Google Translate

marți, 23 ianuarie 2024

Buey leat.../acu' e momentu' de 'loat'... și băgat în samă !

Slănina și beneficiile sale pentru sănătate: cantitate mare de vitamine și minerale esențiale pentru organismul uman

Slănina și beneficiile sale pentru sănătate: cantitate mare de vitamine și minerale esențiale pentru organismul uman

Slănina este relativ bogată în substanțe nutritive. Cele mai multe dintre acestea sunt deosebit de importante pentru funcționarea normală a organismului nostru. În compoziţia slăninei de porc, se găsește o cantitate mare de vitamine (A, B3, B4, B5, B6, B12), minerale (sodiu, potasiu, fosfor, magneziu, zinc si seleniu), aminoacizi (un numar relativ mare de aminoacizi, dintre care o mare parte sunt esenţiali, cea mai mare cantitate având-o alanina, arginina, valina, glicina, prolina si treonina) și acizi organici (acid aspartic și glutamic), relatează Rador Radio România.

De ce este bună slănina?

Conține multe vitamine din grupa B și componente minerale. Ele sunt importante atât pentru procesele metabolice, cât și pentru alte organe. În afară de aceasta, conține vitaminele A și E, care ajută la menținerea tinereții pielii, lucru foarte important pentru femei. În plus, vitaminele A și E întăresc inima și sistemul vascular.

Slănina nu este mai puțin benefică pentru mamele care alăptează, deoarece conține proteine valoroase. Acizii incluși în compoziția sa normalizează activitatea multor organe. Produsul întărește ficatul, sistemul nervos și creierul și curăță sângele de colesterolul dăunător. Proteinele și grăsimile pe care le conține ajută la restabilirea forței organismului după un efort fizic intens.

Dacă mâncați puțină slănină:

  • metabolismul se va îmbunătăți;
  • nivelurile hormonale se normalizează;
  • se stabilizează starea sistemului nervos (mai ales în situații de depresie sau stres). (Desigur, vorbim de un consum normal)

Slănina este recomandată în timpul sezonului rece, deoarece are efect de încălzire.

Conținutul ridicat de seleniu din slănină întărește perfect sistemul imunitar al organismului, protejându-l de viruși. Un gram de slănină conține până la 9 kcal de energie - oferă energie.

Slănină pentru recuperarea rapidă după boli grave - reface organismul slăbit. Rezolvă carența de vitamine - slănina este o sursă bogată de vitamine A, D, E și caroten. Grăsimile din ea ajută și la umplerea rezervelor de vitamine din organism, care sunt consumate în perioada iernii. Oferă rapid senzaţia de saţietate. Grăsimile pot sătura rapid și astfel ne scutesc de mâncatul excesiv. Slănina poate fi o opțiune grozavă de mic dejun în timpul iernii.


 

65 de comentarii:

  1. Ie bună, ie bună, da' nu pentru cap că crează alopecie, vă cade părul din nas, cocoșel și dovleac sută în mie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dea dreaca, s-a apocat Bozylea de șkimbat apa la pești, de câte doo ori pe zi !
    MUEi, m-a impresionat kestea cu tilicarul ăla din SU ale A, care a ajuns Mis Univers la categoria HOMALĂI !
    Dacă s-ar organiza și la noi, crecă ar potea participa toate structurile astea de la centru, cu câte 2-3 de ăștia, că avem o gremadă cu rozetele sparte !

    Peseaua: cu slănina ce mai e de zis, că aciulea nu găsești așa ceva. Numa porcării afumate cu bidineaua, de dau ăștia acu cu o zamă de zici că-i fum ! Cine dreaq mai arde lemne ca sa afume slana ! Te duci să iei de la sibieni, ori de la bukovineni, îț intră kiloții în cur când vezi prețul !
    Imi aduc aminte că bunicii mei puneau surplusul de grăsime să facă nuș ce sopon pentru rufe, iar prin magazine slana ierea cea mai ieftină ! Acu a ajuns mai scumpă decât icrele negre !
    Mă fut în slănina voastră, să vi-o băgaț în cur, toț ăștea care cică steț comercianț bio-eco !
    Vă-n gură, că au dreptate țărănoii când ne urează cetățenilor de la bloc, să mâncăm pula-n loc de porc ! (și asta, când e sculată, ca să avem masa bogată)

    mUE Marsel

    RăspundețiȘtergere
  3. S-au curvit și sibienii,bucovinenii, iau marfă din supermarketurile bulgărești să nu semene cu ale noastre și le vând ca tradiționale.Ce este afumat cu lemn nu are voie să fie umed,moale ci uscat,zvântat.Cele moi sunt injectate cu fum lichid ce-ți păcălesc mirosul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact.
      Peseaua: pe vremuri, cân ieream locotenea majeor cu 3 stele rusești, fusăi undeva prin zona Bistriței. Băgau tilicarii ăia slană cu ceapă de numa numa, ioi vei ! Și pălincă de aia de ierea mai gălbăjâtă, ioi mamă ! Pita-slana-ceapa-șutul de pălincă și iar de la cap ! Am participat și eo la masa asta tovărășească, cam doo tururi am dus normal, de la al treilea am început să văd tot mai mic, iar de la următorul șut mai știu că cântau ăia ceva cu noi suntem români, însă nu-i mai vedeam !
      Bă, iereau toț roș la față, cu mânurile crepate de la instrucție și arș de ger ! Tilicari adevăraț, oameni ai munțâlor ! Eo aveam 3 pareki de izmene, mantaua și șuba peste, pâslarii peste ciubote și tot ieream câcat la cur de frig ! Ăia aveau băscălia aia pe-o parte și niște scurte, descuiați la gât și fără mănuș ! Îi durea fix în bască !
      Atunci am văzut și eo ce înseamnă slana adevărată, preparată de numa numa !
      Mai găsești doar în particuler, pe la cei de-au păstrat tradițiile și rețetele de la moșu !

      Peseaua: Viurele nu fi trist, că nu-i rău să fii muist !
      Slava Marsel și nea Vasile care ne repară și ne mai dă !

      Ștergere
  4. https://www.stiripesurse.ro/ultima-ora-marcel-ciolacu-anunta-reforme-in-mai-nu-putem-tot-bugetul-93prc-sa-fie-directionat-catre-pensii-si-salarii-trebuie-creat-un-echilibru_3208447.html

    Vreți slănină? Mai bine luaț o alifie sau suspozitor.😂

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.cotidianul.ro/ce-ar-putea-insemna-razboiul-cu-rusia-in-5-8-ani/

    Și uite așa orckranienii vor dispare...

    RăspundețiȘtergere
  6. Bă leat, ascultă comanda la mine! Cea mai bună slănină 🥓 de groștei este cea lăsată în sare grunjoasă de murături, deci crudă, după care afumată. Slănina trebuie să fie de cel puțin 3 dejte grosime și lăsată la afumat la fum rece, cel puțin 2 săptămâni. Dacă slănina e groasă de un dejt, atunci nu-i mai zici slănină, ci talpă la bocanci. Ideal ar fi fumul să fie făcut cu lemn de fag, cireș, sau prun. Lemnele de cireș, prun, măr, dau o aromă deosebită afumăturii.
    Pe vremuri, porcul se afuma in podul casei, prin scoaterea unei cărămizi de la horn/ hogeag. Trebuia însă să ai grijă la 🐱...😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
  7. Bă, și cei mai buni cârnaț ierau ăia nu daț prin căcaturile astea de mașini de tocat, ci cu carne și slănină tăiate pe trunchiul de lemn cu barda sau satârul. După se tocau astea, se amestecau cu sare tot de aia de murături, cu ostroi și cimbru și se umpleau mațele. După ce afumau cârnațele, erau faine de tot. Unui le lăsau mai mult la ger și atunci când le rupeai în mânuri, trosneau că vreascurile. Mamă, mamă ce măi margeau cu barabuli prăjite în untură, scrob, alături de o măligă cierbinte și cu murături 😂🍺

    RăspundețiȘtergere
  8. PS . Același procedeu de conservare se aplică și la pește, fie că după aia îl uscați numai, sau îl uscați și afumați. Peștele curățat se acoperă cu sare de murături pe toate părțile în exces și se lasă așa cel puțin o zi, după care se curăță cu un șervet sarea. După , se acoperă cu un tifon să nu -l bâzâie musca și se lasă la aer l-a uscat. Ulterior puteți să -l și afumați 😂

    RăspundețiȘtergere
  9. Vorbiți de bunătățuri din porc să vă aflați în treabă căci cardiologul după LDL,indicele glicemic,trigliceride v-a recomandat doar pui,curcan,vită,pește exclus porc că-i toxic deoarece nu are glande sudoripare să transpire eliminând toxinele astfel rămânând în-trânsul!Dar voi Batman,Batman.Dați de două ori din picioare și întindeți copita.Da' nu-i bai doamnele voastre precum Brenda vor beneficia 40 de ani de pensia de urmaș cu un partener mai tânăr cu fro doojdăani fără acte căci se sistează aia de urmaș ,trăiască eroii neamulu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Decât 50 de ani ca cioară, mai bine 20 de ani ca vultur 😂. Ifrime, bunicii noștri au mâncat mistreți și au bătut 80. Sau, poate ție ți -o place carnea de lăcustă...😂 Vrei s-o ajungi pe Brenda?😂

      Ștergere
    2. Nu băă,eu bat aproposuri căci dacă aveți carne de porc să mi-o trimiteți mie prin Fan Courier să nu vă facă vouă rău.Deoarece viața-i grea mi-am propus să mă sinucid cu mâncare,băutură și femei așa că ce mai contează un porc înainte-napoi!

      Ștergere
  10. Io nu trimit decât prin Cargus 😁

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. E o vorbă din bătrâni care spune cam așa: "În viață rămâi cu ce bagi în gură și ce tragi pe sulă"...😜

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.stiripesurse.ro/foto-incident-bizar-in-germania-un-onanist-a-blocat-circulatia-feroviara-toate-trenurile-au-ram_3208007.html

    Ăsta ori a fost Viurelu Kelu, ori Țiuzăr buzer ciobârlanul.

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.national.ro/0pp/au-luat-o-pe-aratura-capacitatile-hidroenergiei-reduse-la-jumatate-811122.html

    Numai tâmpiți în mUE, iar "conducătorii" noștri, ai romanakilor, niște bovine.

    RăspundețiȘtergere
  15. https://www.stiripesurse.ro/fostul-comandant-al-armatei-sua-in-europa-critica-atitudinea-romaniei-de-ce-polonia-si-romania-nu-isi-ridica-avioanele-de-indata-ce-inteleg-ca-vin-rachete_3209187.html

    Alt idiot...

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. COMENTURILE la REVISTA... e de grande panarama!!!😂😂😂

      Ștergere
    2. Bun, bun !
      Un fel de BIA (Buletinul Informativ al Armatei), de-l prelocram cu tilicarii, iar șăfii care-și zmângăleau semnătura pe OZU, treboeau să semneze și pe coperta interioară a BIA, de LC !
      Căcănăreli ostășești, tare ale vremurilor de tristă amintire ! De parcă dacă semnai de LC, gata, nu mai fugea nimenea cu agheaua în oraș la crâșmă, ori nu mai dădea nimenea la buci prin viol, în permisie !
      Fuji uăi !

      Ștergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Dacă se rătăcește fro doamnă p-aciulea, îi dăm, deîndată și pas cu pas, mumu mumu, așa cum le stă bine și firesc tilicarilor crăcănaț dân Romuinia edocată !

    Peseaua: hop, hop, hop, cu escepțea camaradulu șăf de stat majur, căroia trebă musai să-i suflaț în cur, pencă aznoapte fix la doo nu l-aț îmbelit la OO, s-o loaț cu tăț la ceock !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: bombalăul ăla de PP* ne dă în gâț la Glugăl. E ofticat că i-a intrat haznaua în insolvență și-l paște falimentul !
      Care comentaț p-acoalea, să-i zice din partea mea că-i dau mumu cu slănină, ca să nu-l doare mestecătoarea !
      Huoooooo, ceobârlanule !
      Noroc cu Bozylea, că se are pe bune cu bagabonțîî de la Glugăl.

      Ștergere
    2. Șoșoiu cu baineta pomnal să-i mânce pi#da Dianei Șoșoacă!

      Ștergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Goagalu... o ia câteodată razna/ dar noi trebe să him vigilente, nu-i ase?!

      Ștergere
    2. Sărumânili adminu boer, s-o ei și niatale pe la ceock, nițel !

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  21. Bă Apevilă, am cetit ceva mai sus cum că mărimea nu contează, pentru cazurilii de față ? Uăi, e cumva fro aroganță, așea sobtilă, la adresa cuiva ? Î ?

    RăspundețiȘtergere
  22. ➥O zi fără bancuri.../e o zi chierduta, nu-i așa??? ➥➥➥Bătaie și scandal monstru într-un club. Declarațiile date ziariștilor de către unii martori și participanți:
    ➥Moldoveanul: Când o-nșieput gâlșiava ș-am văzut că dânșii si bat cu scauni di bar ca niști chizde, m-am dus iuti s-aduc din portbagaj niști topoare și ghioge, să fiii bataie di pomină, ca la Rugionasa...
    ➥Olteanul: Văzui că săriră cinci pe unu așa că mă băgai și eu repede să-i ajut pe oameni la necaz...
    ➥Ardeleanul: Am văzut c-o fo oarece scandal la bar, da mai aveam o juma de pălincă-n glajă și până m-am ridicat dă pă scaun să văd care-i treaba s-o și gătat scandalu, no...
    ➥Bănățanu: Când am vedzut că se iau la sfadă, m-am întins pă jos și m-am prefăcut să mi-s mort. Abia când o-nșeput polițaiu să deseneze cu creta-n juru meu m-am ridicat și io.

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  25. La Șoșoiul Prostovan e liniște, se vidanjează ! Se pișă toț pi pareț !

    RăspundețiȘtergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  27. Numa ce s-a publicat la teveauă o nouă sondare de opinie, referitor la cei mai civilizaț români !
    Cică locurile 1,2 și 3 st ocupate de transilvăneni, bănățăni și crișăneni ! Ultimile 3, de drâmbogeni, maramureșeni șiiiii....bukovineni ! Cică ăști din urmă îs și nesimțiți, vorbesc tare și cu gura plină și alea alea !
    Să-i fut în gură pe ziariștii ăștia, care n-or muncit o zi în viața lor și se ocupă numa de câcaturi ! Plus că o să le dea și penzii speciale, de mari creatori !
    Adevărul e că bukovinenii au oleacă de sânge polonez, ceva-ceva de la orkraineni și niscaiva iuțală de la haustro ungari ! Dupe ce se îmbată, nu te mai înțelegi cu ei, inclusiv fimeilii ! Fusăi cândva la o nuntă, undeva pe la Bosanci. Uăi, smardoi general, tăț aveau cuțâte prin nădragi ! S-or loat de la fanfară, că unii vroiau damentangău, iar alțîî rusască ! Uăi, băteau nebunii la podelii cu ciubotilii, di sărea colbu din scânduri !
    Am fo pe la multe paranghelii, prin Bukovina, inclusiv la mortăciuni ! Uăi, la priveghi se bea cu un singur pahar, care trece din mână în mână ! Tăț îl zăbălesc, și babe, și buboș cu herpes, și cianotici, și tebeciști, și mucoș... ioi, feri doamne !
    Îs oameni de ispravă bă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: sondajul e greșit, pen că detașat conduc românii de pe MH ! Cei mai civilizaț, băga-mi-aș pula să mi-o frec !

      Ștergere
  28. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  29. PMT, cei de la Bosanci și cei de la Mălinii lui Labiș. Se bat ăștia cu tot ce apucă. Cu cuțite, topoare, harțapele de prin garduri...Nu ca mucoșii ăia de la Ruginoasa lui Cuza care-și dau la țeastă cu ciomegele și cad laț că muștele. Cei mai buni la dat la măsele îs bucovinenii și maramureșenii, că vorba ceea, sunt neamuri 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei, știu ce zic, că am făcut liceul la Clung și am avut o grămadă de colegi din zonă ! Am fo pe la o grămadă de paranghelii p-acoalea, și prin zona Dorna, și pe la Sadova, și pe la Cajvana (alț smardoiști), și pe nici nu mai țin minte pe unde !
      Un alt obicei: te pun ăștia la masă, vrei nu vrei. Nu ieși din casa lor, până nu mănânci ! Când am văzut prima dată gospodăriile de p-acoalea, am crezut că șura-i casa ! Bă, au niște acareturi, de doo ori cât casa ! Superorganizate, acolo au și zona de animale și păsări, tot acolo își depozitează și nutrețul, tot acolo și căruța și alea alea ! Nu ca la calicii ăștia din sud, cu cotețele împrățtiate prin toată curtea, de nu ai pe unde călca de glod și rahat !
      Bă, au ăia niște animale curate în grajd, de zici că-s scoase din țiplă !
      Oameni adevăraț. Nu mai știu cum o hi acuma, da mie mi-or plăcut bukovinenii. Drojdeau numa tărie.

      Ștergere
  30. Hai să dăm mână cu mână,
    S-o punem lu kișă-n gură !

    Peseaua: o altă zi multiubită de bozgy !
    (pe vremuri, dacă vă aduceț aminte, cântam: Iancu stă sus pe statue și le dă la bozgori mUE ! Moaaaa, răsunau văile Carpațâlor de cântecele crăcănațâlor !
    Apropo, ne-au furat bozgorii Ardealul ? Or, e tot la locul lui...că, de când s-a ușkit marele tribun CVT, am cam neglijat cu tonții subectu !)

    RăspundețiȘtergere
  31. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  32. PMT, șura aia la care faci referire, e numită standolă și vine de la cuvintele austriace stand+ hall, adică un loc/ hală de depozitare. Pe -aici prin zona asta a Bucovinei, în limbajul popular s-au păstrat multe cuvinte din austriacă, poloneză, orckraneana... De exemplu zemnic, beci, vine din limbile slave. Parcă mai vorbeam noi acum câtva timp de asta...

    RăspundețiȘtergere
  33. Don jenaral Mojiu, mai bine ne -ai spune dacă ai făcut parte din lotul olimpic, cel de aur al coilinelului Cristea de la C-lung Md, cel care s-a smardoit cu civilii din oraș cu centurile 😜😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din lotul olimpic făcea cumva parte și Viurelu Kelu al nost'?

      Ștergere
  34. Cunosc legendele cu Cristea ăsta ! Inclusiv aia cu un puțake din anul 1, care a venit bătut din oraș, de a scos Cristea în Clung un ploton de anul 4, de-au măturat ăia totul cu centurile ! Se vorbea că a fost chemat, pentru un scandal pe la o crâșmă de pe Rarău, de șeful poliției, care era căpitan, iar când a intrat în biroul ăstuia, milițianul nu s-a ridicat de pe scaun, să-l salute, Cristea fiind maior, ori lt. col. Cică i-a futat o smetie în gură lu ăla, peste masă, de l-a dat pe spate, cu tot cu scaun, după care a plecat, zicându-i că o să discute când o să învețe regulile de salut între militari !
    Era sărit de pe fix, cică a fost mutat disciplinar la LeMeu, ca să-l îmblânzească ! Știu că a fost mutat, până la urmă, la Canal !
    Pe Kișă nu l-am prins, că e mai mucea, însă am aozit că, de la atâta drojdeală de frecție galenică, făcea gigantica într-o mână !
    Mai era unul la sport, Cojocea, de a rămas în istorie ca mare skiurist !

    Peseaua: mUE Ciobârlea !

    RăspundețiȘtergere
  35. MUEi, tot circulă vestea că s-a scăpat Zdrongy pe el și i-a trimis o zapiscă Comandantulu Suprem, de mamă, mamăăăăă !
    Mare scofală ! Un fel de gălăgie, marca zdrongarilor, ca să mai arate și el că încă mai luptă sindicatul ăsta, pentru idioții plătitori de cotizații și alte donații !
    Numa tâmpenii, Gropan cică cheamă guvernul la discuții, cu celeritate, că dealtfel îi ia mama dreq, Zdrongy îi trimite fotoșoape de pe niște carduri de cumpărături la Lidăl, iar Tudor...crecă ăsta încă nu s-a trezit de la revelion !
    Părerea mea e că scrisoarea aia dășkisă a ajuns, DIRECT, în coșul de gunoi, dacă nu cumva kiar zdrongarii or hi pe spam cu Cotroceaua !

    Peseaua: anul ăsta, la alejeri, voi încerca nițică Șeoșeoacă !
    Slava Diana ! Femeie adevărată, nu ca fătălăii ăștia de ne-au vândut de tot, mai rău ca pe timpul domniilor fanariote ! Am ajuns fix pelea de pe pulă, toț știu, toț țipă, dar lipsesc cu desăvârșire !
    Oare ne mai dă ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Da, da, îi doare pi tăț în puli de Dogaru și de pozilii lui !
      Ăia-s niște răpănoș, de pe la magazâia de kiloț-izmene, vez să nu-i cute bagabonțîî cu ranga ! Poate cu mataRANGA învârtoșată !
      Fuji uăi d-aciulea cu teoriile tale !

      Ștergere
    3. Peseaua: Slava Șoșo ! Pe ei, Daiana !

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  37. N-am mai fost la alegeri din 1990, da' anu ăsta mă duc. La euro votez cu popa Terheș, iar la restu' cu crucișătorul portelicopter Muntenia, actualmente frigata Mărășești, care după alegeri va fi rebotezat/ ată portavionul Șoșo.

    RăspundețiȘtergere
  38. Un nou article pe Politica Apocalipsei !
    Ziariști adevăraț, bine informaț, nu lăbăsari alde zdrongarii&gropanii, cu scrisori dășkise !
    Citiț ce face Soedea buei ! Până și pokii fac antrenamente la slujbele de mormântare, sub foc automat !
    Labagiștii noștri o freacă mână cu mână, fiecare cu pizda mă-si, cum i-a dictat partidul !

    Peseaua: Daiana președinte ! Slava Moby Dyk !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: bă, făceți-vă stocuri de conserve, de biscuiț, de cafea și ce pula calulu mai trebo, că nu-i a bună. Stau să mă gândesc dacă mai e de stat p-aciulea, or să mă ușkesc în Canada ! Oțâră de franceză rup, oleacă di bataie știu, așa că Gud bai amore, ai lăviu ! Am mai stat p-acoalea, ocazional, de-am dat cu lopata la zăpadă până mi-or intrat budigăile-n cur !

      Ștergere
  39. Pmt, te duci la homalăul de Trudeau, ăla de le-a blocat cardurile șoferilor greviști canadieni acum 3 ani 😂? Mai bine în Africa subtropicală , Kenya, Africa de Sud sau în Noua Zeelandă 😍. Canada e moartă și la propriu și la figurat, iar la o bumbăceală cu rușii și chinejii sigur o ia și ea în bubă.

    RăspundețiȘtergere
  40. https://adevarul.ro/stiri-externe/in-lume/unul-din-patru-canadieni-sustine-eutanasia-pe-2266062.html

    Ia vezi, că calci pe coji de oauă 😁!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri