Google Translate

luni, 8 aprilie 2024

Bruxelles, cuibul de viespi care bagă Europa în război cu Rusia!

 


Bruxelles, cuibul de viespi care bagă Europa în război cu Rusia!

Se cer 100 de miliarde de euro pentru achiziția de arme destinate Ucrainei! Nici în timpul pandemiei de Covid-19 nu am îndrăznit să visăm la atâta bănet, deși în joc era o miză și mai mare – supraviețuirea Europei în fața unei crize sanitare fără precedent în istorie. Iată că nici bine n-am ieșit din lockdown și Bruxellesul ne vrea iar în genunchi, dar de data asta și cu buzunarele golite. Totul, cică, în numele solidarității cu un popor oprimat, dar pe care nu avem voie să-l întrebăm nimic despre drepturile minorităților și cum au fost ele (ne)respectate.

Problema este, însă, alta și ea ne arată că, încă o dată, avem conducători defazați (pe unii i-am putea numi chiar dezaxați). La ce fac șefii Uniunii Europene, niciun termen nu trebuie complet ignorat.

Macron, dovada obrăzniciei nepedepsite la timp

Până și America s-a săturat de minirăzboiul din Ucraina. Gata, și-a umplut desaga, a golit cât a putut de mult vistieria Rusiei, dar și pe cea a Uniunii Europene! Din noiembrie, dacă nu chiar mai dinainte, SUA nu mai sunt interesate de ce se întamplă la Kiev – au blocat orice dialog pe tema ajutorului militar oferit lui Zelenski, iar subiectul a devenit unul tabu pentru presa acreditată la Washington, mai ales că între timp americanii și-au găsit un nou loc de joacă, prin Orientul Mijlociu, thank you Hamas!

Când am crezut și noi că, în sfârșit, scăpăm și din această încercare și vom primi ceea ce sute de milioane de oameni așteptăm – anunțul cu privire la începerea unor multașteptate negocieri pentru pace -, iată că unei părți a Europei i s-a făcut chef de război. Și din acela serios, cu rachete și bombe ghidate, cu drone, tancuri pe șenile, avioane de vânătoare și bombardiere strategice, să fim fum și pucioasă, miros de sânge peste tot!

De ce toate astea? De ce se vrea, la Bruxelles, să avem în continuare război pe „Bătrânul continent”? De ce insistă „aleșii” noștri pentru ajutor militar trimis numaidecât lui Zelenski când până și America s-a lepădat de acest actoraș ratat?!

Emmanuel Macron este cea mai bună dovadă pentru unde se poate ajunge când obrăznicia nu este pedepsită la timp. Liderul Franței ne dă de înțeles că vrea cu orice preț un război cu Federația Rusă și pare că nu știe cum să-l mai provoace pe Vladimir Putin. Dacă e așa, de ce nu se duce singur la luptă, de ce nu declară război Moscovei în nume propriu și pe deplin asumat, fără să se mai ascundă după fustița mamei, că oricum America nu este interesată să-și consume arsenalul pentru salvarea Kievului?!

Pentru cine sunt miliardele?

SUA au renunțat de aproape șase luni să mai trimită armament în Ucraina, o decizie strategică, luată pentru a-l împinge/aduce pe Zelenski la masa tratativelor. O văd toți, o înțeleg puțini, însă, cu toate acestea, încă mai sunt câțiva lătrăi pe la Bruxelles care continuă să bage bățul prin gard. Seamănă cu agitatorii de la Antena 3, generalii de tolcșoaie tv conduși de mareșalul Radu Tudor, care toată viața lor au condus doar mașini, nu și unități militare.

Aceștia sunt lobiștii marilor concerne din industria de apărare. Ei nu strâng bani pentru Zelenski, puțin le pasă de ce se întâmplă, cu adevărat, prin Ucraina. Au o singură misiune – să adune bani, miliarde de euro, pentru marile companii producătoare de armament. Sunt câteva, nu multe, iar Franța, dar mai ales SUA controlează piața. Suta de miliarde de euro nu va ajunge niciodată la Zelenski, este, de fapt, pentru aceste firme. După ce ne-a sărăcit golind visteria Uniunii Europene în buzunarele Big Pharma, acum Ursula mai vrea încă 100 de miliarde și pentru uriașul complex militar industrial american. Evident că american, doar știm că doamna joacă în tabăra greșită – este șefă peste Europa și vasală supusă a Americii. În pandemie, cu cine a semnat marile contracte, azi parte a unei înțelegeri obscure anchetate de Parchetul European?!; sms-urile dintre Ursula și CEO-ul Pfizer au fost, în cele din urmă, scăpate în presă, că așa se joacă la nivelul ăsta – te folosești de toți, apoi speli putina.

Spre ce ne îndreptăm?

Spre o dictatură militară, la cum se derulează scenariul. Cel mai bun exemplu ne vine chiar din România. Autoritățile de la București au ieșit pe interval cu un proiect de lege cel puțin controversat și care lasă să se întrevadă care sunt obiectivele urmărite – declararea stării de criză, care poate fi dictată atât de NATO, cât și de UE, o situație în care Guvernul va putea lua orice măsuri, chiar împotriva populației, dacă se perturbă ordinea publică sau se amenință stabilitatea politică.

Unii spun că ar fi fabricat în laboratoarele de la Bruxelles, nu știm nimic sigur, dar cert este că proiectul privind Sistemul Național Managementul Integrat al Situațiilor de Criză, pus în dezbatere publică de Ministerul Apărării, pregătește terenul pentru instituirea unei dictaturi fără precedent. Național a scris în 3 aprilie despre ce acest subiect, trecut la „și altele” de autorități, care doresc să nu se facă mai multă vâlvă decât este cazul.

Suntem luați de fraieri, e clar, nici nu știi în cine să te mai încrezi! În timp ce Franța vrea să înceapă un război cu Rusia, Germania a început și ea ceva, dar pe parte economică – reconstrucția orașelor din Ucraina ocupate de Putin.

Cât timp televiziunile din România molfăie scenarii fanteziste despre recuperarea regiunilor ucrainene din ghearele rușilor, nemții s-au și pus pe treabă – o anchetă a televiziunii ARD a dezvăluit că mai multe companii din Germania participă activ la reconstrucția orașului Mariupol, cel cu uzina Azovstal și celebra bătălie care ne-a ținut cu sufletul la gură în vara lui 2022.

Fotografii și înregistrări video făcute în Mariupol arată că rușii au refăcut orașul folosind materiale de construcții furnizate de gigantul german Knauf, companie din Bavaria cu peste 150 de fabrici în întreaga lume.

Așa stând lucrurile, alegerile europarlamentare din 9 iunie se dovedesc cruciale pentru viitorul tuturor națiunilor. Asta, dacă vor mai avea loc și zvonul privind anularea scrutinului nu va deveni realitate.

SURSA: https://www.national.ro/politica/bruxelles-cuibul-de-viespi-care-baga-europa-in-razboi-cu-rusia-825134.html/

238 de comentarii:

  1. AZI E ZIUA RROMILOR!!! Să-i urăm lu” Viurelu Kelu multă sănătate, iar lu” Zdreanță să i-o dăm pe la spate! Azi e și eclipsă de Soare. Se cam leagă eclipsa cu zigoinerii...

    Scuze, nu -l puteam uita pe Viurel cel kel+ Azorel...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mo Viurele, mo șukarule, mo kiparosule de Hurzâcani, sănătate și mulț bani !
    Iară Geavăr Azorel să ne pupe drept pe kel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda parca si afara se "intunericeste" de la viurelu roade kelu' +zigoinerii+becu negru(de la "elipsa")...ehee zi (noapte) grea bre
    .....ca zdreanta oricum nu sesizeaza diferenta, sa-i dea toti impreuna clanta (intre eclipsa si elipsa) pupa-le-ar pe tiganci in.......pizda
    N-am gasit alta rima.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bă camaraz, dacă ne bagă mUE în rezboi, merjem și noi ? Poate ne mai dă ceva. Eo nu vrau foncție mare, mie să-m dea depozitul de saliam și brânză uz.

    RăspundețiȘtergere
  5. @zdrentovici
    o limba scurta pt ziua rrromanes roscată ca blana ta . Ca va potriviti!
    "doi curve..." Daca erai cu chisu-kelu puteam zice "doi curvi"

    RăspundețiȘtergere
  6. Lui Akordov și Pmt le vor da doua oua moua.
    Sau doi oi moi

    RăspundețiȘtergere
  7. Ministerul Apărării Naționale continuă seria exercițiilor de rutină de tip MOBEX, pentru verificarea stadiului pregătirii populaţiei, economiei și a teritoriului pentru apărare.

    MOBEX BR-GL-24 se desfășoară, în perioada 8-12 aprilie, în județele Brăila și Galați.

    Pe timpul exercițiului, rezerviști cu domiciliul în județul Brăila, respectiv în județul Galați, cuprinși în planurile de mobilizare, vor fi chemați la unități militare în vederea desfășurării unor activități specifice de pregătire, potrivit prevederilor legale în vigoare.

    Exercițiile de mobilizare se planifică şi se organizează periodic în toate județele, în baza Planului verificării stadiului pregătirii populației, economiei şi teritoriului pentru apărare prin exerciții şi antrenamente de mobilizare, aprobat de Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, în anul premergător desfășurării acestora.

    ➡Detalii aici: https://www.mapn.ro/cpresa/18346_exercitiul-de-mobilizare-mobex-br-gl-24

    Foto: arhivă (decembrie 2023)
    #MOBEX #informare #Braila #Galati

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe Zdreanță îl luăm ca viviandieră. Cască pliscul tare și are limbă moale.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dincolo Căpitanul de Fer ii da replica lui Nikk lindik mik.


    CEZAR8 aprilie 2024 la 12:31
    Suge o ceapa ..Anos..pirlit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ reddog,
      Iar ți-ai luat 🖕 idiotule!!!
      Ia și o muie, cretinule!!!

      Ștergere
  10. Țara are nevoie de eroi ,așa că mergeți unde vă trimite țara!Eu mi-am reînoit pașaportul dacă aveți nevoie de mine trebă să mă găsiți.Indiciu:Tahiti ,destrăbălare,băștinașe!Nu am stofă de herou!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie să ai stofă de erou ca să te salte bagabonții "cu arcanul".
      Stofa de erou o capeți. Dacă mai apuci! Dacă nu... avansare în grad, trei salve și o cuvântare.

      Ștergere
  11. @PMT & Akord
    Vă arde de mers la răzbel?
    Auzi la ei, "depozitul de saliam și brânză uz" și "zacăru' cu pesmeți" 😂
    'Tuvă-n aripi moșnegi😁
    La săpat tranșee și-n cel mai bun caz la bărbierit munți de cartofi😁
    Reddog va fi responsabil cu moralul trupelor, pe post de fetiță de trupă

    RăspundețiȘtergere
  12. 8 aprilie 1828 - S-a născut medicul român de origine franceză Carol Davila (d. 1884 )

    Carol Davila, pe numele de naştere Carlo Antonio Francesco d’Avila (în franceză Charles d’Avila) (n. 1828, Parma, Ducatul Parmei – d. 24 august 1884, Bucureşti, România) a fost un medic şi farmacist român, de origine franceză, născut în Italia, cu studii în Germania şi Franţa. A organizat serviciul sanitar militar şi ocrotirea sănătăţii publice; împreună cu Nicolae Kretzulescu, a pus bazele învăţământului medical românesc. A fost ales post-mortem membru al Academiei Române (2003)

    RăspundețiȘtergere
  13. Zdreanță, uite ce-am găsit de ziua ta: "Has mo car"!

    RăspundețiȘtergere
  14. @ reddog,
    Bai cretinule, pe Cezar îl cunosc de peste 40 de ani. Am fost colegi, vecini și suntem în relații foarte bune. Ți-am mai spus că ești idiot, fara discernământ și ai un caracter jegos.
    Muie, jeg împuțit!🖕

    RăspundețiȘtergere
  15. Cezar are strategie, voința de lupta și armament bun.
    A deschis al doilea front.
    Arată cum ii urmărește pe cei cu operațiunea specială de ieri.

    https://cezar-armya.blogspot.com/2024/04/siguranta-si-incredere.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  16. @ifrim 8 aprilie 2024 la 13:53
    Mâna lungă a legii te va ajunge și-n Tahiti.
    Au mai luat-o și alții-n bubă:

    https://www.agerpres.ro/politic-ex/2024/02/19/un-pilot-rus-care-a-dezertat-in-ucraina-a-fost-gasit-mort-in-spania--1251407

    De fapt, dacă mă gândesc bine, ideea cu Tahiti nu-i rea.
    Pe pilotul rus l-au rezolvat orcii.
    Ai noștri legiuitori sunt cu față umană😁
    Și pe Oprescu l-a mângâiat la coaie "mâna lungă a legii" și-apoi l-a lăsat în pace.

    RăspundețiȘtergere
  17. Confirm că mâna legii e lunga!
    Sunt fost luptător de la arma penitenciare din MJ!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ reddog,
      Nu știu și nici nu mă interesează activitatea ta profesionala. Cert este faptul că după ce ai ieșit la pensie (pentru că tu nu ai trecut în rezervă nefiind militar) dai dovada de un caracter mizerabil. Atât deocamdată.
      Și bineînțeles 🖕

      Ștergere
  18. Poți fugi dar nu te poți ascunde!
    Valabil pentru martalogii pârsi de aici.

    RăspundețiȘtergere
  19. 8 aprilie 1918 - A luat ființă, la Iasi, Liga Poporului, formatiune politică aflată sub conducerea generalului Alexandru Averescu.

    RăspundețiȘtergere
  20. Am o dilemă de Paști.Să-mi iau o capră de sărbători că are cholesterol mai puțin ori în aceași bani s-o pun pe una capră și să-mi asum că mă va durea mijlocul la bătrânețe!În lipsa sfaturilor competente dau cu banul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-l pe văr -tu Zdreanță la buhai. Poate fată un miel c-o nară și cu gheare.

      Ștergere
    2. Nu da banii aiurea. Îl ai ici șea pe Zdreanță Doagă Roș ! Și ăsta poate sta capră, și ăsta are borț destule unde să i-o pui. Întâi i-o pui la găoz, apoi la ceok ! Are și doagă blană ? Are ! Are și Doagă 4 picere ? Are ! Behăie și ăsta când i-o pui ? Schelălăie !

      Ștergere
    3. varianta doi cu imbunatatiri.Renunti la pozitia capra si o pui pe orckraineanca sa stea deasupra.....scapi de grija colesterolului si o pui si la munca.
      Pentru finalizare il chemi pa zdrentovici ca fata poate nu vrea si se extrage din ....exact can' ti-e lumea mai draga
      E bun si un redoaga de asta ca rezerva .....la: Muie vesnica!🌽

      Ștergere
  21. https://www.riseproject.ro/investigations/investigatii/justitia-imprimeria-personala-de-bani-a-magistratilor-din-romania/

    Ifrime, angajează -te la ăștia!

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.snppc.ro/08-04-2024-informare-snppc-ultima-tran-din-oug-nr-75-2020-achitat-integral-n-aprilie-a-c-bd11387

    Pentru cei interesați...

    RăspundețiȘtergere
  23. Hal de glume
    Akordov și Pmt vor fi probabil dezgustati.

    https://www.facebook.com/share/v/YMumdw1ndur9spdi/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In schimb Cezar cu siguranță se bucura.
      Mai ales că ăla e capitan.
      Când vede steluțele alea argintii Căpitanul de Fer din Cimisoara e cuprins de emoții.

      Ștergere
    2. @ reddog,
      Fraiere,...,,Căpitanu de Fer din Cimisiara"...e de fapt Lt. Col. (rtr) și din câte îl cunosc eu nu e deloc emotiv.
      Dacă nu-ți ajunge mwia pe care ți-o iei aici, mergi la el pe blog și completeaza-ti stocul. E băiat bun și te servește.🖕

      Ștergere
  24. Zdreanță, zât și ia o clanță

    RăspundețiȘtergere
  25. Cezar este atacat la baioneta.


    Anonim8 aprilie 2024 la 15:04
    PADINA-needucat esti.Esti un rebut din pacate al lui Pastinica.Cine ti-a fost cdt.pl. in sc.ofiteri mai primitivule?Esti o rusine a corpului de ofițeri

    https://sibiu1970.wordpress.com/2010/01/24/locotenent-pastinica-nicolae-exigent-comandant-de-pluton/pastinica-nicolae-cdt-pluton-sc-milit-sibiu-gl-armata-retragerew/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://sibiu1970.wordpress.com/2010/01/24/locotenent-pastinica-nicolae-exigent-comandant-de-pluton/

      Ștergere
    2. @ reddog,
      Îl ataca un cretin ca tine. E vorba de Kis. Plina lumea de tâmpiți.
      🖕jeg intrigant!

      Ștergere
  26. https://www.national.ro/politica/apararea-europeana-depinde-de-bumbacul-chinezesc-825216.html/

    Zdreanță, păstrează -ți izmenele, că vei face praf de pușcă din ele. Eventual și dinamită când o ei la ceok belită

    RăspundețiȘtergere
  27. Deci Nikk este Nicușor B
    Trebuie să aflăm cine i-a fost cdt pl și ce rezultate a avut în activitatea profesională.


    Cezar8 aprilie 2024 la 14:56
    Eu pe Mh..nu mai intru de multa vreme
    De comentat mici atît..imi este frica sa nu lau paduchi..din barba lu Nea Vasile Burcu
    Toate cele bine Nikk-alias Nicusor B.

    RăspundețiȘtergere
  28. Astăzi, 1 aprilie 2023, foștii comandanți ai Regimentului 36 Mecanizat “Vasile Lupu”- general (rtg) Nicolae Păștinică, col. (rtg) Vasile Ursache, col. (rtg) Remus Macovei - precum și comandanții structurilor militare rezultate în urma restructurării acestei unități – generalul locotenent (rtg) Virgil Bălăceanu, generalul de brigadă (r)Vasile Hermeneanu și generalul de brigadă (rtg) Spiridon Huchiu, au participat cu emoție, la sediul Brigăzii 1 Sprijin Manevră "Argedava", la aniversarea 115 ani de la înnființarea acestei mari unități, care a preluat tradițiile de luptă ale Regimentului 36 Infanterie “Vasile Lupu.”
    Am participat, împreună cu reprezentanții eșaloanelor superioare și ai batalioanele direct subordonate brigăzii, la ceremonialul militar și religios care a cuprins: oficierea slujbei religioase, susținerea unor alocuțiuni, oferirea unor distincții militare foștilor comandanți dar și celor mai merituoși militari activi, defilarea militarilor brigăzii și cei ai unităților subordonate.
    Personal am fost distins cu Emblema de Merit Partener Pentru Apărare, clasa a III-a acordată de către Statul Major al Forțelor Terestre.
    Rezerviștiii fostului Regiment 36 Mecanizat “Vasile Lupu” urează camarazilor din Brigada 1 Sprijin Manevră ,,Argedava" să păstreze cu sfințenie tradițiile de luptă ale înaintașilor, să aibă parte de realizări profesionale și personale deaosebite.
    La mulți ani, dragi camarazi!

    https://www.facebook.com/share/p/MR327Zw7CJbDCZtU/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A participat si gl **** (rtg) Nicolae Pastinica, fostul cdt pl a lui Cezar.

      Ștergere
    2. Zdreanță, tu îl știi pe Păștinică da -ți -o-am la găurică?

      Ștergere
  29. https://www.puterea.ro/jaf-imobiliar-incredibil-la-romsilva-3-000-000-de-euro-pentru-131-de-cantoane-si-cabane-silvice/

    Îți iei cabană cu 5.000 de lei...

    RăspundețiȘtergere
  30. @Don Corleone 8 aprilie 2024 la 13:15

    Foarte bună ancheta celor de la "Starea Nației" despre ștoarfa penală LOV.
    Pentru militari, boarfa e considerată scroafa care a fătat OUG 59/2017.
    Drula asta e mult prea proastă ca să fi putut ea să avorteze OUG-ul sau legea 153/2017.
    Într-adevăr, numele curvei apare printre cei care au girat OUG 59/2017 dar cred că proasta nici n-a citit conținutul ordonanței.

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/192154

    Semnatarii OUG 59/2017:
    Mihai Tudose
    Lia-Olguța Vasilescu
    Carmen Daniela Dan
    Adrian Țuțuianu
    Teodor-Viorel Meleșcanu
    Alexandru-Răzvan Cuc
    Ionuț Mișa

    Cealaltă ordonanță care, pentru pensiile militare a mai zdrobit încă o dată pensionarii, asta în cazul în care ar fi fost atacată OUG 59/2017, a fost OUG 114/2018:

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/209465

    De data asta, cireada semnatarilor este impresionantă, dar ștoarfa LOV nu mai era printre semnatari.
    Vasilica-Viorica Dăncilă
    Sirma Caraman
    Toni Greblă
    Laurențiu Adrian Neculaescu
    Marius-Constantin Budăi
    Eugen Orlando Teodorovici
    Ion Ghizdeanu
    Ecaterina Andronescu
    Teodor-Viorel Meleșcanu
    Tiberius-Marius Brădățan
    George Ciamba
    Petre Daea
    Valer-Daniel Breaz
    Carmen Daniela Dan
    Nicolae Nasta
    Constantin-Bogdan Matei
    Alexandru Petrescu
    Anton Anton
    Rovana Plumb
    ============
    @ All Zoo+9

    Toți căcații cu ochi 💩, semnatari ai celor două OUG-uri de fapt au fost doar cozile de topor ale muiștilor inițiatori, mai precis ale căcaților cu ochi 💩 din conducerea Direcției Financiare din MApN🖕🖕🖕

    Vă rog să citiți articolul scris de Claudiu Marin la huhurez.com:
    In ce conditii intrevede DGFC actualizarea pensiilor militare

    https://www.huhurez.com/2024/04/in-ce-conditii-intrevede-dgfc.html

    Nu știu de unde a pescuit documentul "huhurezul" dar e clar de unde provine muia aplicată pensionarilor militari de 7 ani încoace.
    Să le fut Dumnezeii și morții mamelor lor de criminali🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu, iar ca desert, lui Zdreanță să -i dăm clanță

      Ștergere
    2. M-am borât cu jet !
      Se putea să lipsească și moșneagul ăla bășânos de MeleșCOIU ?

      Ștergere
    3. Mai înjuraț și voi, că eo m-am săturat.

      Ștergere
    4. Ne-au făcut-o fesenarii ! Și așa rămânem, din păcate ! Stem niște câcăcioș, buni numa de lugu lugu ciaka laka pe neturi !

      Ștergere
    5. Subscriu și eu. Clanță cu dulceață lu Zdreanță.
      Cum zice și refrenul:

      Cu ce m-am ales in viata
      Doar să-i dau lu Zdreanță clanță

      Ștergere
  31. anonim8 aprilie 2024 la 17:30
    Jaf instituționalizat. Mafia pădurilor- La Piovra cu încrengături până la cel mai înalt nivel.

    RăspundețiȘtergere
  32. Mă duc până la Țiuzer să-i dau o muie. Omul e antrenat, încă de pe timpul lui Păștonică

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du -te, du -te, da' ia-l și pe Zdreanță că are limba lată și moale. Poate ciobârlanul n-a pus hârtie igienică la căcăstoare...

      Ștergere
  33. https://flux24.ro/televiziune-publica-din-germania-nu-mancati-mai-mult-de-un-ou-pe-saptamana/

    Auzi Zdreanță? Noi îți dăm fiecare câte doo, dar doar să le suji.

    RăspundețiȘtergere
  34. De la Cezar

    anonim8 aprilie 2024 la 15:49
    Bă Țiuzăre, l-ai cunoscut pe Păștinică cum zice Viurelu mai sus? Bă, câtă mooe și blesteme, care l-au ajuns până la urmă a luat ăla, nu cred să mai fi luat altcineva.😂 În 1986, în fața Brigăjii, a dat un tractor peste ARO cu care mergea. A scăpat cam ieftin, numai c-o mâna și -un țurloi rupt

    RăspundețiȘtergere
  35. Și pe aici sunt critici ai gl"""" Pastinica

    Cum nu vii tu Pastinica, Doamne
    Că punând mâna pe ei
    Să-i împărți în două cete

    RăspundețiȘtergere
  36. Se știe ce a făcut Vlăduț cu cerșetorii
    I-a îndopat și le-a dat foc 🔥
    Ceilalți au ajuns la pușcărie.

    Așa ar trebui și cu ceata "Ne mai da ceva?" sau ""Când ne-o baga?"

    RăspundețiȘtergere
  37. De cealaltă ceata se ocupa luptătorii de la arma penitenciare. 😁
    La stuf in regim "apa, paie și bătaie" 🤣

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azorică, să mă sugi la păsărică. Păsărica fără pene, ce-mi clocește în izmene. Și clocește doo oo beli -ne-ai măciuca noo.

      Ștergere
  38. Anonima cu păsărică sigur e Nikk lindik mik.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să îl pupi în cur un pic și pe Șoșo la lindic

      Ștergere
    2. @ reddog,
      Iar ți-ai luat țeapă retardatule.
      Nu credeam că ești chiar atât de prost.
      Bai cretinule, @ anonimul de la 19:45 este șeful de stat majur care te fwte zilnic de-ti ssr creierii din cap.
      Eu știu că ești obsedat da du-te in plm și trateaza-te.
      🖕Jeg ordinar

      Ștergere
    3. @ reddog,
      Faptul că nu ești în stare să faci deosebirea între doi useri care posteaza logați pe blogger că ,,anonim" se datorează și pregătirii mai mult decât precare pe care o ai. Sau poate ești daltonist și nu distingi culorile.
      Oricum 🖕 jegule!

      Ștergere
    4. @ reddog,
      Iar tu ceoku larg deschis sa-ti iei 🖕

      Ștergere
    5. zdrentovici vede numai rosu.De la turbare i se trage
      PS de asta si crede ca are blana rosie cand ea e cacanie de fapt.Se vede si-n poza
      apropo de "una alta" Omu cat traieste invata si afla
      Niciodata nu am crezut ca asemenea poza poa' sa ascunda asemenea cretin
      https://www.blogger.com/profile/11703531610050942762

      Cand era cu shalul, de porc pe gat, macar scria pe el "idiot"
      PS 2 Abia asteapta agentul de subsol, zdrentovici sa duca comentariul asta dincolo......ii e caracteristica,culoarea cacanie si la asa zisul "caracter"
      Baaa ce bine suna:caracteristica,culoarea cacanie de caracter 😁

      Ștergere
    6. Pula asta cu moaca de 'telectual e rezervist cum sunt eu adolescent

      Ștergere
  39. Cam nașpa cu Urcaina. Zice Zdrelea că, fără sprijinul Congresulu, se pune problema existenței statului urcairnean. De victorie nici nu mai poate fi vorba.
    În curând le dau rușii mumu mumu suprem ! Prin vest, măcăne Macroane și încă fro 2 dilii, care tot incită la rezboi.
    De s-ar termina panarama și să redevenim foarte prietenoși cu rușii.
    Drujba !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ciobarlanu o zis ca au trecut deja de mosckva si se apropie acum de Pacific
      te inseli pemeteule ! intreaba ciobenu!...

      Ștergere
  40. Drona detonată la Capu Midia avea un focos sovietic de 500 kg, luat de pe o rachetă a sistemului antinavă P-20 și montat pe o șalupă RIB americană


    https://monitorulapararii.ro/drona-detonata-la-capu-midia-avea-un-focos-sovietic-de-500-kg-luat-de-pe-o-racheta-p-20-styx-1-54541

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey pula de caine.Nu exista focos de 500 kg!......baaaa da ce prosti e astia!!

      Ștergere
  41. Cel cu cățelul din capitală e șeful instigatorilor
    Adică cel care nu știe ce este o dronă maritimă.

    RăspundețiȘtergere
  42. In câteva luni in Delta la tăiat stuf scot luptători adevărați din martalogii pârsi de aici.

    RăspundețiȘtergere
  43. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  44. Muei Azoric, păi nu îți zise Nikk că în cap nu ai nimic, poate doar un muc mai mic. Ia o pauză un pic de mă suge sub buric

    RăspundețiȘtergere
  45. Pe Reddoagă cel enot să i-o tragem toți la bot.

    RăspundețiȘtergere
  46. Faceți ce vreți,eu am început să studiez balalaika!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul Ifrim poate îl convingeți și pe varul dumneavoastră să studieze țambalul.

      Ștergere
  47. Revenind la subiect, așa cum spunea și Don jenaral Mojiu, cu răzbelul treaba -i clară. Orckranienii au belit prazul, iar rușii bat la ei ca în țuhalul cu fasole. Ce înseamnă să fii prostan... În loc să se aibă bine cu frații lor rusnacii care le dădeau petrol și gaze moca, i-a mâncat în cur ca pe Țiuzăr maimuca să joace pe mâna moartă a amerlocilor .

    RăspundețiȘtergere
  48. Oăi Ifrime, tu pune mâna de studiază la balalaica asta, Puleymiot Shpagina, nu toate căcaturile care -ți trec prin minte. Poți să te antrenezi pe văr -tu Zdreanță da -i-am clanță.

    RăspundețiȘtergere
  49. 8 aprilie 1970 - Inaugurarea oficială a Aeroportului Internaţional Bucureşti – Otopeni, acum Aeroportul Internaţional “Henri Coandă”

    În timpul celui de Al Doilea Război Mondial, aeroportul Otopeni a fost o bază pentru Al Treilea Reich al lui Hitler. Înainte de 1965, doar Aeroportul Băneasa oferea zboruri comerciale. Totuși, în locul vechii baze militare de la Otopeni, a fost construit un nou aeroport cu scopuri comerciale. Pista modernizată avea o lungime de 3500 m, fiind mai lungă decât cea a Aeroportului Orly din Paris.

    În programul de modernizări a fost inclus și un nou terminal de pasageri, atât pentru zboruri interne, cât și pentru zboruri externe. Modernizările au continuat prin crearea unui foaier pentru celebrități, odată cu vizita în România a președintelui SUA, Richard Nixon, în august 1969.

    În anul 1986 a fost inaugurată a doua pistă, cu o lungime de 3500 m și a fost implementat un nou sistem de balizaj. Capacitatea de prelucrare a ajuns la 35–40 de aeronave pe oră. În 1992 Aeroportul Otopeni a devenit un membru cu drepturi depline al Consiliului Aeroportuar Internațional.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță cel cu ochii de faianță, ia mai taci și ia o clanță

      Ștergere
  50. Doi foști luptători în trupele speciale ale MJ (ANP) ieșiți la pensie, în timp ce săpau in gradina unuia dintre ei găsesc trei grenade.
    - Ce facem cu ele?
    - Le ducem la secția de poliție.
    - Și daca explodează una pe drum?
    - Nu-i bai, spunem că am găsit două. 😁

    RăspundețiȘtergere
  51. Buey pula de caine.Nu exista focos de 500 kg!......baaaa da ce prosti e astia!!

    Ștergere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fi vrut să zică flocos de 500kg, adică un mare câine roșu cu puță mică😁
      S-o fi emoționat de la atâta clanță😁

      Ștergere
    2. Un flocos de 500kg, adică un mare câine roșu cu puță mică😁

      https://m.media-amazon.com/images/I/51VWu+gHAiL.jpg

      Ștergere
    3. Nooo ala din poza are mutrisoara de catel vesel si inteligent
      dogu ros de pe aici cere eutanasierea cu fiecare schelalaiala ....
      si una care trebe vazuta
      Nb
      https://www.facebook.com/share/r/3JEphAEdjD1S859k/

      Ștergere
  52. Aici sunt specificațiile
    Moama, Akordov e și rachetist. 🤣
    Se mai baga in seama ca tanga și APV_rz
    Se pricep la greu micuții. 🤣

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/P-15_Termit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. redoaga
      Intr-adevar prostii sunt incapatanati in prostia lor(a fost o apreciere la modul general....sa zicem)
      Invata dreak diferenta intre focos si incarcatura de lupta ! De data asta te-ai comportat(a cata oara? ) ca un civil prost
      Pe prosti ii lamuresc in masura in care pot, dar cand persevereaza in prostie asta deja se cheama "prostie cu nesimtire"
      Probabil ca in nestiinta ta(ca sa nu-i zic altfel) focosul unei grenade de mana este acelasi lucru cu incarcatura de trotil
      Oaaaa!! vomit "camarade","militarule" Un soldat de pe vremea lu ceasca stia infinit mai mult ca tine in a,b,c-ul asta
      pulanu si catusa! ....si atat!

      Ștergere
    2. Eu nu am spus că mă pricep in domeniu dar după ce am văzut discuția pe Facebook am făcut o mică documentare.
      Focos este warhead in engleză și așa apare la toate rachetele.
      Cântărește câteva sute de kilograme
      Puteți căuta warhead weight kg și vedeți ce iese
      Dacă aveți o problema cu limba anglosaxonilor puteți căuta cum ii zice in rusa. 😁
      Mars!

      Ștergere
    3. @reddog
      La cursul despre cătușe și despre pulan probabil că nu v-a învățat ce este un "focos".
      Wikipedia conține articole scrise de entuziaști, nu neapărat specialiști.
      Faptul că la traducere scrie "focos" nu înseamnă că și este🤣
      Decât să râzi ca proasta-n pulă, mai bine te documentai, micuțule prostovan.

      Uite, ceva foarte ușor de înțeles și pentru un "luptător" de la arma "cătușa și pulanul".
      Câteva exemple simple de "focos"

      http://www.tohan.ro/FOCOASE%20PENTRU%20RACHETELE%20DE%20122%20mm.html

      Și câteva exemple simple de "acel ceva luat de pe o rachetă a sistemului antinavă P-20":

      http://www.tohan.ro/OGIVE%20PENTRU%20RACHETELE%20DE%20122%20mm.html

      P.S. Muie veșnică reddog!🖕

      Ștergere
    4. Tanti
      Căutați și alte surse.
      Warhead este focos peste tot nu doar pe Wikipedia.
      Zât!

      Ștergere
    5. @reddog
      Ori ești prost, ori ai prins gustul pulii🖕
      Bă boule cu țâțe, tu chiar nu-ți dai seama cât de penibil ești?
      Ți-am dat două pagini ale oamenilor care produc așa ceva și tu te încăpățânezi să arăți cât ești de idiot.
      Dă-te-n pulă bulangiule🖕

      Ștergere
  53. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  54. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  55. Discuția asta cu focosul e și pe pagina de Facebook a Monitorului Apărării

    https://www.facebook.com/share/p/CtGsBbd9EKMV3okV/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la fel de prosti ca tine niste pulifrici fara par la pwla si niste jurnal-izde
      Iar tu mai prost ca ei ca ii mai si crezi "monitoru' pwlii"
      Macar daca ai avea bunul simt sa zici.Da dom'le am gresit,i-am crezut pe idiotii aia si eu nu ma pricep.Asta e.
      ......si discutia ar fi inchisa de la sine
      Dar de! prostu trebe sa fie si fudul ca altfel.......

      Ștergere
    2. @reddog
      Tu chiar îți imaginezi că scribii ăia și știu despre ce scriu?
      Dă-o-n pizda mă-sii de treabă!
      Pizdele proaste care scriu acolo probabil că nici n-au pipăit vreo armă metalică decât din alea de piele😁
      Dacă tot ne jucăm de-a armata, documentează-te și spune-ne de la ce vin acronimele PMT și AZP 😁

      Ștergere
  56. Zdreanță, tu când îți cântărești hoitul pe cântar, cântărești masa, un scalar, în kg. Greutate este o forță prostănacule și se măsoară în N ( Newton) sau kgf (kilogram- forță). Ete la el, la Zdreanță da -i-am clanță! Le știe și pe astea 😂🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știe Zdreanță de astea.
      Dă-l în căcat de bulangiu prost.
      Muie veșnică reddog!🖕

      Ștergere
  57. Zdreanță, nu uita la ora doo să ne -o sugi și să ne -, nbelești la oo

    RăspundețiȘtergere
  58. Să-i atragă cineva atenția idiotului că masa (greutatea) focoaselor este exprimată în GRAME.
    Cel mai ,,greu" focos este de 2000 de grame, nu Kg.
    Nu se exista focoase de 500 Kg.
    In mod sigur reddog nu știe ce este un focos.

    RăspundețiȘtergere
  59. Racheta asta despre care se face vorbire.
    P 20 Styk
    Specifications
    Mass
    2,580 kg (5,690 lb)
    Length
    5.8 m (19 ft)
    Diameter
    0.76 m (2 ft 6 in)
    Wingspan
    2.4 m (7 ft 10 in)
    Warhead
    454 kg (1,001 lb) hollow charge high explosive

    RăspundețiȘtergere
  60. Akordov
    Eu am explicat mai sus cum a fost cu informația de pe Facebook și apoi documentarea.
    Dar unii sunt analfabeți funcționali
    Plus (bonus) prosti fuduli. 😁

    RăspundețiȘtergere
  61. Plus că este uzitata terminologia "focoase nucleare"
    Asta ce-ar însemna pentru cei doi urmași ai Mitei Biciclista care au descoperit focoasele pe Tohan.ro
    Nu dam nume, APV_rz și Akordov

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident că pentru APV_rz și Akordov înseamnă numai chestia aia mica ( ca lindikul lui Nikk) care cântărește câteva sute de grame pe care au văzut-o ei pe tohan.ro 😁

      Ștergere
    2. nu te baga la "focoase nucleare" ca iar "ti-o furi"
      Macar ramai prost si atat......
      Probabil ca in capul tau retard motorul de avion cu aprindere prin scanteie este acelasi lucru cu motorul cu reactie sau cu turbopropulsorul
      Doar tot motoare sunt nu-i asa, agentule???
      Si ca e Tohan sau amerlocii tai tot alea sunt sculele si tot asa se fabrica si se denumesc.Doar pentru prosti nu e valabil
      https://www.youtube.com/watch?v=ScZuCDYSM2g
      si intreaba-i pe flocii aia de la monitoru' pwlii cum e cu "focoasele" brizante,de impact,penetrante,cu intarziere intre 1 min si 5 ore, sau cele de proximitate.....Toate au masa de 500 kg????
      deja esti rau de tot la impact dupa ce ai fost in raza de declasare a focosului de proximitate
      Gata imi irosesc inutil timpul
      "Niciodata nu poti convinge un prost, ca e prost.Altfel n-ar mai fi prost"

      Ștergere
    3. Ia de aici de la amerloci....rusii sunt mai prosti ,le fac din ciocan si tabla
      https://www.youtube.com/watch?v=ScZuCDYSM2g

      Ștergere
  62. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  63. Bă Zdreanță da -ț -am clanță "warhead" se traduce componentă de luptă, iar " hollow charge" se traduce ca încărcătură cumulativă. De ce se folosește "hollow"- gol? Deoarece aceste muniții sunt cu predilecție antitanc și sunt goale în interior. Structura/forma lor este de așa natură încât să formeze un jet cumulativ sub acțiunea detonării unui exploziv brizant . Jetul se formează prin comprimarea leicii din metal de înaltă densitate/cupru sub acțiunea exploziei și penetrează blindaje cu viteze de 7000-12000 m/s. Ai zis că ai făcut armata. Poate ai văzut un PG7V, lovitura/racheta pe care o trăgea AG7. Ei berbecule, lovitura aia este tot cumulativă de tip "hollow charge".
    Până una alta, la ora doo să ne -o sugi și să ne înbelești la oo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță, trebuie să te concentrăm, că ești vai de capul tău la pregătirea militară. Nu ai învățat decât să sugi cuci și s-o iei la buci

      Ștergere
    2. Referitor la ultima parte ii las pe cei doi fani Tohan, APV_rz și Akordov
      😁
      Că și-așa sunt cam nervoși că aia n-au zis că componenta de lupta (sic) avea 500 de kg. 🤣
      Aveți grijă să le încărcați bine "hollowl" ăla. 😁

      Ștergere
  64. @reddog
    Domnul Akord (Don Corleone) postase un scurt film cu Andrei Pleșu (Don Corleone 7 aprilie 2024 la 15:47).
    Am să-mi permit să reiau eu link-ul și te rog să-l urmărești cu atenție:

    https://www.youtube.com/shorts/s9QVqoYBlBs

    Mai făcusem și eu un comentariu (APV_rz 7 aprilie 2024 la 16:52) și ziceam așa:
    Domnul Andrei Pleșu nu a menționat că, dacă-i spui prostului că-i prost, nu te crede.

    Faptul că, la pregătirea de specialitate ai învățat doar despre "cosorul lui Moceanu" și părțile lui componente, nu înseamnă că tehnica de luptă se rezumă doar la pulan și cătușe.

    Muie veșnică reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  65. apevereze
    nu-i mai da lu' zdreanta asta de om sa citeasca ceva,oricat de simplu.Il supraapreciezi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta așa-i!
      Reddog poate ține ochii închiși, gura deschisă și urechile ciulite să-l asculte pe Pleșu.
      Gura deschisă, evident, pentru a primi muie😁

      Ștergere
    2. Așa e!
      Singura chestie la care se pricepe reddog e să sugă mătărânga.
      Muie veșnică găozarului reddog!🖕

      Ștergere
  66. Multi dintre ăștia cu puța și pensia mica au tot felul de frustrări.
    Plus ca sunt fani ai teoriilor conspirațiilor etc.
    Sa fie o întâmplare.
    Nu cred!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E și unul pe Facebook care a comentat despre chestiunea cu focosul asta.
      Leit Akordov. 🤣

      Ștergere
  67. @reddog
    Domnul Akord (Don Corleone) postase un scurt film cu Andrei Pleșu (Don Corleone 7 aprilie 2024 la 15:47).
    Am să-mi permit să reiau eu link-ul și te rog să-l urmărești cu atenție:

    https://www.youtube.com/shorts/s9QVqoYBlBs

    Mai făcusem și eu un comentariu (APV_rz 7 aprilie 2024 la 16:52) și ziceam așa:
    Domnul Andrei Pleșu nu a menționat că, dacă-i spui prostului că-i prost, nu te crede.

    Faptul că, la pregătirea de specialitate ai învățat doar despre "cosorul lui Moceanu" și părțile lui componente, nu înseamnă că tehnica de luptă se rezumă la pulan și cătușe.

    Muie veșnică reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  68. Ionica Popovici e specialistul ăla.
    Are și poze din armata.
    Când dădea cu sapa. 😁

    https://www.facebook.com/share/p/CtGsBbd9EKMV3okV/

    RăspundețiȘtergere
  69. Noapte bună hacademicieni Zoo+9!

    @reddog
    Marș reddog în pizdocu' mă-tii!
    Să-i sugi lindicul lu' mă-ta până leșină de plăcere și se cacă pe tine limbricule!

    Muie veșnică găozarului reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
  70. Zdreanță, am și io un flocos. Cum îl vrei, prin față, ori prin dos?

    RăspundețiȘtergere
  71. Ipotetica discutie despre si cu zdreanta rosie
    https://www.catavencii.ro/istorii-corecte-politic-eminescu-autorul-secret-al-bibliei-4/

    RăspundețiȘtergere
  72. Gluma gluma dar e serioasa treaba.
    https://www.catavencii.ro/extraterestrii-ne-fotografiaza-fabricile-de-armament/

    zdreanta rosie sa se abtina de la citit.Oricum va citi ca un bou si dupa, va ramane vaca

    RăspundețiȘtergere
  73. continuare la "eminescu si biblia corecta politic"
    https://www.catavencii.ro/istorii-corecte-politic-eminescu-autorul-secret-al-bibliei-2/

    RăspundețiȘtergere
  74. Eu aveam ordin de servici să verific plantoanele la UM ,Mh Blog dar ori de la beutură,ori emoționat de Alina vocea google maps am ajuns la sediul revistei Știință și tehnică!No amu ,bine că-i un bordel prin zonă!

    RăspundețiȘtergere
  75. Neața și un ceai cu bromură și lamuie să vă treacă greața!

    RăspundețiȘtergere
  76. zdreanta o muie de dimineata !
    Ti-ai facut tema lasata aseara de a face schema unui FOCOS RADIO, din circuite integrate cu o masa de 500 kg ?
    Ca asa ti-au "explicat" putoii "specialijdi" si pizdoacele, de la "monitoru lu difensu".
    Du-te apoi si ia o lamaie dupa atata muie!
    pese: Sa ne iesplici cum se face ca "se scumpesc preturile".Ca tot timpul numai asta aud pe "mijloacele de informare".Si noi astia "elefantii" credeam ca ele doar scad sau cresc

    RăspundețiȘtergere
  77. Vând iepuri de câmp 100 lei bucata,voi doar trebă să-i prindeți !

    RăspundețiȘtergere
  78. Buey uneori au dreptate si prostii aia de pe FB ca si prostii nostri de pe mehedinti...pe zdreanta sa-l.... in dinti
    Cand a cazut cascarabeta aia la Plauru ,urjent l-au chemat pe ambasador sa-si bata pwla de el despre "iesplicatii". Acu cu barca?? il cheama tot pe ala saauu pe cine?... ca vad ca e mucles toata lumea....

    RăspundețiȘtergere
  79. Mneața camaraz !
    Bă ce emoții am, MUIne ne-o bagă !

    RăspundețiȘtergere
  80. Buey, da ce desfășurare de șforțe și mijloace !
    Aș încerca și eo să mă bag noaptea, ca hoțîî, da nu-mi mai dă voie hoșky. Mă monotorizează și când mă piș !

    Peseaua: bă, da ce lovituri, ce ceocane , ce foc încrucișat, de zici că s-a iscat iadul pe pomânt !
    A dreq și Curleoane ăsta, te pui cu Nea Volhoavă ?
    Îm place și că a fost reloată sintagma *bou cu țâțe* !

    RăspundețiȘtergere
  81. Neata' martalogilor pârsi care lupta pentru pacea și prietenia intre popoare și spun un NU hotărât focoaselor nucleare!

    RăspundețiȘtergere
  82. Citatul Zilei

    "Critica este aceea care, prin concentrare, dă o şansă culturii să existe. Ea rafinează cantitatea informă de creaţii în esenţe subtile. Oare câţi dintre cei care doresc să extragă un sens al formei pot lupta cu masa odioasă de producţie de carte, cărţi în care gândirea se bâlbâie şi ignoranţa face gălăgie? În mâna criticii se află firul care ne va conduce prin labirintul obositor." Oscar Wilde

    RăspundețiȘtergere
  83. Pacat de tine da' nu ma mir
    Ai postat la 08:21 si deja nu mai stii nimic din ce ai scris

    RăspundețiȘtergere

  84. 9 aprilie 1821 - S-a născut Charles Baudelaire, poet francez (d. 1867)

    Charles-Pierre Baudelaire (n. 9 aprilie 1821, Paris – d. 31 august 1867) a fost un poet francez, a cărui originalitate continuă să-i provoace atât pe cititorii săi, cât și pe comentatorii operei sale. Este considerat poetul care a revoluționat întreaga lirică franceză și europeană prin originalitatea volumului său controversat Les Fleurs du Mal („Florile răului”). A avut o influență puternică asupra viziunilor poetice ale autorilor de mai târziu.

    RăspundețiȘtergere
  85. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9!

    RăspundețiȘtergere
  86. @pmt 9 aprilie 2024 la 08:05
    @Bă ce emoții am, MUIne ne-o bagă !

    De băgat, o bagă, numa' că, să fie mai multă, trebuie bine frecat bine cardul😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îl frec de-i zboară foițilii și cipurilii

      Ștergere
    2. 😁
      Acum am văzut ce reddogie am făcut!
      "trebuie bine frecat bine cardul"😁
      Nu-i bai, rămâne așa, ca o creație hacademică😂
      Bine că reddogul e din rasa prost mioritic și nu prea știe citi🤣

      Ștergere
  87. 9 Aprilie 2020
    Camaradul Rambo de la arma care da senzația este solidar cu luptătorii de la arma care da emoția. 👍

    https://www.facebook.com/share/p/gM1iZP5GJLpBR65K/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăla in civil tare in clont seamănă cu Akordov și APV_rz

      Ștergere
  88. Ioi, iar a început marțalogea roșu cu copii-peistu de prin ziare !

    RăspundețiȘtergere
  89. @anonim 9 aprilie 2024 la 07:24
    @Neața și un ceai cu bromură și lamuie să vă treacă greața!

    Bromura costă și zic producătorii că se utilizează "ca sedativ de uz veterinar".
    Dacă tot "ne-o bagă" muine, mă gândesc să-i iau lui reddog vreo 500kg, cât un "focos" de-al lui😁

    https://remedlab.ro/produs/bromura-de-potasiu/

    Pentru ceilalți cetățeni, un efect mult mai puternic, adică o sculare în jos, cred că ar avea privitul la poze cu Diana Șoșoacă sau cu Mihai Tudose😂

    RăspundețiȘtergere
  90. Spune Zdreanță, mai vrei un flocos? Unde -l vrei, la ceok ori în dos?

    RăspundețiȘtergere
  91. 9 aprilie 1864 - În România este aprobată legea privind interzicerea cumulului de funcţii publice.

    RăspundețiȘtergere
  92. 9-13 aprilie 1975 – A avut loc vizita oficială de stat a lui Nicolae Ceaușescu în Filipine.



    9-12 aprilie 1979 – A avut loc vizita oficială de prietenie a lui Nicolae Ceaușescu în Republica Gabon.

    RăspundețiȘtergere
  93. 9 aprilie 1850 - A avut loc, pe scena Teatrului National din Iasi, premiera comediei ”Coana Chirita la Iasi sau Doua fete s-o neneaca” de Vasile Alecsandri

    RăspundețiȘtergere
  94. 𝐓𝐈𝐓𝐋𝐔𝐑𝐈𝐋𝐄 𝐃𝐈𝐌𝐈𝐍𝐄𝐓̦𝐈𝐈 – 𝟖 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒
    ☑️ Războiul din Ucraina. Rusia folosește arme chimice împotriva militarilor ucraineni, înainte de asalturi. Au fost raportate 1.412 cazuri în care Rusia a folosit arme chimice în ultimul an. Cel mai des, Rusia a folosit gazul CS. Considerat neletal, acesta provoacă iritații la ochi și aparatul respirator. SUA au avertizat Rusia că fac „un joc periculos” la centrala nucleară de la Zaporojie, unde a fost lovit un reactor de cel puțin trei ori, conform AIEA
    ☑️ Războiul Israel-Hamas. Hamas a răspuns că acordul de încetare a focului propus de Israel, pe o durată de șase săptămâni, în care 40 de ostatici (femei și copii) ar fi fost eliberați contra deținuților palestinieni nu îndeplinește cererile organizației. Conform serviciilor de informații americane, Iranul nu va ataca pe teritoriul Israelului ca răspuns la bombardarea consulatului din Damasc, dar a ordonat milițiilor controlate din zonă (Hezbollah – Liban, Houthi – Yemen și Rezistența Islamică - Irak) să atace obiective israeliene și americane. Netanyahu a declarat că a stabilit data invaziei orașului Rafah
    ☑️ Rusia rămâne fără benzină în urma atacurilor ucrainene asupra rafinăriilor, a cerut Kazahstanului să fie pregătit să-i livreze 100.000 de tone de benzină
    ☑️ Israelul a desfăşurat pentru prima dată sistemul de apărare C-Dome, versiunea navală a scutului Iron Dome, pentru doborârea unui obiect aerian
    ☑️ Franța nu mai vrea să discute cu Rusia: „Nu mai este în interesul nostru”
    ☑️ Premierul Japoniei, Fumio Kishida, se va întâlni cu Biden, la Casa Albă, marți și miercuri
    ☑️ Ciolacu susține că nu este cel mai bun candidat pentru funcţia de preşedinte în timp ce îl critică pe Iohannis
    ☑️ Infractorii români, pe lista specială a Europol. Sunt specializați în spargeri, furturi, tâlhării și trafic de persoane

    https://monitorulapararii.ro/titlurile-diminetii-8-aprilie-2024-1-54544

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o mica eroare în text.
      De fapt e 9 Aprilie.
      Că iar apar Akordov și APV_rz, urmașii Mitei Biciclista cu reclamații.
      Mereu sunt nervoși, parca sunt mereu pe ciclu.

      Ștergere
    2. Este o mica eroare în text.
      De fapt e 9 Aprilie.
      Că iar apar Akordov și APV_rz, urmașii Mitei Biciclista cu reclamații.
      Mereu sunt nervoși, parca sunt mereu pe ciclu.

      Ștergere
    3. https://www.facebook.com/share/p/y2CrKcEwfTWtECPf/

      Ștergere
    4. https://www.facebook.com/share/p/y2CrKcEwfTWtECPf/

      Ștergere
  95. Bă, da ce m-a nervat gherțoiul ăla de la GP, zis csej, care se loă de camaraz în câcăstorul ceobenulu, de ne făcu hanalfabeț funcțional, cu 3 ani de postliceală !
    Mi s-a omflat o venă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E vâna aia de la măciucă?

      Ștergere
    2. Nu e departe de adevăr având în vedere cum se prezintă micuții pe diverse bloguri.
      Din fericire sunt o minoritate
      Cam ca aia cu steagul curcubeic 🌈

      Ștergere
  96. Mda, ăla cu pantofi găuriți, ghepizdul , poate să se ia de toartă cu al nost' Viurelu chelu.

    RăspundețiȘtergere
  97. @reddog 9 aprilie 2024 la 08:52
    @https://www.facebook.com/share/p/gM1iZP5GJLpBR65K/

    Băi flocea roșu, dacă în comentarii postezi o legătură spre o pagină de internet, asigură-te în plm că poate să fie accesată de cetățeni fără să necesite autentificări și conturi create pe tot felul de rețele de socializare de kăkat.
    Mesajul afișat în urma accesării link-ului postat de tine este următorul:

    https://drive.google.com/file/d/1e3Y3112sXaEA2toOzSQgwjv0qUm7Egrd/view

    Nu știu ce conține pagina care-ai dorit s-o vizualizăm dar, preventiv, îți dau o muie🖕

    RăspundețiȘtergere
  98. Azorică cel cu mintea cât puța de furnică, parcă spuneai că ești în Cipru, Rhodos, sau ai rămas tot în Kuala Lumpur să te arzi în cur? Mai bine recunoaște că nu ți -ai mai reînoit abonamentul la NET.

    RăspundețiȘtergere
  99. Unii martalogi pârsi nu știu să acceseze un link dar ei vorbesc de focoase. 🤣
    Am mai spus și o repet
    Cred că au pensia prea mare.

    RăspundețiȘtergere
  100. Unii martalogi pârsi nu știu să acceseze un link dar ei vorbesc de focoase. 🤣
    Am mai spus și o repet
    Cred că au pensia prea mare.

    RăspundețiȘtergere
  101. 9 aprilie 1948 - A avut loc Masacrul de la Deir Yassin.

    Deir Yassin a fost un sat arab în apropiere de Ierusalim, pe drumul dinspre Tel Aviv. La 9 aprilie 1948 satul a fost cucerit în luptă de organizațiile militare eveiești extremiste și între 81 – 120 bărbați, femei și copii arabi au fost omorâți. 4 dintre evrei au murit în luptă și zeci evrei au fost răniți. Liderii evrei din Țara Israel l-au etichetat ca fiind o aberație a extremiștilor

    RăspundețiȘtergere
  102. @reddog
    Dacă ești prost de pe vremea când ești cățeluș, când ajungi un flocea roșu bătrân și degeaba, numai te joci!

    Muie veșnică găozarului reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @reddog
      Cuțu, cuțu, na Grivei și o muie dacă vrei🖕
      Muie veșnică curlangiului reddog!🖕

      Ștergere
  103. Auz bre camaraz ce zice gherțanul de la GP, cică noi grohăim !
    Zgura, zgurii !
    Mi s-a mai omflat o venă ! Uai, ce-ar merje o huța huța ! De aia încrâncenată, fără preludiu și alea alea !

    RăspundețiȘtergere
  104. Azi se împlinesc 130 de ani de la nașterea scriitorului Camil Petrescu... îl aveți aici în uniformă de ofițer în timpul primului război mondial, experiența trăită atunci se regăsește în romanul său "Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război"... puțină lume mai știe însă azi că prima lui scriere este un studiu publicat în lucrarea „Istoria filosofiei“, coordonată de Nicolae Bagdasar (foto dreapta jos), academician, considerat unul dintre fondatorii școlii de filosofie românești și născut în Roșiești, județul Vaslui, fost elev al Liceului "Gheorghe Roșca Codreanu" din Bârlad...

    https://tesalut.ro/vaslui

    https://www.facebook.com/share/gNjF31jSumbyfMD1/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-n pula calulu de jâmbat !

      Ștergere
    2. Sugi pula Azorel

      Ștergere
    3. @reddog
      Ai reușit să silabisești ce scrie acolo sau ai folosit doar Ctrl+C și Ctrl+V ?

      Ghicitoare:
      Ce e flocos și mai prost decât un gard?
      Bingo!
      Răspuns corect: reddog zis și flocea-roșu

      Muie curlangiului reddog!🖕

      Ștergere
  105. Unii martalogi pârsi de pe aici absolvenți de postliceală sunt foarte irascibili.
    Zice că nu le-o baga și sunt nervoși. 🤣

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță, da' dacă te băgăm undeva pe tine, ești mulțumit șarlă?

      Ștergere
  106. Martalogii pârsi au fost un pic calmi când numărau mormanele de ajutoare și solde compensatorii.
    Apoi au început să-și dea muie la greu între ei.
    Așa de vreo 20 de ani.
    Pe blogul asta dar și pe altele.
    Și acum sunt nervoși că cineva îi face grohaiti. 😁

    RăspundețiȘtergere
  107. Martalogii pârsi au fost un pic calmi când numărau mormanele de ajutoare și solde compensatorii.
    Apoi au început să-și dea muie la greu între ei.
    Așa de vreo 20 de ani.
    Pe blogul asta dar și pe altele.
    Și acum sunt nervoși că cineva îi face grohaiti. 😁

    RăspundețiȘtergere
  108. Martalogii pârsi au fost un pic calmi când numărau mormanele de ajutoare și solde compensatorii.
    Apoi au început să-și dea muie la greu între ei.
    Așa de vreo 20 de ani.
    Pe blogul asta dar și pe altele.
    Și acum sunt nervoși că cineva îi face grohaiti. 😁

    RăspundețiȘtergere
  109. Nicolae Păștinică este un general (cu 4 stele) român, care a îndeplinit funcția de șef al Inspectoratului General al MApN.

    A obținut titlul de doctor în științe militare.

    După cum afirmă generalul Constantin Olteanu, în perioada Revoluției, la 22 decembrie 1989, colonelul Păștinică "ținea locul șefului de stat major (al Armatei a II-a n.n.) - vorbea de zor la telefon în legătură cu trimiterea a două regimente de la Brăila și de la Râmnicu Sărat la București. Și omul le stabilea ca la regulament, metodic, itinerarii, trei zile hrană rece, muniții pentru situație de luptă, parole, cine-i recunoaște, cine-i așteaptă la intrare în București etc. (...) Mi-au explicat că legătura cu MStM se realiza prin viceamiralul Mihai Aron și generalul Ilie Constantinescu și că aveau ordin să trimită unele regimente la București, dar fără să cunoască exact misiunea. Eu acum știu de la generalul Nicolae Eftimescu, prim-adjunct al șefului MStM și șef al Direcției Operații, că pe 22 decembrie, în jurul orelor 14.00, au pus la punct celebra nota telefonică numărul 38, care, după ce a fost amendată și însușită și de generalul Victor Stănculescu, s-a transmis în toată Armata, ordonându-se întoarcerea trupelor în cazărmi. Ca după câteva ore cineva să ordone mișcările acelea de trupe, adică să scoată iar Armata în stradă cu urmările care se cunosc. De ce? Și cine?" [1]

    Generalul Nicolae Păștinică a fost înaintat la gradul de general-locotenent (cu 2 stele) la 21 octombrie 1994 [2] și apoi la cel de general de corp de armată (cu 3 stele) la 1 decembrie 1999 [3].

    La data de 1 octombrie 2003, a fost înaintat la gradul de general (cu 4 stele), fiind trecut în rezervă cu același grad.[4]

    Generalul Păștinică este membru al Academiei Oamenilor de Știință din România, Secția Militară.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sursa?
      Exact, este wikipedia nu politicaapocalipsei cum ar vrea urmașii Mitei Biciclista, Akordov și APV_rz 😁

      Ștergere
    2. @reddog
      Suge-i pișatul gunoiului ăla de Păștinică, că muie nu poate să-ți mai dea nici dacă-l rogi.
      Noi putem, și te umplem de sloboz până te umfli (nu unfli cum ai învățat tu) ca un dirijabil🖕
      Marș înapoi în căcat limbricule!
      Scrie și tu despre sfinți, fute-te-ar la dinți și despre cuvioase, suge-le-ai la oase, că la astea te pricepi. Oricum, tot la cazanul cu smoală vei ajunge😁

      Muie curlangiului reddog!🖕

      Ștergere
  110. Dincolo la Cezar martalogii pârsi absolvenți de postliceală sunt cam impertinenti.
    Multi dintre ei au ieșit la pensie așa pe la vreo 40 de ani luând mormane de ajutoare și solde compensatorii.
    Apoi de vreo 20 de ani își dau muie la greu între ei pe diverse bloguri.

    RăspundețiȘtergere
  111. Dincolo la Cezar martalogii pârsi absolvenți de postliceală sunt cam impertinenti.
    Multi dintre ei au ieșit la pensie așa pe la vreo 40 de ani luând mormane de ajutoare și solde compensatorii.
    Apoi de vreo 20 de ani își dau muie la greu între ei pe diverse bloguri.

    https://cezar-armya.blogspot.com/2024/04/slava-ukrayna.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  112. Dincolo la Cezar martalogii pârsi absolvenți de postliceală sunt cam impertinenti.
    Multi dintre ei au ieșit la pensie așa pe la vreo 40 de ani luând mormane de ajutoare și solde compensatorii.
    Apoi de vreo 20 de ani își dau muie la greu între ei pe diverse bloguri.

    https://cezar-armya.blogspot.com/2024/04/slava-ukrayna.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  113. Dincolo la Cezar martalogii pârsi absolvenți de postliceală sunt cam impertinenti.
    Multi dintre ei au ieșit la pensie așa pe la vreo 40 de ani luând mormane de ajutoare și solde compensatorii.
    Apoi de vreo 20 de ani își dau muie la greu între ei pe diverse bloguri.

    https://cezar-armya.blogspot.com/2024/04/slava-ukrayna.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  114. Se pare că gl**** Pastinica este spaima martalogilor pârsi absolvenți de postliceală.. 😁

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri