Google Translate

joi, 25 ianuarie 2024

Începutul sfârșitului. Statul rămâne și fără Hidroelectrica

 

Adio, Hidroelectrica! Trădare națională
 
Scăderea acțiunilor Hidroelectrica pe bursă, printr-o lovitură scurtă dată de două companii americane, este primul semnal a ceea ce va urma. Statul român se află într-un pericol iminent de a-și pierde acțiunile deținute la cea mai importantă companie energetică a țării, avertizează prof. dr. Mircea Coșea, care arată că România, în jocurile periculoase și complicate de la bursă, este o victimă sigură.
 
România se află într-un pericol iminent de a pierde compania strategică energetică Hidroelectrica, din cauza listării la bursă impuse de coaliția PNL-USR-UDMR, prin includerea acesteia în PNRR. Măsură executată fără rezerve de actuala coaliție de guvernare. A fost de ajuns o singură lovitură din partea unor companii americane, Citigroup și Morgan Stanley, care au retrogradat succesiv compania și i-au dus prețurile acțiunilor în jos. O devalorizare care anunță ceea ce va urma. Prof. dr. Mircea Coșea, fost ministru de stat, ne spune că noi, deocamdată, nu avem nici știința, nici cultura acțiunilor de bursă.
”Listarea Hidroelectrica s-a făcut cu hei-rup și, așa cum am mai atras atenția, noi nu eram pregătiți și nu puteam să apărem așa, pe piață, ca niște jucători care știu despre ce este vorba, care își dau seama cum evoluează acțiunile. Scoaterea pe bursă în România este o acțiune de artizanat, este o chestiune de amatorism. Eu nu am deloc încredere, iar scoaterea în continuare și a altor companii importante este o aventură, pentru că nici acum nu avem pregătit nimic, dar apar diferiți așa-ziși analiști și specialiști, care, de fapt, nu stăpânesc această tehnică a bursei.
Bursa este o chestiune complicată și, dacă ne uităm la experiența altora, care au pornit acum 15 ani, și mă refer la Polonia, vedem că statul a lucrat cu consultanță străină, americană. Au fost polonezi-americani, care au contribuit foarte serios la piața de capital poloneză, pentru că nu exista experiență”, ne-a declarat prof. dr. Mircea Coșea.
Rămânem fără nimic
Bursa este o chestiune care ține nu numai de o pregătire profesională, dar și de o serie întreagă de informații, pe care o țară ca România, cu o ieșire mică pe piață, nu le poate avea în timp util, ceea ce înseamnă că este o victimă sigură, susține prof. dr. Mircea Coșea.
”Riscul la Hidroelectrica este nu numai să pierzi capital, ci și să rămâi fără obiectul muncii, pentru că alții sunt mai puternici și pot deveni proprietari ai propriului tău patrimoniu. Riscurile sunt mari. Nu este pregătită România pentru așa ceva. Așa-zișii specialiști români nu sunt, de fapt specialiști, sunt niște oameni care acționează ca niște funcționari.
Eu rămân uimit să văd fel de fel de acțiuni despre piețe de capital, pe la diferite hoteluri, întâlniri, fotografii pe Facebook a unor personaje, în general doamne tinere, care arată bine, dar care nu sunt în ton cu ceea ce se întâmplă. Asta este o chestiune foarte complicată, una dintre cele mai complicate probleme ale pieței, și anume scoaterea pe bursă a unor companii, care, pe de o parte, nici nu sunt pregătite pentru așa ceva, pe de altă parte, nici nu au managementul necesar.
Eu sunt foarte sceptic în continuare față de listarea la bursă a companiilor importante românești”, ne-a precizat prof. dr Mircea Coșea.
Risc de preluare ostilă
Economiștii semnalează că acum este o goană a unor noi îmbogățiți din state asiatice, care umblă pe piață după așa ceva, să încerce să intre pe piața europeană prin bursă.
”Odată scoasă pe bursă, cum garantează statul ca Hidroelectrica să nu fie preluată? Nu există astfel de garanții. Pentru că statul este un stat slab din punct de vedere al capitalului și la bursă nu ai posibilitatea să concurezi atunci când se majorează capitalul, iar informația este strict localizată în altă arie decât în aria ta de interes și pierzi”, atrage atenția prof. dr. Mircea Coșea. Acesta mai arată că, dacă nu există o foarte clară noțiune a ceea ce înseamnă pericolul de majorare de capital de către alți acționari la bursă, pericolul este foarte, foarte serios și tocmai de aceea, în momentul de față, există o suspiciune în legătură cu continuarea acestui proces.
 
”Ceea ce se întâmplă acum cu Hidroelectrica este o dovadă foarte clară că putem avea niște riscuri care ne vor costa. Există pericolul foarte clar ca statul să își piardă acțiunile la Hidroelectrica. La o majorare de capital a unuia dintre parteneri, se pierd acțiuni. Deci statul român poate pierde controlul asupra Hidroelectrica și să rămână cu atât de puține acțiuni și cu o participare atât de mică, încât nu va mai avea niciun fel de rol. Soluția pentru salvarea Hidroelectrica ar fi să o capitalizăm, dar nu avem cum, dat fiind deficitele existente”, ne-a mai declarat prof. dr. Mircea Coșea.
 

90 de comentarii:

  1. Mnă dimigreața camaraz tovarăș !
    MUIne e o zi măreață, 106 ani de la nașterea celui mai mare român patriot al țării !
    Inclusiv hidrocentrala în caoză a fost construită sub conducerea înțeleaptă a primului tovarăș al țării, erou între eroii neamului ! Este o capodoperă arhitecturală a inginerilor din acea vreme ! Acu, inginerii noștri îs buni numa de tik toace, nu mai stem în stare de nika ! Peste tot construiesc turcii, amerlocii și care pizda mâne-sa or mai hi ! Ai noștri vând șaorma la gheretă.
    Am discutat mult despre Hidroelectrica, pe aciu, când ierea zarvă mare cu salariile ălora de acolo. Vedeți pe arhivă, s-a dat muie la greu.
    MUEi, nu stem în stare de nimik, numa trădători, profitori, excursioniști și prostalăi !

    Peseaua: care aveț ideie, e dășkisă haznaua la Petrea ? Că mă taie o câcare....

    RăspundețiȘtergere
  2. Jigodiilor, indiferent de unde ar fi și cum s-or chema, trebe să le spunem: JOS LABELE, DE PE HIDROELECTRICA!

    RăspundețiȘtergere
  3. La feștilă și lomonare dă-vă-n plm!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Neața! Cu lomuie și bromură se tratează greața.
    Bă leat, acum vreo 10 ani Hidroelectrica era în faliment. Până la urmă s-a găsit unul, a cărui nume îmi scapă acum, s-o salveze, ba s-o treacă și pe profit. Dar în buna tradiție românească a hoției și prostiei, orice lucru bun nu ține mult. Nu știu dacă mai e ceva de comentat. De aia și de -a naibii voi vota Haur și Șoșo.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ifrime, de ce ești pudic? Ai vrut să spui: la feștilă, lumânare și în peștera muierii, nu -i așa?

    RăspundețiȘtergere
  8. https://m.monitorulsv.ro/Local/2024-01-25/Un-sucevean-s-a-prezentat-la-Urgente-fiindca-a-visat-urat-iar-altul-fiindca-i-s-a-ridicat-parul-pe-abdomen-cand-se-uita-la-televizor

    Ce înseamnă să fii prost de mic... Asta este noua generație, cea a spălaților pe creier.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi? Uite așa a ajuns Neluțu Livadariu de la șef secție financiară la SMG, general de brigadă și șef CPS al MApN 😜

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Muei, ai grije, că mai ierea unul p-aciulea, din Hurzicaț, care s-a trezit cu O&T la ușe, dupe ce, tot așea, le-a dat-o s-o sugă !
      Vez că Organu nu doarme, Oamenii Lejii e peste tot !
      Nu de alta, da dacă ne încuie Bliboteca Hacademică, îț iei mumu-mumu forevăr, AMIN !
      * Okiu&Timpanu

      Ștergere
  10. Mata Hari, nu -ți trebuie niciun atestat! Cu cât ești mai prost, dar ai limba lungă și păroasă și știi s-o folosești introducând -o în curul șefilor care de regulă sunt la fel de idioți, cu atât ai șanse mai mari să avansezi. În viață m-am întâlnit de nenumărate ori cu acest fel de personaje...

    RăspundețiȘtergere
  11. Toată lumea ceoku mic, că Marsel caută acu soluții ca să repare inechitățile din ultimii 10 ani, de la penziile tilicarilor !
    Pe surse, am aflat că caută toți, inclusiv Tâlhar de la meapeneauă, ăl de-i docteur în istorii antice și de demult !

    Peseaua: slava Șoșy, nu fătălăul de la agentia de turism ONT Coatroceny

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  15. https://www.cotidianul.ro/tatoiu-a-explicat-si-cum-se-bea-corect-sampania-daca-nu-esti-o-fata-crescuta-la-vaci/

    Asta drojdieră, nu Viurelu Kelu al nost' 😂. Auzi: o sticlă de șampanie și câte pahare de vin roșu pe zi 😂. Tare de tot Țățoaica asta.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. A apărut noua colecție de primăvară-vară pentru toate băiețile!

    RăspundețiȘtergere
  18. Bă leat, io am mașină de la Japi, de fapt e a 2-a, Mitsubishi Lancer și am avut tractor tot de la ei Yanmar FX22. Nu se compară cu căcaturile astea pe care le vând unii. Nu mai vorbesc că am un TV și -un coptor cu microunde Toshiba care încă funcționează brici după 13 ani de utilizare. Banzai, Banzai, Banzai!👍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS Nu mai vorbesc că toate mulinetele mele de pescuit, vreo 12 la număr, sunt Daiwa și Ryobi, tot geaponeze 😂😂😂

      Ștergere
    2. Păi d'aia nu ne rk aștia în nici doo când văd că sunteți plini de 00!

      Ștergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, bre Moj Alicu, ce vrai? Nu mai oprește ghezeșul în gară la Dolhasca? 😂

      Ștergere
  20. S-a rătăcit Moș Kalicu Fi8 !😂😂😂
    Sau a venit să depune cerere de înscriere, ca membru sopleant onorific al Hacademiei !
    Ioi ! De la o vrâstă....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A beut și Moj Koiliku o ”ciuică”, vorba lu Kișulikă puță mică și-a încurcat macazurile...Dacă vra să intre în onorabila academie, trebuie să se dezică de căcaturile, fițuicile alea mov de fi-uri, mai ales de Fi-8 și Fi-10 și să dea egzamen la RG-uri. Bă leat, nu-l punem să dea egzamen la A-urile antileriei A100, 101...111, că-l pierdem cu totul pe mojneag. E bine să păstrăm un echilibru ca în natură. Oricum, Moj Koiliku sunt sigur că va promova pe merit egzamenul, nu ca măCiucu plajiatoru”. Mojule, hai, ce faci? Te înscrii la doftorat ici-șa la Zoo +9 măi băieti și să-l ai îndrumător pe don jeneral Mojiu, ce-i mai tare ca Frunzetti?

      Ștergere
    2. Băjeat dăștept Frunzeti, ăsta a scris cărț pe bune, doctor adevărat, nu rapandule de-ale izmănarulu interesu național, făcute doctori la crâșma Curva de Aramă !
      Ierea o plăcere să-l asculț, cult, bucureștean adevărat ! Stofă de prifesor, elegant tot timpul. Sunt multe de spus despre Teo !

      Ștergere
    3. Eo crecă Muica Țâțoiu s-a antrenat împreună cu Viurelu Tehnocaricelu, la drojdit de kerosen în amestec cu gaz lampant, în dosul hangarulu de la Alexeni, dupe care a venit ea în capitală, ca să dizvorțeze și să treacă pe vinoase !

      Ștergere
  21. Uăi, ierea unul Cornel Basculantă, ăla de s-a răsturnat cu basculanta în râpă, de-a rămas diliu ! Ierea legat ombilical, prin intermediul biuzelor, de găoaza lu Goprea Izmănaru, că mi-am adus acu aminte de el, că tot am vorbit de interesu național !
    Pe unde dreq o mai da cu sapa ?

    RăspundețiȘtergere
  22. Oare a dat Petrea Păstoru drumul la ArMUYA Hazna blog ? Că mă tot taie o cufireală....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te, du-te iute și după ce te cufurești, pe ciobârlan nu uita a-l foote!

      Ștergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  25. Bă leat, Ciucă, Ciolacu și cu Drulă, toți împreună fac cât o pulă.

    RăspundețiȘtergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numa fătălăi în poza aia din zear și-o mortăciune, in persoana lu Ion Pizdoiu ! Alea nu-s trompete, îs niște flașnete de alea bășânoase, printre care, s-avem rezon monșer, și-un trombon adevărat: Daiana Șeoșeoacă !
      Slava Daiana ! Ura Moby Dik, să le pui pe biuze al tău lindik, la rahațîî ăștia de nimik !

      Peseaua: s-a tâmpit leatul, în loc să se bage ici șea la smardoială, tilicarii se ocupă cu Ars Poetica pe FB, ori cu propaganda de partid !

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  28. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  29. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene, da, ăștia au aplicat impozitarea progresivă de-a-n pulea Codului Fiscal. Se tot vorbește și vorbește...
      Io îți recomand ca până una alta să te urci în cuibar și să verifici , ca comandant de gardă, la ora doo să fiu îmbelit la oo, Amândouă!

      Ștergere
  31. Bună dimigreața ! Cu un pic de lamuie s-o serviț, ca să vă tae greața !
    Pe vremuri ierea cam așa: iar e vineri, iar e jaga jaga !!!

    Peseaua: az voi verifica Foaea de stare a gărzîî, să vedem dacă s-a notat îmbelirea camaradulu la OO, fix la dOO, conform art.117-121 din Reghe 2 !
    Carea-i fo bă în skimbul 3?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: și să nu omitem tradiționalul hop, hop, hop și bum, bum,bum, al nost cumandur Viurel Pecerel s-o ea la ceock, ș-apoi sânii pupi-n cur !
      Slava Daiana Moby Dyk

      Ștergere
  32. Mânat de o urgență biologică matinală, am nimerit în Haznaua lu Moș Kalică Fi-8 !
    Acolo s-a trecut la un nivel superior: de la teoria art.101, la teoria apostrofului !
    E tare moșneagul, ca fularul înghețat !

    Peseaua: din păcate trebo să mă mai abțin. Încerc la câcăstoarea ceobârlanului Petrea, ăla cu lovitura de stat, de a dat cu alica-n populație !
    Moaaaa, da ce mă preseazăăă...

    RăspundețiȘtergere
  33. Circulă pe Oazeap o redirecționată cu nuș ce articole din Obositorul Militar, zmăngălite la pag.19.
    Apevilă, ia-n vezi dumneavoastră despre ce e vorba și ne fă un rezomat, ceva !
    Sau care aț mai primit mesajul în Oazeap și știț despre ce e vorba !
    Eo bănuiesc că vrea Tâlhar să ne mai dă !

    RăspundețiȘtergere
  34. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  35. Azi se împlinesc 106 ani de la nașterea Eroului Național Adevărat, toarșul Nea Ceașcă !
    Din nefericire, criminalul Iliescu, marele artizan al loviturii de stat, limbricul comunist care a numit panarama aia de Tribunal Tilicar, încă trăiește !
    Degeaba se kinuie trădătorii, vânzătorii de neam și țară și mâncătorii de câcat cu polonicu să ne tot spună că ce rău a fost toarșu ! Încet, încet, drojdia se așează !
    Ura, slava Moby Dyk !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: crecă trag o fugă până ici șea, la Ghencea 1, că se face pomană și se recită poezii patriotice ! Poate apar și eo pe tevea, încă mai am un steag al RSR, ăla cu stema cu spice, cu sonda, cu peduricile...Am ș-o poză a toarșului, de pe o copertă a Almanahulu Scâteia ! O lipesc pe fundul unei tigăi și la comemorare, neicușorule !

      Ștergere
  36. https://www.puterea.ro/la-anr-femeia-de-serviciu-si-casierii-iau-spor-pentru-siguranta-navigatiei/

    Te doare mintea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine, de ce să nu ia ? Că doar trăim în România lucrulu bină făcut, ce pulilii noastre !
      Am mai analizat noi sporuri din astea. Ce vedem ici șea e mărunțiș, ca un fel de rest de la covrigi ! Acu ani de zile am făcut, ici șea în Hacademie, o analiză foarte extinsă a sporurilor celor de la Hidroelectrica (socetatea de la postarea în caoză) ! Dacă vă aduceț aminte, la acea vreme, numa un șofer de pe acolea bătea la cur, cu salariul, pe oricare înstelat tilicar activ !
      Iar ăștia se plâng acu, prin Obositorul Militar, că nu mai are cine apăra țărișioara ! Păi, de unde pula mea să mai aibă cine, pen că, voi ăștia de ne-aț sufocat cu politica voastră înțeleaptă, în loc să faceț luptători, faceț generali doctori hororis cauza ! Unde pula calulu s-a mai pomenit o haită de 100 de generali multiînstelaț, la câțva tilicari amărâț ! Păi dacă scădem structurile astea de la centru, un mastodont de zici că-i armata Ciainei p-aciulea, instituțiile de învățământ- cu mii de prifesori care predau cursuri de belit pula la urs, depozitele, gheazeurile și alte coșmelii de construcții și logistică, cluburile mUE Steaua, cemezelele, cepeselele, muzăiele, spitalele și alte alea alea, vedeț și voi cu ce a mai rămas sireaca armată, ca să dea efectiv cu alica, în doșman !

      Ștergere
  37. Ce tare a fost asta:Cica coibarul era gol!

    RăspundețiȘtergere
  38. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  39. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  40. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  41. Bă leat, cică arde casa lui Zdreanță maidanezu, Reddoagă, Jilava. Oare o fi scăpat potaia? Nu de alta, da' dacă și -a pârlit coada, să facem o chetă de-o maslina, de-o felie de saleam, un coilac, ceva acolo, știți voi. O să caut Lindiku și vi -l postez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.realitatea.net/stiri/actual/incendiu-la-penitenciarul-jilava-8-echipaje-de-pompieri-mobilizate-la-fata-locului-unitatea-de-detentie-a-ramas-fara-curent-electric_65b34c8ba83aa071d161a423

      Ștergere
    2. Înseamnă că de aia e așea mare agitație, ici șea, la Brigada de Pompagii Dealu Șpirii !! Pleacă tulumbele în troambă !

      Peseaua: am citit undeva pe Glugăl Mep că cică Reddoagă ar fi un LIMBRIC, întrucât, existențial, el se trage din CUR !
      Da eo nu cred, s-ar putea să hie un feic !

      Ștergere
    3. Peseaua: muei, o fi din clasa hurzâcarulu, că numa ăla se autointitula Viurelis Ascaris Lumbrycoides !
      (uăi, daci mi-i dor di Kellu...)

      Ștergere
  42. Da, Zdreanță îl mușcă de cur pe Nikk, iar ăsta îi dă mooe un pic.

    RăspundețiȘtergere
  43. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  44. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  45. MUEi ăsta, care comentezi de zici că ai dat bacul la Obositorul Militar, șpilul e altul și e profund, dacă până și Obo a început să le dea mUE ăstora de prin puzderia de structuri cu atribuții de înzestrare ! Zice coilinelu ăla că dijeaba a primit Meapeneaua 2,5 % dân PUB, că banii s-au cheltuit doar parțial, chiar și după rectificarea pe minus, dupe ce a mai rămas doar 2% dân PAB ! Subtil, gacicu ăsta, zice că e vraiște și varză ! Și ăla cu caricatura, mă mir cum de scapă aroganțele astea în presă, la adresa puzderiei de înstelați, care o freacă la rece prin biroaie ! Asta e problema, și e gravă neicușorule ! Poate hi interpretată ca subminare a pregătirii pentru apărare !
    Mai scrie și Nea Pececeul ăla, punându-ș retoric întrebarea: da pe noi cine ne mai apără ? Păi, omul nu a mai continuat, însă rezultă clar că PULEA ne mai apără ! Brigada specială de generali ne apără, de pe la Defecele, Cepesele, Mestemele și alț juriști muiști triști !
    E grav ce scriu băieții ăștia ! Semnalul lor este cât se poate de evident, că armata este pe chituci, însă pe tâlvari îi doare în puli !
    Cum s-ar zice, s-a rezolvat și cu armata ! Și cu aia activă, care nu mai are praf de pușcă și ghiulele, și cu aia de rezervă, care lipsește cu desăvârșire !
    Păi te crucești nineacă, când vezi la teveauă dezbateri pe tema jeneralulu de la ciripoi, care a dat cu șmangla din fondul de rezboi ! Ori când vez cum se rupe tribuna oficială, la festivitățile astea naționale, sub cohortele de șapcalii înstelaț, care împing toată ziua aerul cu keptul pe holuri !
    Problema e gravă, da pe mine mă doare sub buric, că dăjea am început să caut bilete pentru Canada !
    Să vez ce cazacioace or trage Ceobârlanul, Nikk, Dogy și cu Viuricu, când o veni gaspadin Putin, ca să ne întrebe de ce am fo așa neprietenoș cu Kremlinul !

    Ura, slava Daiana ! Jos fătălăii care au cangrenat OȘTIREA ȚĂRII !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: ne-ai aburit, muiei, cu povești nemuritoare ! Mai profund, mai profund !

      Ștergere
    2. Peseaua: nu mai zic că s-au umplut și televiziunile de generali, care mai de care, de o freacă toți la rece prin studiourile alea ! Au devenit experți și pe traficul de Ecstăzii, și pe datul la buci, și pe circuitul apei în natură, și pe toate ! Ditamai generalii- zic ei, și le curg mucii seară de seară, zmăngălind niște hărți !
      Te doare capul, după ce ne-a arătat unul cât de bâlbâit poate fi un general de ăsta oportunist, de ne-a făcut de tot câcatul, a apărut acu specia asta nouă, care încearcă să convingă ce dășteaptă e casta asta a înstelaților !
      Bă, generalii adevăraț, ăia de război, care au futat-o o viață întreagă prin poligoane și aplicații, stau acasă și își cresc nepoții !
      Numa filfizoni, alde Barbulian ăla, de n-a tras cu pistolul în viața lui, ori ca Mândreanu, de-a frecat mandolina prin nuș ce comandamente de umplut canistrele cu aer, sau Bălăcesc-alt fătălău și mulți alți bădălăi și dobrițoi, vechi claienț ai Deneaului, Peneaului și Pecereaului !

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  46. Bă leat, Barbelian, tristul ăla e cu 2 ani mai mare ca mine, promoție ATM de enjineri de Hartilerie și Rakeț. Era neam prost din sulă strâmbă de mic. A rămas în academie că avea limba lungă și păroasă , un șoptirici de -i plăcea să dea pe goarnă la șefi tot felul de prostii pe care le făceam ceilalți. Acum vreun an am aflat cu stupoare că e unul dintre consilierii lui Joianus, alături de Ilenuța lu Corbuz. Ăsta, n-are mamă, n-are tată, la fel ca și puță belită de la CPS, Neluțu Livadariu. Ăștia și -ar vinde și plozii, doar să mai primească ceva

    RăspundețiȘtergere
  47. Buey Nikk, ai sânje în măciuca să -l aduci ici - șa pe potaia de Reddoagă? Știi, Io sunt văduvoi ș-aș trage ceva pe cimpoi.

    RăspundețiȘtergere
  48. https://www.national.ro/0pp/condamnati-la-disparitie-urmeaza-acord-cu-fmi-si-vanzarea-activelor-statului-811292.html

    E clar, nu -i așa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lugu lugu, ciaka-laka !
      Buei, numa să nu dispară Cepeseaua lu Livădărescu, ca să aibă cine să-m mai trimită coponu, onlain ! În rest, să dispară toț, dă-i dreq de trădători ! Poate, cu ocazea asta, dispare și marțafoiul ăla de dogy, unde a dispărut si Robort Horvath Pozitivu, ăla cu sculativa !
      Ura Daiana ! Slava Moby Dik, care o să ne repare rk, din burik !
      Daiana prezidente ! S-o vez atunci pe Daiana sus pe statuie, cum le dă la amerloci muie !
      Jos fătălăii ! Huo.

      Ștergere
  49. Deci concluzionam:Coibarul este gol!

    RăspundețiȘtergere
  50. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu uita ca în calitate de comandant de gardă, să verifici dacă Reddoagă la ora doo m-a-mbelit bine la oo.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  51. Bună dimigreața și hop, hop, hop !
    Știți voi, lamuie, greața, ceock...

    Peseaua: iar e jaga jaga !

    RăspundețiȘtergere
  52. Văd că sunt din ce în ce mai multe cereri de reactivare a cartelelor de acces la Bliboteca Hacademică ! Se-nvârte contoru, ca mașina de spălat, când stoarce la 1600rm.

    RăspundețiȘtergere
  53. Crecă trebo să restudiem, cel puțin un trimestru, RG 2 ! Ăla tipărit pe timpul Resere !

    RăspundețiȘtergere
  54. Dacă e frun colega camarad care știe, or a aozit, dacă s-a dășkis haznaua lu Petrea Gheazistu, e rugat să-m dea un semn, că ma taie rău... Și, să-i zice și lu Patroclea să stea prin preajmă, să-m dea o limbă, două, dupe !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri