Google Translate

duminică, 11 august 2024

Prăpădul... la scară planetară!

 

Prăpădul... la scară planetară! Iranul amenință ca fi 'vărsare de sânge'! Teheranul va lovi cu 600 de drone și rachete Israelul: Un atac-surpriză care va dura 3-4 zile

Atacul Iranului asupra Israelului ar putea dura „trei-patru zile”, a declarat un membru al Comisiei de Securitate Națională a Parlamentului iranian, care a adăugat că Iranul „este cu siguranță pregătit pentru consecințele unui astfel de atac și va fi pregătit pentru orice evoluție ulterioară”, scrie The Jerusalem Post, potrivit antena3.ro.
„Operațiunile aeriene ale Iranului împotriva Israelului ar putea dura trei până la patru zile”, a declarat Ahmad Bakhshayesh Ardestani, membru al Comisiei de Securitate Națională a Parlamentului iranian, a informat Iran International sâmbătă seara, citând un interviu publicat de „Iran Watch”.
Ardestani a declarat că Iranul „este cu siguranță pregătit pentru consecințele unui astfel de atac și va fi pregătit pentru orice evoluție ulterioară”.
Răspunsul iranian „va fi realizat prin surprindere și poate dura chiar trei până la patru zile”
El a adăugat că răspunsul iranian „va fi realizat prin surprindere și poate dura chiar trei până la patru zile”.
Ardestani a adăugat că „va fi o vărsare de sânge” pentru a-l răzbuna pe liderul Hamas Ismail Haniyeh, care a fost ucis la Teheran în timp ce participa la învestirea noului președinte iranian Pezeshkian.
„Prin urmare, răspunsul Iranului la această crimă a regimului sionist va fi definitiv și nu există nicio îndoială”.
Ardestani a mai spus pentru Iran Watch că amânarea răspunsului, ceea ce face ca Israelul să fie în expectativă, este în favoarea Iranului, deoarece Israelul „simte în fiecare noapte că este în alertă, iar asta e parte a operațiunii de răzbunare”.
 
Mulți experți au susținut că războiul psihologic face parte din strategia iraniană. David Menashri, expert în Iran la Universitatea din Tel Aviv, a declarat pentru The Media Line: „Israelul nu este atât de bun la jocul răbdării ca Iranul, așa că va fi interesant de văzut dacă va acționa primul. Iranul câștigă în mod clar războiul psihologic în acest moment.”
 
Ardestani a confirmat totuși că Iranul va răspunde când va fi momentul „potrivit”, dar că trebuie să se întâmple „prin surprindere”.
Negocierile Israel-Hamas
Referindu-se la afirmațiile misiunii Iranului la ONU de vineri că Teheranul va respecta orice acord de încetare a focului și ostatici din Gaza acceptat de Hamas și, prin urmare, s-ar putea abține de la atacare, Ardestani a spus că aceasta ar fi într-adevăr singura situație în care Iranul nu va riposta.
 
Totuși, el a adăugat că starea negocierilor dintre cele două părți a arătat „că este puțin probabil ca cele două părți să ajungă la un astfel de acord în viitor și, din acest motiv, Republica Islamică nu va renunța la vărsarea de sânge a martirului Haniyeh".
 
Întrebat dacă atacul ar fi similar cu cel cu drone și rachete asupra Israelului în aprilie, Ardestani a spus că ar putea fi similar, dar de o amploare mai mare.
 
„În faza anterioară, s-au tras circa 300 de drone și rachete asupra teritoriilor ocupate, iar de această dată, numărul proiectilelor poate crește, de exemplu, la aproximativ 600 de proiectile de război”.
 
Ardestani a făcut, de asemenea, aluzie la potențiala implicare a Hezbollah din Liban într-un atac asupra Israelului: „Și de data asta, ca și data anterioară, grupurile de rezistență din regiune vor însoți cu siguranță Republica Islamică când va da un răspuns”, a adăugat el.
 
SURSA: https://www.stiripesurse.ro/un-atac-surpriza-care-va-dura-3-4-zile-iranul-ameninta-israelul-cu-varsare-de-sange-si-ca-va-lovi-cu-600-de-drone-si-rachete_3403775.html

140 de comentarii:

  1. Asta nu mai este surpriză să anunți data, locul și numărul de drone.😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu va pricepeți la chestiuni militare mai bine va abțineți.

      Ștergere
  2. Azorică și Petrică, acum vă faceți siesta după ce ați luat o clanță mică?😜

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate dl Ciuca vrea sa le facă o surpriză camarazilor pensionari militari.
    E o ipoteza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar fi bine că Israelul să lovească primul.
    Au mai făcut asta.
    Din ce știu asta chiar face parte din doctrina lor de apărare.
    In cazul unei amenințări reale și iminente să lovească primii, puternic și decisiv

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai iranienii au făcut i amenințare reală plus că spun că vor să-i țină așa în tensiune că să-i terorizeze.
    Pai aici suntem așa la un joc de table s-o ardem in glumite?

    RăspundețiȘtergere
  6. În războiul asta au lovit israelienii primii.
    În următorul câțiva ani mai târziu au fost luați oarecum prin surprindere cu toate că aveau informații despre un atac al arabilor

    https://ro.m.wikipedia.org/wiki/R%C4%83zboiul_de_%C8%98ase_Zile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță, ce mic, urât și kel ești, că o poolă de -o belești

      Ștergere
  7. Problema Israelului acum este că trebuie să câștige și războiul mediatic.
    Are forța de a spulberă Iranul sau țările arabe ostile.
    Dar după cum vedem și în conflictul asta din Gaza e important să câștigi și în spațiul mediatic.
    Degeaba câștigi pe câmpul de lupta daca mare parte din lumea asta e împotriva ta.
    S-au schimbat un pic paradigmele, nu mai e că acum câteva sute de ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Degeaba ne pupi in cur, daca nu ne sugi si pula

      Ștergere
  8. Sunt câteva anonime pe aici care se joaca cu curul gol pe lângă pula sculata.
    Sa n-aiba soarta lui ăla de sub pat care a spus "Da' ce-am făcut șefu?" 😁🤣

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru conformitate!

      https://youtu.be/1DtytkVZxeQ?si=pVRo8keUC0sWCaaM

      Ștergere
    2. Una dintre anonime e ma-ta

      Ștergere
  9. La precedentul atac din 13.04.2024 întreprins de maimuțele cu cerceafuri și turbane asupra Israelului s-a estimat că pe babuini i-a costat vreo 600.000.000$ atacul iar pe evrei apărarea i-a costat aproximativ 1.635.000.000$, adică mai mult decât dublul sumei cheltuite de babuini:

    https://alephnews.ro/guvern/cat-costa-o-noapte-de-lupta-intre-iran-si-israel-iranul-a-cheltuit-600-de-milioane-de-dolari-numai-pe-rachetele-balistice/

    În concluzie, să faci rău cuiva este mai ieftin decât să faci bine.
    ===
    Ce așteptări să ai din partea unora care au ca doctrină militară "Moarte Israelului".
    Pentru cine are puțină răbdare, recomand citirea articolului următor:
    Razboiul de Yom Kippur - Armaghedonul din anul 1973

    https://historia.ro/sectiune/general/razboiul-de-yom-kippur-armaghedonul-din-anul-572416.html

    În acest război, din partea Israelului au participat 400.000 de trupe israeliene şi au fost folosite 1700 de tancuri, 940 piese de artilerie, 3000 de transportoare blindate şi 440 de avioane.
    Cealaltă tabăra alcătuită din forţele Egiptului şi Siriei, precum şi din trupele expediţionare venite din celelalte ţări musulmane învecinate şi Cuba, a dispus în totalitate de peste 1 milion de trupe, 3600 de tancuri, 1700 piese de artilerie, 450 de avioane, 140 de elicoptere, 100 de nave şi 150 de baterii cu rachete.

    În acest război, Israelul a pierdut 2800 de soldaţi, peste 7000 fiind răniţi, iar coaliţia egipteano-siriană a pierdut 18 000 de oameni, alţi 35 000 fiind răniţi.

    ===
    Fotografia unei doamne babuin:

    https://media.stiripesurse.ro/image/202408/w1200/media-172254117826808600.jpg

    Probabil că musulmanii sunt așa răi la suflet deoarece ies din astfel de ființe.
    ===
    Pe mine mă miră că englezoii neaoși au cutezat să se revolte împotriva babuinilor care au pus stăpânire pe Marea Britanie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ciucă despre incursiunea trupelor ucrainene în regiunea Kursk: Limbajul pe care dictatorii îl înţeleg - demonstraţia de forţă

    https://www.facebook.com/share/p/roTGTSh5kpYGXRd3/

    RăspundețiȘtergere
  11. În legătură cu domnul Nicolae Ciucă, fostul ostaș în slujba țării:
    În tinerețe am vândut cărți. Dacă am costuri de promovare 2 milioane pentru o carte, mai am cheltuieli de printare și logistice, câte exemplare ar trebui să vând, încât să am ceva profit? Studiu de caz pentru studenții mei

    https://republica.ro/in-tinerete-am-vandut-carti-daca-am-costuri-de-promovare-2-milioane-pentru-o-carte-mai-am-costuri-de-printare

    Voi face un astfel de experiment și voi propune învățăceilor să genereze un business plan pentru o afacere profitabilă, având ca date de intrare: produsul - o carte, costuri de promovare - 2 milioane euro.

    Mă aștept să îmi spună că-i iau de proști, dar de făcut tot voi face experimentul. La final le mai dau ceva, ca informație. Cine și în ce cantități ar putea cumpăra cartea. Adică piața potențială. Mă aștept să-mi spună, încă o dată, că-i iau de proști.

    ===
    Dacă aș fi reporter, l-aș întreba pe domnul Ciucă: Ostaș în slujba cărei țări ați fost domnule Ciucă?

    RăspundețiȘtergere
  12. Exista suspiciunea rezonabilă că lui Akord ii cam plac dictatorii
    Aici cam intra in conflict cu dl. Ciuca.

    RăspundețiȘtergere
  13. SUA si.a deplasat si pozitionat o intreaga ARMADA...in zona! Printre vase troneaza 2 portavioane !
    Daca Iranul misca..SUA il rade !
    Asa ca marilor strategi ..un catel si un limbric ..nu va mai chinuiti neuronul....!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Muie USR:
    CCR dă de pământ cu recuperatorii. Useriștii amenință cu procese împotriva României

    https://www.national.ro/economie/ccr-da-de-pamant-cu-recuperatorii-useristii-ameninta-cu-procese-impotriva-romaniei-833916.html/

    Pe ultima sută de metri a mandatului în Parlament, deputații USR au încercat să desființeze una dintre cele mai importante legi care îi apăra pe români de abuzurile recuperatorilor de creanțe.
    CCR constată că scopul legii este de a limita dobânda excesivă practicată de creditorii financiari în raporturile juridice cu consumatorii și că aceasta își atinge scopul de protecție a persoanelor vulnerabile aflate în situația de consumatori pe piețele financiare împotriva politicilor abuzive ale instituțiilor financiare nebancare.


    Spurcăciunile neomarxiste care vor să-mi fure pensia militară au mai luat o muie, de data asta oficial.
    Muie lor! Muie lor! Muie useriștilor!🖕

    RăspundețiȘtergere
  15. Apropo de americani.
    Că tot era un mare strateg mai sus care zicea ceva de portavioanele americani.
    Om fi aliați strategici dar azi am avut ceva contre cu niste americani de culoare din USA pe Facebook.
    Mai exact despre disputa Ana Maria Bărbosul și Jordan Chiles.
    TAS i-a acordat în cele din urmă medalia de bronz Anei și americanii de culoare joaca cartea rasială a discriminării.
    Deja au câștigat cam mult jucând cartea asta.
    Pe mine nu mă impresionează smiorcăielile lor.
    E război în toată regula pe tema asta pe Facebook. 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E chiar atât de greu să-ți dai seama că marele strateg e fostul tau partener de axa ?
      Observ că s-a rupt lanțul de iubire...
      Acum din partener ai ajuns cățel cu un singur neuron.

      Ștergere
    2. 😅😅🤣😂🤠🤠

      Ștergere
    3. Nu prea cred că este camaradul Cezar.
      Mai degrabă e Nick Lindik Mik.

      Ștergere
  16. Akord daca scrie o carte cu titlul "Trup și suflet pentru Protan' poate da lovitura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să - i suji poola nemâncat până ce te -ai săturat

      Ștergere
    2. Cu un superb titlu : EVADAREA LIMBRICULUI DIN BORTA LU S..chiar ca o sa dea lovitura
      -sau mai are optiunea..Cum haleste fica mea hamburgherul
      banditului de yankeu din NY.City

      Ștergere
  17. Băăaă..limbricul hranit cu kk.tul lu stalin..cauta si tu ca.i publica informatia
    De 2 saptamîni dispozitivul SUA..îi realizat si asteapta..miscarea Iranului !

    RăspundețiȘtergere
  18. Prietenul lui Akord, John1 a intrat tare și în forță și la Moș Alecu.
    Zice de Moș Alecu că e civil cu ASE și nu prea îl vede la MApN.

    RăspundețiȘtergere
  19. Dincolo la Moș Alecu, John1 zice că e artilerist extraterestru
    Cam ca Akord.
    Ii zice Moșului sa termine el articolul.
    Na, știți cum e, toți ne mai îmbătăm din când în când

    John111.08.2024, 15:39
    Tu pui totul intre ghilimici sa credem ca esti destept. Ai grijă pentru inceput: la folosirea expresiilor ,,datorita" si ,,din cauza". Stiai ca singura situatie cand un substantiv in nominativ este cu prepozitie, este: S-a adunat la lume....Cine s-a adunat, ,,la lume". Stii care este supinul la ,,a învăța"". Iți recomand. Pe matematică vorbim după ce mai studiezi. Sunt artilerist terestru si topograf, cu facultate la zi, lastat

    Răspundeți

    John111.08.2024, 15:41
    M-a sunat cineva si a trebuit sa raspund. Te rog finalizeaza tu articolul

    RăspundețiȘtergere
  20. @ reddog,
    Întrucât mi-ai atribuit comentarii care nu-mi aparțin și având în vedere modul de adresare, nu-mi rămâne decât să te bag in p#zda ma-tii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am greșit puțin numele și ați luat foc.
      Ok, rectific.
      Nikk Lindik Nik.

      reddog11 august 2024 la 19:15
      Nu prea cred că este camaradul Cezar.
      Mai degrabă e Nick Lindik Mik.

      Ștergere
  21. tigri2 22 decembrie 2015, 04:35

    ***Cezar Muci pr piept sau sergentul Bula, prietenii tai stiu ca tu, in prostia ta ai plecat de la Timisoara pana la Iasi ,acum cateva luni, amagit de Creatura Visatoare, o fata batrana care nu-si gasea jumatatea si pe care ai cucerit-o cu blogul tau de doi bani ARMYA INTERNATIONAL?
    Pentru cunostinte ,prieteni si alte rude,aflati ca acest idiot "indragostit" fost "injstructor" la caprele de la GAZul Diviziei de la Timisoara , se numeste PADINA PETRE,alias CEZAR, care prin anii '90 ,venind de la o aplicatie cu TABul ,s-a imbatat ca un porc si a uitat unde l-a parcat ,apoi ,drept pedeapsa a fost trimis la porci,unde i-ar fi fost locul,de fapt. Acuma vine pe aceste bloguri si ne denatureaza discutiile cu magariile lui,un prostanac si un nesimtit. adresa lui din Timisoara este :PADINA PETRE,Str.SURORILE CACEU MARTIR;nr.12,Tel.0733515736 sau 0256464419,asta pentru a nu se mai da el 'anonim" "cezar" sau cine stie cate zeci de denumiri sub care injura si minte ca un fost coleg de-al lui din turma de la GAZ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😅🤣😂🤠
      Este evident ca maKiSs..l.a intrecut in nebunie pe Rh+

      Ștergere
  22. rambo202119 iunie 2022, 11:22

    Pai zoofilul asta adventist de reddog isi fute cateaua nu nevasta si are si caine caruia ii suge pula , trei javre si toti trei ,parnaiasul tanjeste dupa clipele cand la dusul inchisorii umbla cu punga cu sapun si arunca cate unul pe jos ca atunci cand detinutul se apleca sa-l ridice el sa-l execute pe la spate ,iar cand nu i se mai scula ii chema la gratii si le sugea pula nespalata plina de bube si de branza mucegaita!

    RăspundețiȘtergere
  23. Pentru cine pune botul că moș kalicu este civil,economist cu ASE vă informez că are LM ,coleg de promotie cu ,col.Trofin Vasile din CT dar în clase diferite cel ce a conceput un program de calcul al pensiilor militare alea mai pe vechi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și cred că Moș Kaliku ot Dolhasca căca -i-am cu toții basca este artilerist terestru 😜

      Ștergere
    2. A zis că a fost de negru doar în UM de negru.Deci art.ori tc.!

      Ștergere
    3. Akord zice că a fost negru mereu.
      La fel și Nikk

      Ștergere
    4. Nikk Lindik Mik.
      Că iar se supără referitor la modalitatea de adresare.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. Sa-sugi ,,pixul" lui Nikk.🖕
      Sigur nu se supără. 😁😁😁

      Ștergere
  24. Bă Zdreanță, da' urât mai ești. Ca o poolă de -o belești

    RăspundețiȘtergere
  25. @ reddog 11 august 2024 la 19:34
    @ reddog 11 august 2024 la 19:45
    Despre primul Ion din Bronx, "noua stea" apărută pe blogul cucuvelei mai scrisesem zilele trecute.

    APV_rz 8 august 2024 la 00:16

    https://mhblogonline.blogspot.com/2024/08/yusuf-dikec-daca-nu-exista-trebuia.html?showComment=1723065361985#c2805979685569208

    Sunt trei variante plauzibile:
    1. John1 este bolnav psihic cu acte doveditoare;
    - deși nimeni nu l-a acuzat de ceva, specimenul spunea (7 iulie 2024 la 11:32): "Un bolnav psihic nu poate să organizeze protecția lui Gorbaciov la Uzina ,,23 August" în anii comuniști..."

    2. John1 este posibil chiar să fi fost colonel în MApN și atât a putut natura să-i ofere în materie de inteligență;
    - (6 august 2024 la 17:01) "Fiul meu va fi doctor in chirurgie cardiaca. <...> Un colonel este putin pe langa in chirurg..."
    - dacă ar fi așa, cum am mai scris, îmi bag pula-n el grad de colonel și mă șterg la cur cu epoleții!

    3. John1 este posibil să fie o plăsmuire a lui Claudiu Marin pentru a se pupa singur în cur😁
    - deși retardatul pretinde că face parte dintre vechii pensionari militari și l-a țepuit CPS a MApN cu 200 de lei lunar prin supraimpozitare, profilul lui pe blogger este creat abia în luna mai din 2024:

    https://draft.blogger.com/profile/02428546606549963407

    Eu cred că specimenul John1 este o combinație dintre variantele 1. și 2.
    Indiferent care e varianta reală, ducă-se-n pizdocul mamii lui de pulifrici!
    Consider că pierdem prea mult timp discutând despre un coate goale, mațe fripte😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corectă analiza!
      Eu și Cezar am fi bucuroși dacă ați veni alaturi de noi in Axa Binelui.

      Ștergere
    2. @ reddog11 august 2024 la 21:24
      @ Eu și Cezar am fi bucuroși dacă ați veni alaturi de noi in Axa Binelui.

      😃
      Eu stau liniștit pe "punctul de sprijin" al lui Arhimede ("Dați-mi un punct de sprijin și răstorn Pământul") și-mi ajunge.

      Ștergere
    3. Punctul de sprijin putem fi noi in Axa Binelui.
      Împreună putem răsturna Pământul!

      Ștergere
  26. Ej nebun? Vrei să ne distrugi țintele? Pe ce ne mai antrenăm?
    Lasă -i ușior și pe Petrea serjent Bulă și pe Zdreanță, pupa -ne-ar în sulă și da -le -am clanță 🍺

    RăspundețiȘtergere
  27. @ Intr-o ora sunt gata si plec si pe teren
    Nu uita să iei cupoanele de reducere la chefere date odată cu cuponul din ianuarie😁😁😁

    RăspundețiȘtergere
  28. Noapte bună, noapte bună, Petrea și cu Zdreanță să ne -o ia în mână. Să nu uite la doo să ne sufle în cimpoaie și să ne -nbelească la coaie

    RăspundețiȘtergere
  29. Păi să -l întrebe pe Ciobârlan cum stă treaba cu ăia 3 km pătrați 😂

    RăspundețiȘtergere
  30. Ăștia ai lui Kadyrov nu prea apreciază arogantele lui Zdrelea dar n-au ce face

    Moama și ce duri erau.
    Pe tik tok mai mult. 😁
    .
    https://www.facebook.com/share/v/NiyNooxorqGAjwSm/

    RăspundețiȘtergere
  31. Zice că dacă ăștia au lui Kadyrov incercat să reziste era imposibil pentru ucraineni să înainteze.
    Am mai citit asta și în altă analiza.
    Practic s-au ascuns în spatele soldaților in termen frontieristi și apoi s-au predat că niste pizde. 🤣

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azorică, du -te la cușcă, dar întâi ia o mooe mică

      Ștergere
  32. Astea deja sunt arogante kadyrovite.
    Vorbesc cu un cititor al Times of India evident. 😁

    RăspundețiȘtergere
  33. Nuuu
    E invers.
    Ăștia ai lui Putina tot încearcă să cucerească Kievul in 2 zile de vreo 2 ani jumate.
    Și Zdrlea a fugit în Hawai. 😁

    RăspundețiȘtergere
  34. Eu acum vorbesc că unul neutru.
    Că dacă eram fan Zdrelea veneam cu din alea grele.
    Pe bune!

    RăspundețiȘtergere
  35. Neața bună, neața bună, Țiuzăr și cu Zdreanță să ne -o ia în mână, iară pe la 10 sula să ne -o frece

    RăspundețiȘtergere
  36. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9 !

    RăspundețiȘtergere
  37. APV_rz11 august 2024 la 21:10

    Excelent !!!

    RăspundețiȘtergere
  38. @ akord 12 august 2024 la 08:07
    Singura replică demnă de a fi reprodusă aici mi se pare a fi asta: "Să mă rîd și eu putin de el, incultul naiba." (John1 11 august 2024 la 21:23)😁😁😁

    https://www.huhurez.com/2024/08/cum-mistificat-ccr-enache-realitatea.html?showComment=1723400609814#c2884676655684343077

    Nu se știe dacă exprimarea "Să mă rîd" e scrisă "serios" sau în bășcălie dar, finalul e clar că nu a fost filtrat prin miez de pâine😁
    A cui incult?
    A naibii băi "cultule"!
    Am zis că nu voi mai comenta inepțiile hominidului Ion din Bronx. Totuși, muistul e ca un țânțar care bâzâie supărător și încearcă să se hrănească. Dai cu pliciul sau cu palma după el și te bucuri când îl strivești. Poate că nu e cea mai bună comparație. L-am putea compara și cu un căcat care intră între striurile tălpii bocancului și te chinui să-l cureți.

    Referitor la suta de lei, rămâne de văzut dacă se vor modifica și cum vor arăta articolele 100 și 101 din Codul fiscal (Legea 227/2015). Ultima modificare a legii s-a făcut în 29.07.2024:

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/286009

    Deocamdată, "plafonul de venit neimpozabil lunar" rămâne tot 2.000 de lei.
    Sunt tot felul de declarații politice pe tema majorării "plafonului de venit neimpozabil lunar". Una dintre ele:

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ciolacu-anunt-despre-pensii-de-la-1-septembrie-se-va-modifica-plafonul-peste-care-se-impoziteaza-pensiile-2806205

    Rămâne de aflat care va fi valoarea sumei neimpozabile și din ce dată se va aplica modificarea.
    Mai e o chestie: pe baza căror calcule s-ar majora plafonul de la 2.000 lei la 3.000 lei?
    De ce plm nu 2.500 lei sau de ce nu 3.500 lei?
    Povestim povești!
    Un prost aruncă o piatră în apă și 10 deștepți se chinuie s-o scoată😁😁😁

    P.S.
    Râsul pizdei ar fi să se modifice articolul 100, să ridice plafonul la 3.000 lei pentru foștii "oameni ai muncii" și să lase nemodificat articolul 101, articol în care ne-au îndesat pe noi prin Legea 282/2023😁😁😁
    P.P.S.
    Băi John1, s-o fuți pe mă-ta cât e caldă, până-i vor ieși ochii din cap ca la melc!

    RăspundețiȘtergere
  39. Apocalipticii publică un nou articol:
    Ciucă, Lasconi și cultura Untold

    https://politicaapocalipsei.net/2024/08/11/ciuca-lasconi-si-cultura-untold/

    Un „show” de satanism, propagandă transsexuală și pedofilie, la care au participat, alături de părinți firește, și mulți copii.
    Un eveniment intens promovat de doi candidați la președinție: Nicolae Ciucă și Elena Lasconi.

    Sam Smith s-a îmbrăcat în rochie aseară la Untold… Apoi şi-a pus dresuri, desu-uri senzuale, a trecut prin transformări care la final l-au metamorfozat în diavolul însuși… Dansatorii au construit – acesta e cuvântul – un spectacol despre sexualitate, iubire liberă; bărbații s-au atins între ei, femeile au explorat senzualitatea în forme diverse. Doi băieți din public au apărut pe ecran sărutându-se. Totul a căpătat viteză, forță, libertate şi apoi dezlănțuire. Toate în fața unui postament pe care scria, printre altele, Protect Trans Kids.
    Cuvintele îi aparțin lui Cătălin Striblea, un înflăcărat suporter al deviațiilor celor care consideră că mizeriile care șochează pot fi numite artă sau merită să se califice drept cultură.

    În urmă cu 4 decenii ideologia comunistă era impusă cu forța românilor. Ziariști ca Striblea sau politicieni ca Lasconi și Ciucă erau cei care o promovau.

    Este incredibil cât de agresivă și lipsită de scrupule este ofensiva celor care ne prezintă anormalul și abaterile psihice ca fiind firești sau decente.

    Anul trecut Elena Lasconi se declara o susținătoare a familiei tradiționale. Anul acesta și-a schimbat radical discursul și s-a declarat fericită să participe la un festival în care apar mesaje prin care audiența este îndemnată să-i protejeze pe copiii transsexuali.

    Nicolae Ciucă vorbește despre credință și ritualuri religioase mai des decât despre economie sau război. Asta nu-l împiedică să promoveze un festival care susține homosexualitatea sau satanismul.

    ===
    Să borăști, cu jet, pe Ciucă și pe Lasconi și nu altceva!

    RăspundețiȘtergere
  40. Din fericire, ALARMĂ FALSĂ:
    Arde centrala de la Zaporojia

    https://monitorulapararii.ro/arde-centrala-de-la-zaporojia-1-55269

    Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică (AIEA) raportează că cel puţin două explozii au fost auzite la centrala nucleară Zaporizhzhia, oficialii de la uzină susţinând că Turnul a fost atacat de mai multe drone.
    Din primele informaţii, se pare că focul se află la baza unuia dintre turnurile naturale de răcire. Reactoarele nucleare sunt offline, iar turnurile de răcire nu sunt utilizate. Publicul nu este în pericol din cauza acesteia.


    Recunosc că m-a îngrijorat titlul articolului.
    Din fericire, undeva totuși mai există o brumă de inteligență și demenții n-au luat la țintă reactoarele. Sau au ratat ținta. Știe pula!

    RăspundețiȘtergere
  41. Cum să băgăm bățul prin gard?
    Lecții practice😁

    RăspundețiȘtergere
  42. Iranul se pregăteşte să atace Israelul, conform mişcărilor de trupe din vestul Iranului. Pentagonul dislocă în regiune al doilea portavion şi un submarin din clasa Ohio cu 45 de rachete Tomahawk la bord

    https://monitorulapararii.ro/iranul-se-pregateste-sa-atace-israelul-conform-miscarilor-de-trupe-din-vestul-iranului-pentagonul-disloca-in-regiune-al-doilea-portavion-si-un-1-55270

    Ministrul israelian al Apărării, Yoav Gallant, a discutat duminică cu secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, cu privire la pregătirile care au început să fie observate în vestul Iranului, sugerând că un atac pe scară largă împotriva Israelului este iminent în următoarele zile, arată Times of Israel.

    Potrivit Axios, SUA, Marea Britanie, Israel, Franţa şi mai multe naţiuni arabe îşi finalizează acum planurile şi pregătirile pentru a-şi coordona acţiunile militare de interceptare a rachetelor şi dronelor Iranului şi/sau ale Hezbollah împotriva Israelului, cu o diplomaţie intensă care se desfăşoară "în culise" într-o încercare de a preveni atacul.


    Te pui cu maimuțele?
    Babuinii ăia nu înțeleg decât de frică.
    Pentru ei argumentațiile logice sunt lipsite de sens.
    Nu știu dacă a făcut cineva o statistică serioasă privind numărul musulmanilor care au invadat Europa, să zicem în ultimii 50 de ani.
    Eu estimez că sunt de ordinul zecilor de milioane.
    Este posibil ca această invazie a babuinilor să fie o parte a unui plan al maimuțelor clocit cu foarte mulți ani în urmă și spurcăciunile să aștepte doar un semn pentru a porni "jihadul". Sper să mă înșel!

    RăspundețiȘtergere
  43. Neatza!
    Rambo de la arma care da senzația si colegul de arma al lui John1, Akord stau de vorba.

    - De ce ai început să cânți la pian?
    - De pe vioară îmi cădea berea.


    Bancul zilei: De ce un bețiv nu mai cântă la vioară

    https://ziare.com/bancul-zilei/betiv-vioara-pian-1886919?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plm, n-am încercat vioara, dar pot confirma că nici pe muzicuță nu stă bine halba de bere🍺😁

      Ștergere
  44. Dacă nu știați că o ducem rău, acum știrea e oficială:
    INS: Rata anuală a inflaţiei în luna iulie a crescut la 5,4%, comparativ cu luna iulie 2023. Serviciile poştale s-au scumpit cel mai mult, cu 26,59%, medicamentele şi detergenţii cu 24,02% şi respectiv 20,65%

    https://www.news.ro/economic/ins-rata-anuala-inflatiei-luna-iulie-crescut-5-4-comparativ-luna-iulie-2023-serviciile-postale-s-au-scumpit-cel-mult-26-59-medicamentele-detergentii-24-02-respectiv-20-65-1922405612002024080921699862

    Deci, nu mai trimiteți colete, nu mai cumpărați de pe internet, nu vă îmbolnăviți și ublați cu haine murdare.
    Hainele murdare pot fi utile și duminica, la poarta cimitirului. Nu uitați să compuneți o poveste lacrimogenă. Știți voi, chestia cu mâna întinsă.

    RăspundețiȘtergere
  45. 𝐓𝐈𝐓𝐋𝐔𝐑𝐈𝐋𝐄 𝐃𝐈𝐌𝐈𝐍𝐄𝐓̦𝐈𝐈 – 𝟏𝟐 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟒
    ☑️ Războiul din Ucraina. Forțele ucrainene au început „să împingă războiul pe teritoriul agresorului", a declarat președintele Volodimir Zelenski, cu referire la incursiunile din regiunile ruse Kursk și Belgorod. Un incendiu are loc la un turn de răcire al centralei nucleare de la Zaporojie, controlată de Rusia. Ucraina și Rusia dau vina unul pe celălalt. Reactoarele nucleare sunt offline, turnurile de răcire nu sunt utilizate, iar radiațiile sunt în limite normale
    ☑️ Războiul Israel-Hamas. Un atac al Iranului asupra Israelului este iminent în următoarele zile, conform informațiilor israeliene. Iranul a mutat sisteme de lansare rachete și drone în vestul țării. Armata Israelului este în stare de alertă maximă. Pentagonul dislocă suplimentar în regiune gruparea de lovire condusă de portavionul USS Abraham Lincoln (CVN-72) și submarinul cu rachete ghidate din clasa Ohio, USS Georgia (SSGN-729)
    ☑️ Un elicopter s-a prăbuşit pe acoperişul unui hotel de lux în Australia. Pilotul a murit
    ☑️ IGSU - Acţiunile pompierilor români din Grecia au continuat şi pe timpul nopţii, intervenție de peste 14 ore
    ☑️ Încep manifestările pentru Ziua Marinei. La Constanța, Centrul de Scafandri organizează luni, 12 august, orele 10:00-16:00, un atelier de scufundări recreaționale, în Portul Turistic Tomis
    ☑️ Alunecarea de teren de la Slănic s-a reactivat

    https://monitorulapararii.ro/titlurile-diminetii-12-august-2024-1-55271

    RăspundețiȘtergere
  46. Plm, a venit rândul căcăcioșilor din Malta să se pișe cu boltă pe noi:
    Ne-a făcut-o Malta

    https://www.cotidianul.ro/ne-a-facut-o-malta/

    Curtea Constituțională din Malta a respins apelul statului român în procesul care vizează drepturile lui Paul al României în penitenciarele din România, dacă va fi extrădat.

    Mă fut în justițiile pulei mele și-n tratatele pizdelor mamelor lor!
    Băăă, dacă un judecător a zis că trebuie să faci bulău, se cheamă că te saltă de oriunde și te duci la spart sare.
    Ei, nuuu!
    Că, să vezi, că are otită și pula belită și nu suportă condițiile de detenție...

    RăspundețiȘtergere
  47. Ci prosti
    Astia au fost cadre militare?
    Poate cadre..de trotineta!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😁😁😁
      Nu toți pot fi inteligenți, frumoși, bogați și cu pulă mare😁😁😁

      Ștergere
    2. Mai ales ăla de se autointituleaza..Akord supranumit de maretul "Cezar"..Limbricul lu stalin"😂🤣🤠

      Ștergere
  48. Un cititor al Times o India ne spune pe aici că rușii ataca in Kursk de pe poziții retrase.
    De apărarea avansata am auzit dar de tactică asta noua nu.

    Ăștia pe aici spun că piticul forțos de la Kremlin a plecat spre Târgoviște.

    https://www.facebook.com/share/v/ipFiCTwku1EtFsUQ/

    RăspundețiȘtergere
  49. @ akord 12 august 2024 la 13:01
    @ Nu,astia deja "pregatesc terenul" pentru un "atac preventiv" Ca asa e democratic cand ataca ei.Daca ataca "ailalti" sunt agresori.

    Cred că și evreii și amerlocii vor rămâne în defensivă și vor aștepta atacul promis de babuinii iranieni.
    Dacă ar ataca "preventiv" ar risca o coalizare a tuturor maimuțelor, inclusiv a turcaleților.
    Părerea mea, hâc!

    RăspundețiȘtergere
  50. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  51. Cronica unei lăbăreli:
    Adevărul despre cartea lui Ciucă

    https://www.catavencii.ro/adevarul-despre-cartea-lui-ciuca/

    Ce-o fi scris generalul? Ce fapte de arme o fi zugrăvit? Ce decizii politice de importanță vitală o fi povestit? Ce mînca la popotă? Era viteaz încă din liceul militar? Cum o fi ajuns la NATO fără să știe engleza? Cum reușește atît de bine să-și ascundă inteligența? Toate aceste întrebări și multe altele pîndesc surescitate acele răspunsuri închise între coperțile volumului neapărut.

    Întrebările puse de cațavenci sunt pertinente și de bun simț.
    Răspunsurile sunt clasificate SSID așa că mumu-mumu!
    Îmi place imaginea care prefațează articolul😁

    RăspundețiȘtergere
  52. Înaintări in grad ale camarazilor nostri. 👍🦅🇷🇴

    https://m.ziare.com/mapn/avansare-grad-forte-navale-marcel-neculae-1887651

    RăspundețiȘtergere
  53. Inna ne spune aici că un colonel rus și-a pierdut vestonul in Kursk.
    Pe asta îl paste degradarea.
    Piticul de la Kremlin nu iarta asta.

    https://www.facebook.com/share/p/yJLAuXDpb3iS1QDd/

    RăspundețiȘtergere
  54. A venit și ora 3, Zdreanță de sulă să ne iei

    RăspundețiȘtergere
  55. https://flux24.ro/ministrul-ucrainean-adjunct-al-energiei-prins-in-flagrant-cu-mita-de-juma-de-milion-de-dolari/

    I-auzi bă Petrea Bulă scarpina -ne-ai la poolă!
    I -auzi bă Potaie linge -ne-ai pe coaie

    RăspundețiȘtergere
  56. Moș Alecu din Dolhasca12 august 2024 la 16:11

    Ce năuci !

    RăspundețiȘtergere
  57. La bârfă și la cârcotă nu vă-ntrece nimeni,da' la prașilă nu prea v-am văzut!

    RăspundețiȘtergere
  58. Israel-Iran

    Personal cred că Netanyahu ar vrea sa lovească Iranul dar îi cam pune frana USA.
    Netanyahu e conștient că timpul curge în defavoarea Israelului mai ales daca iranienii obtin nucleară.
    Sunt pe aproape.
    Iranul e altceva decât țările arabe.
    E un adversar mult mai redutabil.
    E un joc complex acolo în zona aia.
    Israelienii au încercat mereu să speculeze rivalitatea dintre iranienii șiiți și arabii suniți.

    RăspundețiȘtergere
  59. Evident că Iranul mizează și pe Hesbolahul libanez.
    Deci Israelul are multe provocări din multe părți
    Ok, israelienii au mai fost prin Liban dar acum e altceva.
    Trebuie sa fie extrem de inteligenți acum in luarea deciziilor.
    E cam groasa pentru ei.
    Ce țară era Libanul cândva.
    Luptele alea interne dintre arabii musulmani și arabii creștini au distrus tara aia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma doare-n pula de razboiul lui Karim cu Shtrula

      Ștergere
  60. Ok, israelienii sunt destul de controversați că națiune.
    Unii îi simpatizează alții îi urăsc.
    Dar au ridicat o țară în ținuturile alea dezolante și asta nu e puțin lucru.
    Chiar ai ce învață de la evrei
    Și nu le ridic statui, e doar o constatare.
    Mergeți în Israel sa vă convingeți.
    Eu am fost de multe ori în zona aia și pot spune că arabii din Israel trăiesc mult mai bine decât în țările vecine.

    RăspundețiȘtergere
  61. https://www.facebook.com/100015357150665/videos/511221481319828/

    RăspundețiȘtergere
  62. Nu degeaba a sters-o Orca cu samaleotul!!

    RăspundețiȘtergere
  63. Răspunsuri
    1. Gindeste fix ca mine..dar ce te faci cu leprele...nu dau nume...Limbricul si anonimii....

      Ștergere
    2. Nu te lega de ,,Anonimi"
      pentru că și tu postezi ,,la greu" sub anonimat. Ești inconfundabil...
      Nu este un reproș.
      De multe ori ai dreptate.

      Ștergere
  64. Israelul chiar are o armata puternică dar nu îi poate ignora pe americani.
    Pe langa alte arme israelienii au câteva escadrile de F35 care trec că prin brânză de apărarea antiaeriană iraniană.
    Pur și simplu aduc iadul in Iran daca ataca.
    Dar au problema asta cu USA care chiar daca ii este aliat are și alte interese în zona fiind superputere.

    RăspundețiȘtergere
  65. Deocamdata USA..ii tine spatele in caz de ceva..!
    Iranul stie ..si ii este tare frica! Nucred ca va misca...vom vedea..!

    RăspundețiȘtergere
  66. Bă Petrică, bă Alică, iar tic toci, ia tic toci? Pupă -ne în floci . Ia-l și pe Azorică să ne faceți câte -o labă mică

    RăspundețiȘtergere
  67. https://flux24.ro/fost-nr-3-in-pentagon-unitatile-ucrainene-care-au-patruns-in-regiunea-kursk-au-cazut-direct-in-capcana-rusa/

    Auzi bă ciobene acolo în fund la tine?😂😜🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ukry...au luat.o spre Maskva🤣😂
      Orca a tulito cu samaleotul...!

      Ștergere
    2. Da măi Padină intră,intră până dispar toți pe timpul luptelor!O misiune sinucigașă care nu va schimba soarta războiului!

      Ștergere
    3. Și poate-ai învățat la tactica voastră a șoșoilor căci cu cât înaintezi pe teritoriul inamic devine din ce în ce mai greu să aprovizionezi cu muniție,carburant...

      Ștergere
  68. Apropo, azi la evrei este o zi comemorativă cu implicații tragice in istoria evreilor.
    Arabii i-au atacat în trecut în astfel de zile pe israelieni.
    Sa vedem ce va face Iranul.
    Personal cred că israelienii nu ii subestimează pe iranieni.

    https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Tisha_B'Av

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sustin. Sa ne-o suga.

      Ștergere
    2. Nu asta am spus
      Va place sa citați din clasici dar o faceți trunchiat.
      Semănați cu John1 care a fost artilerist terestru.

      Ștergere
  69. Arabii au atacat Israelul de Iom Kipur in 1973.

    APV_rz a postat un link din Historia despre războiul ăla aici.

    https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Iom_Kipur

    RăspundețiȘtergere
  70. Taci măi Zdreanță, Azorică, prieten bun cu Ciobârlică. Luați de-aciulea de la mandea câte -o clanță mică

    RăspundețiȘtergere
  71. Zdreanță, a zis azi la ovrei pe la spate tu s-o iei

    RăspundețiȘtergere
  72. Cat timp mai studiem te citam ca sa ne-o freci nitel

    RăspundețiȘtergere
  73. Nu că aș vrea să bat apropouri dar așa se citează corect.
    Sursa: huhurez.com

    John1 spunea...
    Doamnaaaaa, berbecul nu vrea sa mai posteze articolele mele! Domnule Claudiu este unul Akord care ma invata gramatica. Eu am spus ca vream, el zice, ca voiam. Verbul a vrea la imperfect, pers. întâi, singular este conjugat eu vream. Multumesc, Claudiu.

    12 august 2024 la 16:42

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-i suga pula berbecului. Verbul e la mai precis ca perfectul

      Ștergere
  74. Cezar si cu Nea Parnaie sa ne dea cu barba-n coaie

    RăspundețiȘtergere
  75. Akoarde ai belit o juma de pwla întreaga.
    Te-a dat în gat John1 la claudiot că ți-ai permis să-i dai lecții de gramatica.
    Bai, voi realizați cat de cretin e asta...la John ma refer.
    S-ar putea totuși că omul să aibă probleme de sănătate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măcar ăla cu bascula are placă la bostan. E de înțeles ca după atâția ani să i se oxideze contactele

      Ștergere
  76. Bre nea Bozil, treci la încălzire că îndată ajungem la 200 de bucăți!😂🍺

    RăspundețiȘtergere
  77. Se necesită cate un alupigus forte+ pentru curlangiii pușcărie&pastoru, inainte de schimbarea apei
    ALUPIGUSx2

    RăspundețiȘtergere
  78. Din povestea lui John 1, sau Povestea lui Ionică cel prost, Povestea poolii, aflăm că e acordeonist.
    Bă Akoarde, că tot ești tu cu acordatul, te numim șef de taraf. Îl ai pe mocofanul de Petrea care știe canta la cimpoaie cu doo coaie și pe Zdreanță zis căpușă ce cântă la flaut cu gușă . Ia-l în formație și pe Iohan, Ionică de mai sus. Vezi cum îi dresezi, să ajungă mai ceva ca Filarmonica din Viena.
    Pune -i să exerseze mai ales pe suflători. Îți dorim succesuri.

    RăspundețiȘtergere
  79. Aici zice că ăștia ai lui Zdrelea i-au penetrat pe ăștia ai lui Putina.
    E cam că în conflictul John1-Akord.

    https://www.facebook.com/share/p/KM6VWEwMfyqLRSTm/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E și unu cu YouTube.
      Fan Times of India. 😁

      Ștergere
    2. Si astia din axa raului te-au penetrat pe tine. In gura.

      Ștergere
  80. Times of Israel


    BREAKING NEWS: Iran has prepped its missile and drone units, similarly to steps taken before Tehran’s unprecedented attack on Israel in April, according to senior officials in Washington and Jerusalem quoted by Israeli journalist Barak Ravid.

    https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/report-iran-has-prepped-missile-drone-units-just-like-it-did-before-april-attack-on-israel/

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri