Google Translate

sâmbătă, 20 ianuarie 2024

De noaptea minții, neamule! UE, lovitură uriașă la adresa românilor! De când va fi interzis aragazul în bucătării

 

În acest moment, mai este doar o chestiune de timp până la momentul în care vom fi obligați să aruncăm aragazul din bucătărie. Uniunea Europeană este doar la un pas de lansarea unei legi care ne va obliga să facem acest lucru.
 
20 ian. 2024
 
UE, lovitură uriașă la adresa românilor! De când vom fi obligați să ne aruncăm aragazul din bucătărie
 
Ne luăm adio de la aragazul din bucătărie. Se pare că românii vor fi nevoiți să renunțe la utilizarea acestuia într-un viitor extrem de apropiat, în urma unei decizii radicale planificate de Uniunea Europeană, care va avea un impact semnificativ asupra țării noastre.
 
Chiar dacă acest lucru ar putea implica mai mult timp pentru gătit, este considerat un sacrificiu necesar în lupta împotriva încălzirii climatice, conform cerințelor impuse de UE. Toți suntem responsabili să economisim energie, iar dacă acest lucru implică renunțarea la aragazul nostru, trebuie, într-un fel sau altul, să ne conformăm. În viitor, bucătăriile tradiționale vor suferi schimbări semnificative.
 
În prezent, în Uniunea Europeană, gătitul cu gaze este încă răspândit, dar se anticipează că plitele cu inducție și aragazul electric vor deveni tot mai populare, conform speranțelor exprimate la Bruxelles.
Obiectivul declarat în cadrul UE este să promoveze planul de economisire a energiei și să contribuie la un mediu mai curat, conform standardelor mondiale actuale.
 
Astfel, gospodăriile vor trebui să facă economii semnificative de energie, iar aceasta va duce la adaptarea bucătăriilor așa cum le cunoaștem, având un impact asupra obiceiurilor noastre zilnice.  
 
Desigur, aceste schimbări implică și costuri suplimentare pentru fiecare gospodărie.
Comparativ cu aragazele tradiționale, care produc monoxid de carbon și alți poluanți dăunători sănătății, plitele cu inducție nu emit fum sau gaze toxice.
 
Trecerea la plitele cu inducție aduce beneficii, cum ar fi evitarea riscului de incendii accidentale și stingerea automată a focului în câteva secunde, în absența contactului cu oala. Proiectul discutat în cadrul UE vizează înlocuirea completă, dar treptată, a aragazelor tradiționale.
 
Schimbarea către noul sistem de gătit va implica cerința ca casele noi sau renovate să aibă o clasă energetică redusă. Acest proces de înlocuire a aragazelor ar putea dura câțiva ani. În țările occidentale, tot mai multe gospodării renunță la abonamentul la gaze și adoptă deja plitele cu inducție.
 
Plitele cu inducție utilizează o placă vitro-ceramică uniformă, generând căldură printr-un curent electric care trece prin bobine și creează un câmp magnetic. Acest proces asigură încălzirea rapidă a oalei și gătirea eficientă a alimentelor în doar câteva minute, contribuind la economisirea timpului și energiei.
 
SURSA:https://www.romaniatv.net/ue-lovitura-uriasa-la-adresa-romanilor-de-cand-vom-fi-obligati-sa-ne-aruncam-aragazul-din-bucatarie_8063261.html

69 de comentarii:

  1. 😂😂😂
    Ați vrut UE, acum luați mooe! Trăiască VietCong ul🍺
    O adunătură de idioți, nici măcar aleși de pulimea europeană, ci numiți de bășinănosii de la Davos

    RăspundețiȘtergere
  2. Us.l. sa beleasca olo! Noi , la 9, nu suntem asa dilii precum astia cu pulanurile lor de intrare in dezastru ,,dupe grafic''.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă mai aduceți aminte ce spunea Macrou acum câțiva ani cu Europa cu 4 viteze? Ei bine, astăzi, datorită mUE, Românika este și va rămâne în viteza a 5-a, marche arrière-ul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine,bine,vine mașina cu pâine și lada cu măsline!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună dimigreața ! Cu escepțea lu Don Bozylea, care-i în valescență, hailanț nițel s-o loaț la ceoc, ca să vă tae greața !

    Peseaua: ne-a mai băgat el Bozzy articole dân astea, decupate de prin Revistele Cutezătorii și Carici Pogonici, de ne-a făcut să ne keltuim toț firfireii, ca să ne pregătim de sfârșitul lumii !
    Cel mai tare o fo ăla cu furtuna solară și inversarea pulilor magnetici, când treboea să stăm în beznă o lună de zile, de mai am și acu doo jeamantane de baterii de lanternă, fro 5 felinare și o canistră de gaz lampant prin balcon !
    Mă gândesc să-i donez gazu lu Viurelu Kellu Hurzicelu, măcar să-l folosește la hidratarea proprie !

    RăspundețiȘtergere
  6. Iar n-aveț somn, ăla fix la 00:00 comentează, alții pe 5...
    Las că-i bine !

    Peseaua: mUE Moș Alică Fi8 !

    RăspundețiȘtergere
  7. St de acord cu îndemnul camaradulu Ifrim, de la 5,21 !
    Nu văd care e problema cu aragazilii astea, oricum tri sferturi din români le țin de pomană, doar ca mobilier de bucătărie, iar al4lea sfert încă face focul cu strujăni și ciucălăi ! Acu la putere e fastfudăreala, să trăiește nepalezii de la Globo și Trazz, care ne hrănește cu celeritate ! Nu mai tu consum de gaz, de detergenț, de bureț, nu mai tu haos și mirosuri de ceapă și pieștii prăjât prin bucătărie, nu mai tu părețîî plini de abur cu unsoare și alea alea !

    Peseaua: pentru o cafea ș-o țuică hiartă putem folosi și plita cu inducție. E adevărat că se cam învârte contorul, când o dai pe turbo 4x4 și că îț trebo străchini speciale, însă e sigură, nu te aruncă în aer cu tot cu bloc, se decuplează otomat dacă picură pe ea, ori oala nu e pusă în zona de hierbere, nu fuji cu botelia s-o skimbi, nu arde, nu frige și alte alea alea ! Doar când se oprește corentul, belești pula !
    Ce subiect interesant...

    RăspundețiȘtergere
  8. S.C.M.D. se smardoiește cu Cepeselele, care cică ne-au cam făcut la pujnări și cu Olguța, care cică ne-a făcut să ne cam belim puța, iar noi ne ținem de goange cu areigaze, crătiț și tigăi !

    Uăi Viureleeee, uăi Keleeeee, hai încoa bre cumandure să ne muificăm oleacă, că viața fără tine e pustiu !
    Slava Viurel Aostriacu, cel mai valabil cariciopterist în viață, Eroul de la Hurzicani- similar lu Eroul de la Nasîrya

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.national.ro/0pp/vin-taxele-pe-carbon-comisia-europeana-vrea-sa-stie-cata-carne-consuma-fiecare-cetatean-si-cat-timp-foloseste-masina-810787.html

    Așa că, ia mai mergeți pe jos, vindeți -va cazanele și mai ușor cu sula că vă taxează baba UrSula

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi cam ai dreptate. Dacă aduni kilovacii consumați de la vreo 3 apartamente, îți dă cât produce Hidroelectrica într-o zi.

      Ștergere
    2. PMT, zgura măsii.../ce bine le mai zici!!!😂😂😂😂😂

      Ștergere
    3. MUEi, Bozea, da tu cu cin te cerț, că eo nu-s ăsta ! Ăsta nu-i eo, MUEi !

      Peseaua:
      1. MUEi, ăștia care vă strofocaț să hiț altcineva, nu vă mai masokiț și comentaț cu cuvintele voastre ! Nu mai încercaț să hiț nostimi, că le încurcaț prea tare !
      2. N-aveț voi grije, că nu mai prindem noi vremurile când prin apartamente or să fie numai plite electrice, respectiv motani dân ăia, făcuț din BCA cu rezistență cât degetul ! Ăștia de acu așa rămânem ! Măsura se va implementa pentru viitoarele blocuri și alte coșmelii !
      3. MUEi Bozea, de unde dreaca le scoț, nana, că dezbatem mai abitir ca la art. 101, a lu Moș Kalică Fi6 ot Dolhy

      Ștergere
    4. APV_rz, ABSOLUTELY REMARCABILI!!!/AI NOTA 10, CU TRI DE +++!!!

      Ștergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Păi zicea de curând o trotinetista la Davos, că trebuie să ne întoarcem la epoca de kiatră 😁. Atunci să -l vedem pe Țiuzăr ciobârlanul cum circulă el ca Fred Flintstone.

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.libertatea.ro/stiri/pistoale-si-pusti-fara-numar-un-grup-de-parlamentari-incearca-sa-relaxeze-legislatia-privind-armele-de-foc-4777392

    După bețivi și drogați, asta mai lipsea...

    RăspundețiȘtergere
  14. Grije mare, grije mare ! Reșoaiele astea dân Becea și-au făcut veacul la Canal, Casa Popoului, Metrou, la minerit, la construcții lucrări irigații, la Cefereu, la construcții locuințe, la munci agricole și alte alea alea, unde existau barăci pentru tilicari ! De la șăf, inclusiv, în jos, toț aveau câte un reșou de ăsta ! Cu el mi-am uscat budigăile și ciorachii pe la munci agricole, tot cu unul de ăsta fierbeam și vinul, îmi aprindeam pacioaca, îm făceam nechezolul și îm încălzeam apă să mă spăl la homoroid, când mi se lipea părul de găoz !
    Ce vremuri MUEi, ce vremuri ! Eram așea de împuțit de nici pieptenele nu-mi mai intra în păr ! La munci, la strâns păpușoiul, se stătea până dădea zăpadă, nimic nu rămânea pe câmp !
    Ne tratau anginerii de la Ceapeauă ca pe niște reji, vin la discreție, mâncare ca la mama acasă-inclusiv soldații, pacioace BT și nu mai știu ce kinezării (ceva Ansient Porselan, parcă, de-ț ieșeau okii dân cap la cât iereau de tari) la prețuri derizorii și bla bla !

    Peseaua: NB bună la ZOO+9 ! Și nu uitaț de colega camarad, să-l îmbeliț la oo, fix la doo !
    Fug la coibar, că m-a futat az hoașca cu pomenile ei, de mi-au intrat budigăile în cur !

    RăspundețiȘtergere
  15. Erau tabace de alea Gold Flower, Golden Deer, iar alea de-ți scuipai plămânii erau alea maronii Omei 😂. Astea erau de la chinezi. De la bulgari, Rodopi și BT, iar de la albanej Arberia, DS, Gold Orchid 😂. Erau și de la noi, Amirale, Snagoave, Diplomat, Bega, Aviatoare, Aroma, Select... Să nu uităm de celebrul Carpați, pe care astăzi îl mai fabrică bulgarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da buei, astea-s !!! Goldăn Diru aveau o capră de-a lu Țiuzăr pe ele, cu auriu !
      Aviatorul ierea cu flitru alb, super long ! Beteul ierea din first clas, dăjea la un alt nivel, ierea pacioaca pentru șpăgi la doctori ! Kentanul era rejele, crecă și cel mai scump, vro 21 de lei, sau așa ceva ! Am primit și eo șpagă kenturi de astea, de la un tilică de prin Constanța, când s-a întors dân permisie. Grosul l-a loat Cdt.Cp., eo ca mucea, da bun ș-așa, că am avut cu ce să mă sparg în figuri de Revelion !
      Ce vremuri !
      Amintiri bre, nu câcaturi d-ale lu Viurea Ciucardea, cu dusul la câcăstoare în fundul curții la miezul nopții și cu văzutul Necuratulu cu okii roșii, de n-a mai apucat să-ș dea jos budigăile și s-a umplut tăt de muștar !
      Sau prostii d-alea cu drojditul frecției galenice, la glăjuțe de 200ml, dupe care făceau concurs să vadă cine poate rezista cel mai mult să se uite la soare, fără să clipească !

      Peseaua: mUE a tutti

      Ștergere
  16. Nu mai trageți de timp aruncați aragazele că deveniți infractori!Foc cu lemne în living ceaun, pirostrie dacă nu aveți apelați la hurzicatul cu jinjia vânătă!

    RăspundețiȘtergere
  17. MUEi, frig poternic, p-aciu pe la mitici ! N-or mai fo temperaturi cu minus, pe timpul zilei și zăpadă stânga/dreapta de hă hăăăă !
    Mă doare-n pulă, am mașină adevărată, căldură la șălii, căldură în volan, dejivrare otomată, ac bizonal (te fuț în el, un moft aiurea, că de la mine pân la babă-s 10 cm distanță, dejeaba pune fiecare cât vrea mușkiu lui, că tot un dreac e), hayon otomat- nu te mai comânjăști pi mânuri să-l deskiz/închiz și alte alea alea !
    Uăi, da ci mi-i dor de Dacea mea...acu treboea s-o rașketez la geamuri, s-o pornesc cu făclia, începea să dea căldură dupe fro juma de oră de forjare, dădea baba cu cârpa la palbriz ca disperata, că nu mai vedeam nika, frig ca afară, nu se dășkideau ușile....da ce amintiri am cu dânsa...

    Peseaua: oare ne mai dă ? că i-am cam terminat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Las' c-o treci cât de curând pe botelie, pe biogaz și -o faci Euro 10 cum vrea mUE.

      Ștergere
    2. pmt, cu scuzele de rigoare pt greșit adresa, anterior: ''zgura măsii.../ce bine le mai zici!!!''😂😂😂😂😂 io, 'e bătrân' 👴și bolnav/aista mi-s!!!👴

      Ștergere
    3. Dacă vine Ivan peste noi este bună de rechiziționat să-i punem mitralieră cu afet pe turelă,bibilește-o bine să nu ne lase-n drum și te faci de rușine!

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  18. Bue aceștia, dintr-o regretabilă greșeală de maus, am nimerit în haznaua tip 2* alu Țiuzăr cu Mustață, ce ne suje mucii cu dulceață !
    Veteranii crecă-ș mai aduc aminte de idiotul universal Robort Horvaci Pozitiv, ăla care nu știa altceva în afară de cur sculativ, gaura veceului și alte idioțenii din astea, pe care le repeta la nesfârșit, oricâtă muie ne străduiam noi să-i dăm, din toate pozițiile, ca la ținta piept nr.7 !
    Între timp, după ce-am înfrânt cu tonții în lupta cu Zugravul de la Holiud, crezui că a dispărut, că i-au dat bagabonțîî din Bronx mumu-mumu fatal, da văd că el doar s-a metamorfozat în Reddoagă, alt teligent internațional, schimbându-și repertoriu fabulos din cur sculativ, în ofițeri maidanezi, neterminaț și mai nuș ce pula mea de idioțenii cu plăți și ajutoare, pe care le tot molfăie la nesfârșit !
    Bă, e rău să hii prost, da bine că nu doare ! Încasează și ăsta mumu mumu din toate pozițiile, cu toate categoriile de armament, indiferent de anotimp și stare a vremii, ziua și noaptea (ioi, da bun mai sunt, n-am uitat Reteaiul ăla 2, Țiuzăr să mă pupe-n koi), da nu se lasă, de zici că-i masokist !
    Doamne feri, zeii hie cu noi !

    Peseaua: oare o fi clănțănit și p-aciulea ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua:
      * hazna fără sistem de drenaj, vidanjabilă

      Ștergere
  19. https://www.stiripesurse.ro/sua-planuiau-sa-atace-nuclear-baza-de-la-deveselu-si-alte-25-de-obiective-din-romania-harta-planuri_3206927.html

    Bă boșo, ia vedeți! Vă găsiți pe lista partenerului?😁

    RăspundețiȘtergere
  20. Roborth Horvzat n-a dat colțul. Vă e dor cumva de el?😂😂😂 Ăsta și Reddoagă sunt precum gândacii de bucătărie. "Greu de ucis IV".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Om ai Gad ! Ierea vizată și Baza Interstelară dă la Alexeni, hangar 51- top sicrit area (denumit și Hangar Viurea Ciucardea Beobea Pecerea) !
      MUEi, sigur n-or dat amerlocii cu alica, p-acoalea ? Că văz că lipsește tehnocaricelu nost cariciopterist...

      Ștergere
  21. Iar se umflă macaroana-n gropani !
    Am citit pe câcăstoru Cufurez.com că gropanii cheamă zguvernu la raport, pe tema penziilor ! Da nu așa, oricum, ci pe baza Constituției, adică să nu facă Marsel gâț, că jear mănâncă !
    Bă, da Zdronghy de la sindicat, ce zice ? Da Tudor de la Asociația TROTIL, ce zice ? Da Bălăcescu de la Aorere ? Da Laie de la Anecemerere ?
    Oare îi mai bagă cineva în seamă pe scofâlciții ăștia ? Bine, cu excepția lu Laie, care fiind de utilitate publică are sfânta datorie de a ventuza găozul șăfulu, ceilalț mai valorează fix zero barat !

    Ura, slava Gropy care ne repară, în nici doo luni !

    RăspundețiȘtergere
  22. Buei Bozylea, văzui mai sus că nuș ce vrei ! Las că merge și așa !

    RăspundețiȘtergere
  23. Nikk, felicitări pentru comenturi!✍️👏👏👏✍️

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Întotdeauna și oriunde, REVISTA PRESEU este la mare cinste și utilă! Mulțumesc frumos, să te tina obiceiul!

      Ștergere
    2. Așa băiatu, bagă mare ! Ușor, ușor, treci la următorul nivel !

      Ștergere
  25. https://www.stiripesurse.ro/zelenski-cere-rusiei-sa-respecte-ceea-ce-ucraina-nu-respecta-pentru-etnicii-romani_3207431.html

    I-auzi la limbricul de Jelea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se crede lindikul principesei ! Mă rog, un fel de clitoris.
      Las că-i dă gaspadin Putin numa mumu mumu, până-i trece !
      Orcalăii st obraznici, infumuraț și plini de ifose ! La pizda mami lor, acolea la ei, nu pe aici bă, cu fel de fel de aroganțe
      Pula lu Terente or să câștige ăștia, nu rezboiu ! Da crecă nici p-aia n-o mai pot obține, că cică s-a murat în formol și au aruncat-o !

      Ștergere
  26. https://www.stiripesurse.ro/a-venit-apa-calda-dar-e-rece-situatia-neverosimila-in-bucuresti-nici-nu-se-va-interveni-pe-gerul-actual_3207655.html

    Bine c-am plecat din București 🍺. Mi-au ajuns 40 de ani cât am locuit acolo 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeam pe undeva că, la Moskova, pentru o avarie nerezolvată la timp, care a lăsat un cartier fără căldură, mai mulț oficiali au fost arestaț pe loc, judecaț de urgență și trimiș în Siberia la frecat permafrostu !
      În Românistan îi doare în puli de pinguini. În Bucurestanu ăsta de câcat, trăim ca eskimoșîî, ți-e și frică să te mai caci, ca să nu-ț înghețe găoaza ! Da bani...câcălău.
      Vă-n gură.

      Ștergere
  27. Bună dimigreața ! Pe ger ușior s-o loaț la ceock, ca să vă tae greața !

    Peseaua: pentru Viurel Ciucardel Pecerel, oriunde s-ar afla: hop, hop, hop, măi cumandure, s-o ei nițăl la ceock !

    RăspundețiȘtergere
  28. Bă Apevilă, bagă ici șea Revista Prezdei ! Ce dreaq faci, i-ar te-ai apucat de tabele de calcul a penziei ?

    RăspundețiȘtergere
  29. Am sunat acu și mi-a zis că ne mai dă ! Sursă sigură, nu lăbăreli tip CufurezHazna.ro și MoșLatrină.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  31. https://www.stiripesurse.ro/ultima-ora-marcel-ciolacu-merge-de-urgenta-la-mai-si-mj---sunt-discutii-fulger--surse_3208179.html

    Ifrime , s-aude acolo în fund la tine? Vezi să nu lipsești la întâlnire. Poate îți mai dau ăștia și ție ceva. Cine știe?💪

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfoaaaaa, crecă ne dă și noo ceva !
      Slava Marsel !

      Ștergere
    2. Dacă mă mut în beci cu raționalizarea aferentă vremurilor de restriște rezist 6 luni de război.Dacă mai ies și sâmbetele desculț în poarta cimitirului cu ,cocarda regulamentară(căci eu n-am cuc d'ăla alb și mic precum vedetele de p'aciulea) trec resboiu!Da' na,ideea este să te plângi cât mai mult să nu-ți ceară cunoscuții bani împrumut.Oricum am scăpat de grija asta căci le-am dat la toți cunoscuții fără să-i mai cer înapoi și am scăpat de ei căci n-au tupeul pentru recidivă!

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna dimineata !
    treaba-i oabla. Ori eu am murit si vad meheheblog ori nea burcu a reinviat din zona crepusculara.....da io cre' ca e vre-un nepot ceva rubedenie de f'unui monarh de shpitza 15
    Daaa "politica apocalipsei" va place ? ca io can' vreau sa ma inervez(ca am mai pierdut din ei) dau cate o tura pe acolo sa-l vad pe grohaila liberalu' gangav
    Pai nea ceasca o fo' geniu al culturii fata de idiotul nasirian.Sau si asta o fi fost prin armata in Afga cu partidul ala de-a "democratizat"juma de planeta prin Pax Americana
    PS Nea Burcule te rog sa nu interpretezi nasol treaba cu nepotii si alte alea.Iarta-ma si tu acum ,macar prima, data ca io sunt incepator pe aici
    Deci mi-am adus aminte de pulitica apocalipsei asa ca ma duc sa dau o tura pe acolo.Poate mai citesc ceva despre "eroul gangav"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te salut și îți urez BINE AI VENIT, Akord-75!!! Să fie într -un ceas bun! Spor la comenturi!✍️✍️✍️

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri