Google Translate

sâmbătă, 20 aprilie 2024

Banul, ochiul dracului! Cutremur înainte de alegeri

 

Cutremur înainte de alegeri: BEC a desființat birourile electorale din lalomița, Dolj, Giurgiu, Mureș, Alba și Argeș

E cutremur înainte de alegeri! Biroul Electoral Central a desființat mai multe birouri electorale! E vorba de birourile din lalomița, Dolj, Giurgiu, Mureș, Alba și Argeș, acolo unde detașările nu au respectat legislația în vigoare.
Magistrații aleși trebuie să activeze în proximitatea zonei în care sunt detașați, însă prevederea e complet ignorată!
Magistrații s-au înghesuit să primească salarii și diurne aferente detașărilor, care ajung la peste 45.000 de lei pe două luni
 
Legislația relevantă, Legea nr. 115/2015, stipulează că aceste desemnări ar trebui să se facă din rândul magistraților și altor juriști, respectând un criteriu de proximitate între domiciliul sau reședința acestora și locația biroului electoral pentru care sunt desemnați.
O primă decizie în o astfel de situație s-a dat la Buzău
Decizia BEC evidențiază mai multe nereguli în procesul de desemnare efectuat de Tribunalul Buzău, cum ar fi includerea pe listele de desemnare a persoanelor care nu erau magistrați în exercițiu la instanțele competente sau nerespectarea criteriului de proximitate. Ca urmare, BEC a decis să admită contestațiile, să anuleze documentele inițiale ale procesului de tragere la sorți și să dispună reluarea întregului proces de desemnare, conform cu prevederile legale stricte.
 
SURSA:https://www.stiripesurse.ro/cutremur-inainte-de-alegeri-bec-a-desfiintat-birourile-electorale-din-lalomita-dolj-giurgiu-si-arges_3296387.html

204 comentarii:

  1. Aia cu magistrații am zis-o și eu ieri. Ce să -i faci? Oamenii ăștia e săraci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Subiectul ăsta cu BEC trebuia tratat de Puiak, că el era expertul becului cu lumină neagră. Să -i dea Dumnezeu sănătate oriunde s-ar afla.

    RăspundețiȘtergere
  3. Peste rand,
    Întrucât n-am mai intrat pe blog in ultimele patru-cinci ore și observ că psihopatul nu se liniștește, revin pentru a-i administra lui reddog ,,tratamentul" care-l liniștește.
    Muie, curlangiului pervers reddog!🖕jeg ordinar !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muia de Zdreanță să fie primită, iar sula ta de el belită. Amin și la toți să ne -o sugă puțin!

      Ștergere
  4. Sa te tii vize de flotant acusica.....se muta astia cu trebonal cu tot si la Vascautii din deal daca e nevoie
    Baaaa sa vezi ce cozi s-or face la melitie ca sa schimbe pulandraii domitilu' sa puna viza de flotangiu....de zici ca-s pizdoacele lu' Efrime sau oaresce nepalezi (pe reddoaga 'ngurita sa-l regulezi)
    Brusc o sa fie tonti in vizita pa la matusi,pa la verisoare fix doao luni cat e pa enteres,poate chiar tot anu' ca ie anul lung la alegeri si ie multi bani de halit de sarantocii astia de juzi.Vai mama lor ca nu se mai satura nici cu pomant in gura
    vedea-i-as cu viza permanenta la ghencea civil
    pesea: Io can' vazui "ban ,ochi,dracu' " tonmai ma pregateam sa dau mumu la febletile mele popchii....se pare ca fata de nehalitii ailalanti au cam ramas si popchii de caruta
    pese: exista si varianta unui procest facut de ei.... la coledzii lor unde sa se dea o "executorie" cu "deindata".... "definitiva" si "ergaomnes" si gata a rezolvat problema putoarea in stat.Si fara RIL bineinteles...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. .....cu o frumoasa incununare pe deplin la capoatele visinii
      alea,alea....jacta est! Adica in traducere: alea,alea....este jale

      Ștergere
    2. Buey Dorele, tu ce grad ai, Lt.col. cumva? Cum le permiți lu' Zdreanță și Ciobârlanului, cei (dez) axați, insubordonarea? Foote -i de-i îndoaie!

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fac pishu cu bolta pe decizia BEC.
    Asta-i știre?
    Luați de aici, stimați hacademicienii o imformatie ,,bomba" !!!
    Locuitorii unei comune din jud. Constanta au observat faptul că de câteva zile o persoana în vârstă, de sex feminin, umbla prin sat carandu-si propriul LINDIK într-o roaba. Pe surse s-a aflat că este mama unui ,,celebru" fost paznic de puscarii....expert in probleme de lindikologie și un muist împătimit.
    Reprezentanții Cărții recordurilor s-au sesizat și urmează să trimită în România o comisie care sa masoare lindikul respectiv și să omologheze recordul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E Zdreanță? Să -i dăm clanță!

      Ștergere
    2. Și tot pe surse, s-a aflat ca puscaretele cand era copil și se juca cu puța in țărână, din când în când se juca și cu LINDIKUL lu mă-sa folosindu-l ca praștie. No, poate și de aici i se trage apetitul pentru organul sexual respectiv și obsesia in a face comparații.

      Ștergere
  8. Zdreanță, nu uita la ora doo ca împreună cu Țiuzăr, voi cei de pe axă, să ne-o sugeți și să ne înbeliț la oo!

    RăspundețiȘtergere
  9. https://r3media.ro/ramona-chiriac-reprezentanta-directa-a-ursulei-von-der-leyen-va-deschide-lista-psd-pnl-la-europarlamentare-in-cv-studii-de-gen-si-diversitate-si-incluziune/

    Bă leat, nu uitați să votați anusul împotriva naturii, FSNul! Urâta asta care o reprezintă la nivel local pe Ursulea, v-a "rezolvat" împreună cu PSD, PNL și USR în problema pensiilor militare din PNRR. Vă doresc vise plăcute...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun,rău o să-l votez pe Găbiță,măcar este militar!

      Ștergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. @anonim
    "https://r3media.ro/ramona-chiriac-reprezentanta-directa-a-ursulei-von-der-leyen-va-deschide-lista-psd-pnl-la-europarlamentare-in-cv-studii-de-gen-si-diversitate-si-incluziune/"

    Aloo stati la locurili voastre!! Tante asta a fo propusa de labarii aia doi si cand femeia s-a lamurit,s-a retras in mai putin de 24 de ore.Plus ca astea se intamplau acu fo luna si....Io am toata stima pt madama desi initial bagasem glont pe teava cu injuraturile uzuale.Bine ca m-am inselat!
    pese: cacat de articol prin vechimea lui
    O femeie cu "coae" cum reddoaga nu va avea in veci.Si nici in beci.
    Asadar dragul meu anonim te rog sa stergi comentul ca ai murdarit sticla la acvariu
    Cel mai fericit va fi bainetaru ala ingalat si nu suport sa-l faci fericit pe ala.Mai bine ii dai o mwie si o pwla 'n cur lu redoaga si-l faci pe asta fericit

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dupa ce am rasfoit pro-fund ceva bloage de handicapati, printre care alaturi de Mehedint sa va foot in dintz,ar mai fi mos kalicu ce suge des lindiku,si cufurez cu dintii strepezi Ma intreb de ce unii martalogi sunt asea de idiotzi...cu calcule si paracalcule cu sau fara abac,numarand si socotind "pe destele de la manuri si piseri"
    Treaba-i simpla si oabla pt cine a vazut un calculator macar in vitrina magazinului.Operatiuni mult mai simple si decat ale unui "operator facturare "cu 8 clase
    1-Suma corespunzatoare soldei de grad actuale va fi inlocuita cu noua suma /cuantum coresp gradului.Mai departe nu mai trebuie facut nimic,softul face totul....aplicand procente,sporuri(ind disp etc).Ganditi-va ca la rubrica 2 din anexa ar fi trecuta suma 1 si nu,de pilda 336.La fel se inlocuieste suma x cu suma y si mai departe softul face totul singur.Pana la urma un kkt de excell si nimic mai mult.Si in cazul de fatza(pensii militare) e chiar unul simplu.
    ....si pt fiecare "peroada"inante de.." "dupa data de..."exista formulele si metodologia de calcul deja introdusa in calculici
    pese: secretul e doar ala ca vre-un dobitoc/dobitoaca sa nu introduca fo cifra gresit desi si asta poate fi rezolvata usor.Se introduce suma o singura data dupa care ea se transmite automat in sistemele de calcul corespunzatoare fiecarui caz in parte.
    Asa ar trebui sa faca niste "aia" care au facut softuri ok si stiu carte
    In rest toata polologhia e total inutila.Ramane intrebarea : Se vrea sau nu se vrea
    Eu cred ca raspunsul e afirmativ,altfel fara acceptul lui Cio-Ciu "Leoveanu" ar fi dat un raspuns cu totul evaziv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey Dorele, nu "calculatorul" e problema, ci algoritmul, "schema logică" care stă la baza calculelor, algoritm care trebuie să țină cont de legislație. Tu nu vezi că Nea Cașu scade, Cufurețu jr. adună, iar Moș Kaliku înmulțește?
      Și mai e un aspect; dacă luăm în calcul faptul că în versiunea optimistă solda netă de grad pentru rezerviști va crește în medie cu 200 de euro (1000 de lei), atunci ia fă un calcul cât costă asta: 150.000 bibani X 200 euro X 12 luni.
      Ce zici Dorele? Ne dau, sau nu ne dau? Lui Zdreanță oricum i-o dăm din fondul de rezervă.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Bă leat, putem să ne căcăm ca musca pe tavan, atâta timp cât nu va exista o lege a pensiilor militare unitară, permanent vor fi discrepanțe și nemulțumiri. Faptul că acum se aruncă pe piață gulguta asta cu actualizarea gradului nu va rezolva în veci problema de fond.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe bucăți inginere,ce vrei s-o lăsăm așa moartă-n păpușoi?

      Ștergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  22. Hop,hop,hop,
    S-o loaț la ceock !
    =================
    Bă, totuș, ne-o bagă ? Că văzui nuș pe unde niște calcule, de până și Ain Ștain ar hi gelos !

    RăspundețiȘtergere
  23. 👍

    Live: Atelierul de alpinism al vânătorilor de munte s-a mutat în Parcul Carol. Colegii noștri vă așteaptă!

    https://www.facebook.com/share/v/rLnS9T7PA4nW7kkd/

    RăspundețiȘtergere
  24. anonim21 aprilie 2024 la 12:05
    👍👍👍

    RăspundețiȘtergere
  25. Evenimentele Zilei de 21 aprilie în Istorie:

    - 21 aprilie 753 î.Hr. - Conform legendelor, a fost construită Roma de către Romulus și Remus, marcând astfel nașterea vechiului Imperiu Roman.
    - 21 aprilie 1689 - Un mare incendiu cuprinde Biserica Neagra din Brașov, distrugând acoperișul și mobilierul din interior.
    - 21 aprilie 1816 - S-a născut scriitoarea engleza Charlotte Brontë (“La răscruce de vînturi”, “Jane Eyre”) (m. 31 februarie 1855).
    - 21 aprilie 1864 - Alexandru Ioan Cuza sancționează Codul Penal care intra în vigoare în anul 1865. Codul penal de la 1865 (denumit și „Codul Cuza”) realizează unificarea legislativă penală și marchează începutul dreptului penal român după unirea din 1859 a Moldovei cu Țara Românească.
    - 21 aprilie 1877 - Pe toată lungimea graniței dunărene, artileria turcă bombardează malul românesc: Brăila, Calafat, Bechet, Oltenița și Călărași.
    - 21 aprilie 1895 – Parlamentul Romaniei adopta Legea minelor;
    - 21 aprilie 1926 - S-a nascut regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.
    - 21 aprilie 1944 – Femeile din Franța și-au câștigat dreptul de vot;
    - 21 aprilie 1948 - Primul aparat foto polaroid este lansat pe piata.
    - 21 aprilie 1965 – Romania devine membra a Organizatiei Aviatiei Civile Internationale (OACI);
    - 21 aprilie 1992 – Se semnează, la București, Tratatul germano–român privind cooperarea prietenească și parteneriatul în Europa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Zdreanță, da -ți -am clanță, ai schimbat titlurile dimineții cu evenimentele zilei?😂 Ia o muie și taci!

      Ștergere
    2. Tanti
      Pai văd că aia n-au mai postat titlurile dimineții.
      Nici ieri.
      Zât!

      Ștergere
  26. 21 Aprilie in istorie

    Sfaturi de la camaradul Rambo, fost pilot, adevărată Legendă printre martalogii pârsi. 👍

    "Puneti in dulapuri, intre haine , este bun impotriva moliilor."

    https://www.facebook.com/share/p/gRX5dMca3ScGsuHD/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici se vede diferența, in timp ce camaradul Rambo citește de pe Suflete Curate martalogii pârsi sunt cu Politica Apocalipsei.

      Ștergere
  27. RD spunea...
    @Viorel,

    Normal că o recalculare corectă este actualizarea tuturor componentelor ce contează la baza de calcul, nu doar solda de grad. Eu rămân rezervat în privința acestui amendament și că va fi bine pentru toți beneficiarii de pensie militară.

    @Ifrim,

    Sunt realist. Așa cum eu am dreptul să spun adevărul meu și voi aveți dreptul să credeți că veți avea pensia (mai) mare.
    Să nu devină mai mică pentru mulți. Nu știm metodologia. Nu știm nimic. E un amendament și atât. Cuantumul avantajos a fost în 2016 la recalculare, nu neapărat și acum.
    Așa a fost și cu PNNR-ul. Unii, spun pe contributivitate fără să știe cum ar fi fost pentru pensionarii militari deoarece mai ales cei ieșiți exclusiv pe legea 223/2015 au ieșit la limită de vârstă conform legii după 25 ani de activitate (adică vreo zeci de mii, în special cei de teren). Pe legea actuală a pensiilor publice, ar fi avut pensiile mici la ce salarii au fost în ultimii 15 ani.
    Acum că totul s-a lămurit cu trecerea în sistemul public de pensii, pensionarii s-au aprins văzând că a fost depus un amendament cu mărirea soldei de grad, dar atât, nimic mai mult.

    Vă doresc o zi plăcută, dar să nu uitați ceva, nu trebuie să fie toată lumea de aceeași părere. Am multe motive pentru a explica atâtea chestii, dar am zis destule și am observat că se vrea un lucru: se vor mări pensiile! Nu contează cum. Eu prefer să nu fiu așa, ci realist. Nu va fi lapte și miere!
    21 aprilie 2024 la 15:12
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Că bine le spune copilul ăsta. Io l-aș numi șăf secție operații, asta desigur după ce-l operăm pe Zdreanță de homoroizi.

    RăspundețiȘtergere
  28. Am citit și "romanele" scrise mai sus de Apv_rz și Akord75

    Le fac un rezumat celor care n-au citit bălăriile alea.

    Akord75 se întreabă filozofic "Se vrea sau nu se vrea"

    Pai nu se vrea pentru că sunt interese mari la mijloc.
    Blestemații de amerloci nu sunt străini de asta.

    APV_rz zice că cineva care are sânge în lindik poate tăia nodul gordian.

    Ghiciți cine poate fi acesta!!

    Exact, Nikk lindik mik.

    RăspundețiȘtergere
  29. Tot asta micu' APV_rz a scris și o nuvela despre vin și pensii.
    Te ia cu dureri de cap nu alta. 😁

    RăspundețiȘtergere
  30. Pmt ca mai mereu se întreabă când i-o baga camaradul Cezar.

    RăspundețiȘtergere
  31. Zdreanță, cică solda de grad nu se actualizează și la unul ca tine, agent majur pupa -ne-ai în cur

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ anonim 17:25,
      Posibil sa se actualizeze soldele de grad ale foștilor militari.
      Pinguinul asta de reddog n-a fost și nu va fi niciodată militar.
      După cum foarte bine au observat majoritatea camarazilor, funcționarii publici cu statut special și cu atât mai puțin gardienii din pușcării NU au nimic în comun cu statutul de militar și cu L 80/1995 la care face referire amendamentul propus în Plx 215/2024. De asta nu-l interesează și trimite în derizoriu discuțiile pe tema respectivă.

      Ștergere
  32. https://www.national.ro/social/au-rezolvat-deficitul-de-la-mai-politia-locala-transformata-in-institutie-de-forta-826094.html/

    Te doare mintea, la ce pot ăștia care guvernează. Și voi mai vreți una, alta 😁
    Auziți, 10 zile de școală sunt suficiente pentru a-l transforma pe un maidanez ca Zdreanță da -i-am clanță, în agent majur pupa -ne-ar în cur

    RăspundețiȘtergere
  33. Muei Cezerike, unde ești ?
    La mulți ani, muei, de zioa pifanteriei ! In seara iasta am șpectacol laiv, ici șea în 13, se retrag tilicarii cu feștilele la ceas de noapte ! O să le fac cu mana de la balcon (🖕), cand vireaza la dreapta, pe Panduri !
    Ura !
    Drujba !

    RăspundețiȘtergere
  34. Spune unul Georghe Preda (foarte clar și de înțeles pentru toată lumea), într-o captură de-a lu Moji Koilicu pe bloaga lui (tip hazna publică de gară Cefere), că dacă i-o bagă fesenarii, ar câștiga la net 1479 de lei !!!
    Ioi, Doamne feri !
    Am mai auzit de Gheorge Preda ăsta, e un fel de artizan al foilor de calcul, in icsel !
    Oare ne-o bagă fesenarii ? Că vrau să mărg și eo în Coala Lunpur

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă, că dacă nu ți-o baga te sponsorizează ,,prietenul" tau reddog și mergeți împreună că oricum ajentul majur (pupa-ne-ar in cur) are pensia mai mare decât un coilinel ca tine.

      Ștergere
  35. 13 Septembrie este un cartier situat în sectorul 5 al Bucureștiului în partea de sud, aproape de centrul capitalei

    Numele cartierului vine de la Calea 13 Septembrie, care la rândul său aduce aminte de Bătălia din Dealul Spirii unde divizia de pompieri a Bucureștiului a înfruntat armata Otomană. Ziua de 13 Septembrie a fost declarată atunci Ziua Pompierilor

    Repere importante

    Casa Poporului
    Spitalul Panduri
    Hotel Marriott

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apartamentele din cartierul 13 septembrie sunt printre cele mai noi din Bucureşti, fiind construite la sfârşitul anilor 80. Atunci a fost remodelat centrul Bucureştiului pentru realizarea unui nou centru civic. Blocurile cu 8 sau 10 etaje ridicate de-a lungul marilor bulevarde din zonă, inclusiv 13 septembrie, au apartamente foarte spaţioase, cu 2 sau 3 camere.

      Multe dintre aceste locuinţe au fost terminate după 1990 şi au fost recompartimentate şi utilate de către proprietari conform propriilor aspiraţii.

      Ștergere
    2. Meapeneaua Em o 100
      Cratedrala Mânuirii Neamurilor

      Ștergere
    3. ... și Brigada de Pompagii Tulumbari Dealul Spirii
      Statuia Curva de Aramă (care a dispărut)

      Ștergere
  36. 👍

    Calea 13 septembrie, numită astfel pentru că, pe 13 septembrie 1848, pompierii români conduşi de căpitanul Pavel Zăgănescu s-au luptat pe dealul Spirii, situat la acea vreme în apropierea Bucureştiului, cu trupele otomane conduse de Kerim Paşa. Turcii veniseră să înăbuşe Revoluţia de la 1848 din Ţara Românească. În mod surprinzător, românii au reuşit să respingă atacul, iar ziua de 13 septembrie a devenit Ziua Pompierilor.

    RăspundețiȘtergere
  37. Am vorghit acu cu Aprevezeaua, care zice ca lucreaza de zor la un super-maga-cul program de calcul și ne garanteaza că, în cel mai scurt timp, vom putea să ne calcolăm singuri cât ne-o bagă fesenarii !
    Cică să avem nițică răbdare. Acu este în faza de trecere de la opere literare- gen dijmuirea butoiulu cu vin, la calcole matematice.
    Ioi !
    Slava Țiuzer Luzer & Viuricu Șoptiricu !

    RăspundețiȘtergere
  38. Bătălia din Dealul Spirii (13 septembrie 1848, pe atunci lângă București) a fost ultima confruntare armată disputată pe teritoriul românesc dintre structuri militare ale Țării Românești (Batalionul 2 Infanterie din Regimentul 2 Linie Infanterie, Compania a 7-a din Regimentul 1 Linie Infanterie și Compania de pompieri condusă de Căpitanul Pavel Zăgănescu) și un corp de armată otoman.

    RăspundețiȘtergere
  39. Premise

    Revoluția de la 1848 în Țara Românească a avut inițial succes. La începutul verii, principele Bibescu a abdicat după ce guvernul revoluționar a preluat puterea. Revoluționarii munteni își propuneau printre altele emanciparea clăcașilor și a evreilor, eliberarea robilor țigani, guvernarea în acord cu principiul separării puterilor în stat, limitarea puterii domnești și crearea unei gărzi naționale (vezi proclamația de la Islaz). Guvernul a încercat să implementeze aceste reforme democratice, dar adversarii revoluțiilor de la 1848, și anume marile imperii europene au intervenit. Astfel, la 13 septembrie 1848, trei puternice coloane militare otomane au pătruns în București, după arestarea fruntașilor revoluționari și zdrobirea rezistenței poporului neînarmat. În fața celei de-a treia coloane otomane, comandată de Kerim-pașa, au stat trupele aflate sub comanda Colonelului Radu Golescu, Comandantul Garnizoanei București

    RăspundețiȘtergere
  40. Desfășurarea evenimentelor

    Colonelul Radu Golescu concentrase în Dealul Spirii Batalionul 2 din Regimentul 2 Linie Infanterie și Compania a 7-a din Regimentul 1 Linie, punându-le sub comanda Maiorului Nicolae Greceanu. Spre aceste trupe se îndrepta și compania de pompieri de sub comanda Căpitanului Pavel Zăgănescu. Căutând să prevină rezistența unităților militare, Locotenența domnească instaurată de trupele intervenționiste a dat ordin de predare a cazărmii Alexandria. Ostașii români au dat dovadă de un puternic spirit antiotoman, reliefat inițial în atitudinea Colonelului Radu Golescu care, la cererea lui Kerim-Pașa de a-și dezarma ostașii, a răspuns cu mândrie că „datoria unui soldat este să moară cu arma în mână și că mai mulțumit este în acest caz decât să se vadă dezarmat”.[1] Surprins plăcut de acest răspuns, comandantul turcilor, Kerim–Pașa, ordonă retragerea trupelor otomane spre oraș până la reglementarea pe cale diplomatică a situației tensionate create. Pe drumul de întoarcere, acestea s-au întâlnit cu Compania de pompieri comandată de Căpitanul Pavel Zăgănescu. La apropierea acesteia de cazarmă s-a produs un incident care avea să ducă la începerea unei adevărate bătălii. Infanteria și artileria otomană erau masate în apropierea cazărmii, în preajma unui podeț care îngusta mult calea Companiei de pompieri. La trecerea acesteia, Sublocotenentul Bălășan l-a atins cu cotul pe un artilerist turc. Incident aparent fără importanță, ura crâncenă dintre români și turci a făcut ca acest incident să degenereze. Sublocotenentul român a fost lovit de un maior turc cu latul sabiei. Ofițerul român a tras două focuri de pistol, întâi asupra maiorului turc (pe care l-a ucis), apoi asupra lui Kerim-Pașa (căruia i-a ucis calul). În evenimente au intervenit ostașii români pentru a-și apăra comandantul. Trupele otomane atacă cu violență Compania de pompieri care opune o puternică rezistență și străpunge liniile inamice și reușește să continue lupta alături de ostașii aflați în cazarma Alexandria din Dealul Spirii. După o luptă crâncenă ce a durat aproximativ 2,5 ore (de la ora 4:30 după-amiază până la ora 7 seara)[2] trupele române au fost împrăștiate iar militarii turci au pus stăpânire pe București iar Revoluția de la 1848 din Țara Românească a fost înăbușită.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Zdreanță, bă mare oxiur, mai lasă -ne cu astea și pupă -ne în cur

      Ștergere
  41. Ecouri în prezent

    Chiar dacă Bătălia din Dealul Spirii s-a încheiat cu înfrângerea trupelor române, totuși din punct de vedere istoric, această luptă consfințește dorința națională de autodeterminare, chiar dacă acest lucru presupune însăși jertfa supremă.

    Pentru comemorarea eroilor pompieri căzuți în luptă, pe Dealul Spirii a fost ridicat în anul 1901 Monumentul Eroilor Pompieri din București, monument cu un trecut la fel de zbuciumat ca și evenimentele a căror memorie o reprezintă.

    Ziua de 13 Septembrie a fost sărbătorită mai apoi ca fiind Ziua Pompierilor din România, însă a fost legal oficializată începând din 1953.

    RăspundețiȘtergere
  42. Ecouri în prezent

    Chiar dacă Bătălia din Dealul Spirii s-a încheiat cu înfrângerea trupelor române, totuși din punct de vedere istoric, această luptă consfințește dorința națională de autodeterminare, chiar dacă acest lucru presupune însăși jertfa supremă.

    Pentru comemorarea eroilor pompieri căzuți în luptă, pe Dealul Spirii a fost ridicat în anul 1901 Monumentul Eroilor Pompieri din București, monument cu un trecut la fel de zbuciumat ca și evenimentele a căror memorie o reprezintă.

    Ziua de 13 Septembrie a fost sărbătorită mai apoi ca fiind Ziua Pompierilor din România, însă a fost legal oficializată începând din 1953.

    RăspundețiȘtergere
  43. Radu Golescu (n. 1814, Câmpulung, Muscel, România – d. 5 mai 1882, Dracea, Teleorman, România) a fost unul dintre actorii importanți ai revoluției de la 1848 și unul dintre primii ofițeri români formați ca urmare a aplicării Regulamentului Organic la 12 iunie 1830 în Țara Românească.

    RăspundețiȘtergere
  44. Radu Golescu (n. 1814, Câmpulung, Muscel, România – d. 5 mai 1882, Dracea, Teleorman, România) a fost unul dintre actorii importanți ai revoluției de la 1848 și unul dintre primii ofițeri români formați ca urmare a aplicării Regulamentului Organic la 12 iunie 1830 în Țara Românească.

    RăspundețiȘtergere
  45. Biografie

    A fost cel de-al patrulea copil al marelui cărturar Constantin Golescu (cunoscut sub numele de Dinicu Golescu) și al soției acestuia, Zoe Farfara.

    În baza Regulamentului Organic (Art.3) la 12 iunie 1830 în Țara Românească și la 14 septembrie 1830 în Moldova, la București și la Iași își fac apariția primii ofițeri români îmbrăcați în noua uniforma a armatei. Ei au fost boieri și feciori de boieri primiți în corpul de comandă după "sămuirea (măsura) rangurilor boierești pe care le-au avut". Printre cei dintâi care au alergat sub steagurile oștirii românești s-au remarcat Nicolae Bălcescu, Vasile Cârlova, Nicolae Șonțu (tatăl eroului Gheorghe Șonțu), Cristian Tell, Cezar Boliac, Teodor Balș, Nicolae Mavrocordat, Ioan Cuza (tatăl domnitorului Alexandru Ioan Cuza) și nu în ultimul rând frații Golescu – Radu, Nicolae și Alexandru – „boieri patrioți, inteligenți și învățați” (cum avea să-i descrie istoricul A.D. Xenopol).

    RăspundețiȘtergere
  46. Cunoscut și sub porecla de „Cătana” a fost primit în armată în 1830 și a început pregătirea militară timp de un an la batalionul de cadre denumit “Ucenia Comanda”(cu predare în limba rusă). La terminarea școlii a fost avansat la gradul de cadet (Iunker) după care a urmat stagiul de pregătire la trupă, fără soldă, timp de un an de zile. După susținerea unui examen prin care își atestă nivelul de pregătire este înaintat la gradul de ofițer – sublocotenent (praporshchik – în rusă: пра́порщик). Până în anul 1843 obține gradele de sublocotenent, locotenent și căpitan, îndeplinind funcții de comandant de pluton și de companie (roată) în Regimentul 2 Infanterie, la Batalionul 2 Infanterie cu reședința în Brăila.

    În 1843 face parte împreună cu Ion Ghica, Cristian Tell și Nicolae Bălcescu din societatea secreta “Frăția“ al cărei scop era răsturnarea vechilor orânduiri feudale și unirea tuturor românilor într-un singur stat democratic și independent.

    RăspundețiȘtergere
  47. Cunoscut și sub porecla de „Cătana” a fost primit în armată în 1830 și a început pregătirea militară timp de un an la batalionul de cadre denumit “Ucenia Comanda”(cu predare în limba rusă). La terminarea școlii a fost avansat la gradul de cadet (Iunker) după care a urmat stagiul de pregătire la trupă, fără soldă, timp de un an de zile. După susținerea unui examen prin care își atestă nivelul de pregătire este înaintat la gradul de ofițer – sublocotenent (praporshchik – în rusă: пра́порщик). Până în anul 1843 obține gradele de sublocotenent, locotenent și căpitan, îndeplinind funcții de comandant de pluton și de companie (roată) în Regimentul 2 Infanterie, la Batalionul 2 Infanterie cu reședința în Brăila.

    În 1843 face parte împreună cu Ion Ghica, Cristian Tell și Nicolae Bălcescu din societatea secreta “Frăția“ al cărei scop era răsturnarea vechilor orânduiri feudale și unirea tuturor românilor într-un singur stat democratic și independent.

    RăspundețiȘtergere
  48. Sub influența ideilor progresiste ale revoluției burghezo–democratice sesizează nevoia de pregătire militară pentru soldați, subofițeri și cadeți astfel că organizează în Batalionul 2 Infanterie din Regimentul 2 , primele cursuri de cultură generală. Se remarcă prin pregătirea sa și este cooptat ca un colaborator apropiat al generalului Gheorghe Magheru, Maiorului Cristian Tell (Comandantul Batalionului 1 din Regimentul 2 ), colonelului Voinescu și în special al camaradului său din perioada 1830–1840, marele patriot român Nicolae Bălcescu.

    La izbucnirea revoluției de la 1848, căpitanul Radu Golescu este avansat la gradul de maior și numit comandant al Batalionului 2 Infanterie din Regimentul 2 în garnizoana Brăila. Unitățile Regimentul 2 își exprima totala adeziune la idealurile revoluției și încă din 3 iunie 1848 în marea lor majoritate se deplasează la Islaz pentru a fi acolo la Marea Adunare din 11 Iunie.

    RăspundețiȘtergere
  49. Sub influența ideilor progresiste ale revoluției burghezo–democratice sesizează nevoia de pregătire militară pentru soldați, subofițeri și cadeți astfel că organizează în Batalionul 2 Infanterie din Regimentul 2 , primele cursuri de cultură generală. Se remarcă prin pregătirea sa și este cooptat ca un colaborator apropiat al generalului Gheorghe Magheru, Maiorului Cristian Tell (Comandantul Batalionului 1 din Regimentul 2 ), colonelului Voinescu și în special al camaradului său din perioada 1830–1840, marele patriot român Nicolae Bălcescu.

    La izbucnirea revoluției de la 1848, căpitanul Radu Golescu este avansat la gradul de maior și numit comandant al Batalionului 2 Infanterie din Regimentul 2 în garnizoana Brăila. Unitățile Regimentul 2 își exprima totala adeziune la idealurile revoluției și încă din 3 iunie 1848 în marea lor majoritate se deplasează la Islaz pentru a fi acolo la Marea Adunare din 11 Iunie.

    RăspundețiȘtergere
  50. MUEi, știe cineva de ce e închisă haznaua la Ceobanul Bainetar ? Că fusăi să-l salut, da e închis. Nu mai are nici cleanță la ușe, nici lomină și vine o putoare de la interior...ioi, de zici că s-a scăpat pe el Viurel Kel !
    Bă Bainetare, hai ici șea, că e retragerea cu feștile a șoșoilor de la Comandamentul Infanteriei și Trancurilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: bă camaraz, ierea la CIT un jeneral de ăla adevărat, avea fro 2m, de mergea omul pe jos la serviciu. Cobora din Metrou la Izvor și o lua prin Parcul Ciușmungiu la pas alert, de nici unul nu ne puteam ține dupe el ! Nu mai știu cum îl chema pe moș, însă ierea general de ăla adevărat, nu fesenar de ăsta, alde Maciu Picii și alț Jieni !

      Ștergere
    2. Camaradul Cezar tot recitește nuvela aia cu vinul și pensiile.
      E așa ca într-o beție a simțurilor.
      Își aduce aminte de timpurile când numără mormanele de ajutoare și solde compensatorii.

      Ștergere
    3. Peseaua: ăștia de az îș expun izmenele la Muzăul Ieroulu de la Nasirea ! Dacă-l pui pe unul s-o ia la pas ale prin Cișmungiu, ajunge mort în Știrbey Vodă, i se umple cămeșa și budigăile de untură !

      Ștergere
  51. Ziarul “Pruncul român” din 12 iunie 1848 scria ”armia întreagă, fraternizează cu poporul, au declarat toți într-o glăsuire că sunt frați cu toți românii și că toți sunt gata a-și varsă ultima picătură de sânge pentru patria lor”. După manifestarea de la Islaz, văzând că nu mai are sprijinul armatei, prințul Bibescu a fost nevoit să accepte formarea Guvernului Provizoriu din care vor face parte pe lângă Radu Golescu și Alexandru și Nicolae Golescu.

    Prin Ordinul de Zi pe Oștire numărul 30 din 22 iunie 1848, maiorul Radu Golescu este avansat la gradul de colonel și este numit comandantul Regimentului 2 .

    La 13 septembrie 1848, Colonelul Radu Golescu – Comandantul Regimentului 2 și comandant al garnizoanei București, primește ordin să concentreze forțele din subordine (Batalionul 1 din Regimentul 2 , Compania a 7-a din Regimentul 1 și Compania de pompieri) în cazarma Dealul Spirii sub pretextul primirii noilor drapele de luptă și pentru darea onorului corpului de oaste otoman ce urma să intre în capitală (în realitate era o măsură de precauție în vederea unei riposte hotărâte împotriva turcilor).

    RăspundețiȘtergere
  52. Unde ești tu Pastinica, Doamne
    Ca punând mâna pe ei...

    Pe martalogii pârsi adică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Până -l vezi pe Păștinică, Zdreanță ia o clanță mică

      Ștergere
  53. https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Floricel_Achim

    Bă Țiuzăre, bă ciobârlane, am auzit că i-ai fost șef ăstuia. Nu-i de mirare că pe prietenii tăi îi lingi în cur când se cacă moale

    RăspundețiȘtergere
  54. https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/instalatia-bizara-care-a-supravietuit-din-primul-2356145.html

    Zdreanță, treci și tu pe -acolea. Nu ți -ar strica.

    RăspundețiȘtergere
  55. ✨️LIVE: Ceremonia retragerii cu torțe încheie festivitățile dedicate zilei Forțelor Terestre!
    Vă invităm să le fiți alături militarilor Batalionului 2 Infanterie "Călugăreni", pe traseul Parcul Carol – Palatul Parlamentului – Șoseaua Panduri – Cotroceni - Drumul Taberei.

    #ZiuaForțelorTerestre #165 ani #FT

    https://www.facebook.com/share/v/csfrES68biLRYra9/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum nu c-as vrea sa fac speculații dar era cineva într-un balcon care striga Ave Cezar și șefilor care ne-o baga.

      Ștergere
  56. Mda..

    CEZAR20 aprilie 2024 la 19:14
    Merci..PMT....!!!,,,care clapa ti-a mai picat ..aia cu S..de la sugi pixul...

    RăspundețiȘtergere
  57. Zdreanță, nu uita la ora doo să ne -o sugi și să ne -nbelești la oo

    RăspundețiȘtergere
  58. neacsum
    21 aprilie 2024 - 22:57
    Pe blogul cucuvelei apare un comentariu al unui domn Alexandru care si-a facut si el o simulare privind o eventuala actualizare a pensiei cauzata de o visata crestere a soldei de grad care omului i=a dat pe negativ, desi a utilizat formula „docta” a cucuvelei. Cucuveaua ii raspunde si ii spune omului ca socoteala lui e de clasa a treia.
    Pentru ca numele meu a fost pomenit acolo ma vad nevoit sa ii raspund aici patronului respectivului blog, indiferent cine o fi el si din ce servicii face parte, pentru ca mi-am propus si de regula imi respect cuvantul, ca nu mai comentez acolo. Deci :
    Domnule Huhurezea,
    1. Daca Alexandru este de clasa a treia, dumneata esti de gradinita. Nu stiu cum a calculat Alexandru e posibil sa fi gresit, pentru ca era normal sa scoata indexarile din 2017 pana in prezent si sa faca limitarea la net, pentru ca asa se va face daca se va face aceasta actualizare, dar i-a dat totusi prea mult.
    2. Cat de obtuz sau rau intentionat poti sa fii sa citezi din art.74 din legea 223 si sa te opresti la mijlocul lui fara a vedea ca indexarile si actualizarile nu constituie modificari ale drepturilor de pensie NUMAI DACA SUNT ” generate de EVOLUTIA ESTIMATA A INDICELUI PRETURILOR DE CONSUM corelată cu creșterile medii salariale”. DE CE NU IEI IN CALCUL ACEASTA PARTE A TEXTULUI DE LEGE cA SA IASA CUM VREI DUMNEATA? Imi face impresia nu ca nu cunosti legea, ci ca dezinformezi si manipulezi cu un scop anume.
    3. Sa presupunem ca ai dreptate dumneata si gresesc eu. Poti sa imi spui cum s-a facut actualizarea din 2017? DACA ACTUALIZARILE NU CONSTITUIE MODIFICARI ALE DREPTURILOR DE PENSIE, DE CE IN 2017 S-AU EMIS DECIZII DE PENSIE? Au comis o ilegalitate???
    Aceasta intrebare sa si-o puna toti cei care se iau dupa aburii altora si spera ca o eventuala actualizare nu va atrage dupa sine limitarea la net a celor pensionati inainte de 2017.
    Ma opresc aici, pentru ca oricum imi e teama ca stric orzul pe gaste
    ___________
    Ifrime, o vrei întreagă sau din bucăți?

    RăspundețiȘtergere
  59. Neata' martalogilor pârsi indexați dar neactualizati!

    RăspundețiȘtergere
  60. - Părinte, vreau să mă spovedesc.
    - Fiica mea, te-ai spovedit azi dimineață.
    - Părinte, între timp a apărut o actualizare de date...



    Bancul Zilei: De ce vrea să se spovedească o femeie

    https://m.ziare.com/bancul-zilei/bancul-zilei-spovedanie-femeie-1864921?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
  61. Bună dimigreața și hop hop hop! Și musai să o loaț la ceock, ca să vă tae greața !
    Peseaua: citesc și mă minunez. Cică lu unu i-a dat pă negative, dupe ce și-a făcut o stimulare cu noul cuantum al SG, pe care ni-l bagă fesenarii !
    Doamne feri ! Bă, atuncea mai bine nu, că-i cred în stare pe contabilii ăjdea de la meapenea să ne-o tragă, din nou !
    Ioi !
    Drujba.

    RăspundețiȘtergere
  62. Bă camaraz, da ce șpectacol bre, ce șpectacol, de Zioa Pifanteriei ! Or trecut plotoanele cu feștilele aprinse p-aciulea și, exact când s-or lăsat de pe 13, pe Panduri, or început să și cânte ! Pfoaaa, ierea baba udă tăt la fofo, gata lubrefiată și numa bună de-o huța-huța. Da n-o vrut să păcătuiască !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-a defilat cumva și Țiuzăr Ciobârlanul, că e plecat și el în transhumanță cu căprili ?

      Ștergere
  63. Am citit și eo, pe ici, pe colea. Tăt m-am borât cu jet. Fiecare cu câte o variantă de calcul. O grămadă de prostalăi, împărțiți în haite de tâmpiț, care pe la prăzarul Cașcavete, care pe la Cufureață (+) - care este și lider absolut în tembelisme, care pe la Moș Koiulicea ot Dolhasca, care, ce-i drept, ține sitoațea sub un control aparent.
    Jos fesenarii !!!
    Trăiască șăfii buni la suflet, care ne-o bagă !

    Peseaua: bă, e fro unul în stare să lămorească kestea asta cu SG, ca să înțăleg și eo ? Or să mă limitez doar la mumu mumu și să nu mă mai agit cu lugu lugu, ciaka laka, că oricum e doar o fentă a fesenarilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intreaba si mata pe talv(h)ar ca ala musai trebo sa stie.....daaa nu stiu daca mai respira pa buchon.Crez ca l-au impaiat si l-au lasat acolo pe scaun la biroi.....acu' nici la drone chicate nu se mai osteneste sa iasa pe "use".La prima l-am vazut,adica intai burta de un metru si abia apoi inaltimea de 1 m 20
      Atunci a fost prima data (si ultima) can' a intrat el in SPL 1 dupa ce a fost alertata toata mestemeaua de catre radarele taranilor si ale lipovenilor de la Plauru(ca fiecare are pe acolo asa ceva prin ograda) si eM 100(unde matale ai impins aerul cu cheptu' si ai purtat cu mandrie mapa sigilata pe holuri)
      ....sau scrie lu' Bashide ala care se ocupa de dprcvedprsrtedvxz....la mea(e ceva cu sculatu' sulii moarte de inanitie prin introbagarea "cresterilor negative" in penzie
      ....se poate incerca si cu o scadere pozitiva a coiantumului
      Hai ca ma duc la ciobenu sa-i dau o muie scurta si indecenta pe TAB.Precis pentru mine iar a incuiat cacastoarea....las ca ma cufiresc pe clanta usii(daca are) 😁

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  64. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi măi Apevilă, nu e prea bună după cum s-aude. Unora ca Cufurețului le dă cu plus, unora ca Nea Cașului le dă pe minus, lu' Moș Kaliku ot Dolhasca căca -i-am cu toții basca îi dă pe zero, iar lu' Ifrim îi dă cu fracții.

      Ștergere
  65. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  66. Inseamna ca e si prima doamna....a facut autostopul tante asta sau cum pwla mea se numeste can' zbori cu avionu si te ia de la marginea pistei.....macar daca avea bafta de vre-un TIR-ist sau o fi fost zbor cargo ca si aia cica au "mandravele"

    RăspundețiȘtergere
  67. scuzati am uitat sa pun ghilimele necesare la adjectiv...care ofi ala 🤔

    RăspundețiȘtergere
  68. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  69. Nu fac reclama !
    https://mosalecu.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  70. @/ Nu mai strgati precum "scapetii "!! dupa maritul Cezar ..adica moi !!
    Sint ocupat 24/24...in SLP..urmaresc prima rascheta ATAMCS...trebuie sa comunic rezultatele la forurile inalte ...
    PESE
    Va dati seama cit a muncit muciosul asta de" CAP MIK" in SLP..25 de ani ..adica belea LUPA la urs 2 saptamini in papuci si pijamale...apoi liber la ...2 saptamini cel putin
    Si unde mai pui ca avea si functie de lt.Col..de cind l-a parasutat Armata CCCP...sa le pazeasca niste gioarse ruginite bune la nimic..
    Asta da noroc..adica a mincat kkt de mic..locotenent....
    Cum sa nu fie ..stiti voi ce ....

    RăspundețiȘtergere
  71. https://vm.tiktok.com/ZGeHCnE4L/

    De ziua" REGINEI ARMELOR"..am mers cu drag sa-i duc lu kiSS IREDENTISTUL..marirea de grad ..maaare - caci el porkul ii POLKOVNIK facut la apelul bocancilor noroiti
    Gasit salcia pletoasa -plingatoare..cu scorbura si mai mare..
    Cu lacrimi de roua singerie asa.mi graia :
    Nu mai astepta...kiSS..nu mai vine !
    Bintuie noapte de noapte..prin cimitire
    Si alege doar bunaciuni de maxim 3 ani ...impamintate..!!

    RăspundețiȘtergere
  72. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  73. Nu baga MApN..in acest kkt..inteleg ca nu.i implicat
    In rest..banii returnatii..porcovanilor...🤣😂🤣😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Eu personal, nu deplâng situația celor de la MI. Întotdeauna s-au crezut mai cu moț fata de ,,colegii" de la MApN. In plus este ministerul care s-a opus vehement aplicării Plx 199/2000.
      Majoritatea ,,subofițerilor" pensionari aparținând MI au în baza de calcul enspe mii de sporuri și pensii mult peste ale foștilor ofițeri superiori din armata.
      Rezolvarea este simpla in cazul in care soluția va rămâne definitivă.
      Eliminarea din cuantumul pensiilor in plata a sumelor încasate în plus.
      Restituirea sumelor încasate în plus în ultimii 3 ani. Se face prin reținere 1/3 din cuantumul lunar al pensiei până la stingerea datoriei.
      Pentru cei care au dat coltzu și nu beneficiază nimeni de pensie de urmaș după ei, nu se recuperează nimic.


      Ștergere
  74. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  75. Probabil..ca ai uitat..ca pe mareata lege militara.toti cei pe care.i tamîiezi au pensii de 3x mai mare decît omologii din MApN...
    Daca era.in cauza un ajutant amarit din MApN pina acum era ras..frezat ..fara sapun..dadea si dobînzile aferente
    Si mai sint multe de spus..despre colaborarea" frateasca pe pe principiul..noi luam smîntina si voi..ce mai ramine

    RăspundețiȘtergere
  76. NB
    A se vedea pensia babana a unui sef de post de comuna..agent nu stiu de care

    RăspundețiȘtergere
  77. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  78. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  79. Detaliaza...ce nu.i corect??
    Daca le livra dintr.o "greseala intentionata"cum îi asta..ce trebuiau sa faca??

    RăspundețiȘtergere
  80. ....le livra un miliard..per capita

    RăspundețiȘtergere
  81. Bă Țiuzăre, bă ciobârlane, lasă -ne cu vrăjelile astea. Am auzit că plecași în transhumanță cu căprili și -i ai pe Zdreanță da -i-am clanță și pe Kișă Viurelu încheietori de pluton. Vezi ai grijă de Zdreanță cel flocos că ăsta iute te mușcă de dos și de Viurel ursarul că nu -i învățat cu samarul.

    RăspundețiȘtergere
  82. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  83. https://www.stiripesurse.ro/oficial-romania-trimite-soldati-in-orientul-mijlociu-parlamentul-a-dat-unda-verde-scrisorii-lui-klaus-iohannis_3299139.html
    ............................
    1) Joi Anus vrea cu orice preț să iasă ca păduchele -n frunte, doar, doar l -or pune ăștia șef NATO;
    2) Bandiții de parlamentari, votează ca oile, că oricum nu știu cu ce se mănâncă hutsi;
    3) Cei care pleacă pe -acolea au cam belit prazul;
    4) Fondurile acestei aventuri sunt suportate din bugetul MApNea;
    5) Coroborând punctele de la 1 la 4, veți avea solda de grad mărită cum e sula mea belită.
    ..........
    Zdreanță, potaie, unde ești oole să le -nbelești?

    RăspundețiȘtergere
  84. Citat din prăzar:Oricum după alegeri va plânge toată țara" profund nu?

    RăspundețiȘtergere
  85. Și pentru că în curând va fi cea de-a 72-a zi de naștere a lui Țiuzăr, țin ca în numele colectivei Zoo &9 să -i urăm La Mulți Anus, viață lungă și sănătate să ne -o ia și -n mâna și -n găoază cât încă mai poate. Îi promitem ca de ziua lui, din solda noastră de grad mărită, să -i cumpărăm o nouă proteză dentară bine lustruită.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ Pana la a 72-a aniversare a lui Cezar mai avem de așteptat vreo 4 ani. Adicătelea încă un ciclu electoral.
      Nu știu dacă are nevoie de proteza dentara dar din ce știu despre el cred că ar fi mai bucuros daca i-ar trimite domnu "Ifrim una dintre chiriasele lui, pentru vreo două-trei zile.

      Ștergere
  86. Maninci kk.t
    Cumpara.i lu hoasca creponata..🤣😂😛😜🤪😝🤑

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cazacioc și balalaica-i baza,studiu asiduu!

      Ștergere
    2. Deocamdata..Ifrime..cu solzi..am locuri rezervate in primul rind sa urmaresc..evolutia lui F.16 si loviturile rachetei ..Waii ATAMCS
      Daca fara obuze -
      pica Tu..bombardier...iti dai seama?
      Ce mai suge Lenus..rusoaika🤣😂😛😜🤪🫡🤑

      Ștergere
  87. Ifrime, la 72 de ani câți face ciobârlanul, mai curând se va antrena la dansul oaselor.😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai are puțin și -l ajunge pe Biden. Nu știe de unde vine și încotro se duce, mai mult, ne va povesti în curând cum bunicul lui a fost mâncat de canibali pe Plaiurile Padinei 😂

      Ștergere
  88. Propun o pauză tehnologică pentru Țiuzăr că -i om bătrân. Să ne ocupăm de Zdreanță că -i mai tinerel și poate să sugă mai tare la chel.

    RăspundețiȘtergere
  89. https://bucpress.eu/regiunea-cernauti-un-angajat-al-centrului-de-recrutare-a-deschis-focul-in-timpul-unui-incident-cu-un-grup-de-sateni-video/

    Ăsta seamănă nițel din profil cu Țiuzăr al nostru...

    RăspundețiȘtergere
  90. 𝐓𝐈𝐓𝐋𝐔𝐑𝐈𝐋𝐄 𝐃𝐈𝐌𝐈𝐍𝐄𝐓̦𝐈𝐈 – 𝟐𝟐 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒
    ☑️ Războiul din Ucraina. ISW: Ucraina va putea opri ofensiva rusă dacă ajutorul militar al SUA va ajunge repede. Șeful NATO: Rusia trage de 5 ori sau chiar de 10 ori mai multe proiectile, funcție de poziția frontului, față de Ucraina
    ☑️ Războiul Israel-Hamas. Israelul a bombardat orașul Rafah din sudul Gazei. Hezbollah a doborât o dronă Hermes 450 israeliană, în sudul Libanului
    ☑️ Războiul Israel-Iran. După ce milițiile pro-iraniene au anunțat reînceperea atacurilor asupra bazelor americane, un avion american a distrus un lansator multiplu de rachete în nordul Irakului. Au apărut imagini de înaltă calitate din satelit care arată deteriorarea unui amplasament de rachete sol-aer S-300PMU2, situat în Baza 8 Aeriană Tactică, lângă instalația nucleară Natanz din provincia Isfahan din centrul Iranului, în urma atacului israelian de vineri dimineața
    ☑️ Generalul (r) polonez Waldemar Skrzypczak: NATO ar trebui să îl avertizeze pe Putin că va doborî orice rachetă care zboară în direcţia Poloniei sau a României
    ☑️ Opoziţia din Moldova, în frunte cu Ilan Şor, s-a reunit la Moscova şi a anunţat un nou bloc electoral, „Victorie” pentru a împiedica aderarea ţării la UE şi refacerea legăturilor cu Rusia
    ☑️ Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică spre Marea Japoniei
    ☑️ Armata Română a scos la concurs peste 5.000 de locuri de soldat, dar au fost ocupate doar 2.600. Venitul net al unui soldat, cu norma de hrană, este de aproximativ 4.000 lei. Majoritatea tinerilor au fost respinși la probele sportive (24%), evaluarea psihologică (18%) și vizita medicală (12%)
    ☑️ Parlamentul aprobă astăzi participarea unei nave militare, cu un echipaj de 85 de militari, la Grupul operativ pentru combaterea minelor marine din Marea Neagră, alături de Turcia și Bulgaria. Tot astăzi, Parlamentul va vota și participarea a opt militari la misiunile conduse de UE și SUA în Marea Roșie, de combatere a acțiunilor ostile ale rebelilor houthi din Yemen.
    ☑️ Sondaj INSCOP: Doar 30,8% dintre români cred că în România lucrurile se îndreaptă într-o direcţie bună. Principalele surse de îngrijorare ale românilor: posibilitatea unui conflict/război în care să fie implicată România, pe locul al doilea situându-se creşterea preţurilor
    ☑️ Preşedintele Klaus Iohannis începe luni vizita oficială în Coreea de Sud, alături de miniștrii de Externe, Apărării, Energiei și secretarul de stat Raed Arafat. Președintele a decolat din Sibiu cu un avion de lux, în timp ce restul miniștrilor folosesc alt avion

    https://monitorulapararii.ro/titlurile-diminetii-22-aprilie-2024-1-54631

    RăspundețiȘtergere
  91. FACETI.VA GRIJI DE NEA BASIL
    NICI MACAR O VIRGULA NU A PLANTAT DE CÎND I-AM RECALCAT PRAGUL!
    NU PUNEM LA SOCOTEALA..ABERATIILE ANONIME🤣😂Si NICI ORACAITURILE ALUIA CE ZIMBESTE CA UN CARTOF🤣😂😛😜🤪😝
    Esti bine don BAZIL..
    NB
    Ca deobicei pe blog misuna multi MILITIENI SI PUTINA LUME
    AU REVOIRE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Bainetă, am vorghit acu cu Bozylea Taiki și e în extaz, de când te-ai întors ! Dupe cum observi, de când s-a redeschis Bliboteca Huniversitală, nu mai avem administratore. Nicio virgulă, nika, la nimenea, nu numai la tine ! Singura lui grije e să ne skimbe apa la râmă, când ajungem la 200, ca să nu face camarazîî gâț, că alea alea și alea alea !
      Slava Ukry !

      Ștergere
    2. Da' ce vroiai flori?Are și d-lui problemele personale, dacă n-ai citit din urmă ,n-are timp să se ocupe de nebunii academiei.Noi ne mulțumim că ne schimbă apa și avem front de lucru!

      Ștergere
    3. CEZAR, te salut și îți urez bine ai venit! Din păcate, starea mea de sănătate nu-mi permite să fiu mai 'activ', dar țin să MULȚUMESC TUTUROR celor prezenți la dezbaterile 'hacademiei', inclusiv vizitatorilor! 🙏🙏🙏

      Ștergere
  92. Iar o să apară cârcotașii care critica postarea cu titlurile dimineții.
    Pai acum citește știrile astea și cdt suprem in Coreea de Sud.
    Dar ce să știe martalogii pârsi de fusuri orare.

    RăspundețiȘtergere
  93. Țiuzăre, scuze, îmi pare rău! Nu mai măresc ăștia solda de grad, deci kanci proteză nouă. Până una alta folosește -o pe aia veche, dar mai întâi du -te la vulcanizare să -ți umfle ăia gingiile. Oricum, la ce -ți mai trebuie ție soldă de grad mărită când ești scos din evidența CMJ fiind în retragere? Cică ăia de la CMJ ți -au trimis deja Memoriul Personal la popa, șeful Cimitirului Cosminului. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  94. Aici am fost și eu când am vizitat Coreea de Sud acum 7 ani. 💪🦅🇷🇴
    Asta cu comentariul e cam cârcotaș.
    Cam cum sunt și martalogii pârsi.

    "Președintele Klaus Iohannis a vizitat Zona demilitarizată (DMZ) dintre Coreea de Sus și Coreea de Nord. Carmen a priceput tot ce se întâmplă acolo."

    https://www.facebook.com/share/v/G9tXVyWbKbVvewJ7/

    RăspundețiȘtergere
  95. Pe 17 mai e zioa lu Țiuz, ca să nu uitaț !
    De fapt, să nu uite el, că noi stem pe felie !
    Ii dăm tort cu polonicul, moșneagulu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 👍 Nu uităm că tort să -i dăm, iar în lumânare să ne sufle tare

      Ștergere
  96. 👍

    Vă mulțumim pentru că ne-ați fost alături ieri în Parcul Carol la sărbătoarea dedicată Forțelor Terestre! Vă așteptăm și anul viitor!

    Foto: Roxana Davidovits, Mirela Vîță
    #forteleterestreromane #FT #SMM #aniversare165

    https://www.facebook.com/share/p/FtU1GbTy6VxCAhqM/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marș Zdreanță da -ți -am clanță! Zât maidanez urât!

      Ștergere
  97. Gata s-a desumflat bășica cu solda de grad,văzui acu' la cucuvaie!Ce mai zumzet,ce mai zbucium,atâtea comentarii în van.La muncă băă!

    RăspundețiȘtergere
  98. Pentru ordinea de zi a Senatului, din perioada 23.04-04.05.2024, în ceea ce ne privește, e doar MUMU MUMU !
    S-a fâsâit și cu majorarea SG la bășinoși, ca la activi !
    Votaț FESENARII !

    RăspundețiȘtergere
  99. 22 Aprilie in istorie
    Rambo, camarad de la arma care da senzația

    Din comunicările Caselor de pensii către CCR, în anul 2020, consemnate de Ziare.com
    -4 097 magistrati cu o pensie medie de 19 221 lei/lună
    -1 423 personal aeronautic civil cu pensie medie de 11 336 lei /lună
    - 603 Curtea de Conturi cu o pensie medie de 8 164 lei /lună
    - 833 Corp diplomatic și consular, pensie medie 5 750 lei/lună
    -1 784 grefieri, pensie medie 4 792 lei/lună
    - 790 parlamentari, pensie medie 4 765 lei/lună, pensii eliminate în ianuarie 2021

    Cea mai numeroasa categorie a pensionarilor speciali, desi beneficiarii lor o numesc pensie ocupationala (In acceptiunea Comisiei Europene, orice pensie platita de stat, care presupune cel putin o discriminare pozitiva fata de sistemul general de pensii, este o pensie speciala), este cea a pensionarilor militari:
    -88 500 pensionari MAI cu o pensie medie de 4 132 lei/lună
    -83 170 pensionari MApN cu o pensie medie de 3 415 lei/lună
    -11 792 pensionari SRI cu o pensie medie de 5 040 lei/lună
    - 1 392 pensionari STS cu o pensie medie de 5 748 lei/lună, pensii plătite prin CPS a MApN
    - 1 095 pensionari SPP cu o pensie medie de. 6 457 lei /lună " " " "
    - 1 718 pensionari SIE cu o pensie medie de 6 218 lei/lună " " "
    -10 190 pensionari PENITENCIARE, pensie medie. 3 552 lei/lună, pensii plătite prin CPS a MAI
    - 188 pensionari fosti DIE, pensie medie 4 705 lei/lună. " " "
    - 498 pensionari STS, pensie medie 4 097 lei/lună. " " "

    https://www.facebook.com/share/p/qPfPKtKwNSB3DWgp/

    RăspundețiȘtergere
  100. Pentru că tot a adus vorba Cezar de ,,melitieni".
    Au ăștia niste exemplare care comentează pe bloguri și pe grupurile fb de te doare mintea.
    Paul Puiu, Burebista, NINO-NINO sunt doar câteva exemple.
    NINO-NINO asta e sub reddoaga al nostru.
    Ăștia doi ar fi buni de trimis în patrulare perpedes și să simuleze
    că sunt cu autospeciala de poliție.
    Parca ii vad mărșăluind unul langa altul, primul urlând cat îl ține gura ,,nino-nino-nino" iar reddog ,,albastru-rosu-albastru-rosu".

    RăspundețiȘtergere
  101. Unde ești tu Pastinica, Doamne
    Că punând mâna pe martalogii pârsi
    Să-i împărți în două cete
    Cârcotași și defetisti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
      Să învețe disciplina păziți fiind de Nino Nino, Paul Puiu și Burebista.

      Ștergere
  102. Zdreanță, când te întâlnești cu Păștinică să îl pupi în păsărică

    RăspundețiȘtergere
  103. Stăi să trag o fugă și pe feisbuci Zdreanță de sulă să ne -apuci, să vedem ce comentează și ăia cu gradele ...

    RăspundețiȘtergere
  104. https://music.youtube.com/watch?v=adGgvOfcpkc&si=JFFmtEQWcgMz_0RH

    RăspundețiȘtergere
  105. Auu auu..nene Bazile
    Ce ti-a spus Cezarul Tie..:
    Nu te ducee la padure
    Ca pica pluta pe ..tineeeeee

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar Bazil nu a ascultat
      Blogul lu PMT l-a dat
      Lu PMT si Cartoful zimbitor (APV rz )
      S-alege praful de el....

      Ștergere
  106. 👍

    Onor Veteranilor de Război

    ❗️699 veterani de război. 16.428 văduve veterani de război. 15 văduve ale căror soți au decedat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

    ⏬️
    Nu sunt simple cifre statistice, ci sunt moștenirea noastră. Ca indivizi, ca națiune. Acești oameni poartă pe umeri istoria noastră, cu dificultăți și cu victorii, sunt mărturia că trebuie să facem mai bine.

    Azi, la Palatul Cercului Militar Național, a avut loc evenimentul de împachetare a cadourilor pentru veteranii de război din România și Republica Moldova.

    Activitatea, aflată la cea de-a patra ediție, parte a campaniei „Onor veteranilor de război”, a avut printre invitați reprezentanți ai autorităților centrale și locale, ai societății civile, alături de tinerele generații de elevi și studenți militari, care vor pregăti pachetele simbolice pentru veteranii de război, veteranele de război și văduvele de război.

    Video: plt.adj. Iulian Vișan

    #MApN #drpcvp #veterani #AsociatiaONOR

    https://www.facebook.com/share/v/cZb1K5p5inqjPzFf/

    RăspundețiȘtergere
  107. Mda, problema e clară. Așa cum vă spuneam, doar Țiuzăr și prietinul lui , șoferul de basculantă CorneliAnus-FlaviAnus o vor avea mărită și prin gard distribuită .

    RăspundețiȘtergere
  108. Admin, Romania Megalitica22 aprilie 2024 la 19:32
    CEZAR, te salut și îți urez bine ai venit! Din păcate, starea mea de sănătate nu-mi permite să fiu mai 'activ', dar țin să MULȚUMESC TUTUROR celor prezenți la dezbaterile 'hacademiei', inclusiv vizitatorilor! 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să ne căcăm în palma poștașului, cea cu care te ștergi de muci.

      Ștergere
    2. Brava nea Bozilea !!!
      Ți-ai numit purtător de cuvânt acilisea la ,,hacademie"....pe reddog....
      Poate angajați și un fost milițian/șofer. Cred că NINO-NINO ar corespunde postului și ar face echipă bună cu reddoaga.
      Multă sănătate, nea Vasile !!!

      Ștergere
    3. Camaradul Vasile este frate de la arma penitenciare.
      Plus că face parte din Axa Binelui. 👍💪🦅🇷🇴
      Știu că asta nu le convine unor anonime martaloage pârse de aici.
      Plus altora, nu dam nume, Nikk lindik mik și Akord75

      Ștergere
    4. #AxaBinelui #PuterniciUmpreuna 💪🦅🇷🇴✌️💂

      Ștergere
    5. @ reddog curlangiul,
      Pentru tine, doar atât:
      Muie, limbricule!🖕
      Lui nea Vasile, multă sănătate!!!

      Ștergere
  109. Bă Zdreanță, agent majur, intra -ți -ar axa în cur

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți dai seama ce nenorocire ar fi sa-i intre axa in cur!
      Cum i-ar mai penetra ,,iubiții" lui, rozeta?
      Doamne ferește !!!

      Ștergere
  110. Evenimente in istorie -22 Aprilie


    1500: Navigatorul portughez Pedro Álvares Cabral a descoperit Brazilia.

    1509: Henric al VIII-lea a fost încoronat rege al Angliei.

    1529: Spania și Portugalia încheie un tratat la Zaragoza, prin care își împărțeau coloniile din emisfera estică.

    1866: A avut loc primul concert simfonic din București, la Teatrul cel Mare, sub conducerea lui Eduard Wachmann (în program, lucrări de Beethoven, Mozart, Haydn).

    1913: "Pravda", "vocea" Partidului Comunist al Uniunii Sovietice și-a făcut apariția în Petersburg.

    1867: Stabilirea monedei naționale leu, ca o monedă bimetalică cu etalonul la 5 grame de argint sau 0,3226 grame de aur și având 100 de diviziuni, numite bani. Primele monede emise au fost cele divizionare din bronz, cu valori nominale de 1 ban, 2 bani, 5 bani și 10 bani, care au fost bătute în Anglia în 1867.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1990: După un miting electoral al PNȚCD (înaintea alegerilor din 20 mai), o parte dintre manifestanți se baricadează în Piața Universității din București (unul dintre locurile-simbol ale Revoluției anticomuniste din decembrie 1989), blocând (până la 13 iunie) circulația pe cele două artere principale ce străbat această zonă centrală a Capitalei; această acțiune social-politică a căpătat denumirea de "fenomenul Piața Universității".

      Ștergere
    2. 1915: La această dată a avut loc primul atac cu gaze asfixiante, folosite de germani pe frontul din Flandra, în timpul Primului Război Mondial (în 1917, în jurul localității belgiene Ypres, vor fi utilizate pentru prima oară gazele toxice, iperita luându-și numele de la acest oraș; la 13 ianuarie 1993, la Paris se va semna "Convenția cu privire la interzicerea elaborării, producerii, depozitării și utilizării armamentului chimic și lichidarea acestuia", intrată în vigoare la 29 aprilie 1997).

      Ștergere
    3. 1999: Parlamentul României aproba cererea NATO de acces în spațiul aerian al României, pentru operațiunile asupra Iugoslaviei.

      2005: Postul de televiziune Al-Jazeera a difuzat o înregistrare cu cei trei jurnaliști români răpiți în Irak, postul susținând că răpitorii cer retragerea trupelor române din Irak în patru zile, altfel vor ucide ostaticii

      Ștergere
  111. Până nu vine și Viurel Kel Pecerel, baronul de Von Hurzicani, intru in silențiu clampa

    RăspundețiȘtergere
  112. Măi, care mai credeți că vi se mai mărește? Da, se poate, doar dacă Zdreanță curlangiul iepurește iute v-o belește

    RăspundețiȘtergere
  113. Acum 174 de ani se năștea la Năsăud în Transilvania, poeta Ana Câmpeanu... a fost muza și marea dragoste a poetului Mihai Eminescu și probabil ați auzit de ea sub numele de Veronica Micle... să vă mai spunem că Mihai Eminescu a fost in 1875-1876 revizor școlar pentru județele Iasi și Vaslui și chiar a scris un raport privind reorganizarea școlilor din județul Vaslui dar care nu a fost însă pus în aplicare niciodată...

    https://tesalut.ro/vaslui

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu te salut Vaslui! Zdreanță, unde vrei ca să ți -o pui?

      Ștergere
  114. Apevicu locrează de zor la tabela de calcul !
    Meserie, nu câcat cu perje.
    Abia aștept să ne-o bage.

    RăspundețiȘtergere
  115. @ reddog curlangiul,
    Buey cretinule, mă fwt in axele din capul tau și în catalogările pe care le faci pe aici în funcție de opiniile celorlalți comentatori referitor la conflictul ruso-ukrainian.
    Nici aici și nici în alte părți eu nu am afirmat că sunt de acord cu atrocitățile orcilor ruși în Ucraina.
    Rusia este statul agresor iar Ucraina are tot dreptul la un ajutor rezonabil din partea celor care-și permit.
    In ceea ce-i privește pe ucraineni, nu-i am la suflet, pentru modul în care au tratat și tratează românii și celelalte naționalități conlocuitoare.
    In concluzie, te bag in pizda ma-ti cu axele tale cu tot, ba dezaxatule!
    Muie, limbricule!🖕

    RăspundețiȘtergere
  116. 👍

    Memorialul Ostașilor Români căzuți pe câmpul de luptă în cele două Războaie Mondiale, inaugurat la Cimitirul Eroilor din Chișinău

    https://www.facebook.com/share/SWVQx3zqx64Yks7u/

    RăspundețiȘtergere
  117. Gata s-a dus pwlii de suflet marea majorare a SG...se impute treaba! Se topeste ca sticla si proteza lu' ciobenu'
    Amerlocii au bagat in DEFCON 3, 12 buc.din 20 buc. operationale, B-2 Spirit gata sa actioneze in orice directie zburand fara alimentare in aer 44 de ore la o viteza de 700km/h.Cica astea nu sunt vechi,doar alea rusesti si mult prea scump chiar si acum.Scump dom'ne scump iar caracteristicile "nu-l dau afara din casa"
    "instabilitatea aerodinamică a acestei configurații trebuie compensată permanent de un sistem computerizat de control al zborului „fly-by-wire”. Pentru ca acest avion să poată zbura și îndeplini misiunea este nevoie de aprox. 200 de calculatoare cu sarcini specifice.
    Costurile de cercetare și dezvoltare s-au ridicat la aprox. 46 de miliarde de dolari."
    Una buc B-2 Spirit costa 2,5 mld $( 2016)

    Caracteristici generale
    Echipaj: 2
    Lungime: 69 ft (20,9 m)
    Anvergura aripii: 172 ft (52,4256 m)
    înălțime: 17 ft (5,1 m)
    Suprafața aripii: 5.000 ft² (460 m²)
    Masa (gol): 158.000 lb (71.700 kg)
    Masa (încărcat): 336.500 lb (152.600 kg)
    Masa maximă la decolare: 376.000 lb (171.000 kg)
    Motor: 4× General Electric F118-GE-100 turboventilator cu dublu-flux, 17.300 lbf (77 kN) fiecare
    Performanțe
    Viteza maximă: 410 knots (475 mph, 764 km/h)
    Raza de acțiune: 6.500 mi (5.600 nm, 10.400 km)
    Plafon operațional: 50.000 ft (15.000 m)
    Încărcare aripii: 67,3 lb/ft² (329 kg/m²)
    Raport tracțiune/greutate: 0,205

    RăspundețiȘtergere
  118. Propun să militam pentru acordarea ajutoarelor și soldelor compensatorii.
    De aici trebuie inceput pentru îndreptarea inechităților.

    RăspundețiȘtergere
  119. @ Zdreanță,
    In primul rand tu nu ai avut solda pentru ca nu ai fost militar.
    In al doilea rând, la ANP nu au avut loc disponibilizări pentru a beneficia de compensații financiare.
    In mod sigur o sa iei pwla în brațe...sau mă rog in kur, că tot ești tu pe invers.

    RăspundețiȘtergere
  120. Se pare că Nikk lindik mik și-a făcut autocritica și a trecut de partea Axei Binelui.
    Mai rămâne cel din fostul oraș Stalin, Akord75.

    RăspundețiȘtergere
  121. Zdreanță, tu ești prea nătărău pentru compensatorii. Păcat de tine... Totuși, având în vedere orientările tale sexuale de curlangiu, ne -am gândit ca de ziua ta să -ți facem cadou un vibrator, de ăla de se cuplează la priza de putere la tractor.

    RăspundețiȘtergere
  122. Sănătate și Virtute!

    Admin, Romania Megalitica22 aprilie 2024 la 19:32
    CEZAR, te salut și îți urez bine ai venit! Din păcate, starea mea de sănătate nu-mi permite să fiu mai 'activ', dar țin să MULȚUMESC TUTUROR celor prezenți la dezbaterile 'hacademiei', inclusiv vizitatorilor! 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  123. Aici o anonima cu garda inversa vrea de fapt să lovească în camaradul Vasile de la arma penitenciare.

    Anonim22 aprilie 2024 la 21:47
    @ Zdreanță,
    In primul rand tu nu ai avut solda pentru ca nu ai fost militar.
    In al doilea rând, la ANP nu au avut loc disponibilizări pentru a beneficia de compensații financiare.
    In mod sigur o sa iei pwla în brațe...sau mă rog in kur, că tot ești tu pe invers.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță, lasă, lasă nu -l băga tu la înaintare pe Nea Bozile. E vorba de tine, o persoană fără minte, fără haz, că dacă te- aș întâlni ți - aș face ochii ca la aragaz

      Ștergere
  124. Am observat că printre cei mai mari opozanți ai acordării ajutoarelor și soldelor compensatorii sunt martalogii pârsi foști purtători de steluțe model sovietic.

    RăspundețiȘtergere
  125. Akord75 are numai avioane in cap.
    Exista suspiciunea rezonabilă că Cezar avea dreptate când afirma că Akord75 executa serviciul in pijamale și papuci.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri