Google Translate

duminică, 14 ianuarie 2024

Ca în filmele cu proști - Protestele disperării, instigarea pe Facebook și pușca militienească/ Opinie

 

Sute sau zeci de mii de transportatori și fermieri, căci nimeni nu știe cifre exacte, protestează în marile orașe din România. La TV vedem cordoane de jandarmi, oamenii urlă în stradă că sunt lăsați să moară de foame, poliția face dosare penale de pe Facebook și stă cu pușca pe mașini! Suntem bine la cap? Eu zic că nu!
Protestatarii și fermierii se plâng că nu mai au bani de rate, nu mai au bani de RCA și nu mai au cui să își vândă producția. Muncesc, produc și vând la prețuri de nimic unor companii care ambalează și vând de trei ori mai scump! Cui? NOUĂ!
 
Noi plătim pâinea mai scumpă, produsele aduse mai scump din cauza taxelor! Asta în timp ce producția internă se exportă la prețuri de nimic. Ce vedem azi la televizor nu e o telenovelă. Plata se face din buzunarele noastre. Nimicirea economiei naționale ne costă direct. Ce știre îi arde pe români în acest weekend? Cafeaua de dimineață e biciuirea organismului! Bravo, stimat popor!
 
Fermierii ăștia din stradă produc pâinea pe care o mâncăm noi! Protestele legitime ale fraților noștri care nu mai au ce mânca sunt deturnate mai ceva ca în manualele de manipulare! Ba apar steaguri cu Rusia, ba apar politicieni dornici de campanie electorală, ba nu știu ce protestatar a fost membru PSD, orice, orice pentru ca totul să fie aruncat în derizoriu și oamenii ăștia să fie transformați în simpatizanți ai Rusiei!
 
În timp ce tara arde, Guvernul.... negociază, dar nu prea are cu ce! Răspunsul autorităților la cererile protestatarilor? Revendicările trebuie să fie aprobate de Comisia Europeană! Oricine îndrăznește să spună că o chestiune internă cum e economia națională trebuie reglată intern e acuzat că e cu Putin și e împotriva UE. Popcorn, vă rog. Și, poate, niște Xanax! Autor: Loredana Codruț
 

42 de comentarii:

  1. 35 de ani pierduți și footuti din cauza unor idioți și cozi de topor care-au vândut și distrus țara! Nicăieri în fostele țări socialiste nu s-a întâmplat cum a fost la noi. Jos Pesedea, penelea , udemerea, userea... și mafia din justiție ! Gata, românilor le-a ajuns cuțitul la os. Bă frații mei moldoveni, blocați vămile și "ocupați gărili"! Tricolorul românesc SUS! Destul cu clasa politică jegoasă și injustiția care -a distrus țara! Verificați averile tuturor celor care s-au îmbogățit de la stat! Cereți să fie întocmit o strategie de dezvoltare economică și socială a țării, care să fie votată de idioții de parlamentari și aplicată. Sunt multe de cerut și realizat conform realității românești, dar nimic nu este imposibil. România nu mai trebuie să negocieze cu toți golanii din UE în genunchi, dacă nu RoExit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și pentru prostalăul ăla de -și spunea Huhurez/Căcărez, activat din civil, care văd că n-a dat încă colțul, adeptul contributivității, CIst vestit și care zicea că cei ieșiți cu ordonanța au stat cu mâna întinsă la stat pentru pensie, vreau să-i transmit ceva: Idiotule, am 4 foști colegi de regiment, cu grad de căpitan, care sunt șoferi pe TIR și bat Europa în lung și lat cu lunile. Oamenii aștia, care au acum 64-65 de ani nu au trecut în rezerervă că au vrut, au trecut în rezervă că le-au fost desființate unitățile. Dar ce să-i ceri unuia luat de la strung, cu ”origine sănătoasă” și securici...care vorba aia a românului : ”țiganul când s-a văzut împărat, prima dată pe tat-su l-a spânzurat”.
      Vorba lui Lenin, aia cu ”ferească-ne Dumezeu de burjoazia proletară”...

      Ștergere
  2. Las' că venim noi iar comuniștii la putere,vă confiscăm averile,vă footem femeile!

    RăspundețiȘtergere
  3. Achiesez cu celeritate la pedeveurile de mai sus !
    Făra a scoate din context, lu prostanu Cufureață trebo dată muie cu dulceață ! De acord și cu futatul diferitelor muieri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bine-mi pare că mUE ne dă MUE !
    Cum e cu chestia aia cu independența și suveranitatea p-aciulea ?
    Iobagi am fo, iobagi o să crăpăm !

    Ura, slava Ziua Inculturii Naționale ! Care cultură ? Aia de cânepă, de canabis ?

    Peseaua: la un moment dat va exploda mămăliga !
    Dupe ce fesenicii, pesedicii , penelicii și alț pedelici au îngenuncheat poporul și au distrus țara, acu stăm la mila mUE ! Cum te zburlești, cum te amenință friții ăia că-ț dau mumu mumu !
    Las că-i bine ! Ai noștri sclavagesc prin străinătate, iar pe la noi muncesc indienii !
    mUE UE !

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.stiripesurse.ro/mutare-incendiara-fugita-din-tara-si-data-in-urmarie-fosta-sefa-diicot-alina-bica-vrea-sa-revina-in-barou_3198751.html

    Să te iei cu mânurile de koaie... Numai la noi se poate întâmpla așa ceva. Danilet, Bica, Portocală...toți unu și unu. Justiție mafiotă care împreună cu politicul au distrus țara.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum c-a fost însămânțat pe bloguri docomentu care-a stat la baza aplicării tratamentului de mumu mumu crăcănaților, se pune întrebarea: de ce iubiții cârmaci ai CPS-urilor hapeviste au pus râtul la prețioasele indicații din docoment ?
    De când poola mea se subordonează ei ciocoflenderilor civili ?
    Faptul că o neterminată a trimis indicații prețioase, nu exista nici un motiv să se aplice și la crăcănați.
    Pe cale de consecință, ni s-a dat mumu mumu doar așa, colegial, în stil camaraderesc.
    Bă, înțeleg că politicienii ne-o dau pe unde ne prind. Da' să te umple "de bucurie" așa-zisul tău "camarad", asta se cheamă mârlănie.
    Astea fiind spuse, le dedic "nașilor" de la CPS-MApN, CPS-MAI și CPS-SRI următoarea piesă muzicală:
    https://www.youtube.com/watch?v=PRmIMyJaPO0

    RăspundețiȘtergere
  7. Gata bă colega Mata Hari! Noi, ca întotdeauna vom rămâne și futaț și cu banii luaț. Puteam să avem și noi momentul nostru de glorie cu măCiucă nasyrianu, da' suida paricopitată ne -o vândut pe -o mâna de arginți. Asta e... Slavă tractoriștilor, slavă tiriștilor și apeviștilor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate ar trebui să se sesizeze și tiristele și să participe la protest. Să protesteze că nu mai este suficientă materie primă pe piață și li se micșorează veniturile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ anonim15 ianuarie 2024 la 12:33
      Am făcut primul pas, adică l-am plătit.
      Chinezu', acuma că are comandă fermă, cred că strânge ultimele șuruburi la el și scrie cu carioca numele firmei.

      Ștergere
    2. L-ai luat de pe AliExpress 😂?

      Ștergere
    3. @anonim 15 ianuarie 2024 la 12:50
      Nu, câ la cum stau la pândă "rebelii" houti ajungea vaporul la pulivară.
      Aspirator deerma DX888
      Se mai găsea și-n altă parte, prin ROU, cu câțiva bănuți mai ieftin, dar de la Vexio am mai luat de-a lungul timpului lucruri și-s serioși. Șpilul e că mi-au trimis mesaj cum că ajunge peste 7 zile deoarece în stoc au doar unul resigilat.

      Ștergere
  9. Mata Hari, dacă tot ți-ai comandat aspirator la RPC, trebuiai să -ți comanzi ș-o păreche de izmene de alea din bumbac, eventual o cămeșă de corp. Știi tu...cum erau pe vremuri.😂

    RăspundețiȘtergere
  10. @ anonim 15 ianuarie 2024 la 13:08
    Mai am încă, din "ștoc", inclusiv AZP-uri.

    RăspundețiȘtergere
  11. Măi cetățeni, citiți aici un comentariu pertinent și la obiect, pe blogul lui Moș Alecu:

    Comentariu "Alkan"

    Poate mă lămuriți voi că eu mă pregăteam să merg "la ordin" da' am stat ș-am cugetat, stând pe propria coadă: ce poola mea, iar au schimbat ăștia indicativul și n-au comunicat la ieșaloane...

    RăspundețiȘtergere
  12. Colega Mata Hari, restructurarea s-a facut doar pentru apeviști, nu pentru polițiști, penitenciariști... Idioții ăștia de politicieni, cu creier de muscă, n-au putut gândi legea astfel încât cei angajați până în 1998 parcă, când milițienii aveau grade militare, să zică: Bă, toți cei angajați până în 1898 inclusiv, ies cu pensie militară de stat, ceilalți, după, cu pensie civilă pe contributivității, sau cum kizda mă-sii i-o zice. Gata, începând cu 1998, toți angajații din poliție și penitenciare au statut de funcționar public cu 8 ore de muncă, cu tichete de vacanță și spor de belit sula la urs. Am un văr drept, mai mic că mine, care este șeful arestului la un IPJ. Văru meu n-are stres. Lucrează 12 cu 72 ore, tichete de vacanță...
    Gata Mata Hari, nu mă mai inerva!

    RăspundețiȘtergere
  13. Să-nțeleg că cetățeanul "Alkan" este polițiot și ăla-i indicativul de start la "labă" ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știm încă, dar noi KGBul și tovarășii noștri din CIA, facem cercetări .

      Ștergere
  14. A fost publicat un articol proaspăt pe PULItica Apocalipsei !
    Din nou Ciurucă, în centrul atenției !
    E luat la șto și unul denumit Tândală !

    Peseaua: atenție la mămăligă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: în Jermanea Federală, fermierii se dau dăjea cu tractoarele pe bulevardele Berlinului, iar în Românistanul democratic demonstranții sunt loaț la măciuci de milițieni și jăndari ! Mii de amenz, dosare penale, amenințări cu pușcoacele ca la 907 și alea alea ! Organu, în loc să alerge dupe ăștia cu drogurile, care sufocă gubernia, dupe drogațîî care fac ravajii pe șosele, dupe ăștia cu subteranele care fură zilnic cu milioanele, ei se iau de ăștia care ne dau pâine, or de țața Leușteanca din piață !
      Bă, dacă tu zici că nu poț să le rezolvi nuș ce cereri românilor tăi, care muncesc să dea pâine țării tale, pe considerentul că nu-ț dă voie stăpânul, apăi ce mai e de zis ! Așa pot hi și eo prim ministru, or ministru, ca Ciurucă !

      Ura ! mUE Moș Fi 8 !

      Ștergere
  15. La Trompeta T.Severin e pace ! De aia a ajuns MH cel mai neatractiv județ pentru investiții ! Ei, MUIhedințenii, să vrea să protesteze și nu au cu ce ! Poate cu ceva gonflabile pe Clisură !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: circulă o fițuică prin Haznalele Groazei (similarele Azilurilor Groazii), potrivit căreia, cică, politica asta greșită a supraimpozitării au făcut-o nuș ce rahaț cu oki, de la casieria centrală a Gării de Nord ! Păi da, cohortele noastre de jenerali și doftoroi în arte marțiale militare îs bune doar pentru întocmit tabele cu soldele tilicarilor și pentru lipit foile de drum utilizate, la cotoare, cu foarte mare atenție, ca să nu încurce seriile !
      Pentru asta le-a dat, cine le-a dat, o ploaie de stele, nu ca să pună ordine în sistemul pe care-l mânăresc ! Auz frate, unii cu un fel de calcul al pensiei, alții mai șmekeri cu alt mod de calcul, un minister dă nuș ce firfirei, meapeneaua cică nu se merită, impozitarea se face dupe modelul biroului de contabilitate din Piața Reahova și tot așa !
      Zgura....

      Peseaua: mUE veșnică Moș Kalică ot Dolhy Hazna

      Ștergere
    2. Scuze
      Da, La Behe dinți e pace.. Până poporul ăsta idiot n-o să - și dea seama că a fost țiganizat de maneliștii din muzică, cultură, politică etc. asta ne va fi soarta. Măcar mămăligarii mei de moldoveni au început să se "deștepte". Trăiască România, trăiască tricolorul, trăiască - n veci poporul!

      Ștergere
  16. Auzi nana ce zic presele, cică Nicu Ciurucă e un jeneral fără trăsături, fără însușiri, o anomalie, un virus inoculat pentru a distruge armata !
    Care armată ? Ce, mai avem armată ? Doar niște pupincuriști muiști triști care ventuzează găoazele politrucilor, ca să le mai dea o stea !

    (sursa: https://politicaapocalipsei.net/2024/01/14/nicolae-ciuca-acest-general-fara-insusiri/ )

    Peseaua: s-a închis haznaua lu prăzete, vă puteț KIȘa la Moș Calicea ot Dolhy

    RăspundețiȘtergere
  17. Te uiț pe televiziunile astea și te apucă groaza: numa dezastre, nenorociri, drame, hoț, borfaș, criminali și politruci îmbâcsiți !
    Mă fut în ele, m-am loat dupe hoșky și, de o bună bucată de vreme, bag la greu Netflix ! Coreenele îs nambăr oan ! Stau cu okii ca pe botelia din vremurile de tristă, ca să văd când bagă un nou sezon, ori continuarea la filme și seriale !
    60 de mangoț/ lună (12 oiro abonamentul), merită toț banii ! Dacă adormi, not problems, dacă-ț vine să faci o huța-huța, la fel ! Poț derula, opri, relua, bla bla !
    La o singură emisiune mă uit, aia cu Cabral.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cică la Sibiu răsculații au reoșit să spargă blocada jăndarilor și protestează cu tractoarele în fața cășii lu Tândală ! Nu se specifică care dintre ele !
    Ăștia de prin biroaiele ministerelor o tot dau cu dialogul, cu negocierile pașnice și bla bla ! Ășlalț se pregătesc de smardoaie !

    Peseaua: am aozit scandându-se Moby Dik, lasă-ne un pic ! Ce mumos...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vivat, vivat, vivat” ! Răscoluție ca la 1907 la Flămânzi-i din Botșeni! Ura, ura, ura, iar Cufureață, NeaCașu, Moj Koiliku ot Dolheaska în frunte cu Petrea Ciobârlanu, la grămadă să ne belească sula!

      Ștergere
    2. ....și Viurel Kel Pecerel, ce ne dă limbi în cur nițel

      Ștergere
  19. Georghe Simion a loat mue și la Constanța ! Cică el s-a dus să asculte doleanțele protestatarilor ! Ca să ce ? Așa a venit și la CCA, ca să asculte doleanțele tilicarilor bășânoso-crecănaț ! Moaaaaaa, ce ventuze îi mai puneau la găoz gropanii !
    A ascultat și a plecat, iar teligenții de serviciu au rămas cu mumu mumu !
    Slava Gheorge Simion !

    RăspundețiȘtergere
  20. Fac apel la populațea hurzicană, în special din Cartierul Peste Linie și din Districtul Bărbulești, să-l eliberează mo pe camaradu nost tigri coi, cumanduru răzbunării !
    Am înțăles c-o fo băgat la stabor și are de ispășit cu caznă la șatră, mo !

    Viureleeeee, haidi mo șukarule, mo kiparosule, că viața e pustiu fără tine, câca-ne-am să ne cufurim în caleașca ta cu coviltir !

    Peseaua: doamne feri, doar n-o hi suflat în veioză, de la câta kerosenu și frecție galenică o băgat în el !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Don jenaral Mojiu, da' oare rapănul de Viurel o mai fi în dimensiunile noastre, ori o fi trecut în a 5-a?

      Ștergere
    2. Dom' Viurel scrie poezii pline de încărcătură emoțională:

      https://www.facebook.com/groups/1681276992105738/permalink/3780590025507747/

      Ștergere
  21. https://umbrela-strategica.ro/mapn-am-bsemnat-un-contract-g2g-cu-kotra-pentru-sisteme-manpad-chiron-de-aproape-100-de-milioane-usd/

    Ai auzit bă Curdeloane? Cică Strela 3 nu e bune ...

    RăspundețiȘtergere
  22. Un tătăiță ultimul supraviețuitor al răscoalei de la 1907 bătrân cam surd este intervievat:Și ia zi tataie o fo' greu?Cum,ăăă?Zic la răscoală,o fost greu?Da,greu,greu!Și zici că au tras în voi?Cum,ăăă?Te întreb dacă au tras în voi!Aaa,păi am tras că așa am primit ordin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci bă Ibrahim Faredim, ori vrai să -ți scap fălceaua de la 152 pe țurloaie puțin

      Ștergere
  23. Nikk nou pe frontul de vest, Nikk nou pe frontul de est. Singura problemă este doar că orckracienii o iau ușor, dar sigur în bubă de la frații lor rusnaci

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri