Google Translate

joi, 29 august 2024

La 'ei' se poate, ca doar 'ei, face legea'!

 

La 'ei' se poate, ca doar 'ei, face legea'! Nepotism marca Bruxelles: Șefa Parlamentului European şi-a numit cumnatul şef de cabinet

Preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, şi-a numit cumnatul în funcţia de şef de cabinet, atrăgându-şi critici, mai ales că în trecut a mai făcut numiri controversate, relatează POLITICO, conform news.ro.
Matthew Tabone, care a început să lucreze la Parlamentul European pentru Metsola în 2013, îi succede Leticiei Zuleta De Reales Ansaldo. Aceasta preia un nou rol, de director al relaţiilor cu parlamentele naţionale în Parlamentul European.
 
Într-o postare pe Facebook, eurodeputatul maltez Alex Agius Saliba, din Partidul Laburist, a descris mutarea lui Metsola drept un „nepotism galopant”. „Imaginaţi-vă dacă eu sau un reprezentant al (Partidului Laburist) am numi un membru al familiei în cea mai înaltă poziţie din biroul lor”, a adăugat Agius Saliba.
 
Tabone a fost un colaborator apropiat al lui Metsola timp de mulţi ani. După ce a început să lucreze pentru Metsola, el s-a căsătorit cu sora acesteia în 2015, înainte ca Metsola să devină preşedintele Parlamentului European.
O ALTĂ NUMIRE CONTROVERSATĂ
Însă şi alte numiri anterioare ale lui Metsola s-au dovedit controversate. În toamna anului 2022, Alessandro Chiocchetti a fost promovat din funcţia de şef de cabinet al acesteia în cea de secretar general al Parlamentului, un post puternic care supraveghează birocraţia expansivă a instituţiei.
În calitate de colaborator apropiat al lui Metsola, Chiocchetti a fost văzut ca beneficiind de favoritism pentru a obţine acest rol. De asemenea, a fost acuzat că a beneficiat de o negociere secretă prin care Parlamentul a creat mai multe locuri de muncă noi pentru a asigura sprijin politic pentru Chiocchetti şi pentru a păstra funcţia în mâinile PPE.
 
„Saga sordidă de a-l instala pe dl. Chiocchetti în funcţia de secretar general al Parlamentului European este menită să afecteze reputaţia Parlamentului în ochii cetăţenilor europeni şi ai reprezentanţilor altor instituţii ale UE”, a declarat Heidi Hautala, pe atunci deputat european din partea Verzilor.
 
https://www.stiripesurse.ro/nepotism-de-bruxelles-efa-pe-si-a-numit-cumnatul-sef-de-cabinet_3418559.html

231 de comentarii:


  1. ”Îmi place foarte mult să fiu în apă, apa e ca o răcorire, nu doar că este rece, dar cînd poți să o domini, să fii deasupra ei, te răcorește!”
    Nicolae Ciucă, în emisiunea lui Denise Rifai

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciolacu trebuie sa vina și el cu niste texte din astea.
    Că altfel îl face Scorpionul/Ursul Roșu din vorbe.

    RăspundețiȘtergere
  3. UE asta a ajuns o șandrama căca - m- aș pe ea. Nu mai e ce -a fost pe vremuri. Acum toți homalăii și LGBT iștii ca Petrea și cu Zdreanță, fără rușine se uită în jur și de față cu toți se ard drept în cur

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.stiripesurse.ro/pensionarii-sunt-nevoiti-sa-plateasca-sume-uriase-pentru-adeverinte-arhivele-nationale-nu-reusesc-sa-scada-preturile_3418743.html

    Ăștia de la guvernare, boracul de Buzău și groșteiul de Plenița e chiar proști de tot mă nene. În 35 de ani de distrugere a țării sub guvernarea tuturor așa -ziselor partide , s-a reușit pe lângă distrugerea economiei și promovarea unor găinari în funcții de conducere. Nu mai există competență în țara asta, există doar tâlhari, maneliști și, desigur politicieni analfabeți și hoți.
    Păi bă covrigare, bă măciucă, nu puteați să gândiți de la început în procesul de recalculare a pensiilor civile o colaborare cu instituțiile cu atribuții în domeniu?
    Recalcularea pensiilor civile seamănă perfect cu recalcularea pensiilor militare, când a trebuit să ne căcăm pe noi cu date eronate și lipsă, roase și pișate de șobolani de prin arhivele poolii de la Pitești.
    Să vă bag în kizda mamei voastre de hoți și prostălăi, indiferent din partidul din care faceți parte! 🤮😡🖕

    RăspundețiȘtergere
  5. Axa Petrea ciobârlanul - Zdreanță, unde sunteți, că sunt nervos? Veniți iute la doo să mi -o sugeți și să mă pupați în MS DOS

    RăspundețiȘtergere
  6. Da valiza,valiza lu' matzoala unde e valiza ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eee cum care? ghiozdaneeeluuul, valijoara ei de leghebetizda din porbagajelul de lesbianizda
      Bai ce muian ! parca parca incepe sa miste mormolocu....da las ca vine zdreanta la d00 si stie el cum sa mangaie la 00

      Ștergere
  7. Acu citii si vazui can 22 can' petrea a dat cu alica'n noi matzoala asta, si-a tras si pe ciochistu ala.E clar! ceva se-n'tampla....

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu sunt misogin, dar...Ursulea, Kamalea, Metsula, Zahorovaskaia , proasta aia de Neulandeza, Hilarios Clintoana etc. să stea dreaq la cratiță.
    Mai adăugați fumei tankizde, artilerizde, marinere ...și peisagiul e complet.
    Femeia trebuie să fie profesoară, ingineră, economistă, doctoră, să rămână ceea ce apreciem noi bărbații la ele, feminitatea și frumusețea, nu cotoroanțe idioate ca cele de mai sus sau ca "corveta" de Argeș care se visează președintă.

    RăspundețiȘtergere
  9. Zdreanță, pelikane, portdrapele , la ora 3, în plisk s-o iei

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.gandul.ro/international/1000-de-fosti-militari-romani-lupta-cu-rebelii-din-estul-republicii-democratice-congo-20291001

    I-auzi frate! Cred că șeful lor e măciuciu 😂

    RăspundețiȘtergere
  11. Bună dimigreața. Pe la ceock nițăl s-o loaț ca să vă tae greața !
    Ioi, iar e uichend, iar e jaga-jaga !

    RăspundețiȘtergere
  12. 😂😂😂
    Aia cu apa care te răcorește când o domini deasupra, postată de dog, am văzut-o pe iutub ! E de Divertis !!!
    Moaaa, da ce-i mai trage cu ăăăă și ngng, când filozofează !
    Doamneeeee, cum a ajuns ăsta ministru, prim și președinte de senat ? Că, tilicar poți să fii oricum, chiar dacă încurci calibrul de 14,5 cu ăla de 14,7 și nu știi câți zimț are baineta pomnal !

    RăspundețiȘtergere
  13. Medici chirurgi: șpăgi în bani și bulion !!!
    Banii ca banii, da cu bulionul ce fac muică ?
    Nu zic, am mai loat și eo șpăgi, câte un pachet de BT, de la cancelarul meu, când se întorcea din permisie. Îl găseam dășchis pe masa aia cu picere metalice, care ținea loc de birău, cu 1-2 țigări scoase așea pe juma, alături de un Nechezol fierbinte ! Da bulion ? Uite că nu mi-a trecut prin cap !!!
    Pula mea, nici nu apucam să dohănesc 2-3 pacioace că mă și trezeam cu toate cadrili din batalion prin cancelarie, ca să le dau și lor câte o țigare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea: da tot Carpațu îmi satisfăcea nevoile, de-l sâmțam în străfundul bojogilor ! Moaaaa, da ce merjea cu o cană de Nechezol fierbinte !

      Pesea: îi doare în puli/pizde pe ăștia cu șpăgile ! După 5 ani de judecată o să le dea 3 luni cu suspendare, ori fro amendă penală. Dacă nu cumva or băga cazul la prescrise.
      Aț mai aozit ceva de zbârcitul ăla de politruc îmbâcsit de vaslui, prins cu un portbagaj plin de șpagă ?
      Fugi uăi...

      Ștergere
  14. Az cică am zi de reaprovizionare, dupe concediul ăsta prelongit !
    Cu ce mi-a mai rămas, numa bine mă destrăbălez prin Calfur: ceva saliam de vară, niște polonej, o malgalină și, poate,poate, dacă au mai scăzut prețurile, ceva barabule !
    Dezmăț total, ce mai ! Stai să vez după ce ne-o bagă mărită, din octombrie, cum mă destrăbălez zilnic cu skinări de pui !
    Pfoaaa ! Trăiască condușerea înțeleaptă !
    Mai trag cu okiu pe la taloanele lu Cufureț și numa-numa ce-m vine să mă borăsc cu jet, când dau de unele...

    RăspundețiȘtergere
  15. Kamarade Dog..vezi ca cadrele de ..conducere ale A.Raului si Neagra au luat.o pe aratura!
    Pregateste galerele cu apa rece de 1/2 m..ca e bine sa stai cu picerele in ea...a zis Slana cu ochi de viezure😅🤣😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are ciobenu o piscina cu apa rece de 3 km patrati si cu latura tot de 3 km
      Isi baga bostanu sa se racoreasca in piscina unde ne pisam cu totii
      Ba unii se mai si caca!

      Ștergere
  16. @anonim30 august 2024 la 01:04
    👎sunt "incontra" ta la Zahorovaskaia
    Fata de alelalte curvistine cu putoare de decizie,asta nu ia decizii.Ea doar ne spune ce-i pun sefii "in gura"Atat!
    Plus ca parca e cea mai buna de *ula si de luat tactic si strategic pe la spate prin "rasturnarea" frontului
    Celelalte ne mai si nenorocesc din "profundzdimea gandirilii".Iezact ca si "pro-fund-zdimile din politica de Dambovita" Si urate ca dracu!
    neregizata de la AP
    https://www.youtube.com/watch?v=rrhcVJt_mLs

    RăspundețiȘtergere
  17. S-a'ntors pemeteaua am aozit. Cica are toate fortonasele. Nici n-a dat nici n-a primit.
    "Gheata la mal" si cu tibica asta

    RăspundețiȘtergere
  18. a aparut un filmulet la cufureata.secu.gov
    https://www.huhurez.com/2024/08/realitatea-despre-pensiile-militare_27.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimata doamnă vorbește despre Domnii de la USR !
      Domnii de la USR, care au mai bătut și ei un cui în coșciugul pensiilor militare, după domnii de la PSD și DOMNUL de la PNL, să ne sugă pula !
      Niște tâmpiți au nenorocit un întreg sistem de pensii, iar acu ne plângem că o întreagă clasă politică se uită ca proasta la pulă la minunățiile useriștilor, neștiind cum să repare derapajele ălora, că nu ne dau voie PNRR, comisia europeană, șoșocarii și popa Tudosie de la CT.

      Ștergere
  19. ....pmt a iesit primul la conducerea ...pe simulator la smceu..sectia decalibrati
    A "condus"..la simulatorul avansat cu filmul traseului peste 20.000 km 2(sic)
    Venea Titoasa..tot un rînjet gales si glasuia": coilonele rai-al - drakului, ca ne manînci..benzina astazi mergem la parohia lu Inalt preahotia sa Teodosie..!
    Vezi ce pui in cutia milei..ca nu se stie ce accident ai pe traseu..sa.ti faca lipeala cu hal de Sus😅🤣😂😛😜🤪😝🤑

    RăspundețiȘtergere
  20. Tovarăsul limbricone tot cu nasul in courul lu stalinn....na.i ce.i face..asta.i orizpntul hakademic..al bolsevicului ratat😛😜🤪😅🤣😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne sugi pool4 la toti !! Nu ca ar fi o noutate....se intampla zilnic

      Ștergere
  21. NB..
    Cei care se mai leagă de TAB..ul vîndut la fiare vechi..pentru o pîine alba..ÎI BLESTEM SA LI SE SPARGA IN MIEZ DE NOAPTE CONDUCTA CU APA CALDA..FIERBINTE
    ASA CUM AM PATIT EU..
    NOROC CA AM VECIN DE BLOC..UN COMUNIST VECHI !INSTALATOR CU 100 DE ANI VECHIME DAR CARE NU ARE PENSIE
    LA 03..MIORLAIAM LA INTERFONUL LUI..SI.A SCOS ROABA CU MATERIALE SI SCULE SI PINA DIMINEATA..MI.A INLOCUIT TEAVA
    SA.I DEA DUMNEZEU SANATATE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Petrea, bă serjant Bulă scarpina -ne-ai la poolă, lasă tu astea cu blestemele. Ai auzit de karma, nu -i așa? Mai bine zi -ne dacă ai terminat de vopsit caloriferul ăla din bucătărie 😂

      Ștergere
    2. Asa i s-a spart si lu tac-tu prezervativul, de a iesit un idiot ca tine
      Baaa da la tiuzaru marlan e dezastru. Sta intr-o cocina de a muncit ala o noapte intreaga sa-i traga teava de apa direct din closet la robinet
      Handilau prost!

      Ștergere
  22. Pesea. Petrea, zici tu că nu ți -ai pierdut cazanul, dar sigur că în 22 ai dat cu alica -n noi, să ți -o dăm la ceok șoșoi 😜

    RăspundețiȘtergere
  23. Petrea, vezi bă că azi dimineață la Constanța a fost cod roșu. A plouat, a plouat... și potaia de Zdreanță, aliatul ți s-a înecat 😂
    Pesea. Văd că nici Ifrim nu și -a făcut azi noapte rondul.

    RăspundețiȘtergere
  24. https://flux24.ro/deputat-polonez-ministrul-ucrainean-de-externe-trebuie-declarat-persona-non-grata/

    Ai auzit bă Petrică Alică puță mică, ce -au făcut prietenii tăi orckranieni?

    RăspundețiȘtergere
  25. 𝐓𝐈𝐓𝐋𝐔𝐑𝐈𝐋𝐄 𝐃𝐈𝐌𝐈𝐍𝐄𝐓̦𝐈𝐈 – 𝟑𝟎 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟒
    ☑️ Războiul din Ucraina. Ziua 919: Şeful de cabinet al lui Zelenski - Putin ameninţă lumea cu o catastrofă nucleară. Rusia a arestat un general pentru corupţie. Pe front, Petrovsk este noul Bahmut. Ucraina a pierdut primul avion F-16, doborât de antiaeriana proprie
    ☑️ Războiul Israel-Hamas. Guvernul Netanyahu a decis ca Armata Israelului să rămână în coridorul Philadelphi, aflat la granița dintre Gaza și Egipt. Ministrul Apărării, Yoav Gallant, a fost singurul care s-a opus, motivând că negocierile pentru un acord de încetare a focului vor avea de suferit. Rapoartele inițiale sugerează că forțele israeliene se retrag din Tulkarm, Cisiordania, la aproape 45 de ore după începerea unei operațiuni antiteroriste. UNICEF a anunțat campania de vaccinare a copiilor din Gaza împotriva virusului poliomielitei, care va începe duminică și va dura trei zile
    ☑️ Armata americană va ajuta la protecţia candidaţilor la preşedinţie, anunţă Pentagonul
    ☑️ Miniştrii apărării din statele UE se află la Bruxelles vineri pentru a discuta despre operaţiunea în desfăşurare a UE de a instrui soldaţi ucraineni. Un plan de a muta unele dintre operaţiunile de instruire ale UE în Ucraina urmează a fi dezbătut
    ☑️ Serbia cumpără 12 avioane de luptă Rafale. Acordul a fost semnat în timpul vizitei preşedintelui francez Emmanuel Macron la Belgrad
    ☑️ 1.000 de militari în rezervă români instruiesc armata din Congo
    ☑️ Pericol mare de inundaţii în judeţul Constanţa. A fost emis cod roşu
    ☑️ CNSAS - În perioada 1970-1979, Securitatea a recrutat peste 121.000 de colaboratori. Aproape 100.000 erau bărbaţi. Peste 800 erau elevi, minori la data recrutării. Aproape 1500 erau medici, iar aproximativ 2000 erau membri ai clerului
    ☑️ Klaus Iohannis merge sâmbătă la Chișinău, la invitația Maiei Sandu, de Ziua Limbii Române

    https://monitorulapararii.ro/titlurile-diminetii-30-august-2024-1-55384

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță, pelikane, ai scăpat? Nu te -ai înecat 😂?

      Ștergere
  26. far calauzitor,fridaam la greu,democratie ce pool4 mea....
    "☑️ Armata americană va ajuta la protecţia candidaţilor la preşedinţie, anunţă Pentagonul"

    RăspundețiȘtergere
  27. Zicea dogu ieri că ăștia doi din Axa lor au obiceiul ,,să-și tragă inamicii pe cosor".
    Cred că Cezar s-a impacientat și a intrat în depresie din cauza faptului că la cei 70 de ani nu prea mai are ,,cosor". Pe surse s-a aflat că toată noaptea și-a căutat ,,cosorul" prin chiloți fara niciun rezultat.

    RăspundețiȘtergere
  28. Se umple de ciucani "patrioti" peste tot.Apara si ei patria care pe unde poate,contracost.Ca si MaCiuca "i-a aparat" pe amerloci si acum e tot pe statul lor de plata
    "☑️ 1.000 de militari în rezervă români instruiesc armata din Congo"
    Sa nu cumva sa le ziceti mercenari ca dati de belea

    RăspundețiȘtergere
  29. https://www.cotidianul.ro/ucrainenii-si-au-doborat-avionul-f16/

    Auzi bă Țiuzăre, ciobârlane! Orckranienii hoholi au început să se omoare între ei 😜

    RăspundețiȘtergere
  30. Deci sa recapitulam!
    Cosorul Axei Binelui are două părți

    Partea lemnoasa și partea fieroasa.

    Aduce un pic cu Sica.

    "Popândăii Maro" din Axa Raului sa bage la cap.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-o da la întors.
      În contextul postării de ieri, tragerea pe cosor = tragerea în pwla...și nu prea mai e cazul fiindcă ,,cosoarele" voastre mai sunt funcționale doar pentru făcut pisu. 😁

      Ștergere
  31. Luptătorii din Axa Binelui sunt cunoscuți ca "Șoimii Carpatini"

    Ca să știți nu de alta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță, daci kel, prostovan și urât ești, ca o poolă de -o belești

      Ștergere
    2. Șloimu carpatin să ne -o sugă puțin

      Ștergere
    3. Un papagal din Timișoara și o cioara din Constanta se cred ,,Șoimii Carpatini".
      În fapt doi boșorogi care nu prea mai au toate țiglele pe casa.

      Ștergere
  32. Țiuzăre, ciobârlane, trimite -ți și tu cuponul de pensie la Cufurețu să ți - l publice.
    Să aibă majurul Viurel și majurul CIfrim basculantieru de ce și de cine râde 😂😜

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tovarăsul "Oxiur"..premiant la sapatul in courul lu stali - sper ca draga ta fetita care manînca hamburgherul prin NY-City sa.ti vina acasa cu un nepotel mai negru decît ceaunul folosit 50 yars 😅🤣😂🤣🤣😂😅😂😂

      Ștergere
    2. Sa te strige prin orasul Stalin..băă fata palidă😅🤣😂😅🤣😂

      Ștergere
    3. Petrică Alică, te -ai belit la puțulică 😂. Îndată apare Akord și -ți face atac de cord.

      Ștergere
    4. Amarasteanul de limbric..nici nu sesizat ca LA TIMISOARA AM APA calda spre fierbinte..24/24h..
      El face baie doar cind stalin trage cîte o basină umeda😅🤣😂😅🤣😂

      Ștergere
    5. @ Cezar,
      Bai nene, lasă copilul omului în pace.
      Ești la fel de nemernic ca și fostul tau prieten Kis.
      Șterge dracului ultimile doua postari.

      Ștergere
    6. Nu am zis nimic de rau !!
      Rusofil convins dar cu copiii in SUA
      Vezi cine.i nemernic cu adevarat
      Si apoi vezi cum m.a atacat el pe mine..grobian!
      Deci nu am ce sa.mi reprosez!!
      L.am protejat multa vreme ..stiam ca sta nasol cu sanatatea!!
      El insa tragea cu toate rachetele..cu talas
      Deci..cind se vor muta copii in Siberia am sa.l felicit
      Eu NU MI.AM STERS NICIODATA COMENTARIILE !IMI ASUM CE ZIC SI FAC
      NEA VASILE STIE! POATE SA STEARGA EL...DAR AM DISPARUT DE AICI..punct

      Ștergere
    7. Lasa-l in pace pe nemernic.Fiica mea e maritata cu un croat(S-au cunoscut in Ro cand lucrau la Siemens) Acum sunt cetateni americani (dar si-au pastrat si cetateniile originare si acum lucreaza tot la Siemens filiala Philadelphia(ca nici unul nu a renuntat) si am doi nepoti fata si baiat de 11 respectiv 7 ani amerloci nativi.Vorbesc cu ei aproape in fiecare zi.Cu toti !
      In Pennsylvania legea prevede ca poti pastra cetatenia originara,in alte state nu se poate
      Bunica e acum la ei pt 6 luni asa cum face in fiecare an din 2009.Merge la ei cum merg eu la piata.Cu cuscrii e mai greu ca ei stiu doar croata si musai trebuie translator ginere-miu Altfel ne dor rau mainile de la "discutii"
      Pe cale de consecinta cand nu ma duc si eu(si nu ma mai duc ca e prea bine aici) sunt 6 luni pe an burlac.Ceea ce e si foarte bine si foarte rau.
      Eu nu zic nimic de faptul ca lui Ciobenu i-a fugit nevasta,copii nu vor sa auda de el si sta ca ingalatul singur intr-o garsoniera
      pese: Nici nu mai stiu ce e ala "sistem centalizat" din 2003 cand a fost debransat tot blocul.....Au mai ramas la CET Brasov cateva mii de amarasteni in afara celor care stau la casa.E vai de curu' lor!!
      Despre cezar doar atat: Dispret maxim pt caracterul lui.Din cauza asta acum trage ponoasele, de asta toti il injura si toti il ocolesc sau il parasesc.
      Un ratat!!
      pese: Boule cezare !! Fii-mea a trecut de 40 de ani .
      Boule!!

      Ștergere
    8. Si apoi tocmai un "Anus..nimeni "nelogat sa.mi dea mie sfaturi?
      Hai plimbe ursul..

      Ștergere
    9. "(ca nici unul nu a renuntat)" se refera la cetatenie chiar daca e pus aiurea in text

      Ștergere
    10. Remarcati cum
      îmi raspunde:un jegos care minte cum respira..si respira greu...
      Copii m.au parasit?
      Da mai idiotule!
      M.au parasit..in Timisoara..la casele lor..au O SINGURA CETATENIE -ROMANA! Muncesc aici..ca sa.ti plateasca si tie pensia-boule
      SOTIA "A FUGIT"???
      DA MAI BOULE - SUS LA DOMNUL DE 11 ani!
      Promit sa.l IGNOR PE IDIOT!

      Ștergere
    11. NB
      In Timisoara peste 50.000 de familii au rsmas pe sistem CENTRALIZAT
      VEZI CE ZICE UE..ACUM
      DESPRE CENTRALELE CACACIOASE DE APARTAMENT
      POLUEAZA MAI MULT DECÎT MASINILE
      NOI CENTRALIZATII..AVEM CALDURA..APA CALDA 24/24H
      PLATA REZONABILA..NU POLUAM!

      Ștergere
    12. Ps.
      S.au facut investitii masive...functioneaza ireprosabil si se dezvolta

      Ștergere
    13. Ps.
      S.au facut investitii masive...functioneaza ireprosabil si se dezvolta

      Ștergere
  33. Confirm ca userul Cezar a trimis talonul.
    Astept si talonul userului akord 75

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maestre nu înțeleg cu ce am deranjat de am interzis la comentarii pe blogul cucuvaie!Puteți verifica istoricul com.mele pe blog și o să vă convingeți că nu sunt recalcitrant!

      Ștergere
  34. O sa trimit idiotului o poza cu o centrala termica de apartement sa vada si el cum arata.Eu deja sunt la a 2-a.Inca functioneaza foarte bine.Inca!
    amandoua sunt Ariston prima a fost chiar Ariston Uno.Eheee alte vremuri alta fiabilitate cam la orice
    Pe vremea aia boul se incalzea cu balegarul uscat, cules de pe strada

    RăspundețiȘtergere
  35. "Eu NU MI.AM STERS NICIODATA COMENTARIILE !IMI ASUM CE ZIC SI FAC"
    Da iti asumi si faci numai cretinisme de idiot.Viata ti-a dat exact cat iti trebuie

    RăspundețiȘtergere
  36. Bai uaminilor care stet voi nauci cu capurile nu mai trimiteti taloane la pasarica claudiota.

    Prostii cerem prostii vom primi.

    RăspundețiȘtergere
  37. In mintea idiotilor cei care se refera strict si numai la tehnica sau la altceva, sunt fie filorusi fie putinisti.....mda stiu moda asta de spalati pe creier
    Daca spun (de fapt am spus) ca metroul din Moscova e printre cele mai frumoase din lume si unic,ca constructie, iarasi sunt putinist sau filorus.La fel daca spun ca sunt si rusoaice-multe- frumoase foc. Si nici macar nu am spus eu toate astea.Le-au spus altii cu mult inainte si sunt adevaruri(ref metrou)
    in concluzie: Trepanati!! Trage cu alica in oameni in 22(cine-a tras in noi) si acum e varful democratiei.....asa au facut toti beobistii si securistii dupa '90.Nu existau mai "democrati" ca ei.Erau "spuma".....rezultatele se vad astazi si in ultimii 30 de ani!

    RăspundețiȘtergere
  38. Lu Tiuzar ar trebui sa io zic p'aia cu crucea si schiurile.Dar ar insemna sa ma cobor la nivelul lui,nivel nepermis de jos.Doar ne-a anuntat ca a devenit "creator digital"🤣🤣 navlegu'

    RăspundețiȘtergere
  39. Sa ne mai descretim..cei care citesc..
    De ce timisorenii l.au reales pe Fritz si nu pe decanul Robu
    Din primul mandat Fritz..a mers in bazinul carbonifer Motru si a incheiat contracte direct cu producatorul..ocolind toate capusele!
    Consiliat bine..rezultatele s.au vazut:s.a relansat Motru si combustibil suficient pentru Timisoara
    Si altele la fel..a intrat cu buldozerele in tiganime..etc

    RăspundețiȘtergere
  40. Pe limbricea il consiliaza la greu..austro
    ungarul tiganul cu polorie kiSS..TOT CU TREI CETATENII
    SE OCSERVA DIN AVION...😅🤣😂😛😜🤪😝🤑

    RăspundețiȘtergere
  41. După atâta secetă, la cât a plouat la Medgidia, "am simțit apa ca o răcoare"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și pe mine, dupe atâta caligulă, când sunt deasupra dânsei simțesc că mă răcorește.

      Ștergere
  42. "Șoimii Carpatini" 👍🦅🇹🇩

    "Popândăii Maro" 👎🤡🌈

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hop hop hop, axa Țiuzăr ciobârlanul - Zdreanță să ne -o ea la ceok, să le fie cu noroc!

      Ștergere
  43. Discrepanțe majore în sistemul de pensii militare. Unele sunt chiar jenante.
    Este inadmisibil ca un adjutant să aibă pensie cu mult mai mare decât un colonel, la vechimi aproape egale ! Indiferent de anii în care s-au pensionat !
    Dacă nu se reformează sistemul ăsta contabilicesc nociv, care a zăpăcit pensiile în ultimii 13 ani, de la cotoroanța aia de lupu și până la ăștia de azi, nu avem nicio șansă la normalitate. Toate șmekeriile au început cu Oprea. Apoi, dacă au văzut că ține figura, au tot inventat fel de fel de sporuri, care, de la an la an, au făcut să explodeze bazele de calcul !
    Din păcate nu reușește nimenea să pună ordine, nici miniștrii, nici curtea de conturi, nici judecătorii, nici asociațiile și sindicatele, etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea: chiar dacă efectele vor fi ZERO BARAT , acțiunea huhurezului, de a posta o varietate de taloane, este de apreciat. Măcar să mai vadă și civilii, și presa, și mâncătorii de câcat care este realitatea cu pensiile militarilor !

      Ștergere
    2. Dă Doamne Colonelului pensie mai mare ca a mea, adjutant 29 ani armată, + 13 ani în civilie,3430 lei pensie.

      Ștergere
    3. Nu Doamne trebuie să-i dea, ci o lege corectă și echitabilă, făcută de oameni normali la cap. Până acu Doamne ne-a dat numai șmekereli.

      Ștergere
  44. Înafara de rând:
    Mă bucur sincer că toți aveți copii realizați în viață, cum am și eu de altfel . Și mă mai bucur că aceștia nu seamănă cu voi/ noi 😂😂😂, Axa Petrea ciobenul - Zdreanță să ne dea prepuța huța, înainte și -napoi c- așa - i datina la noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este bine că ai accentuat acest subiect, dezbătut frenetic mai sus. Așa este.
      Din păcate, derapajele grave ale lui Padina și afirmațiile îndoielnice la adresa familiei unui alt camarad, îl descalifică total ! Ce mi-e Kis, ce mi-e Padina !
      Una e să te spargi în figuri pe subiecte aiurea, ca de exemplu ăla cu apa caldă și centralele de apartament și alta e să ataci suburban familia omului.
      Rușine băi Padina !!!

      Ștergere
    2. I am lăudat.o..anomalule!

      Ștergere
    3. ...erata
      Animalule...😅🤣😂

      Ștergere
  45. Continuare de la 17:23; și dă-mi DOAMNE și mie ca adjutantului omolog ieșit în 2023!

    RăspundețiȘtergere
  46. Auzi bă Petrea, țopârlane, ia de șterge comentariile alea legate de copii și familie. Vorba lu' Don jenaral Mojiu PMT, una e când ne dăm la gioale unul altuia pe fel de fel de copilării și alta să ne legăm de familiile noastre.
    Vezi că îndată apare Viurkel și - și face schiuri știi tu din ce 😂...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea. Sunt sigur că Nea Bozil nu -ți va șterge comentariile, că așa - i el, băiat bun. Lasă deciziile la latitudinea conștiinței fiecăruia.
      Deci Petrică Alică puță mică, vedeți că ați trecut deja linia roșie, iar axa voastră se află în război, pupa -ne- ați în cur pe noi 😂

      Ștergere
  47. https://www.stiripesurse.ro/video-se-contruieste-unul-dintre-cele-mai-spectaculoase-poduri-din-romania-va-avea-un-dublu-rol_3419435.html

    😂😂😂 Bă, da proști suntem. Parcă mai avem un pod de ăsta pe la Brăila, pod peste care nu se poate circula, construit după Legenda Meșterului Manole 😂

    RăspundețiȘtergere
  48. 100/100 Cezar are dreptate!
    Eu stiu ca voi vreti să-l turtiti , dar nu va iese!
    V-o returneaza a la Nastase tenismenul!😉😉

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du -te bă de -aciulea și plimbă - l pe Zdreanță!

      Ștergere
    2. Realitatea e că Padina e dus rău.
      Nu același lucru se poate spune despre reddog. Asta-i parșiv. Îl manipulează pe cretin de-l rupe.

      Ștergere
  49. https://www.cotidianul.ro/gata-ne-pregatim-sa-dam-patriot-ucrainei/

    Aici e solda voastră de gard mărită 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și indexarea !
      La cât sunt de deștepți, o să auzim că și l-au autobombardat, cu un F16 ! Că F16 ăla care a căzut, cică a fost doborât tot de ei, cu nuș ce rakete ! Ei au zis, nu alții !

      Ștergere
    2. pmt30 august 2024 la 19:19
      S-o creada mutu' pe asta cu doborarea din greseala.Eu in nici un caz.
      Cine vrea detalii le dau cu placere si numai la cerere si apoi sa le verifice cu orice "janaral strateg de TV" sau cu orice jurnalizda doreste.Ca eu stiu de ce doborarea unui avion propriu in ziua de azi e aproape imposibila.Totul pleaca de la sistemul IFF care functioneaza in ziua de azi cu totul altfel ca in vremea anilor '80
      pese: Eu ca "putinist" si "filorus"(cum cred trepanatii) ii mai zic si NRZ 😃
      Prima varianta a fost a unei defectiuni a avionului dar amerlocii au sarit de cur in sus.A doua a fost de greseala de pilotaj(greu de crezut) dar au sarit orkracii de cur in sus.Acum o dau pe aia,ca din greseala ca a fost tunu' de 14,7 si era decalibrat....basme pentru prosti de TV

      Ștergere
  50. Prea tare! ❤️
    Merita repostat!

    reddog30 august 2024 la 16:53
    "Șoimii Carpatini" 👍🦅🇹🇩

    "Popândăii Maro" 👎🤡🌈

    RăspundețiȘtergere
  51. Multi îl critica pe domnul General Nicolae Ciucă fără să-l cunoască cu adevărat.
    Eu i-am luat un interviu și mi-a lăsat o buna impresie.

    RăspundețiȘtergere
  52. Reddoagă, ăsta ești tu?

    https://www.polygon.com/24152753/lord-of-the-rings-gollum-movie-2026-andy-serkis
    --------------------------------------------------------------------
    Bată-te să te bată, da” urât ești. Ca o poolă de-o belești...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂😂
      Mai făceam mișto cu Golum ăsta, pe vremea lui Bășinescu Petrov !
      Smeogăl îi spuneam !

      Ștergere
    2. Hai ca-i tare ! Uitasem de smeogal ...ha,ha !!! Moaca de moaca 🤣🤣🤣

      Ștergere
  53. @pemetea....
    Mersi pemeteaule ! mersi!
    Nu vreau sa-i mai spun ca fiu-meu o duce si el f bine(ca da dracu in icter si hepatita) aici insa, in Ro si chiar in Mucuresti in Drumul Taberei(Aleea Timisu de sus. Casa lui ,masina lui,banii lui de la o firma care numai anul trecut a avut o cifra de afaceri de 14 mld $ pe plan mondial.Firma se numeste Atos si el e team leader cu un salariu mai mult decat bun, cu un net = sal.mediu brut pe tara x 2
    suficient sa scrii atos pe gugal si apare instant
    Gata ma opresc ca deja "pute" a laudarosenie dar sunt fericit ca ei au reusit mai mult decat mine
    Cum s-ar zice sunteti si concetateni.Oricum are bun simt si respect si iti va da oricate beri doresti la fortonas sau la butoi.😁
    apropo: Ma lovi amocu' de apevereze numai cand am zis "bere"😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Akoarde, zgârcotanule , da' mie nu -mi dai o harașpincă că ți -am luat apărarea în fața lu' Petrea Țiuzăr muci pe kept cel ca poola de deștept? ☹️

      Ștergere
    2. anonim30 august 2024 la 20:00
      Da de ce nu? Ca nu ma doare gura. Am invatat de la MaCiuca ala cu "onoarea demnitatea si slujba"
      da-te spre BV ca ieri tocmai a inceput Oktober festu.....c-asai la nesimtiti incepe din august....Record de tiganie si neam prostie acolo....
      Las ca mergem la Dodo ca e la mine la parter.....cu terasuca cu tuborg draft perfect de rece si proaspat,muzica in surdina umbrelute,copaci cu "umbra natur" ce mai, cu de toate. Un singur lucru sa nu uiti.Vino cu girantii! 😂

      Ștergere
    3. Ia-l si pe pemetea ca poate ii vindem fortonasele si mai scoatem din parleala

      Ștergere
  54. 👍✌️🔥

    reddog30 august 2024 la 18:07
    Prea tare! ❤️
    Merita repostat!

    reddog30 august 2024 la 16:53
    "Șoimii Carpatini" 👍🦅🇹🇩

    "Popândăii Maro" 👎🤡🌈

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță, daci chel, mic, prostovan și urât ești...Ca sula mea când mi -o belești

      Ștergere
    2. Ce e zdreanta ai dat in sevraj sau razi singur de propriile poante? Sa-ti zic ca razi ca proasta la ....cum zice ifrimea de obicei?
      Daca n-o mai repeti o data n-ai "ambiț"....

      Ștergere
    3. O cioara din Constanta și un papagal din TM se cred ,,Șoimii Carpatini".
      De rasu pwlii.
      Doi boșorogi senili cu probleme la ,,mansarda". 😁

      Ștergere
  55. Simpatizanții Axei Binelui pot reposta postarea de mai sus.


    RăspundețiȘtergere
  56. @reddog
    Am repostat cum ai cerut.

    "Anonim30 august 2024 la 20:25
    O cioara din Constanta și un papagal din TM se cred ,,Șoimii Carpatini".
    De rasu pwlii.
    Doi boșorogi senili cu probleme la ,,mansarda". 😁"

    RăspundețiȘtergere
  57. reddog30 august 2024 la 19:59
    👍✌️🔥

    reddog30 august 2024 la 18:07
    Prea tare! ❤️
    Merita repostat!

    reddog30 august 2024 la 16:53
    "Șoimii Carpatini" 👍🦅🇹🇩

    "Popândăii Maro" 👎🤡🌈

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Zdreanță, bă Smeagol, să ți -o dăm la bucul gol

      Ștergere
    2. Are tupeu nu gluma, muistul asta.
      La reddog mă refer.
      Se vede că are ,,școala vieții" la zi, facuta prin pușcăriile unde a activat ca paznic.

      Ștergere
  58. Ufff iar trebuie sa repostez postarea de mai sus conform dorintei lui smeagol

    anonim30 august 2024 la 21:34
    Bă Zdreanță, bă Smeagol, să ți -o dăm la bucul gol

    RăspundețiȘtergere
  59. Deja Popândăii Maro din Axa Raului au început să-l atace pe camaradul admin de la arma penitenciare.
    A fost paznic șef la pușcărie pentru cine nu știe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Nu bai redoaga.Adminu a fost director de penitenciar ,iar tu lucrezi maxim cu termeni de paznic sau paznic sef. Deh, atat s-a putut in cazul tau.....

      Ștergere
    3. .....ca ciobenu! Maxim zimti si baineta..la calibre deja e varza ca nu-l duce bostanu, la asa lucruri simple....ah da ca era sa uit: si racnitul fioros la boscheti ....homo animalicus

      Ștergere
  60. Șoimii Carpatini din Axa Binelui sunt alaturi de admin.
    Semper Fidelis!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai stiu pe unu care il pupa tot timpul pe cufureata in locul unde nu bate niciodata soarele. Se pare ca fiecare blog trebuie sa aiba un "lingator de serviciu" Al nost, macar are experienta anteriora de la lins bara/gratia/zabreaua/pulanu'

      Ștergere
    2. Zdreanță, tu șloimul carpatin să ne -o sugi puțin

      Ștergere
    3. Nu l-a atacat nimeni pe admin, idiotule.
      Paznic șef a fost șeful tău de tură.
      Nea Vasile a fost director (comandant).
      Deși ai lucrat in sistem (că simplu gardian) ești atât de redus încât nici măcar nu realizezi diferența dintre un simplu palmaș și directorul instituției.

      Ștergere
    4. Greșit.
      Simpli suntem toți, de la agent la director.
      Nu merge s-o suciți că hoțul in instanță.
      Am mai văzut din ăștia că dvs.
      Dacă folosiți termenul de paznic pentru un agent atunci directorul este paznic șef.
      E simplu.

      Ștergere
    5. da ...alora mici le place sa-i coboare pe aia mai mari la nivelul lor.Ii face sa se simta "importanti" Nttt nu merge asa!!
      "reddog30 august 2024 la 22:27
      Simpli suntem toți, de la agent la director."

      Ștergere
    6. Fals!
      Cei mari trebuie să-i ajute și să-i inspire pe cei mici să ajungă la nivelul lor.
      Că multora nu le place e altceva.

      Ștergere
    7. @ akord ...la 22:42
      👍 Corect !

      Ștergere
  61. https://www.cotidianul.ro/majoritatea-guvernelor-ue-ignora-dorinta-ursulei/

    Nu prea îi iese pasiența cotoroanței cu paritatea 😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prin reprezentantii ei covrigari, romanika nu ignora cererile menopauzistei ur_sula
      La idiotii din varza de bruxelles nu mai are nici o importanta cine cat cum
      si mai ales daca stie....daca se termina in "izda"e buna de comisar european.Alta calitate nu mai are importanta...
      Covrigaru a zis deja Jawohl neconditionat pentru cine nu a aflat inca,adica deja l-a inlocuit pe Negrescu cu "o aia" Care aia? inca nu se stie, patachina

      Ștergere
  62. akord30 august 2024 la 22:19
    Nu bai redoaga.Adminu a fost director de penitenciar ,iar tu lucrezi maxim cu termeni de paznic sau paznic sef. Deh, atat s-a putut in cazul tau.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un anonim micuț mai sus a folosit inițial termenul asta.
      Eu doar am replicat.
      Hai că nu e greu de înțeles.
      Chiar și un simplu rachetist că dvs poate înțelege asta.

      Ștergere
    2. cred ca un anonim micut va cauta mai sus Asa ca ar fi bine sa "ciocu' mic" sa nu va ramana in gat

      Ștergere
    3. Idiotule, citește cu atenție comentariul anonimului de la ora 22:22 și vezi ca in ceea ce te privește a folosit termenul de gardian nu paznic.
      Așa că mai scuteste-ma cu expresii gen ,,sucitul hoțului în instanta'".

      Ștergere
    4. Tanti
      Deveniți isterica.
      Eu citesc foarte atent.
      Primul comentariu al unui anonim a folosit termenul paznic.
      Apoi alt micuț anonim a spus gardian și palmas.
      Palmasa o fi fost mă-sa.
      O fi știind el ceva despre astea cu pălmașii.

      Ștergere
    5. Sunt mai multe anonime pe aici,
      Icercati sa vă puneți pseudonime gen anonim1, 2 că sa va pot diferenția.
      Sau anonim palmas 1, 2 etc
      E o sugestie nu dați cu parul.

      Ștergere
    6. Pai cu excepția lui Padina, Ifrim, Doru Șerban și Kiss....toți suntem anonimi, inclusiv d-voastra.

      Ștergere
    7. Fals!
      E bine sa faci pe prostul uneori dar nu prea mult că bate la ochi.
      Nikk chiar mi-a dat numele aici
      Când a zis că mă dă în judecată. 😁
      Plus că știu ce vizitatori am pe Facebook și în alte părți. 😁

      Ștergere
  63. Să - l lăsăm nițel să se odihnească Zdreanță da -i-am clanță și să fim atenți la variola de maimuță pe care ne -o poate transmite Țiuzăr cap de puță

    RăspundețiȘtergere
  64. da ...alora mici le place sa-i coboare pe aia mai mari la nivelul lor.Ii face sa se simta "importanti" Nttt nu merge asa!!
    "reddog30 august 2024 la 22:27
    Simpli suntem toți, de la agent la director."

    RăspundețiȘtergere
  65. De exemplu aici nu se înțelege care anonim apreciază comentariul lui Akord.

    Anonimul cu paznicul sau anonimul cu gardianul și pălmașul.

    Oricum nici nu mai contează, pentru noi cei din Axa Binelui anonimii ăștia sunt niste popândăi pălmași asea mai tari in biuze uneori.


    Anonim30 august 2024 la 22:47
    @ akord ...la 22:42
    👍 Corect !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță, treci la cușcă și ia clanță

      Ștergere
    2. Zdreanță, tu n-ai ce să înțelegi că oricum ești greu de bostan

      Ștergere
  66. A, sa nu uit.
    Mamele anonimilor probabil erau și muiste nu doar palmase.

    Anonim30 august 2024 la 21:51
    Are tupeu nu gluma, muistul asta.
    La reddog mă refer.
    Se vede că are ,,școala vieții" la zi, facuta prin pușcăriile unde a activat ca paznic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uitandu-ma peste comentariile de astăzi am văzut și eu că Anonimii (și nu numai) referindu-se la d-voastră au folosit apelative gen: paznic, gardian, muist, palmaș.
      N-am văzut sa se fi referit vreunul la mama dumneavoastră.
      Ești la fel de nemernic că și camaradul tau Padina care astăzi s-a legat de copilul unui alt coleg care postează pe blog.
      De fapt cine se aseamănă se adună.
      Avem mare noroc că sunteți doar doi.

      Ștergere
    2. Mars!
      Asta e stilul BLM.
      Agresiv și apoi se victimizează.

      Ștergere
    3. Dacă aveați memorie buna va aminteați și de pomenirea mamei.
      De multe ori.
      Mie oricum mi se rupe știind că mare parte dintre anonimii de aici sunt niste rable. 🤣

      Ștergere
    4. Rable din astea că voi erau și pe la pușcărie.
      Am auzit multe.
      Voi sunteți niste rable micuțe ai irelevante.

      Ștergere
    5. N-ai înțeles nimic, jigodie !
      Nici nu mă așteptam.

      Ștergere
  67. https://r3media.ro/festival-de-analfabetisme-la-nicolae-ciuca-a-aparut-aceasta-carte-care-nu-e-vorba-despre-carte-este-vorba-despre-lider-ce-mancari-prefera-candidatul-pnl/

    Ăsta este modelul axei zdrențăroșilor 😂

    RăspundețiȘtergere
  68. Bă Zdreanță, apropo de anonimii de care pomenești, poola tu să ne -o belești. Io sunt șefu de stat majur și te rog pupă - mă - n cur. Ești mulțumit? Treci la belit!

    RăspundețiȘtergere
  69. Gata, noapte bună vouă, mă duc la cuibare. Zdreanță, rămui planton , iar la doo să nu ne -o belești prea tare. Rămui și portdrapel , iar la aceeași oră să ne -nbelești la kel

    RăspundețiȘtergere
  70. Camarade i.ai zdrobit😅🤣😂
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  71. Sînt doar 2..3..clienti ai smc.sectia distrusi iremediabil
    "Anus..nimenii"sînt tot ..ei😅🤣😂
    Îi recunosti dupa goliciunea..cutiei craniene...grasime..doar grasime..nexam canale ,adica circumvolutiuni😅🤣😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai jos, prostane !
      Ți s-a mai spus pe aici că ești mai prost decât prevede legea.
      Daca ai fi numai prost n-ar fi nici-o problema dar ai și un caracter jegos.

      Ștergere
  72. Propun sa dam comanda..Adminului
    Comandantul Axei Binelui!
    Merita!

    RăspundețiȘtergere
  73. Conceptie de prostalau!
    "Nu sunt paznic sunt gardian😁".
    Mda cuvantul provine din engleza "guard" si inseamna exact "paznic"
    La fel ma enerveaza toate idioatele curve de secretare care se cred "assistant manager" Cred oamenii ca sunt cine stie ce "sfatuitoare" assistent manageritele" astea
    Si mai sunt o groaza de idioti care se cred "culti in cap" facand niste traduceri aiuristice si pompoase. Cel mai tare ma enerveaza "ofiterul de credite/bancar"
    O traducere nenorocita din cuvintele office/officer adica un/o cretin/cretina care sta la un birou(office) si aproba credite Si asa devine din "officer"un barosan de "ofiter"..... si multe alte "idiotisme de umflat in pene"
    Asa ca dincolo de zanganitul cuvintelor de doi bani intotdeauna un "gardian" nu va fi altceva decat "paznic" si nimic mai mult, indiferent daca pazeste saci cu cartofi sau ocnasi
    Are probleme de aroganta pe aici paznicul de detinuti.Probleme specifice,celor cu carte putina si arogante mari
    pese: Bine macar ca tehnologia a inceput sa-i inlocuiasca.
    Face treaba mai buna,nu cere concedii,inclusiv medicale din nimic,nu doarme ca bivolul in post,nu face greve sau proteste,nu cere salarii imense doar pentru a incuia sau descuia niste usi,nu cere pensii doar pentru faptul ca a stat si a frecat bastonul o viata,tampindu-se intre niste pereti si lacate
    pese 1: ....nu cere spaga, nu vinde sau introduce obiecte interzise contra cost,nu face bani murdari din intelegeri cu infractorii .....ca apoi sa aiba pretentii la pensii consistente.Pai pentru ce, ba fatalailor, pentru ce??
    Cu salariile a doi trei pierzatori d'astia de timp pe vreo 20 de ani faci toate puscariile perfecte si asiguri si conditii civilizate.
    In plus tehnologia nu uraste,nu iubeste,nu e razbunatoare si nici nu persecuta pe nimeni. De asta paznicii incep sa devina inutili.De fapt asa au cam fost de la inceput asa au ramas si acum ca pensionari .Niste inutili cu pretentii de academicieni dupa ce au citit la viata lor doar ROI-ul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. concluzie:😁😆🖕🖕👎

      Ștergere
    2. Dom' "gardiane"!! Ciolacu e monument de cultura pe langa paznic 😄
      Chiar si bietii oameni care strang recipiente cu garantie sunt mai utili.Macar aia fac si curatenie
      Io am zis sa ti-o trag asa de la prima ora ca toata ziua iar o sa ai gura plina....

      Ștergere
    3. @ akord,
      👍 Corect!

      Ștergere
    4. Deosebit de corect !
      Susțin analiza akordatului. Amplă și pe baze științifice irefutante

      Ștergere
  74. @Anonim31 august 2024 la 09:00
    "Stai jos, prostane !
    Ți s-a mai spus pe aici că ești mai prost decât prevede legea."

    Mie "imi place", deoarece ca orice prost care se respecta, da dovada si de multa perseverenta.E o garantie a prostiei cronice.

    RăspundețiȘtergere
  75. Preloat de la Asoișăd Pres- Merin Kașkavete

    *Măi dar al dracu mai e poporul ăsta român. Al dracu de prost, că dacă e să ne luăm după cei doi vorbitori, poporul român a decis vinderea tuturor rezervelor, tăiereea pădurilor, distrugerea învățământului, a sistemului sanitar și popularea lui cu medici criminali, desființarea armatei și aducerea mercenarilor care să ”ne apere”, vinderea suveranității, subordonarea economiei intereselor americane, înfometarea populației și susținerea altor nații ostile pe toate planurile, etc, de vreme ce ei au decis cine și cum să îi conducă și belească timp de 35 de ani. Și-au votat singuri călăii și condamnarea la dispariție.*

    Bine bă Merine, asta știm și noi, căcu asta ne ocupăm pe ici șea. Da de penzii, de SG, de supraimpozitarea haiducească și alte alea, alea, ce mai cunoști ? Că mneatale ej pretenar la catarame cu a lu Ciucă plenițaru, de-i mai luai câte un interviu, mai stăteaț la o cafă...

    RăspundețiȘtergere
  76. Nasol ! ar zice ciobarlanu. Se inmultesc putinistii sau extremistii sau ce dracu mai are el in bostanu' ala "politicali corect" Are democratie tip "pampers baiden 💩 " in dovleacu' ala necopt si gaunos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă-l bă' că e și el copilul Domnului,mai prostan așa da-i în jardinul nostru!

      Ștergere
  77. amuzant preluat de la anonim
    din profundul gandirii curului de vadana

    "Președintele PNL a făcut o serie de dezacorduri și fracturi logice, furnizând umor involuntar. Aceste exprimări au fost culese de inpolitics din interviul pe care Ciucă l-a oferit Denisei Rifai.

    Cîteodată, pe cer, și fulgerele se văd albastre. Galben-albastre!”.

    ”Nu pot să spun că mănînc puțin, cînd îmi place ceva, chiar mănînc. Dar nu sunt stresat. Îmi place foarte mult fasolea verde teci, îmi place ciorba de roșii țărănească, știți cum e aia? Sunt mîncări cît se poate de simple”.

    ”Poate nu vine nimănui să creadă, dar cred că într-un an de zile nu mănînc 5 kilograme de carne!”.

    ”Îmi place foarte mult să fiu în apă, apa e ca o răcorire, nu doar că este rece, dar cînd poți să o domini, să fii deasupra ei, te răcorește”.

    ”Important e ca noi, politicienii, atunci cînd greșim, să ne punem cenușă-n cap. Poate nu avem tot timpul cenușă să ne punem în cap!”.

    ”Avem și forța, avem și motivarea, avem și instrumentele necesare să ne ducem crucea pînă la capăt. Și Isus Hristos și-a dus crucea pe Dealul Golgotei. Important e ca atunci cînd ajungi la final să o așezi și să stea în picioare. Nouă nu ne e teamă să ajungem la final și să o punem și în picioare, să stea așezată”.

    ”Sunt atît de fraged în această activitate – se împlinesc aproape 4 ani de cînd am intrat în politică – încît nu cred că pot să am pretenția că există vreun animal care să mă reprezinte sau să îl reprezint. Au fost testate în focus grupuri mai multe întrebări de genul acesta și oamenii au ezitat să mă definească din punct de vedere al asocierii între un om politic și un animal. (s.n.)Mi-ar plăcea foarte mult să fiu asociat cu un animal care trăiește aici, la noi, în România. De ce nu ursul?”.

    ”Niciodată nu mi-a fost frică. Emoții mai am, dar frică niciodată. Nu trebuie să ne fie frică de nimic pentru că indiferent de ce gîndim noi, tot ni se întîmplă! Nu cred că există om care să spună că nu are emoții, nu cred că există om care să nu spună că are o doză de temere acolo, undeva. Cine spune asta e un pic neom…”

    ”Sunt guverne interesate de robotul ION, cel care l-am avut eu consilier de AI la guvern, pentru că este unul dintre cei mai buni comunicatori cu cetățenii!”

    ”A apărut această carte care nu e vorba despre carte, este vorba despre lider!”

    ”Dacă acesta este scorul (meu n.n.), 13%, este foarte bine”.

    ”Eu, dacă aș fi fost PSD, nu aș fi ajutat PNL!”

    ”Avem o consistență politică ce nu ne permite să ne ducem către această inducere în lipsa de relevanță că PNL nu poate să-și ducă propriul candidat în turul doi!”.

    ”Eu nu reprezint nimic pentru PNL, pentru că sunt la fel de trecător și de efemer precum au fost ceilalți lideri ai partidului”.

    ”Diferența e că de la Câmpulung la județul Bihor e distanță mare, și fizic, și ca dimensiune”.

    ”Acesta este motivul….aceasta este motivul pentru care intru în această competiție”.

    ”În politică există bisericuțe. Ce bine ar fi să fie măcar o capelă la fiecare partid politic!” "

    https://r3media.ro/festival-de-analfabetisme-la-nicolae-ciuca-a-aparut-aceasta-carte-care-nu-e-vorba-despre-carte-este-vorba-despre-lider-ce-mancari-prefera-candidatul-pnl/

    Cel mai mult mi-a placut chestia, ca nu stie cu ce animal poate fi "asimilat" .Pai sa ne intrebe pe noi ca stim de mult timp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să fie bine ,să nu fie rău,meandrele concretului,dobitoc de dobitoc!

      Ștergere
  78. Care vreti să vă țin niște șezlonguri rezervate ,nu vă sfiiți spuneți,se rezolvă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vrea reddoaga ,cu baston atasat vertical pe sezlong

      Ștergere
    2. Reptiliene...ai cu Pamela Andersen..la 26 ani?
      Vreau doua...

      Ștergere
  79. primul exemplar din noua rasa de plenita.Ca de mangalita stie toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  80. Gata ! ca deobicei zdreanta "a taiat-o" dar specific lui se spune "iar a dat dosul""

    RăspundețiȘtergere
  81. Camarade..RedDog,
    Proaste exemplare in Haxa Raului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Petrică Alică puță mică, ia cu Zdreanță câte -o clanță mică

      Ștergere
  82. Apropos de bătrânețe,am vrut să-i fac cu ochiul unei domnișoare și am ațipit!

    RăspundețiȘtergere
  83. cezar 31august ora 8:10
    Propun sa dam comanda..Adminului
    Comandantul Axei Binelui!
    Merita!

    Răspundeți

    Bai Padina, pai nu spuneai tu in urma cu cateva luni ca nu vei comenta in ,,Haznaua di pi Dunarea di jos" ca iti este frica sa nu iei paduchi din barba lui nea Bozil. Acum vad ca ai primit ordin de la reddog sa il pupi in kur si te_ai conformat.
    Eu iti propun sa muti Comandamentul axei pwlii la tine in cacastoare si sa_ti iei si port-drapelul cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  84. Neata'!
    Am observat că mulți micuți anonimi de aici+Akord îl cam perie pe camaradul admin de la arma penitenciare.
    Că e ditamai directorul plus alte apelative care ii fac pe unii de la Huhurez.com sa pălească de invidie.
    Camaradul admin de la arma penitenciare a fost un simplu director de penitenciar.
    Credeți că dacă îl umflați atât va da vreo diploma?
    Plin de pupincuriști in Axa Raului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar ce să aștepți de la Popândăii Maro din Axa Raului?
      In latină popândăului i se spune Spermophilus.
      Deloc întâmplător.

      Ștergere
  85. Cdt Legiunii, Cezar, mi-a transmis că dacă Popândăii Maro din Axa Raului știu cum se spune Soim in latină le da un premiu.
    O mare Muie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine, oricum le da, chiar daca nu știu.

      Ștergere
    2. @"Anus..nimeni"
      Se ocserva ca nu l.ai studiat pe Sun Tzu -Arta Razboiului
      Poate Tov.Limbricea..o fi luat ceva cursuri "Maskirovka"
      Mă indoiesc sa fi retinut ceva..la cît de plat si fara de "santuri,"are scoarța cerebrală..idiot spre cretin sau vițeversa😅🤣😂

      Ștergere
    3. Se zice ca alimentatia este importanta in dezvoltarea intelectului
      Sa.i dai in permanenta cu pui de la Protan..chiar fezandati bine...slabe sperante😅🤣😂😛😜🤪😝🤑

      Ștergere
    4. Evolutia luptei impotriva orcilor invadatoare
      https://vm.tiktok.com/ZGeTWwkFj/

      Ștergere
  86. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://m.defenseromania.ro/nici-macar-aliatii-rusiei-nu-vor-armament-rus-su-30-pierde-oficial-in-fata-rafale-serbia-a-semnat-un-contract-istoric-pentru-12-avioane-rafale_629979.html

      Ștergere
  87. https://www.tiktok.com/@legionarul69/photo/7408535220586073377

    RăspundețiȘtergere
  88. Preacinstitii oricarezi...hi..hi..hi..

    RăspundețiȘtergere
  89. https://www.tiktok.com/@sosromaniauk/photo/7408631226703170848

    RăspundețiȘtergere
  90. Jmekeri ukry..taie picioarele colosului cu picioare de ..lut
    la temelie ..la temelie..

    RăspundețiȘtergere
  91. @ all,
    Cat ii mai lăsăm pe tembelii ăștia doi din Axa pwlii sa se pupe in kur unul pe altu ?
    Nu de alta dar mi-au provocat o scârbă de nu se poate. 🤑

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri