Google Translate

miercuri, 31 ianuarie 2024

Bătălia de la Caransebeș, din anul 1788... Cel mai ciudat război din lume...

 

"Bătălia de la Caransebeș, din anul 1788 poate fi considerată pe bună dreptate, cea mai imbecilă bătălie din lume.

NOTĂ : Au crezut că vin turcii! Cel mai ciudat război din lume...

Un război câștigat fără o singură lovitură de sabie în istoria Imperiului Otoman, o armată inamică care s-a autodistrus... O poveste de război care are cel mai interesant loc din istoria noastră. Imperiul Otoman a câștigat teritoriu datorită Austriei, care „a marcat un autogol”, ca să spunem așa.

De ce? Iată faptele pe scurt.

O armată austro-ungară de aproximativ 100.000 de soldați, care mergea să se lupte cu turcii și-a stabilit tabăra în apropiere de orașul Caransebeș. Avangarda armatei, compusă dintr-un contingent de husari a trecut râul Timiș în căutare de iscoade turcești.

Turci n-au găsit, căci otomanii erau la mare distanță. Au dat în schimb peste o șatră de țigani care făcea pălincă. Fericiți, aceștia au cumpărat pe loc băutura țiganilor și s-au apucat de băut.

Văzând că nu li se mai întorc husarii, austro-ungarii s-au temut de ce e mai rău și au trimis pe urmele lor un grup de infanteriști.

Spre ghinionul lor, ăștia au dat peste contingentul de husari care era deja mangă.

Foarte bucuroși de ce li se înfățișa înaintea ochilor, ăștia le-au cerut husarilor să le dea și lor din băutură.

Ăia, nu și nu, că ei au dat bani pe ea. 🙂

Ba mai mult decât atât, husarii abțiguiți bine, au făcut la repezeală o barieră lângă butoaie. Cearta a tot crescut până la momentul în care un infanterist setos și-a pierdut cumpătul și a tras din durdă mătrășind un husar.

Atunci a izbucnit nebunia și cele două tabere s-au luat la omor.

În timpul bătăliei, un alt husar beat a crezut că veniseră și turcii și în consecință a început să zbiere: -Turcii, turcii!

Atunci, majoritatea infanteriștilor au intrat în panică și au rupt-o la fugă, care încotro vedea cu ochii.

Pentru ca haosul să fie mai mare, armata era compusă din italieni din Lombardia, sârbi, croați, unguri, austrieci și români.

Evident că ăștia toți nu se puteau înțelege între ei, căci vorbeau limbi diferite.

Situația a fost înrăutățită de ofițerii care disperați să reinstituie ordinea au început să urle „Halt! Halt!”, iar proștilor de soldați care nu știau germană, le-a sunat în urechi drept „Allah! Allah”.

Evident că prostimea înarmată a crezut că ăștia sunt turci, și i-a omorât pe loc.

Cavaleria a intrat și ea în nebunie, crezând că a început lupta cu turcii și au început să ucidă pe oricine vedea în cale. Artileriștii au început să tragă și ei alandala, iar pe măsură ce se lăsa noaptea fiecare soldat trăgea în celălalt crezând că sunt otomani infiltrați în tabără.

Nebunia a escaladat până în momentul în care întreaga armată s-a retras în dezordine convinsă că e urmărită de turci.

Până și Iosif al doilea, împărat al Sfântului Imperiu Roman de Națiune Germană, a căzut de pe cal într-un izvor.

Conform istoricilor Paul Bernard și Geoffrey Rogan, bătălia dintre cretini și bețivi s-a soldat cu peste 10.000 de morți.

Peste două zile, a sosit și armata otomană lângă zidurile Şebeş Muharebesi, cum numeau ei Caransebeșul. . Au dat doar peste morți și răniți, și cucerirea Caransebeșului li s-a părut floare la ureche. 🙂

------------------------------

***Așa că ori de câte ori dau peste mult lăudatele exerciții militare multinaționale ale NATO, nu pot decât să-mi amintesc de Bătălia de la Caransebeș și de pericolul reprezentat de vânzătorii de răchie. 🙂 " (Text preluat)

SURSE:

1. Türkler geliyor sandılar! Dünyanın en tuhaf savaşı... - https://www.aydinlik.com.tr/fotogaleri/turkler-geliyor-sandilar-dunyanin-en-tuhaf-savasi-kendi-kendilerini-yok-ettiler-sebes-muharebesi-ne-zaman-yapildi-349752

2. Battle of Karánsebes-Friendly fire incident during the Austro–Turkish War of 1787–1791 / From Wikipedia, the free encyclopedia- https://www.wikiwand.com/en/Battle_of_Kar%C3%A1nsebes

2. Şebeş Muharebesi - https://www.google.com/search?q=%C5%9Eebe%C5%9F+Muharebesi&source=lmns&bih=713&biw=1586&client=firefox-b-d&hl=de&sa=X&ved=2ahUKEwjgp-Grm4WEAxWApf0HHYEnA-sQ0pQJKAB6BAgBEAI

205 comentarii:

  1. Mno, acu ,astia, pensatii, beu apa lata cu lamuie. Poate doar calu' haustriac sa mai traga la cazan.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu Ifrim la Beopelea, cu Țiuzăr Luzăr șăf grup cercetare pifanterie și cu Viurelu Kellu drojdier șăf, la ce să te aștepț !

    Peseaua: hop, hop, hop !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băăi nu fi pork,io n-am făcut decât să pun guguloaiele pe hartă , Tc. pe piscurile munților și pifanteria cu baineta pomnal în mlaștină.Cu ce-s de vină io că ei n-au strigat îndeajuns de tare ura,ura la boscheți să se-nspăimântează dujmanul și să fuge?

      Ștergere
  3. https://politicaapocalipsei.net/2024/01/29/sefii-armatei-un-amestec-de-penal-si-politic-i/?amp=1
    ===============================
    Te doare bila ! Nu că n-am fi știut până acu, însă e bine să-i menținem cu prospețime în memorie !
    Iar pe Bădăran ăla, cân il mai și vez toată zioa pe Latrina 3, cum îi curg mucii, îț vine să te borăști pe tine. Cu jet.
    Aici e vorba doar de șefii militar ai armatei, că mai sunt câteva plutoane de generali pârnăiaș !
    Ăștia care au plagiat, adică au furat de la alții- nu are importanță ce, când ajung la beci ?

    RăspundețiȘtergere
  4. MUEi, n-am aozit în viața mea de Smardoiul de la Caransebeș !

    Peseaua: muei Zdreanță, unde ești ? Că vrau să mărg iute pân la haznaua lu Țiuzăr, să-mi trag cufureala de dimineață și vrau să te iau cu mine, să-mi dai niște limbi dupe, că nesâmțâtu ăla nu prea are curpapir p-acolea....
    Cuțu, cuțuuuu...Zdreanțăăăă, Reddiiiii, hai cu tata, hai...

    RăspundețiȘtergere
  5. Slava Șoșo ! Încă puțin și intră în turul 2 la prezidențiale !
    mUE Ciordacu ! Geoană conduce detașat, ca independent ! S-a săturat lumea de fesenei. Ce să mai zic de Ciurucă a Taikii, ultimul în sondaje ! Tu-vă-n gâț cu borhotul vostru de amestecătură de pidilici cu pinilici și alț fesenici !
    HUOOOOO !

    RăspundețiȘtergere
  6. Din surse sigure am aflat că Viurelu Kișă Kellu intenționează să-și depună candidatura, la locale, din partea Userelei, fapt pentru care încearcă să-ș spele cumva trecut glorios, de descreierat național, de pe bloguri !
    Ghinion ! Îi vom face o propagandă susținută, cu exemple concrete din creațiile lui proprii și personale ! Avem o cameră separată, ici șea în arhiva Blibotecii Hacademice, cu creațiile lui despre mămici, tătici, frățiori și surioare, despre morț, curviștine, avortoni și alte alea alea !
    Dăjea mă antrenez să trag dân toate pozițiile, zioa și noaptea, indiferent dă condițiile și starea vremii, conform Reteai-Edițea 1981 !
    Degeaba scrie el balade lacrimojene acuma ! Palitura va hi crâncinî !

    Slava Șoșy, care o să ne repare rk !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: așa, de încălzire la glezne:
      ============================
      Viorel Kis6 septembrie 2023 la 14:31
      Vezi pandare de temnita,d-aia se imprieteneau marinelii cu tine,te vedeau cand veneau sa ia lectii de parleala de la muma-ta.Imi spunea unul ca era coada la iatacul ei ,stateau cu cate o bancnota de cinci lei fluturand-o in mana iar curva le striga de dincolo de rogojina: stati,stergem pizdu,futem iara,pe doua randur cu bani potriviti(baga cate doi ,sa faca banuti sa te creasca mai javra,unuia i-o sujea in timp ce altul se sparcaia in hardaul ei ca toata era pizda ,de la buric pan' la cur)
      =========================================
      Ei, merge ?
      Nuj cine e pândaru de temniță, da dupe putoare pare a hi Zdreanța Roșie, or cum dreq se traduce...

      Ștergere
    2. Ce suav,câtă gingășie,doar la un ofițer se poate găsi așa ceva!

      Ștergere
  7. MUEi, da unde dreaca dispărurăț cu tonții, că la Moș Plăcintă Fi8 bate vântul, la Cufureață văd că s-a apucat ăla de fotbal cu muie Steaua, la ArMUYA Hazna a rămas doar Țiuzăr Luzăr, care a luat un câcat în gură și s-a mascat în cur, la Cașkavette Prăzette se dă cu clor...
    Unde dreq omblaț, uăi ! Doar n-oț hi fujit la Trompeta, la fro festivitate de asta jen Cupa di Kielii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Io mi-s ocupat acu. Mă țin de toarta unei căni de vin că să nu chic din scaun.
      Totuși, unde-o fi Viurelu Kelu suje -ne-ar melu? S-a dat la fund găoazarul.

      Ștergere
  8. viurelu' e la beobe usere si isi da capete in gura facandu-si autocritica.Acu se da chilot civil de karicioplan ca aia nu suporta militarii.Se jura pe zdreanta al cu curu de faianta ca el in afara de stropit semanaturi si ceva plosnite din asternut n-a faacut niic altaceva.Nici macar dezgroparea mortilor cu salve de PRND la Ghencea.Asa o facut el rost de terolisti.Ii avea gata mierliti si treboit doar sa-i scoata la suprafata

    RăspundețiȘtergere
  9. P'asta de mai sus sa n-o uiti pemeteule ca e si dovada pa undeva pa net,pa bloage

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesant este că nu a reacționat nicicum la câtă mooe i-am dat. Cred că toată ziua suguiță macraonelele 😂

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Mata Hari, artileria e regele, iar pifanteria e regina. De ce? Pen' că rejele i-o traje la buci rejinei. Așa numitul ciocan 🔨 de 🔥.

      Ștergere
    2. Stăteam io și mă gândeam în creerele meu de ce nu m-or fi primit și pe mine în curtea academiei să mă dea și mia cuc de (A),să nu fi avut noroc pe lume...portbagajul la dacie prea mic...că-mi băteam cu art.trupele proprii mai dihai decât pe cele inamicului....oricum uamini răi și făr' de suflet!

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Bă puțea, ce vorghești tu aciulea de lucrări excepționale ! Păi, ar treboi să-m dea și mie așea ceva, că am produs la lucrări excepționale în haznaua lu Țiuzăr, de tăt mi s-au gălbăjât budigăilii la cur ! Și misiuni extreme am avut, iar doftoratul îl dădui, ici șea, încă de pe vremea lu Goprea Izmănariul !
      A dreq bagabonț ! De aia nu am eo emoții în caz de smardoială generală, că avem cohorte întregi de excepționali, de doftoroi și de eroi ai deșertulu !
      Slava Șoșo !

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  12. Băgaț mare muei cupii ! Să sare flocii ca paiele de la combaină !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  13. De la atâtea comentarii, Țiuzăr ciobenul și -a închis haznaua. Mojiule, să vedem unde-o să te mai găinățeazi de-acu înainte 😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am încercat să intru pe fireastă, da e inundat tăt de câcat înăuntru. Da te poț cufiri dupe hazna, e un loc cu brusturi acolea, unde stă și Zdreanța Roșie, la dat de limbi !

      Ștergere
  14. I-auz, i-au lovit în bubă pe bandiții de șpaglarmentari😂. Inclusiv covrigarului din Buzoi, i-au ciori dit boletinu 😂 Cică hoțiile ăstora erau clasificate Secret.

    https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/cum-a-fost-posibil-atacul-cibernetic-de-la-camera-2336042.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Oileoo ce pustietate pa pareti la ciobarlanu.Are acu' si panze de paianjen peste urmele de deste de la buda
    Ca sa nu va osteniti: Lasati-l ca vorbeste el cu el "insuti"Nu mai are nici bok =💩

    RăspundețiȘtergere
  16. Na ca v-am adus io rezumatu aicisea ca ie multe
    https://vm.tiktok.com/ZGehSqwxs/
    Publicat de CEZAR la miercuri, ianuarie 31, 2024
    Trimiteți prin e-mail
    Postați pe blog!
    Distribuiți pe Twitter
    Distribuiți pe Facebook
    Trimiteți către Pinterest
    Un comentariu:

    "CEZAR31 ianuarie 2024 la 08:28
    Nu se mai uneste Moldova cu RO...
    Bolsevicii ..juiseaza ..pe ei....:D

    Răspundeți"

    RăspundețiȘtergere
  17. Bă, un prostălău mai mare ca Țiuzăr ciobârlanu, Io n-am văzut în viața mea. Cum coaili popii a ajuns ăsta ofițer? E de același calibru ca și Reddoagă, Zdreanță, da -le -am la amândoi clanță...

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Pentru Puta Mica de Tibica: si eu eram dintre cei care credea ca Mos Alecu a fost finantist. Cind i-am spus asta mi-a raspuns: Mos Alecu @xxxxx... La : "...Moș Alecu este un fost finanțist , ...".
    Complet gresit!
    Mos Alecu este: pregatire "de negru", functii numai "de negru", in unitati numai "de negru"...niciodata si nicaieri "de movul" finantist!!
    Acel "de negru" insemnind culoarea vipustii, a paspoalului caschetei, culoarea epoletilor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fi de negru la curul izmenelor și la cașketă ! Nu te arunca după fentă, moșneagul a mânărit fiuri d-astea financiare ! Ce, când venea comisea cefei să numere șireturile, izmenele și bocancii de prin depozite și magazii, iereau de la finanțe ? Vez să nu !
      Și nici nu cred că am zis că e de mov, ci că doar a făcut parte din haita ăstora de au avut treabă cu alea alea ! Cred, nu mai știu sigur ce-am zis !
      Un tilicar de tancuri original, negru și-n cur de la tecalemit, or un artilerist adevărat, cu coaiele până la genunke de la cărat ghiuleaoa, au alte abordări. O fi el de negru, da apucăturile-s de mov !

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Peseaua: muei, mai cu milă, mai domol cu Țiuzăr Luzăr, că omul e în deprese accentuată acu ! Mai îmbărbătați-l, că și el o fo boier cu noi, de ne-a lăsat să ne cufirim prin haznaua lui, care cum a vrut, atâția ani !

      Slava Țiuzăr, cel mai poternic propritar de blog tip câcăstoare publică, gen Gara Dolhasca !

      Ștergere
  20. Bă, m-am dus la ceobârlanul bainetar ca să-l consolez nițăl, da mă pune să mă conectez cu fortonașilii la sistemele lui de verificare și control, de nu am mai avut rebdare !
    Care ai acces acoalea, să-i transmită și de la mine foarte muie sănătate și muie, muie fericire !

    RăspundețiȘtergere
  21. Baaa !!!
    Io acusi n-am niica cu ciobarloiu(da prea e prost si perseverent in prostia lui)
    Azi dim tocmai va scriam ca e un singur coment la el si ca-si scrie siesi "insuti" ca idiotul in oglinda.
    Draga Nikk io zic ca camarad ca camarad(cacofonie la greu) da prostia e incurabila si are si staif
    Ca ma si speriai cand citii Blog armuya 6 COMENTARII
    La ora asta la Ciobarlanu sunt 6(sase) comentarii mari si late de sus pana jos si mai ales, toate cu autor "CEZAR".
    Acu de curiozitate: Tu cum numesti un asemenea specimen?....e ca si cum l-as numi pe gogoasa umflata zis si MaCiuca.... camaradul meu
    Verifica pe moment si minut si te vei convinge....ce dreak chiar asa idiot nu poate nimeni sa fie.Eram convins de chestia asta dar uite ca viata bate filmu'

    RăspundețiȘtergere
  22. Mai e un bezmetic pe net, care-și zice dr. Călin, ăla de scrie când cu faza lungă, când cu aia scurtă ! Cică e doctor medic, da pun pariu că habar nu are să facă o injecție, însă toată ziua bate câmpii cu căcănăreli contabilicești !
    La fel și Moș Alică Martinică, cică el e de negru și-n cerul gurii, ca măgaru-n vârful pulii, da o freacă toată ziua pe vineții !

    Slava Țiuzăr ! Ura Șoșo !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da+={[(calin)=13,8%$#]DACA ma-nte} LeGi-(dofToraChe)/2=varza
      😆

      Ștergere
    2. Da, ăsta-i, idiotul care bagă numa diacritice, semne de punctuație și de circulație ! Am încercat de fro 2 ori să-i citesc niște comentarii, da mi-o fo împosîbăl să finalizez actiunea.

      Ștergere
  23. @Nikk
    Si nici nu te contrazik. Zdreanta e mult sub ciobarlan da macar mai zvacneste din cur din cand in cand.....tiuzar e deja letargic😆

    RăspundețiȘtergere
  24. Pesea: Si cu Zdrenty mai dai o muie,mai riposteaza mai una ,alta macar are un pic de "zvac" ala cu tabu conserva nici macar atat, de zici ca are creieru in formol.Mai stii???

    RăspundețiȘtergere
  25. Da, da, Mojiu are dreptate. Moș Kaliku din Dolhasca căca -i-am cu toții basca e de negru, e cioclu militar și -i negru -n ceriu gurii ca Ciușdei în vârful poolei. Ăștia de la CFI n-aveau mamă, n-aveau tată și te ardeau la pungă deîndată.

    RăspundețiȘtergere
  26. https://www.national.ro/0pp/restructurari-in-industria-de-aparare-se-vand-activele-societatilor-811625.html/

    Și uite așa, cu războiul la ușă, covrigarul din Buzău și Marele Alb măCiucă, au mai pus la pământ o uzină.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sunt câteva ciozvârte de sfârtecat prin gubernie, dupe care gud bai amore, ailă viu !
      Mă doare în pulă. Suntem sub ombrelă. Mie doar să mi-o bage.

      Ștergere
  27. B dim !
    citind noul articol al lui P Padina am constatat ca tb sa plec de pe planeta.Urgent!!
    Ma rog se va intampla si asta intr-o buna zi.Voi o sa ramaneti aici in "zegepeu" E mai rau decat "pe surorile caceu" si asa se iesplica multe lucruri din creierul unuia
    QED

    RăspundețiȘtergere
  28. Bă Akoarde, ești planton schimbu 2😂. Auzi cum sforăie leatul... Mai ales Ifrim, doarme fără grijă 😁 Grijă mare la bocanci, să nu care cumva să-i sperie Țiuzăr ciobârlanul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca să ajut poporul vecin greu încercat am luat ucrainience-n gazdă.Și nu prea mă lasă să dorm căci tot vin cu reclamații:Ba că-i vodka caldă,ba ca sucul de roșii e acru,că trabucurile nu sunt de Havana ,ba că cică să-mi invit colegii cu pensiile mari în vizită...nu mă mai înteleg cu dânsele ,de somn imi arde mie?

      Ștergere
  29. Decât să muncim în frig mai bine bem la căldură!

    RăspundețiȘtergere
  30. Ai dreq bășânoș, ca Seseceii, participă la șkimbarea plantoanelor, că de altfel nu se explică ce orbecăiț pe la orea 3 din noapte !
    Peseaua: fusăi la camaradu Țiuzăr să mă ușurez, da m-am constipat instant când văzui câtă cultură mustește p-acoalea, prin hazna !
    A redevenit serios Petrea Tic Toacă, gata cu prostiile cu Zdrely, cu Zdrențy și cu alea alea !
    Se și semnează în clar, nu așa orșîcum....

    RăspundețiȘtergere
  31. Dacă se ridică ștacheta cu impozitarea peste 3000 deci ne mai dă ceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prin gard Ifrime, prin gard 🥕

      Ștergere
    2. Și eo zic la fel: clanță profundă, în formă continuată !
      Să nu ne trezim că de la anul ciuma roșie o să ne mai ia ! Cică ciordacu se dă nostim pe sticlă, zice el că afișează un muian de șmekeraș zâmbitor cân răspunde în dodii la întrebări, da mie mi se pare că are o moacă de om tâmp !
      Clanță Zdreanță !

      Ștergere
    3. Trăiască crucișătorul Șoșo!🚢

      Ștergere
    4. Inseamna ca nu l-ai vazut pe Joianis azi la strassuri-burg

      Ștergere
  32. Bă Ifrime, chestia aia cu 0% impozitare până la 3000, dacă se aplică, este pentru contributivi. Nu cunosc ca tu să fii încadrat aici. Așa că, taci și sapă!

    RăspundețiȘtergere
  33. La Akord75 și Nikk lindik mik erau maro.

    Anonim31 ianuarie 2024 la 18:52
    Pentru Puta Mica de Tibica: si eu eram dintre cei care credea ca Mos Alecu a fost finantist. Cind i-am spus asta mi-a raspuns: Mos Alecu @xxxxx... La : "...Moș Alecu este un fost finanțist , ...".
    Complet gresit!
    Mos Alecu este: pregatire "de negru", functii numai "de negru", in unitati numai "de negru"...niciodata si nicaieri "de movul" finantist!!
    Acel "de negru" insemnind culoarea vipustii, a paspoalului caschetei, culoarea epoletilor...

    RăspundețiȘtergere
  34. Salutări din Sud Estul Asiei camarazilor de la celelalte arme.
    Sunt cam putini ce-i drept cei fara bube in cap.
    Îi poți număra pe degetul de la o mana.
    Ăla mijlociu.

    RăspundețiȘtergere
  35. Cezar cam bate apropouri in ultimul articol la blogul asta unde și-au dat întâlnire martalogii anarhiști agatârsi.
    Asemănările cu asta de mai jos sunt absolut întâmplătoare.
    Sau nu
    Asta e pentru Akord75, poate mai învață engleza.

    Prin Singapore toți îmi ziceau că vorbesc o engleza de Oxford. ✌️💪


    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cloaca_Maxima

    RăspundețiȘtergere
  36. Akord75 nu excelează dar se descurca binisor in romana.
    Se vede inclusiv la acorduri dar poate e norocul începătorului.
    Nikk lindik mik trebuie să învețe bine limba romana și apoi să învețe una străină.

    RăspundețiȘtergere
  37. Apropo, sunt in Malaezia acum. 💪
    Mâine mă duc la plaja.
    Beau o bere doua și citesc ce mai postează martalogii anarhiști.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Meri în poolă sănătos, pe toți să ne pupe -n în dos maidanezu puricos!🥕🖕

      Ștergere
  38. La intrarea în Malaezia polițista m-a întrebat "scopul și durata vizitei)
    Mi s-a mai întâmplat și în alte țări, ăștia cred că sunt vorbiți între ei.
    I-am zis că sunt long time traveller, retired army/police.
    Parca s-a luminat la fata.
    A percutat imediat și a pus ștampila aia in pașaport.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că s-a kkt pe ea de rîs când a auzit că ești fost polițist la ARMA penitenciare.

      Ștergere
    2. Ciocul mic că ridicati tonul cam mult la arma care dă emoția. 😁

      Ștergere
    3. Bai puta mica de zdreanta cu curu de faianta.Aia te intreaba:
      "scopul și durata vizitei"?
      si tu raspunzi ca analfabetu' functional
      (I am) retired (from)army/police.(parantezele imi apartin ca l-am corectat pe nefunctional.....o durea pe aia la floci ca ai fost ritaerd from the prizan
      ....ca retard stim toti!!

      Ștergere
  39. Uite c- apăru și Zdreanță, hai cu toți să -i dăm o clanță. Să -i dăm clanță cât mai bine, s- ajungă și în Malvine 🖕🥕

    RăspundețiȘtergere
  40. Apropo, sunt niste nume de localități pe aici prin Malaezia de te umfla râsul. 🤣
    Le recomand lui Akord75 și Nikk lindik mik sa le viziteze.

    RăspundețiȘtergere
  41. Nikk lindik mik e bâlbâit și mănâncă cuvinte. 😁
    Și confirma ce am spus mai sus. ✌️💪

    Nikk1 februarie 2024 la 14:34
    Domnișoara Zdrenty, te informez că în liceul militar am am profesori de top la limba și literatura română.
    Evident, nu se ridicau la ,,nivelul" profului de sport pe care l-ai avut profesor de română în ,,prestigioasa" școala generală din Ciatalchioi.
    Așa că mai ia o clanța, că să-ți revii

    RăspundețiȘtergere
  42. Akord75 și Lindikk mik mai bine făceau școala profesională de tractoriști.
    Acum se plâng că Burebista de la arma poliție o are mare.
    Pai omul a făcut școala nu a băut cerneala ca Akord75 și Nikk lindik mik.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Potaie, linge -ne-ai la coaie, eu am spus Malvine băga -ne -am măciuca-n tine, nu Maldive suge -mi -ai lapții din mine. Hop hop hop Azorel s-o ia la ceok! Azorelu zis și Zdreanță, de la toți să ia o clanță 🖕🥕.

      Ștergere
    2. La asta cu Malvine și Maldive ridic mana.
      Na, viteza 😁🙃
      I'm fast and furious sometimes cum ar spune aliatul strategic
      Poate ajung și pe acolo.
      În Malvine a fost conflictul ăla dintre britanici și argentinieni, nu?

      Ștergere
  43. Akord75 și Nikk lindik mik sa bage la cap.
    Plus că mai învață și oleacă de engleza.
    Eu am terminat Magna Cum Laude la Puerta Bianca University.

    https://dictionary.cambridge.org/fr/dictionnaire/anglais/magna-cum-laude

    RăspundețiȘtergere
  44. Zdreanță, bă prostovane, înafara de "ng, ng", poți scoate și sunete articulate? Hai, că am avut un idiot pe-aciulea pe numele lui Robort H, care tot așa, zilnic venea, cu prostiile lui ne lua, mooe la greu încasa și la final cu borta curului ruptă pleca. Ești iar în " vacanță"? Atunci taci și ia o clanță 🖕🥕

    RăspundețiȘtergere
  45. Deocamdată poate ajung aici sa le trimit salutări lui Akord75 și Nikk lindik mik.
    Acum am văzut că e in Indonezia nu Malaezia.
    E o șerpărie cu granițele astea in Sud Estul Asiei de te doare capul
    Insula Borneo de exemplu e împărțită între Malaezia, Indonezia și Brunei.
    Dar trebuie sa te uiți pe harta că să înțelegi chestia cu șerpăria. 😁
    Și-au rupt capetele la greu și ăștia prin partea asta de lume
    Peste tot pe mirobolanta noastră planeta numai venin. 😁

    https://ceb.m.wikipedia.org/wiki/Pulau_Sugi

    RăspundețiȘtergere
  46. Zdreanță, ești pe recepție? Da, atunci ia o clanță 🖕

    RăspundețiȘtergere
  47. Bă Zdreanța, ai spus că ești din Constanța? Atunci, de la noi ai clanța! Ai spusa că ești homo și fătălău? Se ne căcăm cu bucăți de poolă cât mâneca cojocului în curul tău.
    Bă zoaie, scărpina -ne-ai la coaie, ai zis că bătrâna ta e bolnavă și trăiește? Atunci boncalăule stai acasă și o îngrijește -o . Hop hop hop Azorel zis Zdreanță să ne -o ia "pour toujur" la ceok!

    RăspundețiȘtergere
  48. În urma cu doua zile v-am dat câteva informații despre reddog.
    Nu vreau sa spun mai mult decât că Robert H. e pistol cu apa pe lângă reddog.
    Indivizii de genul asta sunt de o perseverenta ieșită din comun și foarte greu scapi de ei.
    Globe-trotterul reddog e mult mai pervers decât cineastul Robert H.
    Concluziile le trageți voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da e mai pervers....cu mult mai pervers.Are "scoala" perversilor de puscarie

      Ștergere
  49. Concluzia este clară!
    Stan și Bran sunt mitraliere cu apa pe lângă Akord75 și Nikk lindik mik.
    Aici e 23.20 așa că mă bag la somn.
    Am pedalat mult azi.
    Ne auzim mâine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce Alupigus bă, asta sună a dezmierdare !
      Zi-i și tu bărbătește: sugi pula măi pușcărete !

      Ștergere
  50. Bă Zdreanță, bă Potaie, scărpina -ne-ai la coaie, ai auzit vreodată de Batalioanele Disciplinare de la Bistrița și Vânj? Ce căcaturi de pușcării, ce drepturi ca la voi? Nici Sven Hassel n-a trăit asemenea dezumanizare 😂. Bă pulake , condamnații erau păziți de alți condamnați și tot așa până la comandantul de batalion. Când terminai condamnarea, ori erai pe năsălie, ori erai zurliu. Eu am însoțit un militar în termen în 1988 la Bistrița și știu. Acolo dacă ți se ordona să mănânci căcat la propriu, îl mâncai. Ce legiune străină, ce Guantanamo, trebuia să mergi la batalioanele astea, iar după ce ieșeai ai fi renăscut că pasărea Phoenix din propria cenușă. Bă Zdreanță, ia o clanță! Pentru conformitate, semnează șeful de stat majur pe care " for ever" să -l pupi în cur.

    RăspundețiȘtergere
  51. Bă ăsta cu arma care dă iemoțea, ai grije mare, că de la atâta iemoțe tăt m-apucă cufireala ! Iar la Țiuzăr Luzăr e închisă haznaua !

    Peseaua: Viureleeeee, unde ej nana, hai coace că ne copleșea potaia ! Hai și dă-i muie de aia spețializată, cu morț, cu mămici curviștine, cu avortoni, cu alea alea !
    Măcar dășkide-ne calea, praleo, mo șukarule !

    RăspundețiȘtergere
  52. Camaraz, am câcat-o ! Scăparăm de Robertu Sculativ și ne pricopsirăm cu Patroclea ! Asta e, dacă trebă musai să ne ducem crucea, atunci îi dăm clanță !

    Peseaua: schimbăm mottoul
    Idealul meu în veață
    E să-i dau lu Zdrențy CLANȚĂ !
    (Sper că lumea toată știe
    Clanța este-un fel de MUIE).

    RăspundețiȘtergere
  53. MUEi camaraz, dacă tot s-a pripășit și Patroclea ăsta p-aciu, eo prepun să-l încadrăm veselar, or ceva pe la grajduri, așea de probă, fro 3 luni, fără carnet de muncă !
    Buey, parcă nu pare a avea moacă de prostan suprem ! Na, zic și eo...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aprob don jenaral, din punctul meu de vedere, totul va fi cum ordonaț, și mai mult, o să-i dăm mooe cât potaia cere

      Ștergere
  54. Bă leat, ați mai trecut pe la T-Rex, Sniper one, Napulion, TNT, Țiuzăr luzer, Petrică cel cu puța ce-i mai mică decât cea de la furnică? Bă, vreau să mă cufuresc și -mi trebuie o găurică. Oare Petrică o are rotundă, strâmtă, deci mică?

    RăspundețiȘtergere
  55. Bă leat, ați mai trecut pe la T-Rex, Sniper one, Napulion, TNT, Țiuzăr luzer, Petrică cel cu puța ce-i mai mică decât cea de la furnică? Bă, vreau să mă cufuresc și -mi trebuie o găurică. Oare Petrică o are rotundă, strâmtă, deci mică?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am trecut eo, da nu poț să te caci dăcât în fața ușii, că-i închis ! Acu cică primește ordine directe, ca să facă epurare totală, să curețe toată placa de bază, să șteargă tot ! Numa lucruri remarcabile acolea, mustește de teligență !

      Ștergere
  56. No, no, văd că tătă lumea ș-o conșpectat în caietul comandantulu de pluton planul de lecție, pentru desfășurarea ședinței de instruire practică în teren, cu tema :
    Atențiune ! Măi ploton, acolea-i Zdreanță, salt-nainte, să-i daț clanță !

    Peseaua: Ura, ura la boskeț, să i-o trajem măi băeț ! (musai ne trebo în sprijin și bainetaru Țiuzăr, ca să-i dăm și lui un ciocan de foc)

    RăspundețiȘtergere
  57. Buey, acu vorbind pe bune, dupe ce am recitit toată discuția de la această postare, însă în spețial cea de azi, mi s-a cristalizat bine de tot convingerea că suntem de-a dreptul valoroș !
    Ca să zic drept, dacă mă uit acu în budigăi, sigur am ușioare urme de moștar, de la cât am râs la unele comentarii ! Am simțit eo ceva călduț, cân mă hurducam de râs ! Na, ce să-i faci dacă n-avem loc cu tonții la teveuri, ca să analizăm rezboaiele planetei. Acole-s numa jeneralii de jenerali ! MUIne, poiMUIne îi vedem și la HORA TV !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mojiule leagă -te bine cu centurile de siguranță să nu chici la noapte din coibar!😂

      Ștergere
  58. Hop, hop, hop și muie dimigreața ! Cu tăț s-o loaț la ceoc, ca să vă tae greața !
    Peseaua: idealu nost în veață, e să-i dăm lu Doggy clanță !
    Muei Patroclea, mâi cuțulake, hai la tata, că tragem o fugă până la TîRex MaiMucea și am nevoie de limbilii tale ! Hai, cuțu cuțuuuu...

    RăspundețiȘtergere
  59. MUEi, da cam slăbuță activitate pe timpul nopții ! S-a dus dreaq Selepeaua, 24/24 ! Până și Dezakoarde a făcut la Selepele la monitor, de-a rupt patul !
    Putea să ne lovească Zdrențy din toate pozițiile, din aer, de pe mare și de la sol !

    RăspundețiȘtergere
  60. Discuții inteligente în câcăstoarea de Dolhasca a lu Moș Tîrlică Fi 8 ! Uitându-te la gândirea sistemică a adepților lui Moș Koilă Martinilă, zici că-i școala lu Confucius acolea ! De fro lună ei tot învață despre efectele aplicării smne=4726, în loc de 4727, adică un fel de rezultatul acțiunii razelor de lună, asupra galoșilor de gumă !
    Se vede că moșneagul o fo de negru-n cerul gurii, ca ciușdei în vârful pulii ! Cum ai scăpat-o, el ți-a și inhalat-o, imediat te diriguiește pe calea cea dreaptă !
    Ioi, doamne feri !
    Mai bine la ăla de țipă singur la boskeț ! Nu zic, mai are și ceobenul păstor câte o scăpare de asta, de a ne demonstra științific că 3kmp înseamnă un pătrat cu laturile de câte 3km, da parcă nu-i așa de profund ca Moș Bator Fi8 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: ăștia ceordesc mangoțîî poporulu cu sacii, vând și devalizează tot ce se mai poate ceordi, iar Moș Confucea se ține de aroganțe cu câțiva bănișori !
      Păi da, ar zice mormăilă, că ici șea nu e vorba de 50 de bani în plus, or în minus, ci e vorba de principii, de corectitudine, de alea alea !
      Da, da, vez să nu ! Și la ceordacii ăștia care fură cu portbajajul tot de principii este vorba !

      Peseaua: măi cățele, măi draghe Zdreanță, vin la mojiu să-ț dea clanță !

      Ștergere
  61. INFORMARE. La Haznaua lu TîRex e închis și scoasă clanța dîn broască, ca să nu poată hi forțată ușea. Am bătut ușior și mi-a strigat unul dinăuntru că az nu dă drumu, cică să ne câcăm în dosul câcăstorului, lângă copac, da să nu facem mizerie, că se supără patronea administratorele !

    RăspundețiȘtergere
  62. Bă, unde dreq steț, aț tras ceva pe nări ?

    RăspundețiȘtergere
  63. Și io fusei la buda serjantulului Țiuzăr Bulă scarpina -ne-ar la poolă și era închis. Cică modernizează căcăstoarea. Pune wc uri de alea turcești, când te găinățeazi să poți să te crăcești.

    RăspundețiȘtergere
  64. MUEi, aveț grije că az e serbătoare mare, cu roșiu. Cică e Întâmpinarea lu Cristy Dulgheru, or așea ceva, că s-a tirat ho$$ky la biserică, la nuș ce prăznuire !
    Grije mare cu datul la buci !
    Mă duc să mă spovedesc, că de când m-am trezit numa de păcate m-am acoperit ! Iar cazanul și depozâtu de șmoală parcă se întrezăresc din ce în ce mai bine, mai clar...
    Ioi, doamne feri, ptiu-ptiu, ducă-să pe pustii locuri !
    AMIN !
    Slava Șoșo TR85 M1-Bizonul !

    RăspundețiȘtergere
  65. Buna dimineata reddoaga sa-ti trag clanta,sau macar "o prima clanta" asa de dimineata,ca ziua-i lunga
    De ce n-ai zis bai paduchiosule ca pe unde ai fost ai folosit Dh.Aaaa,sau pe gugal meps nu stii d'astea puricosule
    Se duce si asta de suflet.....
    https://www.economica.net/emiratele-arabe-unite-au-inceput-sa-si-faca-platile-catre-china-in-noul-dirham-digital-in-locul-dolarului-american_722041.html
    Si acum desigur se stie de ce s-au dus sovieticii si amerlocii cu "democratia"lor de diferite calibre.Uite ca se duc si aia cu ochii oblici dar macar sunt mai finuti nu chiar asa cu boambe ca descreieratii
    buey ! nu degeaba au istorie de fo 6000 de ani fata de mucea asta de Cristi tamplaru'
    https://flux24.ro/ce-cauta-chinezii-de-fapt-in-afganistan/
    ...si adevaratul motiv al invadarii pentru niste resurse minerale estimate la cel putin 1 trilion $
    https://www.ogigia.altervista.org/Portale/articoli/24-segreti/1577-l-afghanistan-e-ricchissimo-di-minerali

    " În timp ce Afganistanul este recunoscut ca un hub strategic în Asia Centrală, la granița cu fosta Uniune Sovietică, China și Iran, la intersecția rutelor de conducte și a rezervelor mari de petrol și gaze, bogăția sa minerală enormă, precum și Rezervele sale de gaze naturale neexploatate , au rămas. , până în iunie 2010, complet necunoscut publicului american. Potrivit unui raport comun al Pentagonului, U.S. Geological Survey (USGS) și USAID, Afghanistanul deține mineral rezerve " necunoscute" și neexploatate, estimate în mod autoritar a fi de ordinul unui trillion of dollars (New York Times, U.S. Identifies Vast Mineral Riches). in Afghanistan, NYTimes.com 14 July 2010 - vezi și BBC, 14 junie 2010)."
    Pesea: Cine incearca sa-l faca si pe ciobenu sa inteleaga ? Ca io nu poci !
    Pesea 2 : Si se mai mira grivei(de pula sa ma iei) de ce e futata romanika la greu.
    Macar noi ne-am predat prin spagile reprezentatilor nostri
    Slava MaCiuca si cei dinaintea lui....si dupa
    Hai!!... romanaki pe locurili din spate in autobuze soweto cu capitala la bucale 👍🏿

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă, Ciobârlanul nu știe decât de "fân -paie, fân -paie" . Degeaba te chinui să -l educi. Țiuzăr e cioben de ăla de pe plaiurile Padinei 😂. Așa a fost, așa dă ortul popii.

      Ștergere
    2. Grivei de pulă să ne iei e mirat tot timpul ! Iar serjantu Țiuzer Bulă, să ne ia și el de pulă, la fel ! Ăsta din urmă cică cea mai mare și importantă carte pe care a citit-o la viața lui o fo Revista Luminița ! Și coperțilii de la un Cutezătorii !

      Ștergere
  66. La muncă paraziți țara-i saracă nu duce,ori aveți frezoane și vă ia toate boalele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ifrime, io aștept ordinul de mobilizare să duc să mă bat cu orișicine. Că -i Țiuzăr, Zdreanță da -i-am clanță, franțuji, friți, rosnaci, orckranieni, sau amerloci, pe toți vreau să îi ard la floci . Poate așa îl ajung pe Mojiu la grad. Bă, m-am săturat să fiu doar șăf di stat majur, leatul să mă skarkine în cur.

      Ștergere
    2. cum zicea unu cu gandire buna
      "mai bine bem la caldura decat sa muncim in frig"
      Mai bine sa mearga la munca pulimea intre 18-28 de ani al carei somaj a ajuns la 24%....ca astia vor casa si lamborgini de la primul salariu.Se pricep doar la "liniute"In schimb incep sa se agajeze din ce in ce mai multi peste 58-65 de ani.Ca aia stiu ce-i aia munca
      Ma leshi!!!
      Doar reddoaga sta in cur si-si linge sula.Zice ca are salon de masaj....pemeteu cica si-a facut abonament pana nu-i amorteste limba lu' grivei de sula sa ne iei

      Ștergere
  67. Si ca sa va fut ziua, io zic ca e mai bine azi,vineri decat subota sau vascresenie
    Are si poza si e usor de recunoscut.Sorici gros,rozaliu si de doua ori cat ailalti din poza.In latime!
    .....sau "ân lățime" cum ar scrie ciobenu
    https://politicaapocalipsei.net/2024/01/14/nicolae-ciuca-acest-general-fara-insusiri/
    za secand part
    https://politicaapocalipsei.net/2022/03/24/doctoratul-lui-ciuca-simulacru-sau-plagiat-2/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Poate incerci pe monitor cu diagonala de 78.7"(cu punct ca la amerloci) ca altfel se mototoleste grasu la muie

      Ștergere
    3. apeve_reze
      da ai dreptate pacat de monitor. Si-ti baga si shtrap pa hard
      pulimea de la jiji24 deja ii face reclama sa-l faca presedinte.....deja ii reevaluez pe joianus si base
      Am pus-o !!... ma tirez in Maldvine dupa cum le combina zdrentarosu' smotocit in blana

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  68. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și tu nu mai umba teleleu aiurea pe bloage, c-o iei în bubă. Parcă ți -am mai spus -o. Pleci la ofensivă în curul gol. Nu tu sprijin de artilerie, nu tu TR85 -M1 Bizoanele, vorba lu don jenaral Mojiu ca sprijin nemijlocit, nik, nik, doar cu rozeta larg deschisă. Oăi ci oamini, ci oamini...

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  69. Oăi APVULE, de când am intrat în armată mi -am întipărit în minte o maximă: " primii care dau colțul sunt neinstruiții și căpoșii". Primii că nu știu ce să facă în anumite momente ale luptei, iar ceilalți că -si scot dovleacul la vederea lunetiștilor. Vezi că până și Țiuzăr, "marele" Sniper one, care în mod obișnuit nu -i în stare să pălească Ținta Vacă de la 10 m indiferent cu ce, te -ar putea avea 😂

    RăspundețiȘtergere
  70. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știm sigur, dar credem cu celeritate că Reddoagă puță bleagă este reîncarnarea lui RH.

      Ștergere
    2. Achiesez cu celeritate la pedeveul camaradulu de mai sus, privind metamorfozarea lu Robort Pozitiv !
      Din câte îmi aduc aminte, la începutul începuturilor, Horvaci Zugravul o fo invitat de oroare pe blogul hazna alu Ceobârlea ! Apoi, păstorul, l-a făcut kiar și redactor !!! Dupe ce l-a umplut tăt de câcat pe Maimucea, ăsta s-a ofticat, și-a închis haznaua și a venit cu cățel, cu purcel, în Hacademie ! Numa că Zugravul Sculativ i-a loat urma, la fel ca Zdrențy, și ne-am pricopsît cu amândoi idioții în Blibotecă ! Abea dupe ce s-a sigilat peste tot și nu a mai interacționat nimenea cu transfugu boketar, ani la rând, și-a făcut ăla sepuku prin Bronx, cu un ciolan de la cantina bosketarilor. Alții zic că l-au găbjât bagabonțîî de la Yakuza, că a ciordit-o pe Sugipula Koiki, care i-a devenit nevastă ! Alții zic că Bug Mafia-Sugi Rafia locală, de prin Deva, i-a venit de hac ! Cine știe.
      Da mai mult ca sigur că, dupe ce a suflat în veioză, s-a reîncarnat, în prima fază în Pula lu Terente, apoi, dupe ce asta s-a alterat, a trecut în corpul lu Zdreanța Roșie de la Pârnăi !

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  71. Bă leat, vă las, că-mi fac o friptură la cuptior, cu 🥕, țelină, ceapă și usturoi, dafin și ienibahar, skărkina- m-ați în izmene după moștar. Și ce friptură, ce friptură, numa din capete de sulă. Care vrai, care vrai, că servesc și garnitură, de piure din zamă de sulă. . Și vă dau și gogonele puse -n saramuie cu mânurile mele, după ce m-am skărkinat la floci cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  72. "Asociatiile rezervistilor se implica in aplicarea corecta a impozitului progresiv pe pensiile militare" Imi inchipui io ce "implicari"fac astia ...iezact ca kisurila cumanduru huooonorific
    Nu zic de unde-o am ca se supara dom derector de puscherie pe mine si-i da ordin lu' agentu' sa ma baloseasca.....nu zic unde, ca mi-i rusinii
    ......oricum la penzia mea ma doare la o lungime de coada de grivei de supra/impozitarea *ulei Pana si pe ciucalati ii doare fix in pix ca le-a facut-o umflatu' cat ii Ceaina "bruta"

    RăspundețiȘtergere
  73. Oăi invidioșilor. Fac o paoză de 10 minute, c-am terminat de belit leguma. Dupe, s-o toc la labă, că la electric se face prea măruntă și se prinde de tingire... Oăi nu mă pot abține să nu trag cu ocheanu ici-șa din când în când. Noroc cu voi că sunteți băieț faini, nu ca Ciobârlanu de Țiuzăr care-a închis buda de trebuie să ne căcăm în fața ușii lui. Îmi aduc aminte de 2010, când am amerizat aciulea și când , dacă nu erai atent, luai câte -o castană ca la leapșa pe nevăzute . Oăi ci vremuri... Cu Ilenuța lu Cobuz, Moș Kaliku Lindiku, Neacașu, Pulano 10, Karadeniz, Motănelul căcăcios, Țiuzăr luzer biuzer, ăla de era pe la SCMD... Bă leat, să fiți sănătoși cu tonții și să ne mai auzim ici-șa la Nea Bozil zgârcotanul cel puțin 20 de ani de-acu încolo...PS. oăi m-ați tras pi măCiucă di trii cupi di kiele , ave -le -ati voi sâ beț apă din iele 😜

    RăspundețiȘtergere
  74. Aaaa nu va impacientati. E o alta scrisoarea de genul "fa-te Mircea ca lucrezi"=instant ➡︎⤵︎ 🗑️resaical bin

    RăspundețiȘtergere
  75. semnatar e un coloner??(r) de puscherie sef de reddogi ceva....A ajuns militar odata cu decizia de pensie

    RăspundețiȘtergere
  76. La sfarsit baga una d'aia comunistoida "cu alese sentimente...bla bla" de zici ca vrea sa futa si aia nu se lasa

    RăspundețiȘtergere
  77. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Mata Hari, ăsta -i Dăogaru, un șarlatan. Mă doare fix în pix de sindicatele lui civile, așa cum le doare în cur pe alea de sindicatul tilicarilor . Avea dreptate Neacașu când a scos la vedere acum 12-13 ani afacerile cu caucioacele ale lui Zdronghi , precum și alte matrapazlâcuri făcute de ăsta . În toată existența acestui așa zis sindicat, n-a fost niciun proces pe care să -l câștige în numele pensionarilor militari, niciunul. Deci, hop hop hop, Zdrongaru să ne -o ea la ceok!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  78. Bă, nu vrau să fiu porcalău, deși informația asta e SSID, dar după indexarea de anul ăsta am renta viageră netă de fix 7500 de parai. Ieșit la cerere în 2008, coilinel de ăla poligonar, cu "genunchele" zdrențe și cu mânurile care-mi tremură acum când le întind după cana de vin. Aș vrea ca și voi , toți să aveți pensii decente, după "cantitatea, calitatea și importanța muncii" pe care ați desfășurat -o fiecare. Cel mai important lucru însă, așa cum spunea Ifrime, este s-o mâncați cât mai mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  79. Bă fraților și io am fost la operativă vreo 4 ani, la AA, dar nu mi -am închipuit că pot exista discrepanțele astea între noi, ca pensii. Au footut idioții ăștia de politicieni tot ce a însemnat armata, armata aia pe bune. Vorbeam cu un fost coleg, cadrist șef, de la prima mea unitate unde am lucrat, trecut în rezervă cu gradul de lt.col. și-mi spunea că are aproape 4000 de lei pensie . Omul cu 35 ani de caschetă... Am mai vorbit cu un plutonier adjutant șef care mi -a fost subordonat, șef depozit muniții , tot cu 35 de ani vechime efectivă și care în Decembrie 2023 lua 2900 de lei pensie. Bine că MApN ul a avut bani să activeze civili paraleli cu armata și care după 2,-3 ani de belit sula la 🐻, au trecut în rezervă și cu grade și cu pensii babane. Ți -e și lehamite să mai zici ceva...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este !
      Să n-ai și ghinionul să strige după tine, așa în zeflemea, vreo unul de ăsta pensionat de curând, cu vreo 7-8 mii net și să-ți zică: coloneleeee, cum mai stăm cu nesimțita, bre !
      Las că știu eu ce zic.
      Degeaba ne mai câcăm pe noi și facem gâț, că nu ne mai bagă nimenea în samă ! Politica de epurare, prin reduceri biologice de moșnegărime, funcționează foarte bine. Ăsta a fost planul și le-a reușit. Nu mai face nici dracul reparații. Are dreptate Moș Koaie Kalică , în ultima postare, că nu mai are cine face gâț !
      URA ! Slava Șoșy !
      HUOOO ciumele roșii, galbene, kaki și ce culori or mai avea !

      Văzurăț cum se fură, la baronul de Prahova, cu milioanele de euro ! Fură toț de rup, îi doare în puli de Denea, Penea, Pecere și Utece ! Iar noi ne-o tragem prin haznale că nu e 4726, ci 4727, sau cât pula mea e câcatul ăla de smne !
      Dacă mă gândesc la epoca Băsănău, pai aia a fost giugiuc față de mocirla asta de acu ! Dacă kioru a creat statul paralel, ăștia alde fesenicii&penelicii au creat statul mafiot ! Toți sunt vânduți, și Cecerelele, și procurorii și milițienii și ce oameni ai lejii or mai fi !
      Auzi la năpârci, ele fac planuri cum să mai stea cu ghiara pe țară încă vreo 10 ani ! Adică, nu mai puțin !
      Ș-atunci, pentru ce pula mea să mai votez, dacă ăștia îț dau muie în direct, cu jde luni înainte de deschiderea urnelor ?

      Ștergere
    2. Can' ai zis de aia 4000 net crezui ca te referisi la mine ca si io-s p'aproape da' mai departe un pic de aia 4000...ma rog ca nu se face gaura in cer pt 1-2-300 fata de tine anonimule
      ce tie si cu calicii astia de 3-5 lei? nici nu stii daca's mai mult zgarciobi sau bubuie arogantele in ei de dastepti ce se cred....pan' la urma tot un 💩 cu🚰 apa rece
      Io ma oftic nu ca are coilinelu y penzie si io y/2.Ma oftic cand zdreanta agent doggy al cu curu facut ferfenita are penzie cat coilinelu y x 2 si nu doggy in special ci multitudinea de doggy. Gata ca adminu' s-a pus pe sters si nici nu lasa urme😆

      Ștergere
    3. Azi am văzut cupon tambur major pușcărete 6400 net,eu lt.col.cât Doru 3700.Să-mi bag poola în echitatea gradelor,onoare,patrie și pe mă-sa!

      Ștergere
  80. Buey, ce cufureață am în mine și la Ciobârlan budă e închisă...

    RăspundețiȘtergere
  81. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😄 adica modo-grosso intre 2000 si 3000 =1000 diferenta ....10% deci inca o suta in plus pt ceva cartofi si coinac pt gura l nepotii mei.....ca fiu-meu la ai lui 18000 net sparge pasarici pan bucale iar fi-mea maritata c-un croat are doi amerloci mici prin nastere si ea si barbat-su sunt cetateni amerloci naturalizati de fo 5 ani.Normal dupa atatia amar de ani!....16 ca si uitasem
      Io fac Bv- Westchester PA cum fac piata de mi s-a acrit.La wallmart 40 de minute cu masina pe I-95 20 de minute te duci de nebun numai ca sa poti intoarce inca 20 de minute pe partea cu magazinu'.Si uneori ma gandesc ca daca ma'cordez si dau cu piatra le sparg alora geamurile ca-s peste drum
      Baaaa va spun io.Nimic nu se compara cu o carciumioara colea-sa intre blocuri in cartier intre noi vecinii......viata de cacat si la amerlocii aia.....si o plictisealaaaa ca ma apuca amocu sa ma intorc si io inca nici n-am iesit din aeroport.Noroc cu cativa romanake de pe acolo din zona.Nu multi 2 familii da de gasca....Lucian da bucale si Dan de pe la "Fogoras" astia sunt si mai vechi pe acolo de prin '90 cand bou' de mine il ascultam pe Spiroiu ca baaaa ce bine o sa fie in armata.Ete pula!!
      deci apeveule_reze mai sunt boi "pa zona" stai "listinit"
      Numa' zdreanta ala e cu meps-u 'n bot si se da interesant.....vai de pulicica lui model tirbuson

      Ștergere
    2. pese :asta cu 100 in plus kakam-as pe ea chiar nu v-aduce aminte de nimic?
      Ca si p'asta cu propunerea limbricoida il cheama tot Nicu, dar penelizdu nu pecerizdu'

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  82. Bă, scrieț la rând, nu printre comentarii, că pierd o grăma de timp dând scrot, or scrob, or cum pula mea se keamă bumbu de la maus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băgaț si voi ca Apevilă, care dă cu copii-peist la autor, dată si ora

      Ștergere
    2. pemete
      greatz az multa greatz

      Ștergere
  83. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  84. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  85. ce pula mea Stalin...icoana hai ma leshi. mai bine vezi ca asta-i scris de securanu al batran.....morsa ala cu ochii ingropati in slana
    haida de Stalin si icoana!!! Baaa ej prost?
    Gata m-am convins.Numai Ur-sula si Biden ie buni cei mai buni za strong za best
    La noi Nicu,Joianis si cu Drula zdreanta sa ne-apuce de....
    in rest numai gunoaie!
    PS
    Se spune ca mai intai a fost Roma,apoi Stambul inca ceva Viana si-un pic de Paris,ceva Berlin apoi inca ceva Moscova acu e Vasington si Brucselu
    Bucale nu a fost si nu este.Si nici nu va fi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. apeve_reze
      da,da sunt monarhisti.Daca te uiti unde sunt monarhii ai sa vezi ca aia sunt cei mai inversunati impotriva muscalilor.STIU ei de ce.Ia i-ai la rand ca nu-i greu.
      Toti sunt rude intre ei de zici ca s-au futat in grup inca de acum 1000 de ani.Iti vand un pont: Dac' vrei sa "ma faci cu nervii" f'odata sa-mi lauzi monarhii.Inainte can' eram nervos incercam sa-mi inchipui regina uk cum se cacă....ma rog e bun si ala cu moaca de taran nespalat ,cearls ala de cumpara sate prin Ardeal.....sau astia nu defecheaza?
      Pese: ca nu degeaba i s-a zis "Perfidul Albion"
      Pesese: Dac nu subjugau juma de planeta mureau dreak de foame pe stanca aia a lor inconjurati de oi.....si din piraterie sau imbogatit
      Iar despre Irlanda si Scotia ii iobesc aiaaaaa.... mama-mama.Ca de buni ce sunt.Norocul lor ca ventileaza curu amerlocilor ca beleau belingheru de mult

      Ștergere
    3. .....ca si amerlocii sunt pa enteres ca sa futilizeze batrana doamna Evropa...economic biensiur

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  86. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  87. https://www.national.ro/dezvaluiri/romania-sluga-ucrainei-zelenski-ne-a-luat-banii-portul-constanta-iar-acum-si-curentul-electric-811725.html/

    Asta -i tare.

    RăspundețiȘtergere
  88. https://r3media.ro/foto-activisti-lgbt-au-protestat-in-fata-sediului-aur-din-cauza-noului-referendum-pentru-familie-si-numerar-printre-ei-catalin-tenita-de-la-reper/

    Uite -l și pe Zdreanță al nostru! Ăla cu jacă albastră și cu comanac pe bostan...

    RăspundețiȘtergere
  89. Buey Apeveule ce le stie Gheorghita asta.Io cre ca a avut video conferinta cu putler si i-a spus ala tot ce are de gand.E clar vine puternic pe turnanta dupa Ciucaletele politic sau coleg la NATO cu Joianus.....artagos baiatu artagos!! Sparge 💩 si face stropi

    RăspundețiȘtergere
  90. https://www.stiripesurse.ro/exporturile-agricole-ale-ucrainei-au-ajuns-in-2023-in-principal-in-romania-china-si-turcia_3219583.html

    Ete ce zice orckranianu și nu covrigarul de Buzău ori măCiucă...

    RăspundețiȘtergere
  91. @apeve_reze
    poate asta te convinge mai bine.Dar rabdare cu cititul pana la sfarsit
    https://romania.europalibera.org/a/import-cereale-ucraina-romania/32796253.html
    NB la tăți pulimea!!
    Pese; la ora doua stiti voi aia cu Mojiu si cu oIo.
    Io no pot ca la mine vine Zdreanta, ca sa-i dau de zor o clanta(n-am avut alta rima)

    RăspundețiȘtergere
  92. NB leat și nu uitați la ora doo cine -i planton 2 să mă înbelească la oo!

    RăspundețiȘtergere
  93. https://r3media.ro/seful-ostirii-gen-vlad-spune-ca-armata-nu-ar-mai-lucra-cu-ofiteri-si-gradati-care-promoveaza-suveranismul-ideologizare-armata/

    Alt idiot, alt măCiucă...

    RăspundețiȘtergere
  94. Salutări din Kuala Lumpur camarazilor de la celelalte arme!

    RăspundețiȘtergere
  95. Mnă dimigreața ! Muei Patroclea, trag o fugă pân la Țiuzăr să pușc o cufireală așa că hai cu mine, cuțu cuțu, ca s-mi dai niște limbi, rapid să-mi taie greața ! Adică, din îndepărtata Cuala Luncur , sânii linji pi tăț în cur !
    Hai, cuțu cuțu...

    RăspundețiȘtergere
  96. Cică s-a lansat documentarul Coroana României !!!
    Care coroană, muei căcănarilor, că România nu a avut nicio coroană, doar niște friți de ăștia prusaci, aduși de prin lume, ca să-și umfle mușkii la prostime !
    Chiar și fizic Românistanul nu are nici una dintre coroanele friților de Sugimarinen Boruseameonhengladbach-shalke 04, acestea fiind șutite, vândute și topite !
    Da noi, în tradiția noastră de mari lingăi, rapid am trecut la ventuzarea găoazelor foștilor încoronaț, care au frecat-o și ei la rece p-aciulea fro 100 și ceva de ani !
    Așa ne place nouă, să dăm limbi în cur la toți veneticii. La fel ca și în cazul cu Traian, ăla de ne-a hăcuit p-aciulea în două rezboaie, de-au rămas fomeile fără pulă originală, iar acu îl slăvim prin cântece, poezii și prin capitole întregi în cartea de istorie !
    Slava Șoșy Moby Dik, ce-o să ne repare un pik !

    RăspundețiȘtergere
  97. Baro$$anii e duși pe bagabonțală prin moluri, la șoping ! Ori s-au blocat cu tonții în câcăstoarea ceobenului păstor transhumant și transsexual, iar acu sunt supuși caznei limbilor lu Azorică, care cu celeritate le aplică !

    RăspundețiȘtergere
  98. Asta micu, pmt, e plin de rime că wc-ul de hârtii.
    Asta e, n-am găsit altă rima 😁
    Plus că se trage direct din Dromichete.
    Poate își face un test ADN și se mai calmează. 😁
    Chiar și grecii au avut un rege neamț pe la 1800 primăvară.
    La fel și bulgarii.
    Trebuie sa fac câteva lecții de istorie cu martalogii anarhiști agatârsi. 😁

    RăspundețiȘtergere
  99. Că așa e in istorie, fuți sau ești futut.
    Pmt alaturi de ceilalți martalogi anarhiști fac parte dintre cei futuți.
    Ghinion! 😁
    Asta reiese din ce postează: "luptatori' cu șiroaie de lacrimi pe obraz.
    Sau poate sunt lacrimi de crocodil la unii.

    RăspundețiȘtergere
  100. Pe regele ăla neamț l-au adus tot politicienii români.
    Daca martalogii anarhiști puneau mana pe carte și nu frecau pula știau și motivele.
    Au fost mai multe.
    Plus că sub dinastia aia a fost făcută Romania Mare.
    Vrem sa auzim și opiniile ofițerilor maidanezi neterminați Akord75 și Nikk lindik mik.
    Pmt urăște Coroana pentru că dacă eram Regat el era tractorist.
    Că și mulți alți martalogi anarhiști agatârsi de pe aici. 😁

    RăspundețiȘtergere
  101. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  102. Pe malul unei ape un grup de martalogi anarhiști cu origini sănătoase agatârse mulgeau un țap.
    În apă se vedea invers.

    RăspundețiȘtergere
  103. Bă Zdreanță, ăsta micu e mă-ta care te-a fătat ! Când eo eram la oaste, tu încă iereai în koailii lu tac-tu Azorică !
    Dacă prostovanul ăla de Horvath pozitiv o ținea langa cu sculativa , idiotul ăsta de Măi Vasile nu mai da, o ține langa cu marțalogii anarhiști !
    Bă paznice, da ești redus rău la numărul de neuroni !

    RăspundețiȘtergere
  104. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  105. Auz la Patroclea Roșu, cică dacă mai ierea Kingu Bâl Bâl, ăla de ne-a vândut la bolșăvici și s-a tirat cu tabloaiele lu Roborth Horvath în Elvețea, la pizda lu mumă-sa, în loc să crepe p-aciulea, cu Antonescu de mână, io ieream tractorist amu !
    Păi da bă Azorilă, acu cumulam penzia cu salariu și ieream tractorist specialist clasa 1. Așa, n-am reoșit dăcât coilinel să ajung !

    RăspundețiȘtergere
  106. Hop hop hop Azorel, Zdreanță, Potaie să ne -o ea la ceok!

    RăspundețiȘtergere
  107. Las-o așea, că mai merje !
    Cam pe la 300, mai pe seară, ca pe vremuri, când băgam fără număr !

    Peseaua: bă marțalogea, bă Zdrențy, dacă vrai apartenență la Hacademie, pune mâna de studiază zilnic, ici șea în Arhiva Blibotecii și nu ne mai obosi cu câcaturile tale răsuflate ! Alea țin în haznaua ceobenului păstor, aici îț trebo pregătire hacademică, nu căcaturi d-alea loate de pe Glugăl Mep și Uikiliki Tiki Toaka !
    Grije mare pândare, grije mare....

    RăspundețiȘtergere
  108. Bă Potaie, aport de ne scarkină la koaie ! Vino de ne dă cu limba, că-ț dăm boabe de Purina !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri