Google Translate

marți, 16 ianuarie 2024

Ciolacu vrea rapid o lege a salarizării magistraților


 

Credeți că o va face? Ciolacu vrea rapid o lege a salarizării magistraților

15/01/2024
Premierul Marcel Ciolacu anunţă că îşi doreşte ca luna viitoare să fie adoptată o lege a salarizării magistraţilor, care să pună capăt ”marilor procese în care judecătorii se dau în judecată unii pe alţii şi îşi dau drepturi”, conform news.ro.
”Îmi doresc ca în februarie prima lege a salarizării să fie în ceea ce priveşte magistraţii, atât procurori, cât şi judecători. Să închidem acest subiect odată pentru totdeauna şi marile procese în care judecătorii se dau în judecată unii pe alţii şi îşi dau drepturi de la o lege la alta. Vor avea o lege distinctă şi în acel moment avem un viitor previzibil”, a afirmat Marcel Ciolacu, la Antena 3, luni seară.
 
Ciolacu a susţinut că nu este de acord ca grefierii să aibă salarii similare cu cele ale judecătorilor şi nici nu poate fi de acord ca aceştia să se pensioneze la 48 de ani.
 
El este de părere că ”trebuie să existe un T0” şi că ”ne-am jucat prea mult 30 de ani” cu legi date în baza unor excepţii sau a lobby-ului făcut de anumite categorii socio-profesionale.
 

50 de comentarii:

  1. Neața! Ceai, lamuie și bromură ce vă taie sigur greața.
    Revenind la subiect, n-are covrigarul oo să se ia de giudecători. Măgar pe măgar se scarpină....

    RăspundețiȘtergere
  2. Mnă dimigreața ! Măi Bozile, pe la ceock nițăl s-o ei (solo), ca să-ț mai tae greața !
    Părerea mea de cetățean crecănat este că Ciordacu va face O oIo pentru mragistați ! Cum de fapt, de ani buni încoace, tot fac ăștia de la partidul unic al clasei ciorditoare ! Eo crecă lu Ciordy i s-a urât cu binele !
    Luați-o ca pe un bla bla. Este an electoral și încep iarăși rapandulele astea cu pensiile speciale și cu alte alea alea ! Ăștia nu sunt în stare să reglementeze problema pensiilor militare, de avem fro doo moduri de calcul și de acordare a unor drepturi: meapeneaua hăis, miliția cea ! La unii prin impozitare progresivă le ia, la alții nu, și tot așa ! Și ăsta vorbește de magistrați !

    Peseaua:
    APV_rz15 ianuarie 2024 la 21:17
    Dom' Viurel scrie poezii pline de încărcătură emoțională:

    https://www.facebook.com/groups/1681276992105738/permalink/3780590025507747/

    ==================================
    dupe duhoare, sigur e Viurea Ciucardea Pecerea, marele lustruitor de nasturi în veceaua vagonulu de tren și iute drojditoriu de frecție galenică !
    cică descreieratul, după ce ne-a spurcat existența și ne-a futat toate neamurile, acu a trecut la aripa oamenilor culț, educaț ! degeaba, tot un psiho-cucu la balcon a rămas, boală care nu se poate trata ! e vorba doar de zile și ore până o să apară, din nou, pe haznaua maimuțoiului de cimișoara, cum ar zice reddoagă !

    mUE Moș Călică Fi 8 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auz la el, cică îm doresc ca în febloare legea să hie gata !
      Bă, m-am câcat pe mine, cu jet călduț, de atâta râs !
      Ăsta crede că dacă îș dorește el, gata, se rezolvă, ca la Moș Gerilă ! Adică ne dorim jucăreaua, iar Mojiu a și dat năvală la Geambo, ca să ne îndeplinea visurili !

      Ștergere
  3. Cum, Viurelu s-a întors de la Viana de la ciori deală? Ăsta a intrat aero in Schengen cu mult înaintea noastră...

    RăspundețiȘtergere
  4. Țârcovnicu Sucievii șî Rădăuțîlor, Ipeseul Coilinic, dus de urjență, cu un cariciopter, la spital ! Doamne feri ! Și eo mă gândeam că se apelează la icoanele frecătoare de minuni, că-s cu sutele p-acoalea !
    Să vez cum mai forfotesc felcerii pe lângă popă !
    Dupe mine, în caz de alea alea, nici Smurda nu mai vine, d-apăi ditamai cariciopteriu, kiar se oripilează sistemul că am mai îndrăznit să sun, la vrâsta mea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un bandit și ăsta, la fel că Șpagoveanu al Tomisului, numai că un pic mai rafinat.

      Ștergere
    2. Ție-ți ia mau' cu levierul!

      Ștergere
  5. O activistă din capitală săltată de miliție, cu mandat de aducere, pen că a scris nuș ce rahaturi pe un blog ! Cică a instigat la răscoluție, ceva de genu !
    Bă, eo crecă și pe Viurel Kel al nost l-a săltat organu, că și el avea apucături de astea de a ne îndemna să punem mâna pe ciomag și să alea alea, că nu-i dă lui sistemul nuj ce sporuri de belit pula la urs, în dosul hangarulu, între doo ședințe de beobea pecerea !
    Ioi, de aia s-a apucat acu să înjure mascat, în versuri subtile ! El și Eminescu !
    Gata, crecă am rezolvat enigma !

    Uăi, da chiar miliția asta n-are altceva mai bun de făcut, dăcât să alerge dupe o zăbăucă (citat din Moș Fi 8) ? Gata cu mafia drogurilor, cu clanurile de bagabonț, cu hoții care ciordesc kiar și în ziua mare ?
    Stă o haită de polițieni ca să păzească o pițipoancă, când calcă pe bec, ca s-o salte și s-o caute prin kiloț, dacă nu are ascuns p-acoalea frun Molotov, or fro Aghea, ceva, ca să face lovitură de stat și atac la democrățeala constipațională !
    Bine că matracuca asta de Felentari e un pericol, iar Șoșoacă, care instigă de la microfoana șparlamentulu, cu ruptul picerelor, nu e !
    Bă, steț nebuni ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Am întrebat o sută de români, despre ce personaj este vorba:

    =====================================================
    Demiurgul de serviciu4 mai 2023 la 19:00
    ...coordonator auto,receptioner service,administrator fabrica de mobila apoi adm cai ferate,profesor, patron restaurant,cofetarie, magazin alimentar si mare ...curvar
    =====================================================
    72 au răspuns Viurel Kel Kișurel
    10- tigri coi
    8 - Avram Iancu
    7- tehnocarici
    3 - Bibic ce-i dă limba lu lindik nikk

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.stiripesurse.ro/sondaj-eurostat-in-ciuda-nivelului-scazut-de-trai-romanii-s-au-declarat-printre-europenii-cei-mai-multumiti-de-viata-lor_3199863.html

    Că să vezi... Nu știam că sunt pe primul loc din Europa la mulțumire.

    RăspundețiȘtergere
  8. Gata, se termină reloarea serialulu cureean, Ju mătatea Mea ! O oră și ceva am fo boer de boer, am putut face ce vrea mușkiu meu !
    De-acu iar începe hoșky cu aroganțele: fă aia, adu aia, spală aia și alea alea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂 Vezi de împrumută aspiratorul lui Mata Hari...

      Ștergere
    2. @anonim16 ianuarie 2024 la 12:35
      Deocamdată, în loc de aspirator, am numai organul dintre labele posterioare ale ursului din pădure. Bietul aspirator încă bântuie prin Ioropa (posibil Jărmania), în drum spre mine.

      Ștergere
  9. Bă leat, noroc cu domn jenaral Mojiu, că m-a anunțat că s-a redeschis blogu lui Nea Bozile. Aș fi murit mai prost ca Țiuzăr ciobârlanul, serjentul Bulă, scarpina -ne-ar la sulă.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce ne facem fetelor c-a venit armata!

    RăspundețiȘtergere
  11. Era dășkis uăi, numa că Bozy San ierea să vadă luminița dă la capătu tunelulu, ăla înspre locul cu verdeață...

    Vasi-i dus în sat! Cu dorul
    Azi e singur puisorul,
    Ș-am dășkis usea la blog
    Cu toporul.

    (Din țiklul Balada unui creier mic)

    RăspundețiȘtergere
  12. https://m.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2024-01-16/Soferii-de-tir-ucraineni-blocati-in-Romania-de-protestul-fermierilor-s-au-rasculat

    I-auzi la jegurile de orckranieni, se revoltă ! Să se ducă în Kizda mamei lor cu Orckraina lor cu tot. Spunea ieri un mămăligar de-al meu, la un post tv local, că șoferii orckranieni au inceput să arunce cu sticle/pet uri în manifestanții români. În Orckraina limba română este un moft pentru autorități. S-a dus covrigarul din Buzău să discute cu nenorociții ăia și -a luat mooe.
    PS. Și românii să nu uite că la Fântâna Albă, în 1940, unde au fost masacrați ai noștri, cei care au tras în ei au fost au fost grănicerii din Brigada 80 Orckraina !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este ! O putana de asta refugiată prin capitală, plină de aur, urla într-o frizerie pentru căței, că nu i-a tuns bine potaia și că nu plătește ! Tupeu mai ceva ca Oana Zăvoranu !
      Astă vară n-aveai loc pe plajă și pe la terase de orkalăi ! Numai cu pretenții de mari scule pe bascule !
      Iar noi, ventuzeorii de serviciu ai găoazelor mUE, proști de dăm în gropi !
      Le plângem ăstora de milă, îi primim cu mâncare și cazare, iar ei ne dau mumu mumu !

      Ștergere
  13. Am primit, pe ghișeul.ro, impozitul la mașină pentru 2024. Fix 3 (trei) lei ! Inițial am crezut că-i o greșeală, până m-am lămurit cum e cu hibridele !
    Nuș de ce plăteam așa mult la Dacea, că și aia tot hibridă ierea: tot pe benzină, cu baterie de 12v, plus încă una de rezervă în porbagaji, cu care făceam lumină când merjeam la picnic !
    Ioi, doamne feri !

    RăspundețiȘtergere
  14. Don jeneral Mojiu, bre să nu vinzi Dacea aia a ta decât de la 5000 de ieroi în sus! Ie mașină de colecție și se vinde bine. Cu banii ăștia și mai strângând din buci nițel, numa bine îți ei un Sandero de ăla facut la chinej, din carton asfaltat și cu otonomie de 50 km. Vindea ieri pe DOC 24, un ”kraut/mâncător de varză cu cârnaț” din Jermania, o Dacea 1100 cu 7.500 de iepuroi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂
      Am dat-o ! Nu mai scăpam de un zăbăuc de ăsta care cică colecționează tigăi ! Fără garaj, într-un an se alegea preful de ea, stând pe loc. Nu că mergeam eo foarte mult cu ea, da o mai mișcam, îi mai ridicam capota, îi mai dădeam câte o cârpă...mai suflam în fortonașe !
      Mașină veke, rar mai vez pe șușălii Dăcii de astea bine întreținute !
      O gremadă de amintiri cu dânsa, asta-i viața !
      Nika nu e veșnic !

      Peseaua: mUE Moș Fi 8 !

      Ștergere
    2. Cam ăsta e prețul pentru o Dacie bine întreținută, între 5 și 7 mii de ieuroi. Inițial, dupe ce am scos-o la vânzare, am avut doar câteva oferte, mai mult la șto. Așa că am renunțat și am zis c-o dau la fier veki, când o fi să fie ! Până m-am procopsit cu unul, care musai vroia s-o cumpere ! I-am dat-o până la urmă, nu cu cât aș fi vrut, însă cu un preț decent.

      Slava șăfii omenoș care ne-au băgat-o mare !

      Ștergere
    3. Peseaua: asta nouă, altă viață, titan ais, cum zicea reclama aia ! O grămadă de bani pe dotări, care merită din plin prețul ! Până m-am învățat cu cutia otomată am stat cu mâna dreaptă numa pe cracul lu hoșky, iar când o ridicam, ca să umblu la veteză, îm și dădea mumu mumu !

      Ștergere
  15. Mojiule, odată cu Dacea ți-ai vândut și amintirile și sufletul 😭. Nu tu ștrampii nevestei pe post de curea de alternator, nu tu făcută bobină de inducție, nu tu releu de încărcare, nu tu condensator și platini... Visam și noaptea motorul de 1300. Am avut una, moștenire de la bătrânu, de aia făcută prin 1978, cu 4 viteze, ceasuri de bord rotunde și scaune din mușama. Ce kmmai, am vândut -o prin 1998 cu 200 de mărci. Și acum îmi pare rău că am dat-o. Numa io am făcut cu ea vreo 75.000

    RăspundețiȘtergere
  16. Cristi Danileț pupa-m-ar la poponeț se pare că și-a găsit de lucru:

    https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-26829236-cristi-danilet-luat-vizor-pentru-completa-echipa-bancii-nationale-moldovei.htm

    Brusli ăsta, cu tot cu pensioara de vreo 4000 iuroi cred că nu-și pune probleme existențiale de genul: bă oare ce aspirator să-mi iau ?
    Conform principiului luptei de clasă, să-i bag nunceaku-n falcă.

    RăspundețiȘtergere
  17. "Fraierul" ăla care ține-n brațe lovitura de aruncător, poate va apuca să iasă la "pensie specială" de rahat. și aia supra supra supra impozitată:

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/mii-de-proiectile-neexplodate-au-fost-descoperite-in-cel-mai-mare-depozit-subteran-de-munitie-gasit-la-buzau-2652505

    De ce beeeep mea nu se duc să facă munca asta puțoii care "protestează" împotriva pensiilor speciale din sistemul de apărare ?

    RăspundețiȘtergere
  18. Mata Hari, Cristi Danileț să ne pupe -n cur și să ne sufle -n făcăleț! Iar prostălăii ăia care dansează În curul gol pe lângă mătărânga sculată, să ne -o sugă toată. Asta -i armata și poliția profesionistă, căca -m -aș pe cei care le-au distrus...

    RăspundețiȘtergere
  19. https://m.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2024-01-16/Vama-Siret-este-blocata-de-fermieri-de-luni-dupa-amiaza-Soferii-de-tir-ucraineni-sunt-revoltati-si-ameninta-ca-vor-bloca-si-ei-E85

    I-auzi bă frate! orckranienii e revoltați . Să -si bage camioanele în cur și să se ducă să se bată cu frații lor de sânge rusnaci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine-n sat nu găsești loc de parcare la maaluri de jeepurile ucrainiene conduse de bărbați tineri buni de tranșee.Pe front sunt proștii,săracii și minoritățile!

      Ștergere
  20. https://www.cotidianul.ro/retro-prima-maimuta-rhesus-clonata-cu-succes/

    Brava oamenilor de știință că au reușit să facă din Țiuzăr serjentul Bulă, o clonă că el ce seamănă cu-n cap de poolă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare !

      Ștergere
  21. Gata, mă duc la cuibar. Don jenaral Mojiu a mai văzut un episcop din serialul cureean Țiuzăr omu maimuță, jumate om jumătate puță, da' io sunt tot la episodul 6 din Las Fier binți pe Viurelu Kelu să i-o dăm la dinți Noapte bună vouă, iar la doo, plantonu 2 să mă -nbelelească la oo .
    Ifrime, s-aude acolo în fund la tine? Vezi ai grijă de VTR, c-altfel belești prazu!

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.newsbucovina.ro/actualitate/377887/video-soferii-ucraineni-reactioneaza-si-blocheaza-traficul-in-orasul-siret-traversand-non-stop-o-trecere-de-pietoni?amp

    Porckranienii chiar vor să le luăm glanda...

    RăspundețiȘtergere
  23. Hop, hop, hop și bună dimigreața ! Maimuța Panda Petrea pe la ceock nițăl s-o ea ca să-i aline greața !
    Ediție nouă.
    Nu uitaț camaraz, încă stem în luna inculturii românești !
    (Cică lu rejile Ciars, ca să-i facă ăștia un tablău îmbrăcat toboșar, pe care să-l agațe prin locurile publice, șparlamentul lor a cheltoit 8 milioane de lire ! Om ai gad ! )

    Peseaua: uniț să fim ! Trăiască condușerea înțeleaptă !

    RăspundețiȘtergere
  24. Uăi, da ci fain e și ce soare...oare Vio Kel ar vrea să-m dea cu barba-ntre picioare ?

    RăspundețiȘtergere
  25. Az e sf. Antonu, domnu cu betonu, văr bun cu Marcu, ăl cu arcu !
    Cică az nu se spală și nu se calcă, însă se poate face huța-huța la liber, indicat la umeri craci !
    Se zice că morții au înviat la porunca lu sf. Tony, cei orbi și-au recăpătat vederea, celor suferinzi le-a redat sănătatea.
    Pfoaaaa, acu știu de ce s-a umplut pe ici șea de zombalăi !
    Am să bag și eo o rugă hierbinte către sf. Antoane, poate-poate dă o poruncă ca să mi-o învioreze și mie oleacă pe dânsa !

    RăspundețiȘtergere
  26. Au început gropanii să se agite, din nou !
    Lugu-lugu, ciaka-laka ! Nu că ar hi rău, însă nuj dacă-i mai bagă cineva în seamă ! Prea mult am fost duși în derizoriu, de-a lungul anilor, de grupulețele astea tilicare ! Dacă n-a reoșit ea, ditamai Curtea de Conturi să pună ordine, ce să ne mai așteptăm de la niște bășânoș !
    Să fie clar, ne fac ăștia la dinț, fix ca p-aci, pe MeheDINȚ !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: Moș Koylă a rămas, sireacu, încâlcit în plasele art.101 ! El dezbate încă, problema ! Rău e să fii prost, da bine că nu doare !

      Ștergere
  27. Bună dimineața tovarăși !
    Să trăiți ! (tovarășii cu pecturile scoase bine în față)
    (urmează muzică de fanfară)
    Acum, că tot v-ați erectat, loați de lecturați ce-o dat lu publicu continuatorul huhurezist:

    https://www.huhurez.com/2024/01/lapdm-pus-astazi-o-intrebare.html

    Parcă și văd răspunsurile primite, ceva de felul:
    "Stimate domn... documentul la care faceți referire are un grad de clasificare și nu este destinat poolimii...Cu stimă..."

    RăspundețiȘtergere
  28. I-auz nana !
    ===============
    O nouă televiziune generalistă se pregăteşte de lansare. Este vorba despre proiectul Bucătăria TV, un post generalist, care a primit licenţă de la CNA, anunță paginademedia.ro.
    =================
    MUEi, ca să zic drept, încă o televiziune ne mai lipsea nouă !
    Doamne feri, de parcă n-ar hi dăjea zeci de posturi, pe unde o freacă cohorte întregi de pițipoance și handralăi ! Alț căcănari care or să ne arate cum se face înviorarea, cum se fierbe oul corect, cum se poartă pula-n kiloț ca să nu te doară OOle și toate idioțeniile pomântulu !
    Noroc cu Tevereaua 1, că ne mai dă emisiunile alea interminabile în limba maghiară, De Streaje Patriei și Ora Pokilor !

    Peseaua: salotări de la Robort Horvath Pozitivu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: așteptăm și un post de genul Ora Haznalelor !

      Ștergere
    2. E suficient doar să tastezi pe Goagăl armuya și s-a rezolvat.

      Ștergere
    3. Las' să fie.
      Se mai uită omu' la vreo "asistentă" sau jurnalizdă și crește natalitatea.
      Una-i să-ți arate Petrișor cum să-ți spargi oole și alta-i să le spargă asistenta între pectorali.

      Ștergere
  29. Tovarășul Colac a cam băgat laba păroasă în bujetu' lu MApN:

    https://ziaristii.com/ciolacu-a-luat-miliarde-de-lei-de-la-armata-educatie-si-sanatate-ca-sa-si-umple-pusculita-din-fondul-de-rezerva-in-2023-banii-au-fost-folositi-apoi-discretionar/

    Băga-mi-ar mâna-n AZP.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi și asta o explicțiune pentru felul cum au făcut impozitarea pensiilor la crăcănații hapeviști, de au rămas cu refrenul cântecului:

      https://www.youtube.com/watch?v=_pF7v7iSSfY

      Ștergere
  30. Iar a adormit "planctonul" în post.
    Ce-i cu liniștea asta ? Ioai, doamne feri !
    Moș Alecu a dibuit un docoment care-l plimbă dintr-o falcă în alta lăbăralii și pesedeii de-a lungul și de-a latul governului:

    https://mosalecu.blogspot.com/2024/01/pisica-moarta-de-la-unu-la-altu.html

    Triștii ăia din govern, prima dată au tăiat și după aia au măsurat.
    Mooiștii de la CPS-urile hapeviste au supt ce le-au dat țivilii, fără să clipească și să-și pună problema de legalitate în ceea ce privește muificarea crăcănaților.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri