Google Translate

vineri, 5 aprilie 2024

ALEGERI 2024. 'Să nu ziceți... că nu v-am spus!'

 

De lângă Charles Michel, Klaus Iohannis a anunțat prăpădul după alegeri: Măsuri dure, dar nu se pot lua în an electoral

În România urmează măsuri economice dure, însă numai după alegeri! E mesajul clar transmis de președintele Klaus Iohannis, care a făcut o serie de declarații alături de președintele Consiliului European, Charles Michel.
Iohannis spune că nu vrea să se amestece în treburile guvernului!
„Nu aș vrea să intru în zona guvernului, dar chiar în condițiile unei inflații destul de ridicată și bine ar fi sa coboare cât mai repede, am avut creștere economică. În perspectivă, cred că România va performa economic bine și sunt convins că după toate alegerile pe care le avem în acest an vom avea un guvern care va ști să redreseze rapid și zona de creștere și zona de inflație”, afirmă Klaus Iohannis.
 
El adaugă că „este clar că anumite măsuri ar fi foarte bune, dar sunt greu de luat în an electoral, însă aceste chestiuni sunt conștientizate și la nivel de guvern, și la nivel de coaliție”.
„Sunt convins că redresarea va fi destul de rapidă, poate surprinzător de rapidă”, încheie șeful statului.
 
SURSA:https://www.stiripesurse.ro/de-langa-charles-michel-klaus-iohannis-a-anuntat-prapadul-dupa-alegeri-masuri-dure-dar-nu-se-pot-lua-in-an-electoral_3281047.html?fbclid=IwAR1pRkbUJp1G6cd6GhS59447cLXOm1BFcj6FJTUPQ_vMZaJge6TIqEKV-SA_aem_AV6Yr7HncOOPtcG54hUOcKUtm0qPHXsHthad6Wr2EAxNAQZFeUkNdphxIeuJGlrQAqakKWr1dsTZ23hLXgVwWRp0

201 comentarii:

  1. Acest topic deosebit de interesant, cu o poză pe măsură, trebă musai deschis cu un comentar de o adevărată valoare hacademică !
    Ioi, ce vremuri:
    ===================
    tigri2 22 decembrie 2015, 04:35
    ***Cezar Muci pr piept sau sergentul Bula, prietenii tai stiu ca tu, in prostia ta ai plecat de la Timisoara pana la Iasi ,acum cateva luni, amagit de Creatura Visatoare, o fata batrana care nu-si gasea jumatatea si pe care ai cucerit-o cu blogul tau de doi bani ARMYA INTERNATIONAL?
    Pentru cunostinte ,prieteni si alte rude,aflati ca acest idiot "indragostit" fost "injstructor" la caprele de la GAZul Diviziei de la Timisoara , se numeste PADINA PETRE,alias CEZAR, care prin anii '90 ,venind de la o aplicatie cu TABul ,s-a imbatat ca un porc si a uitat unde l-a parcat ,apoi ,drept pedeapsa a fost trimis la porci,unde i-ar fi fost locul,de fapt. Acuma vine pe aceste bloguri si ne denatureaza discutiile cu magariile lui,un prostanac si un nesimtit. adresa lui din Timisoara este :PADINA PETRE,Str.SURORILE CACEU MARTIR;nr.12,Tel.0733515736 sau 0256464419,asta pentru a nu se mai da el 'anonim" "cezar" sau cine stie cate zeci de denumiri sub care injura si minte ca un fost coleg de-al lui din turma de la GAZ.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci, cum s-ar zice, dupe alejeri ne belesc fesenarii de tot ! N-o să mai pot merge în excursie nici măcăr până ici șea, în Felentari !

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, da, redresarea o să fie surprinzător de rapidă ! Ceva taxe în plus, ceva impozite mărite, reintroducerea caseseului la tilicarii crăcănaț, oarece supraimpozitări progresive la toată lumea (exclus putoarea a3a), niște accize mărite la carboranț și ne redresăm. O să mâncăm numa orez hiert, ca gălbăjâțîî.

    RăspundețiȘtergere
  4. Să-i iau geonuchiu de capră în carici !

    RăspundețiȘtergere
  5. La Huhu e un topic cu bombardarea Bucureștiului de către americani.
    Asta e pe placul lui Akordov care nu ii suferă pe blestemații de amerloci. 😁
    Omul e așa mai mult cu Volhoavele și soldatul mujic din armata maro sovietică.
    De nervi poate își face o țigară din ziar și bea o samahoanca. 😁

    RăspundețiȘtergere
  6. Mujicul Shapovalov zice că NATO a atacat Rusia prima data în 1242. 😁


    https://www.facebook.com/share/v/jGzN3evcJgDxkFUA/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În 1242 secretar general NATO era unu Hermann von Buxhövden.
      Parol, așa zic mujicii ruși.

      Ștergere
  7. Zdreanță, bă pulifrici, tu mai ai frați acasă, ori ești unicat, prototip 0?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tanti
      Mai am o sora.
      Dar sincer acum unu ca mine se naște o data în viață. ✌️💪

      Ștergere
  8. Zdreanță, băi geoană, cu siguranță la fabricarea ta n-a mai ajuns materialul...

    RăspundețiȘtergere
  9. Evenimente in istorie - 5 Aprilie

    România – Ziua Automobilistului

    Ziua Automobilistului, sărbătorită în fiecare an la 5 aprilie, aminteşte de înfiinţarea, la 5 aprilie 1904, a Automobil Clubului Român, prima asociaţie a automobiliştilor din ţara noastră, de către un grup de automobilişti amatori, constituiţi în Adunarea Generală, care a avut loc în salonul de onoare al Hotelului Bulevard din Bucureşti. Primul preşedinte al Automobil Clubului Român a fost prinţul George Valentin Bibescu (1904-1924), urmat de Ion M. Mitilineu (1924-1946).

    RăspundețiȘtergere
  10. aprilie 1879 - A izbucnit Razboiul Pacificului.

    Chile a declarat război Boliviei și Perului
    Războiul Salpetrului (1879-1884) spaniolă Guerra del Pacífico, motivul fiind Regiunea Atacama azi în nordul Chile şi Lima care se află azi în Peru. La sfârşitul dominaţiei coloniale spaniole în America de Sud (1810 – 1830), apare un conflict între noile state independente Chile, şi statele aliate Peru şi Bolivia. Motivul fiind regiunea Atacama bogată în salpetru. Chile reuşeşte cu ajutorul Marii Britanii să câştige războiul.

    RăspundețiȘtergere
  11. 5 aprilie 1884 - S-a născut la Razeni, judetul Chisinau, omul politic roman basarabean Ion C. Inculeţ, preşedintele Sfatului Ţării a Republicii Democratice Moldoveneşti, ministru in Guvernul României, membru al Academiei Române ; ( d.1940).

    Ion Constantin Inculeț (în rusă Ион (Иван) Константинович Инкулец) (n. 5 aprilie 1884, Răzeni, Gubernia Basarabia, Imperiul Rus, astăzi în Republica Moldova; d. 18 noiembrie 1940, București, România) a fost un om politic român, președintele Sfatului Țării al Republicii Democratice Moldovenești, ministru, membru titular (din 1918) al Academiei Române.

    Este înmormântat în Biserica Sfântul Ioan Botezătorul din Bârnova, aflată la periferia municipiului Iași. A fost căsătorit cu principesa Roxana Cantacuzino. Din căsătorie au rezultat Ion I. Inculeț, Doctor Honoris Causa al Universității Western Ontario (Canada), Membru de onoare al Academiei Române, director al centrului de electrostatică aplicată al Universității Western Ontario, și fratele acestuia, George I. Inculeț

    RăspundețiȘtergere
  12. 5 aprilie 1951 - În S.U.A., Ethel și Julius Rosenberg sunt condamnați la moarte pentru spionaj în favoarea Uniunii Sovietice (au dezvăluit rușilor secrete cu privire la armele atomice). Au fost executati pe scaunul electric la data de 19 iunie 1953.
    Ethel și Julius Rosenberg au fost condamnați la moarte sub acuzația de spionaj în favoarea Uniunii Sovietice, îndeosebi pentru furnizarea datelor secrete privind bomba atomică. Procesul Rosenberg a avut răsunet mare în anii 1950. Cazul Rosenberg continuă să fie controversat și astăzi. Sentința de condamnare la moarte a fost pronunțată la 5 aprilie 1951, iar execuția a avut loc la 19 iunie 1953 în închisoarea Sing-Sing din statul New York.

    RăspundețiȘtergere
  13. 5 aprilie 1975 - A decedat Chiang Kai-Shek (Jiang Jieshi), om politic chinez (n. 1887).
    Chiang Kai-Shek (Jiang Jieshi) (*31 octombrie 1887 -5 aprilie 1975 ), a fost un om politic chinez. A fost președinte al guvernului național din Nanjing (1928-1949), șef al Gomindanului – Kuomintang (formațiune politică naționalistă, primul partid politic chinez, după model occidental, fondat în 1921) si a contribuit la unificarea Chinei. A condus China în al doilea război chino-japonez in timpul celui de- al doilea război mondial.

    Dupa lupte indelungate duse cu fortele comuniste conduse de Mao, guvernul și armata lui Chiang s-au retras în Taiwan si a continuat lupta impotriva comunistilor, care instaurasera un regim de teroare in China continentală. Chiang a condus insula în calitate de președinte al Republicii China și general al Kuomintang până la moartea sa în 1975. El a condus China continentală 22 de ani, și Taiwanul 30 de ani

    RăspundețiȘtergere
  14. 5 aprilie 1999 - În urma unui raid al NATO, vizând cazarmele din localitatea minieră Aleksinaci (200 km la sud de Belgrad), 17 civili au fost uciși din cauza unei bombe de 250 kg, ghidată prin laser, abătută asupra unei zone rezidențiale. La 6 aprilie, Pentagonul admite că bomba, lansată de un avion american, și-a ratat, se pare, ținta.

    RăspundețiȘtergere
  15. 5 aprilie 2006 - Ionel Haiduc este ales noul președinte al Academiei Romane.

    El îl înlocuiește pe Eugen Simion,care a condus această instituție timp de două mandate. Va fi instalat în funcție în 20 aprilie.
    Ionel Haiduc (n. 9 mai 1937, Cluj, județul Cluj) este un chimist, profesor la Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, academician român, ales pe 5 aprilie 2006 în funcția de președinte al Academiei Române. A fost ales membru de onoare al Academiei de Științe a Moldovei.

    RăspundețiȘtergere
  16. 5 aprilie 1794 - A murit ghilotinat Georges Jacques Danton, revoluționar francez,unul dintre conducătorii Revoluţiei din Franţa din 1789 (n.28.10.1759).

    5 aprilie 1242 - În timpul unei lupte pe gheata lacului Peipus, forțele ruse conduse de Alexandru Nevski, cneazul Novgorodului, resping o invazie a Cavalerilor Teutoni.

    RăspundețiȘtergere
  17. https://politicaapocalipsei.net/2024/04/02/au-nimerit-braila-orbul-si-drona/?amp=1

    Ia vedeți ce zice băieții ăștia aciulea...

    RăspundețiȘtergere
  18. Evenimente in istorie -5 Aprilie

    Camaradul Rambo de la arma care da senzatia.
    Analist politic, fost pilot și secretar la pecerea

    Gânduri despre război
    5 Aprilie 2021

    "Ukrainei ii arde de-un razboi, se bizuie pe ajutor NATO care ,impotriva Rusiei nu se va pronunta ca se va opune un membru(Olanda,Ungaria) ca si in cazul Romaniei vor fi lasati singuri in fata uraganului..Dar orice razboi prin preajma noastra este periculos ca oricine ar pierde se vor impaca cu teritorii romanesti si ne vor anexa ...Transnistriei!
    Cu astia ne punem noi, cu Braul de la Dor Marunt???"

    https://www.facebook.com/share/p/HLMJC19qanu1kU8r/

    RăspundețiȘtergere
  19. Cezar de la arma tabu&baioneta posta poze cu gagici, nu-l interesa rezbelul.
    Lumea fierbea și Cezar era cu gândul la caprele cu 2 picioare.
    Mai târziu a devenit fan Zdrelinski.
    Era fan și al generalului de fer Zalujnii ăla căruia Zdrelinski i-a dat-o la temelie.

    RăspundețiȘtergere
  20. Întrucât nu am mai comentat în ultimile 3 zile, am ratat ocazia de a semnala un aspect deloc de neglijat din proiectul Legii Apărării Naționale.
    Conform Art. 11 (1) ANP cu toate structurile subordonate face parte din forțele de protecție.
    La 11(2) se precizează faptul că în situația stării de asediu, mobilizare, război, toate structurile din cadrul MI din componenta forțelor de protecție se militarizează, funcționarii publici cu statut special devenind militari.
    Din cadrul forțelor de protectie, conform proiectului pus în dezbatere, legea nu prevede militarizarea ANP-ului și a Serviciilor voluntare de intervenție în caz de urgenta.
    Cu alte cuvinte, angajații din penitenciare nu vor avea statut de militari nici în caz de declarare a stărilor de asediu, mobilizare, război. Practic daca nu se modifică proiectul, celebrii luptători de la arma penitenciare nu vor fi niciodată militari...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o eroare din partea inițiatorilor.
      Mă implic acum.
      La art 11 (2) trebuie să apară și ANP

      https://e-consultare.gov.ro/w/legea-apararii-nationale-a-romaniei/

      Ștergere
    2. Apai daca nici in caz de razboooiii cand orice civil chiar si un pic retard devine militar cat-de-cat(macar soldat la GAZ) anepijdii nu devin militari, va dati seama in ce hal se afla reddoaga pe scara evolutiei ??? magaru cu samaru' exista,caini de razboi exista,chiar si delfini(f inteligenti de altfel) exista......doar râme viermusi si redoage nu exista
      Apai parca nici mwie nu mai ai chef sa-i dai lu'redoaga asta 🤔 .....o fi trecut de stadiul de amoeba?.... ca la nivelul de "limbricoides" mai are mult pana sa ajunga....De unde se trage concluzia certa si indubitabila(🤩) ca "limbricoides" din "rozeta" lui redoaga sunt mai inteligenti decat "organismul gazda" sau mai precis "organul" zis zdreanta.L-or fi zdrentuit limbricoides ascaris ?
      Logica teoria evolutionista: De la limbric la zdrentuit...

      Ștergere
  21. A afișat Boziulea Taichii, în manșetă, performanța Glugăl în accesarea Blibotecii Universitare Mondiale MH Universitii.
    Numa cu Ka îs rezoltatele ! E ș-o cupî di kieli acolea...
    Ioi, doamne feri !
    Slava.

    RăspundețiȘtergere
  22. Io am dedicatii si pe pagina anterioara.....ca n-am stat in "anticamera "ca redoaga ci in antecamera

    RăspundețiȘtergere
  23. S-a activat, din nou, Iulică Puță Mare(ș) ! Ăla cu penzia netă pe cardosan de 11453 lei, acu 3 ani, când ne pandemeam de coranovirus HC13.
    Numa Țiuzer și cu Viurelu Kelu nu vor să vine în Hacademy.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-a durut în kur pe Iulica de inechitățile din sistemul de pensii militare. Tot acolo l-a durut și de Cifim, Viorel și alți câțiva adulatori de ai lui. Acum când cu impozitarea progresivă și creșterea substanțială a soldei de grad este și el afectat a început să chițăie. Și nu e singurul!

      Ștergere
    2. Mares nu chitaie si nu a chitait niciodata.El doar grohaie, ce a invatat de la porcusorii de Guineea pe care ii halea in Mali
      ....dupa linsu ' clantelor si a cururilor instelate pe holurile mestemea unde impingea aerul cu cheptu'
      Pai redoaga al nost' {[da-i-as muie(m-am conformat grama)]este de-a dreptul frecventabil]} fata de umflatul ala(la propriu) porcovan si nesimtit
      ....si sunt indulgent "in caracterizare" credeti-ma.E de fapt mult mai rau! O naparca este blandetea intruchipata pe langa NESIMTITUL MARES!!!

      Ștergere
    3. Total de akord cu tine! 👍

      Ștergere
  24. Akordov zice că așteaptă langa gard indexarea.
    Cam așa în scârbă nu cu drag ca doamna Brenda.

    Brenda spunea...
    Aștepți cu drag indexarea din 2025 că altceva nu vedem ,dar cu familii cu tot nu îl mai votați pe nemernicii ăștia .

    5 aprilie 2024 la 12:24

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ma lesi ? muei zdreanta....Are baba fo 6000 net dupa urma lu' barbat'su
      Io acu ma intreb ce-o fi facut securiciu al batran de are pensia asta. ....ca a mierlit-o pan '87 de batranete, pe-acolea..Ioiiii ce tanara era putoarea.....nu securiciu!
      pesea: Ohooo da n-ati vazut-o cum scria la inceput cand a descoperit calculatorul in loc deee....deee....deee.....joystick
      .....stiti voi ce si mai ales cum, scria cutra 😎😱
      🙈🙉🙊

      Ștergere
  25. Domnul Mareș pentru că își permite are un super câine.

    Akordov zice că Pmt are o javra rasa tomberonez.

    Akordov după ce arde câteva pahare de samagon se tot gândește la dileme existențiale gen: de ce unu are s-altu' n-are?

    Iulian Mareș spunea...
    Corneliunsson,
    ai facut o mica eroare! Fetița este Ciobanesc alb elvetian!

    https://ro.pinterest.com/pin/864268984714185194/

    5 aprilie 2024 la 06:52

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai da ca ciobanescul romanesc ii pute!

      Ștergere
    2. Exact!
      Daca era patriot își luă unul din rasa Ciobanesc Agatârs.

      Ștergere
    3. Ezagt, îi pute !
      Al meu e Maidanez Tomberonez pur sânge, adoptat de la un adăpost, în 2013, după ce mi-a murit canișul. E un cățel de toată isprava.

      Ștergere
    4. Lunar donez 3-5 euro la Adăpostul Casa lui Patrocle. Periodic duc câțiva saci de boabe la Adăpostul Speranța, de ici șea. În permanență am în portbagaj câte un sac de mâncare, de 10kg.
      Aș dona și pentru stabilimentul Casa lu Doagă Roș, da ăsta trăiește bine.

      Ștergere
  26. Referitor la topicul de pe Huhurez.com despre bombardamentele americanilor am găsit un interviu cu un istoric american pe tema asta.
    A scris și o carte.
    Foarte interesant! 👍

    https://pressone.ro/interviu-americanii-si-britanicii-au-trecut-la-o-campanie-agresiva-de-bombardament-a-rafinariilor-din-romania-dar-numai-dupa-ce-s-au-consultat-cu-sovieticii/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da buey ca il verifica dreaku ce scrie istoricu'pwlii.O halesti asa intreaga!

      Ștergere
  27. Măi Zdreanță, "fetița este albă", iar tu Maidanezule ești negru -n ceriu gurii ca magariu -n vârful sulili

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu si cu câțiva băieț de-aciulea, ne -am sfătuit să -i donăm lui Reddoagă mooe. Mooe cât cuprinde, că pentru el e sfântă și -l ajută la ten că are mult colagen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neeee, n-avetu șanse pentru că v-o dau cu parandarat cum ar veni. 🤣

      Ștergere
    2. @ anonim 5 aprilie 2024 la 18:07
      Care ,,baiet de-aciulea"?
      Că în afara de ,,domnia voastră" și Akord, restul (ceilalți) sunt pe felie cu dl. reddog....mă refer la pmt și dl. Ifrim.
      Ceilalți s-au cam tirat. Dar văd că merge și așa!

      Ștergere
  29. Moama ce preturi spre USA. 🙄
    Sub 100 de euro din Roma. (În următoarele două săptămâni-doar dus)
    Pregătesc o noua operațiune specială. 💪
    La prețurile astea as fi mers in USA dar aliatul strategic se lasă greu cu Visa Waiver.
    Cam asta a rămas singură țară mare și importanța unde e mai greu sa ajungi.

    https://www.kiwi.com/ro/search/tiles/europe/statele-unite-ale-americii/2024-04-06_2024-04-20/no-return/

    RăspundețiȘtergere
  30. Știe careva pe unde bântuie APV_rz?
    In ultima perioada a intrat pe aici doar sa ne saluta și cam atât.
    Păcat. Spre deosebire de Mareș e un tip ok. Drept să spun, in urma cu trei-patru zile și eu luasem hotărârea de a nu mai comenta pe blog dar am revenit la sentimente mai bune. Reddog, știi ceva? Nu de alta dar acum văd că ai inceput să-l fwti la icre pe akord. Vrei sa rămâi singur pe aici? Oricum, văd că din vreo 40 de comentarii, peste 20 sunt ale tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim5 aprilie 2024 la 18:22
      subscriu !
      zdreanta m-a imputernicit sa declar ca si el suptscrie

      Ștergere
    2. @ akord 75,
      S-a reținut că suptscrie și dl. reddog.
      Nu e o surpriză! 😁

      Ștergere
  31. Poate sunt și camarazi interesați de oferte la zboruri.
    Din București, luna asta, preturi incepând cu 15 euro -doar dus.

    https://www.skyscanner.ro/transport/zboruri-de-la/otp/?adultsv2=1&cabinclass=economy&childrenv2=&ref=home&rtn=0&preferdirects=false&outboundaltsenabled=false&inboundaltsenabled=false&oym=2404&currency=EUR

    RăspundețiȘtergere
  32. Până acum stam cam așa: subsemnatul, Pmt, dl Ifrim și camaradul admin de la arma penitenciare sunt de partea Binelui. ✅
    De partea cealaltă (Axa Raului) este Akordov și vreo două anonime amețite. 👎

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ reddog,
      Chiar că ești dus cu pluta.
      Idolul tau Mareș ar spune ...kiar...😁

      Ștergere
  33. Akordov
    Omul e istoric militar și prezintă și documente.
    Plus că e destul de echilibrat.
    Se poate verifica și din surse românești.
    Și la urma urmei orice carte de genul asta poate fi contestată.

    reddog5 aprilie 2024 la 17:10
    Referitor la topicul de pe Huhurez.com despre bombardamentele americanilor am găsit un interviu cu un istoric american pe tema asta.
    A scris și o carte.
    Foarte interesant! 👍

    https://pressone.ro/interviu-americanii-si-britanicii-au-trecut-la-o-campanie-agresiva-de-bombardament-a-rafinariilor-din-romania-dar-numai-dupa-ce-s-au-consultat-cu-sovieticii/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    Don Corleone5 aprilie 2024 la 19:07
    Da buey ca il verifica dreaku ce scrie istoricu'pwlii.O halesti asa intreaga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest istoric chiar spune că bombardamentul aliaților anglo-saxoni asupra rafinăriilor din zona Ploieștiului este una dintre cele mai grele înfrângeri pentru ei în www2.

      https://militaryhistorynow.com/2023/06/05/the-1943-ploiesti-refinery-raid-inside-one-of-the-worst-debacles-of-the-allied-air-war/

      Ștergere
  34. Zdreanță, bă geoană, eu marele anonim, îți spun să-mi sugi kriciul și să mă pupi între buci puțin.

    RăspundețiȘtergere
  35. MUEi, fiecare e cu păsăreaua lui ! Nu se poa unitate deplină, fiecare gândește și se gândește la ce vra mușkiul lui.
    Kestea cu pluta e relativă. Uni-s duși și cu sorcova. Alții cu capu ! Mă rog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: încă e bine.
      Apevilă e și el p-aciu, are omul o treabă. Apare, apare. I-or hi venit cupiii în concedii și alea alea.

      Ștergere
    2. @ pmt,
      Că o ,,anonima amețită" ce sunt, îmi cer scuze că am deranjat ,,axa binelui".
      Mă rog, o tot deranjez de vreo 14 ani de când sunt pe aici, dar asta e.

      Ștergere
  36. ne uitam la prostu satului, redoaga,nu dam nume(vorba lui) si vedem cum freaca teava si spune prostii

    RăspundețiȘtergere
  37. Din Politica Apocalipsîi:
    ==============================
    Românii vor vota să trimită în Parlamentul mUE un grup de borfaș, conduș de un hoț
    ===============================
    Grupul de borfaș= fesenaro-pinilicii
    Hoțul = Mihai Tudoasă

    Mai sunt și alț hoț p-acoalea, unul hiind Osânză 4****

    Ca de obicei, un articol adevărat.

    RăspundețiȘtergere
  38. Vorba lui O Goga: " Țară de rahat, oamenii așișderea"...

    RăspundețiȘtergere
  39. https://www.stiripesurse.ro/barca-rasturnata-in-apropiere-de-tuzla-a-fost-detonata-in-poligonul-midia-oamenii-din-zona-s-au-speriat-si-au-sunat-la-112-crezand-ca-e-cutremur_3283479.html

    Zdreanță, păcat că nu ai fost în ea...

    RăspundețiȘtergere
  40. Au detonat o pwla(auzi : detonat...hi,hi) Barca aia s-a intors la orckrainieni....adica aparatura de supraveghere si spionaj a frecventelor de toate tipurile(ultra scumpa si ultra secreta
    Ha ! auzi sa detonezi o barca!? astia chiar sunt prosti cu "scenarite " de kkt
    pemeteu o demonta pur si simplu......Aaaa am uitat: era plina de mine capcana care nu puteau fi dezamorsate.Asa de plina ca nici nu plutea 😆
    Astia sunt asa de prosti ca ne cred pe noi prosti......bine intelg ca baba leusteanca si redoaga ar crede asemenea idiotenii
    "tara de rahati si de idioti ...."
    Si ce-au facut "oamenii"?? s-au speriat si au sunat la 112, ca de vazut n-au vaz't niica.Da' redoaga "stie" ca el e "instruit' de aia de la "monitoru lu' difensu"
    Vorbe de autobaza!!

    RăspundețiȘtergere
  41. la :"tara de rahati si de idioti ...."mi-am permis sa aduc o completare

    RăspundețiȘtergere
  42. Zdreanță, nu uita la ora doo să ne -o sugi și să ne înbelești la oo!

    RăspundețiȘtergere
  43. Mnă dimigreața, ZOO+9. Ca să vă treacă greața, să-m daț o barbă-n OO !
    Ciuciu plantoane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: totuși, care e treaba cu barca aia, în derivă, scăpată de undeva și răsturnată de valuri ?
      Proști cu spume. Se confirmă spusele lu Țîțea: să faci pârnaie pentru un popor de idioț.

      Ștergere
  44. Delir total în câcăstoarea ceobenului ! Numa muci și sânge pe parețîî plini de câcat ! Descătușare debordantă de artă contemporană !

    RăspundețiȘtergere
  45. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9!

    RăspundețiȘtergere
  46. Tuturor ne este greu, dar nu la fel!
    Sau, vorba unuia scrijelită cu brișca pe un dulap, ghinion!
    <...>„este clar că anumite măsuri ar fi foarte bune, dar sunt greu de luat în an electoral"
    Deci, cel mai iubit în gură fiu al poporului, varianta revizuită și adăugită, ne povestește că haznaua deja refulează dar, pentru că e an electoral, mai lăsăm kăkatul să dospească și vom vidanja după ce bizonii vor da cu copitele în urnele de votare.
    Până atunci, pentru că țara o duce greu, împrenă cu vita lui, va mai face câteva excursii în Botswana să ne mai aducă un sac cu bancnote.

    Mă întreb cât de fericiți vor fi pensionarii civili cu o supraimpozitare aplicată la fel ca pentru pensionarii militari?
    Și ca să le fie bucuria și mai mare, viitorii guvernanți vor mai introduce și CASS pentru toată pulimea, că bolile lovesc fără discriminare.
    Câteva accize mărite de vreo 2-3 ori, ca să simtă bizonul că trăiește bine, cred că vor pecetlui soarta pensionarilor.
    Un TVA de vreo 30-40% cred ar fi potrivit pentru nesimțiții care vor mai avea tupeul să consume și altceva în afară de aer.
    La pompele de carburant vor merge fraierii doar să adulmece mirosul și cei mai înstăriți își vor face poze cu prețul plătit.
    Probabil că drogurile vor ajunge să fie mai ieftine ca "beutura" și decât "mahoarca" și pulimea va vedea viața în roz.

    De-a lungul și de-a latul istoriei, economiștii au constatat că reducerea taxelor a dus la reducerea evaziunii fiscale și implicit la venituri mai mari încasate de stat.
    În minunata noastră patrie, cei care se ocupă de politicile fiscale, proveniți fiind din lipitorii de afișe electorale și cu "bacaloreatu' " luat după "ce-și trag" vreo două doctorate pe la 40 de ani, știu doar să dea cu parul pe contribuabili.

    Zâmbește, mâine va fi mai rău!

    RăspundețiȘtergere
  47. Evenimente in istorie - 6 Aprilie

    402: Are loc bătălia de la Pollentia, dintre romani și vizigoți. Romanii, conduși de generalul Stilicon, îi determină pe adversari să se retragă și capturează familia liderului vizigot, Alaric.

    RăspundețiȘtergere
  48. 1453: Sultanul Mahomed al II-lea începe Asediul Constantinopolului (Istanbul), care va fi cucerit la 29 mai.

    RăspundețiȘtergere
  49. 1896: La Atena, se deschid primele Jocuri Olimpice Moderne, la 1.500 de ani după ce ele au fost interzise de împăratul Teodosiu I.

    RăspundețiȘtergere
  50. 1974: La Brighton, în Marea Britanie, formația ABBA câștigă cea de-a 19-a ediție a concursului muzical Eurovision pentru Suedia cu piesa Waterloo

    RăspundețiȘtergere
  51. Rambo, poet, filozof, fost pilot și secretar la pecerea
    6 Aprilie 2021

    Referitor la cugetarile despre razboi...asa cum fiecare soldat are in ranita bastonul de maresal..asa orice om poate gandi in profunzimea lucrurilor si faptelor cu deoasebirea ca redarea difera , de la scriitor/filozof la taran , cioban, ofiter.Asa ca mai camarazilor cu pretentii, geaba veniti cu citate din Al Tagore, Ol Putza sau Ma Ciuca cu nu ei au pus coada la pruna ca sa iasa tuica buna.Fiecare dintre noi realizeaza ce inseamna un razboi si ce beneficii aduce el , doar pentru cei puternici si invingatori, cei mici , chiar invingatori fiind vor capata doar firimituri si vor plati "oalele sparte".
    Acuma cativa ani, am fost la o manastire si am discutat cu un calugar batran, il "citisem" eu ca-i mai "luminat" decat altii.
    Zic :-Sfiintia ta cum vom scapa de acesti politicieni corupti, de Hydra care a cuprins tara de sistemul bolnav si antinational?
    Raspuns:-Fiul meu sunte trei cai de a schimba o societate din temelii razboiul, molima si cataclismul!
    Noi, de multe ori cadem in capcana de a supraaprecia gandirea a cate unui scriitor, ziarist, vedeta dar sa nu uitam ca ei doar stiu a mestesugi cuvinte nu de a intra in chintesenta lor, a efectelor unei actiuni, in fond habar nu au despre Univers cu legile lui , de matematica sau tehnica...cu vorbe nu poti progresa cum nu poti vesti primavara cu o floare!

    https://www.facebook.com/share/p/XQWsNYBGt8pAZzdd/

    RăspundețiȘtergere
  52. Sovieticii din Basarabia spun că Iohannis i-a acordat o distincție unui fost militar "romano-nazist"

    https://www.facebook.com/share/p/8ejVq2csZVjFewRG/

    RăspundețiȘtergere
  53. După ultimele studii la pârnăi degeaba dormi cu fundul la perete dacă ai gura întredeschisă!

    RăspundețiȘtergere
  54. 6 aprilie 1877 - A fost emis decretul de mobilizare generală a armatei române, care aduce sub arme aproximativ 100 000 de oameni. Mobilizarea pentru Războiul de Independenţă a României s-a încheiat la 15 aprilie, trupele ocupînd iniţial poziţii de apărare pe Dunăre.

    RăspundețiȘtergere
  55. 6 Aprilie 1930: La sfârșitul Marșului sării, Gandhi ridică un bulgăre de noroi și sare și declară: „Cu aceasta, scutur temeliile Imperiului Britanic”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rishi Sunak (n. 12 mai 1980, Southampton, Anglia, Regatul Unit) este un politician britanic. A fost ministru de finanțe din 13 februarie 2020 până la 5 iulie 2022. Pe 24 octombrie 2022 a devenit liderul Partidului Conservator.[19] Pe data de 25 octombrie 2022 a devenit prim-ministru al Regatului Unit.[

      https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Rishi_Sunak

      Ștergere
  56. Pe surse cei din Axa Raului în frunte cu Akordov dorm cu gura deschisă.

    RăspundețiȘtergere
  57. https://adevarul.ro/stiri-locale/constanta/ofiter-de-rang-inalt-despre-drona-detonata-de-sri-2352687.html

    Deci barca era o dronă, drona era a orckranienilor și -l căuta pe Zdreanță da -i-am clanță

    RăspundețiȘtergere
  58. Nu știu dacă l-o fi influențat sau nu pe domnul Moș Alecu comentariul meu (APV_rz 4 aprilie 2024 la 12:51) ( https://mhblogonline.blogspot.com/2024/04/ministerul-apararii-nationale-publicat.html?showComment=1712224294594#c5924083377820237996 ) dar pe blogul dumnealui a publicat un articol dedicact, cu titlul "Uite gradul, nu e gradul...".

    https://mosalecu.blogspot.com/2024/04/uite-gradul-nu-e-gradul.html

    Îl felicit pe domnul Alecu pentru că aprofundează tema cu majorarea valorilor soldelor de grad, în articolul dumnealui descriind și motivele care au stat la baza existenței până în 2023 a unei solde de grad "de kăkat" din punct de vedere financiar.

    Câteva dintre comentarii sunt interesante dar se axează mai mult pe ideea că au mai rămas militari care îndeplineau condițiile de pensionare potrivit legii 223/2015 până la data de 31.12.2023 și au ales să rămână în activitate.
    În comentarii se vorbește de cele 6 luni pentru care se va calcula cuantumul pensiei împricinaților dar se uită aspectul cel mai important și anume că, pentru cele 6 luni, se vor actualiza valorile soldelor de grad și de funcție la data deschiderii drepturilor de pensie.
    Un cadru militar care prin 2020 să zicem, a avut viziunea că se vor majora până în 2025 soldele de grad și de funcție și "și-a pregătit" cele 6 luni pentru pensie eventual garnisite cu "lucrături excepționale" și în decembrie 2023 și-a amânat data ieșirii la pensie și-și depune cererea de pensionare începând cu 01.05.2024, toate componentele luate în calcul pentru cele 6 luni din 2020 se vor actualiza la valorile din data de 01.05.2024.
    Mi se pare ciudată ideea că împricinatul ar fi trebuit să depună o cerere de pensionare înainte de 31.12.2023, cerere care ulterior să și-o retragă. În legea 282/2023 nu se povestește nimic despre chestia asta.

    Un personaj care dă de înțeles că a fost un fel de șăfuț de UM scrie un comentariu din care reiese ce fel de specimen abject și semianalfabet a fost:

    Anonim 05.04.2024, 17:17
    <...>Ca rezoluție, pe o asemenea cerere, și-am pus multe , asi fii scris : "Solicitare inutilă" urmată de funcția de comandă și grad și semnătura.

    https://mosalecu.blogspot.com/2024/04/uite-gradul-nu-e-gradul.html?showComment=1712326666514#c7135926952249153691

    Lăsând la o parte imbecilitatea "gândirii" personajului, vă rog să remarcați corectitudinea ortografiei😂

    Într-un mod elegant a reacționat și Moș Alecu la comentariul idiotului:
    mos alecu 05.04.2024, 18:23
    Comandantul unitatii nu are nici urma de atributii/indreptatiri sa aprobe cererea pentru acordarea pensiei militare de stat!
    Acea cerere se admite sau se respinge de catre CPS!


    Un răspuns mult mai "elegant" este făcut de alt comentator, care-i umple orificiul buco-anal și frigiderul idiotului cu carne calitatea premium:
    Anonim 05.04.2024, 20:22
    Ptr.dl.Anonim de la h 17,17
    Daca in pixul/etc.dvs . sta aprobarea unei cereri de pensionare a unui cadru militar care indeplineste conditiile prevazute de lege,atunci nu am ce comenta,indiferent de gradul dvs,unitate,etc, constat ca sunteti paralel cu legislatia,si asta spune mult despre un comandant, cu asemenea personaje nu e de mirare unde suntem la ora actuala.
    Eu personal daca eram subordonatul dvs.va f..t..m in gura si la propriu si la figurat.Marsh.


    Pe această cale, îi urez și eu limbricului respectiv (Anonim 05.04.2024, 17:17) de pe blogul lui Moș Alecu, pensie cât mai mică și mai scurtă asortată cu o muie hacademică🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. korect. mi-a plăcu și kestea cu futatul în gură, la propriu.

      Ștergere
    2. peseaua: și eo îl felicit pe Moș Fi8 Alecu, da numa dupe ce ne pupă oleacă berbecu

      Ștergere
    3. @ APV_rz,
      Mi-e greu sa cred ca Anonimul de pe blogul lui moș Alecu a fost comandant de unitate. Indiferent ce funcție a îndeplinit e regretabil faptul că încă mai există ofiteri cu grave carente gramaticale...,,asi fii scris"...

      Ștergere
  59. "Funcția doboară gradul și pila talentul"
    Autor aproape necunoscut

    RăspundețiȘtergere
  60. "Asta-i muzica ce-mi place"

    Regele Carol l in timpul bombardamentului românesc asupra Vidinului

    RăspundețiȘtergere
  61. "Asta-i muzica ce-mi place"

    Grup de martalogi pârsi in timp ce numarau mormanele de ajutoare și solde compensatorii.

    RăspundețiȘtergere
  62. "Asta-i muzica ce-mi place"

    Grup de martalogi pârsi in timp ce numarau mormanele de ajutoare și solde compensatorii.

    RăspundețiȘtergere
  63. "Asta-i muzica ce-mi place"

    Grup de martalogi pârsi in timp ce numarau mormanele de ajutoare și solde compensatorii.

    RăspundețiȘtergere
  64. "Asta-i muzica ce-mi place"

    Grup de martalogi pârsi in timp ce numărau mormanele de ajutoare ai solde compensatorii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ reddog,
      Văd că efortul ți-a fost încununat și ți-ai găsit ,,un loc sub soare" acilisea (alaturi de foști ofițeri superiori) din armata. Meritul ii revine in exclusivitate lui pmt. Asta e ,,hacademia", oferă șanse tuturor.
      Așa că lasă obsesiile și frustrările deoparte și concentreaza-te pe prezent și viitor.

      Ștergere
  65. No, no, ca să vez că apăru și Kelu Viurelu în istorie evenimentelor universale, ce s-or petrecut de-a lungul timpulu, pe 6 aprilie !
    A dreq și Doagă ăsta, că i-ar m-am râs.

    RăspundețiȘtergere
  66. anonim6 aprilie 2024 la 11:32

    Inițial am crezut că e o glumă chestia cu barca era de fapt o dronă. Da scrie la ziar, negru pe alb. Așa că am căotat repede pe dex să văd ce înseamnă o dronă. Fără echivoc, toate explicațiile au aceeași semnificație: aparat de ZBOR, fără pilot !
    Păi bă Sereilă ofițer de rang înalt, ori e barcă, ori e dronă ! O hi și ăsta din neamul marțalogilor pârș care populează câcăstoarea lu Moș Calică, de tipul lui Dactăr Călin.
    S-ar putea să greșesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai nou a intrat în uz și termenul asta de dronă maritimă.

      https://m.defenseromania.ro/fortele-armate-ucrainene-au-prezentat-oficial-drona-maritima-magura-v5-foto-video--are-o-raza-de-actiune-de-aproximativ-800-km_623835.html

      Ștergere
    2. Mai nou a intrat în uz și termenul asta de dronă maritimă.

      https://m.defenseromania.ro/fortele-armate-ucrainene-au-prezentat-oficial-drona-maritima-magura-v5-foto-video--are-o-raza-de-actiune-de-aproximativ-800-km_623835.html

      Ștergere
    3. Pesea: nu-i p-aciulea Curleoană, că el sigur știe o iesplicație.
      Să-l caut pe la Moș Koilă, să nu cumva să hie plecat p-acoalea, să-i dea mumu mumu lu comandantul ăla, care nu vrea să aprobă cererile de penzie.

      Ștergere
    4. Mai nou a intrat în uz și termenul asta de dronă maritimă.

      https://m.defenseromania.ro/fortele-armate-ucrainene-au-prezentat-oficial-drona-maritima-magura-v5-foto-video--are-o-raza-de-actiune-de-aproximativ-800-km_623835.html

      Ștergere
    5. In sens mai larg termenul drona poate fi folosit pentru orice vehicul fara echipaj si care poate fi controlat de la distanta.

      Ștergere
    6. Bine că nu era o torchilă pentru Zdreanță și Bășinescu...

      Ștergere
  67. Cuțu, cuțu, na Grivei ia o clanță dacă vrei . Că Grivei e numai unul, se cacă și -i dă cu pumnul

    RăspundețiȘtergere
  68. Bă nu mă mai criticaț !
    Idealul meu în veață o fo / e să-i dau lu Kișă clanță !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea: din cân în cân, ca toată lumea bună, mai dau o fugă și pe la câcăstorul ceobenului, ca să-i dau câte o torchilă filozofulu poet de Hurzicany !

      Ștergere
    2. @ pmt,
      Cu doua luni in urma, idealul tau în viața era să-i dai clanța lui Zdreanță. Evident, s-a reținut și faptul că obiectivul inițial (clanța lui Kiss) rămâne valabil dar e de discutat un pic și pe abandonarea celei de-a doua direcții...

      Ștergere
  69. Văd că domnu' Ifrim încă nu s-a hotărât la care axa sa adere...a binelui sau a raului? O fi de bine? O fi de rău? dracu știe! Pe la 11:04 a postat un banc despre ,,studenții" din puscherii.

    RăspundețiȘtergere
  70. MAXIMA ZILEI:
    Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot universul conspira pentru indeplinirea visului tau. (Paulo Coelho)

    RăspundețiȘtergere
  71. Maxima zilei este că tu ești geoană, un prostănac, pe botul tău să mă kc

    RăspundețiȘtergere
  72. Grivei- de sule să ne ei, tu nu te poți compara nici în vise cu nea Bozil, care a avut grad și funcție adevărată - beli -ne-ai măciuca toată. Tu ai fost angajat pe filiera indirectă, ca agent majur -pupa - ne -ai pe toți în cur.

    RăspundețiȘtergere
  73. E clar că lumina zilei că martalogii pârsi au devenit rezervisti pe filiera indirecta via mormanele de ajutoare și solde compensatorii.

    RăspundețiȘtergere
  74. Uăi daci uamini bre, ci uamini ! Tătă zioa mă critică !
    Hop, hop, hop, Zdreanță o ia la ceock !

    RăspundețiȘtergere
  75. Martalogii pârsi își doresc (cu ardoare) sa le-o bage.
    Alo, Universu'!
    Se aude, da!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din Drobeta -n Calafat, Zdreanță agent majur ne pupă pe toți în cur și ea mooe cu rahat.

      Ștergere
  76. Actualul director general al ANP,, cms șef Dan Halchin este fost agent pe filiera indirecta.

    Camaradul Rambo de la arma care da senzația avea dreptate când spunea că în rănita fiecărui soldat se afla bastonul (și cătușa) de mareșal.


    anonim6 aprilie 2024 la 14:16
    Grivei- de sule să ne ei, tu nu te poți compara nici în vise cu nea Bozil, care a avut grad și funcție adevărată - beli -ne-ai măciuca toată. Tu ai fost angajat pe filiera indirectă, ca agent majur -pupa - ne -ai pe toți în cur.

    https://anp.gov.ro/informatii/conducere/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erata
      Directorul general ANP e comisar nu comisar șef.
      Dar are un doctorat printre altele.
      E in sistem de vreo 25 de ani.

      "Experiența internațională a presupus participarea în calitate de expert pe problematica de penitenciare în Kosovo – 6 luni sub comanda U.E, în Libia – 9 luni sub comanda O.N.U precum și în Tunisia/Malta – 3 luni într-un proiect finanțat de guvernul britanic.

      Studiile postuniversitare cuprind o licență în drept și un master în domeniul managementului și finanțării administrației publice. În anul 2015 am finalizat programul de studii doctorale în domeniul Științe Militare și Informații, acordarea titlului de doctor realizându-se în cadrul Universității Naționale de Apărare, Carol I din București. Cercetarea științifică s-a concentrat pe modalitățile în care structurile demilitarizate ale statului român (poliția națională, penitenciarele și poliția de frontieră) interacționează cu acțiunile forțelor terestre în cazul unui conflict militar sau criză de mare amploare."

      Ștergere
  77. Am scăpat de idiotul de RH, dar ne-am pricopsit cu un geoană/prostănac de Zdreanță da -i-am clanță...

    RăspundețiȘtergere
  78. Zdreanță, ceoku mare și ia clanță 😮🖕. Deschide -l ca pelicanul ca să îți băgăm ceokanul

    RăspundețiȘtergere
  79. Stimați camarazi de la celelalte arme!
    Avem o problema.
    Am scăpat de Nikk lindik mik și acum avem câteva anonime tari în clanța.
    Par genul Olgutei Vasilescu, aia cu clanțele Swarovski.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ reddog,,
      Esti idiot ,,prietene"!
      Administratorul blogului îți poate confirma faptul că de Nikk (coșmarul vieții tale) n-ai scăpat iar eu îți garantez că nu ai nici-o șansa indiferent cat de mult îi pupi și le lingi kururile unor așa zidi susținători ai tai.

      Ștergere
  80. Zdreanță, apropo de "mormanele de ajutorare primite", eu am luat un miliard în bani vechi. Ce să -ți fac Potaie linge -ne-ai pe coaie, inteligența se plătește, prostia, cum e cazul tau, NU!

    RăspundețiȘtergere
  81. Cei care au conceput Legea apărării naționale a României ar trebui să citească teza de doctorat a directorului general ANP, dl cms Dan Halchin


    "Cercetarea științifică s-a concentrat pe modalitățile în care structurile demilitarizate ale statului român (poliția națională, penitenciarele și poliția de frontieră) interacționează cu acțiunile forțelor terestre în cazul unui conflict militar sau criză de mare amploare."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostălăule, mai ia o pauză, căca -ne-am în gâtlejul tău cu bucăți de sulă cât mâneca cojocului!

      Ștergere
  82. Deja am trimis o observație la Legea apărării naționale a României dar mai trimit una.
    La art 11(2) din lege au omis penitenciarele.
    Le recomand inițiatorilor sa citească teza de doctorat a actualului director general al ANP.

    https://e-consultare.gov.ro/w/legea-apararii-nationale-a-romaniei/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostălăule, mai ia o pauză, căca -ne-am în gâtlejul tău cu bucăți de sulă cât mâneca cojocului!

      Ștergere
    2. Și uite așa, daca proiectul de lege trece de parlament in forma actuala, camaradul reddog va deveni oficial ,,camaradul pwlii".
      Jigodia asta ordinară în loc să zică merci că în cursul zilei de ieri l-am avertizat printr-un comentariu asupra prevederilor art.11(2) din proiect face ce știe el mai bine...musca de kur.
      Reddog, fi pe faza! In două-trei minute, Nikk îți trimite un mesaj.

      Ștergere
  83. A pus umărul și anonima cu acest comentariu (fără să vrea, evident)
    Morala e că viața pot fi utili și cei cu școala mai putina cum e anonima cu comentariul asta. 👍

    anonim6 aprilie 2024 la 14:16
    Grivei- de sule să ne ei, tu nu te poți compara nici în vise cu nea Bozil, care a avut grad și funcție adevărată - beli -ne-ai măciuca toată. Tu ai fost angajat pe filiera indirectă, ca agent majur -pupa - ne -ai pe toți în cur

    RăspundețiȘtergere
  84. Bă Zdreanță, bă prostovane, tu nu îți dai seama că nu ești bine venit aici? 75% din comentarii sunt ale tale, sau îți sunt adresate. Lasă -ne, "du-te unde a dus surdul roata și mutul iapa"! Zdreanță, că tot te foote grija de alții, ei află că io am primit la trecerea în rezervă, un miliard de lei vechi. Îmi pare rău pentru tine că prostia nu se plătește...

    RăspundețiȘtergere
  85. @reddog
    Bubico, mai vrea băiețelu' zăhărel🖕?
    Șezi mumos și bagă-ntre urechi:

    Zdreanță, cel cu ochii de faianță,
    Vino să îți dăm o clanță
    Pe Halchin să-l mulgi puțin
    Pe Dan să-l sugi la ciocan
    Cu toții ne căcăm de zor
    Pentru-ajentu' pulelor.

    RăspundețiȘtergere
  86. Proiectul de lege a apărării naționale a României nu poate trece în actuala formă.
    "Pe aici nu se trece" 🦅🇹🇩

    RăspundețiȘtergere
  87. Incredibil, dar adevărat!
    Ai de pulele noastre în ce hal s-a ajuns referitor la specimenele care populează MApN-ul în momentul de față!
    Dacă n-ați apucat să citiți încă, vă recomand ca înainte să luați o "tărie" și apoi să citiți articolul scris de domnul Neacșu la ÎN CUIUL CĂTĂRII:
    Nerușinare, discriminare și lașitate

    https://in-cuiul-catarii.info/2024/04/05/nerusinare-discriminare-si-lasitate-20625

    În decembrie 2022 știu că exista regula ca "documentelor intrate" să li se atribuie un număr de înregistrare "intern" și să se răspundă oficial specificându-se acel număr pe documentul de răspuns, pe lângă faptul că documentul de răspuns trebuie să poarte funcția, eventual gradul, semnătura celui care-și asumă documentul și ștampila unității.

    N-am crezut că voi vedea scris într-un document oficial așa ceva: "Nu în ultimii (așa scrie 😁) rând, limbajul licențios folosit în mediul on-line la adresa conducerii Ministerului Apărării Naționale nu vă face cinste pentru funcția pe care pretindeți că o ocupați<...> ".
    Adică, eu MApN, ca instituție a statului, te fut în gură pe tine cetățene, pentru că m-ai înjurat pe internet, te-ai beșit în lift și te-ai scărpinat la koaie pe stradă.
    Document oficial, fără număr de înregistrare, fără semnătură și ștampilă😬
    Putea măcar să pună ca ștampilă un fund de păhăruț de vișinată🤣

    Astfel de kăkați cu ochi 💩 aidoma celui care le-a răspuns în numele MApN celor de la ROMIL ne-au decis supraimpozitarea pensiilor militare, mărirea soldelor de grad doar pentru "activi" și toate restul futaiurilor la care au fost și sunt supuși pensionarii militari.

    Poate băieții de la O&T îl vor identifica pe kăkatul cu ochi și-i vor transmite mesajul meu folosind limbajul "licențios": băi kăkat cu ochi, te fut pe unde bei apă și te bag în chizdocul mă-tii așa cum se spală AZP-ul în lighean, îl bagi și-l scoți până dispare muștarul de pe el.🖕
    Voi depune toate eforturile să-mi rămână material pentru toată conducerea MApN și CPS MApN🖕

    RăspundețiȘtergere
  88. Am mai trimis o observație la Legea apărării naționale a României facand trimitere la teza de doctorat a cms Dan Halchin, directorul general al ANP.

    "Cercetarea științifică s-a concentrat pe modalitățile în care structurile demilitarizate ale statului român (poliția națională, penitenciarele și poliția de frontieră) interacționează cu acțiunile forțelor terestre în cazul unui conflict militar sau criză de mare amploare."

    RăspundețiȘtergere
  89. @ reddog,
    Vezi ce înseamnă când te mănâncă în kur că pe Zambilica?
    La ora 15:30, a mai apărut un Anonim și îmi dau cuvântul de onoare că nu sunt eu. In ultima perioada am făcut tot posibilul sa te evit, ba mai mult ți-am întins o mână de ajutor deschizsadu-ti ochii referitor la art. 11(2). Dar se confirma încă odată că facerea de bine e futere de mama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să trăiești domnu' Nikk!
      Porcul de câine mușcă și mâna stăpânului (dom' Vasile, șăfu la blog) darămite ale celorlalți hacademicieni.
      Muie veșnică găozarului reddog!🖕

      Ștergere
    2. Nikk
      Neee
      Tenta cu postarea aia era alta. 😁

      Ștergere
    3. @ reddog,
      Indiferent de faptul că ne mai fwtem noi direcția unul-altuia pe aici, te asigur că am scris comentariul de ieri ora 15:11, cu cele mai bune intenții.
      Reciteste-l și rog și ceilalți colegi (daca au timp) să facă acest lucru și să-mi semnalați și mie ce tenta în afara unei informări are comentariul respectiv.

      Ștergere
  90. Mă gândesc să mai trimit i observație la lege.
    În cazul unui conflict se știe că sunt și mulți defetiști sau trădători.
    Aceștia trebuie păziți tot de militari deci se impune militarizarea ANP.
    Le pot da exemple de defetism sau trădare făcând trimitere la unele bloguri frecventate de rezerviști militari.
    Aceștia folosesc inclusiv un limbaj licențios la adresa conducerii MApN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Zdreanță, bă geoană, la cât ești de idiot, mai bine te-ai uita pe unde umbli. Poate calci în vreo -o hazna, dă -te -n sula mea .

      Ștergere
  91. Zdreanță, da -ți -am clanță, buhai de baltă ce ești - sula tu să ne -o belești, nu înțelegi că oricât te-ai da în cur și -n cap, tu nu vei fi decât un pârlit de agent majur -pupa -ne-ai în cur? Bă loază găoază, nici Armata azi nu mai pregătește militar profesionist, dară mite unul ca tine trist și mooist...

    RăspundețiȘtergere
  92. @reddog
    În cazul unui conflict, tu, în calitate de Laika pudelul anepist, vei fi trimis să întâmpini tancurile vrăjmașe cu o raniță cu trotil pe spinare.
    Pe blog te vom omagia ca erou și vei apărea și pe timbre😁
    Limbajul licențios utilizat aici pe blog la adresa conducerii MApN (dacă și asta se poate numi conducere😂) este cel mai civilizat posibil.
    Propune un articol separat de lege cu următorul cuprins:
    Muie veșnică găozarului reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  93. Bă Nikk, nu -ți pierde vremea cu Zdreanță, un... limbric .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrut doar să lămuresc câteva lucruri. Oricum nu cred că a înțeles dar e problema lui.

      Ștergere
  94. Conducerea MApN trebuie informată despre acest cuib de viespi de aici.
    În cazul unui conflict as vrea să-i păzesc pe martalogii pârsi de aici.
    La Chilia-n Port.
    Și Universul mă va ajuta pentru că i doresc mult asta. ✌️💪🦅🇹🇩🐕‍🦺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un nou Șoptirici!
      La Chilia-n port te futem în cort!
      Universul te va ajuta să ne sugi mătărângile🖕

      Ștergere
  95. Zdreanță, bă loază găoază, prin 2009-2010, sub distinsul patronaj al lui Nea Bozile, a fost deschisă Academia de Înalte studii Militare din domeniul Apărării Naționale, MH blog. Aciulea s-au format și trezit la realitate (nu-i cazul tău, că dintr -un ghițăl nu poate ieși decât cel mult un cățel) ,Moș Kaliku, Plano 10, NeaCașu, Ilenuța lu Cobuz, Icleanu, Tigri 2 macraonelele din Hurziceni, Țiuzăr ciobârlanul, Nikk, Akord, io....PMT a aterizat târziu, prin 2012-2014.
    Bă Zdreanță, bă Grivei de sulă să ne iei ți -au spus -o și alții: Fără examen de admitere la Academia Zoo+9, oricât te -ai căca pe tine, nu intri! Zdreanță, hai noroc și de la academicieni să o iei la ceok!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe 8 dețembre 2009. Eo din 2012, la sesizarea scrisă a unui camarad de la Secemede.

      Ștergere
  96. Anonimu care-i altul dăcât Anonimu adevărat, să ridice mâna ! Să vine repede la Secletareatu Hacademic ca să-i dăm o cerere de adeziune, ca membru simpatizant !
    Ioi !
    Doamne feri, MUEi Doagă, mai hodinește-te oleacă, că ai să rămâi cu muia strâmbă, ca Fernandel !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @pmt 6 aprilie 2024 la 16:39
      @<...>MUEi Doagă, mai hodinește-te oleacă, că ai să rămâi cu muia strâmbă<...>
      Are talent la încasat.😂
      Ăsta-i ca-n desenele animate, îl faci foaie de plăcintă și revine la forma inițială😁

      Ștergere
  97. Camaradul Rambo a postat de Ziua Îndrăgostiților videoclipul melodiei "La Chilia-n Port"
    Martalogii pârsi sa bage la cap.

    https://www.facebook.com/share/p/4EEmaET9d3RdHyW2/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Șăf di stat majur6 aprilie 2024 la 17:04

      Bă leat, păi cine veghează la ordinea, disciplina și buna pregătire de luptă a Brigăjii dacă nu io?
      Nu putem lăsa orice mârlan ca zdrențărosul de Reddoagă făr-o doagă sâni per turbe activitatea de pregătire . Fiți vigilenți și nu lăsați poponarii că Zdreanță să vă penetreze!

      Ștergere
  98. Filozofia sfârșitulu lu 2012:
    Anonim30 decembrie 2012 la 20:20
    @ all sniper one
    ,,Dumnezeu probabil ii iubeste pe idioti, din moment ce a creat asa de multi.''

    Răspundeți
    Răspunsuri

    PMT30 decembrie 2012 la 20:30
    Este un punct din vedere !
    Pentru cei care se cred creati de Dumnezeu si nu din sfantul futai !
    Iar eu din pula m-am nascut
    Si muie-mi este muma !

    Sa ma contrazica cineva !

    Răspundeți

    PMT30 decembrie 2012 la 20:26
    Prostul satului, se stie
    Daca n-ar fi fost pe-aciulea,
    Asta "lume"-era pustie !
    Iar desarta-mi ierea muia !

    Răspundeți
    Răspunsuri

    Anonim31 decembrie 2012 la 09:05
    Perfect adevarat!
    Sincere aprecieri pentru Czar, cel care face fata cu brio!
    Fare el, n-am fi fost ceea ce suntem.

    Răspundeți

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi scapă despre cine ierea vorba în această operă literară...
      Anonim30 decembrie 2012 la 20:43
      MUie daca n-ar fi fost
      ce dadeam acum la ,,prost''?

      Răspundeți
      Răspunsuri

      PMT30 decembrie 2012 la 21:09
      O clantzuka, sau ceva !
      Nu-l lasam pe "prost" asa !


      PMT30 decembrie 2012 la 21:11
      Pese:
      Sau chiar o biuziuca mica
      Stai usior, nu-ti fie frica !
      Tot gaseam ceva de dat
      Pentru cel mai prost din sat !

      Ștergere
  99. Întrebare pentru martalogii pârsi.
    Ce părere aveți despre conducerea MApN?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre ei nu avem nicio problemă, despre tine DA🖕

      Ștergere
    2. Despre ei nu avem nicio problemă, despre tine DA🖕

      Ștergere
  100. Reacții și contrareacții:

    Lupus8 decembrie 2013 la 22:50
    Burcule, ești rușinea breslei militare. Patronezi o mizerie de blog.

    Răspundeți
    ============================
    Moaaaaaa, și s-a pornit băjeții:
    ===========================
    MPT8 decembrie 2013 la 10:32
    Ai ramas singur, parasit, cu lantul ruginit pe poarta !
    Te roade invidia si esti napadit de rautate.
    In prostia ta nefericita, ai ramas in dosul gardului, tragand cu ochiul printre uluci la altii !
    Ase ai sa crăchi, ca un lup singuratic si cu un lacat imens la usa, pe care singur ti l-ai croit !

    Eote bre ! Acusica bag un penguine ! Si HOP, si HOP, si HOP, HOP, HOP !

    Anonim8 decembrie 2013 la 10:18
    Lupus baga o limba adanca in curul balegos al jandarmilor din Pungesti.
    Violator de morti de la cimitirul de curve al departamentului SRI

    Răspundeți

    Anonim8 decembrie 2013 la 10:25
    Mana lunga a revolutiei a-ti va taia pula sii ti-o vari in gura plina de basini si parturi si a-ti va viola mama si toata familia de.securist imputit.

    Răspundeți

    Anonim8 decembrie 2013 la 10:28
    Erata
    Securist si comunist .
    Robert Horvath pentru Lupus

    Răspundeți

    Anonim8 decembrie 2013 la 10:40
    Trimite pe distinsa doamna Lupus la Pungesti s-o futa toti jandarmii si satenii in cur in pizda si in gura si iar in cur si in gatul matii de mama de securist.

    Răspundeți


    Anonim8 decembrie 2013 la 10:48
    @ Lupus. Scuza limbajul....Futu-ti mortii matii.

    Răspundeți

    RăspundețiȘtergere
  101. Don jenaral Mojiu, totuși am rezistat și am băut vremurile 😂👍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Ăla, Sniper one, era Țiuzăr ciobârlanul 😂

      Ștergere
    2. Da, da. Am scris aproape simoltan despre Snaipăr Țiuzăr.

      Ștergere
  102. La întrebarea despre conducerea MApN vrem sa auzim și opinia celui cu cățelul, Pmt.

    https://youtu.be/7AuP186vvwo?si=TLWu6L2AiygsSgNL

    RăspundețiȘtergere
  103. De subliniat că Snaipă Oan, pe vremea lui 2012, ierea Țiuzer Luzer sub acoperire, pe care-l mai dezmierdam și Prostul satului, ori Proasta netulu.

    RăspundețiȘtergere
  104. La pușcărie referitor la deținuți se spune că atunci când au prea mult timp liber se apuca de prostii
    Dar poate fi valabil și la alții.
    Elocvente in acest sens sunt vechile discuții de mai sus ale martalogilor pârsi.

    RăspundețiȘtergere
  105. Uăi, trag o fugă până la haznaua lu Țiuzăr, să trag o cufireală. Parcă mi-e milă să-l las părăsit complet. Acu i-a plecat, definitiv, și Viurică Kelă Limbreacă, de-a rămas ceobenu ca prosta-n poartă.
    Vorba aia, doar am activat atâta vreme și p-acolea, ba chiar în momente grele pentru țară și popor am reoșit să-m mențin cujetul treaz și matarânga învârtoșată !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  106. Si pe la englezi umbla unii in uniforma cu rucsacul in spate.
    Zicea ceva despre asta cel cu catelul, Pmt.
    Chiar si uniforma aduce mult cu cea româneasca.


    https://www.facebook.com/reel/425159456656791?s=yWDuG2&fs=e

    RăspundețiȘtergere
  107. Și uite așa s-au dus dracului Axa binelui fara că tov. Akord (Akordov) sa fi mișcat un deget.
    A mai rămas în Axa binelui doar domnu' Ifrim...ca adminu nu se pune fiind neutru. Cred că se va retrage și domnu'Ifrim din axa având în vedere că e ocupat mai mult cu ,,problemele" chiriaselor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnu Ifrimea se va retrage din ax, așea ușior, ca să nu i se escorieze homoroidul.

      Ștergere
    2. Nici cel cu cățelul nu s-a retras.

      Ștergere
  108. Moama ce-a intrat 🥕 ăla la unii.
    Doar frunzele i se mai vad. 🤣

    reddog6 aprilie 2024 la 17:06
    Întrebare pentru martalogii pârsi.
    Ce părere aveți despre conducerea MApN?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    anonim6 aprilie 2024 la 17:24
    Despre ei nu avem nicio problemă, despre tine DA🖕


    anonim6 aprilie 2024 la 17:24
    Despre ei nu avem nicio problemă, despre tine DA🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt convins că la majoritatea celor care postam pe aici ni se cam fâlfâie de conducerea MApN-ului....care de vreo 7 ani ne fwte cu pwla îndoită.
      Așa că las-o moarta cu amenințări de genul...informez MApN'ul...bla...bla.
      Intreaba-l și pe domnu' Ifrim, de la Axa binelui, el ce părere are?

      Ștergere
  109. Eu cu akordeoane suntem de planton la noapte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi doi o cam fâlfâiț noapte de noapte, prin oscătoru de ciorăki ! Cel puțin Akoarde sigur o arde întins pe frun rastel de ăla de bocanci. Bagă 2-3 fâsâite p-aciulea, dupe care se tirează la oscător, la mireasmă, ca pe vremea când ierea în Selepeu.

      Ștergere
    2. te oftici ai,te oftici c-o falfaim?🦅🦅
      ar vrea el redoaga 🐣🐥...dar el ne-o falfaie noua ca ne place.Dupa falfaiala o si intareste 🥒👄 🌽....👅🥕dupa care o imbratiseaza si-o iubeste 🤗💘
      cre' ca le-am aranjat pentru redoaga foarte suggestiv 👌

      Ștergere
  110. Ofițerul din spate (clar are un grad mai mic) poarta eghiletul pe partea stângă a uniformei.
    Eghiletul se poarta pe partea dreapta a uniformei cum îl poartă primul ofițer.
    Sunt reguli diferite la britanici?

    reddog6 aprilie 2024 la 18:01
    Si pe la englezi umbla unii in uniforma cu rucsacul in spate.
    Zicea ceva despre asta cel cu catelul, Pmt.
    Chiar si uniforma aduce mult cu cea româneasca.


    https://www.facebook.com/reel/425159456656791?s=yWDuG2&fs=e

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La britanici e un pic diferit.
      Probabil cel din spate este ofițer aghiotant.


      Există patru tipuri de aiguillette purtate de forțele armate britanice.

      Aiguilletele (clasa I sau Royal) sunt din snur de sârmă de aur și sunt purtate pe umărul drept de, printre alții, amiralii flotei , mareșalii de câmp și mareșalii RAF ; medici de onoare, capelani de onoare, chirurgi de onoare și aghiotanți ai Suveranului ; și călăreți către membrii familiei regale . Unele numiri au privilegiul de a purta un Cifra de Suveran în miniatură pe vârfurile aiguilletelor. Aceste aiguillete sunt purtate și de ofițerii comisionați ai Cavaleriei Gospodărești (numai în ținută). Ele sunt purtate pe umărul stâng în ținută deplină de către ofițerii de subordine ai Cavaleriei Casei.
      Aiguilletele (clasa a II-a sau bord) sunt de aur și albastru închis, purpuriu sau albastru deschis, în funcție de faptul că sunt purtate de ofițerii Marinei Regale, Armatei sau RAF și sunt purtate pe umărul drept, printre alții, de membrii militari ai Consiliului de Apărare și ai fiecărui serviciu. Consiliul și personalul personal al guvernatorilor . O versiune simplificată, fără colaci, este purtată pe umărul stâng de către caporarii de stat major , caporarii de cal și caporarii de cal lance ai Cavaleriei Gospodărești în haine complete.
      Aiguilletele (clasa a 3-a sau Statul Major) sunt de aur și albastru închis, purpuriu sau albastru deschis, în funcție de dacă sunt purtate de ofițerii Marinei Regale, Armatei sau RAF. Sunt purtate pe umărul stâng, printre alții, de către atașați , asistenți și ajutoare de camp.
      Aiguilletele simple sunt purtate de caporarii lance ai Cavaleriei Gospodărești și de trupele din Gărzile Dragonilor și ale regimentelor de Dragoni în haine complete.
      Comisarul Poliției Metropolitane poartă aiguillete de argint atât în ​​ținută formală, cât și în cea de ceremonie.
      Comisarul și comisarul adjunct al poliției orașului Londrei poartă aiguillete de aur pe umărul drept în rochie de ceremonie. Unii ofițeri ai acelei forțe poartă, de asemenea, aiguillete de aur pe umărul stâng, în rochie de ceremonie.

      https://en.m.wikipedia.org/wiki/Aiguillette

      Ștergere
    2. Primul ofițer este Sir Patrick Sanders, șeful Statului Major.
      Deci cel din spatele său e ofițer.
      Mi-e greu sa cred că un general cu o asemenea funcție are aghiotant un subofițer.

      Ștergere
  111. Bă, mai ține mult postul ăsta ? Când dreq dă țârcovnicu șăf de la BOR dezlegare și la huța huța ? Că mi s-a acrit de când îi tot dau palme, iar banditu ista de Ifrimea numa la prostii mă îndeamnă, de parcă aș avea cardosanul de platină pentru VIPuri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Șeful Bisericii din R Moldova care ține de ruși a fost și ofițer KGB.
      Văzusem și poze când era cu gagici la plaja. 😁
      Și nu păreau trucate.
      Era așa mai pe sistem rusesc cu un post mai relaxat.

      PS: Caut acum pozele. 😁

      https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Cantarean

      Ștergere


    2. https://www.zdg.md/stiri/stiri-sociale/poze-noi-dezmatul-mitropolitului-care-l-sustine-pe-igor-dodon/

      Ștergere
    3. https://evz.ro/controversele-din-jurul-mitropolitului-moldovei-colonel-in-rezerva-decorat-de-patriarhul-kiril-al-moscovei.html

      Ștergere
  112. Cauta-l si pe-al lu popa-sef Daniel ca-i tot pe acolo, langa a lu' ala de la Constanta de ti-a dat sa-i sugi miru'. De dosare vorbeam.

    RăspundețiȘtergere
  113. Dea dreq în moda asta cu emoji ! Stau acu să descâlcesc ce înseamnă limbile, bananele, morcovii și alte găoaze și știuleți !
    A dreq bagabonț !

    RăspundețiȘtergere
  114. Buei, la 9 fix steț invitații mei, în câcăstoarea lu Țiuzer Ceobenu, ca să-i băgăm câte o aroganță ! Că a ajuns idiotul să se înjure de unul singur. Doar câte una scurtă, ca să vadă că noi nu stem uamini răi !

    RăspundețiȘtergere
  115. Akordov e invidios.
    Daca era tare devenea ofițer în BOR.
    De-a noastră zic, că și ăleia de la ruși tot BOR ii zice
    Dar Akordov ar fi vrut la aia rusească.
    Că Patriarhul Daniel n-are poze cu gagici la plaja și e nașpa. 😁

    RăspundețiȘtergere
  116. 'Vă-n falci de hodorogi crecănați distruși auz la ei vor plantoane lt.col.să poată ei sta cu mâna la brădiș liniștiți.Aveți cuci dă-vă-n pool4 mea scoateți roșu 8 ,hărțile și puneți guguloaiele să ne apărăm în diferite variante de Ivan.

    RăspundețiȘtergere
  117. E 9, fug la Țiuzăr, să mă scarkine la OO !

    RăspundețiȘtergere
  118. Bă camaraz, ne dădurăm întâlnire la Țiuzer, să facem apelul general, și pula pula pula ! Cu escepțea șăfulu de stat major, care o fo prezent punctual, restu or n-or venit, or au întârziat ! La stația de RA se intona imnul, iar bagabonțîî se furișau prin spate, la formație !

    RăspundețiȘtergere
  119. Trădători .. Mai bine -l punem șef BPL pe frizerul de Zdreanță da -i-am clanță...

    RăspundețiȘtergere
  120. 👍

    Batalionul 26 Infanterie „Neagoe Basarab” a participat cu aproximativ 300 de militari alături de aliați din Franța, Belgia, Polonia, Portugalia și Macedonia de Nord la exercițiul de instruire în comun „RED SCORPIONS 24.11.1”, la Centrul Național de Instruire Întrunită „GETICA” din Cincu.

    „Scorpionii Roșii” s-au antrenat timp de două săptămâni executând ședințe individuale de tragere cu armamentul ușor de infanterie, cu armamentul de pe tehnica de luptă și un exercițiu tactic cu trageri de luptă, cu scopul de a crește coeziunea unităților aliate.

    Forto: căpitan Gabriel Chiriloiu

    #MapN #NATO #Infanterie #scorpioniirosii

    https://www.facebook.com/share/p/jUFLWfhe6jQaXNpF/

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri