1973, în Mizil, judeţul Prahova. Ea a fost ministră a Justiţiei, în Cabinetul Dăncilă în perioada 24 aprilie - 4 noiembrie 2019. A fost exclusă din PSD pe 12 noiembrie 2019, împreună cu Cosmin Guşă pentru că "a votat pentru învestirea Guvernului Orban". Între 4 ianuarie şi 29 iunie 2017 a fost ministră pentru Afaceri Europene. Ea a fost deputată în legislaturile 2012-2016 şi 2016-2020.
 

131 de comentarii:

  1. Țiuzăr, Țiuzăr unde ești, ca să -ți dăm pieleanu, epiderma puții tu să ne -o belești? 😜😁

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.cotidianul.ro/o-noua-arma-minune-pe-frontul-din-ucraina/

    Petrea, ai cam căcat drapelul...

    RăspundețiȘtergere
  3. Multe cucoane fac pe victimele dar când au promovat în carieră deoarece au stat cum le-a pus nenea nu mai zic nimic!Să dea si banii-napoi asa cum au dat și epiderma de pe carici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai bă Țiuzăre, nu fi supărat. Vino de ne vizualizează epiderma. Știi tu care. Aia de la cimpoaie și mai sus nițel până la coaie 😜

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ai o nepotica..mai coapta asa..trimite.o la mine !18+

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N- am de aia, dar în schimb am un nepoțel, îl cheamă Gogu și e kel. Ți -l trimit de vrei ca să te joci cu el 😜🖕

      Ștergere
  6. Sociologul Marius Pieleanu părăsește SNSPA: 'De mâine voi răspunde doar în calitate de persoană fizică' / Cum răspunde acuzațiilor aduse
    --------------------------------
    Sociologul Marius Pieleanu afirmă că va pleca de la Şcoala Naţională de Studii Pol…

    SURSA: https://www.stiripesurse.ro/sociologul-marius-pieleanu-paraseste-snspa-de-maine-voi-raspunde-doar-in-calitate-de-persoana-fizica-cum-raspunde-acuzatiilor-aduse_3395191.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Bă leat, avem un președinte care nici măcar profesor titularizat n- a fost, un Coilac cu liceul luat la 37 de ani, un Măciucă plagiator, idiot habarnist cu armata și țara, avem...avem tot felul de javre indiferent de sex. Țara asta este deja moartă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da' dar proștii ăștia au puterea ca printr-o OUG să te trimită în tranșee pe frontul din Ucraina să ajungi îngrășământ organic pentru ogoarele lor!

      Ștergere
  8. https://gazetadecluj.ro/afacerea-microreactoarelor-nucleare-in-prabusire-dupa-declansarea-unei-anchete-in-sua/

    Poate așa și nu prin grija idioților de guvernanți, să salvăm 9 miliarde de dolari

    RăspundețiȘtergere
  9. Noapte bună, noapte bună, Țiuzăr să ne -o iei în mână și să nu uiți ca la ora doo să ne înbelești la oo

    RăspundețiȘtergere
  10. Talibanii,ce face talibanii?O mână pe cocoșel și una la brădiș?La muncă paraziți!

    RăspundețiȘtergere
  11. După ani de căutări am găsit punctul G al partenerei!Era la sor-sa!

    RăspundețiȘtergere
  12. A început un schimb de focuri "prietenesc" între indienii punjabi marca Cufurețu jr. și Moș Kaliku ot Dolhasca căca -le -am noi la toți basca.
    Io pe Moș Kaliku pariez nu pe alde Cufurez😁

    RăspundețiȘtergere
  13. Iar bă Petrea cu tic toci? Suflă - ne - n burlane și linje -ne la floci

    RăspundețiȘtergere
  14. https://flux24.ro/kievul-nu-mai-are-bani-si-vrea-sa-mareasca-taxele-cetatenii-dar-si-americanii-critica/

    Petrea, bă serjant Bulă scarpina - ne -ai la sulă, du -te iute și donează bani pentru orckraci lua - te -am la umeri - craci 😜🖕

    RăspundețiȘtergere
  15. https://www.libertatea.ro/stiri/nicu-covaci-a-murit-liderul-trupei-phoenix-4976604

    Dumnezeu să-l ierte!

    https://www.youtube.com/watch?v=L_I9wvVXUDs

    RăspundețiȘtergere
  16. Paraziți sculați la treabă,ori mimați și voi precum femeile orgasmul,să păreți harnici !Ți-ai găsit cu cine!

    RăspundețiȘtergere
  17. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9 !

    RăspundețiȘtergere
  18. Dacă aveți printre rude sau cunoscuți oameni care au copii majori, acum e momentul să vă bateți joc de ei și să le recomandați o carieră militară pentru odrasle:
    Peste 2.000 de posturi de soldați profesioniști scoase la concurs de MApN

    https://www.mapn.ro/cpresa/18532_peste-2.000-de-posturi-de-solda%C8%9Bi-profesioni%C8%99ti-scoase-la-concurs-de-mapn

    Pentru această serie au fost introduse în Planul de recrutare 2115 locuri, fără cote de gen, în 41 de județe din țară și în Municipiul București.
    Criteriile specifice de recrutare a candidaților pentru formarea soldaților și gradaților profesioniști sunt următoarele:
    <...>
    b) să fie absolvenți cel puțin ai primilor doi ani de studiu din învățământul liceal, în condițiile prevăzute de Legea învățământului preuniversitar nr. 198/2023, cu modificările ulterioare;


    Deci, nici "bacaloriat" nu mai trebuie😁
    După ce-și vor fute tinerețea, țara-și va băga cu plăcere pula-n gurile lor.
    Pentru aceleași venituri, ar putea foarte bine să așeze marfă pe rafturi în magazine.
    Dacă vor vrea venituri mai mari, ar putea să lucreze, de exemplu, ca instalatori sau fierari betoniști, vor avea timp suficient pentru "dixtracții", nu ar avea tot felul de restricții și, când vor ajunge la pensie, îi vor râde-n nas fraierului care-a pus botul la minciunile MApN-ului, pensia lor fiind de aia "adevărată".

    Oricum, la câți au plecat din sistem, mi se pare bizar că sunt "scoase la concurs" doar 2115 locuri.
    MApN-ul tace ca porcu-n cucuruz referitor la câți ofițeri și subofițeri și-au băgat pulele-n armată și "și-au luat lumea-n cap", fără să mai aștepte pensionarea.
    De fapt nici nu cred că-i interesează prea mult pe cei din conducerea MApN-ului problema personalului, de vreme ce țara-i apărată de OTAN😁

    RăspundețiȘtergere
  19. @ anonim 2 august 2024 la 11:18
    @ akord 75 2 august 2024 la 12:02

    😁😁😁
    Da, parcă noii cifrimi sunt mai idioții decât cei cu stagiu complet de cotizare la păsăroi😂
    Până și basculantistul este eclipsat de noii cifrimi, chiar dacă se străduiește să-și verse "pamfletele" pe blog cu elan muncitoresc.
    Vai de pulele lor😁

    RăspundețiȘtergere
  20. Din ciclul "dezbracă-te că nu-ți fac nimic":
    Pentagonul anulează acordul de recunoaștere a vinovăției care ar fi eliminat pedeapsa cu moartea pentru trei dintre teroriștii implicați în planificarea atentatului de la 11 septembrie 2001.

    https://www.biziday.ro/292424-2/

    La începutul acestei săptămâni, Pentagonul a transmis că a ajuns la un acord cu Khalid Sheikh Mohammed, Walid Muhammad Salih Mubarak bin Attash și Mustafa Ahmed Adam al-Hawsawi, prin care cei trei să-și recunoască vinovăția, și ar fi primit condamnări pe viață.
    Secretarul Apărării Lloyd Austin (șeful Pentagonului) a revocat ieri acordul...


    Bineînțeles că babuinii ăia merită injecția pentru ce au făcut, atâta doar că lingerea flegmei de pe bordură nu-i foarte igienică.

    RăspundețiȘtergere
  21. Cum să mai testezi câteva arme, lecții practice:
    SUA desfășoară în regiune un portavion, nave de război și o escadrilă de luptă, pentru a contracara posibile atacuri ale Iranului, care a promis Israelului răzbunare după uciderea liderului politic al Hamas. Americanii anticipează un atac “în următoarele zile”.

    https://www.biziday.ro/292428-2/

    “Apărarea globală a Statelor Unite este dinamică, iar Departamentul Apărării își păstrează capacitatea de a desfășura trupe cu un preaviz scurt, pentru a face față amenințărilor în evoluție la securitatea națională“, a transmis Pentagonul, precizând că “noile capabilități vor îmbunătăți protecția forțelor americane, cresc sprijinul pentru apărarea Israelului și oferă asigurări că SUA sunt pregătite să răspundă la diferite situații“.

    Faptul că mosazii au reușit să le bage mortul în casă babuinilor în bârlogul din Teheran e chiar o reușită deosebită.
    Da, băi amerlocilor, monștrii ăia care au făcut atrocități în Israel ar trebui să fie toți trași pe roată dar, pe lângă ei, mai sunt foarte multe ființe a căror singură vină este că s-au născut și au trăit în Palestina. Pe ăia cine plm îi protejează de tăvălugul IDF?
    Sigur că acolo situația este foarte complexă și toți susțin că ei au dreptate și nu știu cum se va finaliza toată tărășenia pentru că atât evreii cât și babuinii vor "totul sau nimic".

    RăspundețiȘtergere
  22. Hai bă Petrea Alică nu fi supărat, vino iute și ia -ne cimpoaiele la scuturat și suflat

    RăspundețiȘtergere
  23. Cunoști cele 4 cifre dar ai 3 încercări la dispoziție să le pui în ordinea corectă😃
    Mai trebuie să și "clonezi" cardul cu pricina...

    @ cand ne-o imbelesti sa porti manusi ca sa n-o 'ncalzesti.......poola baaa
    A nu se uita lubrefiantul😁

    RăspundețiȘtergere
  24. Dacă prostia ar durea...
    Turcia duce disputa cu Israel la un alt nivel: Televiziunea turcă a întrerupt transmisia competiţiei de judo de la JO după ce Kayra Ozdemir a fost învinsă de o sportivă israeliană / Instagram, blocat

    https://hotnews.ro/turcia-duce-disputa-cu-israel-la-un-alt-nivel-televiziunea-turca-a-intrerupt-transmisia-competitiei-de-judo-de-la-jo-dupa-ce-kayra-ozdemir-a-fost-invinsa-de-o-sportiva-israeliana-1763537

    În cursul zilei de vineri, ambasada Turciei la Tel Aviv şi-a coborât drapelul în bernă în onoarea liderului politic Hamas ucis Ismail Haniyeh, ceea ce a atras reacţii rapide din partea oficialilor israelieni indignaţi

    După Marele Zid Chinezesc, a venit rândul Turciei să ridice unul, mai trainic și mai frumos.
    O lume nebună, nebună, nebună...

    RăspundețiȘtergere
  25. Ce mi - e turcul, ce mi - e ovreiul... primul omoară la kurzi, al doilea la palestinieni.

    RăspundețiȘtergere
  26. Terente lovește mangalița de Plenița:
    Mihai Tudose, ieșire furtunoasă după ultimele declarații ale lui Nicolae Ciucă: 'Acesta este visul lor. Şi coşmarul României!!!'

    https://www.stiripesurse.ro/mihai-tudose-iesire-furtunoasa-dupa-ultimele-declaratii-ale-lui-nicolae-ciuca-acesta-este-visul-lor-si-cosmarul-romaniei_3396119.html

    „Dl Ciucă, da, el, şefu’ la PNL declară senin că visul liberal este să guverneze cu USR. Ne aducem aminte cum ei au mai trăit acest vis… E drept că pentru România visul lor era coşmarul românilor!

    Nu știu de ce zic proștii că USR-știi ar fi "de dreapta" când ăștia sunt marxiști până-n străfundul găoazelor lor, adică sunt de extremă stânga.
    Nici cu fesenarii nu mi-e rușine, că și ăștia fură din orice poziție și sunt campioni olimpici la furat.

    RăspundețiȘtergere
  27. https://vm.tiktok.com/ZGe7ujKB9/

    RăspundețiȘtergere
  28. Salutare ..RABLELOR....hi..hi..hi..!
    Imi cer scuze ca nu v-am mai bagat in seama ..in ultima vreme ..dar a trebuit sa plec cu CAPRITELE la MARE...
    Intreg corpul de balet au facut greva si mi-au zis : ori cu ele ori cu ..rablelele..
    Dupa cum vedeti am ales ..cu ele ..voi sinteti oricum expirati...!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂😂 Și măi Petrică, să înțelegem că tu ești șoferul autobuzului?

      Ștergere
    2. Petrea, pleci în transhumanță cu ele la orckranienii tăi 😜😂?

      Ștergere
  29. Legat de sexy subiectul lu nea Bozile....ma intereseaza daca astia in mediul academic se si futeaza cu perversiuni
    Daca da..baga nea Bozile...!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăștia-s "telectuali" și doar contemplează pentru că n-au cu ce finaliza😂

      Ștergere
  30. PESE
    Pina si capritele au remarcat ca "Limbricul lu stalin " este cel mai prostovan ..de pe ici sa....!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. https://www.tiktok.com/@victor.bujita2/video/7395015400712424737

    RăspundețiȘtergere
  32. https://www.aktual24.ro/americanii-au-trimis-12-nave-de-razboi-in-orientul-mijlociu-pentru-a-potoli-iranul-portavionul-uss-theodore-roosevelt-este-printre-acestea/

    RăspundețiȘtergere
  33. Ca sa fie ..clar !
    Noi vom deveni cel de-ai doilea ..IZRAEL in EST..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi sigur nu vom deveni al doilea Izrail, dar tu, poate vei deveni ovrei de poolă să ne iei 😜

      Ștergere
  34. Bă ciobârlane, după cum evoluează vremurile, tu sigur vei deveni calmuci, de poole să ne -apuci, că doar nu degeaba ți se spune Țiuzăr Muci 😂🖕😜

    RăspundețiȘtergere
  35. Bă Akoarde, bă prietene și noi am decăzut ici - șa pe Mehedinți - Țiuzăr să ți -o dăm la dinți, că vorba aia, am îmbătrânit, unii au dezertat sau au plecat neîmpărtășiți spre alte lumi, dar bloaga Cufurețului a căzut într-o hazna mai mare ca cea a ciobârlanului. Nu mai ai ce citi pe -acolea, numai prostii...
    Așa că io pariez în continuare pe Moș Kaliku ot Dolhasca căca -i-am cu toții basca 😁👍

    RăspundețiȘtergere
  36. https://www.bacau.net/video-utilaj-de-asfaltare-de-14-metri-latime-noua-achizitie-umb-pus-la-treaba-pe-autostrada-moldovei-a7/

    Bă, brava lui, că ăsta - i măcar român nu amerloc, macaronar, rus, ori ovrei, Petrea de krici să ne iei

    RăspundețiȘtergere
  37. Băi, akord 75, s-o crezi tu ca acel john1 este mai curolimbist (sau limbocurist) decit mine!
    "Cornelius Flavius Ifrim spunea...
    ... Cand traia @Onorabilul, slavit fie-i numele in veci...".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred că dau limbi mai bine decât mulți alții. Am învățat de la aliatul meu Zdreanță din Axă, ce -i drept cam greu

      Ștergere
    2. Mao bone sugi pool4
      Ai si smîntîna

      Ștergere
  38. https://www.stiripesurse.ro/seful-spionajului-militar-ucrainean-spulbera-sperantele-occidentului-rasturnarea-regimului-putin-e_3396383.html

    I-auzi bă ciobene! 😂😜🖕Ai belit poola la urs 😜😂🖕

    RăspundețiȘtergere
  39. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  40. Bă Apevilă, dacă tu vrei să -ți mai dea ceva, să -ți deie.
    La fel și lu' Țiuzăr, dacă vrea să -i mai dea, să - i de-a...poola ici -șa.
    Io nu vrau nik, da' dacă - mi dă i-o donez lu' Petrea toată după ce mi -o gâdilă și -i gata răzbuzată

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie "să-mi deie ceva" 😁
      Mi-am luat singur din frigider o sticlă de Ciucaș🍺
      Ioai, bună-i!

      Ștergere
  41. Numa' vești bune,îmbărbătătoare ,tocmai bune de plecat la ofensivă cu moralul ridicat!Propun o pauză de bere înainte de-a pleca la atac,poate mă răzgândesc între timp și stau flexat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu fiind cel mai tânăr din bandă, sigur vei fi încorporat

      Ștergere
    2. Aprob pozitiv pauza de bere 🍺
      "Veștile" sunt doar speculațiile unui bețiv (boul de APV_rz) așa că, la loc comanda😁

      P.S. Partea cu Civilescu este 100% reală. "Previziunile" au șanse mari să se adeverească și, dacă va fi așa, veți ști și cine a fost "vinovatul"😁
      Noi să fim sănătoși 🍺

      Ștergere
    3. Cel mai tânăr e apeverezea!

      Ștergere
    4. @ ifrim 3 august 2024 la 20:25
      @ Cel mai tânăr e apeverezea!
      Confirm!
      Dă-l în pulă pe apeverezea, că borhotistul ăla dezertează înainte să decreteze ăia mobilizarea😂
      Dacă bagă căcănarii în rația zilnică vreo 4 beri Ciucaș, se prezintă cu plăcere .

      Ștergere
  42. Mâine mergi frumos în lăcașul cu bărboși, lângă babele evlavioase și vorbești cu El. Poate ajută...
    Eu voi sărbători cu Ciucaș, nu de alta dar am loc rezervat la cazanul cu smoală așa că, ascultatul bărbosului cântător nu-mi va afecta situația.

    P.S. Previziunile analizdului APV_rz nu sunt axiome și nu e obligatoriu să se îndeplinească, nici măcar a doua, aia cu indexarea 😁
    Noi să fim sănătoși 🍺

    RăspundețiȘtergere
  43. Dacă am avut un șef SMG/ SMA bou, l - am avut pe măciuca. Dacă am avut un ministru al apărării porcovan, l- am avut tot pe măciuci - Țiuzăr de krici să ne -apuci.
    Mai urmează ca " ng, ng, ng, ă , ă" suida paricopitată să ajungă președinte și am pus-o. Ne băgăm singuri în unghia în gât ca pițigoii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu uitam că nulitatea asta a fost și prim ministru.

      Ștergere
    2. Nu știu cine fofoloanca mamii lui l-a sprijinit pe Grohăilă de a ocupat cele mai înalte funcții prin MApN dar sper să nu aibă bafta porcească să se tolănească în jilțul de la Cotroceni.
      Nici cu ultimii doi trântori care s-au cufurit pe jilțul ăla nu mi-e rușine.
      Javra Ordinară și-a băgat mătărânga în gurile militarilor folosind dopul de la Cluj pe post de potrivaci.
      Dulapul mucegăit s-a cufurit indirect pe militari folosindu-se de mangalița de Plenița în primă fază și mai apoi de tot felul de pulifrici, ultimul fiind agariciul bibliotecar.
      Eu zic că mai rău nu se poate.
      Poate vine vreun optimist să zică: ba se poate😁
      Noi să fim sănătoși 🍺

      Ștergere
    3. Da' nu vă puneți întrebarea că NU merităm ceva mai bun?

      Ștergere
    4. @ ifrim 3 august 2024 la 20:23
      @ Da' nu vă puneți întrebarea că NU merităm ceva mai bun?
      La ce moacă de boschetar am, eu sigur nu merit "ceva mai bun".
      Mă gândesc că, în afară de mine, sunt și urmași ai agatârșilor care merită "ceva mai bun"😃

      Ștergere
  44. Bă băieț bă, nu fiți supărați, că de la anul se liberalizează curentul electric și gazu ' 😂😜

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și ce plm, maimuțele lui Darwin n-au trăit fericite fără gaz și fără curent electric?

      Ștergere
    2. Da, în peștera Muierii și la feștilă că Petrea ciobenul 😂

      Ștergere
  45. https://www.stiripesurse.ro/lovitura-de-proportii-traian-basescu-a-dat-in-judecata-statul-roman-ca-sa-isi-recupereze-privilegiile-de-fost-presedinte_3396759.html

    Auzi și la porcalăul ăsta. Bă leat, ăștia au fost și sunt nenorociții care au distrus și distrug țara asta. Doar juvățul îi mai vindecă.🤮

    RăspundețiȘtergere
  46. @ Apevila,
    Vezi ca te-a taxat moș Alecu.
    Pe buna dreptate zic eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Numai cine nu muncește nu greșește"😂
      Pesea. Ce -i drept că Apevilă al nostru a cam început în ultimul timp să încurce sticlele de bere 🍺. Alea de Ciucaș cu Cimișoreana 😂

      Ștergere
  47. Apevilă, vezi să -ți faci rost de pe acum pentru vara viitoare de un sac de îngrășământ/ azotat de amoniu 😁. Pui berea Într-o găleată de apă și adaugi doi pumni de azotat și -i gata răcirea. Dacă însă vrei să -ți arunci cu curul în sus vecinii, la sacul de azotat pui niște motorină+ o petardă și...gata 😂. Cam așa a aruncat în aer sediul Febei din Dallas acum vreo 30 de ani un fost pușcaș marin amerloc 😁

    RăspundețiȘtergere
  48. Noapte bună, noapte bună, Petrea să ne -o ea în mână, iar trecute fix la ora doo să ne -o sugă și să ne -nbelească la oo

    RăspundețiȘtergere
  49. E plecați în concediu amândoi 😁.

    RăspundețiȘtergere
  50. https://www.stiripesurse.ro/raport-sua-romania-in-top-10-economii-ale-ue-suntem-peste-belgia-austria-sau-suedia_3396763.html

    Ai auzit leat? Dacă a zis partenerul strategic așa ceva, înseamnă musai că -i adevărat 😜.
    Bă Petrea, pregătește -ți și pentru la anul ceapka aia a ta, ca să aibă partenerul strategic unde se căca 😂

    RăspundețiȘtergere
  51. Deșteptarea diavoli tasmanieni!

    RăspundețiȘtergere
  52. Când să gândiți și voi ați avut ghinion!

    RăspundețiȘtergere
  53. Issus mergea pe apă,eu merg pe apă cu vin!

    RăspundețiȘtergere
  54. https://www.stiripesurse.ro/cum-recunosti-un-pedofil-dupa-fata--oamenii-de-stiinta-spun-ca-pedofilia-e-o-anomalie-ce-se-naste-in-uter_3397031.html

    Exact profilul labrosian al lu' Țiuzăr 😂

    RăspundețiȘtergere
  55. Niste rable..naroade
    N.ai cu cine..bre n.ai pe cine alege pentru..contraatacul planificat...

    RăspundețiȘtergere
  56. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9 !

    RăspundețiȘtergere
  57. @ Anonim3 august 2024 la 21:23
    @ @ Apevila,
    @ Vezi ca te-a taxat moș Alecu.
    @ Pe buna dreptate zic eu.

    Da, am văzut aseară comentariul lui Moș Alecu.
    Moșul are perfectă dreptate!
    Partea de comentariu (APV_rz 3 august 2024 la 17:25) care se referă la creșterea reală a câștigului salarial mediu brut realizat acum o pot încadra la limita dintre năucie și dobitocie.
    Impulsul de moment de aseară a fost să fac precum motanul care-și ascunde rahatul în nisip și să șterg comentariul de la 17:25 deoarece m-am documentat puțin și, prin aburii de bere, am constatat că am fost ca elevul care scrie ceva pe foaie doar ca să nu dea foaia goală dar, ce scrie n-are treabă cu subiectul de examen😁
    Începusem chiar să scriu un comentariu la Moș Alecu însă l-am șters, am oprit calculatorul și m-am culcat.
    Când îți zice lumea că ești beat, e bine să mergi la culcare😁
    Din fericire, din beție te trezești dar, din prostie sunt slabe șanse să evadezi😁
    Am să încerc într-un comentariu viitor să dreg năucelile/dobitociile scrise ieri la 17:25.

    RăspundețiȘtergere
  58. @ anonim 3 august 2024 la 21:50
    @ "Numai cine nu muncește nu greșește"😂

    Da, dar munca prostească nu prea e cu folos😁

    @ Pesea. Ce -i drept că Apevilă al nostru a cam început în ultimul timp să încurce sticlele de bere

    Da.
    Am instituit embargou frigiderului.
    A mai rămas acolo o sticlă de Ciucaș ca să-mi amintească de prostiile scrise ieri😁
    Am trecut la limonadă😃

    RăspundețiȘtergere
  59. https://www.tiktok.com/@eusuntbogdan_/video/7398572565540752673

    RăspundețiȘtergere
  60. Limbricul lu stalin la lectia de ..istorie a CCCCCCP

    RăspundețiȘtergere
  61. Gurile rele zic cum ca ,Submarinul nuclear ROSTOV PE DON...zace pe fundul Marii linga Crimeea! Kiar asa ..stie cineva...cica ukry....i-a facut felul

    RăspundețiȘtergere
  62. Revenire la comentariul "APV_rz 3 august 2024 la 17:25".
    În primul rând trebuie să-mi cer scuze hacademicienilor pentru prestația jalnică a lui APV_rz.
    Noroc că domnul Moș Alecu a fost vigilent și a ridicat fanionul😃

    https://mosalecu.blogspot.com/2024/08/cind-foamea-i-mare-si-prostia-pe-masura.html?showComment=1722708003813#c5347472388395284014

    mos alecu 03.08.2024, 21:00
    Cumva in afara de rind...
    <...>
    Mai dintii...
    - in 2022 cistigul salarial mediu brut comunicat de INS a fost de 6.126 (nu 6.430).
    - valoarea punctului de referinta NU se indexeaza... se majoreaza

    ===
    Până m-am documentat și am făcut verificările de rigoare, domnul Moș Alecu a publicat "o scurtătură" a calculelor 😁

    mos alecu 04.08.2024, 10:38

    https://mosalecu.blogspot.com/2024/08/cind-foamea-i-mare-si-prostia-pe-masura.html?showComment=1722757113104#c5696017019821676251

    ===
    Totuși, pentru cine va avea răbdare să urmărească următoarele comentarii, prezint și varianta proprie:
    ===
    Pe portalul INS sunt două pagini în care sunt publicate date referitoare la "salarial mediu brut":
    1. Câștiguri salariale - din 1991, serie lunară

    https://insse.ro/cms/ro/content/c%C3%A2%C8%99tiguri-salariale-din-1991-serie-lunar%C4%83

    - este pagina din care m-am inspirat când am scris ieri năucelile
    - conține două tabele
    1.1 Castigul salarial mediu net lunar pe total economie in anii 1991 - 2022 - lei/salariat
    1.2 Castigul salarial mediu brut lunar pe total economie in anii 1991 - 2022 - lei/salariat
    - de interes, în cazul nostru, este tabelul 1.2
    - făcând media aritmetică a valorilor corespunzătoare lunilor ianuarie - decembrie din anul 2022 se obține valoarea de 6430 lei
    Problema este că cei de la INS nu calculează valoarea pentru "câștigul salarial mediu brut" ca o medie aritmetică a valorilor din tabelul 1.2.

    2. Câștiguri salariale din 1938 - serie anuală

    https://insse.ro/cms/ro/content/c%C3%A2%C8%99tiguri-salariale-din-1938-serie-anual%C4%83-0

    INS publică valorile oficiale, pe ani, pentru "câștigul salarial mediu brut" în acest tabel.
    În anul 2022 valoarea pentru "câștigul salarial mediu brut" este 6126 lei.
    Încă nu au publicat valoarea pentru "câștigul salarial mediu brut" din anul 2023 (va fi publicată la începutul lunii septembrie 2024).
    Se poate observa că media aritmetică corespunzătoare valorilor din tabelul 1.2 este mai mare cu 4,963% față de cea publicată în tabelul 2..

    Vor urma încă două comentarii

    RăspundețiȘtergere
  63. NB
    Daca apar filmulete cu Pornostarul Peleanu etc ..vreau si eu....!!
    E prea frumoasa ..numai sa o privesti sic..!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S.o pipai si sa strig..estee..!!
      Deci care va sa zica..există🤣🤣

      Ștergere
  64. Continuare 1 la comentariul APV_rz 4 august 2024 la 14:28

    Mai de-al doilea:
    - cresterea reala a cistigului salarial mediu brut se stabileste procentual (nu in valori nominale)...
    - cresterea reala a cistigului salarial mediu brut este raportul dintre indicele cistigului salarial mediu brut si indicele preturilor de consum (rata media anuala a inflatiei)...
    - cu valorile din 2022 si acea medie din 2023, pentru 2025 se obtine o crestere a valorii punctului de referinta cu 14,84%

    ===
    În "Comunicatul de presă" nr.63/15.03.2023 INS publică de fapt răspunsul la solicitarea CNPP cu privire la indicatorul "creşterea reală a câştigului salarial mediu brut realizat":

    https://insse.ro/cms/sites/default/files/com_presa/com_pdf/precizari-privind-cresterea-reala-a-castigului-salarial-mediu-brut-realizat.pdf

    Deoarece denumirile parametrilor sunt lungi, am să folosesc pentru denumiri următoarele acronime:
    ICRCSMBR_2023= "indicele creşterea reală a câştigului salarial mediu brut realizat în anul 2023"
    ICSMB_2023= "indicele câştigului salarial mediu brut în anul 2023"
    IPC_2023= "indicele preţurilor de consum pentru anul 2023 raportat la anul 2022"
    CSMBAR_2023= "câştigul salarial mediu brut din anul de referinţă 2023"
    CSMBAP_2022= "câştigul salarial mediu brut din anul precedent 2022"
    CRCSMBR_2023= "creşterea reală a câştigului salarial mediu brut realizat în anul 2023"
    RMAI_2023= "rata medie anuală a inflației"
    Procent_maj_2025= "procentul cu care se va majora valoarea punctului de referință în anul 2025"
    Pct_ref_2024= "valoarea punctului de referință pentru anul 2024"
    Pct_ref_2025= "valoarea punctului de referință pentru anul 2025"

    ICSMB_2023= 100% x CSMBAR_2023 / CSMBAP_2022

    CSMBAP_2022 (din tabelul 2.)= 6126

    Cum pentru CSMBAR_2023 nu există încă date oficiale publicate, îl voi "estima" pornind de la date cunoscute.
    Calculând abaterile procentuale ale mediei aritmetice a CSMB din tabelul 1. raportate la CSMB din tabelul 2. corespunzătoare anilor 2018 - 2022 obținem valorile:
    A_2018= 3,00%; A_2019= 4,533%; A_2020= 3,51%; A_2021= 4,4083%; A_2022= 4,96%
    Făcând media aritmetică rezultă o abatere A_med= 4,0822%.

    CSMBAR_2023_mediu (din tabelul 1.)= 7364
    CSMBAR_2023= 100 x CSMBAR_2023_mediu / (100 + A_med) = 7075
    După ce INS va publica în tabelul 2. valoarea pentru CSMBAR_2023 (probabil la începutul lunii septembrie 2024) se va putea ști cât de mult m-am apropiat de realitate😀

    ICSMB_2023= 100% x 7075/6126= 115,49%

    ICRCSMBR_2023= 100% x ICSMB_2023 / IPC_2023

    Valoarea indicelui IPC_2023 o luăm din pagina:

    http://statistici.insse.ro/shop/?page=ipca1

    IPC_2023= 110,40%
    RMAI_2023= 10,4%

    ICRCSMBR_2023= 100% x 115,49% / 110,40% = 104,61%

    Va mai urma un comentariu

    RăspundețiȘtergere
  65. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  66. Continuare 2 la comentariul APV_rz 4 august 2024 la 14:35

    În "Comunicatul de presă" INS nu dă informații despre cum se calculează „creşterea reală a câştigului salarial mediu brut realizat”😀
    Din pagina unde se află datele oficiale pentru IPC (http://statistici.insse.ro/shop/?page=ipca1) aflăm trei lucruri importante:
    1. Rata Inflatiei = IPC - 100
    2. IPC este publicat cu două zecimale
    3. Rata inflatiei este publicată cu o zecimală
    Pornind de la analogia cu rata inflației, formula pentru CRCSMBR_2023 este:

    CRCSMBR_2023 = ICRCSMBR_2023 - 100% = 104,61% - 100% = 4,6%
    ===
    Conform Legii 360/2023:

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/276927

    Titlul IV
    Capitolul II
    Articolul 84
    (2) La data intrării în vigoare a prezentei legi, valoarea punctului de referință este de 81 de lei.
    (3) Începând cu anul următor intrării în vigoare a prezentei legi, valoarea punctului de referință se majorează anual, la începutul fiecărui an, în luna ianuarie, cu rata medie anuală a inflației
    , la care se adaugă 50% din creșterea reală a câștigului salarial mediu brut realizat, indicatori definitivi, cunoscuți în anul curent pentru anul calendaristic anterior, comunicați de Institutul Național de Statistică.

    Procent_maj_2025= RMAI_2023 + 50% x CRCSMBR_2023
    Procent_maj_2025= 10,4 + 50% x 4,6 = 12,7%

    Pct_ref_2025= Pct_ref_2024 + (Procent_maj_2025 / 100) x Pct_ref_2024
    Pct_ref_2025= 81 + (12,7/100) x 81 = 91,287 => Pct_ref_2025= 91
    ===
    Am să sintetizez rezultatele:
    1. Câștigul salarial mediu brut pentru anul 2023 estimez că este 7075 lei
    2. Procentul cu care se va majora valoarea punctului de referință în anul 2025 estimez că va fi 12,7%
    3. Valoarea punctului de referință pentru anul 2025 estimez că va fi 91.
    4. Dacă valoarea punctului de referință s-ar fi majorat doar cu rata medie anuală a inflației, valoarea punctului de referință pentru anul 2025 ar fi fost 89.
    5. Adăugarea a jumătate din "creșterea reală a câștigului salarial mediu brut realizat" la valoarea ratei anuale a inflației nu duce la o creștere spectaculoasă a valorii punctului de referință.

    The End

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Lanțul" estimărilor pornește de la "Câștigul salarial mediu brut pentru anul 2023" care încă nu a fost publicat de INS.
      Asta e!
      M-a mâncat în cur ca pe maimucă😁

      Ștergere
  67. Vrea să strice duminica. Nu pe -a lui, pe -a noastră 😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
  68. Babuinul de Țiuzăr iar a luat-o cu tic toci trage -ne-ar de floci

    RăspundețiȘtergere
  69. M-am înțărcat😁
    Am trecut la limonadă😃

    RăspundețiȘtergere
  70. Am recunoscut "oficial" că am greșit ieri pentru că nu m-am documentat și a mai vorbit și berea din mine😁
    Moșul a avut dreptate. Scrisesem ieri "bălării" referitoare la "creșterea reală a câștigului salarial mediu brut realizat".
    Am scris comentariul foileton pentru a-i ajuta și pe alții să priceapă de unde apar tot felul de numere prin comunicate oficiale.
    M-am gândit că e mai bine lămuresc lucrurile decât să aplic tactica struțului😃

    RăspundețiȘtergere
  71. https://www.stiripesurse.ro/video-sistemul-amoc-este-in-pragul-colapsului-europa-va-ingheta-ca-la-polul-nord-omenirea-va-fi-de-nerecunoscut_3397287.html

    Auzi bă Petrea, cică în curând n-o să te mai încălzești ci o să te răcești. Așa că lasă ceapka aia a ta căca -ne-am în ea și ia -ți căciulă de oaie căptușită cu pielea de pe coaie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plm, ochisem deja o peșteră pentru marea liberalizare a gazului și a curentului electric. Cred că va fi înghesuială mare acolo așa că n-o să fie tare frig 😁

      Ștergere
  72. @ akord4 august 2024 la 18:32
    @ Ai lamurit o sula !

    Am să dau un citat dintr-un "clasic în viață": ghinion!

    @ Prin calcule este demonstrat(nu de cercetatorii britanici) ca fiecare e-mail trimis echivaleaza cu producerea a doua grame de dioxid de carbon.

    E plauzibilă informația, ținând cont de numărul de echipamente care sunt necesare și funcționează pe principiul coiului (participă dar nu se bagă😁) de la plecarea e-mailului de pe calculatorul emitent până la destinație.
    Nu-l blamez pe basculantist, pentru că poate în felul ăsta și-a găsit un scop în viață😃

    RăspundețiȘtergere
  73. Baii rablelor...lasati prostiile
    Care stie cînd o futeaza Piele..anu pe doamna fromoasa???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kieleanu ăla e frumos ca tine. Ar trebui să i se scrie pe frunte cu " permanentul", " port ilegal de sulă"

      Ștergere
  74. Noapte buna vouă, iar Țiuzăr să nu uite la doo să ne sufle -n făcălețe și să ne - nbeleascâ la oo

    RăspundețiȘtergere
  75. Să -i ținem pumnii strânși lui Petrea mâine, că participă și el la Jocurile Olimpice la Curling

    RăspundețiȘtergere
  76. Mujahedini la treabă,la betoane,la cement,cancioc,mistrie,tornocop....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, da 😁
      Hărnicia n-a omorârt pe nimeni.
      Nici lenea😂

      Ștergere
  77. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9 !

    RăspundețiȘtergere
  78. Sa ni suji..pikamerul
    Mai dormim un pik..pîna pi la 12..ca s.a mai racorit
    Tu...cincinalul in 4 și juma..😂🤣🤠

    RăspundețiȘtergere
  79. Din ciclul "dacă ești prost de mic, când ești mare, numai te joci":
    Poliţistul Valer Kovacs, cel care i-a împrumutat Dianei Şoşoacă motocicleta şi casca de poliţst, a fost destituit / Explicaţiile Ministerului Afacerilor Interne

    https://www.news.ro/social/politistul-valer-kovacs-cel-care-i-a-imprumutat-dianei-sosoaca-motocicleta-si-casca-de-politst-a-fost-destituit-explicatiile-ministerului-afacerilor-interne-1922400705522024080921692003

    ”Măsura disciplinară a fost luată conform prevederilor legale, după parcurgerea tuturor paşilor procedurali, la propunerea Consiliului de disciplină, constituit la nivelul instituţiei”, anunţă MAI
    ”Cum aş putea eu să mă reprofilez? Sau ce aş putea? Să mă apuc de taxi?”, se întreabă el.(Valer Kovacs)
    ”Eu nu fac politică de nicio culoare”, spunea el, deşi posta pe reţelele de socializare mesaje similare celor promovate de Diana Şoşoacă şi avea apariţii la Zeus TV, alături de Luis Lazarus, un apropiat al Dianei Şoşoacă.


    Acuma, dacă tot e civil, poate să-i dea bicicleta și șapca de pescar doamnei Șoșoacă pentru poze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.l draku ca si.a calculat el
      Îl ea Sosocuta body G..si.l plateste in euro..din suma forfetara
      Garantat de 3x salariul de police..!!

      Ștergere
  80. Astazi..o futeaza. Ala pi Aia..sau o frecam tot pi uscat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai futeaza o pwla.
      Doi labagii (boșorogi libidinoși) care mai pot doar sa ,,vizualizeze epidermic".
      Labagii ăștia ar merita din plin un ,,stagiu" la foștii colegi ai lui reddoaga.

      Ștergere
  81. JO Paris. Echipa Belgiei s-a retras din cursa de ștafetă mixtă de triatlon, după ce doi sportivi care au înotat în Sena, săptămâna trecută, s-au îmbolnăvit. Unul dintre ei se află la spital, infectat cu bacteria E.coli.

    https://www.biziday.ro/292569-2/

    Din cauza ploilor din ultima săptămână, calitatea apei din Sena s-a degradat, dar purtătoarea de cuvânt a Jocurilor Olimpice de la Paris, Anne Descamps, a declarat că se așteaptă la o îmbunătățire a rezultatelor, de luni. Organizatorii pot muta cursa programată pentru marți, dacă nivelurile de E.coli sunt prea mari.

    S-a dovedit științific că înotatul în apa din wc nu este benefic organismului.

    RăspundețiȘtergere
  82. În loc să fută pe mamele lor, niște dobitoci au futut maimuțe:
    OMS declară variola maimuței drept urgență sanitară globală

    https://www.digi24.ro/stiri/externe/oms-declara-variola-maimutei-drept-urgenta-sanitara-globala-2022929

    În România au fost diagnosticați cu variola maimuței până în prezent 20 de pacienți, toți bărbați.
    Șeful OMS a atras atenția că epidemia se răspândește „mai ales în rândul bărbaţilor care fac sex cu bărbaţi şi cu parteneri multipli”...


    Se pare că doar curlangii și zoofilii sunt afectați așa că se confirmă zicala "o labă făcută cu temei, face cât zece femei".

    RăspundețiȘtergere
  83. Ca să nu vă mai plângeți că n-aveți bani, aflați că sunt alții mai necăjiți:
    Cei mai bogați oameni din lume au pierdut peste 130 de miliarde de dolari după prăbușirea burselor

    https://www.euronews.ro/articole/cei-mai-bogati-oameni-din-lume-au-pierdut-peste-130-de-miliarde-de-dolari-dupa-pr

    Jeff Bezos, fondatorul gigantului e-commerce Amazon și al doilea cel mai bogat om din lume, a pierdut vineri 15,2 miliarde de dolari din averea sa.

    😁😁😁
    "Armata României are un buget de 8 mld. euro în 2024, din care 3 mld. pentru investiţii şi 5 mld. euro pentru funcţionare."

    https://www.zf.ro/eveniment/armata-romaniei-buget-8-mld-euro-2024-3-mld-investitii-5-mld-euro-22237844

    Adică, domnul Bezos a pierdut într-o zi aproape două bugete anuale ale MApN😁
    Dă-l în pulă, că are de unde.

    RăspundețiȘtergere
  84. FNF..VPT...deci o facem pe sub masa azi sau nu?? 😂🤣

    RăspundețiȘtergere
  85. https://www.tiktok.com/@warzonewar.ro/video/7399221992018283808

    RăspundețiȘtergere
  86. Bă Petrea, bă ciobârlane, auzi că prietenul tău, șoferul de basculă CIfrimul, i-a scris lu' Biden că o ai prea mare, drept urmare ți se va aplica metoda Ciomu. La pensie bă, la pensie, că la celelalte pe care le ai în dotare n-au ăștia ce să taie 😜

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma confunzi pe mine cu tine??🤣😂🤠

      Ștergere
    2. Ce -i mai mică și mai mică decât puța de furnică? Este puța lui Petrică Alică pupa -ne-ar în găurică 😂😜

      Ștergere
  87. Slavă Țiuzăr muci pe kept, cel ca oaia de deștept 😜!

    RăspundețiȘtergere
  88. https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/ofiterii-din-prima-linie-scrisori-catre-seful-2379753.html

    Auzi bă ciobârlane ce zice orckranienii tăi 😜

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri