Google Translate

marți, 19 martie 2024

... a trecut legea care naște un scandal uriaș!


 

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, victorie uriașă la CCR: a trecut legea care naște un scandal uriaș


Curtea Constituţională (CCR) a României a respins, marţi, sesizarea depusă de USR şi Forţa Dreptei privind neconstituţionalitatea proiectului de lege prin care se dezincriminează evaziunea fiscală cu prejudiciu sub un milion de euro dacă în cursul urmăririi penale prejudiciul cauzat majorat cu 25% din valoarea acestuia, la care se adaugă dobânzile şi penalităţile, este acoperit integral.

Judecătorii Curții Constituționale au respins sesizarea depusă de USR și Forța Dreptei, ne-au precizat surse din cadrul CCR.

Astfel, legea inițiată de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă este constituțională și va ajunge pe masa președintelui Klaus Iohannis pentru promulgare.

Ce prevede legea lui Ciucă și Ciolacu

Camera Deputaţilor a adoptat, în calitate de for decizional, proiectul iniţiat de liderii PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, privind unele măsuri pentru consolidarea capacităţii de combatere a evaziunii fiscale. Actul normativ modifică Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

Potrivit noilor prevederi, va constitui infracţiune şi se va pedepsi cu închisoare de la un an la 5 ani sau cu amendă nereţinerea impozitelor şi/sau contribuţiilor.

De asemenea, vor constitui infracţiuni de evaziune fiscală şi se vor pedepsi cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi sau cu amendă următoarele fapte săvârşite în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale: evidenţierea, în actele contabile, în factura electronică sau în alte documente legale a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive; alterarea, distrugerea sau ascunderea de acte contabile, memorii ale aparatelor de taxat ori de marcat electronice fiscale sau de alte mijloace de stocare a datelor, inclusiv electronice; executarea de evidenţe contabile duble folosindu-se înscrisuri sau alte mijloace de stocare a datelor, inclusiv cele electronice.

SURSA: https://www.stiripesurse.ro/marcel-ciolacu-si-nicolae-ciuca-victorie-uriasa-la-ccr-a-trecut-legea-care-naste-un-scandal-urias_3265379.html

187 de comentarii:

  1. Hoț pe hoț se apără! Adică, pe ăla care fură o conservă că moare de foame îl bagi în pușcărie, dar pe cel care fură sute sau milioane de euro "îi scoți basma curată", sau "să mai vedem". Bă leat, în ce țară de căcat trăim...

    Înafara de rând, că s-a schimbat subiectul/apa la pești, Zdreanță la postare asta ce vrei? La ceok, ori la buci s-o iei?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eram sigur că vidanjează ăsta, în timp ce clăpăcesc.
    ===============================================
    pmt19 martie 2024 la 13:54
    Se-nghesuie acu pe tevele tăț rahații, ca să-ș arate ei mușkii baștani, acu când il aduc în țară a primarului ăla fugar, care le-a dat mumu-mumu .
    Când s-a ușkit, de-au rămas toț cu deștu-n cur, toț s-au pitit, și miliția, și capra aia de la justiție, și grănicerii, și securitatea falanga 5, și primul, și al doilea de la guvern, și toț ! Nu găseai unul care să dea explicații despre modul cum nu și-au făcut treaba organilii statulu, plătite din impozitele mele ! Toț ierea ascunș !
    Acu toț îs cu kepturile înainte, ca să ne explice ei noo ce măsuri deosebite s-au luat, pen ca misiunea să fie un succes mondial universal !
    Aț ai dreq de marțalogi pârș, de parcă ar hi extrădat Al Căpone Curleone, or Ceghe Vara ăla, de la mozambicani !
    Bani cheltuiți aiurea. Ar treboi să se facă cercetare administrativă și să plătească avionul, haleala, benzâna de la dubă și alea alea miniștrii de la miliție, de la justiție și șăfii de la Okiu & Timpanu, care or dormit în post. Că de aia-s șăfi, ca să-ș asume, nu să dea vina pe majurul de la Petefe, care naviga pe Tic Toacă, în loc să prinde bagabonțîî fugari !
    Muie băăăă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @pmt 19 martie 2024 la 13:57
      @Ar treboi să se facă cercetare administrativă și să plătească avionul...

      Confiscare totală a averii.
      Da' căutată averea aia prin toate paradisurile posibile, Seychelles, Cipru, Nauru, Luxemburg, Mauritius, Malta și câte plm or mai fi și golit tot.
      Când iese de la bulău, să-i dea un pliant publicitar de la Lidl să și-l țină la pulă ca să nu răcească.

      Muie curlangiului reddog!🖕

      Ștergere
  3. Leat, mă bucur că înafară de Reddoagă, Zdreanță da -i-am clanță, restul aț rămas echidistanți și neimplicați în căcaturile astea politice rumânești, cu capacitate de analiză și sinteză corespunzătoare.
    Vivat, Vivat, Ura, Ura, Zdreanță să ne sugă sula!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un milion de euro?
    Care șmenar se face de căcat pentru un milion de euro?
    Ăștia bagă mâna în sac de la zeci de milioane în sus.
    Dar, na, atât s-a putut.
    Ar fi bine și așa dacă s-ar găsi și cine să-i prindă de coaie sau de lindice pe evazioniști.
    Până la urmă, pe "societate" o cam doare la 10m în fața pulii că unul va sta sau nu după gratii.
    Important e să-l arzi pe evazionist la buzunar.
    Păi, dacă se duce la bulău, mai dă de un reddog disponibil să i-o mozolească moka, are masă și casă gratuite și când iese "în libertate" se sparge în figuri cu banii ciordiți.
    La o primă lectură a proiectului, pare o chestie bună, cu amendamentul că musai trebuie să fie și cine să o aplice.

    Muie curlangiului reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  5. Ne-am futat la semnal cu fesenarii ăștia, asezonași cu niscaiva penelici, pe post de fraieri de serviciu !
    Așa cum nu mai scăpam la 5 de primarele Vanghelea Almanahe, așa o să se repete și cu alianța asta, aflată sub ombrela ocrotitoare a capoatelor vișinii.
    În țara asta doar ciolaniada contează, bagabonțala și șmekereala, ridicate la nivel de politică de stat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: Slava Simion, cel mai puternic gladiator al României moderne, liberă și independentă !

      Ștergere
    2. @pmt 19 martie 2024 la 14:08
      @Slava Simion...
      Muie Dinamo🖕
      Cu Șoșoacă zece, care-l și întrece.😁
      Biata Diana Șoșoacă zice că va fi difuzat filmul de groază cu ea la duș😮
      Ioai, Doamne feri!

      https://ziare.com/diana-sosoaca/diana-sosoaca-filmari-dus-baie-demisie-scandal-1859039

      Vă dați seama că i se vor vedea coaiele?🤣
      Muie curlangiului reddog!🖕

      Ștergere
  6. Bă leat, aciulea ar trebui să ne spună Nea Bozile cum era și cui se aplica legea/Decretul aia/ăla "în procedură de urgență", când erai la pușkerie in 48 de ore pe vremea lui Ceașcă .
    Da' cu Legea Ilicitului, aia abrogată pe vremea lui Ilici Iliescovici, nu se înghesuie nimeni s-o "resusciteze"?

    RăspundețiȘtergere
  7. Am citit ce scrisăi acu fro 3 zile. La unele comentarii...stau și mă gândesc dacă le-am scris eo și de ce dreq le-am scris !
    Ne mai umplem și noi timpul cu prostii.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.stiripesurse.ro/gorghiu-romania-a-oferit-garantii-autoritatilor-din-germania-cu-privire-la-conditiile-de-detentie-pentru-catalin-chereches_3265539.html

    😂😂😂 Nici Don jenaral Mojiu nu doarme singur și are apă caldă permanent în,București...😂
    Asta că tot vorbim de statul mafiot Românika...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim 19 martie 2024 la 14:21
      Plus un reddog cald și iubitor, care-și pune rozeta la bătaie și suge tot ce prinde, pe nespălate.
      Muie curlangiului reddog!🖕

      Ștergere
  9. Daiana Șeoșeoacă amenințată să-ș dea demisia, că dacă nu se vor da publicității poze cu ea la duș, la câcăstor și la bideu !
    Doamne feri, asta ne-ar mai treboi acuma, poze indecente cu Moby Dyk, spălându-ș mamelele, or cufirindu-se împrăștiat !
    Bă, steț normali ?

    Referitor la asigurările lu Borghiu, referitoare la condițiile excelente, de 5 stele, pe care o să le asigure statul românistan borfașului de primar dezertor: stem tâmpiț. Niște pupincuriști jalnici. Ia să se fi întâmplat invers, ne mai dădea Jermanea garanții și promisiuni, pentru frun friț de-al ei, găbjât p-aciulea ? Ne dădea o pulă peste oki. Dacă nu cumva și vreo amendă, că nu l-am predat mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  10. Altă invenție fesenară pentru primăria capitalei ! Nuș ce doctor Crâstoiu !!! Am mai avut noi un felcer la capitală, de ne-a umplut de câcat !
    Dau ăștia de la Latrina 3 averea lu Crâsteală , care cică e independent total, susținut de fesenari: sute de mii de euro, milioane de lei, terenuri și case la Mogoșoaia, lemozână Cadillac și alte alea alea, de zici că a fost medic de camilu în Emirate, nu prin gubernia asta ! De unde pula calulu atâta marafeț la un bugetar, bă ? Că și eo am fo bugetar, o viață întreagă, cu grad mare, funcție de funcție și abia m-am descurcat, de am trăit numa din Ceareuri, roți țigănești și împrumuturi prin bănci, cu o Dacie pe care am avut-o fro 40 de ani !
    Ai di pula me.
    Slava Plicușor Ban !

    RăspundețiȘtergere
  11. Cică miliția e în alertă generală, că tre să apară la graniță primarele dezertor. Da cân s-a ușkit, ca gâsca prin apă, de ce nu ierea în alertă ?
    Alooooo, milițiaaaa ! Aloooo, jăndariiii ! Băăăă, oamenii lejii, ce dreaq făcurăț ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Auz ce confort îi asigură borfașului ăluia de fost primare, în pârnaie !
    Băăăă, la tăiat de stuf, cu bila la picere, în deltă, nu la căldură, apă caldă permanentă, ac, televizor și crăpelniță de sute de lei/ zi !

    Referitor la copilul de 2 ani, dispărut în codrul Botșănilor ! Păi, cum să nu dispară în codru, cu părinții muci total ! Ăia mari iereau la drojdit Vodkă de Vorona- Adio Mamă și cântau Măi Codin, Codin al meu, după tine-mi pare rău, măăă ! De unde dreq să mai aibă grijă și de mucea.

    RăspundețiȘtergere
  13. @pmt
    Te-ai plâns dimineață că tilicarii stau ș-o freacă la rece.
    @pmt19 martie 2024 la 08:50
    @Văd că s-a stins de tot lupta de clasă, pentru repararea nedreptăților...

    @All:
    Odată treziți după vestea "plecării" celui care a avut numele de scenă "Huhu Rezea", crăcănații bășinoși și-au adus aminte că sunt șanse să se actualizeze bine de tot solda de grad a "activilor".

    https://snpp.ro/wp-content/uploads/2024/03/c2a3bff3-2aee-42b0-a786-5bbd6f30c340.jpg

    Deci, coilinelul se preconizează să valoreze, în viu, 2838 lei brut.
    Pe cale de consecință, netul coilinelului va fi 1660 lei.
    Nu-i rău defel!!!👌
    În decembrie 2022 coilinelul, în viu, valora vreo 360 lei brut și net 211 lei.
    Că, cum ar veni, o creștere de vreo 7,8 ori!!!
    Dacă mânăresc și soldele de funcție la fel, vor schimba ușile zilnic că le-or rupe catindații.

    Cum ziceam, crăcănații bășinoși se revoltă la huhurez.com că bine că la "activi" se poate și la noi nu.
    Revolta e îndreptățită pentru că pe niciunul nu ne-au degradat muiștii la trecerea în rezervă, cum era prin filmele cu nemți când Hitler smulgea epoleții generalilor ca să fie împușcat un soldat și nu un general.

    https://www.huhurez.com/2024/03/pensiile-magistratilor-se-recalculeaza.html?showComment=1710842212256#c7398143360095706406

    Tot la huhurez.com, domnii ifrim și reddog i-au adus un omagiu celui care a fost "Huhu Rezea".

    https://www.huhurez.com/2024/03/asa-arata-o-incheiere-curtii-de-apel-de.html?showComment=1710819222125#c5563998781713649333

    Să se odihnească în pace moș "Huhu Rezea"!

    Tot la huhurez.com , individul scăpat la calculatorul asistentelor de la secția "bolnavi periculoși" are o reacție bizară referitoare la decesul lui "Huhu Rezea":
    LUPUL spunea...
    Dosar anulat
    19 martie 2024 la 12:58


    https://www.huhurez.com/2024/03/asa-arata-o-incheiere-curtii-de-apel-de.html?showComment=1710845906427#c8870624039380659076

    Muie curlangiului reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dezvoltă chestia cu *Nu-i rău defel!!!👌*.

      Ștergere
    2. @pmt19 martie 2024 la 16:28
      @Dezvoltă chestia cu *Nu-i rău defel!!!👌*.

      Am scris acolo, că va fi valabil, din păcate, doar pentru "activi"!
      "Nu-i rău defel!!!" adică e foarte bine!!!.
      Am dat exemplul cu solda de grad a colonelului și link-ul de unde am luat datele (poză).
      O creștere a soldei de grad de la valoarea netă de 211 lei în 2022 la 1660 lei în 2024 eu zic că e bună.
      Creștere de 7,8 ori!!!

      Muie "camaradului" reddog!🖕

      Ștergere
    3. Încă vro 2-3 șmekereli de astea fesenare și o să ne trezim că tau majurul de la depozitul de kiloț-izmene stoc o să iasă cu cuantum mai mare la trecerea în rezervă, dăcât coilineii de dupe OG59- Vulvuța, mânca-ne-ar puța !
      Pe ăștia Varșoviștii, hă hăăăă, ne-au lăsat demult de căruță !
      Asta-i Românika !

      Ștergere
  14. Precum se vede, primele câteva comentarii au legătură cu tema topiculu. Și alea scremute cu greu. Dupe care, fiecare cu ce-l doare.
    Mai pe seară trebă să apare și Akoarde, cu niscaiva linkuri, despre vro bombardea. Apoi Geavăr Roș cu pârșii amerindieni, or cum le spune. Noroc cu Ifrimea, care reoșește să îmbine cu succes fro 3-4 cuvinte într-o frază. Lu ăsta i-au plăcut mult conspectele, la studiul individual. Crecă umplea studențeștile din scoarță în scoarță, cu conșpecte. Nea Bozilea Taichii mai scăpa și el câte un pârț, p-aciulea. Acu abea de-o mai pune de-o fâsâită, când tre să șkimbe nomolu la râmă ! Nică intră gata amorsat, cu un singur țel în viață, ca să-i dea muie cu dulceață lu Doagă Pușcărie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da buey vezi ca inveti? greu,incet,prost...da' macar esti perseverent cu spritu' de ocservatze ca mie imi place cu feroteniile nu cu iaca-jaka laba trista....Asta-i specializarea lu reddoaga. Si muuuiiiaaaa.....!!
      @muie4ever
      stii tu zdreanta! E ce am scris mai sus doar ca e si vesnic....
      Sa ti le aduc intr-o fraza sau ai inteles?

      Ștergere
  15. Tre să fii tâmpit ca după o juma de an să te mai spargi în figuri, cu o ipocrizie grețoasă, că s-a ușkit Cufureață la cele veșnice și să-i aduci pupincurisme ieftine. Auz, unul s-a simțit îngenunkiat, pur și simplu, la aflarea veștii ! Altul este devastat sufletește, altul a fost năpădit de regrete eterne !
    Mare curvă mai e și homo sapiens ăsta, pe fața pomântulu !
    Bă aceștia, omul avea o gremadă de ani ! Pur și simplu i-a venit vremea să sufle-n veioză ! Ce vă tot câcaț pe voi. Până mai acu un an îi tot dădeaț mumu mumu, că vă făcea neterminaț, puturoș, voiajori prin sistem și că prolifera pțnă la limita absurdului chestia cu contributivitatea în armată !
    Acu îi pupaț găoaza putrezită ! Auz, cică o să rămână veșnic în amintirile noastre și alea alea ! O să rămână o pulă, că peste încă 6 luni nici nu vă mai aduceți aminte de hoșcăit !
    Curvele dreq !

    RăspundețiȘtergere
  16. Atenție, vin linsorile și vântul la rafală, care or să ne zbârlească flocii.
    Mă doare în pulă, când mă gândesc că iar mi-o indexează cu 10,4%, dăjea mă simt bengos, cu paloșul gros.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate să-ți indexeze pula cu 10,4%, să calci pe ea, că pensia, cum zicea robotul ION: prin gard!
      Se vor termina alegerile, așa că mumu promisiuni, mumu indexare.
      Vorba boului ăla de Paul Puiu: "să ne mulțumim cu ce avem".
      Plus că poate vine în vizită și davai ceas davai palton și supraimpozitează daunele produse măreței armate eliberatoare.

      Muie "camaradului" reddog curlangiul!🖕

      Ștergere
  17. Pentru ăștia de ne-am născut în negura vremurilor și am făcut armata în cizme, cu portharta pe cur și centura cu diagonală, treaba e clară: mai valorăm fix o pulă și mai contăm cât un rahat cu perje !
    La fel se va întâmpla și cu cei de acu, filfizonii trotinetiști cu ghiozdane, bașkeț de pânză și studii pe la Oberamergeau, dacă nu cască okii.
    Asta e, ghinion.

    RăspundețiȘtergere
  18. Explodează prețurile în farmacii !!!
    Prețurile o iau razna în magazine !
    Au explodat cheltuielile cu salariile la stat !
    Haos general.
    Din ce în ce mai bine cu fesenarii ! Votaț fesenarii !
    Se pregătesc noi taxe și impozite !
    Dejea am primit notificare că de la 1 aprilie se majorează tariful la telefon cu 2 euro.
    Pentru aceeași cantitate de gaz consumată, în febroare am plătit cu 10 lei mai mult, dăcât în decembrie ! Te fuț în ea de plafonare, dacă șmekerii de joacă din nuș ce variabile, denumite pcs, fcs, plm și pizda mamii lor.
    Pandemia a deskis calea către borfășăreală generală, iar războiul ăsta ne-a pus capac !

    Ura șăfii foarte buni la suflet și omenoș !

    RăspundețiȘtergere
  19. O parașută pe RoTv: pensiile se vor mări cu o medie de 40% ! Se va face dreptate între pensionari !
    Bă, da ce clanță are penelica ! Țipă mai tare dăcât tot platoul, la un loc !
    Da mie când o să-m mai facă dreptate bă, în pizda, pizdii și răspizdii mă-ti de clănțănitoare, că v-aț căcat pe legea aia 223, de am ajuns acu ca în același sistem să avem jde tipuri și forme de penzii !
    Zgura zgurii mă-ti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: nici n-ai la ce să te mai uiț, pe tevelele astea. Unde dai, smardoi general pentru ciolane ! Unii pe la Briucsel, alții pe la primării, altul pe la Otane și tot așa !
      De acu doar Netflix. Coreene până la epuizare, non stop.
      Acu bag la Alchimia sufletelor. Fete frumoase, băieți chipeși, o plăcere să te uiț, chiar dacă tema e cam slăbuță.

      Ștergere
  20. Pe mine mă surprinde absența babei Brenda de la comemorarea defunctului Huhu. Nu de alta dar păreau a fi cunoștințe vechi. Mai mult se pare că moș securici (soțul babaciunii) care a mierlit-o prin 1987 ar fi fost coleg cu Huhu...într-o anumită perioadă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Breanda asta e monumentul prostiei desăvârșite.
      Așa este, au fost în branșă.
      Ăsta care a preluat haznaua n-o mai publică, că se face de câcat cu ea.
      A avut o intervenție de gâgă pe blogul lu Moș Koilă Fi8, de a produs rumoare. Moșneagul anume a publicat-o, ca să se vadă clar cam cât o duce capul !
      Bă, nu i-ar fi rușine de coțohârlă, cu aere de coilineasă ! Taci dreq din gură și vezi-ți de mâncatul pensiei lu ăla defunctu.

      Ștergere
    2. @Anonim19 martie 2024 la 17:39
      absolut corect!

      Ștergere
  21. @pmt 19 martie 2024 la 16:51
    @...o să ne trezim că tau majurul de la depozitul de kiloț-izmene stoc o să iasă cu cuantum mai mare la trecerea în rezervă, dăcât coilineii de dupe OG59- Vulvuța...

    Unul de ăsta care va ieși în 2024/2025 după majorare (acum au soldele de grad la jumătatea valorilor din tabel), dacă a și realizat "lucrări de excepție", adică a călcat la dungă AZP-ul, garantat se pișă cu boltă pe pensia mea de coilinel😡 și implicit și pe ale voastre😬

    Pentru soldele de grad:
    - se preconizează din aprilie 2024:
    Plt.adj.pr.= 2277 lei BRUT => 1332 lei NET
    - acum, 19.03.2024:
    Plt.adj.pr.= 1139 lei BRUT => 666 lei NET

    - în decembrie 2022:
    Col.= 360 lei BRUT => 211 lei NET

    Faceți voi comparațiile!

    P.S.
    - studiați tot tabelul!!!😂
    - SGP_2024= 1584 lei BRUT => 927 lei NET 😂😂😂

    P.P.S. un colonel din 2024 e mult mai colonel decât "colonelul subsoldat" din 2022

    Muie "camaradului" reddog curlangiul!🖕

    RăspundețiȘtergere
  22. Veste mare că-l aduc pe bulangiul ăla de primar Cerebacșiș sau cum pizdocu mamii lui l-o fi chemând.
    Singura parte bună e că măcar nemții i-au dat-o la falcă, că s-a opus arestării:

    https://s2.ziareromania.ro/?mmid=d859856966d40d9933

    Mare șmecherie că îl aduc pe muist să stea la hotel Rahova.
    Băăă, confiscat tot, și de la rudele de gradul 4, că borfașul a împrăștiat precis banii furați, și pe numele lui mai are numai chiloții.

    Futu-i în guri pe legiuitori, pe procurori și pe judecători🖕

    Muie curlangiului reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  23. anonim19 martie 2024 la 16:51
    Văd că știi zona 😂😂😂👍
    ================================
    Da, oarecum. Am avut și un fel de neamuri p-acoalea, ceva unchi/nepoț din partea zbârcitei, exact în oraș.
    Nu înțelegeam de ce bărbații purtau cușme de oaie și la 30 de grade afară, când behăiai de caniculă.
    Am pușcat și o paranghelie p-acoalea, cu vin acru ca dreq. Cică niciodată nu avea timp strugurele să se coacă. Tare ca dracu. Cam de la al 4lea- al 5lea pahar, am cântat balada aia cu Codin o noapte întreagă ! Beam, plângeam și cântam ! Apoi ne pupam, care cu care apucam și o loam de la cap !
    N-am avut nici pe dreq de la zama aia de struguri. Tot atunci am băut pentru prima dată și țuică de sfeclă. Grețoasă tare, nuș cum se poate bea așa ceva.
    Am fel de fel de amintiri. Tot prin zonă am ajuns, în tinerețe, ca să aduc înapoi la unitate un tilicar care a uitat să mai vină din permisie. Pe vremea mea , pentru absență nejustificată și apoi dezertare, beleai pula ! Te futea pentru un tilicar de ăsta amețit de-ț săreau flocii de la pulă, ca paiele de la combaina Gloria !
    Din start se ducea FBul în notare. Te sărea și de la primă, plus că te futea pecerilă de mergeai crăcănat ! Doamne feri să mai fi fost vorba și de aprobare pentru a participa la examenul de admitere la academie !

    RăspundețiȘtergere
  24. Bă, nu mai scriț printre rânduri, mai ales acu cân comentariile curg gârlă !

    RăspundețiȘtergere
  25. Iară am nimerit în haznaua prostovanului de Țiuzăr-Luzăr !
    Alt idiot care ține musai să persevereze în prostie !
    Iar îi dă cu tic toaca, cu toate prostiile visate de niște limbrici, care se cred mari canaliști în ale războiului din Ucraina.
    Mă cac pe tic toaca lui. Am citit, din curiozitate, doar comentariile la ce zice limbricea ăla și m-am lămurit cam care e viziunea majorității, vizavi de Zdrely și ifosele lui, suspectat că ar trage constant pe nas !
    Bă, nici să te caci la Țiuzăr nu se mai merită !

    RăspundețiȘtergere
  26. Mai daț și voi, că pe mine mă doare gura.
    Și așa am făcut exces zilele astea, dupe externare.
    Muie a tutti ragații !

    RăspundețiȘtergere
  27. Mehedinti blog online, cuprinde::
    1731 Postari si 68700 Comentarii
    ==================================
    Măcar la 69000 de comentarii, poate reoșesc cu Cupa di Kieli

    RăspundețiȘtergere
  28. @pemete
    piz'dau io un film cu doi rusofili cum ar zice unii(ciobarlanu nu,ca ala nu stie nici diferenta intre "fil"si"fob")
    unu prost si linistit altu dastapt cat de cat da' e zarghit rau di tat...asea un fel de Pic si Poc zdreanta sa-mi ia intre dinti un floc....ca sa vezi ce zice zarghitu'(ca zice obiectiv cat de cat) daca faci abstractie de latratu lor ca astia nu se pot abtine pana nu se intrerup unu pe altu. Ca prostii cum am zis, pe zdreanta sa ma pis

    https://www.youtube.com/watch?v=_IwXTsYaZhI

    pe la min 47 cca si ceva arata si cum isi bate pwla de dulap, embasy al UK aciu la TV la Bucale chestie care nu se face

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da dak nu intereseaza pe nimeni si vor toti sa vada doar jiji24 si latrina tri io nu mai bag niica.....cu exceptia lu' reddoa caruia i-o voi baga tot timpul (si vesnic)😆🐕‍🦺

      Ștergere
    2. Am văzut mai multe emisiuni cu acest Stan. Inițial, am avut impresia că e un papagal. La insistențele nevesti-mi am continuat să-l urmăresc. Avea niște postări, de unul singur. Are o gamă largă de cunoștințe, în multe domenii, plus că are avantajul de a vorbi clar, fiind ușor de înțeles. Ăsta are logoree, însă în sensul bun al cuvântului.
      Nu-mi place, în mod deosebit. Mai degrabă l-aș urmări pe generalul Străinu.

      Ștergere
  29. Cân văd poza de mai sus, tăt mă borăsc cu jet !
    Zici că-i noul afiș pentru filmul Tăntălăul și Gogomanul, cu Gim Cherii și încă unul, nuj cum îl cheamă, de m-am râs cu lacrimi pe vremuri !
    Cum să crezi că ăștia au stat și stau pe scaunul pe care a stat și Iorga, cândva !
    Muine, poimuine o să ne trezim și cu alde Țoancă Ureiganu, Florin Saleam, Jador și mai știu eu cine !

    RăspundețiȘtergere
  30. Băjeții e la cină, cu distinsele doamne ! Cu lumânări și flori în glastră, muzică liniștitoare în sordinnă și atingeri involuntare, pe sub masă !
    Eo, pula cină romantică, ciuciu huța-huța ! Rejim spartan, de post. Mai rău ca la Ramadan. Măcar ăia, dupe apusul soarelu, o mai pun d-un umeri-craci !

    RăspundețiȘtergere
  31. Flag counter:
    Visitors 54
    Flag Counter Views 556
    ==========================
    ? Parcă altfel se pune problema, n-așa ?
    Ia, ia
    ================================
    Last New Visitor
    South Carolina, United States Chart US Visitors
    Visited 2 hours ago

    sau

    Newest Country
    Eswatini

    sau, sau

    permanent flag/visitors
    Okiu & Tinpanu
    Bucarest, 24/24, 7/7

    RăspundețiȘtergere
  32. "Liderii Alianţei Dreapta Unită, Cătălin Drulă, Eugen Tomac şi Ludovic Orban, au declarat, marţi, după ce ÎCCJ a anulat decizia Biroului Electoral Central prin care a fost respins protocolul de constituire a Alianţei, că "s-a făcut dreptate" şi au acuzat PSD şi PNL că au încercat să le ia dreptul de a se asocia şi a candida."

    https://www.agerpres.ro/politica/2024/03/19/liderii-aliantei-dreapta-unita-dupa-decizia-iccj-s-a-facut-dreptate-am-revenit-pe-buletinele-de-vot--1267079?fbclid=IwAR0ZVd-JYaqSVkzdL4C0N23JRdVMHVvlHzO2omGXrjLRwFbuaFqGZY-q-J4

    RăspundețiȘtergere
  33. Felicitări camaradului Pmt pentru regimul spartan
    Nu același lucru se poate spune de APV_rz, Nikk lindik mik și Akord75

    RăspundețiȘtergere
  34. Dieta cu care vei cuceri lumea. Ce mâncau spartanii?

    Măslinele ocupau un loc important în dieta spartanilor

    Orzul, baza alimentară pentru dietele spartanilor antici

    Brânza, un aliment foarte important în Grecia Antică

    Smochinele, o sursă excepțională de fibre și antioxidanți

    Vinul nu era consumat după pofta inimii

    Melas Zomos, un preparat special al spartanilor
    Un preparat special care le era oferit spartanilor. Era un fel de supă cu un gust nu tocmai bun. În general, găteau carnea de porc cu sânge și sare și consumau preparatul cu pâine de orz. Se credea că acest preparat crește nivelul de forță al corpului, lucru care cel mai probabil era adevărat.

    Înainte de toate, porcul este o excelentă sursă de proteine cu o valoare biologică crescută, adică conține toți aminoacizii esențiali, dar este și una dintre cele mai bune surse se vitamina B. Această vitamină are un rol esențial în eliberarea energiei pe care o poartă hidrații de carbon.

    La acestea se mai adaugă zinc și fier, combinația aceasta fiind benefică pentru un stil de viață atât de activ pe cât aveau spartanii.

    RăspundețiȘtergere
  35. ION ȚIRIAC, regim de viață SPARTAN! Iată ce nu a făcut niciodată

    Printre dezvăluirile făcute de Ion Țiriac se numără aceea că nu s-a imbatat niciodata. Fostul sportiv îsi aminteste ca pe vremuri, dupa meciuri, duminica impartea o bere si o pizza cu ceilalti jucatori, colegi, dar de imbatat nu a facut-o niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  36. A fost la arma miliție. 👍

    Ion Țiriac are o pensie uriașă datorită celor 20 de ani petrecuți în calitate de ofițer în Ministerul de Interne.

    Ion Țiriac a fost timp de 20 de ani ofițer în Ministerul de Interne și are o pensie pe măsură. El primește de la stat 12.000 de lei pe lună, iar din 1999 a ales să îi pună într-un cont pe care nu l-a accesat încă. Acesta a reușit să adune 700.000 de euro în cont, bani pe care nu vrea să-i cheltuie prea curând.

    RăspundețiȘtergere
  37. Aici apare în uniformă de la arma poliție. 👍
    Celălalt e de la kaki și nu prea ii plăcea regimul spartan.

    https://www.prosport.ro/alte-sporturi/tenis/ion-tiriac-ii-face-in-ciuda-lui-ilie-nastase-fotografia-geniala-pe-care-miliardarul-si-a-pus-o-la-profilul-de-whatsapp-uite-politia-foto-19474253

    RăspundețiȘtergere
  38. Martalogii pârsi ar trebui să mănânce mai mult Melas Zomos cum mâncau spartanii.

    Aici e rețetă explicată de un aliat strategic. 👍

    https://youtu.be/VuxE6d1KW2M?si=aS_N-k8_H04XqqrP

    RăspundețiȘtergere
  39. Martalogii pârsi ar trebui să mănânce mai mult Melas Zomos cum mâncau spartanii.

    Aici e rețeta explicată de un aliat strategic. 👍

    https://youtu.be/VuxE6d1KW2M?si=aS_N-k8_H04XqqrP

    RăspundețiȘtergere
  40. Martalogii pârsi ar trebui să mănânce mai mult Melas Zomos cum mâncau spartanii.

    Aici e rețeta explicată de un aliat strategic. 👍

    https://youtu.be/VuxE6d1KW2M?si=aS_N-k8_H04XqqrP

    RăspundețiȘtergere
  41. Zdreanță, taci și ia o clanță

    RăspundețiȘtergere
  42. Martalogii pârsi ar trebui să mănânce mai mult Melas Zomos cum mâncau spartanii.

    Aici e rețetă explicată de un aliat strategic. 👍

    https://youtu.be/VuxE6d1KW2M?si=aS_N-k8_H04XqqrP

    RăspundețiȘtergere
  43. Să fie de Zdreanță primită și sula ta de el belită

    RăspundețiȘtergere
  44. Ar trebui sa ne avem că frații fiind sub același steag in marea familie a SNAOPSN

    Dar martalogii pârsi care urăsc regimul spartan și visează la homar albastru,file de struț, laba de urs, coada de taur și alte preparate exotice sunt împotriva camaraderiei.

    RăspundețiȘtergere
  45. Sunt și excepții evident.
    Camarazii Pmt, Ifrim și Vasile de la arma penitenciare au un regim semi spartan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la restu' Zdreanță, să primești for ever clanță

      Ștergere
  46. Reddoagă, măi anusule împotriva naturii, ne mai plictisești mult cu idioțeniile tale?

    RăspundețiȘtergere
  47. https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/soldatii-europeni-demisioneaza-exact-cand-nato-2348498.html

    Ai auzit anus Zdreanță da -ți -am clanță,?

    RăspundețiȘtergere
  48. In cursul dimineții, retardatul Zdreanță (reddog) a intrat pe blogul lui Moș Alecu, cu doua comentarii.
    Mosul nu e străin de ce-i poate pielea jigodiei și după un avertisment i-a tras-o (in stilul lui).
    Nu asta e important.
    Interesant e că până și platforma Blogger a început să-i dea muie lui reddog și să-i trimită commenturile in spam.
    Muie reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zât!
      Unele comentarii mai intra și pe la spam.
      Li s-a mai întâmplat și unora de pe aici.
      Moș Alecu mă ține minte de când îi luăm apărarea lui Huhu.
      Are memorie buna. 😁

      Ștergere
    2. @ reddog,
      Zat sa-i zici lu ma-ta.
      Nu faptul că ți-au intrat comentariile la spam e relevant ci comentariul moșului.
      Eu sunt pe platforma de vreo 15 ani și până acum nici-un comentariu nu mi-a intrat in spam.
      Muie jigodie retardata!🖕
      Și pentru zatu ăla eu nu-ți zic decât mars in ...zda ma-ti.

      Ștergere
  49. pemete
    io am dat pentru info. nu pentru vedetisme,ca nici io nu ma dau in vant dupa Stan V.
    Asta le cauta si gaseste si ma scuteste pe mine de cautat aiurea dupa info.Doar am spus de la inceput ca e unu' mai "fara tigle pe casa" .Ca doar nu ma refeream la prostu ala de Tuca....prost cu "p" mare
    oricum pentru mine in top este gerontofilu' macrou ala de-si fute fosta profesoara.Ca-si fute fosta profa nu e mare lucru ca s-a mai vazut dar chiar una cu 26(douazeci si sase) de ani mai mare e prea de tot
    Ca ce declaratii ale lu macrou sau olaf am vazut de la Stan asta in veci n-o sa vedeti la TV
    pese: ma gandeam acu' ca le-ar sta bine un futai in doi intre Biden si madam Brigitte 😂

    RăspundețiȘtergere
  50. Ziceati/ziceam ca e cenzura pe vremea lu' impuscatu'.Pai ce fac astia acum,impuscatu' era la pitici.Ascultam iuropa libera si vocea lu su ale a can' vroia muskiu meu si nu ma deranja nimeni.Altii ascultau si yogoslavia....stiti voi aia pe care i-au democratizat amerlocii....prafu s-a ales!

    RăspundețiȘtergere
  51. Zdreantaaaa auzi baaaa!!
    Muie vesnica di tri ori
    De acu incolo iti dau in avans cate o duzina de muie cu sloboz,ca sa ai stoc dac' mai uit....doamne feri!

    RăspundețiȘtergere

  52. 👍

    Custodele Coroanei Române Margareta şi Alteţa Sa Principele Radu au participat, marţi, la sediul Delegaţiei Permanente a României la NATO din Bruxelles, la vernisajul expoziţiei de fotografie "Contribuţia Familiei Regale la consolidarea rolului României în NATO şi UE 2002-2023", organizată de Agenţia Naţională de Presă AGERPRES.

    https://www.agerpres.ro/social/2024/03/19/expozitia-contributia-familiei-regale-la-consolidarea-rolului-romaniei-in-nato-si-ue-2002-2023-vernisata-la-bruxelles-galerie-foto--1267331?fbclid=IwAR1siqVcPQKQMPXcfRLXSejHQ8rDYuJJ4RdHQKGA63FcrC6q5gVrO1w-7rE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A participat și camaradul nostru, generalul-locotenent Dragoş-Dumitru Iacob, locţiitorul şefului Statului Major al Apărării, 👍

      Ștergere
    2. Locţiitor al şefului Statului Major al Apărării

      General-locotenent Dragoș-Dumitru IACOB

      Generalul-locotenent Dragoş-Dumitru Iacob îndeplinește funcția de locțiitor al șefului Statului Major al Apărării, începând cu data de 15 ianuarie 2024.

      Dragoş-Dumitru Iacob s-a născut la data de 23 iunie 1972, în localitatea Paşcani, județul Iaşi. A absolvit Liceul Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, în anul 1990. De asemenea, a absolvit ca șef de promoție Școala Militară de Ofițeri Activi de Tancuri „Mihai Viteazul” din Piteşti, în anul 1993.

      Ștergere
    3. În paralel cu îndeplinirea atribuțiilor funcțiilor pe care a fost încadrat, și-a continuat perfecționarea prin cursuri de specialitate. În 1997, a absolvit Cursul de bază pentru ofițeri de blindate în Fort Knox, SUA; în 2006 a absolvit cursurile interarme ale Facultății de Comandă şi Stat Major ca șef de promoție, iar în 2011, cursul postuniversitar de conducere forțe terestre, ambele la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”. De asemenea, în 2012, a absolvit cursurile Colegiului Regal pentru Studii de Apărare din Londra. Generalul-locotenent Iacob deține un master în domeniul securității și strategiei internaționale, obținut în 2013, la Colegiul Regal pentru Studii de Apărare din Londra.

      Ștergere
    4. Experiența sa profesională include funcții deținute la nivel tactic, operativ și strategic din cadrul Forțelor Terestre, astfel: comandant pluton tancuri, comandant companie tancuri, ofiţer de stat major la nivel brigadă de tancuri și divizie de infanterie, comandant al Batalionului 814 Tancuri „Mihai Vodă”, şef secţie instrucţie la Divizia 4 Infanterie „Gemina”, locţiitor pentru instrucţie şi doctrină la Statul Major al Forțelor Terestre, comandant al Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” și șef al Direcției instruire şi doctrină în Statul Major al Apărării. În perioada 21 februarie 2020 – 28 februarie 2022, a deținut funcția de comandant al Diviziei 2 Infanterie „Getica”, iar, între 1 martie 2022 și 15 ianuarie 2024, s-a aflat la comanda Corpului Multinațional de Sud-Est.

      A participat la două misiuni în teatrul de operații din Afganistan.

      Ștergere
    5. De-a lungul carierei, a fost recompensat cu importante distincții și titluri de onoare, printre care: Emblema de Onoare a Forțelor Terestre, Emblema de Onoare a Statului Major General, Emblema Onoarea Armatei României, Emblema de Merit în Serviciul Armatei României clasa a III-a, Medalia „NATO Non-Article 5”, Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler și Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Ofițer.

      Este căsătorit și are doi copii.

      Sursa: defense.ro

      Ștergere
  53. 'te'n cur pe unde bei apa si pe tine si pe "custode"

    RăspundețiȘtergere
  54. @pemete
    fugi repede si vezi asta.Nu te trimiteam daca nu-mi placea si mie cand am citit-o in original. Hai ca esti mare, pmt!! 👍💪😁

    https://mosalecu.blogspot.com/2024/03/dobitocii-de-prin-legi.html

    mos alecu19.03.2024, 18:41
    ...si subscriu si la concluzia finala a lu' mosu'
    Te iert de muie in seara asta reddoaga....primesti maine portie dubla.Acum serveste-te din stoc 👍

    RăspundețiȘtergere
  55. Familia ocupațională „SĂNĂTATE ȘI ASISTENȚĂ SOCIALĂ“ va beneficia în anul electoral 2024 de noi creșteri salariale, cu mult în plus față de ceea ce era prevăzut în așa-zisa "lege a salarizării unitare" 153/2017:
    Ce salarii vor avea angajații din spitale după creșterile din 2024? Surpriză: asistenții medicali și infirmierii, nu medicii, au obținut cei mai mulți bani în plus

    https://www.hotnews.ro/stiri-sanatate-26984086-salarii-vor-avea-angajatii-din-spitale-dupa-cresterile-din-2024-surpriza-asistentii-medicali-infirmierii-nu-medicii-obtinut-cei-mai-multi-bani-plus.htm

    Nu voi face comentarii însă am să vă pun la dispoziție un tabel comparativ cu soldele de funcție ale cadrelor militare.
    Respectivele valori din fragmentul de tabel trebuiau să fie atinse în data de 01.01.2022 însă nici până azi 19.03.2024 nu sunt puse în plată pentru cadrele militare, acesta fiind și unul dintre motivele viitoarelor proteste anunțate de funcționarii publici cu statut special din Poliție și Poliția Penitenciară.
    Tabelul comparativ:

    https://drive.google.com/file/d/1QVT2yHdQWVDToqRUl4TVVWogBfq-HmTA/view

    Legea 153/2017 o puteți consulta pe pagina:

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/190446

    Prin luna mai a anului trecut, eram la o discuție amicală cu câțiva cetățeni civili.
    Unul dintre ei, știind că sunt pensionar militar mă întreabă cum ar putea fiul lui care urma să termine un master în inginerie electronică să se angajeze în Armată.
    L-am întrebat: De ce?
    Păi, a auzit el că se câștigă bine.
    I-am arătat legea 153/2017 și i-am zis că încă nu sunt atinse valorile pentru soldele de funcție dar le poate lua ca reper.
    La alea mai adună solda de grad, mai pui cam 25% sporuri și cam alea vor fi marile venituri.
    Bă, da-i bine zice boul, care mai e și profesor de fizică.
    Da bă boule, dar astea-s valorile brute și fiu-to va lua 58,5% din ce ai calculat fute-te-aș ciocoflendere (ne cunoaștem de mulți ani).
    Ne-am reîntâlnit acum vreo lună.
    Fiu-so s-a angajat la o firmă care produce contactoare electrice, ca inginer și câștigă vreo 11000 lei plus bonuri de masă plus asigurare medicală privată plus prime.
    Uite așa Armata a mai ratat un "fraier".

    Muie reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  56. Gata acum primesti doza normala ca e alta zi
    Muie vesnica reddog!!

    RăspundețiȘtergere
  57. Zdreanță, anusule, știi programul, nu-i așa?
    Fix la ora doo sugi măciucile militarilor de carieră și îi înbelești la oo .

    RăspundețiȘtergere
  58. Mă retrag la coibar.
    Să aveți o noapte liniștită Zoo+9!
    Muie reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să fie de Zdreanță primită, iar sula ta de el înbelită

      Ștergere
  59. Răspunsuri
    1. Suntem mai vigilenți ca niciodată,urmărim în liniște mișcările inamicului ,și la cea mai mică greșeală l-am iubit în guriță!

      Ștergere
  60. Îmi pare mie ori moș kaliku zis și moș curbă de nivel (de cucuvaie) alias Fi8 a conspectat moț a moț de pe pagina lu' do'n Bozile?La onorata instanță cu dânsul pe drepturi de autor căci a depășit nr.de caractere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ori pe calomnie căci denigrează zicerile neprețuie ale hacademiei!

      Ștergere
  61. Neata' martalogilor pârsi fara bube in cap și care țin Postul Paștelui!

    RăspundețiȘtergere
  62. Evenimentele Zilei de 20 martie în Istorie:

    - 20 martie 43 î.Hr. - S-a născut poetul latin Publius Ovidius Naso; (decedat in anul 17 sau 18 la Tomis, astazi Constanta in Romania).
    - 20 martie 1476 - Scrisoarea Papei Sixt al IV-lea către Ştefan cel Mare, domn al Moldovei (1457-1504), în care îi lăuda vitejia care “a adus atîta strălucire numelui tău, că eşti în gura tuturor şi lăudat cu deosebire de toţi în unire de simţiri”.
    - 20 martie 1820 - S-a născut la Husi, in Moldova Alexandru Ioan Cuza, primul domnitor al Principatelor Unite (1859-1866).
    - 20 martie 1831 - S-a născut Theodor Aman, pictor român, membru al Academiei Române (d. 1891).
    - 20 martie 1862 - In timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza in Principatele Unite ale Moldovei şi Valahiei, fuzioneaza şcolile militare de ofiţeri de la Iaşi (Moldova) şi Bucureşti (Muntenia).
    - 20 martie 1871 - A fost constituita Societatea Academica Literara «Romania Juna» din Viena.
    - 20 martie1886 - S-a nascut George Topîrceanu, poet român, membru corespondent al Academiei Române (d. 1937).
    - 20 martie 1916 - Savantul Albert Einstein a publicat teoria relativitatii generale, conform careia legile generale ale tuturor fenomenelor fizice sunt aceleasi in toate sistemele din Univers.
    - 20 martie 2004 - A fost dezvelită, în faţa Patriarhiei, statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, monument realizat de sculptorul Paul Vasilescu.

    RăspundețiȘtergere
  63. Moș Kaliku din Dolhasca căca -i-am cu toții basca, l-a lăudat pe Mojiu...😂

    RăspundețiȘtergere
  64. Bă Zdreanță, neața! Ia o clanță cu lamuie să îți treacă greața. Azi cum o vrei? La ceok, ori la buci s-o iei?

    RăspundețiȘtergere
  65. Sărbători religioase - 20 Martie

    Ortodoxe
    Sf. Cuv. Mucenici din Mănăstirea Sf. Sava cel Sfinţit

    Greco-catolice
    Sf. cuv. m. ucişi în Mănăstirea Sf. Sava

    Romano-catolice
    Ss. Ioan Nepomuk, pr. m.; Paul, Ciril, Eugen şi îns. m.


    Sfinţii Cuvioşi Mucenici ucişi în Mănăstirea Sfântul Sava cel Sfinţit sunt pomeniţi în calendarul creştin ortodox în ziua de 20 martie.

    Aceşti Sfinţi Cuvioşi au fost ucişi fără cruţare, prin felurite ucideri, în perioada în care la Constantinopol erau împăraţii Constantin şi Irina (780-797), când "s-a făcut război în Palestina, în seminţia agarenilor. Şi multă risipire se făcea ţării cu războiul acela, pentru că barbarii, oştindu-se între ei, pustiau nu numai satele, ci şi cetăţile". (Vieţile Sfinţilor)

    "Atunci şi Sfânta Cetate a Ierusalimului era în mare frică. Că, strângându-se de prin cetăţile dimprejur şi de prin sate, poporul străjuia zidurile şi se pregătea să stea împotriva barbarilor acelora care tîlhăreşte năvăleau asupra lor. În acea vreme şi preaslăvitul locaş al Sfântului Hariton a fost foarte risipit şi de atunci niciodată nu s-a mai înnoit, ci a rămas în desăvârşită pustiire". (Vieţile Sfinţilor)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar şi Lavra Sfântului Sava, întemeiată de Sfântul Sava cel Sfinţit în anul 483, a fost mult chinuită.

      "Căci adunându-se din diferite locuri sfinţii părinţi, pe vremea Cuviosului egumen Vasile, prin pustnicească viaţă plăceau lui Dumnezeu; iar în vremea războiului agarenilor şi a năvălirii lor tâlhăreşti, nu ieşeau din locaşul lor. Că, deşi puteau să lase lavra şi să se izbăvească de barbari în cetatea Ierusalimului, însă locul acela sfânt, în care de la început primiseră jugul lui Hristos, nu voiau să-l lase". (Vieţile Sfinţilor)

      Două astfel de năvăliri s-au întâmplat la Mănăstirea Sfântului Sava, în timpul Postului Mare, una în săptămâna dinaintea Floriilor şi cealaltă în Joia Mare dinaintea Paştilor, în urma cărora au fost ucişi sau răniţi de moarte mulţi dintre vieţuitorii mănăstirii, chiliile fiind incendiate.

      Ștergere
    2. Uciderea Sfinţilor Mucenici s-a făcut cu sălbăticie, unii dintre ei a au fost săgetaţi cu săgeţile, altora li s-a tăiat capul, alţii au fost tăiaţi în două, iar altora li s-au tăiat mâinile şi picioarele sau au fost ucişi cu pietre.

      Monahii au fost chinuiţi pentru a spune unde este vistieria şi mai marii aşezământului. Uciderile şi jaful au încetat până la urmă, luând barbarii cât au putut să găsească din lucrurile bisericeşti şi mânăstireşti şi punându-le pe cămilele mănăstirii.

      "Atunci fraţii care rămăseseră abia vii şi alţii ce se ascunseseră prin crăpăturile munţilor şi prin peşteri, adunându-se târziu în locaş, au adus în biserică, care cu dumnezeiască apărare rămăsese nearsă, trupurile cuvioşilor părinţi cele în multe feluri ucise şi cu fum omorâte şi au petrecut toată noaptea aceea a mântuitoarelor Patimi întru nemângâiată tânguire, apoi i-au dat cinstitei îngropări. Iar câţi dintre părinţi au scăpat vii, dar pe jumătate morţi, pe aceia cu doctorii îi îngrijeau, având pe fericitul Toma, doctorul cel mai sus pomenit, care rămăsese între cei vii şi care, mai pe urmă, a fost egumen în lavra ce se numea 'veche'". (surse: vol. "Vieţile Sfinţilor"; doxologia.ro) AGERPRES/(Documentare - Mariana Zbora-Ciurel; editor: Cerasela Bădiţă)

      Ștergere
  66. Moș Alecu a preluat un comentariu al mojiului. Ba mai mult, chiar a mai adăugat cate ceva. In opinia mea de data asta a fost de bine.
    In schimb, Ifrim nu suflă o vorbă despre consăteanul lui Zdrenty, care a vrut și el sa se bage in seama pe acolo dar și-a luat șuturi in cur de la moș și muie de la blogger.

    RăspundețiȘtergere
  67. Bă leat, ce ne plângeam noi acum vreo 10 ani de Robort Horvath că nu mai puteam scăpa de el...Ei uite că acum nu mai puteam scăpa de Zdreanță da -i-am clanță. Deci, se poate și mai rău.

    RăspundețiȘtergere
  68. Anonim20 martie 2024 la 08:37
    De asta ii place lu' zdreanta p'aciulea.De sa ia.... "dar și-a luat șuturi in cur de la moș"
    cand aici'sea e muult mai bine. E de post, e muuulta muie fara sa faca mai nimic asa ca ii convine lu' reddoaga.Si ii mai dam si "fara carne" in "peroada" asta
    Buna dimineata clanta!.... te rog sa ii zici lu' Zdreanta

    RăspundețiȘtergere
  69. Care te pricepi buey? Nu-i asa ca zdreanta are liber la OO ??......sa le linga!
    Cre' ca nu e de post si asta.De fapt nici nu conteaza la cat ii place lu' zdreanta....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță trebuie învățat minte să îi dăm un ou fierbinte.

      Ștergere
  70. Bună să aveți ziua Zoo+9!
    Bag de seamă că Grivei s-a pocăit și s-a metamorfozat în Cuviosul Bubico.
    Pe cale de consecință, i-o dau doar s-o amușineze😁

    RăspundețiȘtergere
  71. 𝐓𝐈𝐓𝐋𝐔𝐑𝐈𝐋𝐄 𝐃𝐈𝐌𝐈𝐍𝐄𝐓̦𝐈𝐈 – 𝟐𝟎 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒
    ☑️ Războiul din Ucraina. Grupul de luptă Getica, format din voluntari români care luptă în Ucraina, duc acțiuni militare în regiunea rusă Belgorod, conform unei postări pe X. Germania a anunțat un nou ajutor militar pentru Ucraina, de 500 milioane euro: 100 mașini blindate, 100 vehicule de transport, muniție de artilerie. Directorul Serviciului rus de Informații Externe, Sergey Naryshkin, a declarat marți că a obținut informații despre 2.000 militari francezi care se pregătesc să intre în Ucraina. Ministerul francez al Apărării a negat informațiile. Rusia a anunțat că a cucerit un alt sat în Donețk, Orlivka
    ☑️ Războiul Israel-Hamas. Delegația Israelului nu a fost de acord cu termenii Hamas pentru un acord de încetare a focului. Netanyahu a anunțat că armata va intra în Rafah pentru a distruge complet Hamas. ONU avertizează despre pericolul foametei în rândul palestinienilor din Gaza. Un lider hezbollah și mai mulți membri ai unei miliții pro-iraniene au fost uciși într-un bombardament în Siria. Pentru prima dată, o rachetă lansată de rebelii houthi din Yemen a trecut de sistemele de apărare israeliene
    ☑️ Generalul polonez Wiesław Kukuła, șeful SMG: Putin se pregătește de război cu NATO
    ☑️ UE ajunge la un acord interimar pentru prelungirea importurilor agricole ucrainene fără taxe vamale, până în iunie 2025
    ☑️ Trump susţine că ameninţările sale la adresa NATO sunt un „mod de a negocia”. „Statele Unite trebuie să plătească partea lor, nu partea tuturor”
    ☑️ Novaia Gazeta: Jumătate din voturile lui Putin la alegerile prezidențiale „au fost falsificate”, cea mai mare fraudă electorală din istoria modernă a Rusiei
    ☑️ WSJ: Putin își dorește un război în Balcani
    ☑️ Forţele aeriene americane au efectuat cu succes un test cu arme hipersonice
    ☑️ Coreea de Nord a testat un motor pentru un nou tip de rachetă hipersonică
    ☑️ Poștașii intră în grevă de avertisment miercuri dimineața

    https://monitorulapararii.ro/titlurile-diminetii-20-martie-2024-1-54412

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ reddog,
      Mergi și citeste-i-le lui mă-ta. De știri zic.
      Muie reddog!🖕

      Ștergere
  72. https://flux24.ro/cele-mai-bune-tancuri-nato-au-esuat-in-ucraina/

    Auzi Zdreanță da -ți -am clanță?

    RăspundețiȘtergere
  73. https://www.cotidianul.ro/azi-e-ziua-fericirii-cum-a-ajuns-romania-in-top/

    Și eu sunt fericit, că Zdreanță, azi noapte măciuca mi -a belit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La câtă muie își ia de la băieții de pe blog (militari adevărat) Zdreanță e fericit in permanenta.
      De 10x muie reddog!🖕

      Ștergere
  74. Sperăm că taximetristul din fostul oraș Stalin dar și alți martalogi pârsi vor privi cu atenție și îngrijorare!!!

    De urmărit Grupul de Lupta Getica din Ucraina.
    Postează de pe front.

    https://www.facebook.com/share/v/dRuxH8aUMkyfjT46/

    RăspundețiȘtergere
  75. Gândind in perspectiva...
    Românii ii știu destul de bine pe "pretenarii" din Est cu "davai ceas davai palton"
    Că rușii și ucrainenii sunt frați și chestia cu ceasurile si paltoanele o au în sânge.
    Personal nu-mi plac nici unii nici alții dar cred că e bune că își rup capetele reciproc.
    E bine că punem și noi umărul la asta.
    Dar trebuie sa fim vigilenți și să ne bazăm doar pe noi chiar daca suntem într-o alianță.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ Zdreanță,
      Tu bazeaza-te doar pe muia pe care o primești zilnic de la noi. Că aia (muia) e sigura.
      Muie veșnică reddog!🖕

      Ștergere
  76. Nikk lindik mik se bazează pe lindik.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și taximetristul din fostul oraș Stalin (Akord75) pe volan.

      Ștergere
  77. Că și ma-ta de altfel!
    Muie jegule🖕

    RăspundețiȘtergere
  78. Anonimele de mai sus care sunt fanele mele fidele pun și ele umerii pe unde pot.
    Mai mult pe gardul ăla. 😁
    Tot așteaptă să le-o bage.
    E de înțeles de ce sunt așa nervoase tot timpul. 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ reddog,
      Și dacă te bag eu in ...zda ma-ti in numele anonimilor și nu numai, ce zici?
      Din câte am mai văzut pe aici și prin alte părți la un moment dat nikk (din pura curiozitate) te-a întrebat cum sta ma-ta cu lindikkul? E mai mare sau mai mik decât al lui?
      Rămâi în zona că voi revenii cu amănunte. Am zis în zona nu pe zona cum ziceți voi handicapații și jurnaliștii pulii...,,pe arest".
      Muie jigodie mizerabilă.🖕

      Ștergere
  79. Huhu avea dreptate când le făcea neterminate pe toate anonimele astea care ziceau că au pus umărul la intrarea în NATO.
    De fapt li se rupea, au ieșit la pensie la 40 de ani luând mormane de ajutoare și solde compensatorii.
    Și de vreo 20 de ani își dau muie la greu pe bloguri. 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Zdreanță da -ți -am clanță, care e problema ta bă anus împotriva naturii cu ăia de -au trecut în rezervă la 40 de ani? Ăia au fost trecuți în rezervă deoarece li s-au desființat unitățile, buhai de baltă ce ești, sula tu să le -o belești. Vezi că întreci măsura și iute vin de-n gâtlej îți bag eu sula.

      Ștergere
  80. Pot scoate luptători adevărați din martalogii pârsi de aici.
    Prin regimul "Chilia Stuf" care e peste regimul spartan.
    Vreau sa inițiez Programul Rabla pentru ofițerii maidanezi neterminați de aici.

    RăspundețiȘtergere
  81. Printre căcaturile poluatoare cu lăbarul muist Țiriac, împrăștiate cu mult zel de Patrocle, ieri s-a pierdut un comentariu care-l consider foarte important:
    @anonim19 martie 2024 la 22:21

    @ https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/soldatii-europeni-demisioneaza-exact-cand-nato-2348498.html


    Esența articolului e următoarea: fraierii care au intrat în "hora" așa-ziselor armate profesioniste încep să-și intromisioneaze mătărângile în carierele militare.
    Oare de ce?
    ===
    Posibile explicații:
    1. Văzând cam ce se întâmplă prin Ucraina i-a apucat pe tilicari frica de moarte.
    2. S-au săturat să fie "ciuca bătăilor" așa-zișilor politicieni
    ===
    1. Cred că în toate armatele lumii, cei care, "de bună voie și nesiliți de nimeni", s-au dedicat carierei militare sunt oameni pentru care frica de moarte e ultima lor grijă.
    În mod sigur, spiritul de autoconservare poate duce și la sentimentul de frică dar prin pregătire se urmărește tocmai învingerea fricii.
    Eu cred că, în 99,99% din cazuri, decizia de a părăsi cariera militară nu are nimic de-a face cu frica de moarte "la datorie".
    Militarii profesioniști care "bat clopotul" și decid să părăsească "sistemul" după cel puțin un an de pregătire au sigur alte motive decât frica.

    2. Cazul particular al Armatei Române:
    Din informațiile care le am, în România, distrugerea SNAOPSN a început în 2010, pornită fiind de trădătorul javră ordinară Băsescu și a lui coadă de topor Boc.

    https://mhblogonline.blogspot.com/2010/07/guvernul-boc-si-basescu-au-pus-cruce_02.html

    Nea Bozile era disperat atunci, în 2010, că nimeni nu comentează la mârșăvia care urma să se producă.
    Militarilor în activitate le-au fost confiscați 25% din banii cuveniți din solde iar pe pensionarii militari i-au transformat în pensionari civili.
    A urmat apoi "rafala" de OUG-uri și legi, OUG59/2017, OUG114/2018, L153/2017, L282/2023 care-au călcat în picioare demnitatea tuturor celor din SNAOPSN.
    Din 2017 Ordinul Meritul Militar nu mai reprezintă altceva decât o bucată de hârtie igienică pentru că așa au hotărât borfașii de la CPS-uri și magistrații.
    Cei mai mulți politicieni sunt proști "ca gardul" și nu ar fi fost în stare să conceapă planurile de distrugere ale militarilor dacă nu ar fost consiliați și ajutați de minți diabolice din interiorul sistemului militar.
    Fără să pot dovedi, afirm că ticăloșii care i-au îngenuncheat pe "activii" și pe rezerviștii români sunt capii finanțelor și juriștii din MApN și MAI.
    V-o puteți imagina pe retardata Olguța ticluind toate chichițele din OUG-uri și din legi?
    Eu nu!
    Proasta aia poate știe să sugă mătărânga, echipată fiind în costum din piele neagră.
    Altceva nu cred că știe face.
    Pur și simplu, îi lipsește capacitatea intelectuală pentru a face altceva.

    Un alt comentariu care a trecut aproape neobservat l-am făcut în 10.03.2024 (@APV_rz 10 martie 2024 la 21:44).
    Așa-zișii progresiști nemți vor să-i ardă la pensii pe polițiștii nemți și posibil în viitor și pe militarii nemți:

    https://www.hotnews.ro/stiri-international-26963892-reforma-pensiilor-germania-sindicatul-politistilor-germani-protesteaza-impotriva-scoaterii-pensiilor-serviciu-guvernul-vrea-finantare-pensii-prin-piata-capital.htm

    Văzând că experimentul de "călcare pe gât" a militarilor români este un succes, se pare că cei din UE vor să-l implementeze la scară largă.
    Retardații de politicieni, nu pot sau nu vor să-și dea seama că bulgărele de zăpadă odată pornit la vale se face din ce în ce mai mare.
    Probabil că se va ajunge ca pe vremea lui Ion Creangă, când tinerii erau luați la oaste cu arcanul😁
    Aseară am întocmit un tabel comparativ între soldele de funcție și salariile cadrelor medicale care vor fi majorate în 2024 (@APV_rz 20 martie 2024 la 00:01):

    https://drive.google.com/file/d/1QVT2yHdQWVDToqRUl4TVVWogBfq-HmTA/view

    Câți "fraieri" se vor mai găsi să-și pună viața ca garanție și să-și fută tinerețea ca mai apoi să fie futuți și la pensie?
    Cred că din ce în ce mai puțini🤔

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, ai dreptate. Să -l trimitem la război pe Zdreanță " marele luptător din arma penitenciare", ce ne -o suge cu spor și tare 😂

      Ștergere
  82. Pe Zdreanță trebuie să -l "eutanasăm", mooe să -i dăm până îl înecăm

    RăspundețiȘtergere
  83. În legătură cu "dispariția" celui care a avut numele de cod "Huhu Rezea", NU pot fi de acord cu înjurarea lui și cu ponegrirea memoriei lui.
    Blogul care l-a gestionat de prin 2013 a fost sursă de informații pentru foarte mulți "activi" și rezerviști.
    Nu cred că are vreo relevanță dacă am fost sau nu am fost de acord cu ideile care le promova, cu "contribuțeala" și cu "neterminații".
    Erau convingerile lui și dacă cineva nu era de acord cu ele avea la dispoziție două opțiuni: să-l înjure și să meargă pe altă pagină de internet😃.
    Ținând cont de faptul că militarii români, cât timp sunt în activitate, nu au cum să protesteze, cele câteva bloguri care tratează problemele lor și ale rezerviștilor au reprezentat și reprezintă surse importante de informații și schimburi de idei.

    Așa cum am spus și acum două zile, eu consider că Huhu Rezea a făcut mult mai mult bine decât rău în ceea ce-i privește pe militari.
    Asta este strict părerea mea și-i urez:

    Să se odihnească în pace Huhu Rezea!

    P.S. Apreciez că domnul Claudiu Marin a revenit la formatul inițial al blogului huhurez.com.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In principiu sunt de acord cu tine deși nu o sa pot uita niciodată faptul că ani de zile omul asta, pe noi cei trecuți în rezervă în jurul vârstei de 45 de ani, nu ne-a scos din: neterminați, puturosi și pasageri prin sistem.
      Dumnezeu să-l ierte!

      Ștergere
    2. @Anonim 20 martie 2024 la 13:35
      @...nu o sa pot uita niciodată faptul că ani de zile omul asta, pe noi cei trecuți în rezervă în jurul vârstei de 45 de ani, nu ne-a scos din: neterminați, puturosi și pasageri prin sistem.

      Știu asta!
      Erau ideile lui "fixe" și sunt sigur că fiecare, dacă-și va face o proprie analiză onestă, va constata că are idei "fixe" pentru că nu cred că există om perfect.
      Deși nu mai este printre noi, sigur că pot să-i fie analizate faptele dar nu trebuie ponegrit.
      Am vrut doar să subliniez că, dacă nu poate fi "iertat", acum când nu mai este, eu personal nu cred că e bine să-l înjurăm.
      Așa cred eu.

      Să se odihnească în pace Huhu Rezea!

      Ștergere
  84. @anonim 20 martie 2024 la 12:50
    @Anonim 20 martie 2024 la 13:13
    @anonim 20 martie 2024 la 13:20
    Patrocle era cățelul Lizucăi din Dumbrava minunată a lui Sadoveanu😃
    Era o potaie mică dar gălăgioasă😁

    Vietatea reddog face și el ce poate.
    De multe ori, mai mult încurcă, exact ca zgomotul de fond la un radioreceptor analogic😁
    În nemernicia lui, știe că provoacă enervare și de aceea se comportă astfel.
    Probabil se hrănește și cu stresul altora, pe lângă slobozul ce-i este distribuit cu generozitate😂
    Dă-l în pulă, că i-am dedicat prea multe rânduri🤣
    Muie reddog!

    RăspundețiȘtergere
  85. Martalogii pârsi au idei puține și fixe.
    Visul lor e să-i dea multi frunți in buric lui reddog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai, baga mare! Fa-ti numărul!
      ng..ng...akord/Nik lindik mik/APV'rz)/gard...ng..ng.
      Muie reddog🖕

      Ștergere
    2. Muie veșnică găozarului reddog!

      Ștergere
  86. Cretinii de guvernanți procedează ca Ceaușescu cu suta de lei sau ca invadatorii care-i momeau pe amerindieni cu biluțe colorate din sticlă.
    Se pare că se va naște o OUGhea botezată pompos "Ordonanta pentru retentia si atragerea personalului in domennii militare, inclusiv actualizarea soldei/salariului de grad in anul 2024".
    Documentul este publicat de domnul Claudiu Marin și probabil l-ați văzut deja🙂

    https://www.huhurez.com/2024/03/ordonantaproiect-pentru-retentia-si.html

    Ce se poate reține din căcaturile alea e că vor fi trimiși militari să se pregătească pentru operarea dronelor, pentru pilotarea avioanelor și pentru operarea sistemelor de rachete și vor fi mărite soldele de grad pentru militarii în activitate.
    Militarilor le vor fi decontate ceva cheltuieli și vor fi "legați de glie" pentru 5 ani de la terminarea pregătirii, altfel vor fi puși să plătească despăgubiri patriei.
    De asemenea se confirmă valorile soldelor de grad despre care am discutat ieri.

    Sigur că mărirea soldei de grad este substanțială dar, până când nu vor mări la fel de substanțial soldele de funcție (coeficienții de ierarhizare), exodul din sistemul militar va continua și fraieri noi care să pună botul la biluțele colorate din sticlă vor fi tot mai puțini.

    RăspundețiȘtergere
  87. Muie veșnică găozarului reddog!

    RăspundețiȘtergere
  88. Mnă ziua camaraz și hop, hop, hop ! Chiar de-i trecut dă prânz, musai tre s-o loaț la ceock !
    În rest, văz că steț în grafic, în limita parametrilor impuș de spiritul hacademic !

    Peseaua: ca să știe tăt tilicarul care scrie, citește, or doar se informează dupe acilea: Moș Kalică Fi8 e un cititor fidel al blogulu și are permis de VIP la Bliboteca Hacademică.
    Cineva, cândva, mi-a reproșat faptul că aș avea multe de spus, însă mă descalifică limbajul. L-am băgat, simplu, în pizda mă-sii.
    Cum ar zice și Bozilea: sunt un comentator oarecare, un trecator prin lume, sunt propriul meu stăpân și nu mă plătește nimeni.
    Slava șăfii !

    RăspundețiȘtergere
  89. Asta micu, APV_rz zice că a pus botul la bilutele colorate cândva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @reddog20 martie 2024 la 14:31
      @Asta micu, APV_rz zice că a pus botul la bilutele colorate cândva.

      Așa este găozare🖕
      Eu cel puțin aveam scuza tinereții când am devenit cadru militar🙂
      Tu, curlangiule, te-ai ghidat după locul unde poți să-ți rezolvi problemele sexuale și mai precis unde să poți suge pule nespălate de deținuți și să te spargă deținuții în găoază printre gratii.
      Ca să nu intri în sevraj, ia o muie în loc de prânz, dela ăsta micu:

      Muie veșnică găozare reddog!

      Ștergere
  90. Martalogii pârsi spun că au fost niste simpli trecători prin armata.
    Dar au fost plătiți.
    Plus mormanele la pensionare. 😁
    Ofițerii Armatei Regale nu au avut norocul asta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plus că ofițerii Armatei Regale au luptat în războaie pentru România.
      Dar nu se compara cu martalogii pârsi de aici care au fost în aplicații.
      Martalogii pârsi când își aduc aminte de aplicații spun că bătaia asta cu poșetele in cap dintre ruși și ucraineni e așa un fel de gluma.

      Ștergere
    2. @reddog
      Oxiurule, bag de seamă că citești cu asiduitate comentariile de pe huhurez.com.
      Nu cumva ești și tu neterminat așa cum înțelegea Huhu Rezea sensul cuvântului?
      Că neterminat ești oricum😁
      Ești un produs nefinalizat al naturii, un rebut adică.
      Trebuie să te resemnezi și să-ți accepți condiția, chiar dacă destul de târziu pentru ceasul tău biologic.
      Și da, ofițerii Armatei Regale au avut "norocul" să întâlnească spurcați ca tine, adică niște hominizi, acolo unde i-au aruncat așa-zișii judecători.
      Poate o muie te revigorează🖕
      Muie veșnică găozare reddog!

      Ștergere
  91. APV_rz20 martie 2024 la 14:17
    ============================
    Da. Gradul/nivelul de nemulțumire în armată este ridicat. Din nefericire, tilicarii de armată nu au pârghii pentru a protesta, ca milițienii. Iar dacă ar avea, n-ar ști cum.
    Sistemul este invadat de putregai, este în metastază. Cum ar zice Patapievici, sistemul are o față patibulară, ce seamănă cu un cur !

    RăspundețiȘtergere
  92. Cică școală din S5 invadată de ploșnițe ! Că doar nu degeaba suntem în campanie electorală, iar ăștia incomozi, alde Piedone Burtă Mare, trebă băgaț în câcat, cât mai mult, cu fel de fel de șmekereli arenjate !
    Nu bă rahaților, nu școala este plină de ploșnișe, ci Șparlamentul, unde colcăie politrucii ca gândacii de bucătărie. Nu mai zic de ploșnițăreala din administrația centrală, unde câte un fraier de serviciu a ajuns să hămălească pentru câte 4-5 neveste, or curve de serviciu, beizadele și alte pițipoance și pițiponci îmbâcsiț !
    Unde întorci capul, prin gubernia asta, e plin de ploșnișe: care fesenari, care poponari, care pidilici și alț muiști useriști triști !
    Vă-n gură, cu știrile voastre de căcănari !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @pmt 20 martie 2024 la 14:53
      Partea mai proastă e că spurcăciunile de care vorbești, curvoaiele și pițiponcii, sunt ca terminatorul ăla care-l striveai și se refăcea singur la loc.

      Ștergere
  93. Pe surse martalogii pârsi când numărau mormanele de ajutoare citeau din Patapievici, lăcrimau și se gândeau la toți năpăstuiții sorții
    Na, suflete sensibile. 😁
    Plângeau și numărau. 🤣

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @reddog
      E greu de crezut câtă frustrare, câtă ură și câtă răutate poate să încapă într-un sac de pureci🤔
      În cazul tău, se potrivește vorba din popor: ieșit din pulă strâmbă.
      Și da, confirmi zicala: pulă bagi, pulă iese.

      Băi hominidule, tu chiar ai crezut vreodată că oamenii ăia care-au fost nevoiți să renunțe la cariera militară, fiind în floarea vârstei, chiar s-au bucurat pentru ăia doi bănuți care i-au primit drept compensare pentru că Patria căreia i-au jurat credință s-a pișat pe ei?
      Nu mă aștept să poți înțelege astfel de subtilități deoarece ești retardat mintal.
      Tu probabil ai jurat credință pușcăriașilor care te futeau în cur ș-apoi îți dădeau muie🖕

      Îmi permit, în numele oamenilor care-i pomenești, să mă cac în nările tale și să-ți dau muie neterminatule.🖕

      Muie veșnică găozare reddog!🖕

      Ștergere
  94. @reddog20 martie 2024 la 14:31
    @Asta micu, APV_rz zice că a pus botul la bilutele colorate cândva.

    Așa este găozare🖕
    Eu cel puțin aveam scuza tinereții când am devenit cadru militar🙂
    Tu, curlangiule, te-ai ghidat după locul unde poți să-ți rezolvi problemele sexuale și mai precis unde să poți suge pule nespălate de deținuți și să te spargă deținuții în găoază printre gratii.
    Ca să nu intri în sevraj, ia o muie în loc de prânz, de la ăsata micu:

    Muie veșnică găozare reddog!

    RăspundețiȘtergere
  95. Covrigaru de Biuzău cică vrea la capitală un primare cu viziune, nu unul care să care roabe și să numere copaci ! Cu viziune cum e domnul Crâsteală !
    Bă, la Crâstan ăsta se vede cu okiu liber că e șmek și respiră numa bagabonțală !
    Nici nu l-au scos bine în față fesenarii, că dăjea are aer de mare sculă !
    Vă-n gură !
    Slava Keleman Hunor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăsta-i un fel de Dinu Păturică, mai rău și mai pervers ca vechii boieri.

      Ștergere
  96. De barfa, desi daca "barfesc" pe ciobarlanu' ma descalific.....dar ca prostie imensa v-o pot arata.Nu-s ce mi-a venit sa intru in closetu ala din fundu curtii.Ia-n vedeti voi titlu aici...inceputul nu tictoaca
    "BREACHING NEWSSSSSSSSS https://vm.tiktok.com/ZGePCa9o1/"

    pese:Brrrrr....!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @akord 75 20 martie 2024 la 15:18
      O lăbăreală!
      Am pierdut inutil 1,5 minute cu tik tokul ăla plus dat refuz la toate mesajele idioate.
      Cine plm apreciază platforma aia?
      Cretinilor ălora care postează acolo ar trebui să li se interzică accesul la internet, pentru protecția lor bineînțeles.
      Muie veșnică găozarului reddog!🖕

      Ștergere
  97. Văzui și eo tabelul cu soldele de foncție, de la Cufureață (+) !
    Coilinelu= 2838 lei.
    Eo am în decizie fro 350 de lei, sau așa ceva. Am muncit pentru gradul ăsta o viață de om. Cel mai greu examen în carieră era cel pentru gradul de colonel. Pentru fiecare categorie de forțe se stabilea la nivel central, cu avizul CPSA, un număr de locuri, pentru avansări la gradul de coilinel, prin examen. Am avut coleg de breaslă care a picat de 9 ori examenul, după care și-a băgat pula. Se făceau și mânăreli, însă pe general examenul era examen.
    Cam atâta a ajuns să mai valoreze gradul de coilinel, în prezent: 13 pakete de Kent Blu/ lună.
    E bine și că un soldățoi va avea 1584 de lei.

    RăspundețiȘtergere
  98. Văzui și compilația aia de tabel alu Apevilă !!!
    Tăt m-am râs, adicătelea coilinelu e ceva mai răsărit decât un * brancardier, băieș, nămolar, spălătoreasă, îngrijitoare* !
    Băieșul fiind personalul supercalificat, cu studii aprofundate la San Sir și Chep Point, care băiește găoazele pline de câcat !
    Brava națiune ! Or, ghinion !

    Slava Popa Stokeș

    RăspundețiȘtergere
  99. Nașul lu Crâsteală Catindatu e Bășinescu Petroave !
    Acu îmi este clar de unde are Crâstan ăsta, bugetarul pulii, conturile pline de euroi, milioane de lei, Cadillacuri și obiecte de artă !
    Tuț gura mă-ti de șmenar, cu băsănăii tăi !
    Huooo fesenarii !

    RăspundețiȘtergere
  100. Mă duc să-m calc pantalonii de treling, la dungă, că muine vrau să mărg în aodiență la meapenea, ca să vedem dacă ne-o bagă și nouă mărită, la grad, ca la activi.
    Cred că ne mai dă, mai ales că văzui acu la tevea că or venit ăștia de la Banca Mondială, care or accentuat în mod deosebit să ne-o bage nouă prima dată, la cei din rezervă, că sunt bani suficienț și e păcat să se piardă !

    RăspundețiȘtergere
  101. Liber la muie, că plânge Doaga Roșă că i s-or uscat biuzilii din caoza mea. Cică am acaparat eo atenția, iar dânsul a rămas marginalizat.

    RăspundețiȘtergere
  102. Apevilă, te rog să -ți corectezi postarea de mai sus cu referire la Zdreanță.
    În loc de "hominid", a se corecta cu"hemoroid".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim 20 martie 2024 la 17:08
      😂😂😂
      Tot un fel de căcat în drum este reddogul😁

      https://ro.wikipedia.org/wiki/Hominidae

      E bine și hemoroid.🤣
      Parcă sună mai cursiv "reddog hemoroidul"😁
      Am zis că dacă l-au trecut ăia la examenele medicale și l-au făcut paznic de ocnași poate seamănă cu ființele bipede.
      Ne poate spune reddog în care dintre cele opt specii de hominide l-au încadrat.

      Totuși, ținând cont de inteligența dovedită în comentariile lui, cred că i se potrivește bine și denumirea de "reddog hemoroidul".
      Așa să-i rămână numele!

      Muie veșnică găozarului reddog hemoroidul!🖕

      Ștergere
  103. O analiză interesantă și plauzibilă:
    Căderea Odesei ar putea declanșa intervenția aliată în Ucraina cu o „coaliție de voință” cu baza în România. Totul se leagă cu lucrările de la Cincu și Kogălniceanu?

    https://www.defenseromania.ro/caderea-odesei-ar-putea-declansa-interventia-aliata-in-ucraina-cu-o-coalitie-de-vointa-cu-baza-in-romania-totul-se-leaga-cu-lucrarile-de-la-cincu-si-kogalniceanu_627465.html

    Analiza este făcută de profesorul Radu Carp, "expert în spațiul ex-sovietic" și raționamentul pare logic ținând cont și de declarațiile gerontofilului Macrou.

    NATO nu poate permite <...> accesul Federației Ruse la peste jumătate din Marea Neagră.
    Dacă forțele ruse înaintează prea mult, li se vor opune o linie de fortificații la marginea regiunii Odesa.
    Dacă aceasta nu rezistă, o "coaliție de voință" cu baza în România este pregătită să intervină.


    Oricum, pe amerloci îi doare la un metru în fața pulii că au mai văzut ei de astea prin Vietnam, Coreea, Irak, Afganistan și în general pe tot globul pământesc.
    Ce mare șmecherie că mor și câțiva soldați de-ai lor?
    Intră la alte cheltuieli.
    Important pentru ei este ca după ce fac socoteala la final să iasă pe plus.

    Muie veșnică găozarului reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  104. https://flux24.ro/general-ucrainean-despre-cum-rusii-au-aruncat-in-aer-rachetele-patriot-din-ucraina/

    😂 E ai dracu și rușii ăștia, nu se lasă.

    RăspundețiȘtergere
  105. https://flux24.ro/cele-mai-bune-tancuri-nato-au-esuat-in-ucraina/

    Ete ce zice și orckranienii ăștia. Păi și dat și luptat și rugat nu se poate. Oare tancurile astea poate trece pe podul lui Zdreanță, ăla de la Brăila?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Radio Erevan răspunde:
      Sigur că pot, dar dezmembrate, pe bucățele🤣

      Muie hemoroidului reddog!🖕

      Ștergere
  106. Urcainenii sunt în faza de a trece la rezboiul cu ghioagele. Ca în filmul Patriotul, cu Mel Gibsăn. Nu mai au nika, nici măcar voință de a se mai smardoi cu rușii, care i-au tocat țaka-paka, țaka-paka !
    La 9 mai, de ziua victoriei, se trage linia finală. Nu a reoșit Putin să-i dea mumu-mumu personal lu Zdrelea, însă a luat mai mult decât și-a planificat, de la urcaineni. Restul, cu trupe franțuzești prin Ukry, cu F16, cu nuș ce bombardele trimise de friți și alte căcaturi, sunt bancuri seci și glume proaste !
    Au dispărut și gașca de generali, de la Latrina 3, care se înghesuiau ei la hartă ca să facă guguloaie, cu mărețile victorii orkrace !
    Bă, să fie clar, odată cu contraofensiva aia bășită, ratată total, orcracii s-au dus dreq !
    Slava Udemereaua !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ete,na,Putin e în faza terminală în metastaze cu crengi,în nici doo e gata ,oale și ulcele,are păturică pe picior deci de la genunche i se trage în tot corpul...bașca o să-l obosească amantele sportive,tinerele până-și dă duhul !

      Ștergere
    2. Da, da, văd că toată presa care nu mai putea dormi de grija lui, e acu cu ceocku mic !

      Ștergere
  107. https://www.cotidianul.ro/planul-strategic-al-europei-pumnii-stransi-pentru-biden/

    Interesant, sau cum să -ț dai singur cu tesla -n coaie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar isi dau cu tesla cu "maxima responsabilitate" Acum doi ani te puneau la zid pt spusele astea ale lui Mearsheimer.Unii ar face-o si acum,de pilda "binecunoscutul" muiezdreanta sau redcaca...
      Noapte buna zdreanta ia de aici ultima cla....muie! (pe ziua de azi)
      Nu fi trist maine iar ti-o dam la "parbriz"...moaca...sfecla...muie....samd

      Ștergere
  108. Acusi venii si vazui ca iar bate gongu' 200 bucati.Asa ca imi permit sa-i reamintesc lu' nea Vasile ca poate mai trebo ceva schimbat pe ici pe colo.....cum ar fi:
    ''Felicitări! Site-ul tău a atins 1K clicuri din Căutarea Google în ultimele 28 de zile feb. 13, 2024 '' Să fim mândri! Ne feliciteaza... goagalu, prin e-mail !!!
    Muie vesnica de post, reddoaga

    pese:Daca apare si ultima urare nu-i cu suparare, Zdreanta,Reddog si Patrocle o s-o linga de trei ori mai tare💪

    RăspundețiȘtergere
  109. Zdreanță limbric mic, nu uita la ora doo să ne -o sugi și să ne -nbelești la oo!

    RăspundețiȘtergere
  110. Păsări de pradă,urmașii lu' cucuvaie,ziua dorm iar noaptea încing motoarele de căutare!

    RăspundețiȘtergere
  111. Mneața și urgent pe la ceok s-o loaț ca să vă tae greața !
    Peseaua: văd că bagabonțîî stă pe foale, cu okii pe râma din nomol !
    Bă, dacă știam ce ajung, cân m-au fentat ăia de la Comisariat, ca să mărg la liceul militar, mai bine mă făceam BĂIEȘ ! Acu ierem spețialist 1 principal la băit găoazele de nomol și aveam salar de 3 ori mai mare dăcât o zdreanță de coilinel ! Ți-e și rușine să mai spui cuiva cu ce te-ai ocupat prin gubernia asta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să hie o premoniție că te atrage nămolul pentru a te obișnui cu pământul?Te cheamă străbunii?Mai stai până după rk!

      Ștergere
  112. Am dat și eo drumul la tevea, să văd ce se mai întâmplă prin colhoz.
    Un bărbat și-a ucis soția, cu cuțitul.
    Și-a omorât bunica, dupe care a fugit.
    Bărbat bătut de un tânăr în tranvai.
    Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional: morț și sfârtecaț pe șosele.
    S-a făcut și un top al fericirii: suntem fruntaș, la categoria tineri, iar la vârstnici doar pe locul 48. Vârstnicii încă nu s-au acomodat cu trasul pe nas.

    RăspundețiȘtergere
  113. Bună să aveți ziua Zoo+9!
    O muică mică pentru Azorică🖕
    Muie reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  114. La huhurez.com se pune în dezbatere tot lăbăreala aia cu așa-zisa OUG care va motiva tilicarul să mucegăiască în slujba patriei până la 90 de ani și pe milițian să alerge bagabonți din scaunul cu rotile.

    https://www.huhurez.com/2024/03/nota-justificativa-mapnflorin-jianu-la.html

    Mai interesantă e abordarea domnului Neacșu de la Cuiul cătării.
    Prin viitoarea OUG se va actualiza solda de grad la așa-zișii "voluntari rezerviști" nu și la suboamenii care și-au futut tinerețea prin tot felul de aplicații și poligoane.
    Câtă bază poți să pui pe un "rezervist de duminică"?

    https://in-cuiul-catarii.info/2024/03/20/%ef%bb%bfrezolvarea-inechitatilor-din-pensiile-militare-in-viziunea-duetului-cio-ciu-20547

    Dacă-și imaginează cineva că astfel se va opri exodul oamenilor din sistem înseamnă că a îmbătrânit degeaba.
    Tinerii, dacă au totuși puțin creier, mai degrabă se vor orienta spre meseria de "băieș".

    Muie reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau de șoferi pe basculante 😁

      Ștergere
    2. @anonim 21 martie 2024 la 09:50
      Cred că meseria de băieș e mai bună, că nu implică atâtea riscuri.
      Cel mult te alegi cu înjurături de la vreo babă, că n-ai săpunit-o destul la floci😁
      Cu basculanta te mai poți răsturna. Vezi cazul lui CFI comentacul de la huhurez🙂

      Muie reddog!🖕

      Ștergere
  115. https://flux24.ro/fostul-ministru-de-externe-ucrainean-revoltat-americanii-ne-cer-sa-ne-imprumutam-de-la-ei/

    Deci amerlocii vor înapoi banii de ajutoare 😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fraierii ăia chiar au crezut că amerlocul face acte de caritate🤣🤣🤣

      Muie reddog!🖕

      Ștergere
  116. Guvernanții se pun bine cu onorabilii cuvioși bărboși:
    Biserica va primi în 2025 sprijin de la Stat pentru a sărbători Anul Centenar al Patriarhiei Române

    https://economie.hotnews.ro/stiri-finante-26991427-biserica-primi-2025-bani-stat-pentru-sarbatori-anul-centenar-patriarhiei-romane.htm

    N-ar fi o problemă, ba chiar ar fi bine dacă statul ar contribui la proiecte ca cel inițiat de preotul Dan Damaschin, cel care din donații a reușit să construiască de la zero un spital pentru săraci:

    https://romania.europalibera.org/a/spitalul-social-veronica-iasi-/32842692.html

    Problema e că banii se vor duce la bărboșii care se plimbă cu mașini scumpe și nu-i îngroapă pe fraieri fără o "donație" consistentă.
    Pe mine mă doare la un metru în fața pulii de slujbele lor, că la cazanul cu smoală nu trebuie să te pui bine cu nimeni ca să ajungi😁

    Muie reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muia către Zdreanță este primită, iar sula ta de el va fi belită

      Ștergere
  117. Ăsta da "vot secret"😂
    O femeie, condamnată la opt zile de închisoare şi plata unei amenzi în valoare de 400 de euro, pentru că a scris ”Nu războiului” pe buletinul de vot în alegerile prezidenţiale ruse la Sankt Petersburg

    https://www.news.ro/externe/o-femeie-condamnata-la-opt-zile-de-inchisoare-si-plata-unei-amenzi-in-valoare-de-400-de-euro-pentru-ca-a-scris-nu-razboiului-pe-buletinul-de-vot-in-alegerile-prezidentiale-ruse-la-sankt-petersburg-1922402821002024030921530889

    Cât s-or fi chinuit milițienii ăia până au dibuit-o pe infractoare?😎
    Trădare, trădare, dar să știm și noi!

    Muie reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  118. Trebuie să recunosc că la Cezar sunt dezbateri serioase:

    Pe ei baaaaaaa...!!!~

    Da, da, jerman tic toci, Țiuzăr trage-ne-ai de floci

    Cra, cra, croncăni Vio boracul ce-i mai negru decât dracul.

    Spurcaciune, iti urez o plimbare sprancenata cu...DRICU

    Tu să-i sugi lui Șoșo lindicu.


    https://cezar-armya.blogspot.com/2024/03/trage-artileria-germany.html?showComment=1711003757589#c4880071248152413471

    E foarte neclar cine sunt cei pe care vrea să se suie bainetarul🤔

    RăspundețiȘtergere
  119. La ciobârlan pe blog se duce un război hibrid. Văd că reapăru și Kișă pe care -l dădusem "dispărut în misiune". S-ar putea să avem și noi ceva trupe de cercetare -diversiune prin zonă...😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe langa trupele de cerectare-diversiune avem si vreo doi observatori acreditati de hacademie.

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri